|
| Lovkyňa duší | |
|
+22wiktoriano Kacena222 calla Wanis SNAdeline Pa001 milleniumfalcon Soniq bookika keksiiq nikita Ettie jana7413 janka410 Samabel Sarinka Blanka Madlen LenkaX22 SNlois dion-fortune SkreechTina 26 posters | |
Autor | Správa |
---|
Blanka Pocestný duch
Počet príspevkov : 135 Age : 36 Bydlisko : Lužianky Nálada : Stále skvelá Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 02.03.08 18:42 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 03.03.08 14:08 | |
| Pokráčko stále v Kaylinej hlave....
KAYLA COLTOVÁObaja sa ocitli na novom mieste, ďaleko od horiaceho domu. Bola to záhrada ovetlená bielym splnom mesiaca. Sam ešte nevidel, aby na jednom mieste rástlo toľko kvetov. Pozrel sa na Kaylu. Tá sa už zohýbala a niečo trhala. Otočila sa k nemu a mala plnú náruč rôznych bylín. Slabo sa naňho usmiala. „ Nemusíš sa báť, toto je jedna z mojich ne-horiacich spomienok.“Neodpovedal a nechal ju, nech mu ošetrí drobné rany na tvári. Ako ju pozoroval, sama tiež potrebovala ošetriť, hlavne tu červenú ranu na dlani. Keď skončila, vstala a podišla k jednej starej vŕbe, ktorá mala v strede otvor. Vytiahla odtiaľ nejaký špeciálny obväz a vrátila sa naspäť s Samovi. „ Môžeš sa pýtať, odpoviem na všetko, ak budem vedieť.“V hlave mal veľa otázok, ale nevedel, ktorou začať. Rušilo ho aj to, ako si bez starosti ošetrila ruku. Pozrela sa na neho. „ Uľahčím ti to. Volám sa Kayla Coltová. Môj otec bol lovec a moja mama tá najlepšia bylinkárka na svete........Asi pred dvoma rokmi došlo k nehode, pri ktorej obaja zomreli, ale ako som neskôr zistila, nebola to nehoda......Iba nešťastná zhoda náhod......Aj ja som bola v dome počas výbuchu, ale rodičia samozrejme chceli zachrániť mňa. Jediné čo si však pamätám, je silná explózia a mňa zavalili horiace trosky. Odvtedy mám na chrbte tú jazvu a tak isto aj túto.“Zdvihla už obviazanú ruku. Vtedy ju prerušil Sam. „ Ako to, že má tvar diablovej pasce?“ „ Takého tvaru boli u nás kľučky. Otec polovicu domu navrhol sám, ale popravde, až po tom výbuchu som si uvedomila všetky jeho symboly, ktoré do domu vložil.“ Objala si kolená a zadívala sa na nejaké ďaleké miesto. Keď videla, že Sam jej chce položiť ďalšiu otázku, ozvala sa jej hračka, tichšie, ale zrozumiteľnejšie. Spravodlivosť a Osudovosť ruka v ruke kráčajú, pred hrozivú légiu sa stavajú, tá noc sa už blíži....„ Tak práve teba som nechcela počuť....“, zamrmlala si pre seba Kayla. Keď videla zmätený výraz na Samovej tvári, len sa usmiala a pokračovala. „ Keď som sa prebrala po klinickej smrti v nemocnici, išla po stopách otca, lebo som si myslela, že by to tak chcel. Ale neskôr mi došlo, že to celé je jedná veľká hra. A moji rodičia boli len obyčajné figúrky......“ Odmlčala sa. Samovi pripomenuli tieto slová to, čo im rozprával Seire. Hra medzi Anjelmi a Démonmi. Sám už asi začal tušiť, že on a jeho brat sa stali tiež niečími figúrkami.... „ Na pol roka som sa stiahla, aby som si všetko premyslela. Pre obyčajných ľudí som vrah, pre Démonov som naivka a pre Anjelov som osina v zadku. A tak si teda nažívam.“ „ Máš môj obdiv. V tak mladom veku si musela prejsť tým všetkým....“Prerušila ho. „ V mladom veku? To je len optický klam. Mám už 25.“ „ Aha.....Čo máš v pláne urobiť s Obetnou knihou?“ „ Ešte neviem.“ Sama na malú chvíľu prepadol strach. Má ju už teraz jemne poprosiť aby si to poriadne rozmyslela a aby ju nezničila? V tom ho prerušila. „ Ako si sa mi dostal do hlavy?“ „ Poznáš Snový koreň?“ „ Aj hej, ale kvôli jeho dvojitým účinkom sa mu radšej vyhýbam.“ „ Akým účinkom?“ „ Mama mi to povedala. Na jednej strane sa dostaneš do mysle niekoho iného ale na druhej strane sa dostaneš aj do svojich najtemnejších a najtajnejších zákrut mysle, aké by sa nikomu moc nepáčili. Takže, ak ti môžem poradiť, radšej sa už zobuď.“Vstala a pozrela na neho. „ Neviem, čo by som robila nebyť teba. Ďakujem za záchranu. Ale už, prosím ťa, choď a ja ti sľubujem, že na revanš za môj život ti splním, čo budeš chcieť.“ V tom ju Sam chytil za obe plecia a prosebne sa jej zadíval do očí. „ V tej knihe....Môj brat Dean uzavrel dohodu s Démonom o môj život. Má len jeden rok, vlastne už len pol roka a ja......“, nevedel to dokončiť, nechcel sa zosypať niekde v jej hlave. „ Rozumiem. A teraz už choď.“Ako dopovedala, luskla prstami a v tom sa Sam zobudil. OTÁZKY A ODPOVEDECastle Rock – Super 8 Motel, Colorado, 13:33Šokovaný Sam sa zobudil a zistil, že zaspal na stole. Obetná kniha už neležala vedľa neho ale bola na zemi. Žeby ju zhodil počas spánku? Porozhliadol sa po miestnosti a nikoho tam nevidel. Teda okrem Kayly, ktorá bola už znova v posteli. V tom sa kľučka na dverách pohla, do v izby vstúpil jeho brat aj s čiernou mačkou a v rukách držal nákup z rýchleho občerstvenia. Sinia sa motala Deanovi okolo nôh a mraučala a on nevedel kam skôr, aby jej nepristúpil chvost. Sam sa pobavene pousmial. Dean sa naňho len pozrel a poznamenal: „ Konečne sa nám Šípková Ruženka zobudila......“Sadol si oproti nemu, podal mu hamburger a chcel sa pustiť do toho svojho, lenže keď pozrel do tých zelených mačacích očí, s povzdychom vybral kúsok hovädzieho a hodil jej ho. Sinia si ten kúsok vzala a zašila s ním pod stôl. Sam sa neprestával uškŕňať. „ Ty mi niečo hovor o Dr. Doolitlovi......“ „ To vieš, po tom, čo som si tu užil, som sa s ňou aj skamarátil.“ Sam tiež začal jesť. „ Kde je Seire?“ „ Poslal som ho do horúcich pekiel.“, odpovedal pohotovo Dean. Samovi skoro zabehlo, ale brat sa naňho len uškrnul a dodal: „ Neboj sa, je ešte nažive, ale naštval ma, tak som ho poslal preč.“ „ Aha....A ako sa ti podarilo presunúť Kaylu z vane naspäť sem?“Dean dojedol a načiahol sa za druhým hamburgerom. „ Teda, poviem ti, tak dlho som si v kúpeľni ešte neužil.“Sam spýtavo nadvihol obočie. „ Človeče, veď som ju musel nejako osušiť! Nemohla byť v tej vode večne. A vieš aká je to makačka, niekoho vyfénovať?! Ešte šťastie, že tam ten fén vôbec bol.“Sam sa začal smiať, ale keď videl bratov pohľad, radšej prestal, pričom dobrá nálada ho neopustila. Potom mu porozprával, čo nového sa dozvedel o Kayle, načo len Dean zamyslene poznamenal, či náhodou nie je potomkom Samuela Colta. To samozrejme Sam nevedel a len pokrčil plecom. Keď dojedli, pohľad mu padol na Obetnú knihu, pri ktorej teraz spokojne ležala Sinia. „ Počuj, prečo je tá kniha stále na zemi?“ „ Bola už tam keď som sa vrátil z kúpeľne a keď som sa chcel po ňu zohnúť, skoro som neprežil mačací útok. Tá mačka ju stráži snáď rovnako ako svoju majiteľku.......Keby som takúto mačku mal pri našom kolte, Bela by si určite 2x rozmyslela, či nám ho ukradne.“, dodal už viac-menej pre seba Dean. Sam vedel, ako ho štve to, čo im Bela spravila. Najviac ho však dorazila Ruby, ktorá im poriadne vynadala za to, že došli o jedinú zbraň proti novému démonovi. Nenápadne však pozrel na Kaylu. Spomenul si na to, čo mu povedala o Snovom koreni. Jeho nálada sa zrazila na bod mrazu. „ Už viem prečo si chcel, aby som za Kaylou šiel ja a nie ty.“Deanovi hneď došlo, o čom hovorí. Vystrel sa a pozrel sa svojmu bratovi do očí. „ Netuším, o čom to hovoríš.“ „ Vieš....Kayla tiež pozná Snový koreň.“ „ A okrem nej aj pár stoviek ďalších botanikov a iných zhúlencov.“ „ Dean......“ „ Čo odo mňa chceš, Sam??“ a naštvane sa postavil. „ Aspoň na teraz len trochu pravdy a dôvery. Som tvoj brat.....“ „ To predsa viem......“ „ Tak čo sa vlastne vtedy stalo? Čo ťa donútilo zmeniť názor?“Dean sa na naňho dlho zahľadel, bojujúc s tým, čo a koľko mu má toho povedať. Zmohli ho však bratove povestné psie oči, vzdychol si, unavene si pretrel tvár a znova si sadol. Už je načase to dostať zo seba von. ..........Temnota za tebou, Svetlo pred tebou, ktorou cestou pôjdeš? Vyber si rýchlo, inak zanikneš. Anjel s Diablom v jednom tele, len ty sama, v tvojej viere, dokážeš ich držať spolu v jednej cele. Si pripravená?
Boj sa blíži, už tu pomaly je, Smrť už klope na dvere, prišla si pre svoje jedlo, pre svoje obete. Temnota už prichádza, strach do sŕdc sa vkráda, kto ich duše zachráni? Len jedno tvoje rozhodnutie, bude mať moc na životom a smrťou....
Za noci tmavých, kde Pochybnosť je tvoja najlepšia kamarátka, za noci tichých, kde Istota a Nevina je krátka, za noci opustených, kde Samota ti je ako matka, sa opustené duše stretajú, na miestach, kde studené plamene tancujú. Len v tú právu noc sa spoja, a nevzdajú sa bez boja....
Spravodlivosť a Osudovosť ruka v ruke kráčajú, pred hrozivú légiu sa stavajú, tá noc sa už blíži.... Padlé Nebo a vzkriesené Peklo, horiace meče a neplatné sľuby. Keď mnohé duše padnú, nevzdávaj sa, neskláňaj hlavu, len ty, MEDIUS, s veľkou mocou, skončíš tento boj pred polnocou.....Kayla sedela na konci útesu a hompáľala nohami vo vzduchu. Slnko a mesiac boli spoločne na oblohe a pofukoval jemný vetrík. Celá báseň jej teraz znela v hlave stále dokola a dokola, ale vždy sa zastavila na tom jednom slove: MEDIUS. Odvodzovala si to všelijako, skončila len pri tom, že to znamená stred niečoho. Ale čoho? Vzápätí sa usmiala. Bolo jej to smiešne, bola vo svojej hlave, na nejakom neznámom mieste a len tak si tu sedela. Nechcela sa vrátiť, zatiaľ nie, rozmýšľala aj nad tým, o čo ju Sam požiadal. Teraz už trpko oľutovala, čo povedala Seiremu, že jej nezáleží na tom, či niekto zomrie keď bude chcieť možno Obetnú knihu zničiť. Keď sa pozrela do tých Samových psích očí, v tom momente zmenila názor a vyhrešila sa za tie hnusné slová, ktoré vtedy vyslovila. Tú knihu nesmie zničiť. To je už rozhodnuté a nič ju nedonúti zmeniť názor. Ale stále nevedela prísť na to, ako dohodu zrušiť bez toho, aby niekto zomrel.....Začala už o sebe pomaly pochybovať. Je mocná, čo sa týka démonov alebo tých hnusných archanjelov, ale čo sa týka ľudí.....Zrazu počula za sebou tiché kroky. Neotočila sa, len čakala, čo neznámi spraví. Ten si však sadol vedľa nej a usmial sa na ňu. Neverila vlastným očiam. „ Seire???? Ako.......Čo tu vlastne.....“ „ Vidím, že som ťa vyrušil.“ a uškrnul sa. „ Ako si sa sem vlastne dostal?“ „ Vďaka tebe.“ a pozrel sa je na pery. „ Musel som sa poistiť, že nech sa ti stane čokoľvek, budem môcť byť pri tebe a pomôcť ti. Ako som sa potom dopočul, tá tvoja posledná akcia, len tak-tak si sa vraj zachránila.“ „ Ale.....ako? Veď si predsa démon a otec sa postaral o to, aby sa ma žiaden nemohol dotknúť.....“ „ Je to staré kúzlo snáď ako sám svet, len ty si to nechceš stále pripustiť......“ Zamračila sa naňho. Seire však zrazu zvážnel. „ Kayla, je tu jedna vec, ktorú som ti nepovedal, lebo som si myslel.....Jednoducho, myslel som zle a nepočítal som so všetkým, čo by sa ti mohlo niekedy raz stať. Ja.....neviem ako mám začať......“Pozrel sa jej priamo do očí. „ Kayla, tvoji rodičia spravili z teba bytosť zvanú Medius. Vzniká, keď duša Anjela aj Démona sa usídlia v rovnováhe v tvojej duši. Spravili to vedome, teda to, že sa za teba obetovali, ale nevedeli, že z teba spravia nakoniec niečo iné, ako si pôvodne bola.....“ „ O čom to, dopekla, trepeš?“Seire nešťastne pokrútil hlavou. „ Viem, že mi teraz neveríš, lebo zo smrti rodičov obviňuješ ako nás tak aj Anjelov, ale tentokrát mi musíš dôverovať. Ja som totiž spôsobil vznik takých ako si ty, ešte kedysi dávno, keď som bol človekom a nie Démonom.“Chvíľu bolo ticho a Kayla nevychádzala z údivu. Chcela len odpoveď na pár otázok, ale teraz ich mala v hlave toľko, že nevedela, ktorou začať. Až teraz však pochopila to správanie jej rodičov tesne predtým, ako vybuchli. Ale stále nechápala, čo to z nej údajne urobili. Tušila však, že Seire jej na všetky odpovie. „ A čo je to ten Medius?“ TBC...
Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 20:20, celkom upravené 3 krát. | |
| | | Blanka Pocestný duch
Počet príspevkov : 135 Age : 36 Bydlisko : Lužianky Nálada : Stále skvelá Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 03.03.08 14:34 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 03.03.08 15:31 | |
| no teda sam vezme snovy koren a ona este ovladne jeho to sa mi paci uz sa neviem dockat dalsej casti, ozaj super | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| | | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| | | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| | | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 11.03.08 21:40 | |
| | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.03.08 3:49 | |
| DIVNÝ SEN 1Kayla zostala sama a opustená. Seire ju tam nechal a odišiel. Aj tak už urobil viac, ako bolo povolené, takže taká malichernosť ako objatie, to od neho naozaj nemohla chcieť. Po líci sa jej skotúľala jedna zo sĺz hnevu a smútku dokopy. Ešte tuhšie si objala kolená. Zdvihla svoj uslzený pohľad na sivú oblohu. Nie, nemieni utekať......Dala sľub....mnohým....Od nej záleží život a smrť mnohých, ktorých ani nepozná.....Vstala. Vzdorovito si zotrela poslednú slzu z tváre. „ Mama......Oci......ľúbim vás.......“ zašepkala do silnejúceho vetra. Oblohu preťal blesk a lístie zo stromov lietalo na všetky strany. Pocítila tupú bolesť na chrbte. Jazva na lopatkách ju začala páliť. Padla na kolená. Vietor jej fúkol vlasy do tváre. Ďalšia vlna bolesti a mala pocit, že sa jej koža napla. Potom ucítila prudké trhanie, trhanie vlastnej kože na chrbte, presne v mieste jazvy. Myslela si, že jej hlava exploduje a že už dlhšie neznesie tie muky. Zaťala zuby a potlačila nasledujúci výkrik bolesti. Razom vietor ustal a všade okolo nej všetko stíchlo. Na útese sa zrodila nová osoba. Medius. Rozprestrela svoje krídla, jedno čiernej a druhé bielej farby a v jej očiach sa mihol fialový lesk....... ..........Castle Rock – Super 8 Motel, Colorado, 20:08„ Ja to už na dnes balím.“, ozval sa zrazu Dean. Bolo na ňom vidieť, že čakanie ho znervózňovalo. Už viac ako 12 hodín len čakal, čo sa bude diať s osobou na posteli, ale už viac nemohol. Vstal, zobral kľúče od Impaly a zamieril k dverám. „ Idem skontrolovať moje zlato, hneď som späť.“Sam mu na to nič nepovedal, chápal ho a ďalej pokračoval v hľadaní informácií o Lilith. Chcel o nej vedieť čo najviac. Ako jeho brat povedal, tak sa vrátil o pár minút aj s walkmenom na ušiach a veľkým úsmevom na tvári. „ Bez tohto by som nevedel zaspať.“ a s touto veselou náladou sa zvalil na vedľajšiu prázdnu posteľ. Upravil si vankúš, zvýšil hlasitosť a zatvoril oči. Konečne spánok. Sam len neveriacky pokrútil hlavou a ďalej sa venoval svojmu laptopu. O pár minút len zaregistroval, že jeho brat zmenil polohu a spal už na bruchu. Potichu vstal, zobral prikrývku z Kaylinej postele a prehodil ju cez Deana. Podarilo sa mu aj mierne stíšiť muziku v jeho ušiach. Spokojne si potom sadol na stoličku a poobzeral sa po izbe. Zaplavil ho divný pocit kľudu a pokoja. O ruku sa mu obtrela Sinia. Pohladil ju po hlave a usmial sa. Aspoň nie je sám, kto tu dnes niekoho stráži. ...........Dean zaspal hneď ako sa hodil do postele. Snívať začal asi o chvíľu. Ocitol sa sám v tmavej izbe, osvetlenej iba mesačným svetlom. Stál pri okne a pozeral sa na hviezdy. Uvažoval nad tým, čo všetko povedal svojmu bratovi. Vzdychol si. Aj tak mu ešte nepovedal všetko. „ Stále sa trápiš.....“, ozval sa za ním známy ženský hlas. Otočil sa ocitol sa zoči-voči Kayle. Stála od neho len pár centimetrov a bola iná. Vlasy jej vo veľkých hustých vlnách padali na chrbát a tvár mala ako čerstvá stredoškoláčka. Neskutočne hriešne sa naňho usmievala. Vyžarovalo z nej niečo nebezpečné, čomu ale nevedel odolať. Podišla k nemu ešte bližšie a položila mu ruky na hruď. „ Prečo mlčíš?“ „ Ja......neviem, čo mám povedať.“ „ Tak skús.....nič nehovoriť.“Položila mu prst na ústa. Chytil jej ruku, odtiahol jej ju aby ju vzápätí pobozkal na pery. Netušil, prečo to robí, ale nebolo by to po prvý krát. čo takéto niečo urobil. Oprel sa o okno a pritiahol si ju k sebe bližšie. „ Nie tak rýchlo.....“ a jemne ho hryzla do spodnej pery. Len sa usmial a neprestával. Cítil, ako mu rozopína košeľu a dlaňou mu zablúdila od krku na hruď, presne na miesto, kde mal vytetovaný symbol proti posadnutiu Démonom. Zostala tam s rukou a jemne mu do ucha zapriadla: „ Dean Winchester, teraz je tvoja duša v mojich rukách.......“ „ Keby len duša.....“Potichu sa zasmiala. Odtiahla sa od neho. Pocítil zvláštny prievan a zároveň počul akoby zašušťanie krídel. Naposledy sa jej pozrel do očí a postrehol v nich fialový záblesk. Zostal omámene stáť. Kayla tam už nebola. DIVNÝ SEN 2Castle Rock – Super 8 Motel, Colorado, 23:05 Sam si už unavene pretrel oči. Už moc dlho len bezcieľne pozeral na monitor a to ho zmohlo. Zavrel laptop, odsunul ho a ponaťahoval stuhnuté údy na stoličke. Všetci spali. Vstal, potichu si vzal druhú stoličku, potom si ukradol z Kyalinej postele jeden vankúš a pokúsil sa nejako zaspať. Po chvíli už začal snívať. Ocitol sa sám v izbe a sedel v kresle pod oknom, kde naňho dopadalo mesačné svetlo. Trápil sa nad tým, čo mu povedal Dean. Rozmýšľal s pohľadom upretým na koberec. Pred ním sa zrazu objavili niečie bosé nohy. Zdvihol pohľad a šokovane sa oprel. Bola to Kayla. „ Prečo ten šokovaný výraz?“ a hriešne sa naňho usmiala. Prezeral si ju od hora až dole. Bola iná, ako naposledy. Vlasy jej lemovali krásnu tvár a výstrih na tričku viac ukazoval ako zahaľoval. Podišla k nemu bližšie. „ Ako.......čo tu robíš?“Cítil stúpajúcu horúčavu v jeho tele. Čo sa to s ním deje? Ale nevedel z nej odtrhnúť pohľad. To, čo z nej vyžarovalo, ho desilo a lákalo zároveň. Sklonila sa k nemu a do ucha mu zašepkala: „ Skús teraz na chvíľu nemyslieť.“Preglgol. Vzal jej tvár do rúk a pobozkal ju. Nevedel tomu odolať, jednoducho to musel spraviť, hoci by to nikdy v živote neurobil. Pritiahol si ju k sebe bližšie. Počul, ako sa ticho krásne zasmiala a začala mu vyhŕňať tričko. Chcel sa nadvihnúť, aby si ho dal preč, ale Kayla ho len zatlačila naspať. Rukou mu zablúdila na tetovanie, ktoré mal proti posadnutiu Démonom a zostala tam. Jemne sa od neho odtiahla a zapriadla: „ Sam Winchester, teraz je tvoja duša v mojich rukách......“ „ Keď chceš, aj môj život.....“Ešte naposledy mu venovala ľahký bozk a vstala. Sam začul akoby zvláštne zašušťanie krídel a keď otvoril oči, videl len fialový záblesk v jej očiach. „ Počkaj.....“Ale Kayla už zmizla. Castle Rock – Super 8 Motel, Colorado, 06:44 Bratia sa naraz prebudili na divný rachot a následné naštvané zamraučanie. V tme nič nevideli a tak Dean vstal, hoci nerád, lebo mal "menší" problém, ale našiel, to čo hľadal a izbu zaplavilo svetlo. Obaja si všimli len vykúkajúcu strapatú Kaylinu hlavu vedľa postele a naštvanú Siniu, ktorá bola naježená a škaredo sa na ňu pozerala. Deanov pohľad padol na brata, ktorý si poduškou zakrýval svoj „malý“ problém a uškrnul sa. Kayla, celá červená v tvári, sa chcela nejako vymotať z prikrývok, ktoré na sebe mala, ale nedarilo sa jej to, tak toho nechala. Prešla si rukou po vlasoch a nechtiac jej pri tom pohybe spadlo tričko z pleca. „ Ehm.....Dobré ráno.“TBC...
Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 3:18, celkom upravené 2 krát. | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.03.08 6:26 | |
| | |
| | | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.03.08 15:10 | |
| | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.03.08 20:57 | |
| Ettie: teda, si ako strela, si prva, co si si vsetky casti precitala a som rada, ze sa pacilo
Naposledy upravil SkreechTina dňa 26.03.08 14:16, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 13.03.08 15:48 | |
| Tý jo, taková dávka pokračování. To tě nějak chytla múza nebo co Ale skvělý, moc se mi to líbí. Máš to moc pěkně vymyšlený. I když s tím snem bratrů si mě docela překvapila, nemyslela jsem, že tam něco takovho mezi Kaylou a nimi bude. A ještě víc jsem hleděla, že ani Sammy neodolal Jsem moc zvědavá, co jim s těmi tetováními udělala, páč věřím, že to mělo svůj účel | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 13.03.08 21:02 | |
| Madlen: Správne tušíš, mala som teda veľmi divokú múzu a btw, si si istá, že to bola Kayla? Lol, ale nie, nebudem prezradzovať viac, som rada, že sa to páčilo a dakujem moc pekne za comment
Naposledy upravil SkreechTina dňa 26.03.08 14:18, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 14.03.08 14:38 | |
| - SkreechTina napísal:
- btw, si si istá, že to bola Kayla?
tak o to víc se teď těším na pokračování Jo ještě jsem se zapomněla znímit, že se mi líbí, že tak trochu do povídky zapojuješ i poslední díl SN Pls brzo pokráčko!! | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 26.03.08 13:32 | |
| Tak som po dlhej dobe zasa tu aj s novým pokráčkom. sú to dokopy 2 časti, dúfam, že sa bude páčiť. Moc sa ospravedlňujem za to množstvo postáv v celej story, ku koncu ff asi spíšem zoznam postáv, aby ste sa v tom lepšie vyznali Taaaakže, dosť bolo spánku, ide sa na cestu! PART 3 NAŠTVANÝ DÉMONCastle Rock – Super 8 Motel, Colorado, 12:57Sam a Dean sa opierali o kapotu Impaly, čakajúc pred motelom na Kaylu, ktorá sa vnútri ešte vybavovala s recepčným. Sam ju pozoroval, keď ho vyrušil Dean, ktorý práve dotelefonoval. „ Mám dve správy. Jednu zlú a tu druhú ešte horšiu. Ktorú chceš počuť skôr?“Sam sa na brata zamračene pozrel a tak Dean pokračoval. „ Ellen od viacerých lovcov počula, ako nemôžu nájsť v poslednej dobe démonov. Jednoducho, akoby len tak zrazu zmizli. Ak sa aj náhodou nejaký objavil, bolo veľmi jednoduché ho zničiť. Ellen si myslí, že sa niečo chystá.“Dean chvíľu čakal na nejakú reakciu, ale Sam bol ticho. Jeho brat si spomenul na Lilith, nového démona, ktorý im ide po krku a chystá veľkú vojnu. Cítil na sebe Deanov skúmavý pohľad. „ Držíme bobríka mlčania? No dobre, tá ešte lepšia správa je, že už aj medzi lovcami sa začína pošuškávať o Kayle a o knihe, ktorú ukradla. Neviem, ako sa to dozvedeli, ale teraz má naša malá slečna za zadkom okrem starých „kamarátov“ aj lovcov.“„ Takže s nami má šťastie v nešťastí.“, ozval sa Sam. „ Asi tak nejako.“ V tom sa pri nich pristavila čierna trojdverová terénna Toyota a z otvoreného okna sa nich usmievala Kayla. Dean sa uškrnul a poznamenal: „ My o vlku a .....“ „ Viete, že ohovárať niekoho za chrbtom je neslušné?“ „ Slušnosť je jedna z vecí, ktorá Deanovi chýba.“ „ No tak Samy, dobre vieš, že to hlavné mi nechýba.“Kayla sa zasmiala zvonivým smiechom a obaja bratia sa trochu začervenali. „ Tak ako chalani, idete so mnou do Green River? Nájdete tam možno aj pár odpovedí na vaše otázky.“ „ Jasná vec, že ideme s tebou.“ „ Dobre, ale Sinia pôjde s vami. Pre istotu. Royan sa potrebuje ešte trochu preliečiť po poslednej bitke.“Keď videla Deanov trochu ubolený výraz na tvári, dodala: „ Neboj, ona si vie užiť luxus.“ „ V to dúfam, už po tom psovi som mal na zadných sedadlách pár chlpov a to je len duch.“Usmiala sa na nich a pustila hudbu na plné volume. Z reprákov vyšli tvrdé akordy In The Shadows od Razmus-u a vyštartovala. Bratia ju nasledovali o sekundu neskôr aj s čiernou mačkou na zadnom sedadle. Ani jeden z nich si nevšimol blonďavú postavu, ktorá stála neďaleko miesta, kde pred chvíľou boli obe autá. Ruby mala nazúrený pohľad a pomaly vyšla na cestu. Založila ruky v bok a nervózne podupávala čižmou. „ Čakáš na niekoho, ty zradca?“, ozval sa za ňou mužský hlas. Naľakane sa otočila a videla Seireho. „ Pane, čo tu robíte? Ako.....?“ „ Trošku hlúpa otázka od niekoho ako ty. Ja mám prehľad o každej svojej légii aj o tom, keď sa nejaký zradca pokúša prejsť k niekomu inému. Viem o tom, že jej pomáhaš......“ „ Pane, verte mi, robím to len kvôli vám.....“ „ Prestaň!!!“, zvrieskol na ňu Seire a Ruby sa prikrčila. „ Je krása vidieť, ako si pán robí poriadky so svojim sluhom.“, ozval sa zrazu malý dievčenský hlas. Obaja sa otočili na malé dievčatko s bielymi očami, držiac za ruku Démonickú príšeru Alu, ktorá sa na nich vyškierala. „ Lilith.“ povedali obaja naraz. „ Zdravím ťa Seire. Na tvojom mieste by som ju ale nehrešila. Robí predsa to, čo sa na démona-sluhu patrí. “ Pohľad uprela na Ruby a usmiala sa. „ Musím ti poďakovať za ten prívesok, čo si dala Winchestrom. Nechám im ešte chvíľu náskok, ale potom.....Zatiaľ sa trochu pohrám tu.“Ala sa škrekľavo zasmiala a vyšla aj s Lilith k motelu. Ruby sa letmo pozrela na svojho pána a šokovalo ju, že sa usmieva. Vedel prečo. Po pár minútach sa v Castle Rock rozľahlo besné zrevanie. Z motela vybehla uslzená Lilith a namierila si to rovno k Seiremu. „ Ty hnusný odporný zradca!!!“ Zdvihla ruku a biela žiara sa z nej začala zväčšovať. „ Lilith, nie!!!“ Ala jej plesla po ruke a Lilith sa trochu upokojila, stále však posmrkávala a červené napuchnuté oči mala plné hnevu. Seire sa len usmial a frnkol do jej červeného nosa. „ Moja milá maličká Démonka. Tuto naša Ruby ti zabudla povedať o tvojom novom nepriateľovi.“ „ O kom?“ „ Okrem lovcov ti po tvojej krásnej hlávke pôjde aj Medius.“ „ Zasa jeden z tých tvojich hlúpych bytostí?“ „ Až tak hlúpych nie.....Prečo si asi nemohla zničiť tú budovu a zabiť v nej tých nevinných ľudí?“Naklonil sa k nej a pošepol jej do ucha. „ Ona už o tebe vie.“PRÍCHOD ANJELARoute 80, Wyoming, 13:40 Dve čierne autá prešli hranice Colorada a vošli do štátu Wyoming, na diaľnicu smerom do Green River. V Impale bratom cesta ubiehala hladko, rozprávali sa a väčšina debaty sa točila okolo vodiča čiernej Toyoty. Čierna mačka spala, len sem-tam zastrihala ušami. „ Všimol si si, že sa ku Kayle v tom motely chovali ako k V.I.P. hosťovi?“ „ Myslíš to, že upratovačka sa nečudovala, že je na koberci zaschnutá krv a že sme raňajkovali u stola pre špeciálnych hostí a že sa už vonkoncom nikto nepýtal na nás dvoch?“ „ Presne to myslím.“V tom sa Dean trochu pousmial. „ O koľko, že v Green River sa ubytuje znova v Super 8 motel?“Sam sa tiež uškrnul ale nesúhlasne pokrútil hlavou. „ Nie Dean, toto s tebou nehrám.....“ „ Zbabelec.“ „ Magor.“Dean sa pozrel do spätného zrkadla na mačku. Sam si ho všimol. „ S tými jej zvieratami je to celé tiež celkom zaujímavé.“ „ A nie len to.“Sam si spomenul na ich raňajší rozhovor pri stole, kde viedli celkom neutrálnu debatu o jej prsteňoch. Mala ich presne štyri. Na palci mala keltský symbol tripletu, potom prsteň s motýlím ornamentom, na ďalšom mala „vševidiace oko“, známe aj ako symbol Iluminátov a napokon mala špeciálnu obrúčku vykladanú malými fialovými kameňmi. Tento jediný prsteň mala od svojich rodičov. Tie ostatné mala od Seireho. Šperky zdobili len jej ľavú ruku, na pravej mala diablovu pascu. Keď sa jej pýtali, ako je možné, že z nej vyžaruje také svetlo, nevedela. Z reprákov v Impale sa začali šíriť začiatočné pomalé rytmy skupiny Styx – Renegade: Oh Mama, I'm in fear for my life from the long arm of the law Law man has put an end to my running and I'm so far from my home Dear Mama I can hear you cryin', you're so scared and all alone Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long„ Počuj, aj ty máš taký ten pocit, že toto všetko je nejaká zvláštna......zhoda náhod? Proste, máš víziu o dievčati, z ktorej sa vykľuje osoba tak silná, že dvoch démonov pošle mihom ruky späť do pekla, a ešte k tomu je znej Medius, osoba, ktorá by mohla.....“ pousmial sa a pokračoval: „....no, mohla by ma možno dostať z tej dohody a z teba.....by nemusel byť Démon.“ Tú poslednú časť vety si Dean zašomral pre seba, ale Sam sa naňho otočil s nechápavým výrazom. „ ČO si to povedal?!“Dean sa zatváril znechutene a zahanbene zároveň. Nemohol tomu uveriť! On sa prekecol! Z toľkej eufórie náhlej radosti nevedel držať hubu a povedal to, čo chcel pred bratom tajiť. „ Do riti....“ a buchol do volantu. „ Dean, čo si myslel tým, že nebude zo mňa Démon? Odkiaľ to máš? Alebo sa mám opýtať, od koho to máš?“ „ Sam, nechaj to tak, trepem blbosti.....“ „ Dean!!“ „ Povedal som.....“, začal Dean z ostra, ale kútikom oka si všimol červené brzdové svetlá auta pred sebou a dupol na brzdu. Obaja bratia začuli aj divé vrčanie a zamraučanie. Pozreli sa na Siniu, ktorá už nespala, ale naježene prskala a na niečo sa mračila. Bratia vystúpili a tak isto aj Kayla. Sam si všimol malý tieň, ktorý rýchlo zmizol. Sinia vyskočila z auta a prebehla k svojej majiteľke. „ Kayla, čo sa deje?“Tak isto ako jej mačka sa netvárila veselo, skôr nazúrene. „ Prichádza jeden z odporných okrídlených bastardov........“Vzala si Siniu na ruky a zo zaťatej päste presvitalo svetlo. „ Tak sa už konečne ukáž, Gabriel!“Obloha sa zatiahla, mraky sa presunuli nad ich hlavy a všetko okolo nich stmavlo. V diaľke bolo počuť slabé Royanove zavitie. „ Prepáč, ale krídla som si tentokrát odložil, Kayla.“ TBC...Ala-je to Démon, ale bez hodnosti, učí Lilith všetky možné nehody, ako výbuch budovy a pod. Ak si spomeniete na Mystery Spot, je to tá "teta" čo viedla za ruku našu "milú" Lilith.... Archanjel Gabriel-on alebo ona? Kto to pri anjeloch vie, ale je to veľmi dôležitá potava, viac v ďalšej časti XD
Naposledy upravil SkreechTina dňa 16.07.08 20:23, celkom upravené 6 krát. | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 26.03.08 13:57 | |
| Jéé pokračování, moc si mě tím potěšila. Už jsem se nemohla dočkat další části. Tato povídka se mi s každou další částí čím dál víc líbí Moc pěkné pokračování!! Máš to skvěle vymyšlené!! Doufám, že pakráčko bude brzo! Už se moc těším | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 26.03.08 14:02 | |
| Madlen, ty si ale rýchla Neboj, pokráčko bude čoskoro a moc dík za comment, som rada potešila | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 26.03.08 20:05 | |
| Počas toho, ako som tvoju poviedku kódovala som si ju zároveň aj čítala a musím povedať, že je ohromná, tá Kayla ma občas tak nejako štvala a to ako skončila druhá časť.. a všetky tie postavy, ako si pekne vymyslela...a snový koreň.. skvelé, len tak ďalej, dievča.. | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 26.03.08 20:17 | |
| Sarinka, od teba pochvala je ako od Kripkeho osobne Dik moc že sa páčili obe Parts a teda, môžeš mi pošepkať, prečo ťa niekedy Kayla štvala? EDIT: Samozrejme, že aj Castle Rock má svoju tajomnú story, presne tam, kde sa odohral súboj Kayly a démonov Abala a Labala Castle Rock – South Elementary School, ColoradoIn the woods behind the school there is a bridge that you can stand on leading into the hills. If you stay in the bridge long enough and stay very quiet you will hear children´s faint giggling. As well as men´s voices heard. It is known that the men took the children up to the hills and for some reason, they all burned to death. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 26.03.08 20:59 | |
| Niekedy tým jej správaním, keď im fúkla ten prášok do tváre...ale to si nevšímaj, za to môže môj všeobecný odpor k ženským postavám v SN ako takým, česť výnimkám.. | |
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 26.03.08 23:40 | |
| Teda, to naozaj, lol, som milo prekvapená, ale neboj, čoskoro myslím ulahodím každej, keď budú padať "nejaké" ženské mrtvolky..... | |
| | | Ettie Winchester
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 29.03.08 15:09 | |
| paaaaani...krasne pokracko | |
| | | nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 09.04.08 19:38 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Lovkyňa duší | |
| |
| | | | Lovkyňa duší | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |