|
| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters | |
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 08.11.09 11:54 | |
| To mě taky vytočilo... jak se nakrucovala a vydupala si, že za Artušem prostě půjde ona. Já neříkám, že Gaius neměl říkat nic a nestěžovat si. Ale král je prostě král. V naší společnosti je normální, že by se měl člověk po chybě, co udělal, pokořit, ale on je už od začátku představovaný jako ten, co si třeba poradit nechá a snese i výtku, ale tak jako tak by si Gaius měl dávat větší pozor. Tady mu to prošlo opravdu jen proto, že král udělal vážně velikánskou chybu a tentokrát nebyl tak povrchní, aby si to nepřiznal. Ale jinak si myslím, že by Gaie po chvilce zarazil a víc mu říct nedovolil. Ale tak ono to je celkem jedno. Epka byla prostě dobrá. | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 11.11.09 12:47 | |
| Tak za sebou najnovsi diel Merlina. Cely cas som cakal ze Merlin sa nakoniec prizna aby zahranil Gause. A co si to Gwen na namesti dovolaval ku Artusovi. | |
| | | niki-morgan Pocestný duch
Počet príspevkov : 108 Age : 35 Bydlisko : Praha Registration date : 05.06.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 15.11.09 19:26 | |
| Tak já teda sleduju hodně seriálů:Greys anatomy, Private practice, Dexter, How I met your mother, Big bang theory, House MD. a to není všechno..už to ani pořádně nestíhám sledovat | |
| | | Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 15.11.09 20:12 | |
| N-M: to znám, já ani nvm, který seriály sleduju/mám shlídnutý... Heroes jsem viděla naposledy 4x02 - ale nesleduju to proto, že stejně bude hafec pauz apod., takže se na to kouknu, až budu mít víc dílů... možná o Vánocích, pokud zrovna nebudu chodit po Praze a fotit... S SGA jsem skončila na začátku 5. série, ale to mě moc netrápí... Kouknu se jenom na poslední dvojdíl + díly s Danielem (<3)... SGU jsem neviděla ještě díl z minulýho týdne + jsem nedokoukal ani Reapera... věř mi, že čím víc toho je, tím hůř se to sleduje XD a s bratrem, který o každý pauze řekne "nemám co sledovat, najdi nějakej seriál" je to ještě těžší. Naštěstí teď hledáme spíše ukončené seriály... je to jednodušší... ale chtělo by to Buffy... alespoň v televizi (ale až do 7. série) místo toho nesmyslnýho opakování Angela...
Už jste viděli novýho Merlina? Upřímně mě vždycky pobaví to jejich mistrovský odhalování důležitých tajemství s tím, že po chvilce to znovu zahalej XD... Chudák Merlin v tomhle díle, i když si to ze začátku dost užíval, na konci si moc nepomohl... | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 15.11.09 23:41 | |
| Tady je pár odkazů, kdybyste chtěli Doctora Who: Waters of Mars vzala jsem to z jiného fóra, kde se musíte přihlásit. Bylo toho tam hodně, takže vyberu jenom něco, kdyžtak sem dám i odkaz tam. - kód:
-
http://tehparadox.com/forum/f73/doctor-who-2005-waters-mars-2009-special-hdtv-xvid-fov-617932/ - odkaz na fórum
http://www.megaupload.com/?d=Y5PCDGGJ http://www.megaupload.com/?d=T4S7GFKY http://www.megaupload.com/?d=626E1QRP http://www.megaupload.com/?d=SSB8DF3D pass:areg
http://hotfile.com/list/168562/71caea6
http://netload.in/dateitOAtMNJd6z/Doctor_Who_2005.The_Waters_Of_Mars_2009_Special.HDTV_XviD-FoV.part2.rar.htm http://netload.in/dateinQMc13hMRF/Doctor_Who_2005.The_Waters_Of_Mars_2009_Special.HDTV_XviD-FoV.part1.rar.htm Já jsem to stahovala z Netloadu... sice jsem musela mezi stahováním 45 min čekat, ale jednotlivý části jsem měla do 10 min stažený, takže to nebylo zlý... Vypadá to, že je soubor v pořádku - není tam žádný reindex, zvuk funguje, obraz je kvalitní, takže se jdu dívat (pokud mi nebudou scházet titulk, což se u DW dost možná stane) | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 15.11.09 23:55 | |
| Na Merlina jsem koukala dneska odpoledne. Když neudržel to lano a Artur se zřítil do toho hnoje. To jsem si jen řekla - A patří ti to! Jo, taky nemůžu z toho, že se hrozně bojí něco odhalit, aby jim neubylo téma, kterým se můžou zaobýrat... proč si to radši nezopakovat v jiné epce, že? I když byla bych radši, kdyby uzdu trochu popustili a právě nějaké velké BOOM odhalili. Tak Morgana má sestřičku, jo? Hmmm... no vážně, mohli by něco odhalit...ne třeba zrovna tohle, ale něco. A jak Merlin lhal a král synovi do očí taky! Jako ten si vážně chce za každou cenu zachránit svou vlastní kůži...holomek jeden pokryteckej! A chudák Arthur... teď má z toho v hlavě akorát guláš. No vážně doufám, že něco z těch větších tajemství už konečně odhalí. Je to super pohodovej seriál a pořád se na něj fantasticky kouká, ale chtělo by to už trochu přitlačit. | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 1:01 | |
| - Samabel napísal:
- A jak Merlin lhal a král synovi do očí taky! Jako ten si vážně chce za každou cenu zachránit svou vlastní kůži...holomek jeden pokryteckej!
To Merlinovo lhaní mě dostalo! Byl tak úžasnej! Jak na něm bylo vidět, co všechno prožívá. Arthur už věřil, že magie je i dobrá, ale pak ho sám Merlin přesvědčil o tom, že magičům jde jenom o zničení království... chudák malej... a co se týče krále, tak ten je srab. Vždycky byl. Myslím, že by byl Arthur opravdu schopnej ho zabít. Kdyby se k tomu ještě přiznal, tak by ho i upálit dal (ale rozmyslel by si to/rozmluvili by mu to - takže vražda v afetu by byla jistější)... Btw, řekla bych, že se nakonec ukáže, že Arthurova matka je i matka Morgany a Morgause... Teď jsem se dodívala na Doctora Who. Ze začátku to bylo průměrnější, ale pak se to rozjelo. Doctorovo svědomí a vůbec celej ten konec ... Chudák... ale vypadá to, že zvěsti, na který jsem příšernou nešťastnou náhodou narazila (opravdu nenávidím spoilery), jsou pravdivé... jestli jste na to taky narazili, tak budete vědět, co myslím... Ale opravdu ten Doctorův výraz, ve kterým byl jasně vidět ten vnitřní soboj bude jeden z těch momentů, který nezapomenu ani až to přestanu sledovat (tj. po začátku 5. série - ten novej se mi vůbec nelíbí) Jak si to teď kontroluju, tak to dneska byla velká dávka vnitřních soubojů XD ale musím říct, že David byl lepší než Colin. A i kdyby nebyl, tak je to David, takže Colin má smůlu... XD BTW je celkem vtipný, když si uvědomím, že jsem teď někdy četla na Seznamu v novinkách nadpis o tom, že na Marsu je víc vody, než se vědci domnívali XD | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 1:25 | |
| - Night Angel napísal:
- přestanu sledovat (tj. po začátku 5. série - ten novej se mi vůbec nelíbí)
Ja rozmyslam, ze si nepozriem uz ani tie dva specialy....kks tato cast bola, ako z Torchwoodu, proste doctor pri ktorom som sa bavila je prec...Russella musel niekto mucit, on sa vyziva vo vrazdeni...a na vianoce naozaj nemam chut pozerat na nieco taketo... A zas tie Russellove reci o Iantovi...co je mrtve, je mrtve....a toto malo byt potom co???? - citácia :
- Chudák... ale vypadá to, že zvěsti, na který jsem příšernou nešťastnou náhodou narazila (opravdu nenávidím spoilery), jsou pravdivé... jestli jste na to taky narazili, tak budete vědět, co myslím
Co presne myslis? Ja som tych spoilerov precitala tolko, ze uz si ich ani nepamatam... | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 4:14 | |
| Tak som si pozrela nového Doctora, tak strašne som sa tešila, bože, keď začala znelka a on tam vyšiel z toho TARDISu, skoro som si cvrkla od radosti... Celkovo to vyzeralo zaujímavo, živá voda a tak, síce je fakt, že tie príšery boli dosť desivé pre tento seriál, ale do polovice sa mi to strašne páčilo, ako tam žartoval s tými bicyklami a tak, a dosť sa mi to podobalo na epku s Pompejami, že zistil, kde je a čo sa stane a že ich nemôže zachrániť. Keby ho tam tá ženská nedržala, tak odíde, no a potom to prišlo, odchádzal a všetci sa tam menili a nastala tá chvíľa....Doctorovi oficiálne preplo. Ako tam začal rozkrikovať, že on čas porazí a že je víťaz, tak som mala sánku až dakde na prvom, to som ale nevedela, čo bude ďalej. Inak ale dobrá hláška, že on má zomrieť, keď 4x zaklopú a že či počujú klopanie a potom ten veľmi slintajúci ujo začal klopať a Doctor, že zaklopal si 3x a štvrý už nezaklopeš... No ale naspäť k tomu, ako to ten magor Russ posral. Tak ich teda zachránil, hurá, lenže potom to začalo byť divné, lebo na neho začali pozerať ako na magora a sa im fakt nečudujem, však on je víťaz, on je Boh, on môže hocičo, WTF???? Celý Doctor bol o tom, že sa riadil tým, že nemôže nič meniť a do ničoho zasahovať, len drobnosti a zrazu môže všetko. Ako beriem, že toho na neho bolo chudáka moc, ale aj tak a čo bolo vrcholom, keď sa tam tá žena odbachla, ako podobnosť s TW čisto náhodná...no a keď zistil, že nech robí, čo chce, aj tak nič nemôže zmeniť a nadišiel jeho čas, tak mi ho bolo ľúto, ale stále je prepnutý a fakt sa bojím, že bude ďalej, bojím sa, že Russell zničí jeho postavu, aby spolu s Davidom odišiel aj Doctor, akého máme radi. Keby som to mala zhrnúť, tak sa mi epizóda páčila, hudba úžasná ako vždy, David bravúrny, len bola strašne deprimujúca a ako vravím ten koniec ... strašne mi pripomenula tretiu sériu TW a všetci vieme, ako dopadla...čiže... Btw, ten spoiler by aj mňa zaujímal, lebo tiež neviem, čo myslíš... | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 10:00 | |
| - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Yc9z9gzTrbA Tohle je on. Je to jediný spoiler, na který jsem narazila, ale je dost velký na to, aby mě naštvalo, že jsem na to klikla... Mě se právě Doctor na konci líbil. Ok, bylo to trochu depresivní, ale co se dá dělat. Doctor jim právě chtěl hrozně moc pomoct, ale věděl, že nesmí. A pak tam začal vzpomínat na svůj domov a něco mu docvaklo. Bylo mu jedno, co se stane, protože tak zoufale chtěl - Spoiler:
aby se Gallifrey vrátila. Neměl nikoho, a tak hrozně moc chtěl, aby mu to vyšlo.
A to, že si hrál na boha, mi vůbec nevadí. Viděl toho dost, ztratil toho dost, aby byl alespoň jednou sobecký a nestaral se o ostatní. Byl by takový už dřív, ale vždycky měl někoho, kdo ho zastavil. Tentokrát neměl. Podle mě byl tohle skutečný Doctor, když nemá nikoho, kdo by ho krotil. Už doma byl odpadlík a mám pocit, že i vyhnanec, ale tím si teď nejsem jistá (snažila jsem se zjistit něco na tardis.wikia.com ale moc jsem tomu nerozuměla XD) | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 12:56 | |
| Videla si klasickeho Doctora Who? On taky nebol...a zije 900 rokov a bol sam aj predtym...Russell odchadza od Doctora, tak urobil este dobry bordel v Doctorovi aby to Moffat nemal take lahke...ta cast bola celkom dobra, len proste mi to pripadalo, ze pozeram Torchwood a nie Doctora Who...a on nikdy nechcel nikoho zachranovat, Donna ho prosila aby zachranil tu rodinu v casti s Pompejami....Nehovorim, ze ta cast bola cela zla, len mi tam ten koniec proste nesedel....ale co uz...som zvedava, ako to ukoncia uz ma to sklamanie zo vcera preslo, specialy si pozriem (uz som si asi zvykla, po COE, na Russellove vyvrazdovacky) Russell urobil zmenu v charaktere v Torchwoode, kde sa Jack zachoval ako totalny kkt (od prvej casti myslim, to ako sa bavil s Iantom, nemyslim to ako sa choval po jeho smrti) a teraz zrazu zmena charakteru aj v Doctorovi...on asi fakt zacal fetovat deti alebo co.... A ten spoiler LOL to je nic, najmensi aky si mohla najst | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 14:14 | |
| To mi ani neříkej! Já nechci nic vědět předem a už tohle mi přišlo trošku absurdní, ale když jsem viděla tenhle film, tak jsem tomu začala věřit. Pro mě Doctor Who skončil, když se se všema setkal a rozloučil... Tohle sleduju jenom kvůli Davidovi, protože si nemyslím, že by ten novej mohl být nějak zajímavý. Ok, chápu, že David měl rád, když se Doctor měnil a myslel si, že to diváky bude zajímat. Já jsem taky hned truchlila, když odešel 9th ale pak jsem si 10th zamilovala ještě víc... Ale bylo by lepší, kdyby odcházel s tím, že ví, kdo přijde po něm. Tenhle je moc mladej, nesympatickej a má hnědý sako s motýlkem... A ani ta holka se mi moc nelíbí. Dělaj z toho seriál pro teenagerky (neříkám, že nejsem, ale tyhle věci jdou mimo mě)... Ale furt si budu stát za tím, že na svý chování měl právo a že mě to u něj nijak nepřekvapuje. Ne, neviděla jsem starý seriál (a kdyby to nemělo tolik dílů, tak se na to i kouknu) a vadí mi to, ale na druhou stranu, předtím měl alespoň domov... Podle mě je tohle něco jako "Turn Left" - kdyby tam nebyla Donna, tak ho nikdo nezastaví... stejně jako tady... | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 20:28 | |
| Ja to tiez uz pozeram, len kvoli Davidovi...tieto specialy mi pridu, ako umele natahovanie, aj ked scenare boli celkom dobre... - citácia :
- Ale furt si budu stát za tím, že na svý chování měl právo a že mě to u něj nijak nepřekvapuje.
Ja netvrdim, ze na to nemal pravo, ale proste mi to na doctora nesedi... neviem preco z kazdeho musia urobit trosku ja som brala doctora, ako serial na relax a skoro pri kazdej casti som sa smiala, obcas som si samozrejme aj poplakala, ale nikdy z neho nerobili sialenca... Chris bol tiez velmi dobry doctor, ale Davida mam tiez radsej...ten novy...ja neviem mozno nas prekvapi, ale velku nadej mu nedavam... Btw ked som v Doctor Who: The Curse of Fatal Death zbadala Atkinsona a Hugha Granta skoro som skapala | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 21:16 | |
| Je fakt, že toho bylo trochu hodně, ale už od začátku jsem čekala, že je zachrání. Když tam jen tak stál a sledoval je a pak, když odcházel a slyšel je umírat... Já jsem teda čekala, že nastoupí do Tardis a zbytek sebou vezme a vysadí někdy úplně jindy nebo alespoň jinde... Jenže on měl nápad... ale určitě mi tohle jeho chování přijde mnohem přirozenější než Jackovo v CoE | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 21:25 | |
| Presne, tiež si myslím, že na to mal dôvod, je to aj pochopiteľné po tom všetkom, čím si prešiel, len vidieť to takto pekne naživo bolo strašné, úplny šialenec prepnutý, epizóda bola podľa mňa super, len ku koncu to fakt bolo ako sledovať TW. Jackovi prepne, Doctorovi prepne, ujo politik sa odbachne, teta sa odbachla, ľudia zomierali vo veľkom/ľudia sa menili vo veľkom, samá depka a frustrácia. Podobnosť čisto náhodná? No neviem...navyše toto sledujú deti a tá samovražda na konci? To si fakt mohli odpustiť, to radšej sa mu u nemuselo podariť zachrániť alebo tak. Night Angel, súhlas, pri Jackovi to bolo strašne umelé, doteraz neviem, o čo sa snažili, urobiť z neho hrdinu ako tvrdia, tak to určite nie. U Doctora má Russell jediné šťastie, že tam to bolo odôdovnené, ale viete, čo sa hovorí, stále sa opakujúci vtip, prestáva byť vtipom.. Ešte k Merlinovi, som sa tak začínala báť, že tento seriál upadá, tie epky prepchaté Gwen boli des, no tieto posledné sú super a pripomenuli mi, prečo mám tento seriál rada. Pri šestke som sa skoro zadusila od smiechu... | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 21:52 | |
| - Sarinka napísal:
- Night Angel, súhlas, pri Jackovi to bolo strašne umelé, doteraz neviem, o čo sa snažili, urobiť z neho hrdinu ako tvrdia, tak to určite nie.
Tys to nepochopila? Jack si totiž uvedomil, ze vlastne není gay, ale nevěděl, jak to má Iantovi říct, tak si řekl, když ho zabijou a já u toho budu brečet, tak to nikdo nepozná a tak ho zabil, brečel u toho a pak si uvědomil, že je přece jen gay... ještě k tomu Merlinovi... Já, když jsem začala sledovat 2. sérii, tak jsem úplně zapomněla, proč jsem se na to tak těšila, ale od toho dvojdílu ( ) jsem si vzpomněla proč... | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 22:07 | |
| - Night Angel napísal:
Tys to nepochopila? Jack si totiž uvedomil, ze vlastne není gay, ale nevěděl, jak to má Iantovi říct, tak si řekl, když ho zabijou a já u toho budu brečet, tak to nikdo nepozná a tak ho zabil, brečel u toho a pak si uvědomil, že je přece jen gay... Dojdes mi utret monitor??? Ale, ked sa nad tym zamyslim, kludne to tak mohlo byt, lebo sa choval strasne divne.... najprv na neho stekal, ako na psa, potom ho zakilloval, poutieral si do neho sople a potom sa zavesil na gwenicu....sa cudujem, ze sa Ianto neprebral, jak tam nad nim fnukali a jednu mu nenatiahol... | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 22:22 | |
| Co maj furt s tou Gwen? Nejdřív Pizizubka, teď Guinevere... Celkem mě zajímá, jak se všechno vyvine... Doctor Who si kope hrob už od tý doby, co jsem viděla, co nahraadí Davida... Zato Merlin momentálně tu díru zase plní hlínou... Jaká je šance, že Gwen uteče z Malířem dřív, než si stihle vzít Artuše? | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.11.09 22:44 | |
| | |
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 18.11.09 21:02 | |
| Konecne mam za sebou noveho Merlina. UF ale si mohol zjednohsi zivot keby umrel Urther | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 18.11.09 21:48 | |
| To nvm, pak by měli všichni výčitky... Arthur, protože zabil svého, Merlin, protože nechal zabít Uthera, Geyus, protože tomu nedokázal nijak předejít, Morgana, protože věřila své sestře a protože sama kdysi chtěla Uthera zabít a Gwen by měla výčitky už jen z principu... Trochu by to připomíalo SN XD | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 18.11.09 22:05 | |
| | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.11.09 16:38 | |
| Nesiem prijemne novinky pre fanusikov serialu Chuck . Tak prva je tu promo - kód:
-
http://www.spoilertv.com/2009/11/chuck-another-new-season-3-promo.html A druha je ze Chuck sa vrati 10.1.2010 a to hned z dvoma castami . Zaroven hned 11.1.2010 bude odvysielana 3 cast. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.11.09 18:56 | |
| Akorát dokoukávám 7.díl Three Rivers. To je síla. Tenhle díl je vážně něco. A hraje tam Mandy. | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| | | | Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
| | | | Aké iné seriály sledujete? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |