|
| Lovkyňa duší | |
|
+22wiktoriano Kacena222 calla Wanis SNAdeline Pa001 milleniumfalcon Soniq bookika keksiiq nikita Ettie jana7413 janka410 Samabel Sarinka Blanka Madlen LenkaX22 SNlois dion-fortune SkreechTina 26 posters | |
Autor | Správa |
---|
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 19.05.08 21:27 | |
| | |
| | | SNAdeline Pocestný duch
Počet príspevkov : 53 Age : 29 Bydlisko : Klášterec nad Ohří Nálada : Super! Registration date : 20.05.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 20.05.08 14:37 | |
| Je to super , ale doufam že je oživíš ,protože bych neudržela slzy ale jinak super jako vždy | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 23.05.08 0:31 | |
| Dik moc, že ste ma pochopili a nakoniec som sa odhodlala a konečne spravila to, na čo sa tak tešíte ( ale len túto časť! )....Dúfam, že sa bude páčiť. Aby som nezabudla, toto je vlastne začiatok 6 Part PART 6 ZNOVUOŽIVENIE Fort Bridger – Starý kovbojský cintorín, Wyoming, 00:28Krvavo-červený mesiac desivo svietil na oblohe a v okolí cintorína nebolo ani živej duše. Akoby tajomná sila odohnala všetkých čo najďalej od tohto miesta, kde vyhasli dva životy. Satani zostali stáť v kruhu a čakali, pokým neprebehne posledná zasväcovacia fáza rituálu pre Lilith. Naklonila sa nad Samovým telom a vystrela ruku. Zamrmlala pár slov a čakala. O pár sekúnd to zopakovala, ale nič sa nedialo. Zamračila sa a pohľadom hľadala Ruby. Keď k nej Ruby prisúpila, povedala jej: „ Zisti, kde je duša mladého Winchestra.“ Bez slova zmizla a ozval sa jeden zo Satanov. „ Niečo nie je v poriadku?“Lilith sa pozrela na chalana s červenými vlasmi, ktorý sa na ňu škodoradostne uškŕňal. Nemala ho rada, ale musela ho trpieť. „ Samozrejme, že nie je! Necítim jeho dušu!“ Toto mal byť posledný krok, zničiť svojho konkurenta, jediného oživeného Azazelovho obľúbenca, aby zostala iba ona a mohla tak dokončiť úlohu, ktorá jej bola od začiatku daná. Archanjel Gabriel sa zasmial a jeho smiech sa niesol pomedzi náhrobnými kameňmi. Keby nemala moc na dosah ruky, určite by mu zotrela ten úsmev z tváre. „ Niežeby som sa nenudil, ale radšej sa pôjdem zabaviť s Kaylou. Keď budeš konečne vodcom, ozvi sa, aby sme sa dohodli ohľade Obetnej knihy.“Ďalší, ktorého musela pri sebe trpieť. Nič mu nepovedala, nechcela sa ešte viac rozčuľovať. Popravde ju ani nezaujímalo, čo bude robiť s mŕtvym Mediusom, jej myšlienky zamestnával Sam, jeho stratená duša a fakt, že jej zostáva malý krok k dokonalosti. Keď Seire počul prehovoriť Gabriela, vykročil k nemu a zastavil ho. „ Daj mi pár minút, nech sa s ňou rozlúčim.“ požiadal ho stíšeným prosebným hlasom. „ Mal si na to dosť času to spraviť predtým.....“„ Ty sám si dokázal počkať až do teraz, pár minút ťa predsa nezabije.“Gabrielovi sa na tom niečo nepáčilo, ale nakoniec mu to dovolil. Keby sa o niečo pokúsil, je tu dosť Démonov, ktorí by ho na mieste poslali v mukách do Pekla. Videl, ako si kľakol k jej telu a sklonil sa k jej hlave tak, že mu bránil vo výhľade. Vzdychol si a radšej sa otočil, nemal chuť sa pozerať na úchylného Démona. Seire ju pohladil po hlave a prisunul sa k nej bližšie, aby nikto nevidel, čo sa chystá urobiť. Nenápadne vytiahol malú červenú ampulku, v ktorej bolo už len pár kvapiek jedovatej tekutiny. Pevne ju stisol v dlani a ruka sa mu rozžiarila slabým svetielkom. Cítil, ako praskla a kvapky dopadali na jej pery. Otvoril dlaň a zmenený jed palcom jemne rozmazal po celej šírke jej úst. Neprebrala sa hneď, ale cítil slabé, stíšené búchanie v jej hrudi. Nadvihol ju a oprel si ju o seba. Do tmy rýchlo šepkal formulku na jej úplné oživenie. Bol tak zaujatý tým, čo robil, že si nevšimol Gabriela, ktorý stál za jeho chrbtom a všetko videl. „ Ty zradca!“ zreval a upútal tým na seba pozornosť ostatných Démonov. Seireho myklo od prekvapenia až pustil Kaylu na zem. Otočil sa na Archanjela a vstal. „ Na tvojom mieste by som tu už nebol.“ povedal a zmizol. Lilith sa chcela dozvedieť, čo sa to deje pri Pekelnej bráne, keď sa pri nej zjavila Ruby. Neprichádzala s dobrou správou. „ Nikto o dušiach oboch Winchestrovcov nič nevie. Nikde nie sú, niet po nich ani stopy.“Keď sa už chystala na ňu nakričať za neschopnosť, prerušili ju prekvapené výkriky a následné zrevanie. Otočila sa a videla vystreté Gabrielove krídla, ktoré sa pomaly lámali v neprirodzených uhloch v sprievode zvuku pukania kostí. Oprel sa o najbližší náhrobok a vrieskal ako zmyslov zbavený. Potom začula nový, neznámy ženský hlas a z tieňa Pekelnej brány vystúpila ďalšia okrídlená postava s fialovým leskom v očiach. „ Je to zábavnejšie ako trhať muche krídelká...“Chcela vedieť, kto to je, keď Ruby vedľa nej vystrašeným hlasom zašepkala: „ Kayla Coltová....“Pozrela sa na Lilith s naozajstným strachom v očiach a rýchlo dýchala. Všetkým Démonom prešiel mráz po chrbte keď Kayla začala hovoriť niečo v tajomnom jazyku, ktorý sa zlovestne niesol ako mor po celom cintoríne. V očiach sa jej blysol fialový záblesk a pomalým krokom sa približovala k skupinke 5 Satanov. V tom sa ozvalo mocné zavitie a pod jej bielym krídlom sa objavil Royan. Obnovila jeho silu a vyrieknutým kúzlom sa zahojili rany, ktoré naposledy získal. Nikto sa nehýbal, Démoni sa na seba bezradne pozerali a ich pohľady utekali k Satanom. Kayla stíchla a zrazu sa pod jej čiernym krídlom zjavila Sinia vo svojej Démonickej podobe. Prešla v sprievode svojich miláčikov okolo vzlykajúceho Gabriela a pohľadom hypnotizovala dievčatko s bielymi očami. Ruby chcela nenápadne zmiznúť, ale zmrazil ju pohľad do jej očí. Cítila, ako sa jej niečo obtrelo o nohy a zistila, že je v pasci. Nemala sa už kam pohnúť. „ Len tak ľahko teraz neutečieš....“ prehovorila k nej Kayla. Keď už bola úplne blízko Satanov, videla, že ani jeden z nich sa nechystá na ňu zaútočiť. Pousmiala sa, ale rýchlo je zamrzol úsmev na tvári, keď na zemi zbadala mŕtvych bratov a vzplanul v nej hnev. „ Niekto sa ale činil....“Pár krát zamávala krídlami a zo zavretej päste jej vyžiarilo svetlo. Prudko zdvihla ruku do vzduchu a cintorínom prešla tlaková vlna ako po výbuchu, ktorá zničila len najslabších z prítomných Démonov. Lilith si musela zakryť oči pred tou oslepujúcou žiarou. Pár otrasených Démonov sa na Mediusa vrhlo, ale skončili na pol ceste, lebo ich dostali Royan alebo Sinia. Začal z nich unikať sírnatý dym, ktorý rýchlo zmizol. Všimla si, ako Lilith nenávistne zasvietili biele oči do tmy. Stáli proti sebe a sledovala, ako chce malé dievčatko na ňu zaútočiť. Nepohla sa ani o centimeter, keď vedľa nej udrel blesk. „ Trochu vedľa a už by som si myslela, že ma chceš zničiť. Tak ty si Lilith?“ Premerala si ju svojimi fialovými očami a pokračovala: „ Nemala by si sa radšej hrať niekde na pieskovisku? Vieš, pre dievčatká ako ty, by to tu mohlo byť nebezpečné....“ „ Predvediem ti, ako sa dokážem hrať s Mediusmi.“ a chcela znova na ňu využiť svoje schopnosti, ale Ala ju zastavila a zatriasla ňou. „ Nesmieš to urobiť!“ a v tvári mala rovnaký výraz strachu ako Ruby. „ Prečo?!“ zvrieskla Lilith a naštvane pokračovala: „ Čo sa jej tak bojíte?! To ja som dnes večer najmocnejšia!“„ No toto,“ ozvala sa s hraným prekvapením Kayla. „ Skoro by som sa ťa zľakla, keby ten tvoj hlások neznel ako pišťanie chytenej myši.....“Lilith sa na ňu otočila a urazene vztýčila hlavu. „ Môžem ti ukázať svoju pravú podobu...“ „ Ale nemôžeš, lebo si v pasci. Doslova....a do písmena.....“ a posmešne sa uškrnula. Lilith s Alou sa spoločne pozreli na trávu, kde začínala svietiť diablova pasca. Znova sa ozvala Kayla: „ Keďže nemáš kam utiecť, rada by som ti oznámila, že to ja som po celý čas držala duše oboch Winchestrovcov. Povedz, aký je to pocit, nemať niečo, čo tak neskutočne potrebuješ?“ „ Ty hnusná špina, o chvíľu s tebou skoncujem!“ zakričala Lilith a za plecia ju stále držala Ala. Ticho zatmenia preťal ironický smiech. „ Počkaj, musím si na teba posvietiť, aby som tým tvojim slovám uverila a začala sa báť.“Kayla zdvihla ruku s prsteňmi a vyriekla pár viet, ktoré predniesla v Anjelskom jazyku. Jediný Gabriel dokázal rozoznať časť kúzla. ...sila a schopnosti v jedno povstanú, stratené duše svoje miesto nájdu, pokrvní bratia spoločne ožijú.... „ Zastavte ju niekto!!“ zreval, ale jeho výkrik zanikol v šume malinkých motýlích krídel, ktorí začali vystupovať z prsteňa. Svietiace motýle sa rozpŕchli po okolí a na cintoríne sa zmiešalo dokopy modro-červené svetlo. Kayla v duchu tŕpla, aby si nikto nič nevšimol, hlavne dva malé blikajúce motýle, ktoré sa nevzniesli do vzduchu, ale klesli na zem, k telám oboch bratov. Keď sa ich dotkli, rozplynuli sa. Túžila sa tým smerom pozrieť, ale musela odolať, nechcela na nich upútať pozornosť. „ Takže, čo máš v pláne teraz, maličká?“ „ Zajala si ma do pasce, ale moje schopnosti si nezastavila...“ šepla Lilith a jediným jej pohybom ruky sa z tieňov vysokých hrobov začali vynárať pekelné Démonické psi. Bolo ich asi päť a Kayla videla ich veľké špicaté zuby, po ktorých im stekali dlhé sliny. Naježená srsť na chrbte a na chvoste signalizovali, že nie sú veľmi priateľskí. „ Ak dobre viem, nemám napísané meno v Obetnej knihe.“ „ Tak ti možno unikla informácia, že ako Držiteľka zmlúv a dohôd ovládam Démonických psov.“Sinia a Royan sa bojovne postavili pred Kaylu a plamene na oboch vyšľahli do výšky. Všetkých ale prekvapil zvuk potiahnutia spúšte a následný výstrel, ktorý zranil jedného z vrčiacich Démonických psov. „ Ďalší je tvoj, Sam...“ TBC...
Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 18:25, celkom upravené 4 krát. | |
Počet príspevkov : 53 Age : 29 Bydlisko : Klášterec nad Ohří Nálada : Super! Registration date : 20.05.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 23.05.08 12:37 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 23.05.08 13:17 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 23.05.08 13:21 | |
| jesisi kriste pane na nebi akoze tato cast bola uplne, ze ja ani nemam slov, musim najprv rozdychat.... 1...2....3...4...5... okey uz som sa dostatocne upokojila, takze najprv sa ti musim podakovat, ze boys su spat a tiez aj kayla velmi sa mi pacilo, ako im tam zacala davat na frak ozaj cool no a seire, este stale zije takze please please nech to tak aj ostane som zvedava, co spravia satani teraz ale tak gabriela si pekne podala a lilith ako drza bola dufam, ze jej teraz kayla pekne ukaze, kde jej miesto.... usmrkancovci malemu za to co vsetko sposobila ta cubka proste do pekla s nou a ten koniec bol skvely, ako nasi boys spat v akcii proste nadhera skoda len, ze si na pokracko budem musiet pockat tak dlho ale tak drzim palce, nech ti je coskoro lepsie, lebo ty valis dievca proste tato poviedka sa mi velmi paci ps: vsimas, ako zase orodujem za serieho? dufam, ze mi ho tam este das, aby som si ho mohla aspon trochu uzit, ak sa ho nakoniec rozhodnes zabit | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 23.05.08 17:55 | |
| | |
| | | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 25.05.08 11:19 | |
| Naozaj ste ma potešili svojimi krásnymi slovami, ale už naozaj naposledy sem hodím pokráčko, lebo ak už konečne nezbŕdnem do učenia, dopadnem podobne ako Démon v tomto boji Dionka: Seire sa ešte objaví, neboj BOJ Fort Bridger – Starý kovbojský cintorín, Wyoming, 00:55Všetci sa otočili za Deanovým hlasom, ktorý tam stál a v ruke mal svoju zbraň, z ktorej stúpal strieborný dym. Vedľa neho bol Sam, ktorý nejavil žiadne známky bolesti, aj keď mal trochu uschnutej krvi na tvári. Obom na krku pulzovala žila, presne na mieste, kde mali symbol ležatej osmičky. Kayla sa na nich konečne pozrela a stretla sa s ich pohľadmi. Trošku ju zarazilo, že v ich očiach videla miernu zlosť na jej osobu, ale pochopila to. Dúfala, že nájde čas, aby im to všetko vysvetlila. „ Ako....??“ nechápala Lilith. „ Nevravela si, že máš rada prekvapenia?“ opýtal sa jej škodoradostne Dean. Sam sa pozeral na veľkého pekelného psa a ten sledoval jeho. Obaja nepohnute stáli len chvíľu, dokým sa okolím neozval ďalší výstrel a pes padol na zem. „ Pekný zásah, braček.“ „ Ja som to nebol....“ „ Rád vás vidím, chlapci....“ Z krovia vyšiel Bobby a za ním ďalší lovci s nabitými zbraňami, ostrými dýkami, kolmi zo santalového dreva a studenou svätenou vodou. „ Ideš skoro, Bobby, zábava sa ani nezačala.“ povedal Sam a usmial sa. „ Tak to aby sme ju konečne rozprúdili...“ ozvala sa Kayla a zdvihnutou žiariacou rukou k nebu spustila znova ohlušujúcu vlnu, ktorá zmietla ďalších pár Démonov. Sam a Dean sa k sebe postavili chrbtami a Bobby spolu s ostatnými lovcami čakali na tých, ktorí to prežili. Keď oslepujúce svetlo ustalo, Kayla si všimla, ako Royan spoločne so Siniou bojujú s Démonickými psami. „ Myslím, že je na čase, aby sme sa zapojili.“ zahrmel divný mužský hlas, ktorý patril jednému zo Satanov – zavalitému mužovi s hnedými vlasmi. Ako to dopovedal, všetkým Satanom sa rozsvietili oči vo farbe živlov, ktorým vládli a každý z nich niečo predviedol. V diaľke bolo počuť prichádzajúce búrkové mraky, stromom na cintoríne začali zlovestne vŕzgať dlhé konáre, zdvihol sa silný vietor a Satanovi s červenými očami vzbĺkli dlane ohňom. „ Konečne!“ zaradovala sa nefalšovane Lilith. Gabriel sa krčil pod vysokou sochou modliaceho sa anjela a snažil sa aspoň trochu poskladať svoje polámané a krvavé krídla. Nemohol z cintorína odísť a preto musel čakať, dokým sa všetko neskončí. Pritiahol si kolená pod bradu a tŕpol, aby ho nič nezasiahlo. Nevšimol si, že pri Pekelnej bráne je položený Colt aj s Obetnou knihou. Keby chcel, mohol vypustiť z Pekla pomoc, zobrať knihu a všetko razom ukončiť, ale strach mu zatemnil mozog a najviac sa snažil zachrániť svoju existenciu. „ Sam, Dean, vaše schopnosti!!“ zakričala Kayla ešte predtým, ako sa na ňu vrhla banda Démonov. Bratia sa nemuseli pýtať, čo tým myslela. Od kedy ožili, cítili v sebe novú silu, ktorá čakala, kedy vyjde konečne na povrch. Dean s úsmevom na perách luskol prstami a cez pár Démonov preletel blesk, ktorý ich na mieste zoškvaril na popol. Sam sa nenechal zahanbiť a pod jeho svietiacou dlaňou vybuchovali telá, z ktorých rýchlo unikal čierny hustý dym. Kayla pomocou kúziel a Sinie, ktorá sa k nej vrátila, trhala na malé kúsky každého, kto sa k nej priblížil. Bobby míňal náboje, až mu hlaveň brokovnice pálila prsty. Na cintoríne sa strhla veľká bitka, kde spočiatku mali prevahu lovci. Nikto z nich našťastie neútočil na Satanov, sústredili sa hlavne na Démov z légií. Keď Royan dobehol a roztrhal posledného Démonického psa, pridal sa k Sinii a vzduchom lietalo toľko síri, že ňou bolo zamorené celé ovzdušie a vďaka vetru bola rozviata aj do okolia. Všetci sa držali statočne, bratia v sebe za pár minút objavovali nové schopnosti, ktoré ihneď správne využili a jednou ranou dokázali zabiť aj štyroch Démonov naraz. Okolím sa ozýval rev, bolestné výkriky, žalostné skučanie a bojovné hučanie. Čas prestával hrať hlavnú úlohu, bojovalo sa na život a na smrť, neplatila žiadna milosť. Cintorín sa stával živým pohrebiskom pre padlé telá. Svätená voda sa pomaly míňala a jediná záchrana lovcov zostávala ešte v ich zbraniach. Do sírnatého ovzdušia sa pridával dym z výstrelov. Čoraz viac silných Démonov sa pripájalo do boja. Vybuchujúce stromy v plameňoch, alebo lietajúce malé kúsky z rozbitých náhrobkov po zásahu bleskom, človek si pripadal ako na mínovom poli pod paľbou nepriateľa. To najhoršie však len prišlo vo forme trasúcej sa zeme, ktorá sa pod pár lovcami prepadla. Zároveň zosilnený vietor, besniaci ako malý hurikán, odvial všetko preč, čo mu stálo v ceste, takže niektorí lovci tvrdo dopadli na chladný mramor vysokých náhrobných tabúľ. Čím viacej Démonov sa podarilo zničiť, tým viacej ich pribudlo. Ruby a Ala bez pohnutia sledovali besniaci súboj, okrem malej Lilith, ktorá sa zapájala svojimi svetelnými výbojmi z nebies a využívala všetko, aby pomohla Satanom v zabíjaní. „ Bolo by dobré sa trochu schladiť, páni....“ povedalo veselo dievča s tmavomodrými démonickými očami a otvorila dlaň smerom k nebesiam. Z oblohy začali padať malé kvapky, ktoré sa ale v sekunde zmenili na lejak. V boji začali viesť Satani. Po vyvrcholení nahromadeného adrenalínu prichádzala pomaly únava, ktorá najviac dopadla na tri zadychčané postavy - Kaylu, Sama a Deana. Z úst im vychádzala para a mokré oblečenie sa im lepilo na telo a v prípade Mediusa oťažievali aj krídla nasiaknuté vodou. Ich pohyby už neboli také presné a ubúdali im sily. Kayla cítila, že už takto dlho nevydrží a videla aj na tvárach ostatných, že to začínajú vzdávať. Tak isto aj jej vyrieknuté kúzla boli slabšie. Pasce pod chytenými Démonmi začali slabnúť, až nakoniec zhasli. Znova by sa obnovili, keby Royan a Sinia neboli v zápale boja, aby ochránili aspoň tých lovcov, ktorí prežili. Vyčerpanie spôsobilo, že sa oslabila aj ostražitosť. Dean si nevšimol letiaci kameň, ktorý sa s veľkou rýchlosťou rútil priamo naňho. Tvár sa mu zrazu zamračila od novej bolesti a chytil sa za plece, kde kameň dopadol. Sam sa k nemu otočil a v tom momente vedľa nich vybuchol strom a niektoré veľké ostré triesky sa obom zapichli do tiel, najviac do chrbta a pár im len tak-tak porezalo tvár. Bobby mal narýchlo obviazanú zakrvavenú ruku po zrážke s jedným Démonom, ktorý sa na neho vrhol s nožom. Kayla mala pocit, že spolu s kvapkami jej po tvári stekajú aj slzy. Zakaždým, keď začula, ako Démon porazil lovca a zabil ho, sa sama seba v duchu pýtala, či chcela práve toto. Bol tento boj tá spravodlivosť, ktorú sa tak snažila dosiahnuť a zachrániť tak mnohé životy? V hlave jej zneli známe slová: ....aj keď mnohé duše padnú, nevzdávaj sa, neskláňaj hlavu, len ty, MEDIUS, s veľkou mocou, skončíš tento boj pred polnocou....Polnoc už dávno pominula, presne tak isto aj jej sila. Bola v stave, kedy už nerozmýšľala nad tým, čo robí, len chcela, aby to všetko raz a navždy skončilo. Už mala naozaj dosť tých mŕtvych tiel a zmarených nevinných životov. Zhlboka sa nadýchla a plne sústredená si medzi dlaňami vytvorila žiarivú fialovú guľu, ktorá bola vo veľkosti volejbalovej lopty. Pár krát ju otočila, potom ju vyhodila do vzduchu a sledovala ju, dokým sa nezastavila. Oslobodená Ruby si všimla Kaylu a vytiahla svoju dýku, prikrádajúc sa k okrídlenému chrbtu. Bola naozaj blízko, aby stačil len jediný správny pohyb na smrteľný zásah. Svetelný výbuch a nasledujúca tlaková vlna, ktorá zrazu nastala, zrovnala polovicu Démonov a na malú chvíľu všetko stíchlo. Oslepení, ohlušení a bezradní zostali tí, ktorý explóziu prestáli a zostali na žive. Skôr, ako sa stihol niekto čo i len nadýchnuť, prerušila ticho malá červená kvapka, ktorá dopadla na steblo trávy a stiekla na zem. Bratia sa otočili za tým nepatrným zvukom a videli, ako sa Ruby nakláňa nad Kaylou. Tá včas zacítila jej prítomnosť ale keď sa na ňu otáčala, čepeľ dýky ju pozeral po celej šírke lakťa. Aj napriek bolesti dýku stočila a s nenávisťou ju zabodla majiteľke do srdca. Prekvapená Ruby to nečakala a o krok od nej odstúpila, s dýkou v hrudi. Celé jej telo zvnútra párkrát zablikalo a dopadlo do mláky na zem. Nad jej telom sa týčila Kayla a utierajúc si krv do trička zašepkala: „ Vybrala si si nevhodného súpera....“V tom na pleci zacítila nieču ruku a už sa chcela brániť, ale zistila, že je to Dean. „ Si v poriadku?“ a skúmal jej ranu svojim zamračeným pohľadom. „ To isté by som sa mohla opýtať ja vás.“ povedala, keď došiel Sam a na líci mal krvavú ranu. Chcel jej niečo na to odpovedať, keď si zrazu všimol, že z neba padá maličký svietiaci fialový popolček. Kayle sa rozšírili oči a rýchlo skríkla mená svojich miláčikov. Tí k nej hneď pribehli a zmenili sa na svoju normálnu podobu. Zjavila sa tam čierna mačka a biely pes, ktorí si sadli pod jej vystreté krídla. Lovci hneď pochopili, prečo tak urobila. Poslední Démoni, ktorí si mysleli, že ich už nič nečaká, po dotyku s popolčekom ich telá vzbĺkli ako fakle. Bola to druhá fáza Kaylinho kúzla, ktorá ničila všetko démonické, čo ešte žilo. Ak by nestiahla Royana a Siniu, zasiahlo by ich to v plnej miere. Satani si obliekli svoje plášte a hlavu si zakryli veľkými kapucňami. Ala však také šťastie nemala a zhorela vedľa Lilith rýchlejšie ako suché lístie. Všetky živly, ktoré besnili po celom cintoríne, ustali. Mraky sa rozpustili a bolo vidieť už len kosáčik zatmenia mesiaca. Toto posledné kúzlo fungovalo dokonale. Zostali len lovci, Satani a jeden Archanjel, ktorý sa bál pohnúť, aby na seba neupozornil. „ Konečne nastalo vyrovnanie strán....“ povedal Bobby, ktorý prišiel k bratom a uznanlivo sa na Mediusa pozeral. Prišli k nim aj poslední lovci, zranení, zakrvavení alebo krívajúci, ale dýchajúci a ochotní sa pustiť do boja s tým najhorším zlom. TBC...
Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 18:36, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 25.05.08 11:43 | |
| | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 25.05.08 12:34 | |
| | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 25.05.08 13:05 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 25.05.08 14:00 | |
| | |
| | | Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| | | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 03.06.08 20:57 | |
| | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 03.06.08 21:46 | |
| Baby, vaše slová sú pre mňa najväčšou odmenou, to, že sa vám to páči ma naozaj teší a ohľade pokráčka, no, asi až vo štvrtok, lebo vtedy budem vedieť výsledky z jedného testu, z ktorého som dosť vyklepaná a tak.....Ale aj keby som ho neurobila, v zúrivosti určite napíšem pokráčko Madlen: Spomenula som si, ako si písala, že by si tam mala rada Bobbyho, tak som ho tam dala, veď on by našich brothers by nemohol nechať na "holičkách" Dionka: Akurát nad Seirem špekulujem, ale ešte uvidím, kde a a ko ho zasadím do deja..... Naozaj vám všetkým pekne ďakujem a dúfam, že zostanete spolu so mnou až do konca príbehu | |
| | | Soniq Winchester
| | | | SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 09.06.08 12:35 | |
| Tradáááá, pokráčko je tu Dúfam, že poteší, aj keď na tom konci....Všetky vysvetľovačky budú v ďalšej časti aj odpovede na otázky, to už mám premyslené.....Konečne môžem povedať, že pomaly, ale isto sa blížime ku koncu Tak, už vás nechám čítať POMSTA DUCHOVFort Bridger – Starý kovbojský cintorín, Wyoming, 02:53Keď už neboli počuť kvílivé zvuky horiacich Démonov, ani cítiť vo vzduchu síru, keď sa ustálilo počasie a všetko sa akoby zastavilo, Gabriel opatrne zdvihol hlavu a mierne sa porozhliadol po okolí. Vôbec netušil, čo všetko sa stalo, len dúfal, že je koniec. Nevedel, kto žije a kto vôbec vyhral. Začul hlasy, ktoré nespoznával a preto sa potichu vystrčil spoza kamenného anjela, pod ktorým sa po celý čas skrýval. Prekvapilo ho, čo uvidel, ako sa celá situácia zmenila a vyvodil si z toho záver, že Lilith prehrala. Znova sa oprel chrbtom o sivý kameň a vydýchol si. Niekde v hĺbke svojho vnútra ju naozaj nemal rád a priečila sa mu predstava, že by mal s ňou spolupracovať, hlavne ak by mala v rukách Obetnú knihu. V tom mu padol pohľad na dve vzácne veci pri Pekelnej bráne. Kniha slabučko spod stránok svetielkovala a vedľa nej sa na zemi vynímal Colt. Bolo to zvláštne, ale usmial sa. Začul, ako niekto tlieska. Hlavy všetkých sa otočili na postavu vysokého Satana, ktorý si zložil kapucňu a pozeral sa len na Kaylu. Bola to Démonka Zeme a tvár sa jej skrivila do diabolského úsmevu. „ Musím povedať, že tentokrát ma sila Mediusa prekvapuje. Povedz, ktorí hlupáci za teba obetovali svoje životy?“ „ Prečo ťa to zaujíma?“ vyštekla na ňu Kayla a cítila, ako v nej vrie hnev za urážku jej rodičov. „ Zomreli zbytočne.....O chvíľu ich budeš nasledovať....“ „ To sa ešte uvidí....“Satan a Medius sa prebodávali nenávistným pohľadom, lovci spolu s Bobbym si pripravovali zbrane, Dean a Sam v sebe zhromažďovali silu, Royan a Sinia sa znova zmenili na Démonické príšery a čakalo sa na jediný povel do boja. Ten prišiel rýchlo v podobe potiahnutia spúšte, užasnutého zašepkania a následného výstrelu. Cintorínom sa ozval ešte ďalší výstrel. V momente sa zabudlo, kto je proti komu a všetci sa otočili smerom k Pekelnej bráne, odkiaľ tie zvuky prišili. Bol to zvláštny výjav. Telo malej Lilith padalo k zemi, na hrudi držala Obetnú knihu a nad ňou stál Gabriel s Coltom v ruke, z ktorého sa jemne dymilo. Bolo vidieť, ako párkrát Lilith zablikala a telom jej prešli elektrické výboje. Gabriel si všimol obecenstva a na všetkých sa usmial. Potom Coltom namieril na Kaylu. Tá sa rýchlo nadýchla a očakávala to najhoršie. Zrazu Archanjel otvoril dlaň, Colt padol vedľa bezvládneho detského tela a celú jeho osobu ožiarilo jasné svetlo. S trochou bolesti vystrel krídla, ktoré sa mu hojili a kosti zapadali na svoje pôvodné miesta. Každá rana sa zacelila, po krvi alebo jazve nebolo ani stopy. Veľkolepo nimi zamával a zmizol. Nikto neprehovoril, čakalo sa, čo sa bude diať. Vtom z Obetnej knihy vystrelil svetelný lúč, presne z miesta, kadiaľ preletel náboj z Coltu. Lúč sa zväčšoval a naberal na intenzite, až všetkých oslepoval. Sinia zastrihala ušami a spoločne s Royanom sa obrátili na Satanov. Dean akoby zacítil vnútornú nervozitu Démonickej mačky a ako jediný z lovcov sledoval posledných Démonov, ktorý zostali ukrytí medzi náhrobnými krížmi a mramorovými tabuľami. Spomenul si na Valacove slová a očakával, že sa na nich Satani vrhnú s novou silou, ale nič také sa nestalo. Nevedel, či má niekoho na to upozorniť, ale skôr, ako chcel nad tým uvažovať, ho z myšlienok vytrhol silnejúci šepot, ktorý vychádzal z vysvietenej knihy. Lúč zoslabol a v jeho vnútri sa objavovali duchovia. Perleťovo-bieli alebo zamatovo čierni, niektorých nebolo ani vidno, a niektorí sa ukázali len raz a zmizli. Pár z nich si to namierilo rovno k lovcom a skúmali ich tváre. Zrazu spoza veľkého keltského kríža biely duch vysokého muža v plášti, ktorý sa nosil za čias Sherloka Holmesa, dusivým hlasom niečo zakričal a ukázal na Satanov. Nikto mu nerozumel, ale tí vyvolení pochopili. Démon ohňa sa pozrel na približujúcu sa skupinku duchov, ktorí sa netvárili veľmi veselo a urobil jediné – zmizol. Démon vody v podobe školáčky s ružovo-čiernymi vlasmi nasledoval svojho druha o pár sekúnd neskôr. Zostali už len dvaja Satani, ktorí sa nepohli z miesta a pokojne stáli. Duchovia sa najprv vrhli na zavalitého muža, ktorý nestihol ani zareagovať a už jeho telo trhali na malé kúsky. Kayla k nim opatrne pristúpila. Toto bola robota aj pre ňu, lebo sírnatý dym sa dostával von pri každom vytrhnutí ľudského mäsa. Podobne týrali aj blondínu, ktorá sa Mediusovi vyhrážala smrťou. Pár lovcov sa chcelo pripojiť, alebo aspoň jej kryť chrbát, ale Bobby ich zastavil. Kayla pomocou svojich dvoch miláčikov dohnala dva čierne meniace sa sírnaté duše k Pekelnej bráne. Špeciálna formulka v tajomnom jazyku spôsobila, že sa stred brány otvoril a ukázal kúsok obávaného Pekla. V sekunde ich to vcucalo dovnútra a okolím sa rozľahlo posledné zúfalé kričanie. Nastalo ticho a duchovia sa pomaly strácali medzi stromami. Keď sa už dúfalo, že je po všetkom, pozornosť upútali bratia. Obaja sa chytili za hlavu a Sam dokonca kľakol na jedno koleno. V oboch sa niečo zlomilo a zamorilo im to celé vnútro. Šírilo sa im to telom ako vírus a vnútri zvádzali ťažký boj so svojou dušou. Temná a tajomná sila v nich prebúdzala ich najhoršie vlastnosti, súrila na povrch ich najhlbšiu nenávisť, krutosť a bezcitnosť. V ústach cítili pachuť túžby po ničení a zabíjaní. „ Musíš ho.....ZABIŤ! Zabi ho!!!“ zahučal obom hlboký mužský hlas. SÚBOJ ROVNAKEJ KRVIFort Bridger – Starý kovbojský cintorín, Wyoming, 03:43Obaja prežívali muky, ktoré sa nedali zastaviť a pri pokuse sa im vzoprieť, sa bolesť v hlave zvýšila. Kayla pribehla k šokovanému Bobbymu a ako ostatní, ani ona netušila, čo sa práve deje. Sama seba sa v duchu pýtala, či niekde pri oživovaní neurobila chybu, ale k ničomu neprišla. Sam sa postavil a pozrel sa na svojho brata, ktorý stál oproti nemu. „ Nemôžem....nemôžem to spraviť!!!!“ Dean ho začul a obdivoval Sama, ktorý sa dokázal vzoprieť tomu zvláštnemu nutkaniu vraždiť a vyslovil tých pár slov. Vzápätí sa tajomný hlas ozval znova. „ Musíš to urobiť!!!! Žiť môže len jeden Winchester!“ „ Buď ticho!!!!“ zreval Dean a pohľadom hľadel na brata, ktorý sa trápil rovnako ako on. Zrazu mu zaľahlo v ušiach a mozog mu vypovedal službu. Zatemnila sa mu myseľ a už sa na mladšieho lovca pozeral inak. Bolesť v hlave ustupovala a cítil v sebe novú silu a desivé rozhodnutie. „ Tak dobre....skončime to.“ Jeho duša vnútri zúfalo kričala a bojovala, ale zmenený Dean si to nevšímal. Nespoznával sa. „ Moja reč, braček.“Samova duša nemohla uveriť, že sa poddal a poslúchol ten hlas. Dean zdvihol ruku a vedľa Sama dopadol mramorový kúsok kameňa z najbližšieho hrobu. „ Triafaš mizerne, Dean. Otec by na teba nebol hrdý.“ „ Čo ty môžeš o tom vedieť?!“ „ Viem toho dosť....“ a ako dopovedal, využil svoje psychické schopnosti a veľkým odpadnutým konárom udrel Deana do hlavy. Ten sa len otriasol a rozsvietenú dlaň namieril na brata. „ Biješ sa ako baba, Sammy.“ „ Nehovor mi Sammy!!“Medzi bratmi sa razom strhla bitka, pri ktorej lietali blesky a údery z jednej strany na druhú. Ani jeden toho druhého vážne nezranil a miestami bolo vidieť, ako ani nechcú boj, ale temnota ich úplne pohltila. Kayla tŕpla a chcela, aby prestali, lebo niektoré ich rany skoro zasiahli lovcov a jeden z bratov vážne popálil Bobbyho plece. Royan a Sinia krúžili okolo Sama a Deana, ale obaja neboli posadnutí Démonom, takže Diablova pasca by moc nepomohla. „ Posunuli by ste sa trochu?“ ozvala sa Kayla a pozrela na Bobbyho, ktorý stál rovno za jej chrbtom. Keď o krok odstúpil, rozprestrela krídla a hľadala vhodný okamih, aby sa mohla premiestniť a využiť tak moment prekvapenia. Svoju príležitosť videla vo chvíli, keď sa Sam nakláňal nad Deanom v tesnej blízkosti, ktorý ležal na zemi a chcel ho prebodnúť dýkou, ktorú vytiahol z Rubynho tela. Pre oboch to bol šok, keď sa medzi nimi objavila Kayla a dlaňami sa im dotkal miesta, kde mali bratia vytetovaný symbol proti posadnutiu. Obom sa zatmelo pred očami a padli na zem. Konečne si vydýchla a pomaly vstala. Prišiel k nej Bobby a v očiach mal nevyslovenú otázku. Ona ho obdarila slabým úsmevom a povedala: „ Pozbierajte telá všetkých mŕtvych lovcov a uložte ich do radu.“Urobili, ako povedala, bez poznámok alebo zbytočných rečí. Keď poslala poslednú dušu na zaslúžený odpočinok, porozhliadla sa po okolí. Niektorí lovci stáli nad telami a lúčili sa s nimi po svojom. Royan silno zavil a Sinia bola znova čiernou mačku v Kaylinom náručí. Videla, ako k nej kráča Bobby a v rukách drží Obetnú knihu aj Colt. „ Neviem, či je spôsob, akým sa ti poďakovať, Medius.“ „ Stačí aj Kayla.“ povedala, zmenila sa a zobrala od neho knihu aj zbraň. Pred Bobbym sa zjavilo mladé dievča a usmievalo sa neho. Keď jeho pohľad zablúdil na Winchestrovcov, ako na zemi spokojne ležali, akoby spali, pochopila, že tento lovec potrebuje pár vecí objasniť. „ Nie sú mŕtvi, ale nie sú ani živí.“ šepla. „ Nerozumiem.....“ „ Ich telá sú v strašnom stave a bude ich treba čo najskôr presunúť domov na ošetrenie.“ „ Ja sa o nich u seba postarám.“ „ Nemyslela som k tebe, ale ku mne domov. Najprv ale budeme musieť ísť pre naše veci do motela a potom by sme sa dali na cestu.“ „ Dobre....Ale stále nechápem tomu, že nie sú ani živí, veď dýchajú....“ „ Zomreli a ja som ich oživila. Dala som do nich bezmenné duše Anjelov vďaka symbolom, ktoré som im namaľovala na telo. Hena však nie je večná a ak sa preruší čo i len tá najmenšia čiara, zomrú....“TBC... Osobne si myslím, že to nie je nič extra časť, ale brothers zažili dosť, aby sa z toho konečne dostali, tak bolo na čase, vše ukončiť.
Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 20:42, celkom upravené 2 krát. | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 09.06.08 15:25 | |
| | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 09.06.08 16:17 | |
| | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 09.06.08 17:20 | |
| | |
| | | milleniumfalcon Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Registration date : 30.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 09.06.08 18:52 | |
| Uistťujem ťa, že nemáš žiadny dôvod myslieť si, že to nie je dobré. NAOPAK. Je to vynikajúce. Always was, always will be. | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 10.06.08 20:21 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 21.06.08 21:05 | |
| Já bych se asi taky konečně mohla nějak vyjádřit. Pomaloučku jsem se pročítávala tím, co jsem zatím nestihla přečíst a koukala jsem jak blázen, kolik nových částí přibylo od doby, kdy jsem do téhle povídky nakoukla posledně Rozhodně jsi nezahálela, protože část, kterou jsem četla posledně se nachází asi o 5 stránek dál Hmm, co tedy dodat .....no, co asi, nic jiného než a jinak ani náhodou Vážně úžasně promyšlené a to nastínění té spousty postav.....vážně každá má své vlastní místo, které jí nikdo nevezme. A bráškové.... Samovy vize, mučení, jejich smrt , pak zase oživení a ty schopnosti....navíc ještě "Deanova" temná stránka a boj mezi nimi. ...no a pak když tam vtrhne Kayla, tak Bobbymu řekne, že stačí, když se jim smaže ta hena a jsou zase mrtví ....no, co to je No a úloha Ruby, Lilith, Gabriela, Sinia, a ostatních ...vážně nestačím valit oči, jak to máš všechno vymyšlené a krásně ti to zapadá do sebe. , moc si cením toho, že si tady někdo dokáže stvořit takový svůj vlastní svět v SN světě A blížíme se ke konci, jo??? Tak to jsem vážně zvědavá, jaká esa máš ještě v rukávu....vsadím se, že jen ty nejlepší | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 28.06.08 13:29 | |
| Ja sa musím poďakovať vám, čitateľom, ste naozaj super, vaše slová ma vždy nakopnú k novým nápadom, alebo mi pripomenú niečo, čo by som mohla použiť v ďalšej časti Mám vás všetkých rada Ako vďaku sem prikladám poslednú časť 6. Part. Nie, nie je to úplný koniec, bude ešte 7. Part, ale tá už bude o niečo kratšia POSEDENIE S MEDIUSOM Riverton – dom Coltovcov, Wyoming, 06:22Bobby s Kaylinou pomocou ukladal telá oboch Winchesterovcov do hosťovskej izby, ktorá sa nachádzala na poschodí vedľa knižnice. Dom, v ktorom boli, bol zvláštny a zaujal na prvý pohľad. Nachádzal sa ďalej od mesta Riverton a za ním sa rozprestierala krásna záhrada plná farebných kvetov, obkolesená vysokými stromami. Najbližší susedný dom bol pekných pár metrov ďalej, takže súkromie bolo zaručené. Dom Coltovcov bol v tvare L a mal dve poschodia. Sýte krémové farby v kombinácii s hnedým keramickým obkladom dodávali domu čarovný efekt, ktorý lákal návštevníka doň vstúpiť bez obáv. Po prvom prezretí by si skúsený lovec všimol rôzne skryté ochranné ornamenty a symboly, ktoré sprevádzali človeka na každom kroku. Kayla po smrti rodičov nemohla len tak opustiť miesto, na ktoré mala toľko krásnych spomienok. Keď našla otcove staré nákresy pôdorysu, rozhodla sa dom znova postaviť, aj napriek námietkam okolia a stavebných expertov. Po roku práce, námahy a preklínania dosiahla čo chcela. Znova mala miesto, ktoré mohla nazvať domovom. Keď sa uistili, že urobili zatiaľ všetko, čo teraz mohli, zišli po schodoch do priestrannej kuchyne vo vidieckom štýle. Bobby si sadol k stolu a Kayla narýchlo očami kontrolovala svoje zásoby. Bolo to už pekných pár týždňov, čo tu nebola. „ Chceš niečo na pitie?“ „ Máš niečo, v čom na chvíľu utopím všetky starosti o tých dvoch hore?“ „ Myslím, že mám.“ a slabo sa na Bobbyho usmiala. Zložil si svoju čiapku a unavene si rukami pretrel tvár. Celý ten boj, náhle prekvapenia a nové zistenia, strata dobrých lovcov a obavy o dvoch Wichesterovcov, mal čo robiť, aby sa z toho nezbláznil. Na cintoríne museli zamiesť stopy a spopolniť všetky telá, ktoré tam boli. Potom prišli do motela, kde sa naposledy ubytovali bratia aj s Kaylou, pobrali odtiaľ veci, ktoré tam nechali a nakoniec po 2 hodinách cesty došli sem. Bobby sa po celý čas na nič nepýtal, ani nevedel, odkiaľ začať. Trápilo ho veľa vecí a najviac to, že keby prišiel o pár hodín skôr, nemuseli bratia zomrieť. Nemusel tu teraz sedieť a tŕpnuť, či sa prebudia alebo nie. Pozrel sa na mladé dievča, ktoré nalievalo do malých pohárikov Fernet. Kayla Coltová. Okrem Samuela Colta pár krát začul meno James Colt. Bol to dobrý lovec, ale ešte lepší výrobca nábojov. Rozmýšľal, kedy naposledy o ňom počul, keď ho z myšlienok ho vytrhla Sinia, ktorá vyskočila na stôl a začala sa o Bobbyho obtierať. „ Sinia vycíti, keď sa niekto priveľmi trápi...“ ozvala sa Kayla, ktorá si sadla oproti nemu a pozerala, ako Bobbymu vrásky na čele miere zmizli, keď pohladil čiernu mačku. „ Je tu toľko vecí, ktorým nerozumiem....“ „ Napríklad?“ „ Deanova duša, ktorú dal za Sama....Čo keď ten kontrakt niekde stále existuje?“ „ Neexistuje. O to sa už Lilith postarala, keď zabila Sama.“Pri jej poslednom slove sa trochu striasol. Kayla pokračovala: „ Ako držiteľka Deanovej dohody vedela, že skôr či neskôr príde jeho brat, aby ho z toho dostal. To jej prišlo vhod, keďže jej cieľom bol iba Sam. V momente, ako ho zabila, sa dohoda zrušila. Nebol dôvod, aby kontrakt naďalej platil, keď hlavný predmet dohody bol znova mŕtvy.“ „ Hovoríš to, akoby to bol nejaký právnický prípad.“ „ Ono to tak aj je. Musím povedať, že Démoni ovládajú svoje zákony najlepšie a aj ich poctivo dodržiavajú. Takže určite si po Deana nikto nepríde a Sam zostane nažive.“ Bobby do seba hodil celý pohárik, akoby na menšiu oslavu. Kayla si do polovice odpila zo svojho a čakala na jeho ďalšiu otázku. „ Dean mi volal ešte predtým, ako išiel na cintorín a čo-to mi povedal o 5 Satanoch. Hlavne to, že ich treba zničiť naraz, lebo ak zabiješ len jedného, druhý zosilnie. Po smrti Lilith sa ale nič nestalo.“ „ To bolo preto, lebo Lilith v tom čase nebola vodcom. Odkedy Sam znova ožil, už nebola jediná vyvolená. Takže celý obrad, vlastne posledná fáza, kde by nastalo spojenie medzi Satanmi navzájom a ich vodcom, nebol dokončený, tým pádom sa nič nestalo. Našťastie.“ dodala si pre seba a pohladila Siniu, ktorá už sedela pri nej na stole. „ Ten okrídlený muž ....Bol to naozaj Anjel?“ „ Presne tak, bol to on, osobne.“ „ Čo tam vôbec robil? Prečo zastrelil Lilith?“ „ Archanjel Gabriel tam bol práve kvôli nej. Aj keď nie je až taký svätý a sebectvo je pomaly jeho druhé meno, nezabudol na to, kto je jeho pánom. Anjeli aj Démoni majú vždy nejaké tajné zadné dvierka, cez ktoré veľmi radi utekajú, keď sa im niečo nepodarí podľa ich plánu. Netreba zabúdať hlavne na jedno: Boh odpúšťa aj tým najväčším hriešnikom.“ „ Takže zabil Lilith, aby....“ „ ... aby sa znova ako Archanjel vrátil k svojmu pánovi a tváril sa ako najčistejšia nebeská dušička, ktorá úprimne ľutuje svoje skutky, ktoré napáchala.“ dodala s iróniou. „ Trochu nechápem tvoj ironický tón. Veď ty sama si dala duše Anjelov do tiel oboch Winchesterovcov.“ „ Nikdy som nepovedala, že nenávidím všetkých Anjelov. Len niektorých. Netvrdím však ani, že všetkých Démonov zbožňujem. Len niektorých mám rada.“ „ Ako môže mať niekto Démona rád....“ „ Pochopíš o chvíľu. Nie je Démon ako Démon a Anjel ako Anjel.“ a usmiala sa. „ Ešte jedna vec...“ „ Naozaj len jedna?“ „ ....tak teda jedna z vecí, čo mi nejde do hlavy – súboj medzi bratmi. Prečo?“ „ Musím sa priznať, že to bolo aj kvôli mojej menšej chybe, keď som nemyslela na všetko. Na krku majú obaja symbol, ktorý ich spája duševne aj fyzicky. Jeden naberie silu, druhý tiež. Jeden získa schopnosti, druhý tiež. Tak isto to bolo aj v tom prípade, keď sa Sam znovu stal vyvoleným na vodcu Satanov. Aj Dean bol vyvoleným. Nechcem ani pomyslieť na to, ako by dopadli, keby som ich neuspala.“ „ Ale prečo sa na seba vrhli? Posadlo ich niečo?“ „ Nie v pravom slovazmysle posadnutia, ale myslím, že niečo ich nútilo sa postaviť proti sebe. Počul si, ako obaja vzdorovali a kričali, ale nakoniec sa poddali.“Vstala a po chvíli sa vrátila s celu fľašou Fernetu. Naliala tekutinu do pohárikov a na ex ju obaja vypili. Sinia zrazu zoskočila zo stola, zastrihala ušami a ticho zamraučala, pozerajúc sa na dvere. „ Príde návšteva.“ poznamenala Kayla. NOVÝ DÉMON?!? Riverton – dom Coltovcov, Wyoming, 07:03Bobby stál vo dverách izby, kde boli bratia, Kayla a žena menšej postavy v zelených šatách. Mala vlnité hnedé vlasy, niekde ich mala spletené do vrkočov a nad ľavým uchom mala krásny žltý kvet. Bobby ju prebodával podozieravým pohľadom aj keď nič nerobila a len stála. „ Ako veľmi je to vnútorné krvácanie vážne?“ spýtala sa Kayla. „ Mala si pravdu, že ich Lilith nechala trpieť veľkými bolesťami, ale toto je spravené s beštiálnou chladnosťou a presnosťou. Majú spálené orgány a najviac majú poškodené okolie srdca. Nehovoriac o iných ranách, ktoré sa ešte neprejavili.“ „ Bathin, prečo mám pocit, že to chceš vzdať?“Bathin smutne pozrela čiernymi očami na Kaylu a povedala: „ Aj keby som ti pomohla urobiť najúčinnejšie hojivé mastičky alebo zábaly, nepomohlo by to. Dobre vieš, že niektoré kvety potrebujú ten správny čas na dozretie a s kameňmi je to rovnako.“ „ Naozaj nie je jediná možnosť, ako ich aspoň trochu vyliečiť?“Démonka sa pozrela na spiacich lovcov a potom jej pohľad zablúdil k Bobbymu. Zamračila sa a otočila späť ku Kayle. „ Myslím, že niečo by sa našlo. Ale ak sa naďalej bude na mňa ten starý lovec tak škaredo pozerať, tak to neurobím.“Kayla sa prosebne pozrela na Bobbyho, ktorý po chvíli rezignovane vzdychol a odišiel znova do kuchyne. „ Ďakujem.“ šepla jej s úľavou Bathin a zmizla. Kayla sa pozrela cez okno smerom do záhrady a videla, ako sa Démonka skláňa nad kvetmi a rozhoduje sa, ktoré budú tie najvhodnejšie na liečbu. Venovala pohľad spiacim bratom a zišla za Bobbym. „ Démona som očakával ako posledného po tom boji...“ „ Ja som ti hovorila, že nie všetci sú ako Azazel, alebo Lilith. Bathin sa vyzná v rastlinách a kameňoch, ktoré sú účinné pri liečení a dokáže z nich urobiť také úžasné veci, že ak by ti smrť dávala pusu na dobrú noc, dostala by ťa z toho.“ „ Si zvláštna.“ „ Viem.“ „ Urobila si toľko divných a nevysvetliteľných vecí, že ti radšej verím, akoby som sa mal sám presviedčať, či nás tá Démonka nechce oklamať.“ „ Ak by aj chcela niečo na nás skúsiť, neprežila by to.“ povedala a ukázala na strop, kde okrem iných boli špeciálne symboly na ochranu pred klamstvom. Bobby si vydýchol a čakal, čo Bathin a Kayla vymyslia na záchranu bratov. O pár hodín neskôr....Slnko bolo na svojom najvyššom mieste na oblohe a svojimi lúčmi zalievalo celú krajinu. Príjemné počasie oslavovali vtáci ukrytí v korunách stromov a hlasno štebotali. Pofukoval jemný vetrík a v okolí Rivertonu panoval pokoj. Bathin sedela opretá o plot a pozorovala dom Coltovcov. Mala už hotových pár vecí, ktoré od nej lovkyňa chcela. Sinia vyskočila na posteľ, kde sa pred hodinou zložila Kayla na odpočinok a jemne do nej drcla hlavou. Jej majiteľka niečo zamrmlala, ale nezobudila sa. Mačka ticho zamraučala, priamo pri jej uchu, ale márne, Kayla spala ďalej. Šibla chvostom a zoskočila z postele. Namierila si to priamo k oknu, ktoré bolo pootvorené a prednými labkami sa oprela o parapetu. Royan vo svojej normálnej podobe strážil dom ako oko v hlave, preto mu neunikol pohyb v okne a následne čierna hlava Sinie. Bolo to naozaj zaujímavé, ako si tí dvaja rozumejú a po chvíli si Royan sadol a silno zaštekal. Tento budíček fungoval, lebo Kayla vyletela z postele ako strela, pričom sa nešťastne zaplietla do deky a padla na kolená. Zanadávala a pomaly vstala. Sinia k nej pribehla a začala sa o ňu obtierať. „ Raz ma z vás dvoch porazí....“Pretrela si oči a pozrela na hodinky. Bolo 12:52. Vyšla z izby, ktorá bola na opačnom konci od bratov a skoro sa zrazila s Bobbym, ktorý sa očividne ponáhľal práve za ňou. „ Počul som rachot, tak som sa chcel presvedčiť, či si v poriadku.“ „ Nerob si starosti, to len moji miláčikovia nemali zas čo robiť. Ako sa majú Dean a Sam? Kde je Bathin?“ „ Naposledy som ju videl v záhrade a bratia sú na tom stále rovnako.“ Zívla a vyšla von za Bathin. Našla ju v záhrade a milo sa na ňu usmiala. „ Milujem tvoju záhradu.“ povedala Démonka. „ Preto som ťa nechala, nech sa o ňu staráš.“ „ Niečo som spravila, ale....nebude to účinkovať hneď. Keby som mala viacej času...“ „ Veru, keby sme mali čas....Ale musím niečo urobiť, hena už dlho nevydrží. Keby počas boja nepršalo....“ a v duchu preklínala Satana – dievča s ružovo čiernymi vlasmi, ktoré ovládalo vodný živel. „ Kayla, je tu ešte jedna možnosť, ako ich čo najrýchlejšie uzdraviť.“ povedala stíšeným hlasom Bathin. Vedela, čo má asi na mysli, už nad tým premýšľala, len si nebola istá, ako to urobiť. „ Bojím sa o teba. Musela by si siahnuť na úplné dno svojich síl, lebo sú dvaja.“ „ Mám teba, takže nech sa stane čokoľvek, dostaneš ma z toho.“ „ Baví ťa to? Ísť smrti v ústrety?“ „ Si ako Seire. Ten sa tiež bál, že na každom rohu zomriem. Ale stále som tu, tak sa neplaš.“ „ Kayla, poznala som tvoju mamu a si mi ako najlepšia kamarátka, aj keď lovíš mojich druhov. Bola by som nerada, ak by sa ti niečo stalo, čo by som nevedela vyliečiť.“ „ Pozri, ak sa ich stav nezmení, budem to musieť urobiť. Ale ak sa zlepší, sľubujem, budem ich len liečiť.“Bathin chvíľu mlčala a premýšľala, či sa ju nesnaží nejako obalamutiť. Vstali, spoločne vošli do domu a až do večera vymieňali obklady, ošetrovali vonkajšie rany, kontrovali ich stav a aj vďaka Bobbyho pomoci a radám im išlo všetko od ruky. Bobby si nakoniec na Bathin zvykol a už ju oslovoval aj menom, keď videl, že sa naozaj vyzná vo svojom remesle a chce im pomôcť. Sinia sa im niekedy motala pod nohami, až jej Bobby pristúpil chvost, potom urazená radšej odišla von za Royanom. Keď sa obloha preobliekla do tmavomodrého plášťa a hodiny ukazovali čosi pred polnocou, zišli sa všetci v kuchyni a rozprávali sa. Boli unavení, ale usmievali sa, najviac Bobby, ktorého potešila informácia, že telá oboch bratov sa „prebrali“ a majú šancu na uzdravenie bez následkov. Celá práca si vyžadovala trpezlivosť, ktorá sa za celý deň vyplatila. Keď Bathin zmizla a Bobby odišiel spať, Kayla počkala kým všetko nestíchne a opatrne vyšla na chodbu. Sinia už spala vo svojom pelechu, Royan strážil dom, z izby, ktorú dala Bobbymu bolo počuť slabé chrápanie. Pomaly otvorila dvere, kde boli bratia a opatrne ich za sebou zavrela. Chvíľku si postála a popočúvala, či sa niečo nezmenilo a presunula sa medzi postele. Naklonila sa k Samovi a vyhrnuté tričko mu vyzliekla. Tak isto to urobila aj s Deanom. Mala čo robiť, aby nadvihla pol chlapa, ešte k tomu dva krát. Vymenila im obklady a pozrela sa na ich symboly na rukách. Boli ešte vidieť, ale na niektorých miestach mali tenké čiary, ktoré sa skoro prerušovali. Obzerala si ich vytetované diablove pasce na hrudi a spomenula si na sen, kde sa ich dotkla, aby mohla zobrať Deanovu a potom Samovu dušu. Kľakla si na zem a zhlboka sa nadýchla. Nevedela, či to vyjde, ešte nikdy takto nikoho neuzdravovala. Vystrela nad nimi ruky a zatvorila oči. Upokojila sa. Obkolesila ju úplná tma a spomalil sa jej dych. Plne sa sústredila a skúsila zo seba dostať čo najviac. Po chvíli cítila, ako sa z nej odsáva energia a vychádza cez končeky prstov na rukách. Predstavovala si, ako im dáva silu a ako sa zrýchlene regenerujú ich telá. Po pár minútach odpadla do ticha noci od vyčerpania na zem. TBC.....Možno som zabudla na nejaké veci, ktoré by ste potrebovali vysvetliť alebo objasniť, napíšte mi to, nehambite sa, a ja by som to potom zakomponoala do poslednej 7 Part
Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 20:46, celkom upravené 2 krát. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Lovkyňa duší | |
| |
| | | | Lovkyňa duší | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |