Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete?

Goto down 
+27
Panthera
JMMM
stuch_sammy!
niki-morgan
Kika
janča
lenkka
J-girl1
str8tking
SkreechTina
sisel
dzajnisko
Weronička
Chrystelle
Samabel
janka410
mummy
Night Angel
Zizi
Hiro666
EngieB
Sarinka
cleo
dion-fortune
kaja666
Portable.Device
Fay
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next
AutorSpráva
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty08.11.09 11:54

To mě taky vytočilo... jak se nakrucovala a vydupala si, že za Artušem prostě půjde ona. Rolling Eyes

Já neříkám, že Gaius neměl říkat nic a nestěžovat si. Ale král je prostě král. V naší společnosti je normální, že by se měl člověk po chybě, co udělal, pokořit, ale on je už od začátku představovaný jako ten, co si třeba poradit nechá a snese i výtku, ale tak jako tak by si Gaius měl dávat větší pozor. Tady mu to prošlo opravdu jen proto, že král udělal vážně velikánskou chybu a tentokrát nebyl tak povrchní, aby si to nepřiznal. Ale jinak si myslím, že by Gaie po chvilce zarazil a víc mu říct nedovolil. confused

Ale tak ono to je celkem jedno. Epka byla prostě dobrá. 702
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty11.11.09 12:47

Tak za sebou najnovsi diel Merlina.
Cely cas som cakal ze Merlin sa nakoniec prizna aby zahranil Gause.
A co si to Gwen na namesti dovolaval ku Artusovi.
Návrat hore Goto down
niki-morgan
Pocestný duch
Pocestný duch
niki-morgan

Počet príspevkov : 108
Registration date : 05.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty15.11.09 19:26

Tak já teda sleduju hodně seriálů:Greys anatomy, Private practice, Dexter, How I met your mother, Big bang theory, House MD. a to není všechno..už to ani pořádně nestíhám sledovat
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty15.11.09 20:12

N-M: to znám, já ani nvm, který seriály sleduju/mám shlídnutý... Heroes jsem viděla naposledy 4x02 - ale nesleduju to proto, že stejně bude hafec pauz apod., takže se na to kouknu, až budu mít víc dílů... možná o Vánocích, pokud zrovna nebudu chodit po Praze a fotit... S SGA jsem skončila na začátku 5. série, ale to mě moc netrápí... Kouknu se jenom na poslední dvojdíl + díly s Danielem (<3)... SGU jsem neviděla ještě díl z minulýho týdne + jsem nedokoukal ani Reapera... věř mi, že čím víc toho je, tím hůř se to sleduje XD a s bratrem, který o každý pauze řekne "nemám co sledovat, najdi nějakej seriál" je to ještě těžší. Naštěstí teď hledáme spíše ukončené seriály... je to jednodušší... ale chtělo by to Buffy... alespoň v televizi (ale až do 7. série) místo toho nesmyslnýho opakování Angela...

Už jste viděli novýho Merlina? Upřímně mě vždycky pobaví to jejich mistrovský odhalování důležitých tajemství s tím, že po chvilce to znovu zahalej XD... Chudák Merlin v tomhle díle, i když si to ze začátku dost užíval, na konci si moc nepomohl...
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty15.11.09 23:41

Tady je pár odkazů, kdybyste chtěli Doctora Who: Waters of Mars Wink vzala jsem to z jiného fóra, kde se musíte přihlásit. Bylo toho tam hodně, takže vyberu jenom něco, kdyžtak sem dám i odkaz tam.

kód:
http://tehparadox.com/forum/f73/doctor-who-2005-waters-mars-2009-special-hdtv-xvid-fov-617932/ - odkaz na fórum

http://www.megaupload.com/?d=Y5PCDGGJ
http://www.megaupload.com/?d=T4S7GFKY
http://www.megaupload.com/?d=626E1QRP
http://www.megaupload.com/?d=SSB8DF3D
pass:areg

http://hotfile.com/list/168562/71caea6

http://netload.in/dateitOAtMNJd6z/Doctor_Who_2005.The_Waters_Of_Mars_2009_Special.HDTV_XviD-FoV.part2.rar.htm
http://netload.in/dateinQMc13hMRF/Doctor_Who_2005.The_Waters_Of_Mars_2009_Special.HDTV_XviD-FoV.part1.rar.htm

Já jsem to stahovala z Netloadu... sice jsem musela mezi stahováním 45 min čekat, ale jednotlivý části jsem měla do 10 min stažený, takže to nebylo zlý...
Vypadá to, že je soubor v pořádku - není tam žádný reindex, zvuk funguje, obraz je kvalitní, takže se jdu dívat (pokud mi nebudou scházet titulk, což se u DW dost možná stane)
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty15.11.09 23:55

Na Merlina jsem koukala dneska odpoledne. Laughing

Když neudržel to lano a Artur se zřítil do toho hnoje. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 99937 To jsem si jen řekla - A patří ti to! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 934194 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 99937

Jo, taky nemůžu z toho, že se hrozně bojí něco odhalit, aby jim neubylo téma, kterým se můžou zaobýrat... proč si to radši nezopakovat v jiné epce, že? Laughing I když byla bych radši, kdyby uzdu trochu popustili a právě nějaké velké BOOM odhalili. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 807248 Exclamation

Tak Morgana má sestřičku, jo? Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 807248 Hmmm... no vážně, mohli by něco odhalit...ne třeba zrovna tohle, ale něco.
A jak Merlin lhal a král synovi do očí taky! Shocked Shocked Jako ten si vážně chce za každou cenu zachránit svou vlastní kůži...holomek jeden pokryteckej! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 43228 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 487389

A chudák Arthur... teď má z toho v hlavě akorát guláš. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 202744

No vážně doufám, že něco z těch větších tajemství už konečně odhalí. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 676501
Je to super pohodovej seriál a pořád se na něj fantasticky kouká, ale chtělo by to už trochu přitlačit. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 198137
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 1:01

Samabel napísal:
A jak Merlin lhal a král synovi do očí taky! Shocked Shocked Jako ten si vážně chce za každou cenu zachránit svou vlastní kůži...holomek jeden pokryteckej! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 43228 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 487389

To Merlinovo lhaní mě dostalo! Byl tak úžasnej! Jak na něm bylo vidět, co všechno prožívá. Arthur už věřil, že magie je i dobrá, ale pak ho sám Merlin přesvědčil o tom, že magičům jde jenom o zničení království... chudák malej... a co se týče krále, tak ten je srab. Vždycky byl. Myslím, že by byl Arthur opravdu schopnej ho zabít. Kdyby se k tomu ještě přiznal, tak by ho i upálit dal (ale rozmyslel by si to/rozmluvili by mu to - takže vražda v afetu by byla jistější)...
Btw, řekla bych, že se nakonec ukáže, že Arthurova matka je i matka Morgany a Morgause...

Teď jsem se dodívala na Doctora Who. Ze začátku to bylo průměrnější, ale pak se to rozjelo. Doctorovo svědomí a vůbec celej ten konec Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 430869 ... Chudák... ale vypadá to, že zvěsti, na který jsem příšernou nešťastnou náhodou narazila (opravdu nenávidím spoilery), jsou pravdivé... jestli jste na to taky narazili, tak budete vědět, co myslím... Ale opravdu ten Doctorův výraz, ve kterým byl jasně vidět ten vnitřní soboj bude jeden z těch momentů, který nezapomenu ani až to přestanu sledovat (tj. po začátku 5. série - ten novej se mi vůbec nelíbí)

Jak si to teď kontroluju, tak to dneska byla velká dávka vnitřních soubojů XD ale musím říct, že David byl lepší než Colin. A i kdyby nebyl, tak je to David, takže Colin má smůlu... XD

BTW je celkem vtipný, když si uvědomím, že jsem teď někdy četla na Seznamu v novinkách nadpis o tom, že na Marsu je víc vody, než se vědci domnívali XD
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 1:25

Night Angel napísal:
přestanu sledovat (tj. po začátku 5. série - ten novej se mi vůbec nelíbí)
Ja rozmyslam, ze si nepozriem uz ani tie dva specialy....kks tato cast bola, ako z Torchwoodu, proste doctor pri ktorom som sa bavila je prec...Russella musel niekto mucit, on sa vyziva vo vrazdeni...a na vianoce naozaj nemam chut pozerat na nieco taketo... confused A zas tie Russellove reci o Iantovi...co je mrtve, je mrtve....a toto malo byt potom co????

citácia :
Chudák... ale vypadá to, že zvěsti, na který jsem příšernou nešťastnou náhodou narazila (opravdu nenávidím spoilery), jsou pravdivé... jestli jste na to taky narazili, tak budete vědět, co myslím
Co presne myslis? Ja som tych spoilerov precitala tolko, ze uz si ich ani nepamatam... Laughing confused
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 4:14

Tak som si pozrela nového Doctora, tak strašne som sa tešila, bože, keď začala znelka a on tam vyšiel z toho TARDISu, skoro som si cvrkla od radosti... Laughing Celkovo to vyzeralo zaujímavo, živá voda a tak, síce je fakt, že tie príšery boli dosť desivé pre tento seriál, ale do polovice sa mi to strašne páčilo, ako tam žartoval s tými bicyklami a tak, a dosť sa mi to podobalo na epku s Pompejami, že zistil, kde je a čo sa stane a že ich nemôže zachrániť. Keby ho tam tá ženská nedržala, tak odíde, no a potom to prišlo, odchádzal a všetci sa tam menili a nastala tá chvíľa....Doctorovi oficiálne preplo. Ako tam začal rozkrikovať, že on čas porazí a že je víťaz, tak som mala sánku až dakde na prvom, to som ale nevedela, čo bude ďalej. Inak ale dobrá hláška, že on má zomrieť, keď 4x zaklopú a že či počujú klopanie a potom ten veľmi slintajúci ujo začal klopať a Doctor, že zaklopal si 3x a štvrý už nezaklopeš... Laughing Laughing
No ale naspäť k tomu, ako to ten magor Russ posral. Tak ich teda zachránil, hurá, lenže potom to začalo byť divné, lebo na neho začali pozerať ako na magora a sa im fakt nečudujem, však on je víťaz, on je Boh, on môže hocičo, WTF???? Celý Doctor bol o tom, že sa riadil tým, že nemôže nič meniť a do ničoho zasahovať, len drobnosti a zrazu môže všetko. Ako beriem, že toho na neho bolo chudáka moc, ale aj tak a čo bolo vrcholom, keď sa tam tá žena odbachla, ako podobnosť s TW čisto náhodná...no a keď zistil, že nech robí, čo chce, aj tak nič nemôže zmeniť a nadišiel jeho čas, tak mi ho bolo ľúto, ale stále je prepnutý a fakt sa bojím, že bude ďalej, bojím sa, že Russell zničí jeho postavu, aby spolu s Davidom odišiel aj Doctor, akého máme radi.
Keby som to mala zhrnúť, tak sa mi epizóda páčila, hudba úžasná ako vždy, David bravúrny, len bola strašne deprimujúca a ako vravím ten koniec ... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 934194 strašne mi pripomenula tretiu sériu TW a všetci vieme, ako dopadla...čiže... confused

Btw, ten spoiler by aj mňa zaujímal, lebo tiež neviem, čo myslíš...
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 10:00

kód:
http://www.youtube.com/watch?v=Yc9z9gzTrbA
Tohle je on. Je to jediný spoiler, na který jsem narazila, ale je dost velký na to, aby mě naštvalo, že jsem na to klikla...

Mě se právě Doctor na konci líbil. Ok, bylo to trochu depresivní, ale co se dá dělat. Doctor jim právě chtěl hrozně moc pomoct, ale věděl, že nesmí. A pak tam začal vzpomínat na svůj domov a něco mu docvaklo. Bylo mu jedno, co se stane, protože tak zoufale chtěl
Spoiler:
A to, že si hrál na boha, mi vůbec nevadí. Viděl toho dost, ztratil toho dost, aby byl alespoň jednou sobecký a nestaral se o ostatní. Byl by takový už dřív, ale vždycky měl někoho, kdo ho zastavil. Tentokrát neměl. Podle mě byl tohle skutečný Doctor, když nemá nikoho, kdo by ho krotil. Už doma byl odpadlík a mám pocit, že i vyhnanec, ale tím si teď nejsem jistá (snažila jsem se zjistit něco na tardis.wikia.com ale moc jsem tomu nerozuměla XD)
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 12:56

Videla si klasickeho Doctora Who? On taky nebol...a zije 900 rokov a bol sam aj predtym...Russell odchadza od Doctora, tak urobil este dobry bordel v Doctorovi aby to Moffat nemal take lahke...ta cast bola celkom dobra, len proste mi to pripadalo, ze pozeram Torchwood a nie Doctora Who...a on nikdy nechcel nikoho zachranovat, Donna ho prosila aby zachranil tu rodinu v casti s Pompejami....Nehovorim, ze ta cast bola cela zla, len mi tam ten koniec proste nesedel....ale co uz...som zvedava, ako to ukoncia uz ma to sklamanie zo vcera preslo, specialy si pozriem (uz som si asi zvykla, po COE, na Russellove vyvrazdovacky)
Russell urobil zmenu v charaktere v Torchwoode, kde sa Jack zachoval ako totalny kkt (od prvej casti myslim, to ako sa bavil s Iantom, nemyslim to ako sa choval po jeho smrti) a teraz zrazu zmena charakteru aj v Doctorovi...on asi fakt zacal fetovat deti alebo co....
A ten spoiler LOL to je nic, najmensi aky si mohla najst Very Happy
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 14:14

To mi ani neříkej! Já nechci nic vědět předem a už tohle mi přišlo trošku absurdní, ale když jsem viděla tenhle film, tak jsem tomu začala věřit. Pro mě Doctor Who skončil, když se se všema setkal a rozloučil... Tohle sleduju jenom kvůli Davidovi, protože si nemyslím, že by ten novej mohl být nějak zajímavý. Ok, chápu, že David měl rád, když se Doctor měnil a myslel si, že to diváky bude zajímat. Já jsem taky hned truchlila, když odešel 9th ale pak jsem si 10th zamilovala ještě víc... Ale bylo by lepší, kdyby odcházel s tím, že ví, kdo přijde po něm. Tenhle je moc mladej, nesympatickej a má hnědý sako s motýlkem... A ani ta holka se mi moc nelíbí. Dělaj z toho seriál pro teenagerky (neříkám, že nejsem, ale tyhle věci jdou mimo mě)... Ale furt si budu stát za tím, že na svý chování měl právo a že mě to u něj nijak nepřekvapuje. Ne, neviděla jsem starý seriál (a kdyby to nemělo tolik dílů, tak se na to i kouknu) a vadí mi to, ale na druhou stranu, předtím měl alespoň domov... Podle mě je tohle něco jako "Turn Left" - kdyby tam nebyla Donna, tak ho nikdo nezastaví... stejně jako tady...
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 20:28

Ja to tiez uz pozeram, len kvoli Davidovi...tieto specialy mi pridu, ako umele natahovanie, aj ked scenare boli celkom dobre...
citácia :
Ale furt si budu stát za tím, že na svý chování měl právo a že mě to u něj nijak nepřekvapuje.
Ja netvrdim, ze na to nemal pravo, ale proste mi to na doctora nesedi... Sad neviem preco z kazdeho musia urobit trosku confused ja som brala doctora, ako serial na relax a skoro pri kazdej casti som sa smiala, obcas som si samozrejme aj poplakala, ale nikdy z neho nerobili sialenca...
Chris bol tiez velmi dobry doctor, ale Davida mam tiez radsej...ten novy...ja neviem mozno nas prekvapi, ale velku nadej mu nedavam...
Btw ked som v Doctor Who: The Curse of Fatal Death zbadala Atkinsona a Hugha Granta skoro som skapala Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 21:16

Je fakt, že toho bylo trochu hodně, ale už od začátku jsem čekala, že je zachrání. Když tam jen tak stál a sledoval je a pak, když odcházel a slyšel je umírat... Já jsem teda čekala, že nastoupí do Tardis a zbytek sebou vezme a vysadí někdy úplně jindy nebo alespoň jinde... Jenže on měl nápad... ale určitě mi tohle jeho chování přijde mnohem přirozenější než Jackovo v CoE
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 21:25

Presne, tiež si myslím, že na to mal dôvod, je to aj pochopiteľné po tom všetkom, čím si prešiel, len vidieť to takto pekne naživo bolo strašné, úplny šialenec prepnutý, epizóda bola podľa mňa super, len ku koncu to fakt bolo ako sledovať TW. Jackovi prepne, Doctorovi prepne, ujo politik sa odbachne, teta sa odbachla, ľudia zomierali vo veľkom/ľudia sa menili vo veľkom, samá depka a frustrácia. Podobnosť čisto náhodná? No neviem...navyše toto sledujú deti a tá samovražda na konci? To si fakt mohli odpustiť, to radšej sa mu u nemuselo podariť zachrániť alebo tak.
Night Angel, súhlas, pri Jackovi to bolo strašne umelé, doteraz neviem, o čo sa snažili, urobiť z neho hrdinu ako tvrdia, tak to určite nie. U Doctora má Russell jediné šťastie, že tam to bolo odôdovnené, ale viete, čo sa hovorí, stále sa opakujúci vtip, prestáva byť vtipom.. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 934194

Ešte k Merlinovi, som sa tak začínala báť, že tento seriál upadá, tie epky prepchaté Gwen boli des, no tieto posledné sú super a pripomenuli mi, prečo mám tento seriál rada. Pri šestke som sa skoro zadusila od smiechu... Laughing
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 21:52

Sarinka napísal:
Night Angel, súhlas, pri Jackovi to bolo strašne umelé, doteraz neviem, o čo sa snažili, urobiť z neho hrdinu ako tvrdia, tak to určite nie.

Tys to nepochopila? Jack si totiž uvedomil, ze vlastne není gay, ale nevěděl, jak to má Iantovi říct, tak si řekl, když ho zabijou a já u toho budu brečet, tak to nikdo nepozná a tak ho zabil, brečel u toho a pak si uvědomil, že je přece jen gay...

ještě k tomu Merlinovi... Já, když jsem začala sledovat 2. sérii, tak jsem úplně zapomněla, proč jsem se na to tak těšila, ale od toho dvojdílu (Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 99937 ) jsem si vzpomněla proč...
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 22:07

Night Angel napísal:

Tys to nepochopila? Jack si totiž uvedomil, ze vlastne není gay, ale nevěděl, jak to má Iantovi říct, tak si řekl, když ho zabijou a já u toho budu brečet, tak to nikdo nepozná a tak ho zabil, brečel u toho a pak si uvědomil, že je přece jen gay...
Dojdes mi utret monitor??? Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 99937 Ale, ked sa nad tym zamyslim, kludne to tak mohlo byt, lebo sa choval strasne divne....Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 316745 najprv na neho stekal, ako na psa, potom ho zakilloval, poutieral si do neho sople a potom sa zavesil na gwenicu....sa cudujem, ze sa Ianto neprebral, jak tam nad nim fnukali a jednu mu nenatiahol... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 316745
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 22:22

Co maj furt s tou Gwen? Nejdřív Pizizubka, teď Guinevere... Celkem mě zajímá, jak se všechno vyvine... Doctor Who si kope hrob už od tý doby, co jsem viděla, co nahraadí Davida... Zato Merlin momentálně tu díru zase plní hlínou... Jaká je šance, že Gwen uteče z Malířem dřív, než si stihle vzít Artuše?
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty16.11.09 22:44

Boze nestras.... affraid affraid Merlin sa velmi zlepsil, prve epky 2 serky pome chrapat a sama gwen, ale ten dvojdiel ma zabil... Laughing Laughing Laughing a ten ich takmer Hug...ako looooool....aj tieto dve epky boli super...
Doctor Who, som strasne zvedava, ako to bude a aky bude Matt...a Tw je pre mna mrtvy...kym sa neobjavi Ianto, nemam to preco pozerat...Gwenwood do plamenov.... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 1319 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 1319 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 1319
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty18.11.09 21:02

Konecne mam za sebou noveho Merlina.
UF ale si mohol zjednohsi zivot keby umrel Urther
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty18.11.09 21:48

To nvm, pak by měli všichni výčitky... Arthur, protože zabil svého, Merlin, protože nechal zabít Uthera, Geyus, protože tomu nedokázal nijak předejít, Morgana, protože věřila své sestře a protože sama kdysi chtěla Uthera zabít a Gwen by měla výčitky už jen z principu... Trochu by to připomíalo SN XD
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty18.11.09 22:05

Ja mam Tonyho velmi rada, ale ako Uther mi strasne pije krv...Som zvedava, ako ho odkilluju Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty20.11.09 16:38

Nesiem prijemne novinky pre fanusikov serialu Chuck .
Tak prva je tu promo
kód:
http://www.spoilertv.com/2009/11/chuck-another-new-season-3-promo.html
A druha je ze Chuck sa vrati 10.1.2010 a to hned z dvoma castami .
Zaroven hned 11.1.2010 bude odvysielana 3 cast.
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty20.11.09 18:56

Akorát dokoukávám 7.díl Three Rivers. To je síla. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 11674 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 199226
Tenhle díl je vážně něco.
A hraje tam Mandy. Very Happy
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty21.11.09 15:05

Tak neviem kam to dať, ale našla som obrázok na tému south park Leverage, a keďže viem, že tu zopár ľudí Leverage pozerá, tak to sem hodím na pobavenie. Všímajte napr. Eliota Very Happy ale aj Parkerová je dobrá Very Happy
Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 43852259.th
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 14 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete?
Návrat hore 
Strana 14 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: