|
| Anime a Manga | |
|
+10cleo Anwiel Hiro666 Weronička Sarinka Silvia Kristine dion-fortune Lirael SkreechTina 14 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 10.08.09 21:35 | |
| chrys: fma si ešte nevidela a to je teda pecka aj keď ja sa mám čo ozývať čo som pozadu 100 rokov za tebou a samabel ten diel som ešte nevidela aspoň myslím akurát idem na 4 | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.10.09 19:44 | |
| Dneska se mi konečně podařilo dokoukat Phantom - Requiem for a phantomTen konec mě odzbrojil. Když jsem to dokoukala, nebyla jsem schopná jakékoliv reakce. Slzy, tichý souhlas, odkývání, ani pousmání.... prostě vůbec ničeho. Je to super anime ... a druhé řadě bych se vůůůůbec nebránila. I když, to by záleželo, co by se tam dělo... kdyby navázali a tohle... no, prostě, pokračoání bych brala, ale jen s důležitou podmínkou a po tom konci si práv nejsem jistá, jestli by to vůbec bylo možný... | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 24.10.09 22:30 | |
| samabel: tak pozrela som to nyan koi a akože lol to je teda fakt anime na odreagovanie. nasmiala som sa neskutočne už sa neviem dočkať nového dielu (dnešný som už pozrela ). počuj a tie anime zaujímavé, čo si vravela, že ich máš vyhľadnuté, že majú začať sú ktoré? aby som náhodou nebola zase pozadu ja som mmt začala akurát s miracle train iba a pozrela som pár dielov armed librarians, ale nejako extra ma to nechytilo | |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 24.10.09 22:43 | |
| Nyan Koi! je pecka!!! Já jsem původně vůbec neměla v plánu to sledovat, ale nakonec jsem si první díl stáhla a pak už jen... OMG, to je výborný! U prvního dílu jsem se nasmála od začátku do konce. A vůbec, ten kluk je bezva a ty kočky... Armed Librarians - na ty koukám taky. První díl se mi líbil... v dalších jsem k něčemu vždycky měla výhrady, ale zase nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo. A ten poslední díl skončil napínavě, takže teď se na pokráčko přímo třesu. Taky koukám na 11eyes... celkem doporučuju... u tohohle anime jsem vážně zvědavá, jakým směrem se bude děj vyvíjet. Zatím se mi to líbí... akorát nemůžu z pár... ehm, ehm, detailů, na který se pořád snaží poukazovat. A od minulého dílu tam přibyla i jedna lesbička. A OP je super 11eyes opening - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=5G99gocsTvo | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 25.10.09 10:27 | |
| no mám za sebou prvý diel 11eyes a akože prvé, čo ma zaujalo je vizuálna stránka. ohromne sa mi páči grafika kresba je fakt skvelá a veľmi dobre zvolili farby to je ozaj radosť pozerať na niečo také príbehu zatiaľ veľmi nechápem ale začalo sa to ozaj dobre. som zvedavá ako sa to bude postupne vyvíjať... dnes určite pozriem aj zvyšné dve časti celkom slušne ma to chytilo armed librarians stoja zatiaľ bokom... prvý diel sa mi páčil, ale aj tak ma to nechytilo nejako prevratne, takže na teraz s tým sekám.... uvidíme, možno sa k tomu vrátim ak mi nahlásiš, že je to dobré nyan koi! je ozaj pecka také príjemné osvieženie popri škole.... no dnes mám nový diel miracle train teda dúfam, že bude no a fma je dnes tiež, že? nie sú nejaké pauzy alebo tak? | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 25.10.09 11:25 | |
| Mě 11eyes právě zaujalo, když jsem k tomu viděla pár materiálů o prázdninách. Ta barvitá grafika je bezvadná. Ten příběh je podle hry nebo co... šest děcek se dostane do nějakýho toho jinýho světa a tam společně bojují, aby se odtamtud dostaly... něco takového. Tohle je hrubá kostra příběhu... mě zaujal ten hlavní hrdina, takže jsem opravdu zvědavá, jakou v tom všem bude mít úlohu. A pak ta věc s jeho sestrou... Nyan Koi! to je určitě jedno z těch lepších komediálních anime. Líbí se mi to moc a moc. Ty kočky prostě nemají chybu... My Lord, My Lord... ale můj pane! První díl jsem si pouštěla na cestě vlakem a vedle mě seděla nějaká postarší paní.... myslím, že ze mě musela mít dost slušný šok. Hlavně, já v sobě ještě dusila, abych se nesmála nahlas. A na ní tam vybafnou nějaký kreslený postavičky, občas karikatura... má to bez zvuku.... to muselo působit šíleně. Miracle Train jsem viděla první díl, ale přiznám se, že mě to nechytilo. A FMA dneska je. I když se obávám, že si ho budu muset nechat na zítra. Jinak ještě sleduju Tegami Bachi aka Letter Bee. Nádherné to anime. Je to hrozně milé, na pohodu, a ještě to má moc hezký příběh. I když v předposledním díle mě dostalo - Lagu Seeingu, jsi první muž, který mě kdy donutil obléknout si spodní prádlo. Nesmějte se potom. Jestli se na to budeš chtít kouknout... před anime patří ještě jedna OVA. Ta OVA je taky hezká, akorát ten děj ubíhá takovým volným tempem, tak nevím, jestli ti to nebude připadat nudné. Ale mě to nevadilo. Pak to anime už tolik pozvolné není. Je to vážně na pohodu a milé je to. Tegami Bachi (Letter Bee) Opening - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=wCSJR-nSg8o | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 25.10.09 13:52 | |
| no ako som dokukala tie ďalšie diely 11eyes tak to už dáva väčší zmysel a akože ja som tej hlavnej kostre príbehu pochopila, ale nie som si istá, že čo je naozaj dôležité pre príbeh... chápeš, napríklad kto je to dievča v kryštáloch a prečo práve oni boli premiestnení do tej dimenzie a čo je to s tým okom toho hl. hrdinu a teraz to s tou sestrou... presne ako si spomínala aj ty ale vyzerá to ozaj nádejne ja sa priznám, že vtipné anime ma veľmi dlho nejako extra nebrali ale postupne si ma skazila možno je to aj tým, že môj život je mmt oveľa viac stresujúci ako bol predtým, takže sa potrebujem viac odreagovať a fakt od srdca zasmiať a nyan koi! je na niečo také priam stvorené ja mám záchvaty pri každom diely najlepšia je tá jeho alergia a teraz v tom poslednom diely ako sa do neho buchla tá baba, čo si všetci mysleli, že je chlapec nedýchala som Miracle Train ani mňa príbehom nejako super extra nezaujal, ale zaujali ma tí "stations" akože pozerám to fakt pre potešenie z pekných chlapov také anime na odreagovanie... hmm letter bee... nadtým som už uvažovala asi to teda omrknem no a k tej starkej vo vlaku... no moja keď ide, tak ide akože mňa by zaujímalo, čo si o mne myslia moji noví spolužiaci, keď čítajú tie statusy na fb inak videla si gakuen alice? to bolo anime, ktoré som nedávno pozrela mne sa to celkom páčilo, aj keď tá hlavná hrdinka mi mierne liezla na nervy chcela som pozrieť aj prince of tennis, ale to má moc dielov... do toho sa asi ešte nebudem púšťať.... inak posledných pár dní opakujem OHSHC | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 25.10.09 18:52 | |
| Tak co je důležité pro příběh... určitě ten kluk, co má každé oko jiné. Ale je fakt, že oni sami sotva vědí, o co jde, takže jak to pak máme vědět my. I tak mi to nevadí... docela se těším, jakým směrem se to vyvine. Až začne ten kluk používat schopnosti, taky to bude o něčem jiném. Já taky nejsem kdovíjaký zastánce komediálních anime. Nevyhýbám se jim, ale zase je příliš nevyhledávám. Spíš čekám, až někdo kápne na něco, co je prý opravdu dobré. Já si taky myslela, že v tom Nyan Koi! je to to kluk a ne baba... proto mi furt bylo divný, že ho dabuje ženská... a ejhle... víme proč. A ještě jak ho vyzvala na souboj a on se ani neuráčil přijít a když se hpo na ten dopis ptala řekl... aha, to bylo to, co jsem roztrhal. (nebo tak něco) S tou alergií, já jsem ho vyleženě litovala, jak se dozvěděl o tom prokletí a pak si představil, jak se z něj stane kočka... a že se z něj stane alergen a kvůli sobě samému se udusí. No, vlak... to si řekneš, že tě ten člověk třeba už nikdy neuvidí... ale spolubydlící na pokoji musejí jen valit oči. Já si navíc připadám hrozně blbě, protože obě mají přítele ... a já místo přítele vytahuju yaoi a anime A zrovna včera se mi podařil gól... konečně se mi podařilo najít stránky, kde se dají postahovat nějaké Reborn doujinshi... no já včera měla Vánoce. To co jsem zatím přečetla... ne všechny byly dobré, ale některé byly absolutně super! Chjoooo, ty kreslený věci lidi tak kazí. Gakuen Alice jsem snad viděla OP, ale nechystám se na to. A Prince of Tennis jsem viděla celý. To je dobré anime. Sportovní, nenáročné... a někdy úžasně vtipné. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 25.10.09 19:39 | |
| woohoo konečne máme opäť anime debatu akože trúfam si povedať, že 11eyes sa stáva mojou najnovšiou závislačinou ešte si to budem musieť dosťahovať v avi, lebo mkv mi nechce brať žiadne video maker a spravím na to moje úúúplne prvé amv, som sa rozhodla a hneď potom musím dosťahovať kuroshitsuji z tých linkov od teba... niečo už mám, ale nie a nie sa k tomu dokopať to celé dofinishovať akože na to ako sa mu prebudia schopnosti sa ohromne teším dúfam, že to bude čoskoro inak to, že nevieme vo co go mi tiež nejako extra neva... páči sa mi ako sa to rozvíja len ak by som napr mala napísať obsah tohto anime, tak neviem čo tam dám každopádne páči sa mi spôsob akým to je spracované, takže ja by som ozaj nič nemenila no a ide sa k nyan koi! akože to, že ho dabuje baba ešte nič neznamená ty to najlepšie vieš, ty čo si mi zničila predstavy o wolframovi akože ja sa smejem pri tomto anime takmer stále samozrejme presne to, čo si napísala ma chytilo no a mne sa ešte páčilo ako sa hádal s tou svojou kamoškou z detstva a ako si všetci myslia, že sú fakt spolu alebo keď pomáhal tej poštárke a všetkým sa snažil vyhýbať a potom ich aj tak stretol akože ja by som povedala, že ty si ešte ten lepší prípad. chápeš, nemáš chlapa tak si žiješ vo svojej vlastnej realite (sorry, ak to znie blbo) ale čo mám povedať ja, keď chlapa mám a aj tak furt básnim o anime a j2 a podobne... akože niežeby to frajerovi nejako extra vadilo, chudáčik musel si zvyknúť ale tak predsa.... to mne sa posledne v autobuse podaril husársky kúsok, keď som stretla babu, ktorá fičala na anime a fma tak sa mi huba nezavrela tie doujinshi khr krásne odkladaj až bude mať pozretých viac dielov, tak to omrknem čo mi pripomína, že by som ťa mala trocha posúriť s titlami a tak ja som práve tiež počula, že ten prince of tennis je celkom dobrý, ale fakt ma ten počet dielov mmt odrádza... no ktovie och a pozrela som ovu letter bee a celkom fajn to vyzerá byť mmt mám už na mu vyčerpaný limit, ale tak až dosťahujem zvyšné diely dám vedieť, čo si myslím zatiaľ to urobila dobrý dojem inak som si v poslednej dobe zvykla pozerať niektoré anime, čo sme už videli... ako som písala v nore, zopakovala som (2krát) celú Junjou Romanticu potom som opakovala monochrome factor a samozrejme kuroshitsuji no a iba niektoré diely yami no matsuei, kkm, nabari no ou a samozrejme vďaka soniq aj death note no a dnes som dofinishovala opakovanie ouranu akože najlepšie na tomto opakovaní je, že všetko to prežívam úplne rovnako ako keď som to pozerala prvýkrát no možno trocha menej, ale veľký rozdiel v tom nie je... | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 25.10.09 20:55 | |
| Fíha, to tě "Jedenáct očiček" až tak chytlo? Mně se to taky moc líbí... doufám, že to nezvořou... akorát nechápu tu jejich snahu, pořád "nenápadně" ukazovat na spodní prádlo těch hrdinek. No, jsou prostě všelijaká anime... na druhou stranu, jsou taková, která těží vyloženě z tohohle. Jo, obsah toho anime bych po těch 4. epkách taky nedala. Zatím jsem přišla leda na to, že ta holka v krystalu bude spřízněná s tou, co má ty meče a je na holky. Pak je tam ta úchylačka s brýlemi, co vrhá nože a rychle se jí hojí kůže. To taky nevím, jakou bude mít úlohu. Pak ten druhý kluk. Jo, neodpustím si poznámku. Ta holka, kterou chce ten hlavní pořád ochraňovat, je mi docela slušně nesympatická. Pořád si říkám, že si toho nesmím všímat, ale mně se 1) nelíbí, jak vypadá. Ty krátký vlasy, divný kukuč. 2) Jak se chová... to je horší... prostě taková... ň, ň, ň, bééé, ň Ale tak není to až taková hrůza, dá se dobře ignorovat. Hmm, a když už se bavíme o té vizuální stránce a animaci tohohle anime... znáš Shakugan no Shana? Je to slušně provařená věcička... viděla jsem to už dost dávno, ale bylo to zajímavý. Grafika je dělaná stejným stylem... taky je to hodně akční anime. No, příběh je úplně jiný, ale musím říct, že se jim to celkem povedlo. Myšlenka s těmi "Torch", příšery, co pozřou plamen života člověka a když se tak stane, ten člověk se prostě vytratí... a když mu ten plamen dohořívá, lidé na něj víc a víc zapomínají, až nebudou vědět, že kdy existoval. - citácia :
- Sakai Yuji was a normal student, but one day his normal life was gone. He was assaulted by a monster, Guze no Tomogara.It was a monster which came from another world, and was able to turn humans into light for him to eat. It was a girl with burning hair and red eyes (shakugan = flaming eyes) that saved him, while he was too surprised to move. Then, that girl said to him You don't exist anymore. What she meant was...
Shakugan No Shana Opening 1 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=DrP0jyTgK24 Shakugan no shana II OP - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=J0bhYUTNbFE&feature=related Nyan Koi! ... tak jasně, já vím, že když ženská dabuje kluka, není to nic divnýho, ale tady mi vážně vyloženě nesedělo, že by tu postavu měla dabovat holka, když by to byl kluk... proto mi to pořád přišlo divný. Co se týče té kámošky z dětsví... té já fandím nejvíc. Ta jeho "láska" je moc dutá, u té černovlasé bych byla radši, kdyby byla opravdu kluk. A ta kamarádka z dětsví je sice hrozný diktátor, ale myslím, že když by byl opravdu její, tak už by tohle nedělala. To byla psina, jak si představovala, že si z něj udělá otroka. - dion napísal:
akože ja by som povedala, že ty si ešte ten lepší prípad. chápeš, nemáš chlapa tak si žiješ vo svojej vlastnej realite (sorry, ak to znie blbo) Zní to hrozně. Ale chápu... něco lepšího s tím stejně nepůjde, jsem s tím smířená. (ostatně, co mi zbývá) To zase já bych řekla, že máš kliku, že tomu tvému tyhle naše řeči a co probíráme nevadí. Já si už fakt připadám jako tydýt, ale zase... to bych měla dělat něco jiného, když mě to nebude bavit. Hele, já jak cestuju vlakem... a někdy i třeba busem, to je ostatně fuk... já občas číhám, jestli nezaslechnu slova jako anime, manga, abych mohla aspoň poslouchat, případně, pokud tam je volné místo si nenápadně přisednout a začít vytahovat vlastní esa z rukávu a konverzovat. Jenže jak tohle chci, tak se to jak na potvoru nestane. 9. titulky ke khr jsou hotové, zbývá enkód... nevím, jestli na něm už dělal, ale prostě musím čekat, až mi ho pošle... a 10. díl je tak v půlce práce. A neboj, až budeš mít za sebou pár těch zajímavějších, už ne komediálních, nebo lehce komediálních, pasáží... to se o bude párovat samo. Jak říkám OVA Letter Bee je v hodně pozvolném tempu... ale ta série se mně osobně hrozně líbí... fakt je to milé anime a taková jsou taky zapotřebí. Junjou Romantica... zopakovat si to byla jednoznačně skvělá volba...to je tak bombastické anime... kurňa, i ten, kdo yaoi nemusí by si v rámci romantiky měl něco takového pustit. Koneckonců... mně se strašně líbí, jak to vyzdvihuje hodnoty, ukazuje na nedostaky lidí, a i když je to samozřejmě dost mimo realitu, je to úžasný. Jo, věděla jsi, že Misaki je ženské jméno? Už bylo zmíněno, že Usagi znamená zajíc, ale zjistila jsem, že Misaki je opravdu čistě dívčí jméno a znamená tuším BLOSSOM nebo tak něco. To by mě zajímalo, jestli to dívčí jméno má schválně a z jakého důvodu a proč na to ještě nebyla žádná narážka. Ouran jsem taky opakovala... ale skončila jsem zatím asi u 11. dílu. Ale to už je dýl... jinak já zase moc opáčka nedávám... až bude nálada. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 25.10.09 21:26 | |
| omg to je zase sloh to s tým spodným prádlom mi rozum tiež nebere, ale tak budiš... akože celkovo sa mi tam tie charaktery páčia a zatiaľ nemám problém ani s tou jeho láskou, ale pripúšťam, že mi lezie na nervy viac ako ostatní... výzor by mi ani až tak neva, skôr tá povaha.... ale no tak uvidíme... ako vieš, že tá s mečmi je lesba to tam bolo povedané? a tá, čo vrhá nože je tá, čo pracuje v tej kaviarni či kde, že? ja som v tomto ešte trošken mimo, sorry no a tak zase ma to "až tak" nechytilo, ale strašne sa mi páči tá vizuálna stránka, takže myslím, že vidko by sa na to robilo úplne super shakugan no shana som nevidela ale okamžite si ho pripisujem na list mmt som sa odvážila začať sťahovať prince of tennis, ale ťahám zo z netloadu a pomalšie to hádam ani nejde nyan koi! ja tiež fandím tej z detsva tá jeho láska mi síce neva, ale viac sa mi páči tá "diktátorka" akože vzhľadom na to, ako sa tá čiernovlasá na neho nalepila, by soma asi tiež bola radšej ak by to bol chalan aj keď potom by celá tá vec so strachom z búrky bola pekne funny na margo toho, že mám šťastie... no ktovie.. tak zase ja pri ňom nad gaymi neslintám a pokiaľ viem na fórum nechodí, takže... ale vie o mojich úchylkách a zatiaľ nemal nejaké výraznejšie námietky, takže si nesťažujem... aj tak si ale myslím, že je to mierne divné no čo už meniť sa nemieniť na khr teda netrpezlivo čakám a na letter bee sa tiež teším inak presne moja reč, čo sa jr týka! akože to je tak super spracované a má to v sebe toľko ponaučení do života, že nechápem prečo to ešte všetci nevideli akože srsly. je to sranda, je to graficky celkom pekne spravené, aspoň mne sa hl. postavy ohromne páčia a fakt to človeku veľa dá no a to s misaki som teda nevedela akože anwiel mala postavu v rpg, ktorá sa volala misaki, takže som vedela, že sa používa aj pre ženy, ale že len pre ženy som netušila... to je fakt haluz no a tak ja tiež práve nejako extra často neopakujem, ale občas ma chytí nálada... inak kým som toto dopísala, tak mi aj download prince of tennis padol... sila | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 25.10.09 22:19 | |
| Taky jsem koukala, že jsem se nějak rozpsala. Jako takhle... tomu, když jsou nenápadně detaily typu -- zafouká vítr, sukně se nadzvedne, kalhotky jsou vidět---se říká pantsy nebo tak nějak, to by věděli spíš kluci. Jak jsem byla na FF, na té anime linii, tam to vysvětlovali moc pěkně. Ale právě mi jde o to, že jsou anime, kde se něco takového dá prostě čekat, kdežto tady do 11eyes mi to nějak moc nepasuje. Není to nic hrozného, jen to prostě moc nechápu, že mají takovou snahu na to upozorňovat, když se to zrovna nechytá s okolním dějem. Jak vím, že je lesba? To tam bylo řečeno... že jí klan zavrhl i kvůli tomu,že se zamilovala do osoby, do které neměla... a já i myslím, že ona tam zmiňuje SHE, když o té osobě mluví... proto mi to přišlo jako jasná věc. Jo, ta s nožemi je z té kavárny... i když já jsem zvědavá na tu, co hází ty řetězy. Jo, taky myslím, že materiálu tady máš na video dost a dost. A až bude víc dílu a víc akčních scén, to to půjde samo. Takže jsi se i tak odhodlala a pokusila se stáhnout POT? Jestli se na to fakt koukneš, jsem zvědavá, co budeš říkat. Ryoma je bezva... sice by si často zasloužil pár facek za tu drzost, jenže pa si uvědomíš, že on se sice vytahuje, ale navíc na to opravdu má, takže mu pak nemůžeš nic vyčítat. A taky nemůžu z toho, kolik pairingů jde v POT udělat. Jo, ta bouřka byla výborná... to jsem fakt v první chvíli koukala takhle protože jsem nevěděla, o co jde. A pak ... ty jsi holka?! Ještě byli super ty lidi z toho klanu, jak se o ní hned starali... a taky ten stařík, jak div neměl infarkt, když mu bylo naznačeno, že by se v tom jeím pokoji mohlo mezi ní a tím klukem něco stát. A ještě na konci ten jeho podezřívavý pohled. Já se akorát bojím, že on nakonec zase neskončí ani s jednou. Já fakt fandím té mambě. Tak jasně, že před chalanem musíš brzdit a ty výlevy si nechat a na nás. Ale zase je hezké, že o tom ví a nějak to překousl. Protože když tak sleduju ty reakce spolubydlících... a ještě, když si představím, že jsou to holky, jak to musí brát někteří kluci... Bože, to bude chtít velkou dávku štěstí najít někoho, kdo nezdrhne za devatero hor a devatero řek, jen o tom uslyší. Ale štve mě to ..kluci se dívají na hentai a to je v pohodě... ale jak si trochu převrátíš pohlaví, už je to průšvih. Grafika u JR sice není úplné terno, ale mně osobně se líbí moc. Líbí se mi ty jemné tóny... krásně to ladí k ději, příběhu, emocím, všemu. Ta pastelová je prostě best. Takže na grafiku si tady opravdu nestěžuji. - dion napísal:
- ! akože to je tak super spracované a má to v sebe toľko ponaučení do života, že nechápem prečo to ešte všetci nevideli akože srsly.
Asi tak. Tohle je prostě věcička, která musí rozesmát, rozplakat (v dobrém) každého. Já vždycky, když to sleduju, tak z jednoho dílu pak žiju ještě týden. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 25.10.09 23:32 | |
| okey odpíšem ti podrobnejšie zajtra, zapozerala som sa do prince of tennis, akože to je pecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja z toho nemôžem. on je tak úžasný, tak dokonalý, ja ho žeriem!!!!!!!!!!! a hej priznávam si, že som úchyl a pedofyl sestra sa mi učí hrať tennis, dnes mala turnaj, tak asi ju niekedy vytiahnem na kurt, nech ma čo-to naučí | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 25.10.09 23:42 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 26.10.09 17:33 | |
| no zdá sa, že s odpoveďou ešte počkám... sorry ale tenis má úplne pohltil už som na 27 epke tak na ten hraný film som teda zvedavá neviem si to predstaviť hrané, ale tak uvidíme akože ja tú jeho povahu práveže dosť žeriem asi by mi v niektorých iných prípadoch tiež mierne vadila (mierne dosť), ale je mu tá povaha proste sedí akože neviem si predstaviť, že by mal byť iný.... fakt sa mi páči ako ho vytvorili a milujem tie tenisové zápasy teraz bol akurát ten dvojdiel, kde hral s tým ich kapitánom, akože len je mi ľúto toho kapitána ten jeho lakeť... ale ako sa obetoval pre neho ach... to bolo niečo pre mňa ohromne sa teším na tournament, čo bude ten predošlý bol ppc | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 27.10.09 17:46 | |
| Tak ty takhle přetrháváš naší anime debatu, jo? Že se nestydíš! Tak se přiznej, kolikátý díl válíš teď? Ten hraný film POT je fakt síla. Ale zase na druhou stranu... ono to není špatné, jen je to v té realitě takové jakési divné.... tam je prostě vidět, že většina těch úderů by normálně nebyla možná. A ti herci... někteří z nich... jsou brutální. Právě, jak jsem říkala, každou jinou postavu bych za tu povahu hnala a div bych to z něj nevytloukla, aby se přestal chovat tak nadřazeně, ale Ryomovi to sedí... to nejde jinak. Já ještě nemůžu z těch speciální, kde jsou ti CHIBI... to je ppc Hlavně ta pohádka o Sněhurce a Plaváčkovi a ještě jedna, už si nevzpomenu jaká... to jsem se tak nasmála. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 27.10.09 19:20 | |
| som ti písala v nore už, ale teraz som si spomenula, že na to najpodstatnejšie som sa ešte nespýtala aké máš pairingy v POT? lebo ja sa neviem rozhodnúť k hranému filmu sa z pochopiteľných dôvodov ešte nevyjadrujem radšej ale už teraz mám pocit, že to bude stáť za to vidieť a aké špeciály teraz myslíš? k POT? inak k pot sú aj nejaké ova, že? to si budem musieť dosťahovať... pot sa priznám, že kukám na yt, lebo by to bolo veľa sťahovania a ani mi nešli linky ale kua ppc je to anime... som si nemyslela, že šport môže byť taký nervodrásajúci fakt super toto... akurát ma štve, že to má toľko dielov a ja zase flákam kvôli tomu všetko... ale tak na druhú stranu som rada, že je čo pozerať... no mne proste nevyhovieš | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 27.10.09 20:33 | |
| Je to těžký s těmi pairingy, že? No, já osobně se přiznám, že zrovna u POT to mám tak, že tam mám asi 10 oblíbených postav a většina z nich jde podle mě tak nějak kombinovat se zbytkem té desítky. Ten hraný film si nech, až dojedeš celé anime. No, oni to nejsou přímo speciály, číslem se to tváří jako normální epka, akorát ten obsah. A ty OVA na konci... tváří se to jako OVA, ale je to dohromady asi 25 nebo tak OVA, takže je to v podstatě celá další série...fakt nevím, proč to tak rozdělili. A pak jsou teda nějaké extra filmy a speciály... ty nemám skouknuté všechny, protože něco se hrozně blbě shání a něco nemá ani anglické titulky. Jo, to znám, jsme náročné obě... | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 28.10.09 21:27 | |
| jj hraný film si nechávam na koniec ako dnes som veľmi nepokročila, som len na 55 mala som dlhý deň, takže som nestíhala... ale idem ešte pozerať ako s tými pairingami je to fakt ťažké... čo sa mi zatiaľ asi tak najviac pozdáva je tezuka/fuji.... tiež si myslím, že eiji/oishi sú zlatí spolu ostatných ešte nemám celkom zatriedených.... ryoma tiež ešte nie je jasný... favoritmi pre neho sú tezuka a fuji, ale občas aj momoshiro.... no neviem... každopádne hoci ich mám rada všetkých, mojimi obľúbencami sú ryoma (samozrejme), tezuka, fuji a eiji tí sú proste jasní postavy mimo seigaku zatiaľ neriešim, lebo to by bolo ešte na dlhšie.... tie ovy som kukla na wiki a hmmm tých teda je.... kokos akože ak toto dopozerám, tak som macher... nechápem ako toho môže byť toľko a v podstate o ničom a pritom je to napínavé a zaujímavé akože sila toto... btw nejaký torturing bude? | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 29.10.09 21:39 | |
| No, Momoshiro je u mě mimo pořadí... já tu jeho postavu nějak moc nemusím. A jak jsem říkala o těch 10 postavách... to jsem právě myslela napříč anime i lidi z jiných týmů. Ale tak Ryoma, Tezuka, Fuji... to jsou stálice. I když ono je to fakt těžké, protože i z jiných týmů tam jsou postavy, které fakt žeru a těším se, až se tam zase objeví. U POT nemám vyloženě pairing, který by byl víc oblíbený, než jsou ty další. Mně se na tom i docela líbí, že si můžu dosyta vybírat. Jo, celý seriál je vážně jen o jedné věci - TENIS. Ale přesto mě to vážně hrozně bavilo. A ty OVA bez, jak jsem říkala, s rezervou... tváří se to jako OVA, ale většina z toho se fakt dá považovat spíš za celou další sérii. Torturing... tak Tezuka to jistí. Jinak vždycky sem tam něco... jak to u sportů bývá. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 29.10.09 21:56 | |
| no mne momoshiro nevadí ale radšej mám echizena s inými... inak v poslednej dobe sa mi strašne páči viper no a tak daj aspoň nejaké pairingy... nech viem, kde sa pohybuješ no tak samozrejme ešte tá brotherly love je u mňa aktuálna pokiaľ ideme aj do iných tímov... páči sa mi aj akira a shinji z fudomine no a ostatných členov si nepamätám mená.... tak to sa ešte zdržím komentovania, ale sú samozrejme kandidáti aj v iných tímoch no a veru tezuka teraz je už v nemecku... bože mne ho bolo tak ľúto ten zápas bol neskutočný... inak fuji torturing nebude? teraz dostal aj ryoma pár pekných úderov do ksichtu, keď hral.. oishi mal to zápästie.... eiji sa zase raz tak suprovo vyčerpal... momo a kaido sa váľajú po zemi ale fuji v tomto smere akosi zaostáva... | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 30.10.09 22:23 | |
| Viper je taky bezva postava, ale do pairingů se mi moc nelíbí. Spší takhle normálně v tom anime. btw: Jsem si vzpomněla na ten Inueho džus. Šílená to věc. Zítra se ti pokusím vypsat všechny mé potencionální kandidáty do pairingů. Dneska to balím a jdu spát. Jsem nějaká unavená. Jinak, jména jsem povětšinou zapomněla, takže vzpomínat si na to všechno bude zajímavé. Ale já to nějak dám dohromady. Jo, Tezuki zápas byl něco.... to si pamatuju, jak jsem si furt říkala...musí vyhrát, musí, musí, musí... a když to pak projel, tak jsem nadávala jako dřevorubec. Fuji... no, později tam i něco bylo, ale Fuji je ten génius, který tak nějak proplouvá všemi možnými situacemi, aniž by dostal úplně na pr-el. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 30.10.09 22:31 | |
| no viper sa ani mne nehodí do pairingov, ale postavu začínam žrať a videla som super ikonky s ním inueho džús nemal chybu a super bol ten bowling, kde to prvýkrát zabralo aj na fujiho a potom, keď z toho odpadol aj sám inui... no ja som bola v kŕčoch btw tie ich chibi verzie v bonusoch sú suprové no a pri tom zápase som teda nadávala aj ja akože neskutočne vytočená som bola a ešte ako si to rameno dodrbal... ach jaj no a tak je mi jasné, že s fujim to nebude také ľahké, ale že či aspoň trochu niekedy niečo nebolo... vyvrtnutý členok, udreté zápästie... chápeš hocičo inak už som zdolala 100vku a teším sa na zajtra a na tvoje pairingy dobrú noc ti dnes prajem. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 31.10.09 16:22 | |
| Mě v těch chibi verzích dostává, že Momo je holka, Echizen je prostřední bratr a Viper je mimino... to jeho Šššššš s tím dudlíkem, z toho jsem vždycky odpadla. A Oishi jako mamina... no konec, i když...on občas působí trochu dětinsky a jako holka. Jedno je jistý... ve vztahu by to byl jasný uke. Jo a ještě babička Fuji.... pomooooc, to byl konec. Já se teda jdu pokusit dát dohromady ty oblíbené postavy a potencionální pairing kandidáty. Ze Seigaku teda jak jsem říkala - Ryoma, Tezuka, Fuji ... a Viper taky, ale už ne do pairingů. Pak Jirou Akutagawa z Hyoutei ... to je ten, co pořád spí, ale když se probere a hraje, stojí to za to... to jeho... ty vo-e, to byl parádní úder, jak jsi to udělal?...viděli jste to? udělej to ještě jednou... a je mu jedno, že prohrává. Atobe Keigo "The king" To jeho lusknutí prsty a jak má všechno v týmu pod palcem... to prostě žeru. Masaharu Niou z Rikkai dai ... jakože ehm, nějak nevím, co víc dodat. Choutarou Ohtori z Hyoutei ...to jeho Scud serve a vůbec... ten je taky super. Yuushi Oshitari z Hyoutei ... jak je vždycky v klidu a vůbec, prostě mě zaujal. Kiyosumi "Lucky Sengoku" Sengoku z Yamabuki... líbil se mi vývoj jeho postavy a že je takový srdečný... Seiichi "Child of God" Yukimura z Rikkaidai... toho jsi určitě ještě neviděla, ale až dojdeš k těm dílům s ním... hernajs, to se prostě nedá ho vynechat. Genichiroh "The Emperor" Sanada z Rikkaidai... stejně jako se Seiichim... btw: zrovna tady se mi hodně zamlouvá dát ho dohromady právě se Seiichim. ... nějak moc s někým jiným ne...leda ještě Ryoma. Shinji Ibu z Fudomine... i když toho bych taky ani párovat nemusela. Spíš ho sem ještě píšu prostě proto, že mám tu postavu ráda. To je tak vše... tyhle hošany snesu v různých pairing kombinacích. Většinou to mám tak, že k jedné z těch postav by se mi líbily třeba další dvě nebo tři z těch dalších, co tu mám vypsané... někdy jedna... je to prostě různé. Mám ještě pár dalších oblíbených postav, ale tohle je asi ten nejhlavnější výběr. A doufám, že jsem na někoho nezapomněla...ono jich je vážně dost a já to zase už nějaký ten měsíc neviděla. Jen mangu. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 31.10.09 19:59 | |
| no tak pozerám, že pekný výber som si musela pozrieť, že kto je kto... lebo ja tie mená fakt neviem... ale tak ryoma, tezuka, fuji sú aj u mňa jasní ja mám potom ešte eijiho až potom vipera no a k tým ostatným takže v podstate súhlasím ja sa rozpíšem viac o obľúbených postavách a pairingov, keď dopozerám Junior Selection Camp Arc, pretože teraz sa tam vyvíjajú zaujímavé pairingy no mňa ešte celkom zaujali títo dvaja: Youhei&Kouhei - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=GFSCq8ooous&feature=related | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Anime a Manga | |
| |
| | | | Anime a Manga | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |