| Vianoceeee! | |
|
+41niki-morgan janča JMMM Fay Portable.Device dzajnisko Ewis Anwiel pipo Kristine calla Ellen Hiro666 Mystic kaja666 Ettie Weronička str8tking SkreechTina cleo funny Madlen Faith LenkaX22 lenkka Soniq Lirael Dzowika4 janicag Kaja wiktoriano lentilka Zizi Silvia janka410 Chrystelle dion-fortune Samabel Katka Night Angel Sarinka 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 10:58 | |
| WE´RE CELEBRATING CHRISTMAS- WINCHESTER STYLE!V krbe ohen tíško praská všade vládne pokoj, láska. Z oblohy sa sype sneh, všade počuť šťastný smiech. Jedna vločka, druhá vločka, kto bol dobrý, ten sa dočká. Vianoce čisté biele ako sneh, v živote len radosť, šťastie, zdravie a smiech.Ja vám všetkým prajem všetko najlepšie, nech sa vám splnia vaše sny a všetko po čom túžite. Nech každý z vás, dnes na tvári úsmev má. Nech na vás dobrý anjel pozor dáva a vaše kroky sprevádza. Len sa prosím radujte a nestresujte. Veď Vianoce sú tu každý rok!
Prajem šťastné a veselé Supernatural Vianoce! | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 11:06 | |
| U nás prší... ale aj tak prajem všetkým Veselé Vianoce | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 11:21 | |
| Zizi krásna básnička Mrazivé ticho, všade biely sneh, konečne pokoj, nebo plne hviezd. Je tu čas vianočný, keď stromček sa ligoce, prajem vám zo srdca prekrásne Vianoce. U nás je "krásne" slnečno Ale to nam nepokazí najkrajší sviatok roku. Prajem všetkým krásne Vianoce. Nech si pod stromčekom nájdete to, čo ste si priali | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 11:28 | |
| waw Zizi to je úplne super básnička musela som sa smiať tak dobre si to vystihla tak ja ešte raz všetkým želám krásne a super (natural) vianoce a takisto kopu darčekov pod stromčekom | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 13:31 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 15:15 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 17:02 | |
| Na okno nám mrázik kreslí, Vianoce k nám pokoj vniesli, pod stromčekom darček malý, nech Vám úsmev stále žiari. prajem krásne Vianoce všetkým PS.: Zizi super basnicka |
|
| |
pipo Pocestný duch
Počet príspevkov : 73 Bydlisko : Lučenec :) Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 18:51 | |
| Prajem vám všetkým pekné prežitie sviatkov, krásne Vianoce a šťastný Nový rok Vám prajem | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 19:33 | |
| Super basnicka Zizi!! Uz sa tesim aj na jej pisomnu podobu ESTE RAZ KRASNE VIANOCE VSETKYM!! | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 20:22 | |
| No čo baby aké boli darčeky? Ja som dostala knihy (všetky som si vybrala sama naši len zaplatili) kozmetika, posteľné prádlo, uteráky (mám pocit že sa má chcú zbaviť a kupujú mi výbavu ) A vianočnú atmosféru u nás dopĺňa neustáli buchot dážďových kvapiek na okno | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 20:27 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 20:31 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 20:58 | |
| baby tak to nie ste jediné aj ja som to prehnala a teraz mi je trochu zle Darčeky potešili aj keď som si ich sama vybrala kozmetiky handry a knihy a ešte sa tam vlúdila euro peňaženka a o tej som nevedela takže ťažké prekvapenie | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:09 | |
| no ja som nedostala nič také čo by ma prekvapilo. ako všetko som si už akoby objednala a tak som to aj dostala. a ešte k tomu nejaké tričko a tak. to a ja by som ešte niečo zjedla aj navyše. po večery som stále hladná. to už mám apetíť ako Dean | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:17 | |
| Aj keď som o hlavných darčekoch vedela, drobnosti prekvapili a som rada, že som dostala to čo mám a proste aj keby som pod tým stromčekom nenašla nič tak by mi to nevadilo. wiktoriano: ja som mala polievku a potom 2x druhé a potom som miešala zákusky a slané a proste apetít mám ako Dean aj bežne, ale teraz som asi prekonala aj Deana | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:19 | |
| tak ja nie som prejedená a to som ešte ladovala puding pri popoluške a potom hrala twister so segrou, čo bol dosť risk po tom všetkom, čo som zošrotovala, ale pohoda. nie je mi zle no a dostala som presne to, čo som si nadiktovala, čiže iPhone potom ešte také značkové pero, čo som myslela, že mi nekúpia, lebo je fakt drahé, ale áno!!!!! potom ešte takú super čiernu košeľu a náušnice a náhrdelník. dostala som ešte jedno pero s mojím menom na ňom a potom ešte také hry, pre celú rodinu. twister, hlavolamy, šípky, páli vám to?, kvíz o sr.... ow a takú peknú sošku, čo svieti s mojím znamením a nádherný denník. no proste, bol štedrý ježiško ale pozerám, že fakt super veci ste dostali. mne moje knihy ešte nedošli ale pevne verím, že mi čoskoro dojdú. No a čo ste večerali? Klasicky kapra? | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:23 | |
| Ja som mala prekvapenie len to posteľné prádlo a jeden šampón A aké knižky ste dostali? Ja Súmrak, Anjeli a démoni (aké prekvapenie že?), Anjel medzi nami (šok), Obchodník so smrťou od Dr. Housa teda Hugha Laurieho a bez dcéry som neodišla...a ešte by mi mala prísť kniha Marley a ja... inak matka na mňa kukala že WTF? ty a knihy? Ja som sa vždy smiala tým čo čítajú...no mladosť bola dosť divoká ...teraz čítam... A my sme večerali Panganiusa či jak sa ta fish volá a šalát, kapustnica a oplátka s medom..lokše som zožrala pred večerou | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:23 | |
| no začali sme prípitkom - víno som nejako nechcela a tak som šla natvrdo - koňak - ten ma skoro prizabil hneď na začiatku. Potom klasika oplátky, med, cesnak - po cesnaku mi brat (videl 3 série SN) povedal: "Aha takže ty naozaj nie si upír" Potom hríbová polievka, kapor nebol ale ryba hej (neviem nejaká exotická, ja sa držím starej dobrej klasiky - rybie prsty) a samozrejme môj milovaný majonézový zemiakový šalátik | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:26 | |
| my sme tiež mali oplátky s medom a cesnakom, potom kapustnicu a potom kapra mal otec a ja a sestry a mama sme mali jesetera. fakt odporúčam. veľmi chutná ryba. ja inak ryby neznášam a každé Vianoce sú pre mňa utrpením, keď ich musí jesť, ale jeseter mi fakt chutil. no a cool knihy cleo väčšinu som čítala a páčili sa mi. To bez dcéry som neodišla je veľmi smutné, ale tak srandovne napísané, že som z toho nemohla | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:29 | |
| dionA to anjel medzi nami ma byť niečo "supernatural" tak som zvedavá...to je od tej čo písala Anna zo zeleného domu... a to bez dcéry som neodišla myslíš tu slovenskú verziu? od tej Timei? | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:29 | |
| ja som dostala od môjho naj autora Joha Irvinga pitnú kúru a imaginárna priateľka lenkka čo celý deň si nejedla tak to ťa obdivujem ja jem celý deň už mi je zle a aj tak stále niečo žujem skrátka Vianoce a večerali sme klasiku oplátky orechy jablká a potom ryba majonézový šalát a šošovicová polievka | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vianoceeee! | |
| |
|
| |
| Vianoceeee! | |
|