|
| KDYŽ HOŘÍ MILOST | |
|
+6Polgara Terrik bohdy FooFighterkaSN Soniq Nemix 10 posters | |
Autor | Správa |
---|
Polgara Pocestný duch
Počet príspevkov : 90 Bydlisko : nejzápadnější západ ČR Nálada : úplně andělská.... Registration date : 27.07.2010
| Predmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST 11.07.11 21:33 | |
| vám všem, kterým se povídka aspoň trochu líbila a hlavně děkuju NEMIX, protože bez ní by to nevzniklo, nikdy bych nejspíš nic nenapsala BOHDY: fakt teda nevím, co jsi čekala muselo Ti to být jasné už u Bobbyho a to bylo v plánu ještě úplně něco jiného TERRIK: je mi to líto, že trpíš, ale tak už víš, kdo za tím stojí PANTHERA: tak ale já Ti děkuji, od takového mistra je to pro nás až velká chvála, ale já si jí užívám.....k tomu torturingu: jsem ráda, že sis ho užívala a teď už víš, čeho jsem schopná...já jsem si ho taky užívala ...no...a k tomu konci, ten Tvůj je super, ale na to já jaksi nemám buňky, takže jsem to napsala aspoň takto Takže ještě jednou všem děkujeme za přízeň a třeba někdy zase něco zplodíme, snad mi nedá NEMIX košem.....díky Ti za perfektní spolupráci!!!! Byla to opravdu radost | |
| | | Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST 13.07.11 18:58 | |
| Když se z Castiela stal zase anděl, usmívala jsem se a potom nejdnou Dean umře - šok.. ale, protože jsme vysazená na Case, stejně si myslím, že to dopadlo dobře. Pro mě dobře já vlastně nepobažuji smrt za špatný konec - trochu tragický a smutný, to ano, ale špatný ne. Tím spíše ne v SN, kde je každé zmrtvýchvstání pravděpodobné a možné. Za špatný konec považuji tragédii typu "zničení vztahu postav", "zničení duše postavy", "velká změna charakteru postavy" - převážně tyhle trvalé strašlivé mentální změny... to, co udělali s Castielem v seriálu, například. A proto pro mě tato povídka skončila dobře. Smutně, ale dobře. Dean umírá, ale "Castiel září".. je to tak lepší, než kdyby :žili všichni štastně až do smrti". Konce by měly být i trochu smutné a hořkosladké - podle mě jste to vyřešili bravurně! A ráda bych vám poděkovala za tuhle povídku.. ráda jsme jí četla. Pustili jste se do něčeho, co není snadné, a zvládli jste to - ba co víc, zlepšovali jste se. Vážně, bylo to "hamatelné".. plánujete i další povídky? PS: Fyzický torturing, nádhera | |
| | | janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST 13.07.11 19:31 | |
| Polgara, Nemix: Děkuji za tuhle super povídku. Ten konec beru, sice je to smutné, ale to je život. I hrdinové umírají. | |
| | | FooFighterkaSN Crossroads demon
Počet príspevkov : 314 Age : 32 Registration date : 11.05.2010
| Predmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST 16.07.11 23:12 | |
| Som nadsena, aj ked poviedka skoncila asko skoncila, ale ja vazne neodolala a precitala som si ju este raz celu a bol to zazitok a este stale sa pri niektorých castiach objavili na rukach zizomriavky(torturing- bravurny)... Nemix Polgara ste genialne... tesim sa, ze nieco taketo vzniklo, nielenze ste ju spolu npisali, ale dokonca ste sa zlepsovali... a tak dufam, ze sa este niekedy budem citat vasu dalsiu spolocnu poviedku Zaver bol...prekvapivo smutny, ziadny Happy Ending ( vazne mi topripomenulo SN s tými svoji finalovými castami, kde niekto podstatný pride o zovot, ale ja som si uz zvykla), ale spat ku koncu Deanova smrt bola sokojuca a pre mna velmi smutna,ale na druhu stranu mi to neprislo az take hrozne,ak pomyslim, zue Dean nezomrel zbytocne a bude nieco znamenat, hlavne ak to bolo pre priatela... pre mna by to bola pocta | |
| | | Polgara Pocestný duch
Počet príspevkov : 90 Bydlisko : nejzápadnější západ ČR Nálada : úplně andělská.... Registration date : 27.07.2010
| Predmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST 16.07.11 23:46 | |
| Maky: jak jsem Ti už napsala, od někoho jako jsi Ty je to pro nás veliká chvála a já děkuji za Tvůj čas i Tvoje rady a postřehy....myslím, že mluvím i za Nemix, když řeknu, že jsme velmi happy, že se Ti to líbilo....s tímto jsem to psala už od začátku...že bude Cass zase zářit FooFighterkaSN: velmi Ti děkuji, číst takový komentář je pro toho, kdo něco píše jako kdyby si něco šlehnul , cítím se, jakobych lítala.... ....a myslím, že Castiel to jako poctu bral Hmmmm, no...abych řekla pravdu, jedna povídka už vzniká a opět ve spolupráci, ale bude svým způsobem fakt zvláštní, takže pokud ji zveřejníme, tak doufám, že se taky bude líbit | |
| | | deanmonka Nevinná obeť
Počet príspevkov : 9 Registration date : 10.07.2014
| Predmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST 29.09.14 15:50 | |
| Jelikož jsem slíbila, že přihodím koment, tak je tady. Holky, vy jste se zbláznily. Že jste killy Bobbyho, to bych rozdýchala, ale killnout i Deana? A takhle? Jste pěkné sadistky (a tím nemyslím na Deana a spol.), ale to asi víte. A my blbci čtenáři dobrovolně hltáme každé slovo a ještě žebráme o další přídavky. Néé. Dělám si srandu. Suprově napsaná povídka. Sice dávám přednost happy endu, z pohledu čtenáře samozřejmě , protože z pohledu Deana povídka happy endem vlastně skončila, když uvážíme, kam se jeho život v seriálu dostal. Moc pěkně popsané myšlenky Castiel-Dean na začátku, Deanův strach o Sama i o Castiela, Bobbyho racionální uvažování a Crowlyho bezcitné démonní myšlenky a mučení. Prostě vše super vystižené. Díky holky za povídku. A Nemix, doufám, že se vybičuješ a zase z tebe něco dobrého vypadne. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST | |
| |
| | | | KDYŽ HOŘÍ MILOST | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |