Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete?

Goto down 
+27
Panthera
JMMM
stuch_sammy!
niki-morgan
Kika
janča
lenkka
J-girl1
str8tking
SkreechTina
sisel
dzajnisko
Weronička
Chrystelle
Samabel
janka410
mummy
Night Angel
Zizi
Hiro666
EngieB
Sarinka
cleo
dion-fortune
kaja666
Portable.Device
Fay
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next
AutorSpráva
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 20:56

Megáč:
kód:
ttp://www.megaupload.com/?d=6INUB93H
http://www.megaupload.com/?d=3YU2OAS9
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 20:57

Boze ten Walesky prizvuk (nataca sa v Cardiffe) Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Tak mi to chybalo.... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Este, ze som sama doma taky vybuch Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937 Milujem ten serial
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 20:59

Aj mneeee, však teraz neni čo pozerať s takým prízvukom...Tw neni DW ešte neni...konečne tu máme Merlinaaaa.... dance
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 21:00

Filefactory má asi hodinový cooldown, uploaded.to stahuje stovkou, takže jsem stahovala Filefactory + megaupload
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 21:02

Vy jste zlatíčka, děkujii! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 170639 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 891817 Honem stahovat, ať to můžu už konečně zkouknout. To je strašný, jak mi ti dva už chyběli. 702 702 Jen doufám, že jim budu rozumět, protože už jsem zase vyšla ze cviku s brit přízvukem. Mad Laughing
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 21:02

Kokos tuto druhu serku zobrali nejakou vtipnejsou cestou....Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937 no DW aj TW u mna skoncili takze jedine Merlin Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 ale myslim, ze kym Merlin skonci ja budem mat Waleskeho prizvuku plne zuby lol! lol!
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 21:05

Cleo, a už si to videla? No tak TW aj u mňa, Gwenwood nezáujem, ale tak Doctor ešte tri špeciály, kým nabehne bezobočník... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 284389
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 21:07

Chrystelle napísal:
Jen doufám, že jim budu rozumět, protože už jsem zase vyšla ze cviku s brit přízvukem. Mad Laughing

Já jsem se přes prázdniny natrénovala, abych na konverzaci rozuměla angličanovi a po dvou hodinách s ním jsem musela jít do třídy s naší skvělou ýngliš týčr....

ale už to mám, takže si to tu užijte, já mizim Smile

Edit: teď jsem viděla pár vteřin ze začátku... není to Rhys?
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 21:11

este ne Sari cele....ale kapem tu pri tom...milujem Merlinove WTF pohlady...a ten zaciatok ma skoro zabil...budes vediet o com hovorim... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 lol!
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 21:14

ta ne, neni...
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 21:19

Cleo: ježiiiiiš, teším sa jak malé decko teraz...tie jeho wtf pohľady nemajú chybu... Laughing
Night Angel: preboha, nestraš, ešte ten by mi tam chýbal... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 934194

Idem kukať, ciao... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 284389 Cool
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 22:00

XD ok, ale trošku mi tak ten týpek připadal... ale byl to skvělej díl... dost prdel, ale už se tam začíná Gwen+Arthur, což mě nijak zvlášť neláká... a vypadá to, že se to příště už rozjede. Ale na druhou stranu, nemyslím, že by to nějak mohlo ohrozit celkový dojem... možná budu muset trochu řetáčet, ale těším se na to furt stejně... ne-li víc... vedle SN je to perfektní oddechovka
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 22:04

Tak zaciatok druhej serie sa im fakt podaril, ale sklamal ma ten koniec to zhrnutie dalsich epizod... Rolling Eyes Arthur a Gwen a Merlin sa tam tiez ocucaval s nejakou kozou Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Boze nemozu toto aspon raz vynechat? A Arthur a Merlin hadzali skvele face v tejto a celkovo to bola velmi dobre. an idiot Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 22:11

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 170639 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 170639 Ježiš to bylo supeeeeer! Já jsem jednoduše nadšená. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 170639 Nemám slov, líbilo se mi to od začátku až do konce, samozřejmě až na Gwen, ale tu tam musím překousnout, nedá se nic dělat. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937 A ta ukázka na další epku, OMG, to vypadá brutálně. affraid cheers
Já bych řekla, že Merlin při tom ocucávání s tou "slečnou" nevypadal moc nadšeně, když mu tekly slzy, takže. .... cheers Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937

Já to musím rozdýchat, jsem v eufórii, líbilo se mi to víc, než obě epky SN dohromady. 702 603 Laughing Laughing Já prostě Merlina miluju, ten seriál nemá chybu. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 325299 A dokonce jsem i dobře rozuměla, zdá se mi, že mluvili nějak nezvykle srozumitelně. Shocked Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 22:16

Úžasný diel, lol, tak som sa narehnila....ten pád koňa...THE honor (čo s tým stále majú... Laughing ) a najlepší bol rozhovor v tej stajni, Merlin na sebe h.vno a že nespal, len niečo hľadá a Artuš, že možno hľadajú to isté, ja v kŕčoch... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 99937 tiež mi tam vadila tá vec s Gwen, fuj a fakt to tam začína, s.rie ma to strašne, prečo všetko musia nejako pokažiť, sakra.. Rolling Eyes
Skoro som umrela pri rozhovore Cerdica a toho strážču, wellšký prízvuk ako vyšitý...krááása 702
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 22:17

Chrys jj nevyzeral moc nadsene, som zvedava v ktorej epke to bude. A ta Gwen ja neviem na zaciatku mi nejak nevadila, ale teraz ked sa bude splhat po Arthurovi Suspect A aj ja som bola prekvapena, ako dobre som rozumela Very Happy Collin mal asi kurz Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 316745 A aj mne sa to pacilo viac ako SN 603 Ja sa tesim, ked si to pozriem live na BBC pekne v telke s titulkami...uz na 4 cast tam budem Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 325299 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 325299

Sari: hej presne tam som myslela ten prizvuk Laughing 702
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 22:18

Malinká prosba - neprobírejte tu pls moc tu závěrečnou "ochutnávku" oni tam toho vždycky dávaj hodně... viděla jsem začátek, protožýe jsem na to zapomněla, ale to s Merlinovýma slzama jsem neviděla... budu se snažit, se na to nepodívat, přestože mě to hodně láká... BTW nebylo by dobré někde založit samostatnou sekci o Merlinovi? Myslím, že si toho budeme mít hodně co říct...
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 22:25

Night Angel ok nebudeme... Oni v kazdom britskom serialy vzdy daju aspon prvych 5 epiek na koniec prvej a mna potom ide slahnut, co kde bude... Laughing Laughing Laughing A neviem s tou sekciou, opytaj sa Sarinky alebo Chrys, Samabel... Twisted Evil Twisted Evil Ja som za Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 934194 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 934194 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 934194
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty19.09.09 22:46

no ja len v skratke som u bratranca, tak nemám čas sa vykeciavať Laughing ale pozrela som si prvý diel merlina a ppc to bolo Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil akože omfg. som nečakala, že tak dobre začnú, už som myslela, že to zase doserú ako to majú vo zvyku Laughing ale paráda. bola som max spokojná 702 slash momenty jak hovado Laughing arthurovi to seklo neskutočne drool a samozrejme, torturing!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 430869 okey lúčim sa, ale som nadšená (a podstatne viac ako pri sn lol! ) a teším sa na ďalšie epky.

ako srly, lepší prvý diel ako sn
704
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty20.09.09 0:10

Epizoda byla vážně povedená. Dobře jsem se bavila. Laughing Jako oddechovkový seriál je Merlin vážně pecka. dance

Trocha těch zranění a krve... oni na mě přecijen myslí Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 934194 Twisted Evil Laughing Laughing
Merlin, jak se stará a pořád je nedoceněný. Laughing

Na konci mohli ukázat trochu víc boje s tou čarodějovou duší, ale jinak to bylo bezva.

Akorát tu scénu s Gwen, kdy zachránila Arthura a spadla na něj si mohli odpustit... ta mi tam vážně přišla jako pěst na oko. Sleep

A ukázky na další epku vypadaly moc zajímavě, tak jsem zvědavá... už aby tam byla ta konfrontace Arthura a Merlina- Merline, ty jsi čaroděj? Twisted Evil Twisted Evil
To pak teprve budu spokojená. Twisted Evil
Návrat hore Goto down
J-girl1
Nevinná obeť
Nevinná obeť
J-girl1

Počet príspevkov : 4
Nálada : Supernatural :)
Registration date : 18.09.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty20.09.09 0:32

Soráč, že ruším xatovanie, ale neviem, poznáte "The Vampire Diaries"? Tento seriál je tiež bombový, som práwe dopozerala druhú epku, som z toho taká happy, xi I love you
Spoiler:
a ten Damon, akože čooo, že omg! Trailer na 3 epku je ešte uxvatnejší a teraz sa teším na další piatok 603
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty20.09.09 9:49

J-girl1 áno nájdu sa tu taký ktorí to pozerajú. Wink

Spoiler:

No lepší sa to a dúfam, že sa tam dožijeme raz pekného fightu. 603
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty20.09.09 11:25

Já jsem tu druhou epku jenom tak přelítla - tak nějak se mi při pohledu na Stefana furt vybavoval Edward Cullen a to jsem nemohla vydržet... Jako seriál je pěkně udělaný, ale nvm jestli se na něj budu až tak dívat. Mě se nelíbili herci už v prvním díle (akorát tak Elena by jakž takž šla) a taky za to může ta knížak... Varovali jste mě, ale já jsme neposlechla. Nelituju toho, knížka to byla skvělá a seriál pro mě není nijak extra, abych sledovala až dokodne... myslím, že mi vyhovuje číst tyhle věci, ale když to vydím v televizi, tak mi romantický filmy apod. vadí... ale může to být hezký seriál, ale kdyby tam vybrali hezčí herce, tak by byl lepší... dyť Stefan ani nevypadá, že by mohl být stejně starý jak Elena... ale seriál nezatracuju (alespoň ne tak jako Legend of the Seeker)
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty20.09.09 18:05

ja si akurát sťahujem druhý diel Laughing no som zvedavá Laughing prvý teda nijako extra nezaujal... ja som knihy nečítala, je možné, že to napravím Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 284389 ale seriál ma zatiaľ nechytil. uvdím aký bude druhý diel...
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty20.09.09 19:02

Já jsem jednou viděla prví dvojdíl Legend of the Seeker a líbil se mi, tak jsem se na to chtěla dívat dál + začala jsem číst knihu "Sword of Truth" podle které to bylo udělané... Myslím, že seriál by se mi přestal líbit i bez znalosti knížky, ale tak či onak jsem skončila po nějakém 6. díle... děj byl úplně jiný, hrozně ho zjednodušovali a tím v tom dělali děsnej bordel. Už jenom to, že dali obživnout ženskou, která neměla být naživu... Knížu jsem četla až do třetího dílu (stěží, ale nakonec mě to vždycky trochu chytlo) a těch dalších 8 dílů už asi ani neotevřu. Ale jednou za čas se kouknu na české stránky LotS a při zjištění, jaký bordel v tom už je, se jenom směju... Vampire Diaries má oproti tomu dost velkou šanci, jenže je problém, že je to romantický (co se mě týče)... ale knížka je hezká (i když jsem v tom mívala trochu bordel, protože to byla první knížka, kterou jsem četla anglicky)
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 8 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete?
Návrat hore 
Strana 8 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: