| Lovkyňa duší | |
|
+22wiktoriano Kacena222 calla Wanis SNAdeline Pa001 milleniumfalcon Soniq bookika keksiiq nikita Ettie jana7413 janka410 Samabel Sarinka Blanka Madlen LenkaX22 SNlois dion-fortune SkreechTina 26 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.10.08 16:55 | |
| Uff no nabudúce budem zabíjať obľúbené postavy s mierou Ale dobre si orodovala, inak by skončil už dávno pred veľkým súbojom Ešte keď si pri tej pesničke predstavíš Deana, ako blbne za volantom | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 12.10.08 17:08 | |
| xoxo nemáš zač seire ale tak to ti radím, aby si to robila nabudúce s mierou, lebo to nemusím potom ani dočítať do konca a budem však seriózne si ma skoro zabila. ale tak zase bol to fajn zvrat v poviedke a koniec bol uspokojivý až nadpriemerne no a presne, keď som si predstavila dean a tú piesen a ešte si pamätám ako raz na cone jensen hovoril o hudbe a len na konci také rockandroll! a taký super ksicht do toho hodil... no a teraz táto pieseň, no živo som to mala pred očami | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 13.10.08 8:09 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 13.10.08 20:58 | |
| To byla krásná povídka Měla jsem slzičky na krajíčku, jak jsem četla to, jak se bráškové loučil s Kaylou Bylo to smutné, ale však se někdy ještě určitě potkají... A návrat Seireho, musím říct, že mě to nejprve nenapadlo o koho jde, až na ni promluvil. Toto byla úžasná povídka, měla jsi to všechno krásně vymyšlený a uspořádaný. Sice ze začátku jsem měla docela problém se vyznat v jednotlivých postavách, ale to postupem částí nebyl už vůbec problém Opravdu obdivuju, jak se ti povedlo vytvořit takový příběh s tolika novýma postavama. Opravdu krása A je mi líto, že je už konec... ale pravda, vše co jednou začíná musí i někdy zkončit... Těším se na tvoje další díla! | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 13.10.08 21:36 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 14.10.08 20:55 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 22.12.08 20:38 | |
| Tina s istotou mozem povedat ze milujem tvoje poviedky! Lovkyna dusi je jedna z tych najlepsich ktore som kedy citala neviem ako to robis ale pises tak ze ma priputas k obrazovke a ja nedycham az do konca. Neviem co povedat vyrazila si mi touto poviedkou dycha strasne sa tesim kedy napises nieco nove. Sklaniam ti velkuu prevelku poklonu. | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 30.12.08 0:15 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 15.06.10 14:11 | |
| Tinka síce som Lovkyňu duší ešte nečítala *shame on me* ma napadla taká šialená myšlienka Ved ti túto fanfic môžeš vydať ako knihu rozsahovo by aj sedela a myslím, že veľa ľudí by si ju kúpilo a ja samozrejme tiež |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Lovkyňa duší 13.04.12 15:34 | |
| Tak to byla nádhera Tinka, tohle se ti opravdu povedlo Byla jsem k obrazovce připoutána od začátku do konce. Perfektně jsi vykreslila celý příběh, mělo to grády, napětí, humor, prostě vše!!! A ty nové postavy... tleskám, že jsi je dokázala tak precizně vykreslit Ze začátku jsem se také trochu ztrácela, ale pak už to bylo v pohodě. Kaylu jsem si zamilovala a moc bych si přála, aby se ještě s hochy někdy střetla. A také jsem novou fanynkou Seireho Jsem moc ráda, že to nakonec přežil a může tak být s Kaylou Je toho strašně moc, co bych tu mohla vychvalovat do nebes, ale to by bylo na dlouho, takže to zkrátím a dodám už jen Díky díky díky a snad ještě někdy něco napíšeš | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Lovkyňa duší | |
| |
|
| |
| Lovkyňa duší | |
|