Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Dean Winchester

Goto down 
+58
bohdy
Fay
janča
cleo
Portable.Device
majtika01
Lucy86
Marion0889
tauria
Husitka
inga
lentilka
wiktoriano
janicag
12NicolAlysska
Ellen
Ewis
Dzowika4
rockflower
lenkka
calla
evetka
Pa001
FeeBee
sonca12
Faith
Kacena222
petrapetrincova
Fazulina
Violet
dzajnisko
Anwiel
Soniq
CrazyD
sisel
Zizi
Weronička
bookika
keksiiq
dantík
SkreechTina
funny
Sarinka
Kaja
LenkaX22
ivan2321
Kristine
SNlois
Chrystelle
Madlen
Kika
Silvia
janka410
Samabel
Night Angel
zoehart
dion-fortune
Willo
62 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 36  Next
AutorSpráva
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

Počet príspevkov : 183
Registration date : 31.05.2008

Dean Winchester - Stránka 28 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 9:10

Rty má naprosto dokonalé a je dobře, žeta fotka je tak velká, o to víc reálně to působí...

Když jsem jedné kamarádce, která ho nezná, poslala jeho fotku, první co bylo, že si všimla jeho rtů, že prý je má takové "líbací":-))) a ono jo, to prostě jen a jen vyzývá.... ach jo... Je fakjt, že jsem jí poslala fotku, na níž má snad nejkrásnější rty ze všech fotek, co jsem viděla... taky má čestné místo u mě na ploše...

Je to tahle, na obou částech má Dean úžasné rty:
Dean Winchester - Stránka 28 Darknessgi5.thDean Winchester - Stránka 28 Thpix

Doufám, že se mi to povedlo vložit správně, protože jsem ty zmenšeniny nikdy nevkládala. Jo, jinak by mě hodně zajímalo, z které epizody tahle fotka je. Snad jsem neporušila nějaké pravidlo...
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 9:22

Neboj, obrázek máš správně. Šikulka. Dean Winchester - Stránka 28 312566 A wallpapery a jiné upravené obrázky se sem do Postav vkládat můžou, ale jen tehdy, jak jsme uvedly v pravidlech. Když budou složi k tomu, že díky nim chcete brobrat nějakou konkrétní věc na postavě. Takže když jsi to sem vložila kvůli rtům, je to v pořádku. Twisted Evil Laughing Ne, snad to všichni pochopí, že na slintání čistě nad kvalitou vypracovaných wallů máme zvláštní topicy a tady bysme se fakt měly bavit tak, aby to souviselo s postavou. Wink

No a k tomu dodám jen tolik, že máš oblíbené stejné fotky jako já. Protože tyhle úplně miluju a hlavně z toho důvodu, že na nich má úžasný výraz, tedy i krásně našpulené rty. Dean Winchester - Stránka 28 998745 Nejsou to fotky z epizod, ale Promo k 2. sérii. Tady jsou v galerii:
http://supernatural.cinemaview.sk/gallery/displayimage.php?album=48&pos=5

A já ještě odpadávám např. z této:
http://supernatural.cinemaview.sk/gallery/displayimage.php?album=428&pos=8
Dean Winchester - Stránka 28 87642 Dean Winchester - Stránka 28 87642 Prostě všechny ty proma k druhé sérii se mi strašně líbí. Podle mě na nich Dean působí hrozně drsně a tím pádem i sexy. 603 Mně se takhle hrozně líbí. Přitom třeba podle promo fotek k prvné sérii je to doclela dost velký rozdíl, nemyslíte? Tam tak drsně nevypadal. I když krásný tam byl, to je bez debat. Jen prostě vypadal nějak jinak.
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 9:49

Ahaaa, já jsem marně pátrala, ze které epizody to je, protože ta fotky je i na originálním DVD na DVD s epizodami Nighshifter, Tall Tales a Born under the bad sign a já jak blbec marně pátrala, kde se tam takhle objeví:-))).

Jo, ježiš ty fotky jsou super... mě se líbí, že je na nich Dean tak trochu zarostlý, jen mírně, to působí drsněji a tím pádem víc sexy, já u toho úplně učůrávám:-)).

Máš pravdu, předtím byl takový jemnější... já mám raději, když je drsný. A nejvíc, když je i Dean zbitý, chudák. A ta kožená bunda se zelenou košilí, tak to je naprsoto smrtící... Jo, teď jsem si nedávno všimla super košile, mě se líbí i ty kostkované, ale nemám teď po ruce epizody, ale myslím, že to bylo v první epizodě... Jak usne na gauči a pak začnou praskat ty zrcadla...

Co se týče rtů, je to neskutečné, on je má vážně k zulíbání... ach jo. Jinak, já vím, že ta fotka je Wallpaper, ale o to mi ani tak nešlo, jako o to, že ja na ní Dean ve dvou polohách a je taková tmavá, ten výraz vlevo je takový trochu zlověstný, ten úplně miluju a ten druhý zase takový ten "puppy", jakože člověk by skočil pro něho do ohně, mno prostě ... aaaach:-).
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 10:56

Jo, to je pravda, je tam zarostlejší. I když u té první série taky není úplně dohladka oholený. Asi ten rozdíl bude spíš díky tomu, že u těch promo k druhé sérii nahodil všude takový zlověstný výraz. Dean Winchester - Stránka 28 284389 Prostě když nakrčí to svoje obočí, to já úplně miluju. Dean Winchester - Stránka 28 87642 Dean Winchester - Stránka 28 998745 A právě tak to má skoro na všech těch fotkách. I když...jak jsem je viděla poprvé, říkala jsem si, že to snad ani není Dean. Prostě v seriálu takhle rozhodně nepůsobil, v první sérii. Ale ve druhé už se této drsné podobě přiblížil. Dean Winchester - Stránka 28 998745 Asi to hodně dělají i vlasy, protože takového ježoura, jako má na těch některých fotkách k druhé sérii taky nikdy neměl. Ale hrozně se mi líbí!
Mně se strašně líbí tahle první fotka, ten detail na ty jeho rty. Dean Winchester - Stránka 28 677692 Dean Winchester - Stránka 28 677692 Dean Winchester - Stránka 28 677692 Podle té druhé, která je promo na 1. sérii je tam vidět rozdíl jako hrom. Na ní působí jako takový hodný hošík. Dean Winchester - Stránka 28 886945 Laughing Prostě uhlazený. Nevím, jak to popsat, ale snad chápeš, co myslím. Na té první fotce má snad 4x tolik našpulené rty. Shocked Já nevím, jak on to dělá. Dean Winchester - Stránka 28 87642

Dean Winchester - Stránka 28 Th_84286_SN_HQ7_122_356lo Dean Winchester - Stránka 28 Th_78412_SN_HQ4_122_404lo
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 11:08

Aaaach, ta kvalita a velikost mě snad zabije.... taky nevím, jak to dělá, ale vždycky když se na obrazovce objeví Dean, totálně roztaju, miluju ho ve všech situacích, za všech okolností a vůbec... jsem dneska nějaká rozněžnělá:-))).

Mě se víc líbí ten kratší sestřih, ale zase ne moc krátký... No, ale ta první fotka je fakt naprosto úžasná:

Tohle je pro mě ztělesnění dokonalosti:

Dean Winchester - Stránka 28 Sn316a0001st4.thDean Winchester - Stránka 28 Thpix

Navíc, když si představím charakter Deana, přírodu kolem, život někde u lesa a hor, mám raději tohle, než města... Navíc mě berou ty vrásky kolem očí, co tady na té fotce jsou vidět, působí drsněji, ošlhaněji... já vždycky byla spíš na ty přírodní typy než na nějaké vymydlené šamponky... To oblečení, aaaaaa, umírám:-))). V tom pohledu je prostě všechno, mírný úsměv, ale takový smutný, dechberoucí, smířený, zkušený... Jsem vedle... STOP!!! :-)

Jo, zase nevím, odkud to je, zkoušela jsem 3x16, jak je v názvu, ale v galerii jsem ji nenašla, nebo neumím hledat...
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 13:45

Fazulina> tak to si vystihla - dokonalost sama...dik za to foto!! 702 Ani ja neviem odkial to je, ale v konecom dosledku je to jedno Laughing Odchadzam slintat... Dean Winchester - Stránka 28 998745

EDIT: Ta vraska pri jeho oku je uzasna...uz fakt odchadzam Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 14:17

no vidím, že sa rozoberajú deanove pery, tak to sa musím jednoznačne zapojiť aj ja. nemám síce veľa času, lebo za chvíľu už musím bežať na doučko z anj, ale tak aspoň v skratke.

tá posledná fotka od fazuliny je presne jedna z mojich obľúbených, pretože milujem keď pôsobí tak prirodzene, že naozaj uveríš, že je skutočný.... ako už spomínala fazulina, tá príroda v pozadí, tie vrásky okolo očí.... to je to, čo na ňom milujem. proste, že vyzerá tak reálne... ja viem, že to znie asi hlúpo, ale proste v mnohých seriáloch sa tie postavy správajú tak, že aj keď ich máš rada, je ti jasné, že také niečo sa naozaj nemôže stať... dean nielen svojím výzorom, ale aj správaním na teba tak nepôsobí, práve naopak. všetko mu dokážeš uveriť...

promo fotky... no ja sa musím priznať, že ich ešte nemám poriadne všetky shliadnuté 603 aj keď väčšinu z nich som už zrejme videla, len som akože nevedela, že sú to promo fotky k druhej serke. no promo fotky k prvej sérií som si minule všetky dôkladne pozrela a musím sa priznať, že mne sa teda páčia... neviem, ale práve ten jeho drsný výraz na fotkách k druhej sérií mi občas príde až príliš drsný... ja viem, že sa to väčšine páči, mne samozrejme tiež, no aj tak preferujem fotky menej "zveličené". proste aj keď vyzerá ako slušák, ale je to taký normálnejší výraz-aj keď nie pre Deana- no a mne sa preto také fotky asi páčia viac.

no k tým, čo sem dala chrys... akože tá prvá s tým detailom na jeho pery, tak z tej som totálne hotová. to je jedna z mojich NAJ fotiek jeho a fakt sa pri nej roztápam za každým, keď ju vidím... takže samozrejme nájdu sa aj k druhej a tretej serke promo fotky, ktoré sú totálne špica.

konkrétne sa teraz zamerám na tie jeho pery, lebo tým musím venovať špeciálnu pozornosť, takže akože čestne priznávam, že to nebola prvá vec, ktorú som si na deanovi všimla z jeho fyzického vzhľadu-boli to totiž jeho oči- no bola to hneď druhá vec, ktorá ma zaujala. on má fakt tie pery také plné a vyzerajú tak hebko... no proste, kto by potom o nich nemal snívať, že? 702 ja mám doma veľa fotiek, na ktorých tie pery fakt vidno tak nádherne, že na to niekedy hľadím aj celé hodiny... ten wall, čo sem fazulina dala už mám na ploche a fakt sa mi tam dean strašne páči... neviem, ale on je postava, ktorá ma vždy všetkým dostane.

ešte musím povedať, že okrem očí a pier, som u ňho zaťažená na ramená-ruky a pehy Dean Winchester - Stránka 28 430869 no bože už musím končiť, lebo zase som sa nechala uniesť a nič nestíham 603
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 14:37

No, to je pěkně řečeno, Deanovi prostě každý všechno uvěří - teda já rozhodně jo...

Mě na Deanovi zaujalo na první pohled asi jeho chování. To bude tím, že první epizodou, kterou jsem viděla, byla 2x21, která končila Samovou smrtí a já byla totálně vedle z toho bratrského pouta mezi nima. A byla jsem ztracená... já tu jeho povahu naprosto miluju... včetně vtípků, včetně toho, jak si o sobě myslí, jak je hezký, když on si to myslí tak nějak jinak, ne namyšleně, prostě jako fakt... přece nebude nějak falešně skromný, když je tak nádhernej, to by snad ani nešlo:-)..., líbí se mi, jak flirtuje s holkama, ale taky jak miluje bratra a jak sám sebe neustále trestá za něco, za co nemůže a s čím nemohl nic udělat. Očí, rtů a dalších částí těla jsem si všimla až postupně, když jsem začala zkoumat fotky, ale jinak jsem ho vždy brala jako dokonalý celek... a 80% z toho je zásluha charakteru, který mu dal Dean...

Miluju jeho úšklebky a totálně odzbrojující pohled:
Dean Winchester - Stránka 28 Fspnnoexit83m60ed5d6xe7.thDean Winchester - Stránka 28 Thpix

Někdy se mi řeba někdo fyzicky líbí, ale jinak to se mnou nic nedělá, prostě k tomu potřebuju i ten vnitřek...

Dneska mám nějakou Deanománii, to bude asi tím pochmurným počasím... nejlíp zalézt do postýlky a pustit si SN:-).
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 16:40

no už som predtým nestihla zareagovať, tak píšem až teraz 603

akože aj mňa dean hlavne zaujal jeho chovaním, no v mojom predošlom príspevku som sa zamerala viac na jeho vzhľad, lebo sme o ňom práve točili. akože ja som sn tak naozaj začala pozerať keď som si krásne od prvej epizódy začala sťahovať a musím povedať, že dean mi proste učaroval. presne ako spomínaš 2.21, tak hoci tá epizóda bola hlavne zameraná na Sama, ten konečný záber ako ho Dean chytil do náručia a prihováral sa mi a objal ho, no Dean Winchester - Stránka 28 199226 to je záber, ktorý môžem vidieť miliónkrát a stále ma rozplače. mimochodom to bol aj prvý záber, ktorý ma v telke rozplakal a odvtedy pri sn plačem stále. aj keď si pozerám predošlé epizódy, tak napríklad ja som pri epizóde heart, ako mu tak na konci stečie tá jedna slzička neplakala keď som ju videla prvýkrát, no v podstate potom, čo som pozrela AHBL 1, tak pri tej scéne plačem stále... to isté platí aj pre ostatné veci... neviem, ale ja som naozaj nikdy naozaj neplakala pri pozeraní filmu či seriálu, ale dean si ma získal natoľko, že som za každým ako slzavé údolie, keď ho vidím s tými jeho uslzenými očkami...

k tej fotke, čo si sem dala, no tak to je proste presne to, čoho som si po fyzickej stránke všimla ako prvé-jeho oči, teda pohľad... neviem, ale to ma proste za každým dostane. on ti jedným pohľadom dokáže zlomiť srdce či ťa rozosmiať na plné hrdlo. navyše sa na teba občas pozrie tak, akoby ti videl priamo do duše... a najlepší ten jeho zlomený pohľad, kde v jeho očiach vidíš proste tú bolesť,ktorú cítil alebo cíti...

no a tak už keď ste dávali tie fotky, musím aj ja pár pridať 603
Dean Winchester - Stránka 28 Spn_so10 táto je zo something wicked a presne je to jeden z tých pohľadov, ktoré ma vždy vedia dostať Dean Winchester - Stránka 28 430869
Dean Winchester - Stránka 28 Spns2_10 Dean Winchester - Stránka 28 Spncsp10 tieto sú obe zo children shouldn´t play with the dead things a tiež ma vždy dostanú
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 19:32

Ta epizoda mě dostává celá, ten jeho monolog na konci u auta, kde se Samovi svěřuje s tím, jak se cítí po otcově smrti a že zjistil, že otec se pro něj obětoval, to mě fakt bere úplně moc moc moc. To je přesně ten Dean, kterýho miluju. Celou dobu vtipkuje, dělá drsňáka a pak tě dokonale dostane něčím takovým, člověk jen zůstane civět a nemůže nic jiného, než mysleta ne něj a to, jak se cítí...

Když už jsme u těch částí těla, no nemá Dean dokonalý nos? Na téhle fotce ho fakt žeru...

http://supernatural.cinemaview.sk/gallery/albums/userpics/10001/19~12.jpg

teda v celé téhle epizodě je výbornej (The usual suspects) ... líbí se mi, že i když ten "studentík" mezi nima je Sam, tak Dean občas předvede, že taky není úplně blbej:-))) (i když neví, co je to MySpace:-)).
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 22:27

no ja sa ešte vyjadrím k children shouldn´t play... akože presne tá scéna na konci pri tom aute ma proste odrovnala. neviem, ale ako mu tam začali stekať tie slzy po tvári a to, čo povedal... najviac ma dostalo, keď sa spýtal sama, že "so tell me... what can you possibly say to make it alright?" či tak nejako, tak ja som fakt myslela, že skolabujem. ono ma zaráža, že v podstate vidíš ako sa Dean hrá na drsňáka, no zároveň máš dosť momentov ako je napr. tento, kde proste vidíš, že Dean je v skutočnosti dosť citlivý jedinec...

k foto: tak tá je totálne naprosto úchvatná Dean Winchester - Stránka 28 998745 a áno, má perfektný nos! neviem, ale na tej fotke má aj tie oči úžasné.... ja si proste nepomôžem, tie jeho kukadlá ma proste vždy dostávajú najviac...

the usual suspects: no tak ja som celkovo fanda smart!dean universe 603 a v usual suspects bolo fakt super vidieť, že dean nie je až tak "blbý" ako sa občas môže zdať... neviem, ale proste on je chytrý v iných veciach ako Sam. dean má svoje filmy, zbrane, poker, bilard, šípky Dean Winchester - Stránka 28 284389 -epizóda benders- a podobne... takže v tom je dobrý...
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 22:39

To mě vážně chcete těma fotkama zabít?? To je šílená koncentrace sexepealu!!

Tyhle momenty se mi hrozně líbí, když se ukáže, že všechny ty jeho drsňácký postoje a řeči sou vlastně jenom taková předtvářka a že uvnitř je neskutečně citlovej a zranitelnej. A pokaždý, když si du pustit novou epizodu, tak si přeju, aby tam byla zase nějaká taková scéna, protože mě to vždycky šíleně chytne za srdce a musim se hodně držet, abych se taky nerozbrečela!! Dean Winchester - Stránka 28 71416
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 22:51

Kruci, já vás nestíhám! Dean Winchester - Stránka 28 202744 Dean Winchester - Stránka 28 316745 Chtěla jsem se vyjádřit k té epizodě 2x04, protože ten záběr, jak sem dala dion, ten je pro mě hrozně zvláštní...celá tato scéna. Protože Dean působí tak nějak jinak, nezdá se vám? Shocked Možná je to tím denním světlem nebo nevím čím, ale jsou tam hrozně výrazně vidět ty jeho pihy a co hlavně - ty jeho úžasné řasy. On je má, jakoby si je natáčel kulmičkou na řasy. Shocked Laughing Fakt na ně pořád musím v této scéně čumět. A ještě ty rty jak u toho špulí zase.... Dean Winchester - Stránka 28 998745 Dean Winchester - Stránka 28 87642 A nejvíc se mi líbí, jak si tam zase hraje na drsňáka, který všechno zvládne bez pomoci. A přitom i Sam už jasně viděl, že není v pořádku a chová se přesně tak, jak se chová když už neví z které do které. A na konci této epizody jsme to taky viděli. Dean Winchester - Stránka 28 87642 To už teď ani nebudu rozebírat nebo bych tady psala až do rána, jak se znám. Laughing Tak příště.
Jen ještě trošku ve větším ty záběry o kterých jsem psala.... 702

Dean Winchester - Stránka 28 Th_03307_2x04_0699_122_488lo Dean Winchester - Stránka 28 Th_03317_2x04_0704_122_582lo
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty15.10.08 22:58

no jó dnes se rozbehla deanománie Dean Winchester - Stránka 28 316745

k tým fotkám, čo sem dala chrys tak mne sa tam dean strašne páči 702 ja vážne nechápem ako to on robí, že dokáže vyzerať takto skvelo.

inak súhlasím, že sa mi páčilo ako vravel, že je všetko ok a proste sa hral, že mu nič nie je a pritom jediný pohľad do tých jeho očí a vedeli ste, že klame, lebo tam to proste bolo vidieť ako veľmi ho to trápi, ako veľmi trpí...

k tým mihalniciam, tak on má fakt jedny z najkrajších mihalníc aké som kedy videla. to proste zíram... a presne takéto zábery ukazujú deana ako stelesnenie dokonalosti, lebo zachytávajú tie jeho našpúlené totálne adorable pery, tie jeho OČIČKA, pehy aké nemá nikty iný a mihalnice, ktoré snáď siahajú do neba....

tx za tieto fotečky, fakt sú to skvelé zábery. dean je proste neskutočne HOT!

anwiel: ja už plačem takmer stále kedy dean, lebo ta sa proste nedá neplakať... a presne tie scény, čo o nich píšeš zbožňujem aj ja Dean Winchester - Stránka 28 430869
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty16.10.08 2:24

no bolo mi treba pozerať si všetky tie fotky čo ste sem dnes dali teraz v noci? ja teraz bud vôbec nezaspím alebo budem mať dosť divoké sny Dean Winchester - Stránka 28 578527 už ani neviem ako sa k tým fotkám vyjadriť aby neporušila nejaké pravidlo čo sa týka smajlíkov ale ja som už vytopila celú izbu drool vy ste tu už prebrali hádam všetky časti Deanovho tela tak už ani neviem čo napísať akurát že súhlasím. tie Deanove oči a pery ma vždy úplne dostanú 702 a samozrejme aj celý zvyšok jeho krásnej tváričky a nie len tej Wink tiež sa mi strášne páča jeho ruky a celé telo aspon pokial som ho mala možnosť vidieť.
čo sa týka jeho povahy tak to na ňom tiež milujem Dean Winchester - Stránka 28 430869 zaujímavé je to že raz o sebe hovorí že je aký je úžasný a potom sa tak podcenuje a vraví že nestojí za nič. ten jeho postoj drsnaka sa mi páči ale rovnako aj ked ukáže svoje city. a ešte k 2x04 tak na konci musím revať vždy ked tú scénu vidím a mám chuť utešovať ho že to nie je tak ako si myslí. natrafila som na tejto obrázok a naozaj ma zaujal ako že Dean s knihou to sa len tak nevidí Dean Winchester - Stránka 28 316745 zaujímalo by ma s ktorej je to časti. Dean Winchester - Stránka 28 Th_27898_Dean_084x119_122_117lo
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty16.10.08 5:57

wiktoriano: Tahle fotkaje z Bloody Mary.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty16.10.08 7:22

Takže áno, náš Dean má strašne krásny noštek drool drool bože on je celí krásny Dean Winchester - Stránka 28 430869 Dean Winchester - Stránka 28 430869 presne a tie očičká ja ich úplne žerem a ,keď bol ten záber v 3x16 na tie oči tak blízko to už som kolabovala to bolo niečo úžasné 602 602 602 potom mihalničky jaj to je niečo neuveritelné Shocked a pery ou on ich vie tak dať jaj najradšej by som mu ich pobozkala Dean Winchester - Stránka 28 932600 potom strašne sa mi na ňom páčia pehy jaaaj neviem ako to mám vyjadriť ,ale hrozne sa mi páčia strašne zlatučký je Dean Winchester - Stránka 28 177401 Dean Winchester - Stránka 28 177401 Dean Winchester - Stránka 28 177401 no tak a k ostatným častiam tela sa radšej nevyjadrujem pre dobro nás všetkých Dean Winchester - Stránka 28 49896 jeho povaha on je proste úžasný človek z vonka drsňák ,ale z vnútra normálna citlivá ľudská bytosť tiež milujem 2x04 koniec wow stále si to púšťam jak nejaký šiši magor ,ale to je úžasné ako zastavý to auto a začne plakať to sa málo kde u Deana vidí Dean Winchester - Stránka 28 199226 Dean Winchester - Stránka 28 177401 702 Dean Winchester - Stránka 28 430869 a ešte musím dodať ,že sa mu slzičky hrozne hodia Dean Winchester - Stránka 28 891817 Dean Winchester - Stránka 28 177401 .....no tak Dean s knihou to je unikát vážne Dean Winchester - Stránka 28 316745 Dean Winchester - Stránka 28 316745 Dean Winchester - Stránka 28 316745
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty16.10.08 8:24

Koukla jsem se včera před spaním jak na Children shouldn't play i na Usual suspects a musela jsem si to všechno pořádně prohlídnout, máme doma takovej malej přehrávaček na DVDčka, tak jsem si s tím zalezla do postele a pustila si to do sluchátek, no boží..., lepšího večerníčka si neumím představit:-).

Ty fotky od Chrys, jak se Dean tváří, když na něho Sam křičí, že ať toho nechá, že ví, že se trápí a blablabla, no tak ty jsou naprosto úžasné, hlavně ta první, v tom pohledu je všechno... On se jednou podívá a všechny víme, co se v něm odehrává... ačkoliv tvrdí opak...

A ano, přesně ta věta: "So tell me, what could you possibly say to make it alright" tak ta je super a u ní mu steče ta slza a já jsem naprsoto vedle...

Taky se vždycky v epizodě těším, co nového z Deanova psychického trápení se objeví, myslím, že teď si toho užijeme dost, aspoň doufám:-))).

Jo a ještě k těm filmům, co Dean tak sleduje... V tom se mi moc podobá, kolikrát mám chuť hodně věcí komentovat podle nějakého filmu, ale většinou se to nesetká s úspěchem... Mno, myslím, že bychom si s Deanem rozumněli:-))).
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty16.10.08 15:26

no ja sa teraz vyjadrím ešte k tej jeho povahe, lebo ak by som sa mala pustiť do tela, tak by to bolo na veľmi dlho a ako písala soniq z dôvodu ohrozenia verejnej bezpečnosti sa radšej odmlčím...

takže ja si dovolím sem dať opäť pár fotočiek:
Dean Winchester - Stránka 28 Sn217-10 ako som spomínala heart a moment, kedy mu stiekla tá slzička po líčku a ako ma to dostalo si treba aj názorne pripomenúť, takže tento screen proste hovorí sám za seba... ja ten jeho zlomený výraz milujem...

Dean Winchester - Stránka 28 Wmplay10 z usual suspects sa mi páči aj tento screen... neviem, ale je to taká zaujímavá fotka a Dean sa mi v tej pozícií veľmi páčil...

ďalej si ma získal na konci houses of holy, kde mal taký smutný výraz, no zároveň v podstate plný nádeje, no neviem ale tieto zábery patria medzi moje obľúbené: Dean Winchester - Stránka 28 Wmplay11 Dean Winchester - Stránka 28 Wmplay12 ako ho mrzelo, že nedokáže dať Samovi viac... skrátka vedel, že jeho brat potrebuje veriť v niečo viac a on nevedel, čo robiť... no proste Dean Winchester - Stránka 28 71416

Dean Winchester - Stránka 28 Spn_de10 no a ešte musím spomenúť devil´s trap, tam ako hovoril "Killing that guy, killing Meg. I didn’t hesitate, I didn’t even flinch. For you or Dad, the things I’m willing to do or kill, it’s just, uh....it scares me sometimes." no Dean Winchester - Stránka 28 87642
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty16.10.08 17:27

Nemôžem si pomôcť, ale mne sa Deanov nos až tak nepáči. Jediné čo sa mi na jeho nose páči je, že je mierne krivý, pôsobí to tak drsne. To čo sa mi nepáči je, že je trochu pritenký, alebo špicatý? Snáď ma neukameňujete. Dean Winchester - Stránka 28 460216

Ale jeho oči, ústa...tie nemajú chybu! Dean Winchester - Stránka 28 177401
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty17.10.08 13:16

Deanův noc je krásně rovný, špičatý trochu, ale tak akorát ... Nevšimla jsem si, že by byl nakřivo ...

Mě se moc nelíbí Samův pršák, ale je to jen malá vadička na kráse...
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty17.10.08 13:29

ja som Deanov nos nejako zlásť nikdy neskúmala ale vždy mi pripadal akože úplne obyčajný tak akurát . on má krásnu tváričku a ten nos k nej patrí takže sa mi páči asi aj jeho nos Very Happy -
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty24.12.08 12:56

Darček č. 2 Dean Winchester - Stránka 28 264347

snapshots from heaven and hell, hq

Dean Winchester - Stránka 28 Th_snapshot20081224113840 Dean Winchester - Stránka 28 Th_snapshot20081224114434 Dean Winchester - Stránka 28 Th_snapshot20081224114559 Dean Winchester - Stránka 28 Th_snapshot20081224114809 Dean Winchester - Stránka 28 Th_snapshot20081224115035-1 Dean Winchester - Stránka 28 Th_snapshot20081224115051-1 Dean Winchester - Stránka 28 Th_snapshot20081224115348-1

Merry Christmas Deangirls! Dean Winchester - Stránka 28 571493
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty24.12.08 13:19

Dion tak toto je uplne úžasný vianočný darček. dakujem veľmi pekne.
Dean je úplne úžasný som z neho tak hotová že to ani nevyjadrím 702 702 702
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty24.12.08 13:22

dion-fortune 702 702 702 vďaka sú super Dean Winchester - Stránka 28 430869 Dean Winchester - Stránka 28 92299 Dean Winchester - Stránka 28 92299
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Dean Winchester   Dean Winchester - Stránka 28 Empty

Návrat hore Goto down

Dean Winchester
Návrat hore 
Strana 28 z 36Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 36  Next
 Similar topics
-
» dean
» Dean
» 05x01 Sympathy for the Devil

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Sam a Dean-
Prejdi na: