Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete?

Goto down 
+27
Panthera
JMMM
stuch_sammy!
niki-morgan
Kika
janča
lenkka
J-girl1
str8tking
SkreechTina
sisel
dzajnisko
Weronička
Chrystelle
Samabel
janka410
mummy
Night Angel
Zizi
Hiro666
EngieB
Sarinka
cleo
dion-fortune
kaja666
Portable.Device
Fay
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31  Next
AutorSpráva
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty08.08.11 23:24

Sarinka: Že? Chudák Laughing Však já celou dobu o té jeho postavě tady mluvila jako o Boromirovi. Laughing Vždycky- Boromir a Robb a Jon a Bran a ... atd. Laughing To mu už asi zůstane na dosmrti. Ale je super, že v tomhle seriálu hrál. Dodalo to tomu tu správnou historickou epičnost s tím jeho historickým vzhledem. Twisted Evil Laughing
Jo, Sansa je taková... ne, že bych jí měla ráda, ale zase si říkám... když se holka zamilovala, co ona naivní chuděra mohla vědět o tom, jací jsou někteří muži svině. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 807248
Ten herec, co hraje Robba má moc pěkná očka. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 934194 lol! Na těch já ostatně ulítávám vždy, tak se není co divit. Laughing

Jůůů, díky. To jsem určitě neviděla. Panečku, to se fakt těším. Shocked Twisted Evil Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 258431 Vypadá to, že po tom, co ten děj přece jen trochu zbytečně natahovali, se začne něco pořádného dít! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 170639
Jo, G/A momenty... to bude hnus. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 666500 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 202744 To je asi jediný Merlinův černý puntík, ale za to zase pekelně černý. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 202744 Laughing
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty09.08.11 8:01

OMG, co mi to děláš Sarinka?! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 202744 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 202744 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 202744 Tak jsem se uklidňovala, že už to nějak vydržím a po shlédnutí traileru mám naopak pocit, že nedočkavostí chcípnu! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 202744 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 11674 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 968235 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 555452 Laughing

Božínku, to vypadá dobřeee! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 170639 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 707500 Těším se těším, na torturing Merlina! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 258431 A doufám, že už se v této sérii konečně prolátne, kdo vlastně Merlin je. Tedy nemusí to vědět všichni, jen Arthur. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 934194 Twisted Evil Laughing

citácia :
just kill her already!
Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 99937 I mé skromné přání. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 312566 Bohužel nesplnitelné, tak si nechám snívať. fish 706
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty09.08.11 20:29

no kde začať Laughing

najprv k merlinovi: ja sa už neskutočne teším na novú serku dance trailer vyzerá ozaj dosť dobre, no a kto by odolal torturing merlinovi? Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 284389 tiež dúfam, že už aspoň arthur na to príde, lebo ako chápem, prečo to merlin skrýva, ale come on! už to trvá nejako dlho... no a gwen by akože mohli zakillovať, aj keď to mi je jasné, že neurobia, tak dúfam aspoň v to, že konečne sa dá dokopy s lancelotom, zlomí arthurovi srdce a obaja budú vyhnaní z kráľovstva... (lancelot mi bude chýbať Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 71416 ale aspoň sa zbavíme tej ropuchy) no a samozrejme zničeného arthura môže utešiť merlin Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 49896

keďže true blood bol s každým dielom horší a horší Rolling Eyes po dopozeraní druhej série som to vzdala a celú tretiu serku až po akutálny diel štvrtej série som si to len pretáčala na ericove scény 702 musím pripustiť, že eric je mmt totálne out of character a fakt, že sa dal dokopy so sookie ma teda absolútne nepotešila, ale tá jeho zraniteľnosť je svojím spôsobom zlatá 702 takže seriál ako taký som zavrhla, čiže netuším čo sa tam všetko deje, ale jeho scény pozerám, lebo je to proste sex on the legs Very Happy

no dobrá správa je, že dnes teda môžem začať s game of thrones 601 už sa na to mega teším dance
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty10.08.11 1:27

LOL True Blood som si aj ja nejakou nestastnou nahodou stiahla a pri pozerani som mala aj ja chut pit krv....svoju od nudy... Laughing Laughing

Teraz som uplne namotana na serial Suits. Samozrejme su tam tiez neznesitelne postavy = otravne zenske Very Happy (nejak sa zacali v poslednych dieloch mnozit) ale inak je to uplne epic. Harvey je uplne dokonaly, kapem z neho pri kazdom jeho pohybe Very Happy Very Happy Very Happy drool

A Merlin huraaa hurt!Merlin. Uz im asi bolo trapne, ze v kazdom diely kriesili Arthura Laughing Laughing A Gwen kristova noho uz nech ju poslu do teplych krajin kludne aj s drakom je mi jedno, len nech vypadne. A nech si vezme aj Morganu... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 812801 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 812801 Suspect
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty11.08.11 20:26

Vsimol som ze su tu chvaly na Game of Thrones. Mne sa tento serial velmi paci. Len skoda ,ze treba tak dlho cakat na druhu seriu.
Inac som pred 2 mesiacami pozerat serial Fringe. Dokanca mi chybaju 2 diely 3 serie . AJ tento serial sa mi paci. Hoci si pametam ,ked mala premieru 1 seria, tak ma tento serial nudil. Ale nastastie sa rozbehol .
Dalej videl niekto serial The Killing ? Mne len mrzi ,ze treba cakat na druhu seriu ,kde sa dozvieme kto je vrahom..

Dalej som velmi zvedavy na 4 seriu Merlina. Podla mna sa Artus v tejto serii nedozvie ,ze Merlin je caradejnik.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty25.09.11 11:22

takže mám za sebou prvé epky tretej série The Vampire Diaries a neviem neviem, čo si mám o tom myslieť... ako nie je to zlé... len sa mi zdá, že kvalita začína troška upadať. správne poznamenala cleo pri epkách, že začínajú recyklovať postavy ako pri sn, čo síce zatiaľ celkom pekne zapadá do deja... teda vymysleli to fajn s tým prsteňom, ktorý ťa vie vrátiť k životu a teraz s tým, že jeremy bol dead, tak vidí mŕtvych... ale no čo ja viem... obávam sa toho, kam to až dospeje Rolling Eyes ale inak sa mi epky celkom fajn páčili. stefan je pre zmenu aj cool, damonovi sa tam stačí pretŕčať s tým jeho ksichtom Laughing a elena je elena.... no uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať... momentálne dosť žeriem pairing caroline/tyler Twisted Evil

začala aj štvrtá séria Fringe Twisted Evil na tú som sa teda riadne tešila a prvý diel nesklamal. vyzerá to, že geek bude regular, takže moje srdiečko plesá 702 mám slabosť pre chlapov s okuliarmi 603 epka bola slušná, nič nejako extra super alebo nervy drásajúce, ale bola obstojná. strašne mi tam chýbal peter Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 71416 ale som rada, že ho observer nakoniec nevymazal, teda sa tam skôr či neskôr vráti... aspoň predpokladám Laughing na čo sa super mega teším Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 258431 a som neskutočne rada, že sa tam objavila olivia z druhej strany, lebo tú tiež žeriem Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 707500 skrátka dobrý seriál 703

True Blood ozaj pretáčam len na scény s ericom... neviem, ale ten seriál išiel od zlého k horšiemu Laughing Laughing absolútne ma nezaujal dej, ani postavy, skrátka nebaví ma to, tak si vždy pozriem len ericove scény... inak som rada, že sa mu vrátili spomienky a náš badass je aspoň čiastočne späť Twisted Evil len ma tam neskutočne serie tá sookie, lebo všetko len ona a všetko sa točí okolo nej a aby sa jej chúďatku nič nestalo Rolling Eyes ach ...

no a to najlepšie na koniec Laughing Leverage season 4 Twisted Evil neviem, ale ten seriál si štandardne drží úroveň. samozrejme má lepšie a horšie epky každú sériu, ale mám pocit, že nejakú tú úroveň si drží stále a každá epka je dobrá. ako fakt. klobúk dole pred tvorcami. navyše majú super obsadenie. ja tam mám ozaj všetky postavy rada... sterling je úplne mega super Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 430869 chris s jeho eliotom je eye candy Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 998745 parker tiež nemá chybu Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 99937 Nate vie byť adorable a milujem tie jeho hlášky "let´s steel ourselves a....." Laughing aldis tam nemá chybu... milujem jeho postavu 702 no a sophie je tiež úžasná Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 177401 skrátka taký má byť seriál. dobrý príbeh A dobré obsadenie 704
Návrat hore Goto down
bohdy
Winchester
Winchester
bohdy

Počet príspevkov : 1570
Nálada : Viva slash!!!
Registration date : 18.09.2010

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty25.09.11 11:40

Dionka: True Blood již nesleduji. Zkoukla jsem první epku čtvrté série a jen jsem se ujistila, že horší to snad již být nemůže, takže s tímto seriálem jsem skončila Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 487389

Také jsem již zkoukla první dvě epky TVD a zatím se mi to líbí stále, i když mám taktéž strach z té recyklace postav Rolling Eyes Tak uvidíme, co přinese čas. Samozřejmě se moc těším, až na scénu naběhne Sebastian Razz I když podle všeho půjde po upírech. A také se mi líbí vztah Caroline a Tylera. Ten vztah má fakt jiskru Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 707500
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty25.09.11 12:23

TB je ozaj úplne mimo... Rolling Eyes to už ani hlavu ani pätu nemá Laughing Laughing

no a TVD sa aj mne stále páči, len mám pocit, že aj u nich začína ten syndróm zhoršovania kvality s každou sériou... ale tak zatiaľ sa pri sledovaní dobre bavím, čiže im nemôžem nič vyčítať...
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty25.09.11 17:26

Ja ma za sebou 1 diel 4 serie Fringe. Som velmi zvedavy kedy ,a ci sa vobec vrati Peter.
Tak isto som velmi spokojny so serial Suits.
Pacil sa mi pilot sitcomu 2 Broke Girls a New Girl.
Premierovy diel novej serie Glee sa mi pacil, len dufam ze sa vrati naspat do zboru ta postava, ktora bola vyhodena . Velka skoda ,ze po 3 dieli , sa chysta mesacna pauza.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty26.09.11 9:08

po toľkých pozitívnych ohlasoch som neodolala a začala som včera večer sledovať The Suits. Každý kto to ešte nevidel, šup šup povinne pozrieť Laughing Má to iba 12 epizód, ale to je tak epic, že podľa mňa sa nenájde človek, ktorému by sa ten seriál nepáčil. Je vtipný, má grády, charizmatických hlavných hrdinov a celú epku budete prišpendlení k monitoru Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 188411 ako ja sa na tom kosím neskutočne Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 316745 to je jeden z najlepších seriálov aké som v poslednej dobe videla... fakt. klobúk dole Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 103511 také hlášky ako tam padajú, to sa často nevidí.... I LOVE THIS Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 430869
Návrat hore Goto down
Snooki
Nevinná obeť
Nevinná obeť

Počet príspevkov : 17
Registration date : 17.07.2011

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty26.09.11 10:40

tak zdielam vas nazor na TB. 4. seria uz je takmer nepozeratelna. Konecne skoncila a ja som si polozila otazku: Ok a o co vlastne i Rolling Eyes Sookie je tam uz vlastne uplne prebytocna. Voodoo Jezis alias Bruhaha je mrtvy, Tara dostala medzi oci (lol). To mohli spravit hned na zaciatku serie a bolo by to pozeratelnejsie.

TVD sa zatial drzi, no nejak na prvu seriu uz dost straca. A Damonov uces je udesny affraid Ale zatial velke pozitivum: uz v dvoch castiach sa neobjavila Bonnie Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 934194

a SPN: OMG. Cucala som s otvorenou pusou a nahluplym usmevom. Uzasna epizoda. Death, Crowley a Cas by mali mat samostatnu epizodu. Na nich sa proste uzasne pozera.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty01.10.11 23:29

omg Shocked kto už videl prvú epku štvrtej serky merlina? lebo ja som to akurát dokukala a ako nemám slov Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 806497 a ten koniec 602 ako nervy v háji totálne... všetci sa rozhodli, že ideme dion pomaly umučiť k smrti... najprv riadne creepy sn, potom merlin... ako mám dosť... tí mŕtví mi naháńajú hrôzu Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 132491 a ten torturing Shocked

starý king je pekne zle na tom... vôbec by mi nevadilo, keby už konečne zomrel Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 934194 gwen mi lezie na nervy ako obyčajne, našťastie jej tam nejako veľa nebolo, ale aj tak Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 1319 morgana je pekná bitch Twisted Evil a ten ich strýko či kto mi je vrcholne nesympatický Suspect no nič. neviem sa dočkať na novú epku. chudák merlin Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 71416

a dopozerala som suits . je to definitívne jeden z naj seriálov. skvelý humor, obsadenie, skrátka všetko. klobúk dole Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 103511
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 9:30

affraid OMG OMG Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 806497 602 Já jsem měla na konci Merlina husí kůži a pusu do kořán. Shocked Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 677692 Laughing Tak toto teda jo. Jupíííííííííííí, konečně nová série a ještě tak skvělý rozjezd! Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 258431 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 258431 Letos mi ty seriály dobře začínají. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 707500 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 325299 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 170639
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 11:30

Taky mám nový díl Merlina čerstvě za sebou. Na rozjezd úplně super! dance dance Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 170639
Ale bylo to pořádně creepy... neustále ty strašné ječivé zvuky. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 377283 602 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 666500 Opravdu nepříjemné pro má ouška. doors
No a ten konec, jak vyběhl k těm dveřím před Artušem. 602 Shocked Plus preview k dalšímu dílu fish 706 ... to abych si před dalším dílem někde vyhrabala noru, do který se budu moct jít schovat. doors

Jsem ráda, že jsme se té série konečně dočkali... to čekání je hrozné. Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 16:21

Akože Supernatural by si mal brať príklad z Merlina, keby som to pozerala večer a po tme, asi by mi nebolo všetko jedno. Tie hlasy a výkriky a tiene, waw! Super spravené a keď ešte občas Gwen skočila do záberu, no prisámbohu, že som sa aj zľakla. doors Zdá sa, že Artušovmu tatkovi zvonia do hrobu a ja vravím konečne! Tiež sa mi páčil záber na starého Merlina, mohlo by ich byť viac. Btw, doteraz sa mi znelka páčila, ale teraz mám sillné nutkanie vždy ju pretočiť Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 1319
Inak ešte z novým seriálov odporúčam Revenge a Pan Am, tie má najviac oslovili a vyzerajú fakt sľubne.
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 16:41

Přesně, ty zvuky všude kolem, to byla síla. Na jejich místě zdrhám, jen se za mnou zapráší. doors I když bez ohně by mi to asi taky bylo houby platný.
Jak tam ten rytíř zachraňoval ty děti a musel odložit pochodeň.....no já jsem nedýchala a jen s hrůzou čekala, že bude po nich... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 677692 Nevím proč je nenechal radši utíkat po svých a nesvítil jim na cestu. Rolling Eyes Laughing

V případě Gwen jsem OPĚT pokaždé, když byla v záběru, přemýšlela, proč vybrali tak strašnou herečku. 706 fish

Ovšem ten Merlin mě na konci vážně dorazil. Tak já čekala, že se bude vesele probodávat na obětním šutru Twisted Evil Laughing a on si skočí před ducha a zabalí to "v půli cesty". No WTF?! affraid Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 21835 Kdo teď jako bude zabraňovat Arthurovi v obětování?! Myslet, Merline, musíš víc myslet!!. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 202744 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 316745 Ne, vážně, fakt jsem zvědavá, jak oživne.
A hlavně jem zvědavá,
Spoiler:

Jinak ty rozhovory Arthura a Merlina mě opět dostávaly. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 99937 Nejdřív si tam vylévají srdce a hned vzápětí to nezapomenou zabít vyjmenováním děsných vlastností toho druhého. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 319161
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 16:58

Nestál tam on potom v tom traileri pri Artušovi, keď sa išiel obetovať, že on to spraví za neho? Ja mám taký pocit, že ten nezbedník stihne obživnúť, zrejme v tom bude mať prsty drak, a potom sa ešte aj za Artuša obetovať. Laughing

fangirling moment numero uno
Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Tumblr_lsg0z4Ric21qzj153o4_250

Merlin: Ty si sa sám obliekol?
Artuš: Nie som idiot. *otočí sa a má holý chrbát* Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 99937
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 17:03

No právěže tam stál. Proto mě zajímá, jak se mu podaří obživnout tak, aby to ostatním nebylo divné. Laughing A pak jak ho nesou, tak zas jsem zvědavá, jestkli se fakt jako zvládne obětovat lebo čo. Jestli ano, tak je to kluk šikovnej a bude za to u mě mít 1000 plusových bodíků navíc. cheers 704 dance Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 103511 702 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 99937 Možná se bodne ještě šikovněji a přežije to jen s mírným krvácení, ale zato s velkým šokem Arthura. Twisted Evil cheers Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 325299 Já jsem takový zvrhlík, to svět neviděl. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 99937

Ten gif je boží. Jen mám jednu výtku - mohl ho nést Arthur. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 202744 Potvora jedna lenivá. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 202744 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 316745

Jo to s tou košilí bylo super. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 316745 A nebo pak s tou svíčkou, jak pro ni něchtěl jít, chudák. 701 A Arthur že jestli má zavolat služebnou, aby mu ji podala.... Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 316745 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 20:01

Videli ste Balthazara/Sebastiana v Pištovych denníkoch? To bol teda FAIL Laughing Laughing
Letím pozriet Merlina, vcera som nemohla, som zvedava Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 666500

btw toto je z Gay times, ze promo k Merlinovi Very Happy Shocked

kód:
http://www.ulozisko.sk/obrazky/444100/id_10477.gif
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 20:19

cleo: videli videli Laughing skoro som spadla zo spoličky Laughing a to promo je fakt Shocked drool i like Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 20:22

To je bomba. Laughing Laughing Já si pořád říkala u té dnešní epizody, jak ten jeden rytíř nosí ty drátěné košile bez rukávů, aby byly vidět jeho namakané paže. Twisted Evil Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 998745 Laughing
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 20:32

kód:
http://www.gaytimes.co.uk/Magazine/InThisIssue-articleid-8564-sectionid-770.html

Laughing Laughing Laughing

Mam za sebou prvych 10 min a ta Gwen je seriu od serie spatnejsia a spatnejsia...vrchol.. Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 1319 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 1319
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 21:06

Ukážka z druhej epizódy. Je už sobota? Laughing

Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 21:09

První scéna, kdy jsem se v tomhle díle lekla, byla, když jsem ve znělce viděla ten jejich polibek. doors To jsem si říkala - a jéje, Šárko, zase tě čeká hodně utrpení. Laughing

Chrys: Taky jsem čekala, jak díl bude končit tím, že si někam lehne a prošpikují ho, místo toho si proskočí duchem. Laughing Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 873139 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 49896

K té fotce... tak to jsem nečekala, že ty borce na takové fotce někde uvidím. Razz
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty02.10.11 21:22

Tu znelku spravili asi naschval aby nas vzdy naplo. To od nich fakt nebolo pekne, hned na zaciatku nas takto vystresovat Very Happy

Aaaa jak Merlin odpadol...ale Artur k nemu mohol bezat a nie sa tvarit jak keby vypil kysle mlieko Laughing Laughing Kks ja by som sa po.... len keby som byvala v takom hrade a ne este aby tam lietali Casperovia...ale tomu jednemu jak skoro dal dole Gwenicu som fandila Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 99937 Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 52351 Beziiim pozerat dalej

edit:
HA! ja som vedela, ze ten stryko s tym bude mat daco Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 812801
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete?   Aké iné seriály sledujete? - Stránka 28 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete?
Návrat hore 
Strana 28 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: