| Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
|
+46evetka lenkka calla Faith Violet Maria sonca12 Anwiel wiktoriano Kacena222 Pa001 rajona desire126 dzajnisko CrazyD Zizi Soniq sisel Madlen Hiro666 keksiiq Weronička Ettie beruss aryana7 funny jana7413 SkreechTina evelyn27 Blanka Kaja LenkaX22 SNlois Kristine Chrystelle Silvia janka410 Katka liam Samabel zoehart bookika Night Angel Sarinka dion-fortune Willo 50 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 06.01.08 19:08 | |
| sarinka: nemyslíš že je to len tým že druhá časť sa vysiela až po polnoci a teda až v nedelu??? aj keď to mi zas nesedia časy....tak veru neviem...
Naposledy upravil dňa 06.01.08 19:10, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 06.01.08 19:08 | |
| Tiež nechápem a pritom, keby ho propagovali a dali na lepší čas, mohol mať veľa nových fanúšikov a lepšiu sledovanosť možno aj než Heroes... Tie telky sú v tomto retardované, pretože oni propagujú len "najlepšie" seriály ako Lost a Prison Break.. kristine: to si nemyslím, pozri si tie časy, to nedáva zmysel..
Naposledy upravil dňa 06.01.08 19:12, celkom upravené 3 krát. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 06.01.08 19:09 | |
| taky mě to napadlo d-f | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 06.01.08 19:13 | |
| no hej...už som si všimla tie časy....tak ja vážne neviem... .tiež si myslím že keby to dávala v lepšiu dobu...napríklad okolo deviatej...tak by SN mal ovela väčšiu sledovanosť.. .poznám ludí čo by sa na to pozerali keby to bolo skôr..... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 06.01.08 19:15 | |
| Lenže pre nich to je dostupné až nad 18.. Bože, my sme taký divný štát... Amicí nemajú žiadny problém dať to o deviatej a pritom tam počuveš "fuck" a "son of the bitch" na každom kroku.. | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 06.01.08 19:21 | |
| no divný štát teda sme....skôr dávajú filmy kde je najsprostejšie slovo asi sakra....teraz presne neviem....ako asi prekladajú tieto ich nadávky na markíze... ..asi niečo ako sakra...do pekla a pod... | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 06.01.08 19:38 | |
| Áno, prekladajú, niekedy sa mi zdá, že sa až moc snažia byť cooloví.. Len ide o to, že v Amerike to aj s tými nadávkami dávajú o deviatej a u nás o pol jednej ráno.. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 06.01.08 19:44 | |
| a to mi přijde, že spíš v Americe by si na takový věci ve slovní zásobě měli dávat pozor je to divný | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 06.01.08 19:47 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 1:07 | |
| No mame za sebou dalsi "vydareny" diel od markizi. seriozne toto bol asi jeden z najhorsich dabingov, aky som kedy pocula. ked tam sam zacal mat tie vizie a bolesti hlavy, tak to co ten daber zo seba za zvuky vydaval som zirala na obrazovku a pytala sa sama seba, ze co tu dopkela robim, vsak si akuratne kazim dojem zo sn, no ale nedalo mi to a vydrzala som do konca, ale ozaj len tak tak. toto bolo fakt otrasne. a navyse aj preklad opat ziaril. napr. ked sedeli dean so samom v aute a sam sa mal deana spytat ci ho to nedesi, tak markiza zadrela ci sa mu to nezda cudne ??? no what the heck that was supposed to mean? ako teraz to myslim vazne co dopekla tym markiza sleduje? no a na maxov dabing sa uz asi radsej ani nevyjadrujem, lebo ma klepne. akoze taky hlas mu dali, ze ked som ho prvykrat zacula som myslela, ze fakt vypnem tv, lebo toto je uz privela. no a musim povedat, ze v tejto epizode sa im aj bravurne podarilo dodrbat deanov dabing-ten bol pred tym este ako tak predychatelny, ale tu som to len pocuvala a snazila sa zobudit, co som sa nadejala, ze mam len nocnu moru, ale nanestastie nie- bola to pravda. toto markiza fakt doondala, tak ako este asi ani jednu epizodu-no teda z tych co som ja videla-nie je ich vela, ale aj tak je toto ta najhorsia. uz idem radsej spat lebo toto je vazne na moje nervy uz privelka zataz | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 1:52 | |
| teda ja neviem čím to je ale tiež by som povedala že toto bol zatial najslabší dabing čo som na markíze počula....nie že by bol predtým úžasný ale dalo sa to miestami aj počúvať....aspoň Dean hej....ale teraz.... ....nielen Sam vydával divné zvuky....veď aj keď bežali po tom schodisku tak Dean vzdychal ako keby už zomieral.... ...teda prima má dabing na ktorom sa dá aspoň zasmiať od hrôzy ale tu sa nedalo ani len to.... :504: ...teda neviem či to bolo naozaj také strašné alebo som len čím ďalej tým náročnejšia? ..... no a k prekladu sa ani nejdem vyjadrovať....preboha prečo tam spomínali rusalky???? to ako nie... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 2:54 | |
| Súhlasím s vami, dámy, bola to hrôza....Dean tam vyznieval tak chladno, v skutočnosti sa o Sama bojí a tu nič..také oničom... Najviac ma ale dorazila tá časť, keď Sam dostal tú druhú víziu a sedeli v aute a Dean povedal, že ak bude chcieť grcať, zastaví, pretože má nové poťahy... odkiaľ to preboha nabrali... teraz som si to púšťala a Dean vyslovene povie, že ak ho to bude bolieť viac, zastaví a nie hento.. Nevyjadrujem sa, strašné sklamanie, čo sa to doteraz aj dalo, takto domrviť jednu z mojich naj epizód... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 9:11 | |
| Já se k vám holky musím přidat. Vážně to bylo strašný. Teda ten dabing Deana včera byl otřesnej,vůběc žádné emoce,nic. Žádná starost o Sama, prostě to úplně ztratilo to,co milujuem na SN. Ty zvuky co předváděl dabér u Samovi vize- no po tom, co jsem na Prime přetrpěla Deanovo mučení v 1x22 , tak to ještě šlo.I když to bylo taky dost strašný. Takže opět musím napsat,jak lituju ty co jsou odkázání jen na dabing | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 9:12 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 12:20 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 13:11 | |
| veiš SNlois...najhoršie na tom je že na tom sa nedalo ani zasmiať.... :504: ....mne bolo teda skôr do plaču.... ... vy čo nemáte markízu...nemusíte vôbec lutovať.... ...vážne.... | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 14:16 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 14:32 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 14:38 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 13.01.08 14:42 | |
| Sarinka suhlasim s tebou, ten deanov hlas sa este da zniest,ale sam mi pripada ako nejake male decko...ako ked si mam vybrat medzi ceskym a slovenskym dabingom, tak to si radsej pozriem cesky... a tiez sa dnes chystam pozriet primu,som zvedava na ten dabing ellen a spol | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
|