| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 21.11.09 15:21 | |
| samabel: ja som dnes tiež pozrela three rivers a mala si pravdu, 7. diel bol fakt niečo zizi: no eliot je naj to sa musí nechať | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 23.11.09 18:38 | |
| teraz pozerám nový seriál FLASHFORWARD. No a musím povedať, že to je špica. jednoducho ako nazreli do budúcnosti a potom pátrajú po všeličom nech rozuzlia svoje sny. Proste super. Pozerá to niekto??? - kód:
-
http://www.imdb.com/title/tt1441135/ | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 23.11.09 19:57 | |
| Ja sa hlasim ze sledujem FLASHFORWARD . A som tak isto velmi spokojny . Michodom tam hra aj Ruby zo 4 serie Supernatural | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 23.11.09 20:08 | |
| - Hiro666 napísal:
Michodom tam hra aj Ruby zo 4 serie Supernatural práve preto to nepozerám | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 23.11.09 20:14 | |
| - cic napísal:
- Prave preto to nepozeram Laughing Laughing
von z mojej hlavy! inak, sleduje tu niekto 7 sérku OTH?? oplatí sa to pozerať vôbec ďalej?? - Spoiler:
Skončila som pri dieli, ako Clayton vidí svoju dead manželku (ak som to dobre pochopila) a začala som pozerať ten diel s campom, ale ja fakt I see dead people nemusím a Rachel/Dan mi lezú poriadne na nervy hlavne asi Dan teda Nate sa chová jak debil (zas a znova) a mám pocit, že jediný normálny pairing je tam Brooke/Julian, ktorým v poslednej dobe tiež zdatne jebe (a nechápem, čo robí Brooke taký bordel kvôli Alex, omg). Hold, asi im nespravilo moc dobre, že dali preč the best paring ever - Leyton 4 ever.. !!! Nekukáte niekto spoilery, neviete, či sa ešte Chadík objaví?
| |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 23.11.09 21:13 | |
| Flash Forward som si pozrela už dávnejšie, bo to vyzeralo fakt dobre, prvá časť bola nudná a druhú som v polovici vypla, pretože bola ešte horšia, ja mám pocit, že tam nič iné nerobia, len hovoria a hovoria a hovoria a riešia svoje vzťahy. Zato seriál "V" ma dosť prekvapil a zdá sa mi stokrát lepší než Flash Forward, ktorý ma vôbec neoslovil. Juuuj, a na Chucka sa teším strašne, to je jeden z naj seriálov, aký som kedy videla, samozrejme, až po Doctorovi Who... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.11.09 3:25 | |
| Pozera tu niekto Gossip girl? Ja som prave dopozerala, vsetky zatial odvysielane casti 3 serie a oni v tom CW fakt fetuju? To uz neni mozne, ako to vsetko motaju stale dookola...Radsej to dam do spoileru - Spoiler:
Serena a Tripp? Seriously? Najprv miluje Cartera, o par dni je zamilovana do Trippa a chova sa jak prava kurva... Jenny - nemozem stale ani citit, vacsinu pretacam Vanessa - tak isto, zakrutit krkom Blair a Chuck - jedine preco to este pozeram Dan, Rufus a ostatny - o nicom dej - stale dookola to iste, on s nou, potom s nou, potom zase s tou predtym atd...uz ked sa znova dali dokopy Nate a Blair som si trhala vlasy, ale ked daju nahodou dokopy Nata a Serenu, tak dovi dopo koncim The Mentalist - tento serial ma stale viac a viac prekvapuje. Pri poslednej casti som mala sanku na zemi, takto si predstavujem zvraty v serialoch.... (nie predvidatelne, ako SN) Merlin - lepsie a lepsie, este odstranit tu drzu kravu a skacem od radosti... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.11.09 18:56 | |
| No mňa najnovší diel Merlina nejako nedostal, akože tie vtipné scény nemali chybu, hlavne keď Merlin kradol jedlo Artušovi ale inak čo ja viem.. Pri Gossip Girl som o jednu časť pozadu, ale hej, už to začína ísť riadne dole vodou, stále sa opakuje to isté.. Mentalistu určite kuknem, som na to strašne zvedavá... Včera som si mrkla toľko očakávaný crossover CSI trilógia, kde riešili jeden prípad vo všetkých troch kriminálkach. Škoda, že sa nestretli všetci traja kriminalisti, škoda toho nemastného neslaného konca a škoda, že to nespravili, keď tam bol ešte Grissom, to by bola bomba, taký Horatio a Grissom.. A v poslednej časti CSI Las Vegas, kde sa to vyriešilo bol Mark Sheppard alias démon Crowley, skoro som umrela od radosti... Inak sledujem len CSI Miami, Las Vegas po odchode Grissoma nestojí za veľa.. | |
|
| |
Kika Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Bydlisko : Galanta Registration date : 02.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.11.09 14:14 | |
| Ahoj, chcem sa opýtať, odkiaľ sťahujete Mentalist? Na mininove mi prvú sériu nechce nájsť... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.11.09 21:54 | |
| Torrent s celou prvou sériou - kód:
-
http://thepiratebay.org/torrent/5044653/The_Mentalist_-_the_Complete_1-st_season | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 27.11.09 20:47 | |
| Tak som konecne si pozrel noveho Merlina . Celkom sa mi pacil tento diel . - Spoiler:
Len sa mal podla skoncit , vtedy ked Merlin odchadza od jazera na ktorom zanechal horiaci cln ,kde bolo mrtva Freay
Inac tu su popisy zbyvajucich epizod - kód:
-
http://merlin.sff.cz/epizody/seznam Citat len na vlastne riziko , kedze obsahuje spoilery. 12 a 13 epizoda vyzeraju priam lakavo. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.11.09 2:24 | |
| | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 29.11.09 22:06 | |
| Už jste viděli letošní Children in Need Merlina? - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=W5EQpWlPNJE | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.12.09 19:14 | |
| Ma za sebou novy diel Merlina . A som sklamany ,co tam preboha tolko robila Gwen Ale teraz ma jednu zlu spravu pre fanusikov serialu Glee. Totiz tento rok posldna odvysielana epizoda bude 13 v poradi. A 14 diel pojde az v aprili 2010 | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.12.09 19:43 | |
| | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.12.09 9:14 | |
| jj, to je extrémně fuj. FOX to tentokrát natáhl, dá Glee hiatus aby mu vůbec někdo koukal na Jacka Bauera.. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| |
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.12.09 10:28 | |
| přesně tak, ať si televize hiatusí jak chce. My máme dostatek věcí do zásoby. Hercules má šest sezon (75 epizod čistého slashe squee!) no a až nám dojde Hercules, byl bych pro opáčko Highlandera, který se taktéž slashuje totálně sám | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.12.09 13:04 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.12.09 13:36 | |
| Chrys: Hercules sa slashuje sám.. a tie krásne music videá keď chceš, nahádžem ti dačo do noričky, Herucles/Iolaus je jasný pairing!!! mám už aj poviedky, keď budeš chcieť.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.12.09 14:38 | |
| Fay: jsem tě trošku předběhl... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.12.09 15:14 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.12.09 17:09 | |
| Chrys: no tak to skutočne nerozumiem ani ja, ako ti puppy-eyes Iolaus mohol vypadnúť.. on je zlatííčko.. a keď sa do toho znova pustíš, tak si všimni, ako SPN kopíruje Herculesa.. pobavíš sa nebudem to tu spoilerovať, ale .. RIADNE! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.12.09 17:16 | |
| myslím, že je na čase oprášiť tie vecičky, čo som si doniesla domov z chaty a začať kompletizovať pár vecí, nech sa môžem pripojiť k herculas fans ja som ho tiež celého videla kedysi dávno, ale jednoznačne musím znovu hlavne po tých nových "objavoch" | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|