| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|
+28Nemix bohdy Fay Panthera Anwiel Husitka Weronička Dzowika4 Lex lentilka SNlois 12NicolAlysska Lirael Madlen Sarinka bookika cleo Ellen Soniq dion-fortune Chrystelle Samabel CrazyD calla Faith janicag wiktoriano SkreechTina 32 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 1:19 | |
| Stručný průvodce lovce aneb jak nezkapat u prvního setkání - vydání pro Koblížky. Neuměl se prát, když mojo měl, co teprve teď. To bude za tím šutrem stát už z povinnosti, aby o ten vessel nepřišel hned v prvních epkách. V klidu a tichu si tam bude štupovat ten svůj baloňáček a boys to oddřou jako obvykle. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 13:07 | |
| ježiši ja z vás nemôžem super teórie ale tak mne by vôbec nevadilo, keby dean dostal do držky a cas ho potom musel ošetrovať alebo kľudne aj naopak. cas by aj schovaný dostal do držky a dean by mu zastavoval krvácanie bozkami.... ale fight sam vs. koblížek kvôli deanovi by sa mi tiež páčil deančok by mal ťažkú voľbu ale možno by potom big fighte dali make up sex všetci traja | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 15:12 | |
| Tady se to nějak rozjelo, nějak strácím nit. Připadám si jako v pekařství...samý koblížek.... Myslím, že po tomhle pojmenování už se na castiela nikdy nebudu dívat tak, jako dřív. Vážně mám z té 5. série strach, jak na mě celkově bude působit. cleo, tím chceš říct, že vypadal mnohem víc povolněji, než Russel? No nebudu si dělat plané naděje.
A jinak jen vás prosím, abyste se tady hlavně pořád držely tématu, protože nestíhám všechno průběžně pročítat, tak ať pak tady nemáme dlouhosáhlou OT diskusi, ok? Teorie jsou skvělá věc, ale nesmí se to zvrhnout....aspoň ne v této sekci. Známe se, ne? Díky za pochopení! ( a nezabíjejte mě, jsem tu sama bez Samabel ) | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 15:18 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 15:22 | |
| ešte aj na CC to robil.. z Koblížku to jednoducho srší.. ešte by ma zaujímalo, ako ho chcú vrátiť "živého" a "celého", keď vessel (niekoho za toto nakopem do prdele pri najliššom stretnutí ) rozhadzuje zubami, kožičkou a vnútornosťami.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.07.09 16:06 | |
| eric bol teda dosť povoľný to je pravda hlavne to jeho neustále ospevovanie mishu a "lovely lovely misha" erdžo ide. podľa mňa ho vrátia normálne späť a to, prečo má rovnaký vessel odvôvodnia rovnako ako filcku. aj tú predsa zabili a vrátila sa v rovnakom tele. na tú jeho epic story som tiež hodne zvedavá | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 01.09.09 20:01 | |
| neviem ci to tu nahodou uz dakde nebolo, ak hej, sorry..
citala som dost zaujimavu knizku o Faustovych entitach (nie, nemyslim toho "knizneho Fausta", ale J.Fausta, carodejnika a maga 15.storocia) a o Faustovi samotnom a mozno sa to zdalo len mne, ale legenda hovori, ze Faust zapredal svoju dusu diablovi a ked prisiel jeho cas, tak ho nasli jeho ucenci rozmachaneho po celej miestnosti, zuby (fakt to tam je), mozog a krv po stenach a jeho telo roztrhane a zohavene.. co mi daco trosicku pripomina..
a dalej je tam medzi tymi entitami spominany aj Casphiel - ale na strane demonov (nepamatam si ted presne u ktoreho konkretne, napisem ked budem mat knizku po ruke).. viem ze sme to s panterkou uz rozoberali (hlavne tych anjelov a ich mena).. taktiez autor knihy spomina, ze tie mena mozu byt skomolene, ze sa v niektorych textoch lisia..
tak kto vie, ci to ma nejaky suvis s Faustom a jeho entitami, alebo nie.. (kniha sa inak vola Sedm pekelnych inteligencii, keby niekoho zaujimalo detailnejsie, ked budem doma, tak to sem presne odpisem, ale o faustovi je tam toho malo, o danych demonoch tiez, je to skor zamerane na "vyvolavanie demonov" a ich nasledne vyuzitie a podobne veci) | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 01.09.09 20:21 | |
| Dion: Myslím si, že nebudou ten návrat vesselu zdůvodňovat jako u Anči. Ona si ho *opravila* neb byla zase anděl, na to už Koblížek nebude mít schopnosti. Nic to však nemění na mé nespavosti, protože zatím nemám žádnou pořádnou, logicky znějící odpověď. Fay: Castiel je celkově hodně divná entita, původně jsem si myslela, že jen zkomolili Cassiela - anděla Saturnu, ale spíš bych řekla, že je to jméno mimo, i když podobnost s Casphielem je taky hodně zavádějící. Včera jsem zkoukla po delší době Gabriela a celkově v tom je pořádný guláš - nic se přesně nedrží biblického výkladu. (i když pravda, filmy stylu Vrána apod. si většinu věcí upravují po svém už z logiky své existence) Každopádně díky za info o knize. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.09.09 16:03 | |
| - citácia :
- Castiel je celkově hodně divná entita, původně jsem si myslela, že jen zkomolili Cassiela - anděla Saturnu
práve toto mi príde zaujímavé ešte viac, v tej knižke je Casphiel uvádzaný ako jeden zo 7. kniežat Barbiela (vládca saturnskej protisféry). Barbiel: - je prvým z vládcov pekelného vojska - anjel Cafkiel - vládca sféry Saturnovej - meno odvodené z latinčiny (Vousatý, Bradatý, Chlpatý) ďalej sú tam informácie o evokácii Barbiela, že sa zjavuje v ľudskej podobe, obklopený množstvom jeho podriadených duchov. 7 kniežat: 1. Ahisdophiel 2. Camniel 3. Padiel 4. Coradiel 5. Osphadiel 6. Adadiel 7. Casphiel | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.09.09 14:43 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 24.09.09 15:05 | |
| Koblížka není nikdy dost. Díky. Jen jsem se konečně dostala k dalšímu SPN magazínu a konečně se tam objevily i bližší informace o Castielovi. (nejen o něm) Tato část mě zajímala už delší dobu: Na rozdíl od Uriela vystupuje Castiel okrajově jen v Hebrejských, Islámských a Křesťanských spisech. Je to anděl čtvrtka, nových změn a cestování. Jeho symbolem je střelec. Nejčastěji je spojován se slovy - počátky, nadšení a porozumnění. (volný překlad úryvku ze Supernatural Magazine 10/2009)Takže se částečně drží biblických výkladů, jdu vyhrabat Enochovy knihy a čmuchat po dalších detailech. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 25.11.09 2:28 | |
| Tu je par HD screenov Casa z 5x10 Chrys popripade to presun please - Spoiler:
| |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 16.04.10 16:16 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 23.05.11 16:33 | |
| dnes som našla jedno veľmi vtipné vidko s casom a povedala som si, že ho s vami sharnem lebo momentálne všetci potrebujeme, čo najviac dôvodov na smiech takže nech sa páči: Castiel • The funniest Angel in the Garrison - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=7FJ3ZKim_eU | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 23.05.11 19:10 | |
| Dion: Díky moc za tohle super video!!! Hned se mi o 100% zvedla nálada!!! To je Cas, na kterého budu s láskou vzpomínat a doufat, že se snad jednou vrátí | |
|
| |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 23.05.11 19:13 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.07.11 18:16 | |
| Snad posedlost, či zoufalství dohání levoručky mého ražení k tvorbě podobných věcí... Chtěla jsem mít svého soukromého Koblížka, takže po stoličkách z FF2010 jsem znovu rozbalila Modurit a vzniklo aspoň tohle. Ano, prokleti buď producenti SN, že do merchandise nedali figurky, moc mi to chybí, na plastového výliska bych si prostě ušetřila. Můj soukromý Koblížek půjde koncem týdne do barvy a laku. Hurá. Ve "výrobě" mu upadla dvakrát hlava, asi se na to nemohl dívat a asi šestkrát jsem lovila nohy, pořád mu padaly šlapky s botama. Vivat vteřinové lepidlo. Díky Nemix, že jsi mě podržela, jinak by včera opravdu zaharašil v koutě na tisíc kousků. | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.07.11 18:38 | |
| JÁ CHCIIIII TAKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ PROSÍM, PROSÍM UDĚLEJ MI DEANA (já jsem levá jako blázen a toto je pro mě umění největšího kalibru ) a nemáš za co - však je to perfektní - a až bude v barvě, tak to bude dokonalé!!!!!!!!!! | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.07.11 18:44 | |
| Povinná výbava na příští sraz - workshop - Modurit se sebou. Nachystej si fotky, sporák a hooodně vteřinového lepidla. | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.07.11 18:50 | |
| a hlavně nové ruce, protože já a vteřinové lepidlo - to se mi z prstů stane ploutvička ale jinak jdu do toho jsem pro každou srandu JDU DO TOHO!!!!!!!!! | |
|
| |
FooFighterkaSN Crossroads demon
Počet príspevkov : 314 Age : 32 Registration date : 11.05.2010
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 18.07.11 18:54 | |
| Panthero tise zavidim... mat nieco take doma vsak sem hodis aj Foto ked Castiel dostane farbu a nebude taký bledý??? | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 21.07.11 13:22 | |
| - Panthera napísal:
- Povinná výbava na příští sraz - workshop - Modurit se sebou. Nachystej si fotky, sporák a hooodně vteřinového lepidla.
Wau, Panteřice, obdivuji tvoji zručnost (a o toho Deana se hlásím já,klidně může mít i cecíky, mě to nevadí! ), soukromý Koblížek je super, jen škoda, že ho nemůžeš moc hudlat v pelíšku, protože by se asi rozpadl... MMCH, kolik moduritu by padlo na životní velikost? | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 21.07.11 20:11 | |
| Na hudlání v pelíšku teda není, mít na to cit, tak si udělám formičku na sádru. Ovšem ať se snažím jak chci, tak mé tlapy jsou poněkud levé... Navíc se mi nedaří splácat ksichtík ku obrazu mému, tady je zasychající před lakováním. Nic lepšího nemaje, takže mi bude stát pěkně nad stolem, když už amíci nevydali ofiš figurku. Musím se spokojit s málem, aneb co si neudělám, to nemám... Pro tvorbu Deana hlasuju na sraze, tělo bych zvládla, ale budka bude horší. Na životní velikost? Hooodně. Navíc se mi z toho stále nedaří vychytat praskání, když je více vrstev. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 23.07.11 15:56 | |
| Teda Panthero, smekám Tohle je fakt bomba!!! A ta kravata má fakt nebeskou modř A pro Deana hlasuju taky, akorát jsem také pěkně levá, i když vlastně pravá, protože jsem levák Takže by z toho vznikl spíš nějaký android, než Dean | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
| |
|
| |
| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|