Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete?

Goto down 
+27
Panthera
JMMM
stuch_sammy!
niki-morgan
Kika
janča
lenkka
J-girl1
str8tking
SkreechTina
sisel
dzajnisko
Weronička
Chrystelle
Samabel
janka410
mummy
Night Angel
Zizi
Hiro666
EngieB
Sarinka
cleo
dion-fortune
kaja666
Portable.Device
Fay
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 31  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty20.09.09 19:11

no je za mnou druhý diel Laughing a okrem damona tam nie je nič, čo by ma zaujalo Laughing ale damon je čím ďalej tým lepší Twisted Evil

akože ja na romantiku tiež práve moc nie som... twilight ma ale bavil, tak až dočítam to kvantum kníh, ktoré ma mmt čaká, zrejme sa pustím aj do vampire diaries. obsah knihy neznie zle Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 284389 len ten seriál má strašne blbých hercov, ktorí ma absolútne nezaujali Rolling Eyes ale kvôli damonovi to ešte potiahnem pár dielov... Laughing
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 7:14

aha!!!!!!

kód:
http://treehillfan.com/gallery/albums/userpics/10001/517_02.jpg

skoro som si cvrkla ludia, taku cicu mam doma.. (este by to chcelo toho Chada, LOL) 702
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 16:04

Já jsem The Legend of the Seeker viděla celý a mě to tak špatný nepřišlo.
Knížky jsme četla asi do 8. dílu nebo tak a snad někdy v budoucnu budu pokračovat. Na tu sérii knih jsem natrefila tak, že jsem si jako první přečetla nějaký 14.díl nebo tak něco. Laughing

A já seriál s knížkou neporovnávám. Já to beru jen jako samostatný, úplně jiný příběh, do které si z knížek vypůjčili jména postav a to prostředí, kde se to odehrává.
Není to zrovna super seriál, jsou tak některé velká ale, ale celkem se mi to líbilo.
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 20:52

Tak konecne som videl noveho Merlina .
ALe som sa smial ked Artus spadodol z kone . Alebo ked Merlin spal pri hnoji.
Ukazka na konci dielu to vyzera ze dalsie casti budu pecka .
Len sa mi nepacila scena ked Gwen spadla na Artusa . Celkovo ja Gwen nema rad. A dufam ze zmizne tato herecke ,ktory ju hra a pre mna nie vobec pekna -zmizne so serialu
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 21:01

Je tu vubec někdo, komu Gwen nevadí? Mě se taky vůbec nelíbí a nvm proč, přijde mi něčím děsně vlezlá... ale fakt netušim čím
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 21:04

Mne bola ukradnuta kym sa neplazila po Arthurovi, teraz by som ju hodila krokodilom... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 934194 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 934194
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 21:59

Mne Gwen tiez nevadila a teraz prvu cast 2 serky som este nevidela tak neviem... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937

Chcela by som vas poposit ak mate nahodou niekto vsetky serky serialu BONES a CSI:MIAMI tak mi prosim vas napiste pm, velmi ich potrebujem. DAKUJEM VAM Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 103511
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 22:05

kto je gwen? Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937 v tom seriáli je aj niekto iný okrem arthura a merlina Shocked Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 22:32

Poďme spísať petíciu, nech Gwen páli do preč, alebo poslať niečo riaditeľovi BBC, balóniky už má, tak dačo iné.. Laughing
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 22:36

LOL teraz by mohol dostať vzduchovku....na baloniky... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 934194 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 934194
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 22:49

Hej, nech si dačo vystriela.. Laughing btw, ak to niekoho zaujíma, za tri hodiny je premiéra šiestej série Housa.. dance Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 170639 a ešte CSI Miami a Heroes... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 1319 to sa rozhodne nechystám pozerať už.. Evil or Very Mad Inak som strašne zvedavá na ten nový seriál Eastwick, mi to príde ako mix Charmed a Zúfaliek.. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 934194

21. septembra:

FOX - House
CBS - How I Met Your Mother
NBC - Heroes
CBS - Accidentally on Purpose, Two and a Half Men, The Big Bang Theory
ABC - Castle
CBS - CSI: Miami
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 22:51

Hmm tak zajtra stahujem Castle, House, Himym, tusim aj GG je v pondelok, ze? Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 999804
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 22:57

Ja som zvedavá aj na Accidentally on Purpose, to je nový sitcom tuším s tou herečkou, čo hrala Darmu, aspoň sa mi zdá. Hej, Gossip Girl je dnes, Melrose Place zajtra a The Beautiful Life pozajtra, omg, tento rok to bude akčné... Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty21.09.09 22:58

jj tento rok je toho dost....musim niekoho nahovorit aby mi to vsetko vzdy v piatok napalil a poslal postou... Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty22.09.09 8:34

Jeeeeej How i met your mother a Two and a half men na to sa tesiiiim, to je tak ppc... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 170639
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty22.09.09 15:54

Já mám pocit, že letos začíná hrozně moc nových seriálů... Nevíte co všechno?
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty22.09.09 17:05

Night Angel napísal:
Já mám pocit, že letos začíná hrozně moc nových seriálů... Nevíte co všechno?

Tu je zoznam serialov na sezonu 2009/2010

Novinky su zvyraznene

kód:
http://serialy.kinema.sk/?p=6391
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty24.09.09 22:53

Dokoukala jsem 4.díl Glee a co nevidím... náš starý známý Zach z SN. Laughing Laughing
A zase hrál nějakýho nepříjemnýho páprdu. Laughing

Ale jinak....omg, takový výtlem jsem u té epizody měla. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937 Prostě ten tancující fotbalový tým Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937
Já se picnu, to je zase seriál. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty24.09.09 23:27

nj ja som kapala z glee na skype Laughing Laughing Laughing ten zach to tam dorazil... ešte aj tá jeho attitude úplne ako zach Laughing som šla do kolien... a potom ako bola tá scéna, kde si umývali zuby, tak jeho ženská mala rovnakú kefku ako ja Laughing Laughing Laughing samé známe tváre a veci boli v tomto diele... ale super choreografie zase 702 ten futbal nemal chybu...
Spoiler:

pozrela som aj housa, ten začal parádne. neviem, ale všetky série sú veľmi dobré. podľa mňa stále rastie ako seriál a každou epkou sa zlepšuje. úctihodný výkon, ak zvážime, že mu začala 6 séria.

premiéra prvej epizódy druhej série castle taktiež nesklamala. seriál si drží úroveň prvej série Wink diel sa mi veľmi páčil, no zatiaľ nevidím žiadne zlepšenie oproti prvej serke, ale zase ani zhoršenie, takže sa nesťažujem Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 934194

nový diel melrose place bol tiež šupa. ten seriál ma fakt dostal. akože ja takéto veci ozaj nepozerám a kukla som prvý diel výlučne kvôli kattie, som si myslela, že to bude kravina, ale zatiaľ ma to každým dielom baví viac a viac. ozaj milo prekvapil.

na odporúčanie cleo a sarinky som pozrela prvé dva diely seriálu kings, ale mňa nechytil... možno to dopozerám niekedy, má to len 13 dielov, ale úprimne nevidím to reálne... mám dosť veci rozpozeraných a nepotrebujem strácať čas niečím, čo ma až tak nechytilo...

no a teraz si idem pozrieť ncis:la Twisted Evil konečne som si to stiahla Laughing som zvedavá na toho chrisa, keď o ňom porty toľko básni Laughing

edit: tak pozrela som aj to ncis:la a pôsobila to na mňa ako mix fast and furious a jamesa bonda Laughing pôvodné ncis je podľa mňa lepšie, ale tak ani toto nebolo zlé Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 934194 chris fakt rocks Twisted Evil a aj zvyšok tímu sa celkom dá.... no som zvedavá ako to bude pokračovať...
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty26.09.09 17:56

Už dávnejšie som videla zopár častí teda častí ak to tak môžem nazvať, ale minulú nedeľu sa začala moja závislosť a dnes je na takom bode, že proste lietam 702 702
Dôvod? On to nie je zrovna seriál aj keď to má série a časti - aspoň tak to nazývajú. Ide o tanečnú súťaž. Niečo ako Superstar, až nato, že to má omnoho vyššiu úroveň.
"So you think you can dance" práve sledujem sériu z roku 2009 z Austrálie a jednoducho nedýcham. Obyčajní ľudia z ulice a tancujú úžasne, doslova sa vznášajú. Ja neviem či to sem patrí, ale musela som to dnes napísať.
Tento tanec
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=evudOHePwIg&feature=player_embedded
je síce zo zlého uhla, ale v normále je spredu a je úžasný. Je to love story a doslova to odtiaľ vyžaruje. Tá dievčina to vyhrala a je to len malý kúsok toho, čo sa v tej súťaži dá vidieť 702 702 702
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty26.09.09 19:35

Merlin, Merlin, hip hip Merlin! Kdo ještě se těší dneska na Merlina? 704 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 325299 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 99937 Jen doufám, že není nějaká pauza, protože to by byla moje jistá smrt, protože celý týden čekám jen na další jeho díl. 606 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 316745

Jo a koukla jsem na 2 epizody Glee, když to tady všichni tak opěvují a vůbec mě to nebavilo. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 377283 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 666500 Prostě nezaujalo....sice miluju tanec i zpěv, ale .... confused
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty26.09.09 19:39

Chrys neboj Merlin bude na 100% by ma trafilo keby nie...uz sa tesiiiim Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 325299 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 325299 Len dufam, ze tam nebude moc Gwen... Laughing Laughing Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty26.09.09 19:51

No to taky doufám, úplně mi stačila dneska v těch bonusech. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 1319 Bože, tam byla děsná. Mně je ta herečka tak strašně nesympatická až hrůza. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 52351
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty26.09.09 19:59

Aj mne Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 1319 Taka vtirka a ta co hra Morganu sa pred tu kameru skoro vobec nesapala a ona sa tam furt tlacila... Rolling Eyes Rolling Eyes Btw buduci tyzden bude Merlin o trochu skôr Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 325299 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 325299
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty26.09.09 20:14

Já se taky hlásím k těm, co se těší na Merlina!!! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 170639 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 170639 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 170639

Moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, mooooooooc!!! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 325299 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 258431 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 258431
Laughing Laughing

Chrys: Já osobně Glee nepovažuju za nějaký zázrak, ale i tak se mi to zatím celkem líbí. A je jasný, že nás to nezaujme všechny. Smile (to hlavnější je, že u anime se shodneme mnohem víc Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 934194 Laughing Cool Twisted Evil Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 316745 )
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 9 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete?
Návrat hore 
Strana 9 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 31  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: