Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Lovkyňa duší

Goto down 
+22
wiktoriano
Kacena222
calla
Wanis
SNAdeline
Pa001
milleniumfalcon
Soniq
bookika
keksiiq
nikita
Ettie
jana7413
janka410
Samabel
Sarinka
Blanka
Madlen
LenkaX22
SNlois
dion-fortune
SkreechTina
26 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorSpráva
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty08.05.08 23:14

Možno ma teraz ukameňujete, ale všetko sa včas dozviete v 5. časti......Veď zostávajú už len 4 hodiny do boja.....a čo všeličo sa môže stať....určite sa budem snažiť všetko vysvetliť a zodpovedať všetky vaše otázky.....
Krásne vám ďakujem za vaše názory, naozaj ste mi trochu dopomohli, ako to asi bude vyzerať nabudúce 603 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817

Madlen: Veru, jej únosom sa to všetko skomplikovalo
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty09.05.08 9:22

naaaaaaadhera Smile
proste naaaaaaaadhrea... nemam slov.. Lovkyňa duší - Stránka 7 177401
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty09.05.08 10:36

affraid affraid affraid affraid affraid tak to bol koniec to ako toto chudátko Kayla preboha no rýchlo dalšiu časť 704 704 704 inak zase raz perfektne napísané najviac sa mi páčilo keď Kayla kreslila Deanovi a ,že ho to šteklilo a stále sa smial to som nemohla ja už som si to predstavovala Lovkyňa duší - Stránka 7 99937 Lovkyňa duší - Stránka 7 99937 Lovkyňa duší - Stránka 7 99937 Lovkyňa duší - Stránka 7 99937 Lovkyňa duší - Stránka 7 99937 zase tam bolo kopec akcie jednoducho úplne všetko čo má byť super super super výbornéé Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 469569 Lovkyňa duší - Stránka 7 469569 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 som strašne zvedavá ako sa s toho Kayla dostane no ja som zvedavá na všetko áááá Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 lol! Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty12.05.08 16:59

Prinášam ďalšiu časť, dúfam, že koniec stihne ešte tento týždeň, lebo skúškové mi klope na dvere a ja mám stále hlavu v SN oblakoch Razz Myslím, že niektoré otázky budú snáď zodpovedané, ak nie, tak ich mám v ďalšom pokračovaní, ktoré už má svoju základnú kostru, len to správne dopísať, že? Wink No okey, už mlčím...

PART 5
Lovkyňa duší - Stránka 7 Seiredemon

ZÚFALSTVO
Green River – Super 8 Motel, Wyoming, 20:17

Vedel o tom, ale radšej nič nepovedal. Kayla je mŕtva a nevedno kam ju Seire uniesol. Zostávajú necelé štyri hodiny do zatmenia. Nemajú Colt, len Obetnú knihu, ktorá im je teraz na nič. Nemajú nič proti Lilith, ani ostatným Démonom. Omráčený Royan zúfalo zavýja, hľadajúc svoju majiteľku. Všetky tieto zistenia vybuchovali v Samovej hlave a nevedel ich zastaviť. Ešte chvíľu stál na mieste, pokým k nemu nepribehol Dean, ktorý ho chytil ho za plecia. Vôbec nevnímal o čom hovorí. Odsotil ho, padol na kolená a skryl si tvár do dlaní.
„ Vedel som o tom, ale radšej som držal hubu! Nechcel som robiť paniku! Som idiot!“
„ Hey, Sam, no tak, ukľudni sa....“

Zdvihol k nemu zvlhnuté červené oči.
„ Ako, keď mojou chybou Kayla zomrela?!“
„ Ako to, že zomrela? Možno ju ten bastard len omráčil.“
„ Koľko ľudí, ktorí nám pomáhali, prežili?!?“
„ Už dosť!! Ešte je tu nádej....“
„ Nádej?! Myslíš takú nádej, kde zapredám svoju dušu ako ty?“
„ Sam, prestaň už!!“
„ Je to všetko len kvôli mne....Boli sme tak blízko....“

Dean bol naozaj prekvapený zo Samových slov. Nespoznával ho. Potreboval ho dostať naspäť na izbu. Vedel, že jeho brat je momentálne v stave, kde vinu za všetko čo urobil alebo neurobil dával len sebe. Zdvihol ho zo zeme a odviedol ho do motela. Všimol si spýtavé pohľady obsluhujúceho personálu a s falošným úsmevom poznamenal:
„ Myslel si, že videl Elvisa Presleyho......“ a tlačil zdeptaného Sama čo najrýchlejšie preč.
Keď konečne posadil svojho brata v izbe na posteľ, zatriasol ním, ale zbytočne, nevnímal ho. Zvonku začul zavytie a v duchu si želal, aby bol Royan ticho, nepotreboval väčšiu pozornosť ako doteraz.
„ Sam, počúvaj, pobalíme sa a vyrazíme do Fort Bridger....Dokončíme, čo sme začali.“
Kľačal oproti nemu a čakal na jeho reakciu. Sam aj chcel niečo povedať, ale zrazu sa chytil za hlavu a nová bolesť prichádzala v zosilnenej intenzite ako nikdy predtým. Objavovali sa záblesky, kde videl malé dievčatko s hnedými vlasmi vo svite krvavočerveného mesiaca, znova bolesť, Kayla ležala mŕtva na cintoríne pri Pekelnej bráne, tieň postavy s krídlami na náhrobnom kameni, počul kričať niekoho v príšerných mukách a po oslepujúcom svetle videl Deana bez života, s Coltom ležiacim vedľa neho a nad jeho telom sa skláňala Ruby s čiernymi očami a zakrvavenou dýkou v ruke.
„ Nie!!!!“
Dean nevedel, čo má robiť. Bolo mu jasné, že Sam dostal víziu. Keď ho to prešlo, Sam sa naňho pozeral so zúfalstvom v očiach.

Fort Bridger – Starý kovbojský cintorín, Wyoming, 20:26

Malé dievčatko sa v sprievode mladej ženy pomaly prechádzalo pomedzi náhrobnými kameňmi. Noc sa na oblohe roztiahla v celej svojej kráse a rozsvecovali sa prvé hviezdy. Lilith s Alou míňali hroby rôznych veľkostí a tvarov. Nevšímali si rôzne kríže alebo sochy anjelov nad pochovanými telami v zemi. Mierili len k jedinému miestu, kde sa nachádzala kamenná brána so šikmou strieškou, v strede so zlatým kruhom s ornamentmi a malým otvorom, kde pasoval len jeden jediný kľúč. Keď došli až k bráne, Lilith sa na ňu dívala s pokorou a úctou.
„ Je naozaj zaujímavé, čo dokázal človek zo strachu proti Démonom postaviť....“
Obe sa pozerali na vynárajúcu sa postavu z tieňa.
„ Si tu skoro, Gabriel.“
„ Mám pauzu, tak som sem odskočil, či nemáš niečo nové.“

Ala sa ironicky usmiala a opýtala sa ho:
„ Si len zvedavý, či Seire privedie Kaylu, však?“
Nemusel odpovedať. Od vydania príkazu ich už šesť krát navštívil, vždy s nejakou trápnou výhovorkou. Začínal jej už liezť mierne na nervy. Všimla si, ako sa v tme objavili dvaja Démoni a podišli k Lilith. Jeden z nich bol nižší, mal strapaté hnedé vlasy a mladú tvár. Druhá bola žena, vysoká, s blond vlasmi, skoro by si ju človek zmýlil s Anjelom, keby jej s pod dlhej ofiny nesvietili čierne oči.
„ Kde sú ostatní Satani?“ opýtala sa Lilith.
„ O chvíľu prídu, musia len niečo dokončiť.“ odpovedala žena a desivo škodoradostne sa usmiala.
„ Dobre, budem ešte čakať.“ a uznanlivo dodala: „Musím ťa pochváliť za tvoje číslo v Európe. Zemetrasenia v tak krátkom čase za sebou si budú ľudia ešte dlho pamätať.“
„ Len škoda, že nemáš Obetnú knihu.“
ozval sa Gabriel a pobavene sledoval, ako malé dievča chváli dospelú ženu za svetovú katastrofu.
„ To bude asi prvý a posledný krát, čo s tebou musím súhlasiť.“
Lilith zbeleli oči a zasneným pohľadom si predstavovala moc, akú v sebe niesla len Obetná kniha. Človek dokázal rýchlo zapredať svoju dušu, len aby tým uspokojil svoje sebecké ego. Peniaze, šťastie, sláva, krása – to boli úplné maličkosti v porovnaní s najväčším sebectvom, aké na svete mohlo vzniknúť – láska. Gabriel ako Bohom zbožňovaný Archanjel na to došiel a využil to. Zároveň pochopil, že ak chce realizovať svoj plán, nezaobíde sa to bez určitej spolupráce s Démonmi. Ľudia boli, sú a vždy budú najzaujímavejší „tovar“ pre Anjelov a Démonov. Stačilo len zaťahať za tie správne nitky a potom o duše nebola núdza. Z rozjímania sa nad vidinou vodcu ju vyrušil zvuk listov na strome. Zdvihol sa vietor a všetci prítomní pozerali do tmy, čakajúc nového prichodiaceho.
„ Meškám?“
„ Povedzme, že ti to trvalo dlhšie ako obyčajne.“
poznamenala nevzrušene Lilith.
Z tmy vyšiel Seire a na rukách niesol Kaylu.
„ Tak toto bol ten tvoj Medius?“ prišla k nemu bližšie a obzerajúc si jej telo dodala: „ Je naozaj mŕtva?“
„ Pochybuješ?“

Usmiala sa ukázala na Pekelnú bránu.
„ Polož ju tam. Bude z nej krásny doplnok.“
„ Môžem vedieť, na čo ju potrebuješ?“
opýtal sa jej Seire s potláčanou zlosťou.
„ V skutočnosti mám radšej živých ľudí...Keď im môžem spôsobiť bolesti a pozerať sa im pri tom do očí. Ale neboj, jej srdce bude niekto ešte potrebovať....“
„ Som naozaj milo prekvapený, že si dokázal zabiť to, čo si sám stvoril...“
prehovoril k nemu Archanjel a pokračoval: „ Zároveň ti musím poďakovať, uľahčil si mi robotu.“
Seiremu stvrdol výraz na tvári a prebodával Gabriela nenávistným pohľadom.
„ Takže som ju priniesol tebe....“
„ Ale no tak, netvár sa tak smutne! Splnil si príkaz, už sa o tebe nebude hovoriť ako o zradcovi a ja znova zničím ďalšieho Mediusa.“

Ironicky sa naňho usmial, zovrel Kayline telo pevnejšie v rukách a odišiel k miestu, kde mu ukázala Lilith. S každým krokom sa premáhal, aby nevybuchol od zlosti. Opatrne, akoby ešte žila, ju položil na trávu, pohladil ju jemne rukou po bledom líci a do ticha zašepkal:
„ Čoskoro im ukážeš pravé utrpenie....“
Gabriel ho celý čas podozieravo sledoval, potom rozprestrel krídla a zmizol.

ROZDELENIE
Green River – Super 8 Motel, Wyoming, 20:35

Trvalo mu pár minút, než z brata dostal aspoň ako-také informácie o tom, čo videl. Stál opretý o stôl, zatiaľ čo Sam si v kúpeľni oplachoval tvár. Bál sa oňho a z mysle mu neschádzali jeho oči. Zazrel v nich niečo, čo ho nútilo sa zamyslieť nad tým, aké hrôzy sa museli udiať v jeho hlave. Postrehol, že si Sam znova sadol na posteľ a cíti sa o niečo lepšie ako pred chvíľou.
„ V pohode Sam?“
„ Už hej...“

Skúmavo sa naňho pozeral, či naozaj hovorí pravdu a opýtal sa ho:
„ Prečo si nič necítil pri tej raňajšej vízii?“
„ Asi to bude tou pastou na rany. Niektoré liečivé rastliny v sebe môžu mať aj halucinogénne účinky, aby bolesť zmiernili. Inak si to už neviem vysvetliť.“

Dean ho počúval a musel uznať, že to bolo možné. Aj on sa v to ráno prebral s miernym pocitom dezorientácie, keď na pár sekúnd nevedel, kde sa nachádza dokým sa nepozrel na Sama, trápiacim sa s nejakým snom. Potom si spomenul na to, čo mu brat prezradil z novej vízie o okrídlenej postave.
„ Myslím, že ten tieň môže patriť Gabrielovi. Spomínaš si na naše stretnutie s ním, hovoril, že to nie je naposledy, čo ho vidíme a hovoril to hlavne Kayle.“
„ Kto je potom to malé dievča? V živote som ho nevidel.“
„ Možno je to niekto ako ty, vieš, jedna z tých výnimočných detí, len bola doteraz niekde zabudnutá.“
„ Zabudnutá, hej?“

Pozrel sa na brata s nadvihnutým obočím a Dean si vzdychol.
„ Aspoň sa snažím.“
„ Počuj, bolo by dobré zavolať Bobbymu. Zaslúži si vedieť, čo sa deje a možno nám aj poradí, čo ďalej.“
navrhol Sam.
Dean prijal jeho nápad a už vyťahoval mobil, aby sa s ním skontaktoval. Sam mu to však povedal z celkom iného dôvodu. Všimol si, ako sa mu jeho brat otočil chrbtom a rozprával sa s Bobbym. Presne toto potreboval. Potichu vstal, otvoril skriňu, do náhodného trička, čo mal pod rukou, zabalil Obetnú knihu, podišiel k vešiakom, kde mal bundu a keď sa obliekal, jednou rukou vytiahol z Deanovej bundy kľúče od Impaly. Naposledy sa pozrel na brata, ktorý ho nevnímal, otvoril dvere a odišiel.

..........

Bol rád, že si Sam spomenul na staršieho lovca, ktorý im viackrát pomohol vyriešiť nejakú záhadu. V jeho knižkách človek vedel nájsť všeličo od výmyslu sveta, hlavne z toho Démonického. Nemienil sa dlho zdržiavať a tak hneď ako to muž na druhom konci zodvihol, povedal mu všetko o poslednej Samovej vízii.
„ Napadlo vás, že to môže byť aj samotná Lilith?“ ozval sa Bobby po chvíľke premýšľania.
Žeby na seba vzala podobu malého dievčatka, aby ju bolo ťažšie zabiť?“
„ Sám dobre vieš, čoho všetkého sú Démoni schopní. Berú na seba najrôznejšie podoby, aby si ich mohol ťažšie spoznať.“

Dean s ním súhlasil a pohľad mu zrazu padol na Kľúč anjelov, ktorý tu zanechala Kayla aj s poslednými poznámkami. Z knihy vytŕčala záložka, tak ju na tom mieste otvoril. Medzitým rozprával Bobbymu o Archanjelovi Gabrielovi a stručne mu musel vysvetliť aj existenciu Mediusov. Záložka bola vlastne kus papiera, na ktorom boli symboly, ktoré im Kayla namaľovala na kožu. Čo ho však väčšmi zaujalo bolo to, čo tam bolo dookola po stránke popísané.
Smrť Sama – vyvolanie jeho schopností v bratovi, navrátenie duší do tiel, pokrvné bratské puto.....Sila dvoch......Aktívny až po smrti.......Colt.....Zrušenie dohody v Obetnej knihe.....
„ Dean, počuješ ma? Dean?“
vyrušil ho Bobbyho hlas, keď práve čítal niečo v divnom jazyku, ktorý sa mu zdal povedomý, len si nevedel spomenúť, kde ho už počul.
„ Prepáč, už ťa počúvam....Počuj, mohol by si mi povedať, odkiaľ to je? Prečítam ti to.“
Formulka na vyvolávanie bola krátka, len písmo sa mu ťažšie lúštilo. Keď skončil, čakal na odpoveď. Niečo sa mu tom nepáčilo a začínal mať divné tušenie. O to viac ho ale šokoval prekvapený hlas v telefóne.
„ Nevedel som, že vieš poznáš Anjelskú abecedu.“
„ Prosím?“
„ To, čo som si teraz vypočul, je vyvolávacie kúzlo, napísané v anjelskom jazyku.“

Zrazu si Dean spomenul. Presne takto rozprával, keď na základe Seireho inštrukcií oživoval Kaylinu dušu otrávenú Démonským jedom. Otočil sa, že to hneď ukáže Samovi, ale videl len polootvorené dvere a po bratovi ani stopy. Spravil pár krokov k svojej bunde a zistil, že okrem brata chýbajú aj kľúče.
„ Bobby, Sam zmizol do Fort Bridger za Lilith....“

Route 80, Wyoming, 20:53

V duchu sa stále presviedčal, že to čo pred chvíľou spravil, bolo jediné správne riešenie. Keď vychádzal
s Impalou z garáže, všimol si Royana, ktorý sa naňho zvláštne pozeral. Na chvíľu zastal a zadíval sa na ducha, ktorý sa začal premieňať na démonického psa v plameňoch. V tme sa mu zaleskli čierne oči a do výšky vyšľahli fialové ohnivé jazyky na jeho tele. Prebehlo medzi nimi rýchle porozumenie. Rozbehol sa po ceste a zmizol. Sam dupol na plyn a s kúdolom dymu od kolies vyštartoval na cestu. Bolo mu jedno, čo mu na to Dean povie, ak sa toho vôbec ešte dožije. Cítil, ako mu stúpa horúčava do tváre a srdce mu tĺklo do hrude rýchlejšie s každým kilometrom, ktorým sa vzďaľoval od motela. Uvoľnil zovretie volantu, a pár krát sa nadýchol. Uvedomil si, že je v aute ticho, tak zapol rádio, kde hlásili mimoriadne správy.
„ Dnešná noc nie je pokojná pre viaceré krajiny sveta. Po rozsiahlom zemetrasení v Európe a rekordných horúčavách v Austrálii nám naše zdroje ohlásili sériu tsunami v Ázii a na okolitých ostrovoch. Vysoký stav ohrozenia je aj v Severnej Amerike, kde postupujúce tornáda zmenili smer z pobrežia do vnútrozemia. Prebieha rýchla evakuácia obyvateľov do záchranných stredísk, ktoré by mali blížiacemu nebezpečenstvu odolať. Práve dostávam informáciu o Afrike, kde za hodinu sa zvýšil počet elektrických búrok o polovicu a hlavné mestá sú ponorené do tmy. Záchranné skupiny .....“
Sam s trasúcou sa ruku vypol rádio. Do očí sa mu hrnuli slzy. Koľko nevinných ľudí bude musieť kvôli nemu trpieť? V tom si všimol, ako sa na sedadle spolujazdca rozžiarila Obetná kniha, ktorá bola prikrytá bielym tričkom. Ľudia začali upisovať svoje duše Peklu alebo Nebu, len aby ich najbližší mohli znova žiť. Stislo mu srdce od bolesti. V hlave sa mu začali objavovať obrazy ľudí, ktorých kedysi spolu s Deanom zachránili alebo stretli. Žijú? Stihli utiecť? Majú sa kam ukryť? Prvá slza sa mu skotúľala po líci a chrbtom ruky si ju hneď utrel. Pridal plyn a zazdalo sa mu, že v diaľke začul bojovné zavytie Royana. To mu dodalo silu nájsť stratenú odvahu a nohu s pedálom zošliapol až na podlahu auta. Nedovolí tej suke viac ubližovať. Je na čase, aby sa s ňou stretol zoči-voči a s potešením ju poslal do horúcich pekiel. Kútikom oka sa pozrel na knihu. Stále žiarila. Bude s ňou vyjednávať, a ak by náhodou nesúhlasila, vedel, že v kufri má dosť svätenej vody a nábojov na presvedčenie. Pozrel sa na hodinky, ktoré ukazovali 21:07. Takouto rýchlosťou bude na cintoríne za pol hodinu, ak nie menej. Zasunul do rádia Deanovu kazetu a zvýšil hlasitosť. Pesnička od Triumph – Fight a good fight bola rozohraná a práve zaznieval začiatok refrénu:

Fight the good fight every moment
Every minute every day
Fight the good fight every moment
It's your only way

All your life you've been waiting for your chance
Where you'll fit into the plan
But you're the master of your own destiny
So give and take the best that you can

Pomyslel na Deana. Vedel, že ak by sa mu niečo stalo, neprežil by to. Nedovolí, aby umrel. Dostane ho z tej dohody a navždy ukončí ten chaos, ktorý im obom spôsobil Azazel. Motor Impaly zúrivo zavrčal a mladý lovec sa diabolsky usmial.

TBC...

Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 4:30, celkom upravené 3 krát.
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty12.05.08 17:06

UAUUUUu Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 to je parada Lovkyňa duší - Stránka 7 103511
hlavne ten koniec lol! diabolsyk usmev co? Lovkyňa duší - Stránka 7 284389
skreechtina Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty12.05.08 18:16

aaaaa zase jedna super cast Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 dnes nemam cas na nejaky dhlsi koment, ale mozno sa este dockas Lovkyňa duší - Stránka 7 284389 Lovkyňa duší - Stránka 7 284389 Lovkyňa duší - Stránka 7 284389 ozaj sa mi velmi paci ako vysvetlujes veci v tejto poviedke a mytologia je uzasna Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863

seire!!!! 702 702 702 aj ked len na moment, ale aj tak Very Happy no ale rozdelenie bratov? affraid affraid affraid to snad nie, to ako rychlo napravit!!!! no a co ta samova vizia sakra??? 602 602 602 ty napis jak kripke na finale. clovek tu infarkt z teb dostane.... no ozaj velmi pekna praca ako obycajne Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 tuto poviedky uuuuuuplne milujem Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 pises ju strasne krasne a presne podla mojho gusta Lovkyňa duší - Stránka 7 469569 Lovkyňa duší - Stránka 7 469569 Lovkyňa duší - Stránka 7 469569 Lovkyňa duší - Stránka 7 469569 dakujem krasne za nu Lovkyňa duší - Stránka 7 177401 Lovkyňa duší - Stránka 7 177401 Lovkyňa duší - Stránka 7 177401 Lovkyňa duší - Stránka 7 177401 ozaj taketo mytologicke vecicky a realne miesta a vsetko okolo, no proste Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 len tak dalej! Very Happy
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty12.05.08 20:02

No teda pááááááni Tini to bolo úžasné táto časť sa mi snáď zo všetkých najviac páči 704 704 704 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 úplne samá akcia parádny dej všetko sa začína zamotávať konečne bude bitka Lovkyňa duší - Stránka 7 258431 Lovkyňa duší - Stránka 7 258431 no paráda moja poklona ti patrí ,ale obrovská Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 úplne som k tomu bolo prilepená Lovkyňa duší - Stránka 7 232827 Lovkyňa duší - Stránka 7 232827 Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 touto časťou si ma ,ale že úplne úplne dostala Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 258431 Lovkyňa duší - Stránka 7 258431 Lovkyňa duší - Stránka 7 258431 Lovkyňa duší - Stránka 7 177401 Lovkyňa duší - Stránka 7 177401 Lovkyňa duší - Stránka 7 177401 perfektné ohromujúce krásne atď.To by som tu mohla písať juj ani neviem kolko o tom vážne strašne Lovkyňa duší - Stránka 7 92299 za túto časť úplne ju Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 bravo excelentné 704 704 704 702 702 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 a teraz rýchlo ďalšiu časť inak Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 lol! lol!
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty12.05.08 21:29

702 702 Úžasná část!! Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Ta Samova vize!! 602 602 602 Doufám, že se nesplní Lovkyňa duší - Stránka 7 260605 Lovkyňa duší - Stránka 7 260605 Lovkyňa duší - Stránka 7 260605 A sakra! Co to Sama napadlo utéci Deanovi! Co tím chce vyřešit! Lovkyňa duší - Stránka 7 202744 Lovkyňa duší - Stránka 7 202744 Jsem zvadavá, jestli se i Bobby objeví na scéně víc než jen v telefonu Lovkyňa duší - Stránka 7 999804 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Vypadá to velmi napínavě! Jsem moc zvědavá na pokračování! Tato část se ti neskutečně moc povedla! Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 Pěkně pomalu vše vysvětluješ Lovkyňa duší - Stránka 7 312566 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 312566 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
milleniumfalcon
Pocestný duch
Pocestný duch
milleniumfalcon

Počet príspevkov : 55
Registration date : 30.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty13.05.08 16:51

Fu. Tak toto je fakt skvelé. Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Nemá to chybu. Opäť sa len potvrdilo, aký veľký máš dar (a to platí aj pre ostatných autorov poviedok). Klobúk dolu. Už sa neviem dočkať pokračovania. Tak ťa teda pekne prosím, aby si sa poponáhľala. Lovkyňa duší - Stránka 7 92299 Lovkyňa duší - Stránka 7 335560
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty13.05.08 19:46

Lovkyňa duší - Stránka 7 199226 to bolo smutne a krasne zaroven Lovkyňa duší - Stránka 7 177401 nadherna poviedka Lovkyňa duší - Stránka 7 92299 za nu Wink Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 rychlo,rychlo pokracko!
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty15.05.08 10:35

Tak, a je tu ďalšie pokračovanie....bohužiaľ radšej rýchlo zdrhám, skôr ako ma zasiahne prvý letiaci kameň.... doors doors doors

VÝSTREL
Green River – Super 8 Motel, Wyoming, 21:07

Zobral svoju koženú bundu z vešiaka, do vrecka si hodil mobil, v ruke mal svoj strieborný Colt 1911 s vygravírovanou hlavňou, ktorý si zaistený dal okolo pása a zavrel dvere izby, kde pred pár minútami bol aj so svojím bratom. Nevšímal si Siniu, ktorá išla za ním až do garáže. Pripadal si ako v spomalenom filme, srdce mu bilo o preteky, ale jeho mozog vypovedal službu. V hlave mal iba jedinú otázku: Prečo? Prečo Sam utiekol? Prečo mu nič nepovedal a radšej od neho zdrhol? S nazúreným pohľadom došiel až k čiernemu tereňáku a sadol si za volant. Musel si požičať Kayline auto a čo najrýchlejšie dohnať Sama. Nemusel dlho hľadať kľúče, našiel ich pod rádiom, tak ich vybral a naštartoval. Ravke zahučal motor a keď chcel vyjsť von, všimol si Siniu. Prebodávala ho svojimi mačacími očami a hlasno zamraučala. Vzdychol si, otvoril dvere, mačka mu svižne vyskočila na kolená a prešla na sedadlo spolujazdca. Neprešlo ani pár sekúnd, keď sa ozvala znova.
„ Čo je zas?!“
Sinia očuchávala nejakú prikrývku na sedadle, potom zdvihla hlavu, akoby mu naznačovala, aby sa na to pozrel. Boli na nej rôzne nápisy v latinskom jazyku a po okrajoch mala fialové strapce. Nadvihol ju a myslel si, že sa načisto zblázni. Dal ju úplne preč a nemohol uveriť vlastným očiam. Zobral Colt do rúk a skoro zabudol dýchať. Prešiel jemne prstami po vyrezanom pentagrame na rukoväti a cítil, ako sa mu chladný kov ohrieval v dlani. Na hlavni svietili slová „non timebo mala” a pohľadom pokračoval až na ornamenty pri spúšti. Došlo mu, ako sa sem asi dostal a nechápal, prečo im o tom Kayla po celý čas nepovedala. Zobral si prikrývku bližšie, povystieral ju na volante a prečítal si vyšité nápisy. Aj keď na takéto veci tu bol Sam, čo-to sa od neho naučil a pochopil, že to bolo na ochranu a úkryt Coltu. Vôbec nevedel, čo si má o tom všetkom myslieť. Stretol sa svojim odrazom v spätnom zrkadle. Položil zabalený Colt naspäť na sedadlo, vedľa sediacej mačky. Uškrnul sa a pohladil ju po hlave. Vyšiel z motela na cestu a dupol na plyn. Pozrel sa na hodinky na ruke a displej ukazoval 21:25.
„ Dúfam, že nie si ďaleko, braček.“

Fort Bridger – Starý kovbojský cintorín, Wyoming, 21:34

Zaparkoval Impalu neďaleko vstupnej brány do cintorína a všimol si, ako sa medzi stromami mihli fialovo-čierne plamene od Royana. Vypol svetlá a po piaty krát zobral do rúk mobil. Keď prichádzal do Fort Bridger, napriek pevnému rozhodnutiu z toho, čo sa chystal urobiť, ho prepadli výčitky svedomia. Po stlačení rýchlej voľby sa vytáčalo číslo Deanovho mobilu a po prvom zvonení to zdvihol.
„ Dean.....“
„ Sam.....prečo?“

Vedel, na čo sa ho pýta a unavene si rukou pretrel oči.
„ Dean, nemohol som inak, prepáč mi to.“
„ Lepšiu výhovorku nemáš?“
„ Nerob mi to ťažšie Dean.....“
„ Sammy, prosím...PROSÍM, zostaň nažive dokým za tebou neprídem.“

Na oboch koncoch bolo pár sekúnd ticho, ktoré ako prvý prerušil Sam.
„ Mám ťa rád, braček....“ a ukončil hovor.
Chcel, aby to vedel a konečne mu to povedal. Možno to je naposledy, čo počul jeho hlas. Vystúpil z auta, berúc so sebou aj knihu a svoj nablýskaný Taurus Model 92 si dal za pás nohavíc. Pred neho sa zrazu postavil Royan a sledoval ho čiernymi očami, akoby čakal na povel.
„ Dúfam, že mi budeš kryť chrbát.“
Nato Démonický pes zmizol a Sam ostal sám. Nadýchol sa a vstúpil na cintorín, kráčajúc po tráve k Pekelnej bráne.

...........

„ Kde je?!“ opýtala sa nervózne Lilith mladého dievčaťa s ružovo-čiernymi vlasmi, v uvoľnenej školskej uniforme, ktorá práve nafukovala veľkú bublinu zo žuvačky. Keď dievčine bublina praskla, pozrela sa svojimi čiernymi očami na Lilith.
„ Poznáš oheň. Dala si mu voľnú ruku v ničení, takže to chvíľu potrvá, kým príde.“
Porozhliadla sa po okolí. Okrem jedného Satana došli všetci. Bola tu aj Ruby, Seire, Ala a pár Démonov z iných légií. Pozrela sa na oblohu. Bola netrpezlivá. Seire stál neďaleko so založenými rukami a pri ňom bola Ruby
„ Prečo ste zostali, pane?“
„ Aby som na teba dozeral.... a pri vhodnej príležitosti ťa zabil.“
„ Musíte mi veriť, že to všetko robím naozaj len pre vás, pane.“

Pohŕdavo sa na ňu pozrel a zrazu zacítil, že sa niekto blíži a má so sebou aj Obetnú knihu. Musel to byť jeden z Winchestrovcov.
„ Hej Lilith, budeš mať spoločnosť.“ zakričal a videl ako sa naňho malé dievčatko nechápavo pozrelo.
„ Kto? Necítim žiadneho Démona alebo Anjela.“
„ Tak to bude asi tým, že to je človek....Stačí sa len otočiť....“
a ukázal prstom medzi hroby.
Keď Sam prišiel ku skupinke v sprievode Royana, bol trochu šokovaný a preglgol. Démonický pes zavrčal, pozerajúc sa na Seireho a plamene na jeho tele vyšľahli do výšky.
„ Sam Winchester osobne.....“ zašepkala Lilith a podišla k nemu bližšie.
Sam v nej spoznal dievča zo sna a keď videl, ako jej zbeleli oči, došlo mu, kto to je.
„ Lilith....“
„ Nečakala som, že prídeš tak skoro, sám a ešte s Obetnou knihou.“
„ Viem, že držíš Deanov kontrakt. Chcem, aby si to zrušila.“
„ To je ale drzosť. Prídeš sem a ešte mi rozkazuješ! Myslíš si, že sa tak ľahko vzdám tvojho brata?“
„ Ak to zrušíš, dám ti knihu. Rob si s ňou čo chceš, ale vymaž z nej Deanovo meno.“
„ To nebude stačiť.....“

„ Radím ti, ber to. Nemám záujem sa stať vodcom 5 Satanov a nikdy som netúžil po tom, byť raz niekým, ako si ty. Hnusíš sa mi a najradšej by som ťa zabil, ale mám dobrú náladu, tak sa chcem s tebou dohodnúť.“
„ Takže mi ponúkaš knihu a slovo, že nechceš byť vodcom za život brata. V prípade, že by som to odmietla, ma chceš postrašiť nejakým besným psiskom a jedinou zbraňou, ktorú pri sebe máš. Myslela som si, že máš viacej inteligencie, Sam.“
„ Len aby si nebola prekvapená, čoho som schopný urobiť.“

Ako to Sam dopovedal, cítil v sebe, že sa niečo zmenilo. Jeho rozum zatienili tie najhoršie a najtemnejšie myšlienky a jeho telo akoby nabralo viacej sily. Lilith o krok odstúpila a začudovane sa pozerala do jeho tváre. Neposadol ho Démon, ale kdesi v jeho vnútri vyšla na povrch jeho najhoršia stránka, o ktorej ani nevedel, že ju má. V hlave mu zazneli Kayliné slová: V živote človeka nastane niekedy situácia, kedy musí siahnuť do svojho najhlbšieho vnútra a prejaviť svoju „inú“ stránku charakteru, aby tým zachránil život sebe alebo iným ľuďom. Teraz išlo o život jeho brata. Hodil jej knihu k nohám a zároveň vytiahol svoju zbraň. K Lilith prišla Ala a čakala na príkaz.
„ Naposledy ti hovorím, ber to.“ prehovoril Sam, mieriac Lilith do hrude.
„ Aj keby som si ju zobrala, nemôžem ten kontrakt zrušiť.“
Cintorínom zaznel výstrel a pár vtákov vzlietlo k nočnej oblohe. Ala sa chcela na Sama vrhnúť, ale zastavilo ju zavitie a následné objavenie diablovej pasce na zemi pod jej nohami. Ostatní Démoni šokovane stáli a pozerali sa na telo malej Lilith. Zásah ju odhodil o pár metrov ďalej na trávu pod vysokú mramorovú plaketu. Po pár sekundách sa pozviechala zo zeme a bojovne sa na Sama pozrela. Z miesta vstupu náboja do jej tela sa začala objavovať tmavá škvrna.
„ Viacej toho nevieš?“
„ Takže si nezmenila názor?“
„ Môžeš do mňa vystrieľať aj celý zásobník, ale nič tým nezmeníš.“
„ To sa ešte uvidí....Royan.“

Royan zmizol v tme, lebo Lilith už zdvíhala ruku, z ktorej začala svietiť biela žiara. Sam postrehol, že sa k nim blíži Ruby a vyťahuje svoju dýku proti Démonom. Seire ju však zastavil a niečo povedal aj Démonom z iných légií, ktorí ho poslúchli a zostali na mieste. Satani sa nezapájali, tvárili sa, ako by sa ich to vôbec netýkalo. Vedeli, že až po rituálnom zotmení budú musieť poslúchať rozkazy ich jediného vodcu. Lilith namierila žiaru na Sama, ale skôr než stihla niečo urobiť, zacítila, ako jej ruku počas výskoku schmatol Royan do papule a nemienil ju pustiť. Trhol hlavou a Lilith padla na kolená. Ostré zuby sa jej zarezávali do mäsa a cítila, ako jej teplá tekutina oblieva celú ruku.
„ Stačí Royan.“ zavelil Sam a zovretie sa uvoľnilo.
Ala začala vrieskať a vyhrážať sa, ale to bolo to jediné, čo mohla urobiť. Lilith sa chytila za ruku a do očí sa jej nahrnuli slzy. Aj keď vedela, že bolesť o chvíľu pominie, pálilo ju to. Znova vstala a nazúrene k Samovi prehovorila:
„ Vidím, že si nedáš povedať....Tak ti ukážem inú možnosť, ako tvojho brata zachrániť.“
Sam mal pocit, že sa v jej bielych očiach utopí. Ruky a nohy mu oťažievali a v tom jeho telom prešiel elektrický prúd, ktorý ho zasiahol do srdca. Zviezol sa na kolená, lapajúc po dychu, neschopný hocijakého pohybu. Vnímal, ako sa jeho zbraň dostáva do vzduchu a otáča sa k nemu. Začul zavitie a pod Lilith sa objavila pasca, ktorá vyšľahla plamene až do polovice jej tela.
„ Úbohé.....“
Odhodila psa do najbližšieho náhrobného kameňa, až vyletelo pár úlomkov. Pasce pod oboma Démonkami začali blikať a Ala toho využila, aby sa na Royana vrhla. Svojou silou naňho z jasnej oblohy poslala blesk, ktorý ho zasiahol v plnej sile. Royan zaskučal a jeho bezvládne telo už v normálnej podobe sa zosunulo na zem a zmizlo. Medzitým Samom prešli ďalšie elektrické šoky, ktoré zasiahli každú časť jeho svalu a bez vydania hláska sa zvíjal v kŕčoch. Mal pocit, akoby mu niekto zaživa trhal všetky orgány z tela von.
„ Asi si zabudol, že tvojou smrťou sa kontrakt vymaže sám z Obetnej knihy.....Ale počkáme si na Deana, aby to zistil aj on.“
Zrazu sa ozval výstrel, bolestný výkrik a dievčenský chichot.

Lovkyňa duší - Stránka 7 Darkchild

UTRPENIE
Fort Bridger – Starý kovbojský cintorín, Wyoming, 21:52

Prudko zabrzdil pred cintorínom a videl, že o pár metrov stála Impala. Vystúpil z auta a chytil sa za krk. Od polovice cesty pociťoval príšernú bolesť, akoby sa mu do tela zabodávalo tisíce malých ihličiek. Pálilo ho to na mieste, kde mal ten divný symbol od Kayly. Cez otvorené dvere vyskočila Sinia a stratila sa v húštine medzi hrobmi.
„ Nemáš zač....“ zamrmlal do noci.
Načiahol sa a zobral zabalený Colt do ruky. Tresol dvermi a rozhodným krokom vošiel na cintorín. Čím viac sa približoval k Pekelnej bráne, tým viac mu srdce bilo ako opreteky a striehol na najmenší podozrivý zvuk, ktorý by mu napovedal, kde sa jeho brat nachádza. Dlho hľadať nemusel, keď natrafil na skupinku Démonov, ktorá bola zhŕknutá okolo malého dievčatka. Nikto si ho nevšimol a začal pomaly vyťahoval Colt spod prikrývky. Vystieral ruku a zameriaval sa na malého Démona, pripravený na jediný, presný výstrel. Keď už bol pripravený, neviditeľná sila odhodila Colt z jeho ruky a keď chcel vytiahnuť svoju zbraň, odhodilo ho to veľkým oblúkom presne k nohám Lilith.
„ Vítam ťa, Dean Winchester....“
Omráčený z pádu potriasol hlavou a rýchlo sa postavil na nohy. Obzeral sa po prítomných Démonoch, až pohľadom zastal na Ruby, ktorá vychádzala z miesta, kde pred chvíľou stál on. V ruke mala obe zbrane a so škodoradostným úsmevom k nemu prehovorila:
„ Najprv Sam s knihou a teraz ty s Coltom. Winchestrovci sú samé prekvapenia.“
„ Ja mám takéto milé prekvapenia rada.....“
ozvala sa Lilith a dodala: „ Myslím, že by bolo pekné ho dať k jeho bratovi....“
Keď Sam začul Deanov hlas, otvoril oči a aj napriek tme videl, že je to naozaj on. Prišiel, aby ho zachránil, ale Lilith a ostatní boli na neho už pripravení, vďaka Seiremu, ktorý im prezradil, že sa jeho brat blíži. Čo ho však prekvapilo, bola informácia o Colte. Ako sa k nemu dostal? Ako ho našiel? Zaklonil hlavu, lebo bolesť v nohe po výstrele ho stále bolela. Bol opretý o niečí náhrobný kameň a všimol si, ako k nemu kráča Seire.
„ Ty hnusný bastard....“ šepol naštvane.
„ Som na vašej strane. Čoskoro ťa o tom presvedčím....“
„ Na to ti zvysoka kašlem, aby si ma presviedčal....“

Na to obaja otočili hlavy ku vzrušeným hlasom zo skupinky, kde sa strhla bitka medzi Deanom a Ruby. Tá to nečakala a po prvom údere sa zvalila na zem, kde sa na ňu Dean vrhol znova, schopný ju na mieste aj doraziť. Nevšimol si, ako Lilith svojou telekinetickou schopnosťou zdvíha Deanovu zbraň, ktorá Ruby vypadla spolu s Coltom na trávu.
„ Dean! Nie!!!“ zreval Sam, ale bolo neskoro.
Ohlušujúci výstrel umlčal všetky zvuky v okruhu desiatich metrov. Sam si myslel, že sa zblázni z toho pár sekundového ticha, ktoré napokon preťali Deanove nadávky. Nahlas si vydýchol, Dean ešte žije. Chcel sa postaviť, ale noha mu to nedovolila. Chcel ísť za ním a skontrolovať ho, ale aj ten najmenší pohyb ho dokázal posadiť na pôvodné miesto. Zároveň pociťoval pálivú bolesť na krku, presne na mieste, kde mal z heny ten zvláštny symbol. Chytil sa za krk, videl, ako Ruby vstáva a vypľúva z úst krv. Potom zdvihla ruku a s vypätím všetkých síl vyhodila Deana do vzduchu a dopriala mu tvrdé pristátie pri Samovi. Dean sa chytil za plece a syčal od bolesti. Zdvihol hlavu a uvidel Sama.
„ Rád ťa zase vidím, Sam.“
Posadil sa, oprel sa o kamenný kríž a dlaňou sa snažil zastaviť krvácanie. Pozrel sa na brata a všimol si jeho nohu.
„ To bolo súčasť tvojho plánu?“
„ Dean, prestaň, teraz nie....“
„ Nerada vás vyrušujem, chlapci...“
prerušil ich hlas vysokej sivovlasej ženy v pokročilom veku s vyzývavým výstrihom na šatách a krvavo-červeným rúžom na perách. Placho sa na nich usmiala a v tme jej zasvietili čierne oči. Neďaleko stála Lilith a rozprávala sa s červenovlasým chalanom, ktorému spod štýlovej ofiny, ktorá mu zakrývala polku tváre, žiarili čierne oči pýchou a nespútanou divokosťou. Bratia sa pozerali na starú pani a čakali, čo povie ďalej.
„ Nakoľko ste prišli skoro, budem vás musieť na pár hodín uspať. Viete, aby vyšlo všetko podľa plánu.“
Sam a Dean nerozuneli jedine tomu, ako ich chce uspať a dopredu sa pripravovali na ďalšiu bolesť. Pani sa ešte viac usmiala, rozplývajúc sa na nad nimi:
„ Ste takí zlatí...Nebojte sa, nebude to dlho trvať.“
Zdvihla ruku, zamrmlala niečo a chalani sa cítili ako opitý. Postupne prestali vnímať bolesť a viečka im oťažievali, akoby vážili kilá. Ich dych sa zjemňoval, svoje telá pomaly skláňali k zemi, až napokon obaja upadli do hlbokého spánku, ležiac na tráve.
„ Tak, a teraz treba pekne čakať na zatmenie.“ zašepkala a odišla od nich.

Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 18:09, celkom upravené 4 krát.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty15.05.08 10:37

Fort Bridger – Starý kovbojský cintorín, Wyoming, 00:10

Nad cintorínom svietilo pár hviezd a na oblohe sa rysoval tieň mesiaca v nove. Nikde nebolo ani mraku a vládlo úplné bezvetrie. Okolo piatich zahalených postáv v dlhých plášťoch s kapucňami sa v bezpečnej vzdialenosti nachádzalo asi 1000 Démonov. V strede kruhu 5 Stanov sa nachádzali telá mladých Winchestrovcov. Všetci sa nachádzali blízko Pekelnej brány, kde stál Archanjel a všetko pozorne sledoval. Keď sa pozrel na mŕtve telo pri sebe, pousmial sa. Sam a Dean sa v čas prebrali a snažili sa v tej tme zorientovať. Posadili sa a obaja zistili, že ich rany boli ošetrené. Nejednalo sa o žiadne obväzy, ale rany boli aspoň vyčistené a už nekrvácali. Zostala im len usušená krv na oblečení.
„ Ako vidím, už ste sa prebrali. Práve včas....“ ozvala sa Lilith.
Dala si preč kapucňu a zvyšní Satani ju nasledovali. Tmu preťali záblesky červeného svitu začínajúceho zatmenia.
„ Dean, rada by som ti prezradila, že tvoj brat sem došiel, aby zrušil tvoj kontrakt, ktorý mám v rukách ja. Myslel si, že ma Obetná kniha nejako obmäkčí, ale mýlil sa. Prekvapilo ma, že zabudol na inú možnosť, okrem mojej smrti, ako ťa z toho dostať. Bude mi potešením, ti to teraz povedať a predviesť.“
Nadvihla ruku a vychádzajúce svetlo z jej dlane osvetlilo celé telo jeho mladšieho brata. Sam zavrel oči a v tom pocítil neuveriteľnú horúčavu, ktorá prechádzala do pálenia a pokračovalo to až do jeho vnútra. Začal sa triasť a z úst mu tiekla krv. Dean ho chytil za plece, ale cítil spálenú kožu a zistil, že mu na dlani vyskočili pľuzgiere ako pri druhom stupni popálenia. Do očí sa mu nahrnuli slzy bolesti a pevne sa držal za ruku. Zároveň cítil, ako ho páli aj krk, akoby bol spolu s bratom v jednom ohni. Zrazu začul vedľa seba divné zvuky a videl, ako jeho brat na kolenách do trávy zvracia krv. Vo svite zatmenia to vyzeralo naozaj desivo.
„ Sam!!!!“ zreval, ale nevedel, či ho brat počul.
Sam niečo zachrčal, ale v návale ďalšieho dávenia nemohol nič povedať. Mal pocit, že vnútro má v jednom ohni a že pomaly ale určite to už dlhšie nevydrží.
„ Prestaň! Zastav to!“ zvrieskol Dean na Lilith, na ktorej bolo vidieť, ako jej to robí veľkú radosť.
„ Nemôžem, už je neskoro. Zatmenie je už v polovici a ja sa musím zbaviť poslednej prekážky na ceste.“
Pomaly zatvárala otvorenú dlaň a pozerala sa na Sama.
„ Dean....“ dokázal zo seba vysloviť Sam.
Nová bolesť ho chytila v hrudníku, kde sa mu neviditeľná obruč sťahovala okolo srdca. S každým najmenším pohybom jej prstov sa nemohol viac nadychovať a padol na zem.
„ NIE!!!!“
Dean aj napriek ďalšiemu spáleniu svojej kože sa vrhol na telo svojho brata a zobral ho do náručia. Nič by nedokázalo opísať bolesť, ktorú práve teraz cítil, vediac, že to týranie nedokáže zastaviť. V tom si všimol, že Sam už vôbec nereaguje. Zatriasol ním, ale nič sa nedialo, už sa nehýbal. Z úst mu vytekala krv a na jeho hrudi sa objavila veľká tmavá škvrna.
„ Nie!!! Sammy, nie!!!!“
Nedokázal to v sebe už viacej držať a rozplakal sa. Horúce slzy dopadali na telo jeho brata. Bolo mu jedno, že ho takto vidia všetci Démoni. Bolesť, ktorú teraz prežíval, bola väčšia ako jeho spálené ruky. Opatrne položil Samovo telo na zem a otočil sa na Lilith s besným výrazom v očiach.
„ Za toto ťa osobne pošlem do Pekla...“
Lilith si len usmiala a poznamenala:
„ Tak na to som zvedavá.“
Jej tvár bola celá osvietená sýto červeným lúčom z už končiaceho zatmenia. Netušil, že Lilith nadobudla svoju úplnú moc. Pozrela sa na Ruby a tá pochopila. V rukách sa jej zablysla dýka a zozadu nečakane bodla Deana priamo do srdca s veľkým potešením.
" Čakám ťa v pekle." šepla mu do ucha.
Skôr, než sa stihol Dean spamätať, v tom istom momenta malá Démonka luskla prstami a jediný zásah blesku z oblohy poslal Deana naspäť na kolená. Jeho telom prešiel vysoký výboj, ktorý spálil všetko, čo mohol. Posledný krát sa otočil na brata a s posledným výdychom sa bezvládne Deanovo telo zosunulo na zem.
„ Krása....“ poznamenala uznanlivo Ruby, keď sa pozerala ako v strede kruhu vedľa seba ležali mŕtve telá dvoch najobávanejších lovcov medzi Démonmi.

TBC...

603 Nevzdávajte sa nádeje, ja ich troch určite oživím, bolo to naznačené aj ako, takže sa máte na čo tešiť. 603 Dúfam, že vám moc nevadilo niekedy to opakovanie slov, ako "zbraň" "zatmenie" a pod. ak hej, zmením to.... 603 5 Satanov som nechcel pomenovať, radšej som sa zamerala na ich opis, aspoň sa bude tak lepšie orientovať v boji 603

Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 18:18, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty15.05.08 11:23

nieeeeeeeeee Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 ty si ich zabila Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513
Lovkyňa duší - Stránka 7 132752 ta Lovkyňa duší - Stránka 7 316745 (nic v zlom)
zas je to neskutocne napinave a putave Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 a to opakovanie som pri tej atmosfere ani nepostrehla Lovkyňa duší - Stránka 7 261136 skvela praca
tesim sa na pokracko Lovkyňa duší - Stránka 7 49896 Lovkyňa duší - Stránka 7 49896 ale rychlo ozivit brothers jasne? inac Lovkyňa duší - Stránka 7 449740 Lovkyňa duší - Stránka 7 449740
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty15.05.08 14:32

to co????? Lovkyňa duší - Stránka 7 806497 Lovkyňa duší - Stránka 7 806497 Lovkyňa duší - Stránka 7 806497 akoze si robis srandu, hej???? obaja mrtvy??? co toto ma dopekla znamenat????? dievca toto akoze nie Lovkyňa duší - Stránka 7 873139 Lovkyňa duší - Stránka 7 873139 Lovkyňa duší - Stránka 7 873139 ja sa takto nehram Lovkyňa duší - Stránka 7 449740 Lovkyňa duší - Stránka 7 449740 Lovkyňa duší - Stránka 7 449740 toto sa mi teda ani trochu nepaci Lovkyňa duší - Stránka 7 332617 Lovkyňa duší - Stránka 7 332617 Lovkyňa duší - Stránka 7 332617 tvoje dni su zratane Lovkyňa duší - Stránka 7 132752 Lovkyňa duší - Stránka 7 132752 Lovkyňa duší - Stránka 7 132752 Lovkyňa duší - Stránka 7 132752 uz je to jasne.....

ale tak pozeram, ze vravis, ze ich ozivis, ha? Shocked no tak to ti radim, lebo inak bude zle Lovkyňa duší - Stránka 7 707500 Lovkyňa duší - Stránka 7 707500 Lovkyňa duší - Stránka 7 707500 ale ze to bude mat spolocne nieco s tymi symbolmi, co im kayla namalovala na telo a jeden z nich by mal byt aktivny az po smrti, vsak???? Lovkyňa duší - Stránka 7 260605 Lovkyňa duší - Stránka 7 260605 Lovkyňa duší - Stránka 7 260605 Lovkyňa duší - Stránka 7 260605

no a kayla a seire by uz mohli nieco spravit a tu cubku lilith a samozrejme aj rubi odbachnut Lovkyňa duší - Stránka 7 487389 Lovkyňa duší - Stránka 7 487389 Lovkyňa duší - Stránka 7 487389 lebo tie dve ma teraz neskutocne nastvali Lovkyňa duší - Stránka 7 555452 akoze najprv sammyho prinutit zvracat krv a potom deana popalia a udru donho bleskom a rubi mu prebodne srdce, no akoze Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad toto nie. a inak preco seire demonov varoval, ze prichadza dean? to on nemoze byt zradca, to ja neprijmam Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad v ziadnom pripade.

no jednoznacne krasne pokracko Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 ved tak ako obycajne. milujem tuto poviedku Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 a velmi krasne ti za nu dakujem Lovkyňa duší - Stránka 7 92299 Lovkyňa duší - Stránka 7 92299 Lovkyňa duší - Stránka 7 92299 dufam, ze coskoro tu bude next part a aj nasimi boys alive a aj kayla by sa uz mohla prebrat. Lovkyňa duší - Stránka 7 284389 Lovkyňa duší - Stránka 7 260605 Lovkyňa duší - Stránka 7 260605 Lovkyňa duší - Stránka 7 260605
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty15.05.08 16:48

Lovkyňa duší - Stránka 7 568939 Lovkyňa duší - Stránka 7 568939 Lovkyňa duší - Stránka 7 568939 Lovkyňa duší - Stránka 7 568939 Lovkyňa duší - Stránka 7 71416 Lovkyňa duší - Stránka 7 71416 všetci ich zabíjate najprv Dionka potom ty to je hroznéé chudáčikovia Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 ale si ma prekvapila kolko si toho napísala wow táto časť to bolo niečo neuveritelné taká zažratá som do toho bola vôbec som nemohla sa od toho odtrhnúť no niečo fantastickéééééé a jak si to ukončila tak napínavo to sa nedáá úplne ohromujúco fatastickéé ja ta strašne Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 Lovkyňa duší - Stránka 7 891817 krásneee Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 ja by som ti tu ružičku chcela dať naozaj ,ale nedá sa Lovkyňa duší - Stránka 7 469569 Lovkyňa duší - Stránka 7 469569 Lovkyňa duší - Stránka 7 469569 Lovkyňa duší - Stránka 7 469569 Lovkyňa duší - Stránka 7 258431 Lovkyňa duší - Stránka 7 258431 Lovkyňa duší - Stránka 7 258431 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 325299 Lovkyňa duší - Stránka 7 170639 Lovkyňa duší - Stránka 7 170639 Lovkyňa duší - Stránka 7 170639 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 Lovkyňa duší - Stránka 7 430869 704 704 704 704 702 702 rýchlo dalšiu časť pomooooc Lovkyňa duší - Stránka 7 258431 Lovkyňa duší - Stránka 7 258431 Lovkyňa duší - Stránka 7 258431
Návrat hore Goto down
Pa001
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach

Počet príspevkov : 192
Nálada : Jak kdy, jak kde.
Registration date : 20.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty15.05.08 17:19

skvělé pokračování Lovkyňa duší - Stránka 7 104346
ale pokud si to rozmyslíš a oni nepřežijou Lovkyňa duší - Stránka 7 812801 Lovkyňa duší - Stránka 7 487389 Lovkyňa duší - Stránka 7 487389 Lovkyňa duší - Stránka 7 332617 Lovkyňa duší - Stránka 7 332617 Lovkyňa duší - Stránka 7 43228 Lovkyňa duší - Stránka 7 707500 Lovkyňa duší - Stránka 7 107729
Návrat hore Goto down
milleniumfalcon
Pocestný duch
Pocestný duch
milleniumfalcon

Počet príspevkov : 55
Registration date : 30.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty15.05.08 18:05

TOTO NIEEEEEEEEEEEEEEEEE! Evil or Very Mad Moji hrdinovia sú ... Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513
Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513
Prosím ťa, poponáhľaj sa s pokračovaním, ponáhľaj sa, ponáhľaj, ponáhľaj.

Ale ako vždy veľmi vydarené.

Ale vážne sa poponáhľaj. (Vieš ako, keď je niekto závislý, tak je niekto závislý = ja som na vašich poviedkach, okrem iného SN)
Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346 Lovkyňa duší - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty15.05.08 21:48

Uff, tak s trasúcimi rukami som prežila vaše komenty Lovkyňa duší - Stránka 7 868694 Pár vecičiek na objasnenie alebo potvrdenie toho, čo ste napísali:
bookika: Oživím ich tak rýchlo, ako sa bude dať Lovkyňa duší - Stránka 7 676501
Dionka: Máš pravdu, bude to mať spoločné s oboma symbolmi, čo majú brothers na koži a Seire "hrá", že je na strane Démonov, aby mohol zostať čo najdhšie pri Kayle, aby mu jeho plán vyšiel. Tvoje slová, že
citácia :
kayla by sa uz mohla prebrat
ma dostali Lovkyňa duší - Stránka 7 316745 ale neboj, už ˇkonečne v ďalšej časti ožije a spoločne s brothers dajú "pár zadkov" na správne miesto
ilovejensensam: Mne sa páči aj táto ružička naozaj to pre mňa veľa znamená ten pekný smile
Pa001: Ejha Lovkyňa duší - Stránka 7 666500 Lovkyňa duší - Stránka 7 666500 Poctivo prisahám, že brothers budú žiť a ak nie, nech ma Hell dog zožerie Lovkyňa duší - Stránka 7 886945
milleniumfalcon: Už sa na tom pracuje a možno dnes v neskorých nočných hodinách to sem hodím
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty15.05.08 21:52

Hej mazec!! lol! lol! 602 602 To si děláš srandu, že si je zabila!! affraid affraid A co Seire? Prý na jejich straně a nechá je zabít!! Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 80513 Lovkyňa duší - Stránka 7 873139 Lovkyňa duší - Stránka 7 873139 To jsem teda moc zvědavá, co s tím chceš udělat!! Lovkyňa duší - Stránka 7 994403 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674
Jinak je úplně úžásné, že máš ty části čím dál delší! Lovkyňa duší - Stránka 7 170639 Lovkyňa duší - Stránka 7 170639 Moc krásně si to všechno popsala Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 Lovkyňa duší - Stránka 7 103511 Prostě povedená část!! Lovkyňa duší - Stránka 7 312566 Lovkyňa duší - Stránka 7 949816 Lovkyňa duší - Stránka 7 214863
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty16.05.08 22:17

OZNAM

Poviedka je pozastavená z dôvodu psychického zrútenia autorky. (Videla diel 3x16-pre pochopenie) Pokračovanie bude o 2 mesiace. (To zas kvôli skúškam na škole Rolling Eyes ) Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674 Lovkyňa duší - Stránka 7 11674

Je mi to naozaj ľúto, ale nemôžem pokračovať, snáď ma pochopíte Lovkyňa duší - Stránka 7 460216 Lovkyňa duší - Stránka 7 460216 Lovkyňa duší - Stránka 7 460216

Naposledy upravil SkreechTina dňa 23.05.08 14:22, celkom upravené 3 krát.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty16.05.08 23:09

boze no tak to ma strasne mrzi, ze si sa nam zrutila Lovkyňa duší - Stránka 7 71416 Lovkyňa duší - Stránka 7 71416 Lovkyňa duší - Stránka 7 71416 snad ti skoro bude lepsie a pokracko bude skor ako o tie 2 mesiace .... no jednoznacne to pochopim a neboj, pockam si Very Happy
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty17.05.08 0:09

Proste ma dosť vzal 3x16 diel, vieš, nádej umrela u mňa naozaj ako posledná....Chytila ma neuveriteľná depka a to by sa odrazilo aj na pokráčku, čo by som nechcela. A je to aj kvôli škole, začína mi skúškové a bude to riadne "sito" a musím to nejako prežiť.
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty17.05.08 7:36

Áno Tini úplne to chápeme nejsi jediná ktorá sa psychicky zrútila z tohto dielu Lovkyňa duší - Stránka 7 71416 Lovkyňa duší - Stránka 7 677692 Lovkyňa duší - Stránka 7 677692 :511:a držím palce pri skúškach Lovkyňa duší - Stránka 7 325299
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty17.05.08 10:28

no aj ja som z toho bola mimo cele poobedie, ale nanestastie som teraz v mojej poviedke na mieste, kde ma novy diel ciastocne inspiroval, takze som happy Very Happy ale neboj je uplne v poriadku, ze ta to takto vzalo a este ked ides mat tie skusky.... No No takze drzim palce nehc ti vsetko vyjde ako ma Lovkyňa duší - Stránka 7 312566 Lovkyňa duší - Stránka 7 312566 Lovkyňa duší - Stránka 7 312566
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty18.05.08 20:49

To je mi líto! Lovkyňa duší - Stránka 7 71416 Doufám, že se brzo vzpamatuješ a zkoušky zvládneš! Lovkyňa duší - Stránka 7 673161 Lovkyňa duší - Stránka 7 673161
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Lovkyňa duší   Lovkyňa duší - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

Lovkyňa duší
Návrat hore 
Strana 7 z 10Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: SkreechTina-
Prejdi na: