| 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag | |
|
+15Ellen Hiro666 Dzowika4 Silvia Weronička Anwiel Zizi janka410 lentilka str8tking lenkka SkreechTina janicag dion-fortune wiktoriano 19 posters |
|
Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 23.01.09 6:50 | |
| teraz nenapíšem žiadnu slohovku. kedže som to veľmi nepochopila a musím si počkať na titulky ale epka bola celkom dobrá. ten kúzelník bol super a dufam že som dobre pochopila že nevedel kto bol za tými jeho kuzlami neviem či bude Sam girl stačiť ale podla mna bol v tejto epke Sam dosť dôležitý. ked tam prišla za ním aj Ruby. ten koniec to bolo naozaj o nervy no ešte že sa to vyriešilo. no a dalšia vec čo som nepochopila je že kam a prečo išiel Sam s Ruby. v toho ich rozhovoru som rozumela len niečo o tých pečatiach a Lilith. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 23.01.09 7:40 | |
| podľa mňa bola táto celá epka viac o Samovi, takže hurá musím povedať, že sa mi fakt veľmi páčila a ten koniec! no to bol môj koniec... akože sammy ide.... toto bude ešte zaujímavé... každopádne triky boli skvelé a bol aj torturing slabý no tiež sa nejdem veľmi rozpisovať, ale táto epka bola super. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 23.01.09 8:31 | |
| Mne sa epi velmi pacila, hlavne ta paralela medzi bratmi a starymi kuzelnikmi...a vsetky tie narazky, co je clovek schopny urobit ak ma nejaky "dar", ci ho vyuzije pre dobro alebo zlo... Ten rozhovor o tom ci si myslia, ze zostarnu a budu este robit to co robia teraz A to s tym "chiefom" Haha, ako sa Dean tvaril ked o tom hovoril Samovi Ruby bola tiez fajn, pomaly sa nam zlepsuje v hrani A este posledna vec, lebo sa ponahlam...Sam bol neskutocne sexi v tej modrej koseli, vtedy ked sa rozpraval s Ruby v izbe... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 23.01.09 11:42 | |
| It is a magic! Lol, mierne mi šibe, ale chcela som tým povedať, že epka bola úžasná. Všetko to bolo zaujímavé a do poslednej chvíle som nevedela, že kto to má všetko na starosti. Páčilo sa mi to prepojenie čísel a tarotovými kartami a kúzelný Jay mi bol od začiatku sympatický, Jeho slová (hlavne na konci) boli akoby veľkou narážkou o Samovi. Príchod Ruby na scénu, no čo už, ja ju trpím v každej epke, takže nejako viacej chválospevu na ňu nemám, len by som už bola rada, keby "nepobehovala" okolo Sama ako splašené kura, bo vždy, keď niečo od neho chce, vytvorí mu apokaliptockú atmošku a potom urazená vždy odíde. Mi pripadá ako nevivenčená čivava. Dean bol super, hlavne tie jeho reakcie na kúzla Som zvedavá, ako bude Sam sekať hlavu tomu "hadovi" a hlavne, akým spôsobom | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 23.01.09 18:28 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 23.01.09 19:07 | |
| Bolo to niečo úžasné. . Men sa táto časť strašne ale strašne páčila. Začiatok, keď ten opilec odfučil ten trik, tak mi toho druhého bolo skoro lúto. Keď prišla Ruby tak som bol úplne Happy. Mne sa strašne páči, a ako vynadala Samovi. No ten koniec, tak ten bol bohovský , Nevedel som že ako sa ztoho dostanú lebo v sneak peek neukázali že aj Sama premoží. No to by bol teda koniec. Jeden obesený a druhý prepychaný. To by bol teda napr. Series finale. Som nadmieru spokojný. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 23.01.09 20:35 | |
| musím povedať, že ja som čakala, že sam objaví nejakú svoju novú schopnosť alebo tak, keď tam bol uväznený a trocha ma sklamalo, že ich zachránil ten Jay, ale tak bolo to dobré. tento diel sa mi páčil viac ako ten predošlý | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 9:41 | |
| Tak jsem konečně koukla na epku a musím říct,že se mě moc líbila Oboum to strašně moc sluší. Totálně mě dostal Sammy,když za ním přišla Ruby. Teda tady byl fakt k sežrání Ruby mě teda vadí čím dál tím víc...ta herečka mě fakt neskutečně štve...jsem alergická na její styl mluvení....přijde mě,že si šlape na jazyk,mluví strašným stylem, vůbec se mě to nelíbí No ale z čeho jsem měla radost,to jsou ty náznaky toho,co jsem milovala v předchozích sériích. Konečně zase je tu big brother Dean a Sammy....scéna v pokoji,kdy se spolu baví nebo (jak jsi mě Chrys napsala ) scéna na konci,kdy Sammy odchází od Deana a ten jeho pohled prostě to je to,co jsem vždycky na SN milovala jen doufám,že se v dalších epkách toho dočkáme i víc. Jinak já teda kouzelníky nemám vůbec ráda,ale teda tahle zápletka fakt byla dobrá. Čekala jsem co se z toho nakonec vyklube a líbilo se mě to. Strašně se mě líbil Deanův pohled na začátku,kdy byli za tou asistentkou toho prvního mrtvého kouzelníka a ona tam vytahovala ty šátky....no jak Dean koukal,to bylo super ....nebo ta scéna s tím šéfem...opět super Postě fakt skvělé. Jen teda jsem teď na nervy z toho konce....zase Ruby a Sammy a tuším velké problémy Už aby byl další díl | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 11:09 | |
| Ešte som si epku nestihla mrknúť s titulkami, ale kvôli nej som včera ráno vstávala 7:45, aby som si šla lenkke pre USB Už asi rodičov nepresvedčím, že som normálna Čo sa týka epky, tak sa mi strašne, strašne moc páčila a som rada, že aj SamyGrils sú spokojné. Bratský moment v izbe bol úžasný, spôsoby záhadných úmrtí sa mi tiež páčili a akože musím sa priznať, že Sam v tej izbe No proste som nedýchala (len tá černooká potvora mi tam vadila ) a Dean keď šiel za Cheefom Proste tá epka bola skvelá a tiež sa mi veľmi páčil ten koniec ako sa Dean pozrel na Sama a spýtal sa, či si dajú pivo a Sam povedal s puppyeyes, že nie, že on sa musí ísť prejsť a vtedy tam bol ten záber na Deana, ten starostlivý pohľad akoby chcel povedať - Hej Sammy deje sa niečo? | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 11:41 | |
| Konečně!!!! I Sammy si přišel na svoje a ta scéna v pokoji!!!! Ty fotky sou přesně z tý scény, která mě donutila slintat tak, jak už dlouho ne. Jenom by tam nemusela být Ruby... On mi prostě vadí čim dál víc. A co se mi líbí nejvíc.... zatim žádný anděl!!!! Castiel, Uriel, prostě žádnej z těch, který mi tam vadili nejvíc!!!! | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 13:10 | |
| no ja som sa dostala az teraz k epke a musim povedat ze bola dobra ale neviem este stale to nie to co to boyvalo predtym....neviem proste mi nieco na tom nesedi ale celkove to bolo super.... ten Sam v tej koseli ked za nim dosla Ruby tak tam bol neodolatelny.... a moc sa mi aj lubil Dean ked istiel za "sefom" to bolo bohovske... a ten rozhovor medi o starobe...bol nadherny no uz sa aj tak nemozem dockat na nasledujucu epku | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 13:15 | |
| Janka: presne viem, že tie fotky sú tie správne, lebo aj ja som pri tých záberoch zostala, že a trošku ma vytočilo to osvetlenie a ten nápis CW keď Sammy pozeral cez kukátko (no viete to pozadie ) A tiež som rada, že nám dali pauzu s anjelmi Weronička: ten rozhovor o starobe bol parádny a to ako nakoniec Sam povedal, že a čo byť ako Bobby, alebo niečo také sa mi strašne páčilo. (sakra musím si to ísť kuknúť aj s titilami) | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 13:57 | |
| Zizi no tak to nemalo chybu ale Dean ako veri ze nebude lovit proste aj v starobe ze uz bude davno mrtvy pred tym ako zostarne...no a Sammy zase druhu moznost berie ze budu ako Bobby...no proste riadne to bolo....a Dean jak sa tam uskrnul pri tomto rozhovore... boze taketo sceny ze na zamyslenie...jaaaj boze | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 14:15 | |
| Az teraz som pochopila, na koho sa ta epizoda odkazovala... - kód:
-
http://www.crissangel.com/ | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 15:34 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 15:35 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 15:36 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 16:19 | |
| Janicag: Tak to som netušila, že nejaký týpek takýto je, tak toto bol od Erica naozaj podaré Inak hej, v tejto epke brothers hádzali ksichtíky, dosť aj Sam, ten má neskutočnú mimiku vo všetkom | |
|
| |
janicag Winchester
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 16:40 | |
| Diky Jani...tie ksichtiky fakt stoja za to...hlavne ten moment ked vykukali spoza rohu...rovnako ako v 4x08 Tina: niekde som narazila na nejaky komentar, ze to s tym Criss Angelom ci ako sa to sklonuje celkom vystihli, tak ma zaujimalo ci fakt existuje. Myslim, ze Eric a spol. to vystihli, aj na mna tak posobi, ako Douche Bag Ktovie, mozno sa mylim, mozno robi fakt zaujimave vystupenia, ale pride mi taky slizky...a to sa mi ocne linky na muzovi celkom pacia. Mam pocit, ze sa len hra na nieco...len taka poza, aby zaujal. Asi scenaristi vedeli, o com pisu | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 16:55 | |
| ja nemám veľmi rada kúzelníkov tak Criss Angela nepoznám ale Eric mu riadne zavaril ked takto verejne vyhlásil že je douche bag tým že to dal do názvu epky a ešte k tým fotkám chlapci sú tam zase zlatý a to aké ksichtíky hádžu sa mi strašne páči. aj vykokovať spoza rohu vedia uplne super a tá scena Sama z Ruby. naozaj mu to pristalo tá košela a kravata bol fešák mohol by tak chodiť častejšie | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 17:09 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag 24.01.09 17:46 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag | |
| |
|
| |
| 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag | |
|