Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

KDYŽ HOŘÍ MILOST

Goto down 
+6
Polgara
Terrik
bohdy
FooFighterkaSN
Soniq
Nemix
10 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
Polgara
Pocestný duch
Pocestný duch
Polgara

Počet príspevkov : 90
Nálada : úplně andělská....
Registration date : 27.07.2010

KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST   KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 Empty11.07.11 21:33

KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 92299 vám všem, kterým se povídka aspoň trochu líbila a hlavně děkuju NEMIX, protože bez ní by to nevzniklo, nikdy bych nejspíš nic nenapsala 603

BOHDY: fakt teda nevím, co jsi čekala KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 284389 muselo Ti to být jasné už u Bobbyho a to bylo v plánu ještě úplně něco jiného KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 316745

TERRIK: je mi to líto, že trpíš, ale tak už víš, kdo za tím stojí 703

PANTHERA: tak ale já Ti děkuji, od takového mistra je to pro nás až velká chvála, ale já si jí užívám.....k tomu torturingu: jsem ráda, že sis ho užívala a teď už víš, čeho jsem schopná...já jsem si ho taky užívala KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 325299
...no...a k tomu konci, ten Tvůj je super, ale na to já jaksi nemám buňky, takže jsem to napsala aspoň takto 603

Takže ještě jednou všem děkujeme za přízeň a třeba někdy zase něco zplodíme, snad mi nedá NEMIX košem.....díky Ti za perfektní spolupráci!!!! Byla to opravdu radost KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 469569
Návrat hore Goto down
Maky
Žltočočko
Žltočočko

Počet príspevkov : 854
Registration date : 14.09.2009

OdoslaťPredmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST   KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 Empty13.07.11 18:58

Když se z Castiela stal zase anděl, usmívala jsem se a potom nejdnou Dean umře - šok.. ale, protože jsme vysazená na Case, stejně si myslím, že to dopadlo dobře. Pro mě dobře Smile já vlastně nepobažuji smrt za špatný konec - trochu tragický a smutný, to ano, ale špatný ne. Tím spíše ne v SN, kde je každé zmrtvýchvstání pravděpodobné a možné. Za špatný konec považuji tragédii typu "zničení vztahu postav", "zničení duše postavy", "velká změna charakteru postavy" - převážně tyhle trvalé strašlivé mentální změny... to, co udělali s Castielem v seriálu, například.

A proto pro mě tato povídka skončila dobře. Smutně, ale dobře. Dean umírá, ale "Castiel září".. je to tak lepší, než kdyby :žili všichni štastně až do smrti". Konce by měly být i trochu smutné a hořkosladké -

podle mě jste to vyřešili bravurně!

A ráda bych vám poděkovala za tuhle povídku.. ráda jsme jí četla. Pustili jste se do něčeho, co není snadné, a zvládli jste to - ba co víc, zlepšovali jste se. Vážně, bylo to "hamatelné".. plánujete i další povídky?

PS: Fyzický torturing, nádhera Smile
Návrat hore Goto down
janča
Winchester
Winchester
janča

Počet príspevkov : 1216
Nálada : docela fajn
Registration date : 29.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST   KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 Empty13.07.11 19:31

Polgara, Nemix: Děkuji za tuhle super povídku. KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 103511 Ten konec beru, sice je to smutné, ale to je život. I hrdinové umírají. Sad
Návrat hore Goto down
FooFighterkaSN
Crossroads demon
Crossroads demon
FooFighterkaSN

Počet príspevkov : 314
Registration date : 11.05.2010

OdoslaťPredmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST   KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 Empty16.07.11 23:12

Som nadsena, aj ked poviedka skoncila asko skoncila, ale ja vazne neodolala a precitala som si ju este raz celu a bol to zazitok a este stale sa pri niektorých castiach objavili na rukach zizomriavky(torturing- bravurny)... Nemix Polgara ste genialne... tesim sa, ze nieco taketo vzniklo, nielenze ste ju spolu npisali, ale dokonca ste sa zlepsovali... a tak dufam, ze sa este niekedy budem citat vasu dalsiu spolocnu poviedku Question

Zaver bol...prekvapivo smutny, ziadny Happy Ending ( vazne mi topripomenulo SN s tými svoji finalovými castami, kde niekto podstatný pride o zovot, ale ja som si uz zvykla), ale spat ku koncu Deanova smrt bola sokojuca a pre mna velmi smutna,ale na druhu stranu mi to neprislo az take hrozne,ak pomyslim, zue Dean nezomrel zbytocne a bude nieco znamenat, hlavne ak to bolo pre priatela... pre mna by to bola pocta
Návrat hore Goto down
Polgara
Pocestný duch
Pocestný duch
Polgara

Počet príspevkov : 90
Nálada : úplně andělská....
Registration date : 27.07.2010

OdoslaťPredmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST   KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 Empty16.07.11 23:46

Maky: jak jsem Ti už napsala, od někoho jako jsi Ty je to pro nás veliká chvála a já děkuji za Tvůj čas i Tvoje rady a postřehy....myslím, že mluvím i za Nemix, když řeknu, že jsme velmi happy, že se Ti to líbilo....s tímto jsem to psala už od začátku...že bude Cass zase zářit 702

FooFighterkaSN: velmi Ti děkuji, číst takový komentář je pro toho, kdo něco píše jako kdyby si něco šlehnul KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 99937 , cítím se, jakobych lítala....

....a myslím, že Castiel to jako poctu bral 603

Hmmmm, no...abych řekla pravdu, jedna povídka už vzniká a opět ve spolupráci, ale bude svým způsobem fakt zvláštní, takže pokud ji zveřejníme, tak doufám, že se taky bude líbit 703
Návrat hore Goto down
deanmonka
Nevinná obeť
Nevinná obeť

Počet príspevkov : 9
Registration date : 10.07.2014

OdoslaťPredmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST   KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 Empty29.09.14 15:50

Jelikož jsem slíbila, že přihodím koment, tak je tady.
Holky, vy jste se zbláznily. Že jste killy Bobbyho, to bych rozdýchala, ale killnout i Deana? A takhle? Jste pěkné sadistky (a tím nemyslím na Deana a spol.), ale to asi víte. A my blbci čtenáři dobrovolně hltáme každé slovo a ještě žebráme o další přídavky.
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Néé. Dělám si srandu. Suprově napsaná povídka. Sice dávám přednost happy endu, z pohledu čtenáře samozřejmě Smile, protože z pohledu Deana povídka happy endem vlastně skončila, když uvážíme, kam se jeho život v seriálu dostal.
Moc pěkně popsané myšlenky Castiel-Dean na začátku, Deanův strach o Sama i o Castiela, Bobbyho racionální uvažování a Crowlyho bezcitné démonní myšlenky a mučení. Prostě vše super vystižené.
Díky holky za povídku.
A Nemix, doufám, že se vybičuješ a zase z tebe něco dobrého vypadne.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: KDYŽ HOŘÍ MILOST   KDYŽ HOŘÍ MILOST - Stránka 3 Empty

Návrat hore Goto down

KDYŽ HOŘÍ MILOST
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» MILOST
» MILOST II
» MILOST III

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Nemix-
Prejdi na: