| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ..................... 09.09.08 20:48 | |
| Sarinka, Dakujem za info , tak už viem ako to je. Mne sa to celé s Betty nezdalo kôli tomu, že posledná časť (teda, dúfam že som ju aj vôbedz videla) mi skôr pripadala ako hociktorá iná. Netvrdím že je pravdilom mať poslednu časť v serii za velký prevrat a urobiť divákom niejake tie shocky, ale tak trochu mi to prišlo obyčajne - hádam som tu poslednu časť aj videla. Napr. v prvej serii to celé vyzeralo ako posledná časť. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.09.08 0:18 | |
| no vidím že všetci pozeráte Heroes a ja som pozadu lebo som s tým len pred dvoma týždňami začala, tak sa v tom veľmi nevyznám ale videla som ešte len 4 časti na markíze ale ten seriál sa mi páči. mňe sa Nathan zo začiatku tiež páčil ale ako som to pozerala včera dosť mi liezol na nervy aj ked vyzerá celkom dobre, tiež sa mi páči aj Peter. asi si budem musieť stiahnuť druhú seriu lebo pochybujem že ju markíza dá. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.09.08 10:22 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.09.08 15:48 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.09.08 20:18 | |
| | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.09.08 20:50 | |
| Jojka bude od 11. októbra vysielat serial How I Met Your Mother - kód:
-
http://serialy.kinema.sk/?p=1999 V tomto clanku su mena tych , ktory budu dabovat jednodlive postavy | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 11.09.08 18:25 | |
| som zvedava co to bude za serial... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 12.09.08 14:15 | |
| Ľudkovia, ja vám silno odporúčam nový seriál Privileged, strašne roztomilý seriálik, nádherná hudba, hlavná postava Megan je hrozné zlatá, stále hovorí "oki doki", čo vám to pripomína... Je 100x lepší než 90210, ktoré opäť aj treťou časťou sklamalo,,, Trailer... - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Dd4mmkJK8yE Titulky budú snáď dnes večer, alebo zajtra poobede, záleží od toho, ako sa bude dariť.. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 12.09.08 14:20 | |
| | |
|
| |
Katuška Nevinná obeť
Počet príspevkov : 9 Age : 34 Bydlisko : okolie PN :-D Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 12.09.08 18:38 | |
| How I met your Mother je super som nevedela ze to joj kupila v kazdom pripade som zvedava na dabing . Inak ja sa este tesim na Heroes(22 september) a to je asi tak vsetko PB som nevidela 3 seriu nejako sa mi do toho nechce | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 12.09.08 18:52 | |
| Sarinka: A jsou někde nějaké jiné linky než torrenty? Na zkoušku bych ten první díl zkusila skoukout... aspoň bude sranda. | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 12.09.08 20:54 | |
| Mna by len zaujimalo ci markiza bude davat dalsiu seriu Heroes... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.09.08 15:57 | |
| Samabel, skúšala som to nahrať na uložisko, no v polovici ma to vykoplo, ako vždy... AK nemáš problém s rapidom: - kód:
-
http://rapidshare.com/files/144075082/pr1v1leged.101.part1.rar http://rapidshare.com/files/144075358/pr1v1leged.101.part2.rar http://rapidshare.com/files/144075781/pr1v1leged.101.part3.rar http://rapidshare.com/files/144076036/pr1v1leged.101.part4.rar Heslo: ivan@rslinks | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.09.08 16:06 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.09.08 17:51 | |
| wow tak ten priviliged vyzerá dobre možno až budem mať čas, tak pozriem | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.09.08 16:59 | |
| tak ja mam za sebou konecne premieru pondelnajsej casti PB - celkom fajn to bolo... klasicky PB. Alex bol v tejto casti skvely a Gretchen ani nehovorim. Milujem tu mrchu A co hovorite na Heroes?? - Spoiler:
mna prva cast dost sklamala. Cakala som nieco viac. To, ze Nathan ozil, to bolo take precudesne. S tou Nikki/Jessicou ani nehovorim... Mohinder, ten moj milacik, to co spravil... a v druhej epke sa mu to vyplatilo akoze, bolo to dost nechutne s tou kozou.Ale ze sa vyspal s Mayou??? to preco?? novy Clark Kent... To s Claire a Sylarom bolo bohovske teda no a Peter... ja som tam par veci nepochopila, pretoze naposledy som to pozerala na Vianoce, takze mi uniklo par veci. Bolo mi luto Parkmana. A matka Petera a Nathana je teda a moja oblubena postava- Elle...toto s nou spravit. Oj...ale dobre to skoncilo. Ale cakala som viac. A nechapem toho Lindermana,akosi mi uslo...aj ta Nikki troska nevadi. Buduci tyzden mozno bude lepsie
| |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.09.08 17:19 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.09.08 17:28 | |
| Faith aj som celu tretiu seriu videla uz asi v maji????neviem nie som si ista...ale tie hlasy mi nesedia...Michael a Linc ok..aj dalsi..ale nove postavy mi esedia hlasy.... a este heroes...musim povedat, ze koniec ma dost prekvapil...a este, ze je ten net..lebo uz som neviem pri akej casti z druhej serie... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.09.08 18:40 | |
| Kristine celkom ta chapem keby niet mojho brata, tak zabudnem na to tiez CrazyD dnes som nejak mimo...o akych hlasoch hovoris? ty asi hovoris o PB na Jojke,co? myslis dabing? lebo ja som myslela na 4.seriu,co bezala v pondelok v Amerike a k Heroes- koniec druhej serky? ten bol dobry,len... no proste druha serka...kapitola sama o sebe, dokaslali to,ako sa len dalo.mas recht,estete je ten net,inak | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.09.08 18:54 | |
| Heroes som si včera pozrela a čo ja viem: - Spoiler:
Mohinder mi lezie na nervy, o Maye ani nehovoriac, Nathan a tie jeho kecy o Bohovi, ježiš, to sa dohodli alebo čo, snáď ho to čoskoro prejde, ale inak v tom obleku v tej kapličke...uuuu.. Peter z budúcnosti, no dajme tomu, ale chudák Peter v tele jedného z villians, Elle mi tiež bolo ľúto, keď jej Syler zabil otca a že je Syler syn matky Nathana a Petera....WTF??? Prvá časť priemerná, druhá o niečo lepšie, ale nejdem sa z toho pototo...no uvidíme...
Prison Break 04x05 - 9/10 slušná epizódka až na nejaké trápne klišé so zrdžovaním.... House 05x01 - 7/10, čo ja viem, mal lepšie diely. Dnes sa chystám na CSI MIami 07x01 a Privileged 01x03, ten seriál sa mi dosť páči. S 90210 som skončila pri druhej epizóde. nuddaaaaa, nechápem, ako mohol dostať plnú sériu.. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.09.08 19:14 | |
| Sarinka : - Spoiler:
teraz myslis s SN? lebo ja som sa na tom chmatala, ze vsade spominaju toho Boha, a ze preco mne sa strasne Nathan pacil (nielen) v 3x02, ako bol pri tom okne a dosla Nikki,ci ako sa teraz vola a vyzyvala ho do toho senatu ci ako a on tam tak stal.. a tak nenormalne sexi bol a ked sa usmial, ze sa poznaju...tak ja ja som si z toho "akoze" Petera myslela, ze on je nejaky taky labilny clovek,ktory si iba mysli, ze je to Peter. A to s tou matkou sa mi nejako nezda. Vsak Sylar mal nejake schopnosti predtym? ja si fakt matne nespominam... a okrem toho,podla mna je Claire v tychto epizodach dost odvecna...
PB - Spoiler:
to s tym sejfom, to akoze "napinave" haha,to bolo fakt cute...ako inak. strasne sa mi pacilo,ako Gretchen zapichla to one do tej hlavy toho oneho (vyjadrovanie je dnes mojou slabou strankou)
House uz ma tolko?? Privileged si chystam kuk,pozeram, ze tu niekde bol link. CSI...preboha,vsak to je tolko, ze ja som z toho mimo | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.09.08 19:24 | |
| Faith: PB a Heroes:- Spoiler:
Presne, so SN, ja že, Bože, čo majú s tým Bohom furt... A inak súhlas, Nathan bol strašne zlatý celú dobu, aj keď bol mŕtvy.. nekrofília to istí.. Len nerozumiem tomu Lindermanovi, Tracy podľa mňa nie je Nikki, má inú schopnosť, navyše, kde má syna? Ja si už moc nepamätám, čo sa Micahom a ňou stalo na konci druhej série, takže.. No Peterovi nehrablo, len ho ten Peter z budúcnosti dal do toho tela, chudák.. Claire nemusím, tiež mi ide na nervy... PB, presne ten sejf som myslela, ako zdržoval, kým ho otvoril a kecal a kecal a vy mi neveríte, bože...trapas..
No House už má toľko.... CSI Miami som moc nesledovala, len sem-tam na Jojke, ale koniec šiestej série bol hustý, tak si to len preto pozriem a len túto časť, pravidle sledujem len CSI Las Vegas. Privileged odporúčam, taká rozprávka na pokračovanie... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.09.08 19:30 | |
| Ježiš vy mě zase lákáte na spoilery! Já to musím vydržet,než mi všechny nové série pošle Janka. Te´d se na to stejně nemám čas dívat, tak si počkám aspoň na jedno celé DVD, ať mám zásobu. Ale jsem fakt zvědavá, jak to bude např. v Heroes vypadat. Dotaz! Je zde někdo, kromě Faith , kdo sleduje One Tree Hill? Já nemůžu z 1x03, když tam byla scéna, kdy byl Chad celý nahý (místo slipů jen míč na basketball ). Může mi někdo říct, proč tohle nemáme i v SN????!!!!!!! Já bych se klidně obešla i bez toho míče, když bráškové basket nehrají.... I na Chada byl super pohled a co teprve Jared.... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|