|
| Lovkyňa duší | |
|
+22wiktoriano Kacena222 calla Wanis SNAdeline Pa001 milleniumfalcon Soniq bookika keksiiq nikita Ettie jana7413 janka410 Samabel Sarinka Blanka Madlen LenkaX22 SNlois dion-fortune SkreechTina 26 posters | |
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 09.04.08 19:41 | |
| Veľmi sa ospravedlňujem za to dlhé čakanie, dúfam, že sa oplatilo čakať ANJLESKÁ DOHODARoute 80, Wyoming, 13:51Kayla si znechutene odfrkla. „ Ale zato si musel dôjsť so všetkou anjelskou pompéznosťou.“ „ To som si už nemohol odpustiť.“ usmial sa archanjel Gabriel a dodal: „Potreboval som ťa zastaviť. Mám pre teba dohodu.“ „ Čo také mi môžeš práve ty ponúknuť?“ „ Ale no, snáď nie si stále na mňa naštvaná....“ „ A nemala by som byť? Na hajzla, čo má na svedomí celý ten kolotoč získavania duší za každú cenu?“ „ Ty si len naštvaná, že aj ty si nakoniec spadla do tej našej hry.“Už-už si myslela, že naňho pošle Royana, ktorý neďaleko striehol na hocijaký jej príkaz. Zhlboka sa nadýchla. „ Vyklop konečne čo máš na tom svojom podlom srdci Gaby, nech môžeme ísť ďalej.“ „ Takže presa len som ťa zaujal....Ale predtým by som ti ešte rád pogratuloval k tvojej novej funkcii Mediusa.“ „ Prepáč, ale autogramy na ceste nedávam.“ odvrkla Kayla. „ Možno toto ti pomôže kecať priamo k veci.“ ozval sa zrazu vedľa nej Dean, ktorý mal v rukách zbraň a mieril ňou na Gabriela. Sam len šokovane pozeral, čo to jeho brata napadlo. „ No dobre, žarty bokom.“ a Gabrielov výraz zvážnel. „ Chcem Obetnú knihu. Za ňu ti ponúkam sľub, že on,“ a pozrel na Deana, „nepôjde do pekla a on,“ pozrel teraz na Sama, „nezomrie. Ak sa rozhodneš hneď teraz, možno sa prihovorím, aby im zostala nebeská brána otvorená....“Kayla cítila, ako jej telom prešlo divné chvenie. Očakávala všelijaké sľuby a ponuky, ktoré by hneď odmietla, ale teraz, keď tu boli aj bratia....Sinia vycítila jej vnútornú nervozitu a začala potichu priasť. Narastajúce ticho stupňovalo napätie, ktoré si najviac vychutnával Gabriel. Boli počuť kroky a potom cítila, ako sa k nej Sam naklonil a šeptom jej povedal: „ Verím ti, nech sa rozhodneš hocijako.“Dean len poznamenal: „Stačí jedno tvoje slovo a hneď toho sukynsyna pošlem do neba.“Bolo to pre ňu ako facka, taká pravá na zobudenie. Pousmiala sa. To Gabriela trochu znepokojilo, ale nedal to na sebe vedieť. „ Dik chalani.“ a pozrela sa priamo na archanjela. „ Nie, neberiem túto dohodu.“Myslela si, že sa ho týmto zbaví, ale opak bol pravdou. „ Keby som ešte dodal, že sa prihovorím u Lilith, aby nezabila veľa nevinných ľudí....“ „ Gaby, márna snaha, moja odpoveď je NIE.“Podozieravo sa na ňu pozrel a skôr pre seba si povedal: „ Tak ty si sa už rozhodla...“ „ Chápavý anjelik.“ uškrnula sa a Dean sa usmial tiež. „ Robíš chybu, Lovkyňa, boj sa už blíži a budeš mať na rukách krv mnohých obetí...“ „ Ak dobre viem, archanjeli nevedia predpovedať budúcnosť.“ „ Ale vieme dopomôcť k možnej budúcnosti.“ „ Gaby, moja prvá a posledná rada, ktorú ti môžem dať je - vypadni“ „ Tvoju radu beriem, ale varujem ťa, nevidíme sa naposledy.“ „ V to len dúfam.“Gabriel o krok odstúpil a ako prišiel, tak aj odišiel. V sekunde sa mraky rozišli a znovu vyšlo slnko. Konečne aj Dean zložil zbraň a pomasíroval si plece. Všetkým trom odľahlo, že už zmizol. Sam sa uchechtol a povedal: „ Ty si chcel strieľať po archanjelovi?“ „ Človeče, kvôli nemu mám zničené pneumatiky, takže aj keby to bol sám pán Boh, mieril by som aj naňho.“ „ Hej, prestaňte.“ napomenula ich Kayla, ale s úsmevom na tvári. „ Viem, aké to je, keď sa niečo stane s tvojim štvorkolesovým miláčikom.“ a jemne pohladila kapotu naštartovanej Toyoty. „ Mne raz jeden týpek poškrabal lak na aute len tak zo zábavy. Keď som si ho potom odchytila, ešte týždeň mal problém ísť okolo hocijakého auta bez záchvatu.“ a sama pre seba sa zasmiala. Po chvíli obe čierne krásavice na kolesách pokračovali v ceste. Super 8 Motel vo WyominguKOMU VERIŤ?Green River – Super 8 Motel, Wyoming, 15:33Dean tušil správne kam má Kayla namierené, keď z diaľky bolo vidieť symbol 8, ktorý patril Super 8 Motelu. Aj keď sa v každej izbe nachádzali len dve postele, po vyslovení Kaylinho mena a menší príplatok dvaja poslíčkovia zariadili, aby do izby číslo 10 preniesli rozkladaciu posteľ. Bratia tak trochu dúfali, že im osvetlí toto malé tajomstvo a tak aj bolo. Pri vybaľovaní vecí z batohov im porozprávala príbeh z časov, keď jej jedinou túžbou bola pomsta všetkým Démonom a Anjelom za smrť jej rodičov. Aj keď mala peniaze, živila sa falošnými kreditkami a viedla, povedzme slušne, dosť divoký život. Raz sa pokúsila s jednou „novou“ kreditkou ubytovať v Super 8 Motel, práve v čase, kedy tam bol aj majiteľ motela. Nevedela, že to bola pasca a keď si už myslela, že pôjde sedieť za podvod, všimla si na jednom dievčatku jej oči. Posadol ju Démon a už z diaľky sa jej vyškierala do tváre. Všetko sa to potom nejako rýchlo zbehlo, démona z nej dostala, ale utiekol jej cez dvere. Vtedy ešte nemala Royana, len Siniu. Mala jednoducho šťastie v nešťastí. To dievčatko bolo dcérou majiteľa motela a na znak vďaky zariadil, že Kayla patrila do zoznamu V.I.P. hosťov. Odvtedy ubehlo pár mesiacov, zmenila svoj typ života, ale jedno jej zostalo, že bola verná len tomuto motelu. Keď dorozprávala, Dean sedel na okraji postele a hladkal Siniu po hlave, ktorá si ho očividne obľúbila a Sam s podopretou hlavou a nechápavým výrazom na tvári zazeral na brata. „ Aký máš teraz plán?“ ozval sa Sam. „ Plán?“ opýtala sa trochu začudovane. „ Hovorila si niečo o tom, že by sme mohli nájsť odpovede....“ „ Aha, jasné,“ prerušila ho. „ Vtip je v tom, že až neskoro večer pôjdeme do jednej miestnej knižnice, kde sa stretneme s Valacom, dovtedy žiaden plán nemám.“Sama očividne niečo trápilo. „ Čo sa deje Sam?“ opýtal sa ho brat, ktorý ho už dobre poznal, keď mal niečo na srdci. „ Neviem len tak zrazu vyložiť nohy a byť v pohode, keď neviem, čo sa na nás chystá tam vonku. A zvlášť ty by si mala byť v strehu.“ a pozrel sa na Kaylu. „ Ver mi, keď Oni niečo chystajú, robia ticho pred búrkou. Aj keby sa o niečo pokúsili, aby odpútali našu pozornosť, zistím to. Alebo máš pocit, že nás prenasledujú?“ „ Napríklad Gabriel, vedel toho dosť aj o blížiacom sa súboji...“ „ Ten súboj sa odohrá za necelé dva dni a ten veľký deň D vedia už všetci.“ „ Ako vidíš, očividne my dvaja nie.“ ozval sa Dean. „ Bude zatmenie mesiaca, presne v jeho fáze novy. Je to špeciálne zatmenie, lebo...“ „ ...zatmenie bolo vždy len vo fáze splnu.“ dokončil potichu Sam. „ Presne tak. A čo sa týka Gabriela, neviem ako nás stihol tak rýchlo nájsť, jedine že by niekto z vás mal niečo, nejakú vec, ktorá by bola proti niekomu. Nie všeobecne proti Démonom a tak, ale priamo na nejakého jedinca, lebo len takéto veci za sebou zanechávajú stopu a ....“Nepokračovala, lebo videla, ako si bratia narýchlo vymenili pohľady. „ Nie, nehovorte, že...“ Sam vstal, pohrabal sa na dne svojho a bratovho batohu a vytiahol odtiaľ dva červené kožené prívesky na šnúrke. Oba podal prekvapenej a dokonale šokovanej Kayle. Jej výraz hovoril jasne. Bratia sa cítili trápne, hlavne teraz, keď zistili, že Démonom naozaj netreba veriť, keď chcú pomôcť, hlavne Ruby. Dean sa trochu vyčítavo pozrel na brata. Tušil, prečo tej suke neveriť, ale keď chcel niečo namietnuť, musel byť ticho, veď napokon aj on súhlasil s jej pomocou pred Lilith. „ Je to aspoň od nejakého človeka?“Márne dúfala v pozitívnu odpoveď. Neveriacky pokrútila hlavou a po chvíľke ticha otvorila dlaň s diablovou pascou, kde si presunula oba prívesky, ktoré o sekundu na to zhoreli v popol. „ Odteraz Sam už môžeš pokojne dýchať, teraz Lilith tvoju hlavu nájde o niečo ťažšie. Alebo máte ešte niečo, o čom netuším?“ „ My nie sme ako ty, čo hneď všetko vieš a pri všetkom si veľmi múdra!“ vyštekol na ňu Dean, lebo sa mu nepáčilo, ako povýšenecky im tú otázku položila. „ Keby som zožrala všetku múdrosť sveta, už by som tu dávno nebola, ale nevrav mi, že ani jeden lovec ako vy nevie o zlatom pravidle lovu: NIKDY never pomáhajúcemu Démonovi!“ „ Naozaj? Ty a Seire ste dokonalý príklad tohto pravidla....“ oponoval jej Sam. „ Seire nikdy nekonal z vlastnej vôle, koná pod niekoho príkazom, tak isto s ním jednám aj ja, takže máte ešte nejakú námietku?“ „ Ten Démon, Valac...“ „ Myslím, že s knihou ako Šalamúnov kľúč ste sa už stretli, nie? Alebo aspoň s jeho časťou Ars Goetia od autorov Crowleyho a Mathersa.“ „ Overíme si to.“ navrhol Dean a vytiahol telefón, kde pod rýchlou voľbou mal Bobbyho číslo. Kayla len založila ruky v bok, rozhorčená nad tým, ako jej nemôžu dôverovať. Po pár zvoneniach a formálnych uvítaniach im Bobby prečítal funkciu Seireho i Valaca, a čudoval sa, na čo im to je. To už Dean nejako zahovoril a rozhovor ukončil. Teraz sa cítil ešte horšie. Všimol si, že jeho brat tiež. Očakával víťazoslávny tón v Kaylinom hlase, ale mýlil sa, keď povedala: „ Viem, že v živote, ktorý žijete, je ťažké rozoznať rozdiely medi lžou a pravdou a skutočnosťou, že vám niekto chce naozaj pomôcť. Ja...naozaj...je mi to ľúto, že som sa tak zachovala, ale bála som sa, že všetko je stratené...a nestihnem dodržať sľub, ktorý som vám dala...“ a oči sa jej zaliali slzami. TBC...P.S. Ešte som zistila, že bude asi aj 4. pokráčko, bo v jednej časti bez vysvetlenia nemôžem pozabíjať všetky postavy, ktoré mám v pláne...
Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 20:26, celkom upravené 2 krát. | |
| | | nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.04.08 13:04 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.04.08 17:46 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.04.08 21:46 | |
| nikita: Rada si vypočujem aj kritiku, čo sa týka gramatiky, len škoda, že som to nevedela skôr, bo už druhú čať mám na nete a tažšie sa bude dať opraviť....Ale nevadí, teraz počkám, čo povieš po 3. a 4. časti a potom to zverejním Dionka: Naozaj som rada, že máš rada ten humor, snažila som sa, aby som nepísala nejaké klišé, alebo niečo, čo by Dean alebo Sam nepovedali a s tou Kaylou som mala zámer ju ukázať, že je aj človek s citmi, lebo niektorých už mohla znervózňovať svojou dokonalosťou a silou, akú oproti bratom má, takže tak. | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.04.08 21:50 | |
| tina: heh podla mna si to uzasne vtipne napisala a ozaj je super, ze kayle davas aj city. inak sa mi celkom pozdava ten seire heh ozaj krasa. mimochodom, mne tie chyby vobec nevadia, ani som si ich nevsimla, ale to musim zlozit poklonu nikite, ze si toho dokaze vsimnut | |
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.04.08 22:07 | |
| nič to Tina, vždy lepšie neskoro ako nikdy a to viete ja filologička, čo budem prekladať a musí to byť spisovné, tak si také veci všímam a vždy rada poradím, lebo ak by ste sa raz rozhodli zájsť za vydavateľmi, tak je dosť možné, že by vás za také chyby mohli aj zvoziť môžete sa aj pýtať som tu pre vás.... tak teda ďakujem Dion za tvoju poklonu... :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: | |
| | | | nikita Crossroads demon
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.04.08 22:29 | |
| dion ako ja neopravujem úplne všetko, také že preklepy alebo poprehadzovaný slovosled tak to sú také nepatrné chybičky, čo sa stanú každému, ja len také čo mne osobne viac bijú do oči.... a veď uvidím, čo si napísala ty, ale verím, že to nebude až také zlé... | |
| | | | SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.04.08 22:56 | |
| Dionka: Jasný súhlas a naozaj som rada za Gramatického anjela alias nikity Btw, vieš o tom, že som rada, že sa ti Seire páči? a pokráčko....no, myslím, že oveľa skôr ako doteraz, takže sa teš | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.04.08 23:15 | |
| | |
| | | keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 13.04.08 3:47 | |
| Uf pani..pred chvilkou som to docitala a musim povedat je to mooc moc zaujimave Pacil sa mi ten napad s tym snovym korenom a potom tie sny som velmi zvedava co bude dalej.Inak velmi dobra poviedka,zaujimava tesim sa moc moc moc na pokracko A tie rozhovory su strasne dobre aj tie hlasky co tam davas..Hned si to predstavim Cely cas som bola klaniam sa | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 14.04.08 10:32 | |
| | |
| | | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 15.04.08 14:05 | |
| KOnečně jsem si přečetla pokračování!! A fakt super! Moc se mi to líbí. Já už taky nemám zmatky v postavách! Dozvěděli jsme se i kousek z Kayliné minulosti Moc pěkné dialogy mezi bratry a Kaylou. Moc skvělá část, už aby byla další!! | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 17.04.08 16:49 | |
| Naozaj som veeeeeelmi rada, že sa pokráčko páči a že ste si aj niektoré postavy obľúbili/znechutili Včera som sa hrala na compe a toto je asi nejaká približná podoba niektorých postáv, ešte budem pracovať na Samovi a Deanovi a Bele, hej, aj tej, aj tá sa tu vyskytne, síce len krátko a tak, že to nerozchodí, ale už budem ticho Btw, povedzte, či je vidieť aj tie tieňové postavičky pri každej osobe, thanks.... njn, možno tam Ruby teraz tak nesedí, bo nie je kreslená, ale keď som nenašla ani na bratov naozaj pekný kreslený manga opbrázok, nechala som to tak.....Tieto obrázky by som potom s pomocou Sarinky použila aj na stránku k jednotlivým parts... | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 17.04.08 16:57 | |
| | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 17.04.08 17:21 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| | | | SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 17.04.08 22:04 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 18.04.08 8:53 | |
| ježíííííííííííš to je cute ja som vlastne niečo našla o nich kreslene na jednej stranke nedavno;) | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 18.04.08 13:00 | |
| | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 18.04.08 13:20 | |
| Ettie: Hej, to poznám tie kresby, sú naozaj milé, ta autorka ich vie naozaj pekne nakresliť nikita: vizitky, lol, to bolo dobré a v PM ti pošlem stránku, kde je tých démonov viac, odkiaľ som vlastne brala aj mená a dozvedela sa ich funkcie a pod. ale ak by si potrebovala práve niekoho z tých, čo som tu uviedla, v pohode môžeš | |
| | | LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 18.04.08 13:26 | |
| jeeej tie kresby su naozaj skveleeee...najviac sa mi paci dean so sammym.. oooooooommmmmmmggggg ... SkreechTina maas nadherny banner | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 18.04.08 15:44 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Lovkyňa duší | |
| |
| | | | Lovkyňa duší | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |