| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 20:56 | |
| Megáč: - kód:
-
ttp://www.megaupload.com/?d=6INUB93H http://www.megaupload.com/?d=3YU2OAS9 | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 20:57 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 20:59 | |
| Aj mneeee, však teraz neni čo pozerať s takým prízvukom...Tw neni DW ešte neni...konečne tu máme Merlinaaaa.... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 21:00 | |
| Filefactory má asi hodinový cooldown, uploaded.to stahuje stovkou, takže jsem stahovala Filefactory + megaupload | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 21:02 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 21:02 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 21:05 | |
| Cleo, a už si to videla? No tak TW aj u mňa, Gwenwood nezáujem, ale tak Doctor ešte tri špeciály, kým nabehne bezobočník... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 21:07 | |
| - Chrystelle napísal:
- Jen doufám, že jim budu rozumět, protože už jsem zase vyšla ze cviku s brit přízvukem.
Já jsem se přes prázdniny natrénovala, abych na konverzaci rozuměla angličanovi a po dvou hodinách s ním jsem musela jít do třídy s naší skvělou ýngliš týčr.... ale už to mám, takže si to tu užijte, já mizim Edit: teď jsem viděla pár vteřin ze začátku... není to Rhys? | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 21:11 | |
| | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 21:14 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 21:19 | |
| Cleo: ježiiiiiš, teším sa jak malé decko teraz...tie jeho wtf pohľady nemajú chybu... Night Angel: preboha, nestraš, ešte ten by mi tam chýbal... Idem kukať, ciao... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 22:00 | |
| XD ok, ale trošku mi tak ten týpek připadal... ale byl to skvělej díl... dost prdel, ale už se tam začíná Gwen+Arthur, což mě nijak zvlášť neláká... a vypadá to, že se to příště už rozjede. Ale na druhou stranu, nemyslím, že by to nějak mohlo ohrozit celkový dojem... možná budu muset trochu řetáčet, ale těším se na to furt stejně... ne-li víc... vedle SN je to perfektní oddechovka | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 22:04 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 22:11 | |
| Ježiš to bylo supeeeeer! Já jsem jednoduše nadšená. Nemám slov, líbilo se mi to od začátku až do konce, samozřejmě až na Gwen, ale tu tam musím překousnout, nedá se nic dělat. A ta ukázka na další epku, OMG, to vypadá brutálně. Já bych řekla, že Merlin při tom ocucávání s tou "slečnou" nevypadal moc nadšeně, když mu tekly slzy, takže. .... Já to musím rozdýchat, jsem v eufórii, líbilo se mi to víc, než obě epky SN dohromady. Já prostě Merlina miluju, ten seriál nemá chybu. A dokonce jsem i dobře rozuměla, zdá se mi, že mluvili nějak nezvykle srozumitelně. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 22:16 | |
| Úžasný diel, lol, tak som sa narehnila....ten pád koňa...THE honor (čo s tým stále majú... ) a najlepší bol rozhovor v tej stajni, Merlin na sebe h.vno a že nespal, len niečo hľadá a Artuš, že možno hľadajú to isté, ja v kŕčoch... tiež mi tam vadila tá vec s Gwen, fuj a fakt to tam začína, s.rie ma to strašne, prečo všetko musia nejako pokažiť, sakra.. Skoro som umrela pri rozhovore Cerdica a toho strážču, wellšký prízvuk ako vyšitý...krááása | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 22:17 | |
| | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 22:18 | |
| Malinká prosba - neprobírejte tu pls moc tu závěrečnou "ochutnávku" oni tam toho vždycky dávaj hodně... viděla jsem začátek, protožýe jsem na to zapomněla, ale to s Merlinovýma slzama jsem neviděla... budu se snažit, se na to nepodívat, přestože mě to hodně láká... BTW nebylo by dobré někde založit samostatnou sekci o Merlinovi? Myslím, že si toho budeme mít hodně co říct... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 22:25 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 19.09.09 22:46 | |
| no ja len v skratke som u bratranca, tak nemám čas sa vykeciavať ale pozrela som si prvý diel merlina a ppc to bolo akože omfg. som nečakala, že tak dobre začnú, už som myslela, že to zase doserú ako to majú vo zvyku ale paráda. bola som max spokojná slash momenty jak hovado arthurovi to seklo neskutočne a samozrejme, torturing!!!!!!!!!!!!!!!!!! okey lúčim sa, ale som nadšená (a podstatne viac ako pri sn ) a teším sa na ďalšie epky. ako srly, lepší prvý diel ako sn | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
J-girl1 Nevinná obeť
Počet príspevkov : 4 Bydlisko : Bratislava Nálada : Supernatural :) Registration date : 18.09.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.09.09 0:32 | |
| Soráč, že ruším xatovanie, ale neviem, poznáte "The Vampire Diaries"? Tento seriál je tiež bombový, som práwe dopozerala druhú epku, som z toho taká happy, xi - Spoiler:
Konečne to dali Elena a Stefan dokopy
a ten Damon, akože čooo, že omg! Trailer na 3 epku je ešte uxvatnejší a teraz sa teším na další piatok | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.09.09 9:49 | |
| J-girl1 áno nájdu sa tu taký ktorí to pozerajú. - Spoiler:
No a konečne sú spolu. Ale neviem neviem čo bude keď sa Elena dozvie, že je upír alebo ešte lepšie, keby našla tú fotku o katherine. No ja si myslím, že Damon sa o to postará aby im znemožnil spolužitie a tak.
No lepší sa to a dúfam, že sa tam dožijeme raz pekného fightu. | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.09.09 11:25 | |
| Já jsem tu druhou epku jenom tak přelítla - tak nějak se mi při pohledu na Stefana furt vybavoval Edward Cullen a to jsem nemohla vydržet... Jako seriál je pěkně udělaný, ale nvm jestli se na něj budu až tak dívat. Mě se nelíbili herci už v prvním díle (akorát tak Elena by jakž takž šla) a taky za to může ta knížak... Varovali jste mě, ale já jsme neposlechla. Nelituju toho, knížka to byla skvělá a seriál pro mě není nijak extra, abych sledovala až dokodne... myslím, že mi vyhovuje číst tyhle věci, ale když to vydím v televizi, tak mi romantický filmy apod. vadí... ale může to být hezký seriál, ale kdyby tam vybrali hezčí herce, tak by byl lepší... dyť Stefan ani nevypadá, že by mohl být stejně starý jak Elena... ale seriál nezatracuju (alespoň ne tak jako Legend of the Seeker) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.09.09 18:05 | |
| ja si akurát sťahujem druhý diel no som zvedavá prvý teda nijako extra nezaujal... ja som knihy nečítala, je možné, že to napravím ale seriál ma zatiaľ nechytil. uvdím aký bude druhý diel... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.09.09 19:02 | |
| Já jsem jednou viděla prví dvojdíl Legend of the Seeker a líbil se mi, tak jsem se na to chtěla dívat dál + začala jsem číst knihu "Sword of Truth" podle které to bylo udělané... Myslím, že seriál by se mi přestal líbit i bez znalosti knížky, ale tak či onak jsem skončila po nějakém 6. díle... děj byl úplně jiný, hrozně ho zjednodušovali a tím v tom dělali děsnej bordel. Už jenom to, že dali obživnout ženskou, která neměla být naživu... Knížu jsem četla až do třetího dílu (stěží, ale nakonec mě to vždycky trochu chytlo) a těch dalších 8 dílů už asi ani neotevřu. Ale jednou za čas se kouknu na české stránky LotS a při zjištění, jaký bordel v tom už je, se jenom směju... Vampire Diaries má oproti tomu dost velkou šanci, jenže je problém, že je to romantický (co se mě týče)... ale knížka je hezká (i když jsem v tom mívala trochu bordel, protože to byla první knížka, kterou jsem četla anglicky) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|