| Anime a Manga | |
|
+10cleo Anwiel Hiro666 Weronička Sarinka Silvia Kristine dion-fortune Lirael SkreechTina 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.12.09 21:23 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.12.09 21:38 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.12.09 21:46 | |
| inak ja ako som zopakovala tie prvé časti gravitation, tak mi došlo, prečo sa mi tá manga tak páči ona totiž ten príbeh poníma úúúplne inak. akože to anime hádam ani nie je robené podľa tej mangy, čo mám toľko je tam rozdielov.... to som nečakala... ale fakt tá manga je úúúúplne iná no a ešte k DTB, tak akože mne sa strašne páčila tá dvojka fakt boli milým spestrením a tá baba mi presne pripomínala mňa (nás) no a to všetko, čo hai dokáže zniesť.... veru je to div sveta | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 06.12.09 12:09 | |
| Teď tam zase ti dva byli, no já z nich nemůžu. To je vážně super spěstření. Až mám chvílemi pocit, že se dívám úplně na jiné anime. Se mi líbí, jak ona si vždycky vezme to volno a s takovým klidem mu to oznámí... A že s ním šla jen proto, že měla stejnou cestu, ale te´d už se loučí... Ale vážně, ty jejich grimasy a všechno, to miluju. Hlavně když vždycky ten detektiv zezelenal, jakmile uviděl tu kočku. A když mu sedla na ten klín... Když jsme u těch koček, ten chlápek co je převtělený do kočky je taky super. Když ho něco naštve a na čele mu naskočí takový ten červený křížek... Jinak taky nemůžu z toho, jak se Hei pořád cpe. A nejlepší je, jak to každý komentuje, že až mu bude 30, bude tlustý jak balón. A proč vlastně pořád jí? To je ta jeho daň nebo co? Mi to nějak uniklo. Gravitation....já bych už ani rozdíl mezi mangou a anime nepoznala, protože jsem anime viděla jako svoje první a tudíž stráááášně dávno a nikdy jsem neměla potřebu se na něj dívat znovu. Ale tak možná se mi ta manga bude taky líbit. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 06.12.09 12:23 | |
| ja už tom mám celé dokukané a konečne ten posledný diel bol dobrý neviem, ale mne sa tá prvá serka asi fakt páčila viac... ale už teraz je to na dobrej ceste čo sa toho týka, že tak veľa je, no ja som si to tiež myslela, že to je asi jeho daň alebo niečo, ale súdiac podľa druhej série, tak asi nie... ktovie prečo tak veľa je no ja som si gravitation anime práveže tiež nepamätala, pretože som ho videla len raz a to strašne dávno.... akurát som si pamätala, že ma proste až tak veľmi nechytilo a tak som nechápala ako sa mi môže tá manga tak strašne páčiť... lenže ako som si včera pozrela pár častí, tak som zistila, že to anime sa mangy síce drží, ale nie veľmi detailne... proste tá manga je fakt poňatá úplne inak. sú tam iné scény, inak sa tam dávajú dokopy.... proste strašne veľa rozdielov... no a manga je jednoznačne o mnoho lepšia než anime | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 06.12.09 17:51 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 06.12.09 18:12 | |
| nj tie postavičky sa na seba občas podobajú mne napríklad v openingu tá zelenovlasá pripomínala C.C, ale potom v anime už vôbec nie, keďže sa tak milo usmievala inak som dočítala akurát SEKAIICHI HATSUKOI napísala som do nory a idem teraz ešte mrknúť na mangu prince of tennis.. kks ešte stále to nemám dočítané | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 06.12.09 18:39 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 06.12.09 18:52 | |
| hej to bol dobrý diel no a čo som asi mohla k tej mange napísať jasné, že zdielam rovnaký postoj ako vy som dokázala prečítať jednu chapter Shin Tennis no Oujisama a nejako ma to nebavilo... takže idem krásne na junjou romantica mangu | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 06.12.09 22:35 | |
| Ta písnička z druhého Op tomu dává dobré grády. Já jím mám i na mobilu. Já hlavně nevím, kdy a v které situaci Hei nahodí ten mrtvolný výraz. Si myslím, že to zahraje do autu a ono ne a tváří se, že nezájem, nebo naopak... no fakt něco. | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.12.09 12:17 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.12.09 14:13 | |
| mňa nalákala samabel na manwhu A Night of a Thousand Dreams tak to mmt čítam a včera som dala aj kúsok junjou romantica... no a keďže som spravila rimana na 100%, tak dnes oslavujem a budem opäť čítať ako o dušu musím v stredu alebo skôr vo štvrtok omrknúť teda v brlohu či nebudú mať niečo z toho, čo vravíte, lebo dobre ma lákate | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.12.09 15:46 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.12.09 17:58 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.12.09 19:07 | |
| tak ďakujem za gratulácie no a ja som dnes namiesto relaxu, celý deň pratala mama totiž usúdila, že keďže už mám po zápočte, tak môžem konečne spraviť poriadok v izbe no nič, akurát som skončila a kašlem dnes už asi na všetko a idem čítať mangu a pozriem si niečo pekné uvidíme, čo všetko na koniec stihnem... | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.12.09 22:24 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.12.09 22:33 | |
| tak ja som si pozrela miracle train novú epku a čítala som opäť JR a manwhu len tak trochu tiež som si zopakovala okane ga ni a teraz si idem ešte pustiť pár scén z JR a idem spať, lebo som totálne zmorená.... no a tak ja som chcela tú manwhu, lebo ma zaujala ako mi o nej samabel písala, tak prepáč chrys nabudúce budem ticho a nič nepoviem ale ako píše samabel... potom človek o veľa príde píš aj ty,ktoré anime to máš stiahnuté a nestíhať pozerať a čo práve čítaš | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.12.09 22:47 | |
| Jen odpočívej. Já to taky za chvilku balím... jsem se poslední dobou do té mangy nějak zažrala... nevím po které dřív skočit. | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 09.12.09 12:52 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Anime a Manga 09.12.09 14:25 | |
| pozerám, že chrys má podobné pocity ako ja a samabel my sme to vlastne minule riešili na skype, že čo sa to vlastne stalo, no tak budú robené ovy po skončení druhej série, asi hneď v januári budú a mali by byť 4, teda aspoň taký zdroj info mám ja... a je na to už aj fenomenálny trailer takže sa dozvieme všetko to, čo viedlo k tej premene heia a tak až neskôr v podstate... len dúfam, že nám tam fakt všetko objasnia, inak ma trafí.... inak druhá séria DTB je fakt skvelá, len mne práve nie celkom vyhovovala tá premena heia, takže to ma tak trocha mrzelo aj to, že ho tam bolo menej, ale tak zase určite sa máš ešte na čo tešiť, tiež diely sú ozaj zaujímavé ja som včera chvíľku čítala mangu JR a potom som si šla pozrieť Fyuy no semi, no to bol teda nápad... zase slzavé údolie, tak som šla spať a ešte stále som revala... ako koniec toto to anime je ozaj brutálne depresívne.. inak dnes som kamoške, tak nenápadne púštala niektoré videá a medzi nimi aj to, čo sem hádzala chrys a akože v pohode bola s tým tak som pozerala, že no wow... na tebe dievča musím ešte zapracovať, ale si materiál, s ktorým to ide šírim slash osvetu na pôde právnickej fakulty ako môj podpis vraví, beware | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 09.12.09 16:09 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 09.12.09 22:51 | |
| Kua, já to nedodívám. Pořád mám potřebu rozebírat každou scénu. Já z toho prostě nemůžu...taký torturing Heie.... A pak jak ho ta holka zachránila a když se probral, tak jak ji sejmul a pak jí ještě vlepil tu facku... .....bože, on je tak sexy, když je "zlej". Já už bych se fakt měla jít léčit. Protože moje myšlenka byla "Od něj bych se taky klidně nechala zfackovat". btw, miluju záběr z OP když Hei odchází a vlaje mu plášť ve větru.... Budu si muset předělat banner, už ho mám neaktuální, co do délky vlasů. Jinak koukám, dion, že ty taky nebudeš normální. Pouštět si Fyuu no Semi je pokaždé o hubu, to bys už měla vědět. Takže pouštět si to před spaním = Né, že bych to už taky párkrát neudělala.... A pěkně "zaučuješ nováčky", pěkně, pěkně. Jen tak dál!
EDIT:Ok, takže shrneme 3 epku - Hei s culíkem a ve fialové bundě. - na tom nádraží - jak vytáhla tu zbrań - a pak ji Hei zastavil Nestíhám to všechno pobírat, fakt. | |
|
| |
| |
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 10.12.09 10:31 | |
| Já už si ten jeho nový look celkem zvykla a přijde mi vážně sexy. On asi i kdyby byl v plesnivém pytli, tak by se mi líbil. Ale musím říct, že mě to baví strašně! Ta druhá série je vážně ještě lepší než první, jsou zde skvělé scény a navíc mě dostává ta super hudba co začne hrát, když jde Hei do akce. Sice mi chybí Heiovy schopnosti a ten jeho sexy plášť, ale je fakt, že bez těch schopností je to snad ještě zajímavější. Větší torturing. A je vidět, že on je takový borec, že si poradí i bez schopností. No prostě Hei . Ta holka se mi taky líbí a dostala mě i ta veverka nebo co to je za potvoru, ve které je teď ten Mao nebo jak se jmenuje. To jsem nemohla, když jsem ho uviděla. A jak pokaždé po někom skočí. Jo a taky miluju Julyho. Nemůžu si pomoct, ale ten kluk je zlatý. Jen jsem zvědavá, co jako má být s tou Heiovou slavnou Yin. Ta mi tam nepasuje, doufám, že ji nemiluje. Jo a nevíte, kolik to má mít dílů? Je to on-going, že? | |
|
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 10.12.09 12:32 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Anime a Manga | |
| |
|
| |
| Anime a Manga | |
|