|
| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|
+28Nemix bohdy Fay Panthera Anwiel Husitka Weronička Dzowika4 Lex lentilka SNlois 12NicolAlysska Lirael Madlen Sarinka bookika cleo Ellen Soniq dion-fortune Chrystelle Samabel CrazyD calla Faith janicag wiktoriano SkreechTina 32 posters | |
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.02.09 17:07 | |
| | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.02.09 17:10 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.02.09 18:29 | |
| husitka: no len vieš,každý si aj citáciu pojme vlastným spôsobom- príklad jensen na jednom cone povedal, že jeho favoritom medzi ff je wincest. povedal to sarkasticky, no fanúšikovia wincestu ho aj tak zobrali doslovne. hej možno tam anjelov nechcel mať úplne od začiatku, ale situácia sa vyvinula tak, že tam sú, no aj tak je podľa mňa s nimi spokojný. ak niekoho cituješ, tak presne napíš, čo daná osoba napísala a nie tak ako si poňala ty, čo povedal. je pekné, že si napísala, že povedal toto a toto a toto, ale pokiaľ to nebude veta označená "" alebo - citácia :
- xxx
tak ja to proste ako za doslovnú citáciu neberiem, lebo neviem čo z toho tvojho slohu je to, čo vravíš, že povedal a čo si si tam pridala ty. čo ta týka OOC, tak sa budem zase opakovať, ale proste ja vravím, že tá zmena bol nutná a je pochopiteľná. ak by som ja mala žiť s pocitom, že môj brat je kvôli mne v pekle, tiež by som sa asi zmenila. no a samozrejme, že samotný pobyt v pekle by sa tiež podpísal na mojej psychike. je veľa vecí, ktoré by bratia predtým neurobili, no nikto nemôže povedať ako veľmi sa zmenili a čo je pre nich "normálne" momentálne. chrys: ježiši fakt. fixinela a žofka a špata škaredá a "budeš grcať" no ja som nemohla no a tak u mňa určite ešte zhodí ale mohol by aj naživo inak dúfam, že sa dostaneš do prvého tábora, to potom bude ešte veľmi zaujímavá debata na základni a na Sama niekto nadáva no cleo: jééééééééééééj fakt???? ja sa tak tešííííííííííím. | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.02.09 18:32 | |
| dion už to mám hotové zachvíľu to hodím na základňu a keby nebol Kripke s anjelmi spokojný tak prečo by dával Mishovi zmluvu aj na 5 sériiu? | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.02.09 18:44 | |
| cleo: jéééé dionka a nevie dočkať ja na to inak čakám už pekne dlho koľko to bude? mesiac/2? btw trefa s tou piatou serkou veď postavy, ktoré mu nesedeli nemal problém zabiť... všetky psychic children, bela... ak by boli anjeli problém vybavil by ich v 4 serke | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.02.09 18:51 | |
| dion myslím že od vianoc čakáš a presne keby tam anjelov nechcel tak sa ich ľahko zbaví ako všetkých predtým... Takže mi je jasné čo Kripke chce a to čo kedysi povedal mi je ukradnuté. Aj ja som narozprávala veci ktoré sú už úplne inak teraz. Iba imbecil nemení názor. Mňa zaujíma to čo je a bude a nie to čo bolo... | |
| | | Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 20.02.09 21:41 | |
| dion: To, že to nedám do uvozovek, neznamená, že ho necituju téměř přesně. Stejně tak můžu dát do uvozovek úplnou lež, a nebude to kvůli uvozovkám pravda. Myslím si, že obsah je důležitější než forma, a já tady nepíšu diplomovou práci. A přestože tomu nevěříš, nijak jsem Kripkeho slova neupravovala, tedy až na to, že jsem vše říkala v češtině. Scénáře: Mluvila jsem o špatném psaní (a ano, zmínila jsem Sama a Deana, protože to jsou postavy, u kterých je to vidět nejvíc), a špatné psaní nemá vůbec co dělat s vývojem postav, ani s tím, čím si postavy prošly. Buď někdo píše dobře, nebo ne. Já mluvila o tom, že ve čtvrté řadě se bohužel objevilo víc těch "slabších" scénářů (přestože u SN "slabší" pořád ještě znamená dost dobrý), ale i tak mě to mrzí, protože v předchozích řadách mi díly přišly vyrovnanější. chrys: Jen aby šlo u Castiela jen o shazování baloňáku. Nějak mám pocit, že by vám ani jedný nevadilo, kdyby šel donaha. Tak teď jsem sama sebe odrovnala. Ken doll... | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 20.02.09 21:47 | |
| | |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 20.02.09 21:57 | |
| Husitka: no tak ak by ti to nevadilo, tak ja by som si poprosila link na to interview potom sa k tomu vyjadrím. chápem, že nepíšeš diplomovku, ale aj tak je lepšie používať nejaké označenie citácie, lebo hoci si ho citovala presne, ja nemôžem vedieť, kde tá citácia začína a kde končí. to som chcela povedať mojim predošlým príspevkom, ale asi som sa zle vyjadrila jasné, že obsah je aj u mňa dôležitejší ako forma, ale opäť som na toto nenarážala. len som chcela povedať, že z tvojich predošlých príspevkov mi nie je úplne jasné, čo má byť citácia kripkeho a čo píšeš ty, teda tvoj názor. mne scenáre neprídu slabšie určite mám epizódy napr 2 série alebo aj 1, ktoré mám menej rada ako epky vo 4 serke no a mne by teda nevadilo ak by šiel do naha hlavne ak by s ním ešte niekto šiel do naha zainteresovaní vedia inak aj keby väčšinu z toho, čo si napísala kripke ozaj tak myslel, tak myslím, že sa jeho názor zmenil, lebo ako poukázala cleo, predĺžil mishovi zmluvu. to by nerobil, pokiaľ by s postavou castiela nebol schopný. predtým predsa každého, kto mu vadil odpratal z cesty. chrys: pšššt, chceš nás prezradiť? inak to s tým oblečením je dobrá otázka najbližšie "castiela" vyperiem ja som čítala ff, kde proste na to oblečenie sa vzťahovali ich sily, lebo si vezmi, že v lazarus rising mu predsa dean a bobby ten baloňák rozstrieľali a pritom je ako nový
Naposledy upravil dion-fortune dňa 20.02.09 21:57, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 20.02.09 22:21 | |
| dion: Pokusím se to najít, jsem hroznej bordelář. No, mně trochu ano. Ale to bude asi tím, že si všímám občas i blbostí. Změnit mohl, ale já si myslím, že v té smlouvě pro Mishu hráli velkou roli fanoušci. Teda holky, sorry všem za off topic, slibuju, že už to neudělám, ale chtěly byste slyšet něco o Jensenovi? chrys: NEEE! Víš, kolik by bylo mrtvejch fanynek??? Já myslím, že ne, démoni jsou taky pořád jako ze škatulky. Mně by spíš zajímalo, proč Alastair Castiela málem zabil? Jestli je tak silný, nebo Castiel slabý třeba kvůli jeho pochybám. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 20.02.09 22:29 | |
| | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 27.07.09 22:31 | |
| Ha, vidím, že se tu propírá Koblížkův baloňáček. Doufám, že mu zůstane i v další sérii, i když už to nebude čistý Castiel. (a zuby v Chuckově hlavě s tím nemají nic společného) A to jsem opravdu zvědavá, o kterou část chrupu přijde. S takovou dírou po řezáku... Muhehe, ale tak mě napadá, zdalipak jste si povšimli těchto dvou detailů: - Castiel přebíral vessel v nažehleném baloňáku, ale do stodoly se za Deanem dostavil poněkud zmuchlaný... (ještě než mu baloňáček rozšili s Bobbíkem, samozřejmě) To prolétal kanálem? - Jimmyho vessel měl v době převzetí na ruce snubní prsten, ale pak se záhadně z prstu ztratil... Krade Koblížek? To mě přivádí k další otázce, co tu někdo z vás nadhodil výše - pere si a štupuje nebohý Koblížek sám nebo mají nahoře prádelnu? A otázka ohledně pocení a spol., vzhledem k tomu, co všechno Jimmy spořádal, než se do něj Castiel vrátil, to ten vessel musí zákonitě prasknout, hnilobné plyny vykonají své... Jak to ti andílci asi dělají... Když dostanou na kokos, krvácí, ale jiné projevy ten vessel nemá? Když ho praští pěstí do břicha... | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 27.07.09 22:42 | |
| a už je to tu, živelná pohroma prišla.. vessel teda iné prejavy nemá (okrem toho, že rozhadzuje protézu kde sa pohne, ach yo), aj keď zopár by sa ich našlo (lenže tie v SPN asi nenájdeme, všakže kto vie, čo s ním spraví whorehouse.. k poznámkam: - nie kanálom, to len vesslovi preplo a chcel si vybojovať cestu naspäť - pár krát si Koblih nafackal (to by som si vcelku rada pozrela), Jimmy upadol do bezvedomia a všetci boli spokojníí.. - Koblížek určite kradne!!! aby mal čo dať Deanovi k vianociam.. - kto mu perie, to by zaujímalo aj mňa.. pobavila si ma nedávnym - potrebujem rolu a tak štopem baloňák neuveriteľne ma zaujíma to - Castiel is broken, scared, at back seat of Impala.. ešte že sa ho chlapci ujali (ako strateného šteniatka, jaj), čo by si chudáčik sám počal, hm? | |
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 27.07.09 23:11 | |
| To víš, já jsem prostě všude... Vessel nemá projevy, no škoda, ale na ty zuby jsem zvědavá jak nikdy a ta třetí epka mi nedává spát, zavést chudáka zdrceného a osamělého Koblížka do onoho podniku... Zdalipak tam s ním Dean taky zůstane? Ehm, přímá instruktáž, ála návod k použití. Dodatky k poznámkám a reakce: Že by si to Jimmy tak rychle rozmyslel? Taky bych se s chutí sobě vlastní koukla. A kradoucí Koblížek, hmmm, mohl by dát ten prsten Deanovi k výročí. Jimbo už ho asi potřebovat nebude. Po zkouknutí posledního conu máme novou theory - Bobby vidí, že se Koblížek uchytil, tak se mu bude lepit na baloňák a bude taky in. O Bettynčině zadním sedadle ani nemluvím, na to se bezvadně hodí ta scénka od IceFloe... | |
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 27.07.09 23:19 | |
| sorry za spam.. ja z teba umréééééém, to čo je toto.. ty ma chceš asi skutočne zabiť.. (ja aj viem prečo, takto "nenápadne" ma všachovať z SN CONu!!! ) keď to tak ale zhrnieme - Castiel je sám, opustený, bezradný, nemá priateľov, nemá svoje angel-mojo (veľmi by ma zaujímalo, čo to v jeho prípade bolo, meranie teploty??? bojové umenia teda nepobral, drevené ručičky mu po tej premene asi ostali /prípadne je to následok toho, ako ich pchal do vriacej vody/, jedine tie pohľady, ale neviem si ho predstaviť bez nich, veď tie robí Mišánek aj v realite, to by sa musel nechať preplastikovať).. o a teorie - romantic relationship?? very intristing, myslím, že aj Ericovi sa to páčilo... naša teória po ukážke na Rapture (Angel on Angel Violence ) vďaka CC stroskotala (mysleli sme si, že scenáre píše sám Mistr Koblížek, pretože všetkých uslashoval s smrti), Eric je živý a zdravý (aspoň tak vyzeral), uvidíme, aký zásah na jeho duševnej rovnováhe ponechala Mišiaková spoločnosť.. k fotke sa už ani nevyjadrujem, nemám slov a zapĺňam škáry medzi parketami... | |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 27.07.09 23:53 | |
| Proč bych Tě zabíjela a na conu jsi nepostradatelná, větve si pod sebou neřežu. To je reakce na ty dnešní infa z conu... Z toho mám šok zase já, fantazie maká, až se mi mozeček zapařuje. Castielovo mojo, ehm, že by to byl ten koblihoidní výraz? Nebo je to ta scénka, kdy se pere s Alastairem, všichni se mlátí pěstma, jen Koblížek používá styl *titilation* a pak visí na skobě jak flákota u řezníka. Zjevně to bude tím vařením, s tím souhlasím. Chudáček, vždycky dostane na budku a kamenujte si jak chcete, mně se to líbí. V kriminálce NY tuším, tam nahodí dost dobrý výraz, takový vražedný a ejhle, babka na něj vytasí Glocka, tak zdrhne. Když jsi to tak nakousla, tak by mě celkově zajímala atmosféra během natáčení, některá vidka mě totiž fascinují, viz. ta dnešní Koblížkova ruka za Deanem. PS: Bacha, z těch škvír se budeš dost špatně vytírat. | |
| | | | Panthera Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 0:12 | |
| Teď mě tak napadlo, že ještě uměl točit předměty na dálku. Uriel točil kohoutkem a Koblížek zase nožem v Alastairovi. Hold si bude muset dojít až k předmětu a šáhnout na něj. To mi evokuje nějakou tu psychickou poruchu, kdy se štítíš čehokoliv dotýkat neb je to špinavé. Jinak díky, jsem ráda, že se manipky líbí. Ehm, torturing chamber tu není? Dodatek:Misha si vystačí v zákulisí i s Lindou. Na tu bych málem zapomněla, ale předpokládám, že o řiťopařce tady nikdo neví. Nebojte, to se časem taky dozvíte, kdo viděl con v Austrálii a Scary Movie 3, tak mu to docvakne.
Naposledy upravil Panthera dňa 28.07.09 0:27, celkom upravené 1 krát. | |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 0:23 | |
| torturing chamber je len pre deana, takže casov torturing môžeme rozoberať aj tu myslíš, že cas bude ako monk to by som skapala že dean prosím podal by si mi.... dean ja sa nemôžem chytiť tej kľučky... dean rozopol by si mi nohavice.... a ehm.... jediné, čoho by sa mohol dotýkať by bol dean lebo ten ma na ramene odtlačok vlastníctva | |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 0:29 | |
| Dean je označkovaný ako súkromná krava.. ja sa len divím, že Cas s tými krivými paprčkami jednu nenatiahol tej mrche Anne.. ale toho by sme sa mohli dočkať snáááď v 5 sérii.. a čo vravíte na - Castiel's epic story?? to som teda zvedavá, mohli by nám povedať, o kom vessel sníval, keď bol maličký a krídielka mu ešte z chrbátika netrčali.. | |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 0:43 | |
| nee Koblížek kráva.. Dean je označkovaná krava.. možno mu počas piatej série pribudnú nové "interesantné" Koblížkové znamenia.. aj Samík si ho označkoval (neviem, ale rovnaké tatoo na rovnaké miesto ).. 5 séria bude končiť Sammy vs. Koblížek fight... | |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 0:49 | |
| Sammy versus Koblížek, ale Koblížek bude v nevýhodě, mu seberou jeho *hejbátkování* na dálku a bude oslaben. Navíc proti Sammyho namakanému vesselu bude bezmocný... Ledaže by to vzalo nakonec jiný - Samstielovský spád... | |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 1:02 | |
| OMG, Samstielovský spád, poor Dean, so alone, so sad.. so broken.. | |
| | | | Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 1:12 | |
| evil Sammy a torturing Deana skrz Koblížka.. myslím, že by mal Eric začať čítať aj naše fórum.. Cas by sa mal objaviť aj v nejakom HUNTE na niečo evil ( ), Mišiak vravel, že to bude "awkward".. s tými jeho kyptíkmi si to viem asi živo predstaviť.. bude stáť za náhrobným šutrom a buzerovať Deana, ktorý dostane cez držku.. mohli by ho chlapci zobrať do parády (neuveríš, ale v slušnom slova zmysle) a naučiť ho nejaké "big boy" ťahy.. aby si nedolámal pracky, keď už nemá svoje MOJO.. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
| |
| | | | Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |