| Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
|
+46evetka lenkka calla Faith Violet Maria sonca12 Anwiel wiktoriano Kacena222 Pa001 rajona desire126 dzajnisko CrazyD Zizi Soniq sisel Madlen Hiro666 keksiiq Weronička Ettie beruss aryana7 funny jana7413 SkreechTina evelyn27 Blanka Kaja LenkaX22 SNlois Kristine Chrystelle Silvia janka410 Katka liam Samabel zoehart bookika Night Angel Sarinka dion-fortune Willo 50 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 15.07.08 18:56 | |
| Aké časti vlastne teraz idú na tej našej drahej markízi | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 15.07.08 18:57 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 15.07.08 19:38 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 15.07.08 19:44 | |
| coze??????? az tak neskoro???? sa uz totalne pomiatli?? | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 15.07.08 19:52 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 0:40 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 11:13 | |
| ST ja sa cudujem ako to vydrzim pozerat...segra vzdy zaspi..lebo ona to pozera u seba v izbe a ja v obyvacke...ja to nahravam a potom si to pozrie...ale hlavne je to, ze to aspon davaju a ten cas ani nehovorim..posuvaju to ako sa im chce..hnusaci jedny... | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 11:36 | |
| CrazyD to mas skvele že sa ti to da nahravat... ja si to musim potom znova postahovat...pretože 1 krat nestaci... ja da ktomu casu ani nejdem vyjadrovat....možno ich nieco casom osvieti...ked si to pozru... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 12:11 | |
| - citácia :
- možno ich nieco casom osvieti...ked si to pozru...
to by to vysvetľovalo prečo Sn nevie markíza oceniť pretože ani nevedia aký to je dobrý seriál | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 12:16 | |
| wiktoriano presne taky bombovy serial by mali davat aj 2 krat do tyzdna... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 12:20 | |
| len dva krát rovno každý deň a o 20:00 najneskôr 21:00 to by bola taká sledovanosť že to markíza ešte nezažila | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 12:43 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 15:14 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................. 16.07.08 23:22 | |
| Teším sa na dnes , dnes to zase posunuli ako to zvyknu robiť po pár dielov . | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 23:24 | |
| jeeeeejda ozaj dnes je na markize supernatural...aj sa niekto odvazi to kukat | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............ 16.07.08 23:26 | |
| okrem mna sa niekto odváži? asi nie | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 23:30 | |
| No, já to risknu, možná... Zatim se mi vůbec nechce spát.... | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 23:30 | |
| no ja nie,ja nemozem zniest ten ich debilny dabing...idem asi radsej spat,to bude rozumnejsie ako sa na nich pozerat | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 16.07.08 23:32 | |
| ale ba odvazi, uz poctivo striehnem na cas heh ved tak musi ti neikto povedat, co zase dodrbali horsie je, ze si hunted velmi nepametam, aspon nie presne dialogy, tak tam mi mozno toho aj dost prehliadnem, ale na playthings som zvedava edit: no huh. tak toto teda bolo nieco. len v skratke par postrehov a potom zajtra si pekne ponadavam na ten hrozny dabing. "Sialene mesto."- funky town. akoze nie zle, ale nepacilo sa mi. znelo to divne. Ked Samovi Eva povie, ze mu pomohla ukradnut spis neboztika. no uh huh. "Ked som bola mala zapila som kolou vrecko sumivych cukrikov, nepovazujete to za samovrazebny pokus?" no preklad ok, ale to ako to eva povedala a jej "no zbohom" ked uvidila Sama v okne... zmienky o jasnovidcoch a pod.. akoze a tiez, ked sa Gordon spytal Dean ci je zbabelejsi ako on.(otec-john) tak som myslela, ze ma trafi, lebo mne sa ta veta v originale velmi pacila, ze 'you are not the man he was?' samozrejme pociatocny rozhovor deana so Samom bol katastrofalny. i ked preklad usiel. samove "pomoz mi" v roadhose bolo ale celkom zlate az na to, ze mal povedat, ze potrebuje pomoc ash- strach a hroza. dabing aj preklad totalne katastrofalne. ava dabing- ani sa radsej nevyjadrujem. PLAYTHINGS: nieco v zmysle, ze nerisieli to sposobom ich otca, vraj "obaja sme boli smutny. Pocuvali depresivnu hudbu..." akoze heh. nemal to byt nahodou sposob Sama winchestra? a ze dean ocakval, ze sa Sam bude takto spravat a nie, ze vyrazi po novom pripade? no akoze dalsi komentar ani nie je potrebny. deanove "my nie sme tepli" ma fakt neskutocne vytocilo, pretoze ja verim, ze sa jej mal spytat, co tym myslela, ze na to vyzeraju... "A to mi nedate ani prepytne, chlapce?" noo je to nieco podobne, ale tusim v originale bolo nieco trocha ine. inak hlas toho komornika ci co to bolo, bol zase raz ukazkou uzasneho vyberu dablerov.... "Ty vyzeras ako... (to som celkom nezachytila to slovo, tusim povedal bunciak alebo take nieco) myslia si, ze to skryvame." no huh. tam mal povedat, ze vyzera ako drsnak, tak si myslia, ze to tym maskuje, vsimate ten rozdiel medzi jednotnym a mnoznym cislom, hej? dean na tu zbierku babik "a niektore su uzasne" no iste. mal povedat, ze "not super freaky at all." takze to sa fakt podoba tomu prekladu, vsak? sam, ked bol opity" si panovacny a smiesny." no bossy znie urcite lepsie ako panovacny a odkedy je short smiesny, tak to netusim samove "davaj SI na mna pozor" bolo tiez akoze super, kedze mal povedat, ze davaj NA MNA pozor." "Otec sa zblaznil." no urcite.. tam mal poveda, ze bol bastard alebo tak nieco. si celkom presne nepatam. "Pane nenecham si ujst taku prilezitost."- to povedal ten starcek v tom bare a pritom mal povedat, 'nemal by si sa take nieco pytat stareho muza.' (reakcia na deanovu otazku, ci pozna nejake historky) no a namiesto mojho milovaneho, ze 'nebudes do nej rypat palickou.' odznelo "bracho, tadialto cesta nevedie" "To auto vas nemohlo zrazit same, teda technicky by sa to dalo, ale moze to aj duch." -Chci tím říct, myslím, že technicky ano, ale s pomocí ducha - zapoměnte na to. ... oki som teraz groggy, takze uz koncim na teraz | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.07.08 11:25 | |
| pekne si den dabing spracovala úplne s tebou súhlasím tiež som si zopár tých chýb všimla ale nezapisovala som si ich len som sa pozerala ako puk čo to zase trepú. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.07.08 11:30 | |
| ja som z hunted tiez nezapisovala, ale kedze som bola dost cula, tak ako to skoncilo som si zbehla po pero, papier, ze zkodumentujem zase nejake perlicky akoze ja musim povedat, ze opity Sam bol hroza,Dean priputany na stolicke tiez, samozrejme ten ich rozhovori pri tom jazere bol v podani dablerov totalne hrozny, konecny rohovor v aute na konci playthings bol este horsi ako ten na zaciatku hunted.... no vcera mi proste najviac vadili asi tie neemocionalne hlasy. no a ash a ave dopadli hrozne. ani gordon sa mi nepacil. a ellen ako sa tam raz zasmiala mi pripomenula tu osobu, co dabavola v priateloch, ze OMG Chandler Bing ale inak myslim, ze ellen obstala slusne | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.07.08 11:40 | |
| fuha krasne vystihnute dion ja som sfukla 2 rožky z nutelou aby som nejako zahnale ten smiech...aby sa mama nezobudila... ale tie rozhovory boli strasne....ja som mala hlas tak ticho ako sa len dalo...sustredila som sa iba na obraz... akože tie Deanove pohlady...ja raz naozaj odpadnem... playthings sa mi pacilo viac...a ked bol Sam opity...no koniec... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.07.08 12:45 | |
| Tak sem se koukala, ale nedokoukala. Někde v půlce Playthings sem rači usnula a probudila se až hodinu po konci. A docela mě překvapuje, že sem neměla noční můry!!!! | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.07.08 14:32 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 17.07.08 17:38 | |
| | |