Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Lovkyňa duší

Goto down 
+22
wiktoriano
Kacena222
calla
Wanis
SNAdeline
Pa001
milleniumfalcon
Soniq
bookika
keksiiq
nikita
Ettie
jana7413
janka410
Samabel
Sarinka
Blanka
Madlen
LenkaX22
SNlois
dion-fortune
SkreechTina
26 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorSpráva
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty09.04.08 19:41

Veľmi sa ospravedlňujem za to dlhé čakanie, dúfam, že sa oplatilo čakať Razz

ANJLESKÁ DOHODA
Route 80, Wyoming, 13:51

Kayla si znechutene odfrkla.
„ Ale zato si musel dôjsť so všetkou anjelskou pompéznosťou.“
„ To som si už nemohol odpustiť.“
usmial sa archanjel Gabriel a dodal: „Potreboval som ťa zastaviť. Mám pre teba dohodu.“
„ Čo také mi môžeš práve ty ponúknuť?“
„ Ale no, snáď nie si stále na mňa naštvaná....“
„ A nemala by som byť? Na hajzla, čo má na svedomí celý ten kolotoč získavania duší za každú cenu?“
„ Ty si len naštvaná, že aj ty si nakoniec spadla do tej našej hry.“

Už-už si myslela, že naňho pošle Royana, ktorý neďaleko striehol na hocijaký jej príkaz. Zhlboka sa nadýchla.
„ Vyklop konečne čo máš na tom svojom podlom srdci Gaby, nech môžeme ísť ďalej.“
„ Takže presa len som ťa zaujal....Ale predtým by som ti ešte rád pogratuloval k tvojej novej funkcii Mediusa.“
„ Prepáč, ale autogramy na ceste nedávam.“
odvrkla Kayla.
„ Možno toto ti pomôže kecať priamo k veci.“ ozval sa zrazu vedľa nej Dean, ktorý mal v rukách zbraň a mieril ňou na Gabriela. Sam len šokovane pozeral, čo to jeho brata napadlo.
„ No dobre, žarty bokom.“ a Gabrielov výraz zvážnel.
„ Chcem Obetnú knihu. Za ňu ti ponúkam sľub, že on,“ a pozrel na Deana, „nepôjde do pekla a on,“ pozrel teraz na Sama, „nezomrie. Ak sa rozhodneš hneď teraz, možno sa prihovorím, aby im zostala nebeská brána otvorená....“
Kayla cítila, ako jej telom prešlo divné chvenie. Očakávala všelijaké sľuby a ponuky, ktoré by hneď odmietla, ale teraz, keď tu boli aj bratia....Sinia vycítila jej vnútornú nervozitu a začala potichu priasť. Narastajúce ticho stupňovalo napätie, ktoré si najviac vychutnával Gabriel. Boli počuť kroky a potom cítila, ako sa k nej Sam naklonil a šeptom jej povedal:
„ Verím ti, nech sa rozhodneš hocijako.“
Dean len poznamenal: „Stačí jedno tvoje slovo a hneď toho sukynsyna pošlem do neba.“
Bolo to pre ňu ako facka, taká pravá na zobudenie. Pousmiala sa. To Gabriela trochu znepokojilo, ale nedal to na sebe vedieť.
„ Dik chalani.“ a pozrela sa priamo na archanjela.
„ Nie, neberiem túto dohodu.“
Myslela si, že sa ho týmto zbaví, ale opak bol pravdou.
„ Keby som ešte dodal, že sa prihovorím u Lilith, aby nezabila veľa nevinných ľudí....“
„ Gaby, márna snaha, moja odpoveď je NIE.“

Podozieravo sa na ňu pozrel a skôr pre seba si povedal:
„ Tak ty si sa už rozhodla...“
„ Chápavý anjelik.
“ uškrnula sa a Dean sa usmial tiež.
„ Robíš chybu, Lovkyňa, boj sa už blíži a budeš mať na rukách krv mnohých obetí...“
„ Ak dobre viem, archanjeli nevedia predpovedať budúcnosť.“
„ Ale vieme dopomôcť k možnej budúcnosti.“
„ Gaby, moja prvá a posledná rada, ktorú ti môžem dať je - vypadni“
„ Tvoju radu beriem, ale varujem ťa, nevidíme sa naposledy.“
„ V to len dúfam.“

Gabriel o krok odstúpil a ako prišiel, tak aj odišiel. V sekunde sa mraky rozišli a znovu vyšlo slnko. Konečne aj Dean zložil zbraň a pomasíroval si plece. Všetkým trom odľahlo, že už zmizol. Sam sa uchechtol a povedal:
„ Ty si chcel strieľať po archanjelovi?“
„ Človeče, kvôli nemu mám zničené pneumatiky, takže aj keby to bol sám pán Boh, mieril by som aj naňho.“
„ Hej, prestaňte.“
napomenula ich Kayla, ale s úsmevom na tvári.
Viem, aké to je, keď sa niečo stane s tvojim štvorkolesovým miláčikom.“ a jemne pohladila kapotu naštartovanej Toyoty.
„ Mne raz jeden týpek poškrabal lak na aute len tak zo zábavy. Keď som si ho potom odchytila, ešte týždeň mal problém ísť okolo hocijakého auta bez záchvatu.“ a sama pre seba sa zasmiala.
Po chvíli obe čierne krásavice na kolesách pokračovali v ceste.

Super 8 Motel vo Wyomingu
Lovkyňa duší - Stránka 5 Super8Wyoming

KOMU VERIŤ?
Green River – Super 8 Motel, Wyoming, 15:33

Dean tušil správne kam má Kayla namierené, keď z diaľky bolo vidieť symbol 8, ktorý patril Super 8 Motelu. Aj keď sa v každej izbe nachádzali len dve postele, po vyslovení Kaylinho mena a menší príplatok dvaja poslíčkovia zariadili, aby do izby číslo 10 preniesli rozkladaciu posteľ. Bratia tak trochu dúfali, že im osvetlí toto malé tajomstvo a tak aj bolo. Pri vybaľovaní vecí z batohov im porozprávala príbeh z časov, keď jej jedinou túžbou bola pomsta všetkým Démonom a Anjelom za smrť jej rodičov. Aj keď mala peniaze, živila sa falošnými kreditkami a viedla, povedzme slušne, dosť divoký život. Raz sa pokúsila s jednou „novou“ kreditkou ubytovať v Super 8 Motel, práve v čase, kedy tam bol aj majiteľ motela. Nevedela, že to bola pasca a keď si už myslela, že pôjde sedieť za podvod, všimla si na jednom dievčatku jej oči. Posadol ju Démon a už z diaľky sa jej vyškierala do tváre. Všetko sa to potom nejako rýchlo zbehlo, démona z nej dostala, ale utiekol jej cez dvere. Vtedy ešte nemala Royana, len Siniu. Mala jednoducho šťastie v nešťastí. To dievčatko bolo dcérou majiteľa motela a na znak vďaky zariadil, že Kayla patrila do zoznamu V.I.P. hosťov. Odvtedy ubehlo pár mesiacov, zmenila svoj typ života, ale jedno jej zostalo, že bola verná len tomuto motelu. Keď dorozprávala, Dean sedel na okraji postele a hladkal Siniu po hlave, ktorá si ho očividne obľúbila a Sam s podopretou hlavou a nechápavým výrazom na tvári zazeral na brata.
„ Aký máš teraz plán?“ ozval sa Sam.
„ Plán?“ opýtala sa trochu začudovane.
„ Hovorila si niečo o tom, že by sme mohli nájsť odpovede....“
„ Aha, jasné,“
prerušila ho.
„ Vtip je v tom, že až neskoro večer pôjdeme do jednej miestnej knižnice, kde sa stretneme s Valacom, dovtedy žiaden plán nemám.“
Sama očividne niečo trápilo.
„ Čo sa deje Sam?“ opýtal sa ho brat, ktorý ho už dobre poznal, keď mal niečo na srdci.
„ Neviem len tak zrazu vyložiť nohy a byť v pohode, keď neviem, čo sa na nás chystá tam vonku. A zvlášť ty by si mala byť v strehu.“ a pozrel sa na Kaylu.
„ Ver mi, keď Oni niečo chystajú, robia ticho pred búrkou. Aj keby sa o niečo pokúsili, aby odpútali našu pozornosť, zistím to. Alebo máš pocit, že nás prenasledujú?“
„ Napríklad Gabriel, vedel toho dosť aj o blížiacom sa súboji...“
„ Ten súboj sa odohrá za necelé dva dni a ten veľký deň D vedia už všetci.“
„ Ako vidíš, očividne my dvaja nie.“
ozval sa Dean.
„ Bude zatmenie mesiaca, presne v jeho fáze novy. Je to špeciálne zatmenie, lebo...“
„ ...zatmenie bolo vždy len vo fáze splnu.“
dokončil potichu Sam.
„ Presne tak. A čo sa týka Gabriela, neviem ako nás stihol tak rýchlo nájsť, jedine že by niekto z vás mal niečo, nejakú vec, ktorá by bola proti niekomu. Nie všeobecne proti Démonom a tak, ale priamo na nejakého jedinca, lebo len takéto veci za sebou zanechávajú stopu a ....“
Nepokračovala, lebo videla, ako si bratia narýchlo vymenili pohľady.
„ Nie, nehovorte, že...“
Sam vstal, pohrabal sa na dne svojho a bratovho batohu a vytiahol odtiaľ dva červené kožené prívesky na šnúrke. Oba podal prekvapenej a dokonale šokovanej Kayle. Jej výraz hovoril jasne. Bratia sa cítili trápne, hlavne teraz, keď zistili, že Démonom naozaj netreba veriť, keď chcú pomôcť, hlavne Ruby. Dean sa trochu vyčítavo pozrel na brata. Tušil, prečo tej suke neveriť, ale keď chcel niečo namietnuť, musel byť ticho, veď napokon aj on súhlasil s jej pomocou pred Lilith.
„ Je to aspoň od nejakého človeka?“
Márne dúfala v pozitívnu odpoveď. Neveriacky pokrútila hlavou a po chvíľke ticha otvorila dlaň s diablovou pascou, kde si presunula oba prívesky, ktoré o sekundu na to zhoreli v popol.
„ Odteraz Sam už môžeš pokojne dýchať, teraz Lilith tvoju hlavu nájde o niečo ťažšie. Alebo máte ešte niečo, o čom netuším?“
„ My nie sme ako ty, čo hneď všetko vieš a pri všetkom si veľmi múdra!“
vyštekol na ňu Dean, lebo sa mu nepáčilo, ako povýšenecky im tú otázku položila.
„ Keby som zožrala všetku múdrosť sveta, už by som tu dávno nebola, ale nevrav mi, že ani jeden lovec ako vy nevie o zlatom pravidle lovu: NIKDY never pomáhajúcemu Démonovi!“
„ Naozaj? Ty a Seire ste dokonalý príklad tohto pravidla....“
oponoval jej Sam.
„ Seire nikdy nekonal z vlastnej vôle, koná pod niekoho príkazom, tak isto s ním jednám aj ja, takže máte ešte nejakú námietku?“
„ Ten Démon, Valac...“
„ Myslím, že s knihou ako Šalamúnov kľúč ste sa už stretli, nie? Alebo aspoň s jeho časťou Ars Goetia od autorov Crowleyho a Mathersa.“
„ Overíme si to.“
navrhol Dean a vytiahol telefón, kde pod rýchlou voľbou mal Bobbyho číslo. Kayla len založila ruky v bok, rozhorčená nad tým, ako jej nemôžu dôverovať. Po pár zvoneniach a formálnych uvítaniach im Bobby prečítal funkciu Seireho i Valaca, a čudoval sa, na čo im to je. To už Dean nejako zahovoril a rozhovor ukončil. Teraz sa cítil ešte horšie. Všimol si, že jeho brat tiež. Očakával víťazoslávny tón v Kaylinom hlase, ale mýlil sa, keď povedala:
„ Viem, že v živote, ktorý žijete, je ťažké rozoznať rozdiely medi lžou a pravdou a skutočnosťou, že vám niekto chce naozaj pomôcť. Ja...naozaj...je mi to ľúto, že som sa tak zachovala, ale bála som sa, že všetko je stratené...a nestihnem dodržať sľub, ktorý som vám dala...“ a oči sa jej zaliali slzami.

TBC...

P.S. Ešte som zistila, že bude asi aj 4. pokráčko, bo v jednej časti bez vysvetlenia nemôžem pozabíjať všetky postavy, ktoré mám v pláne... 603

Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 20:26, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore Goto down
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

Počet príspevkov : 313
Nálada : need more coffee!!!
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty12.04.08 13:04

no čo sa týka tej správy tak newadíííííííííííííí newadíííííííííííí, ja sa nehnevám je to v pohode.

no tak som dočítala Part 2 a je fakt sqwelýýýýýýýýýýýýý sa mi to strašne páči. veľmi pekná poviedka taká pekná mňamka Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 a teda vidím, že nie som prvá a jediná, kto tu rozvíril hladinu monotónnosti novou postavou v poviedkach 601 601 601

z toho Deanovho a Samovho sna som skoro zabudla dýchať, to sa mi páči.
a ten malý problém po zobudení no jednoducho Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937
aj báseň sa mi páči je dobrá.

takže len tak ďalej.... pokračuj v načatej práci veľmi chválim... 704 704 704 704 704 704 704 704 704

ešte malé p.s.: to sa týka little bit gramatiky či tak nejak.... príliš často používaš slovko MOC vo význame VEĽMI... toho by som sa skúsila vyvarovať a nahradila by som ho spisovným (tým VEĽMI), potom by to v texte znelo lepšie
a ešte jedna vec... 12.3.08 si v poviedke napísala:
citácia :
Zaplavil ho divný pocit kľudu a pokoja.
čo vlastne tie dve slová znamenajú to isté... viem že si chcela čo najpresnejšie vyjadriť ako sa cítil.... no ja ti radím to KĽUDNE odtiaľ vypustiť, mňa to tam ruší.....

tak z mojej strany všetko na teraz.... hádam na tu nik nezmrzačí za moje pripomienky. ja viem, že si vlastne ešte len cibrime svoj štýl, a tak sa snažím pomôcť a poradiť ak sa dá. takže tak.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty12.04.08 17:46

aaaaaaaa boze ja som len par dni nemala cas citat velmi pokracka a len zrazu bum uz ani neviem kolko ich bolo Lovkyňa duší - Stránka 5 316745 ty kokos pekne si nam to skomplikovala, uzasne som sa inak nasmiala Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 mas ozaj nadherny zmysel pre humor, no potom vsetky tie soky affraid 602 602 602 boze setri nas trocha dievca Very Happy

inak ja sa v tych postavach v poho vyznam a ta kayla je fakt dost husta, len ten koniec Lovkyňa duší - Stránka 5 71416 no jednoznacne krasna poviedka Lovkyňa duší - Stránka 5 214863 Lovkyňa duší - Stránka 5 214863 Lovkyňa duší - Stránka 5 214863 Lovkyňa duší - Stránka 5 214863 ozaj ma tvoj styl velmi zaujal 704 704 704
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty12.04.08 21:46

nikita: Rada si vypočujem aj kritiku, čo sa týka gramatiky, len škoda, že som to nevedela skôr, bo už druhú čať mám na nete Lovkyňa duší - Stránka 5 377283 a tažšie sa bude dať opraviť....Ale nevadí, teraz počkám, čo povieš po 3. a 4. časti a potom to zverejním

Dionka: Naozaj som rada, že máš rada ten humor, snažila som sa, aby som nepísala nejaké klišé, alebo niečo, čo by Dean alebo Sam nepovedali a s tou Kaylou som mala zámer ju ukázať, že je aj človek s citmi, lebo niektorých už mohla znervózňovať svojou dokonalosťou a silou, akú oproti bratom má, takže tak.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty12.04.08 21:50

tina: heh podla mna si to uzasne vtipne napisala a ozaj je super, ze kayle davas aj city. inak sa mi celkom pozdava ten seire Lovkyňa duší - Stránka 5 284389 Lovkyňa duší - Stránka 5 284389 heh ozaj krasa.

mimochodom, mne tie chyby vobec nevadia, ani som si ich nevsimla, ale to musim zlozit poklonu nikite, ze si toho dokaze vsimnut Lovkyňa duší - Stránka 5 214863
Návrat hore Goto down
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty12.04.08 22:07

nič to Tina, vždy lepšie neskoro ako nikdy 701

a to viete ja filologička, čo budem prekladať a musí to byť spisovné, tak si také veci všímam a vždy rada poradím, lebo ak by ste sa raz rozhodli zájsť za vydavateľmi, tak je dosť možné, že by vás za také chyby mohli aj zvoziť Lovkyňa duší - Stránka 5 177401 môžete sa aj pýtať Lovkyňa duší - Stránka 5 469569 som tu pre vás....

tak teda ďakujem Dion za tvoju poklonu... 702 :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty12.04.08 22:12

nikita: no nemas zaco Very Happy vazne som si vsimla, ze super vies tie chyby najst a ja si myslim, ze je to super, ze nas takto vies opravit Very Happy len sa teraz bojim az sa dostanes k mojim poviedkam doors ja a gramatika totiz nie sme kamosi 603 603 603

tina: kedy bude pokracko? 601

Naposledy upravil dion-fortune dňa 12.04.08 22:31, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty12.04.08 22:29

dion ako ja neopravujem úplne všetko, také že preklepy alebo poprehadzovaný slovosled tak to sú také nepatrné chybičky, čo sa stanú každému, ja len také čo mne osobne viac bijú do oči.... a veď uvidím, čo si napísala ty, ale verím, že to nebude až také zlé... 701
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty12.04.08 22:33

nikita: Lovkyňa duší - Stránka 5 316745 no na to by som sa nespoliehala, ze to nebude az tak zle Lovkyňa duší - Stránka 5 316745 ja som totiz exemplarny kusok gramatickych omylov 603 603 603 no ale tak jasne, ze neopravujes vsetko, ale aj tak je super, ze takto tie naj chyby vies najst Wink myslim, ze nam to dokaze pomoct rast ako autorom, vsakze tina? Lovkyňa duší - Stránka 5 284389
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty12.04.08 22:56

Dionka: Jasný súhlas a naozaj som rada za Gramatického anjela 702 alias nikity Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Btw, vieš o tom, že som rada, že sa ti Seire páči? 601 a pokráčko....no, myslím, že oveľa skôr ako doteraz, takže sa teš
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty12.04.08 23:15

tak jsem se dostala k přečtení všech pokčáček od strany 6 .... uf, pilná jsi byla, jen co je pravda.....a já jsem byla hodně pozadu 603
každopádně, už jsem to všechno zmákla....kupodivu jsem tentokrá neměla žádné zmatky ohledně těch jednotlivých postav a ......strašně se těším na další část Lovkyňa duší - Stránka 5 891817
líbí se mi, jak to máš prokombinované s tím světem démonů a tak vůbec Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566
Návrat hore Goto down
keksiiq
Crossroads demon
Crossroads demon
keksiiq

Počet príspevkov : 344
Registration date : 27.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty13.04.08 3:47

Uf pani..pred chvilkou som to docitala a musim povedat je to mooc moc zaujimave Lovkyňa duší - Stránka 5 328356
Pacil sa mi ten napad s tym snovym korenom a potom tie Lovkyňa duší - Stránka 5 335560 sny
som velmi zvedava co bude dalej.Inak velmi dobra poviedka,zaujimava tesim sa moc moc moc na pokracko Lovkyňa duší - Stránka 5 469569
A tie rozhovory su strasne dobre aj tie hlasky co tam davas..Hned si to predstavim Lovkyňa duší - Stránka 5 284389
Cely cas som bola Lovkyňa duší - Stránka 5 188411
klaniam sa Lovkyňa duší - Stránka 5 104346 601
Návrat hore Goto down
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty14.04.08 10:32

tak som to už prečítal celé a poviem ti že je to fantastické 704 704 704 704 704 704 704 pekne prekombinované a vymyslené... a toľko postav, a napodiv v tom nemám zmätok... no krása... Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 veľmi dobrá zápletka, a vidím, že sa to ešte bude komplikovať a vyzerá to tam aj nejaký pekne veľký boj Lovkyňa duší - Stránka 5 707500 no naozaj sa teším, čo ďalšie sa dozviem...

takže sqwelá práce a len tak ďalej.... teším na porkačovanie Lovkyňa duší - Stránka 5 177401
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty14.04.08 10:42

tina: no hej seire ma proste nieco do seba a to ako dal lilith bolo super Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 tusim som sa zamilovala Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 702
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty15.04.08 14:05

KOnečně jsem si přečetla pokračování!! Lovkyňa duší - Stránka 5 258431 Lovkyňa duší - Stránka 5 258431 A fakt super! Moc se mi to líbí. Lovkyňa duší - Stránka 5 170639 Lovkyňa duší - Stránka 5 170639 Já už taky nemám zmatky v postavách! Dozvěděli jsme se i kousek z Kayliné minulosti Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Moc pěkné dialogy mezi bratry a Kaylou. Lovkyňa duší - Stránka 5 430869 Moc skvělá část, 704 704 už aby byla další!!
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty17.04.08 16:49

Naozaj som veeeeeelmi rada, že sa pokráčko páči a že ste si aj niektoré postavy obľúbili/znechutili Razz Včera som sa hrala na compe a toto je asi nejaká približná podoba niektorých postáv, ešte budem pracovať na Samovi a Deanovi a Bele, hej, aj tej, aj tá sa tu vyskytne, síce len krátko a tak, že to nerozchodí, ale už budem ticho Razz
Btw, povedzte, či je vidieť aj tie tieňové postavičky pri každej osobe, thanks....

Lovkyňa duší - Stránka 5 KaylaColt

Lovkyňa duší - Stránka 5 Seiredemon

Lovkyňa duší - Stránka 5 Valacdemon

Lovkyňa duší - Stránka 5 Lilithdemon

Lovkyňa duší - Stránka 5 Alademon

Lovkyňa duší - Stránka 5 Rubydemon

603 njn, možno tam Ruby teraz tak nesedí, bo nie je kreslená, ale keď som nenašla ani na bratov naozaj pekný kreslený manga opbrázok, nechala som to tak.....Tieto obrázky by som potom s pomocou Sarinky použila aj na stránku k jednotlivým parts...
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty17.04.08 16:57

paci sa mi to Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566
a bela to nerozchodi? Lovkyňa duší - Stránka 5 284389 Lovkyňa duší - Stránka 5 284389 704 704 gogo dievca lol!
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty17.04.08 17:21

wow pekne obrazocky Wink konecne mame aj nazornu ukazku 601 601 601 pzaj sa ti podarili a podla mna ta rubi vobec neva Wink Lovkyňa duší - Stránka 5 214863 Lovkyňa duší - Stránka 5 214863 Lovkyňa duší - Stránka 5 214863 Lovkyňa duší - Stránka 5 214863 704 704 704 704 704 Lovkyňa duší - Stránka 5 430869 Lovkyňa duší - Stránka 5 430869 Lovkyňa duší - Stránka 5 430869 Lovkyňa duší - Stránka 5 430869
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty17.04.08 19:14

MOc pěkné obrázky, líbí se líbí!! Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty17.04.08 22:04

Tak tu sú zvyšné obrázky, už mi viacej nenapadá takto niekoho zvečniť. Trošku som sa poihrala s farbami, dúfam, že neva 603 Dnes sa posnažím aj o nejaké časti, len si to musím dobre premyslieť, budem trošku filozofovať

Lovkyňa duší - Stránka 5 BelaTalbot

Lovkyňa duší - Stránka 5 DeanWinchester

Lovkyňa duší - Stránka 5 SamWinchester

Lovkyňa duší - Stránka 5 Gabrielangel
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty18.04.08 8:53

ježíííííííííííš to je cute Smile
ja som vlastne niečo našla o nich kreslene na jednej stranke nedavno;)
Lovkyňa duší - Stránka 5 S320x240eh7
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty18.04.08 13:00

noooo tina tie tvoje obrázočky sú fešné, peknučké sa mi páčia. 704 704 704 704 milé od teba, že si tak pohrala a delíš sa o to s nami... kiež by som aj ja mala viac času a mohla si dovoliť sa takto hrajkať... Lovkyňa duší - Stránka 5 199226 Lovkyňa duší - Stránka 5 199226 no hádam sa mi to raz aj podarí.... mi tie obrázka trochu pripomínajú vizitky 601 601 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 Lovkyňa duší - Stránka 5 99937 ale neber to zle, práve naopak je to zlaté... tak len tak ďalej Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566 Lovkyňa duší - Stránka 5 312566

p.s.: ak by ti to nevadilo, tak by som v jednej zo svojich poviedok použila niektorého démona, čo máš tu v tejto poviedke... 603 603
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty18.04.08 13:20

Ettie: Hej, to poznám tie kresby, sú naozaj milé, ta autorka ich vie naozaj pekne nakresliť
nikita: vizitky, lol, to bolo dobré Lovkyňa duší - Stránka 5 316745 a v PM ti pošlem stránku, kde je tých démonov viac, odkiaľ som vlastne brala aj mená a dozvedela sa ich funkcie a pod. ale ak by si potrebovala práve niekoho z tých, čo som tu uviedla, v pohode môžeš
Lovkyňa duší - Stránka 5 198137
Návrat hore Goto down
LenkaX22
Winchester
Winchester
LenkaX22

Počet príspevkov : 1639
Nálada : look at me.... i´m happy :D
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty18.04.08 13:26

jeeej tie kresby su naozaj skveleeee...najviac sa mi paci dean so sammym..

oooooooommmmmmmggggg 702 ...SkreechTina maas nadherny banner drool
Návrat hore Goto down
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty18.04.08 15:44

jaaaaaaaj ďakujem ti za link 702 si zlatá... sa v tom pohrabem a určite naberiem aj nejaké inšpirácie na nové dobrodružstvá Lovkyňa duší - Stránka 5 284389 Lovkyňa duší - Stránka 5 284389 ... si úžasná a teším sa na ďalšie pokračovanie tejto poviedky Lovkyňa duší - Stránka 5 325299 601 601
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

Lovkyňa duší
Návrat hore 
Strana 5 z 10Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: SkreechTina-
Prejdi na: