| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 20:18 | |
| čo sa týka show ako you think you can dance, american next top model, america got talent a podobné kraviny, tak ja som nejaké videá z toho videla, niečo som videla aj celé show, lebo tak ľudia to v amerike pozerajú a ja som občas s kamošmi, keď som u nich spala niečo také musela pretrpieť a nevravím, že niektoré tie veci nestoja za to, tí ľudia sú fakt úžasní, hlavne už potom tí, čo postúpili do finále a tie tance, spevácke výkony či hocičo iné sú dosť kvalitné a dá sa pri tom zabaviť, ale mňa osobne to nebaví... mám svojich obľúbených spevákov aj tanečníkov a nepotrebujem takéto veci kukať.... pre mňa sú to stále reality show a ja niečo také neuznávam... radšej si pozriem dobrý film či seriál či anime chrys: teba nechytil glee no tak to je škoda... mne osobne sa ten seriál veľmi páči no a na merlina sa samozrejme teším už veľmi veľmi veľmi striehnem na linky tá, čo hrá gwen je aj mne nesympatická... ale ono gwen je celkovo také nesympatické meno | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 20:50 | |
| - kód:
-
http://netload.in/dateiNtZRoT8acf/merlin.202.the_once_and_future_queen.ws_pdtv_xvid-fov.avi.htm
ALEBO
http://www.storage.to/get/QJcwPW0k/merlin.202.the_once_and_future_queen.ws_pdtv_xvid-fov.avi
Password: irfree.com Letim pozerat | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 20:59 | |
| mne to tiež ide pomaly, ale nejviem nič iné nájsť. pokiaľ sa mi to nerozbehne, skúsim torrenty... každopádne díki cleo | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 21:06 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 21:12 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 21:14 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 21:34 | |
| sorry za dva prispevky upla som to na megac - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=NTSAFPGZ | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 21:48 | |
| Ježiš, ja som dnes na Merlina úplne zabudla, ja tela... vďaka za megáč, cleo, idem sosaaaať... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 22:15 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 22:44 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 23:25 | |
| mne sa diel celkom páčil teda gwen tam bola dosť, že ale arthur bol zranený a páčilo sa mi ako to bolo spravené. celkom zaujímavé aj keď prvý diel sa mi páčil asi viac aj s týmto som spokojná a teším sa na ďalšie | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 27.09.09 12:25 | |
| Druhý díl Merlina byl taky dobrý. Je pravda, že souhlasím s ostatními a že se mi první díl líbil víc, ale i tak to bylo dobré. Ten polibek.... chjoooo, si ho mohli odpustit. Navíc mi přišlo, že Gwen spíš pase po Arthurovi, než aby on po ní. Tak si myslím, že by se tomu neměl hned tak poddat. Co naděláme. A ukázka na další díl... opět zajímavá. Jinak teda vážně chudák Merlin. On odedře opravdu všechnu tu nejhorší práci. Nechtěla bych. | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 27.09.09 13:11 | |
| Merlin je dobrý pako... jj, ten díl byl slabší, než ten předchozí, ale na druhou stranu - ještě aby nebyl, když tam šlo o Gwen... V pátek jsem se dívala na film Merlin (1998) a musím říct, že by mě zajímalo, s kým se to ten náš Merlin ocucával... Nimueh zabil, takže pokud nějak nepřežila, tak si našel holku někde jinde, nebo to byla Morgana XD (je to divná předstva, ale když si vezmete, že Artuš jede po služce, tak proč by nemohla Morgana?). Ale já si myslim, že by to Nimueh mohla nějak přežít, dyť je to přece Bionic Woman + zná se s Doctorem... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 27.09.09 15:13 | |
| Oni si tu legendu upravují, jak se jim to zlíbí. Půjčila jsem si knížku Kouzelník Merlin, tak jsem zvědavá, jaká bude. Dneska jsem koukala na 10.díl 4.řady Criminal Minds a zase další překvapení. Detektiva ze stanice si zahrál náš Lucifer z SN. A nemůžu si pomoct, ale tím chováním detektiva mi povahou trochu připomenul i toho Lucíka. Takový ...hodně udělaný do sebe. | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 27.09.09 22:59 | |
| teď jsem si pouštěla Doctora Who - to s tím Satanem a hrozně se mi zalíbila ta čast, jak Satan promlouvá k Tobimu
"Tobi, já tě vidím... Neotáčej se... jestli se otočíš, zemřeš... Tobi, blížím se k tobě... Neotáčej se... Jeden pohled a jsi mrtvý... Jsem za tebou... Tobi, už jsem skoro u tebe... Neotáčej se... Tobi, Můžu se tě dotknout..."
XD já jsem se u toho málem rozesmála... Já vím, že je to scéna, kdy si máte připadat jak Tobi, ale když to člověk vidí podruhý, tak si spíš začne připadat jak Satan, který si z toho pitomého archeologa děla prdel a provokuje ho... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 27.09.09 23:38 | |
| Ja som si dnes konečne pozrela ten nový seriál od ABC - Flash forward, bo podľa proma to vyzeralo dosť sľubne, no sklamalo ma to. Dosť som sa nudila, zaujímavo by ma, čo chcú dať ďalej, no proste na nástupcu Lostu to nevidím. Zo zvedavosti si pozriem ďalší diel a ak ten bude na tom rovnako, ďalej to pozerať nemusím... Zatiaľ jediné prekvapenie tejto sezóny Melrose Place a dosť sa mi páčil seriál The Beautiful Life, ktorý CW po dvoch (!!!!) častiach zrušila kvôli sledovanosti.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 30.09.09 20:35 | |
| ja som the beatiful life videla len prvú epku, ale myslím si, že ten seriál mal celkom potenciál. škoda, že ho zrušili... no mám za sebou nový diel castle a melrose place a som nadšená hlavne melrose place ma totálne dostal. jedna z naj noviniek tejto sezóny. ja som nadšená každým dielom. super zápletka, super herci, super prostredie... no neskutočne ma to baví castle mal ppc diel tiež táto kriminálka je ozaj veľmi zaujímavá dosť ma chytila teraz si idem pozrieť housa | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.10.09 1:13 | |
| Ako Melrose Place fakt, že... štvrtá časť bola úplne super...a začína sa to strašne dobre motať a dramatizovať, som fakt nečakala, že to bude také super. Zato Greys Anatomy sklamanie najväčšie, som myslela, že to bude slzavé údolie a nič, také divné mi to prišlo a v polke som to vypla a stále som sa nedonútila to dopozerať... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.10.09 5:44 | |
| Sari: ja som na tom s Greys úplne rovnako, zvládla som prvých 50 min a potom som to vypla, absolútne ma to nebavilo. | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.10.09 8:03 | |
| A napíšete mi ve zkratce, jak to bylo s GA? Mně se na tu epku nechce dívat, ale ráda bych tak v kostce věděla, co se tam řešilo. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.10.09 8:39 | |
| Samabel: - Spoiler:
Ja som postrehla len tolko, že všetci fňukali kvôli Georgovi a Izzie musela rozhodnúť, či daruje orgány.. potom som to vypla, lebo to nešlo..
ak vie niekto viac, prosím napísať, mne sa to tiež nechce pozerať. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|