| Vianoceeee! | |
|
+41niki-morgan janča JMMM Fay Portable.Device dzajnisko Ewis Anwiel pipo Kristine calla Ellen Hiro666 Mystic kaja666 Ettie Weronička str8tking SkreechTina cleo funny Madlen Faith LenkaX22 lenkka Soniq Lirael Dzowika4 janicag Kaja wiktoriano lentilka Zizi Silvia janka410 Chrystelle dion-fortune Samabel Katka Night Angel Sarinka 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:33 | |
| ja som sa dnes riadila heslom, čo tu tuším písala Tina - že proste ak chceme vidieť prasa so zahnutými zubami môžeme sa kľudne najesť lebo ich je plní les tak nejak to bolo. Takže som sa nesnažila nejesť a pratala som sa od rána a čudujem sa kam sa do mňa vošla tá večera aj s prídavkom lebo už pred večerou som bola plná Najlepšia mama po jedne zahlásila: "Toto je hrozné, deti v Afrike hladujú a mi sa tu takto prežierame" | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:37 | |
| no tak mi sme vegetariánska rodina tak sme mali normálne zemiakový šalát. vyprážané tie neviem ako sa to povie to niečo zo soje. no a oblátky z medom zákusky a tak ale žiadnu rybu ani nič také. no a tou Tininou radou som sa riadila tiež vlastne sa nou riadim už roky ozaj zabudla som napísať už máme aj mi sneh aj ked len trochu ale aspon je všetko belie | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:43 | |
| no tak ja som tiež prevažne nejedla, ale musela som ochutnať šalát, či je dobrý, takže asi jednu alebo dve lyžičky som zjedla, ale inak nič.
cleo: no ja som čítala obe, ale myslela som tú timey. no aj tá druhá je dobrá. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:45 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 21:55 | |
| no tak u nás bol Ježiško tiež dostala som všetko čo som chcela, väčšinu vecí som si aj sama vybrala, nejaké tie "handry" na seba, kozmetika a Súmrak ale tak boli aj prekvapká...napríklad som od mamy dostala fakt pekný prstienok z bieleho zlata asi som posluchala alebo čo no my na večeru tiež tak klasicky...proste kapustnica, šalát a kapor ( chlapi filé, bo sa im nechce vyberať kosti ) a oblátka s medom a cesnak...typické ale už som aj rada, že je potom...teraz už len pohodka pred telkou | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 22:20 | |
| Lenkka ako sa to už spomínalo zajtra chod do nejakého lesa a tam to prasiatko uvidíš možno ťa ja ponaháňa to od neho chceš priveľa sko prišlo ono za tebou | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 22:26 | |
| sa smejte, ale asi pred týždňom boli naši len tak sa povoziť na aute a išli na kraj lesa a mama, že "Počula som fučanie" a že sa otočili a bol tam diviak, tak rýchlo nasadli do auta a išli preč. LOL ja som sa im smiala a vravím: "Oci a prečo si ho neodfotil" | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 22:36 | |
| Wiktoriano ani mi nehovor raz sa nam to stalo v lese ln bohuzial nemali sme auto ale len dom chvalabohu. tak alespon by som vybehala tu veceru zizi to viem si mi hovorila:d ale tie svine su doterne co? | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 22:43 | |
| Nás raz naháňala nasratá srnka...asi malá mladé sorry za | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.08 23:08 | |
| Ehm, takže troška neskôr, všetkým krásne Vianoce.... A ešte čosi tuto: http://www.supernatural.cinemaview.sk/ Ozaj krásne darčeky ste podostávali, mne tiež knihy ešte neprišli, hlavne SN nie... My sme s bratom dostali peniaze...zatiaľ som si za ne stihla kúpiť len oblečko, no ešte asi strieborné prstene a ďalšie oblečko...čo iné... a sama sebe som si kúpila nový phone...no nepoteším samú seba.... | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................ 25.12.08 1:40 | |
| Tak super dostala som kopec kníh teda 7 kníh. Ja nie som knižný typ no ale, čo nie je môže byť, teda dve som chcela ale zrazu sa tam objavilo ich toľko, no, ale nie je to až take hrozne dve su Twilight (mám prečítaných pár strán, zaujalo ma to), potom jedna je tak trochu autobiografická( teda nie tak celkom), ale budu tam hlavne obrázky a skôr take veci, ktore nebudem musieť čitať. Jedna ma prekvapila je to Detektívný román tak to ani len neviem, kedy prečítam (o rok) a potom tri, ktore som už prečítala dnes, a to preto, lebo jednu netreba veľmi čítať je na celý rok (Horoskopy) druhá je niečo o Magií (nejake čarovanie) a tretia je tiež horoskopy, takže to som prečítala rýchlo. A potom kopec iných veci, ktore má potešili, ale nebudem sa rozpísovať len tie knihy mi prišli vtipne ku mne, už sa vidím ako odpadávam. Inak ja by som všetky darčeky vymenila za plus ešte 2 mesiace voľna nie preto, žeby som nemala radosť práve naopak tento rok mám veľkú ale pre voľné dni čokoľvek . Zdá sa mi to alebo mám ine písmo? (To z toho čítania) | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 25.12.08 9:33 | |
| Kaja: Neboj, to je asi z toho čítania Celkom slušne ma včera prekvapilo, že mama ma neskutočne dobre pozná, bo o tých darčekoch som vôbec nevedela a som len kukala ako mucha puk, že trafila dobre môj štýl Ale musím poznamenať, že som zase nedostala ponožky, ja to už nechápem Ale som happy, že som mohla byť proste doma a len tak si blbúť Inak dnes v BA som mala pocit, že vymrelo celé mesto, bo išla som okolo 8:30 von, do Petržalky a pozerám, total prázdne cesty, obchody zavreté, atď, som si už pripadala ako vo filme "Ja legenda" | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 25.12.08 10:51 | |
| Tak ponožek jsem dostala hromadu Jinak se nikdo s kupováním dárku neotravoval, takže jsem dostala "jen" peníze, které bych ráda utratila za notebook. Ale naštval mě mamčin přítel - 20 minut před večeří se na mě naštval kvůli nějaké kravině, celou večeří nepromluvil ani slovo a když jsem se mu pak snažila omluvit, tak se šel zavřít do kotelny No nechová se ten chlap jak dvanctiletá holka s premestručním syndromem? Jinak nám tu hezky sněží, vypadá to tu jak na vánoční pohlednici | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 25.12.08 14:08 | |
| Liraeljak - citácia :
- dvanctiletá holka s premestručním syndromem?
chlapy čo s nimi do smetiakov sa nezmestia Ja som ponožky dostala bez nich by to neboli Vianoce u nás je to vymreté stále a dneska extra ešte neprešlo po našej ulici ani jedno auto | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............... 25.12.08 21:37 | |
| Tini: Dakujem za povzbudenie Ja som dostala ponožky, no ale nie čierne a ine ako čierne ani nenosím. Takže su mi na nič. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 27.12.08 22:47 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 28.12.08 9:22 | |
| ja som od spolužiaka dostala candy bru akože mňam | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 29.12.08 14:13 | |
| fiha, ludkovia. vidim, ze ste mali super Vianoce a dostali ste same super veci, to som velmi rada ja som tiez konecne dostala mobil a mp3/4, nikto nevie,co to je, hlavne, ze to prehrava SN mne bolo na stredry den hrozne zle, po veceri sa to uz ale zlepsilo,pri vybalovani darcekov...ktovie preco len ma mrzi, ze nesnezi tak,ako by malo... len taky slaby sneh tu mame | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 31.12.08 17:25 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 31.12.08 18:02 | |
| ja vám tiež ešte k novemu roku prajem všetko,všetko, všetko naj..nech vám všetkym zdravie slúži, aaaaaaaaaa nech sa vam splnia aspon z časti všetky sny ktoré máte... tým myslím aj tie supernaturalovske aaaaaa nezabudnite dnesok poriadne oslavit a tak a nezabudnite! Až vás šampusový štupeľ trafí do oka, až vás vyšetria a uznajú za cvoka, (ako mňa ) až vám bude od chľastu veľmi zle, až ohňostroj vám vyprskne, až vaši priatelia vonku na štyroch psovi budú vravieť slečna, a vy zistíte, že pyrotechnika je nebezpečná, a poletíte oknom ponad nejakú strechu a rozrežete si zadok na kuse plechu, tak potom priať šťastie vám už neskoro bude, preto tak skoro vám to prajem a v kľude.... A zas nám nadišli tie radostné sviatky, ktoré nám tak sladia ten náš život krátky. V ďalekej krajine, tam kde vyrastli J2,kde možno liezli i na palmy, tam kde prorok Kripke skladal svoje žalmy.. hej a do nového roka Vinšujem vám to, však viete čo, aby ste sa dostali tam, však viete kam, aby ste sa radovali s tým, však viete s kým, aby ste mali mnoho toho, však vy dobre viete čoho... | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 31.12.08 18:17 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 31.12.08 19:05 | |
| no aj ja vľetkým želám krásny nový rok a Silvestra bez úrazu želám vám aby vám všetko vyšlo a aby sme mali tento rok ešte veľa nových častí SN a tiež aby sme sa tu všetci pekne stretávaji aj v novom roku | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vianoceeee! | |
| |
|
| |
| Vianoceeee! | |
|