| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.09.09 19:11 | |
| no je za mnou druhý diel a okrem damona tam nie je nič, čo by ma zaujalo ale damon je čím ďalej tým lepší akože ja na romantiku tiež práve moc nie som... twilight ma ale bavil, tak až dočítam to kvantum kníh, ktoré ma mmt čaká, zrejme sa pustím aj do vampire diaries. obsah knihy neznie zle len ten seriál má strašne blbých hercov, ktorí ma absolútne nezaujali ale kvôli damonovi to ešte potiahnem pár dielov... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 21.09.09 7:14 | |
| aha!!!!!! - kód:
-
http://treehillfan.com/gallery/albums/userpics/10001/517_02.jpg skoro som si cvrkla ludia, taku cicu mam doma.. (este by to chcelo toho Chada, LOL) | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 21.09.09 16:04 | |
| Já jsem The Legend of the Seeker viděla celý a mě to tak špatný nepřišlo. Knížky jsme četla asi do 8. dílu nebo tak a snad někdy v budoucnu budu pokračovat. Na tu sérii knih jsem natrefila tak, že jsem si jako první přečetla nějaký 14.díl nebo tak něco. A já seriál s knížkou neporovnávám. Já to beru jen jako samostatný, úplně jiný příběh, do které si z knížek vypůjčili jména postav a to prostředí, kde se to odehrává. Není to zrovna super seriál, jsou tak některé velká ale, ale celkem se mi to líbilo. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 21.09.09 20:52 | |
| Tak konecne som videl noveho Merlina . ALe som sa smial ked Artus spadodol z kone . Alebo ked Merlin spal pri hnoji. Ukazka na konci dielu to vyzera ze dalsie casti budu pecka . Len sa mi nepacila scena ked Gwen spadla na Artusa . Celkovo ja Gwen nema rad. A dufam ze zmizne tato herecke ,ktory ju hra a pre mna nie vobec pekna -zmizne so serialu | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 21.09.09 21:01 | |
| Je tu vubec někdo, komu Gwen nevadí? Mě se taky vůbec nelíbí a nvm proč, přijde mi něčím děsně vlezlá... ale fakt netušim čím | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 21.09.09 21:59 | |
| Mne Gwen tiez nevadila a teraz prvu cast 2 serky som este nevidela tak neviem... Chcela by som vas poposit ak mate nahodou niekto vsetky serky serialu BONES a CSI:MIAMI tak mi prosim vas napiste pm, velmi ich potrebujem. DAKUJEM VAM | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 21.09.09 22:32 | |
| Poďme spísať petíciu, nech Gwen páli do preč, alebo poslať niečo riaditeľovi BBC, balóniky už má, tak dačo iné.. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 21.09.09 22:49 | |
| Hej, nech si dačo vystriela.. btw, ak to niekoho zaujíma, za tri hodiny je premiéra šiestej série Housa.. a ešte CSI Miami a Heroes... to sa rozhodne nechystám pozerať už.. Inak som strašne zvedavá na ten nový seriál Eastwick, mi to príde ako mix Charmed a Zúfaliek.. 21. septembra:FOX - House CBS - How I Met Your Mother NBC - Heroes CBS - Accidentally on Purpose, Two and a Half Men, The Big Bang Theory ABC - Castle CBS - CSI: Miami | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 21.09.09 22:51 | |
| Hmm tak zajtra stahujem Castle, House, Himym, tusim aj GG je v pondelok, ze? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
cleo Winchester
| |
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.09.09 8:34 | |
| | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.09.09 15:54 | |
| Já mám pocit, že letos začíná hrozně moc nových seriálů... Nevíte co všechno? | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.09.09 17:05 | |
| - Night Angel napísal:
- Já mám pocit, že letos začíná hrozně moc nových seriálů... Nevíte co všechno?
Tu je zoznam serialov na sezonu 2009/2010 Novinky su zvyraznene - kód:
-
http://serialy.kinema.sk/?p=6391 | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.09.09 22:53 | |
| Dokoukala jsem 4.díl Glee a co nevidím... náš starý známý Zach z SN. A zase hrál nějakýho nepříjemnýho páprdu. Ale jinak....omg, takový výtlem jsem u té epizody měla. Prostě ten tancující fotbalový tým Já se picnu, to je zase seriál. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.09.09 23:27 | |
| nj ja som kapala z glee na skype ten zach to tam dorazil... ešte aj tá jeho attitude úplne ako zach som šla do kolien... a potom ako bola tá scéna, kde si umývali zuby, tak jeho ženská mala rovnakú kefku ako ja samé známe tváre a veci boli v tomto diele... ale super choreografie zase ten futbal nemal chybu... - Spoiler:
a veľmi milo ma prekvapil otec toho gaya že ho akceptoval a ešte ak mu povedal, že to už vedel... a ten taký vyhúkaný... ja som si myslela, že bude peniť...toto sa mi páčilo, že to takto spravili
pozrela som aj housa, ten začal parádne. neviem, ale všetky série sú veľmi dobré. podľa mňa stále rastie ako seriál a každou epkou sa zlepšuje. úctihodný výkon, ak zvážime, že mu začala 6 séria. premiéra prvej epizódy druhej série castle taktiež nesklamala. seriál si drží úroveň prvej série diel sa mi veľmi páčil, no zatiaľ nevidím žiadne zlepšenie oproti prvej serke, ale zase ani zhoršenie, takže sa nesťažujem nový diel melrose place bol tiež šupa. ten seriál ma fakt dostal. akože ja takéto veci ozaj nepozerám a kukla som prvý diel výlučne kvôli kattie, som si myslela, že to bude kravina, ale zatiaľ ma to každým dielom baví viac a viac. ozaj milo prekvapil. na odporúčanie cleo a sarinky som pozrela prvé dva diely seriálu kings, ale mňa nechytil... možno to dopozerám niekedy, má to len 13 dielov, ale úprimne nevidím to reálne... mám dosť veci rozpozeraných a nepotrebujem strácať čas niečím, čo ma až tak nechytilo... no a teraz si idem pozrieť ncis:la konečne som si to stiahla som zvedavá na toho chrisa, keď o ňom porty toľko básni edit: tak pozrela som aj to ncis:la a pôsobila to na mňa ako mix fast and furious a jamesa bonda pôvodné ncis je podľa mňa lepšie, ale tak ani toto nebolo zlé chris fakt rocks a aj zvyšok tímu sa celkom dá.... no som zvedavá ako to bude pokračovať... | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 17:56 | |
| Už dávnejšie som videla zopár častí teda častí ak to tak môžem nazvať, ale minulú nedeľu sa začala moja závislosť a dnes je na takom bode, že proste lietam Dôvod? On to nie je zrovna seriál aj keď to má série a časti - aspoň tak to nazývajú. Ide o tanečnú súťaž. Niečo ako Superstar, až nato, že to má omnoho vyššiu úroveň. "So you think you can dance" práve sledujem sériu z roku 2009 z Austrálie a jednoducho nedýcham. Obyčajní ľudia z ulice a tancujú úžasne, doslova sa vznášajú. Ja neviem či to sem patrí, ale musela som to dnes napísať. Tento tanec - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=evudOHePwIg&feature=player_embedded je síce zo zlého uhla, ale v normále je spredu a je úžasný. Je to love story a doslova to odtiaľ vyžaruje. Tá dievčina to vyhrala a je to len malý kúsok toho, čo sa v tej súťaži dá vidieť | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 19:35 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 19:39 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 19:51 | |
| No to taky doufám, úplně mi stačila dneska v těch bonusech. Bože, tam byla děsná. Mně je ta herečka tak strašně nesympatická až hrůza. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 19:59 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.09.09 20:14 | |
| Já se taky hlásím k těm, co se těší na Merlina!!! Moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, mooooooooc!!! Chrys: Já osobně Glee nepovažuju za nějaký zázrak, ale i tak se mi to zatím celkem líbí. A je jasný, že nás to nezaujme všechny. (to hlavnější je, že u anime se shodneme mnohem víc ) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|