Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Supernatural na Markíze - archiv 1

Goto down 
+46
evetka
lenkka
calla
Faith
Violet
Maria
sonca12
Anwiel
wiktoriano
Kacena222
Pa001
rajona
desire126
dzajnisko
CrazyD
Zizi
Soniq
sisel
Madlen
Hiro666
keksiiq
Weronička
Ettie
beruss
aryana7
funny
jana7413
SkreechTina
evelyn27
Blanka
Kaja
LenkaX22
SNlois
Kristine
Chrystelle
Silvia
janka410
Katka
liam
Samabel
zoehart
bookika
Night Angel
Sarinka
dion-fortune
Willo
50 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
AutorSpráva
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty13.01.08 18:16

a ten genialny napad vysielta supernatural aj v nedelu a to po polnoci?
sn som nikdy nevynechala ale v nedelu Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 188411 to fakt nie je mozne aby som bola hore do pol druhej.To sa zas vyznamenali Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 80513 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 63280 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 364896 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 11674
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty13.01.08 18:19

no to teda hej..... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 555452 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 555452 ...za chvílu budú dávať SN niekedy o tretej v noci a ešte uprostred týždňa nie??? :504: Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 43228 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 487389 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 332617 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 873139
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty13.01.08 19:14

Tiež nechápem, prečo tú druhú časť presunuli na nedeľu a ešte ten čas.. affraid Sú to retardi a brutálni... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 487389 Ja sa vám čudujem, že sa vám chce na to čakať, keď ráno vstávate...možno by sme mohli skúsiť napísať im maily, veľa mailov a poriadne naštvaných..dnes tak jeden v relácii "Zo zákulisia Markízy prečítali...Jedna dievčina im písala, že im písala už 100x a ani raz jej neodpovedali..týkalo sa to Charmed a on hneď, že nestíhajú a podobné reči.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 707500
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ..............   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty14.01.08 2:34

Na Markízu nemám slov,ale to je už o inom, No strašne ma naštvalo ked

som sa dozvedela že to bude v nedeľu teda jedna čas,mne to moc ten čas neprekáža ,ale kôli druhým, ja sa prisposobím aj ked to bude mať následky pretože ten čas je pre mna,dá sa ešte,ale skôr mi na tom vadí to že prišli o mnoho divákov ktorí to ako tak ešte v sobotu pozerať mohli,a v nedeľu už bohužiaľ nie,aj tí školopovinní aj tí ktorí pracuju.A ešte mi aj vadí že ked sa po celom týždni na ST veľmi teším že sa neviem dočkať,a v sobotu to doteraz bola dvojnásobná dávka,pretože dva časti za sebou,ale teraz ,pre mňa je to veľmi krátke ta jedná časť v sobotu a potom jedna v nedeľu.

Dalej mi vadí,že vonkoncom žiadna reklama - promo Evil or Very Mad Žiadne sprostredkovanie divákovi,ani predtým ked to len začínalo,strašne ešte že som náhodou na ST natrafila.A taktiež toto ma ešte vias zarazilo,ked som sa affraid o tom že tá druhá časť ma byť v nedeľu ,dozvedela z tadiaľ,nahodou som čítala niektorej z vás príspevok.A to som si ani nemusela všimnuť.Trebalo by tám písať aj ked si myslím že nič sa nezmení pretože ,si myslím že ked aj na to odpovedia v tej svojej relácie tak len prihluplým úsmevom si nájdu niejaku blbú výhovorku,Vtedy by som aj vraždila Twisted Evil .A ešte som si aj všimla,že su absolutne mimo pozerala som sa čo bráni tomu aby sa tam ta časť možno aj zmestila,a skoro som spadla zo stoličky,oni mali o 20:00 velký kinohit ten film o tanci a po ňom niečo išlo a potom išla tá jedná časť SN a tuším že ten film potom pustili ako blbý opäť ,za SN,namiesto toho mohli dať druhu časť SN ,aj ked bohužiaľ viem že to tak bude chodiť stále, Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Blanka
Pocestný duch
Pocestný duch
Blanka

Počet príspevkov : 135
Nálada : Stále skvelá
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty14.01.08 13:15

Oni stále vimýšlaju sprostosti. Hádžu si časy ake sa im zachce a pritom vôbec nemyslia na fandov. Mad Mad Mad scratch :cry:
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty14.01.08 15:23

Snáď už každý vie, že Markíza je padlá na hlavu. Vysiela len to, čo sa jej hodí a potom sa všade chváli, akú má super sledovanosť. Veď SN ani nemá šancu nejakú sledovať mať, keď s ním takto zaobchádzajú.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 202744 Hovorila som to už veľakrát, no poviem to znova, SN by mohlo mať toľko fanúšikov, keby ho vysielali skôr, ale blbcovi darmo radíš, keď ťa nepočúva...Vážne by ma zaujímalo, ako by to bolo, keby SN zakúpila Jojka.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 999804
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty14.01.08 15:48

no ja som uz markize pisala, ale to som s rovnakym vysledkom mohla ist pisat prezidentovi ameriky. oni na nas skratka s...neviem, ale mozno som urobila chybu ja, ze som vzdy pisala take v podstate mile listy, mozno by vazne trebalo nejaky riadne nastvany a vytmavit im to cierne na bielom Twisted Evil Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 707500 to by potom civeli Very Happy ale zase je pravda, ze nas na slovensku az ta vela nie je, co sn pozerame, takze mozno to nepovazuju za podstatne, ale ja si myslim, ze ak by dali promo a normalnejsi cas, tak by zirali aku by mohli mat sledovanost, ved si zoberte, ze aj jedna z mojich kamosiek to pozera a ona nesleduje serialy vobec. ze cely zivot sledovala mozno dve alebo tri, ale do sn je blazon, tak si myslim, ze to uz o niecom vypoveda. takze markiza Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 449740 tes sa, ze ta sn fanusikovia na slovesnku za chvilu podpalia Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 733500
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty14.01.08 20:38

Sarinka myslím,že by bola na tom lepšie ved myslím ak sa nemýlim oni vysielali aj Prison Break a Lost a na obidve bežali upútavky i ked potom ako sa teraz správa prima neviem neviem???? Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 999804 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 999804
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty14.01.08 20:47

teiž si myslím že keby na to boli proma a dávali to v prijatelnejší čas bola by dosť vysoká sledovanosť... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 188411 ...podla mňa sa veľa ludí díva na serialy ako Heroes alebo Prison break len vďaka týmto upútavkam....takže ak na SN žiadne nedávajú ako chcú dosiahnuť sledovanosť to vážne netuším.... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 999804 :504: Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 43228 ...veď to vôbec nemá logiku... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 487389 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 873139 ...hlavne že upútavky na Heroes idú každú reklamu a to už ide dosť na nervy.... Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 873139 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 87642 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 71174
Návrat hore Goto down
LenkaX22
Winchester
Winchester
LenkaX22

Počet príspevkov : 1639
Nálada : look at me.... i´m happy :D

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty14.01.08 20:50

a este ich aj vo vsetkych filmovych casopisoch vychvaluju,len aby mali sledovanost.... tiez mi uz tie uputavky na Heroes lezu na nervy... a o SN ani jedna Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 202744 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 202744
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty14.01.08 21:01

Jojka svoje seriály dobre prezentuje myslím že práve Jojka je v tom

najlepšia aj dobre proma sú ,škoda že ST nemá Joj Sad
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty16.01.08 21:09

ja zas zboznujem heroes ale prima to naozaj ale naozaj prehana , ved v kazdej reklame su minimalne 2 kratke a 1 dlha a uz to aj takemu zarytemu fanusikovi ako ja lezie na nervy.
A keby davala markiza sn piatok a sobotu okolo desiatej s promom na nove epizody cheers cheers
ale toho sa mi asi nedockame Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 512176 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 199226 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 202744
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

Počet príspevkov : 20
Nálada : supernatural ju vždy vylepší, nech je akákkoľvek

OdoslaťPredmet: supernatural na marize   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.01.08 0:51

tak ale teraz ma znovu naštvali....zase pokazili deanovu hlášku...o tom ako prečo ten duch napadol sama a jeho...hell house...určite ste si to všimli
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.01.08 1:24

Oni tam dokašľali viac vecí, aj na konci, že "lovíme duchov, ktorí neexistujú a ľudia v nich veria", no malo tam byť niečo úplne iné..Sam sa ho pýtal, či je možnosť, že všetko, čo lovia existuje len preto, že v to ľudia veria...a skoro som odpadla, keď ten Ed povedal "Anywho"..akože to nevedeli preložiť.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 316745 Jedine sa mi páčilo, že nenadabovali Jensenov spev a tí dvaja týpci mali celkom v pohode dabing.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 284389
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.01.08 12:57

ja som sa vážne bála že ten Deanov spev nadabujú...ale našťastie sa ovládli....lebo to by bolo fakt strašné....no a nakoci ten rozhovor nedával žiadny zmysel...teda v tejto epke mali dosť divných prekladov...ja som len pozerala že kde to zobrali...
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.01.08 16:49

ach markiza aj teraz co bol shadow som myslela, ze ma vychyti, take hlasky tam maju, ze koniec. ja nepochopym preco to nedaju prekladat niekomu kto anj aj rozumie. ved tie blbosti co tam niekedy melu to je nehoraznost a ako perfektne vedia pozmenit cele rozhovory, tak zivo v pameti mam rozhovor deana s cassie a to bol kazdy jeden prelozeny totalne odveci. ja sa snad uz asi rozculovat nejdem, lebo by som ich tam postrielala vsetkych. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 332617
Návrat hore Goto down
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

OdoslaťPredmet: supernatural na markize   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.01.08 17:27

ale vážne...pokazili tam toho dosť....a to ked som to pozerala minulý rok na prime to bolo nadabované aspoň trochu reálnejšie...preložili to čo tam aj bolo...nie presne ale určite presnejšie ako na markize
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.01.08 20:17

evelyn: faaaaktt jo??? hem tak možná minulý rok ale tento taky na primě perlí..v každém díle mají aspon jeden rozhovor který nedává ani za mák smysl..ah to je vždycky o nervy Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 99937 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 99937 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 99937
Návrat hore Goto down
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

OdoslaťPredmet: supernatural na markize   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty22.01.08 16:51

ok..ja len len že ked si to porovnám so slovenský dabingom tak ten český sa mi zdá lepší lebo na markíze pokazia aj to čo by nemuseli...aj niektoré vtipné hlášky niekedy ani vôbec nepovedia...alebo tam dajú nejakú suchotinu
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty22.01.08 17:10

no tak mě to u primy připadá taky tak, ale když tě poslouchám tak si myslím že snad ani nelituju toho že markízu nemám..bože nechápu jak někdo může totálně zkazit tak dokonalý seriál Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 202744 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 202744
Návrat hore Goto down
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

OdoslaťPredmet: supernatural na markize   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty22.01.08 17:45

to máš pravdu...supernatural je sám o sebe super....neviem čo budem robiť ked to skončí...skončím aj ja Wink
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty22.01.08 18:05

evelyn27: to asi všetci, čo sme tu... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty22.01.08 18:20

takový věty bych tady na fóru z bezpečnostních důvodů neprohlašovala Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 707500 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 284389 .....kripkoš chce aspoň 5 sezón, tak nejmíň tolik jich prostě bude Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 676501 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 676501 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 676501 ....

..... dabing, to je vážně věc.....mně stačí potýkat se s tím na Primě a ještě, abych k tomu musela trpět nějaký další Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 677692 Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

OdoslaťPredmet: supernatural na markize   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty22.01.08 18:34

mohlo by byť aj viac ako 5...mne by úplne stačilo keby som si supernatural mohla pozrieť ešte na smrteľnej posteli...nikto by ma to neobšťastnil pred smrťou ako dean so samom Very Happy
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty22.01.08 19:00

Tak teraz si ma s tou smrteľnou posteľou dostala.. Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 316745 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 99937 Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 518608
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1   Supernatural na Markíze - archiv 1 - Stránka 4 Empty

Návrat hore Goto down

Supernatural na Markíze - archiv 1
Návrat hore 
Strana 4 z 40Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» RPG- WORLD - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural v TV-
Prejdi na: