| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.11.08 19:00 | |
| | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 23.11.08 22:29 | |
| Znáte Carnivale? Není to moc známý seriál, ale je perfektní. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 23.11.08 22:31 | |
| čo sa týka PB, tak som to vzdala. áno konečne som sa odvážila a už som si to minulý týždeň nepozrela. Ja si prečítam či to Michael prežije a možno si pozriem poslednú časť, ale PB u mňa bohužial skončilo - dôvod - naťahujú to ako gumu v trenírkach | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 1:40 | |
| Jaké seriály jsou v současnosti (a stále běžící) nejlepší? Supernatural, Chuck a Life. Jinak se snažím sledovat Heroes, ale s tím, jak to letos píšou, mě u toho drží už jen dvě oblíbené postavy. Nakoukáno mám dost, jsem trekkie, takže ST jsem viděla několikrát, nejlepší je DS9. Miluju Babylon 5, ten průběžně občas sem tam znovu sjedu, když je extrémně volného času (obvykle po zkouškovém, před začátkem semestru). Life on Mars, na ten se dá dívat pořád dokola a nikdy se neomrzí, protože ten je dokonalý. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Klenotka Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 13:08 | |
| Všichni to říkají? No, to by mě zajímalo kdo, protože koho znám, tak na to akorát nadává. Nebýt tam Nathan, Matt a želva, tak to vypínám. Nathan hodně teď používá svou schopnost, stejně jako Matt, což se mi líbí, a to je jedno z těch málo plusů tuhle sérii. Naopak, na co je tam teď Peter, to je mi opravdu záhadou. Jak slibovali interakci mezi Peterem a Nathanem, a jestli spolu měli tři scény za deset dílů, tak to ještě možná přeháním. | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 14:43 | |
| Já Mohindera nemusela už od začátku... no, poslední díly ještě nemám stáhlé, ale jako oddechovka se to přežít dá. PB . tam mi taky chybí snad jeden nebo dva díly... no, dokoukám to. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 18:17 | |
| mna teraz zacala PB akosi strasne bavit pri poslednom dieli som vyskakovala zo stolicky, taka som bola vynervovana a co som teraz pozerala spoilery, tak on to mal Mike vsetko naplanovane...take stresy kvoli tomu som prezivala, ze koniec ale je mi strasne luto Michaela, ze ma teraz take tie zdravotne problemy :cry: a k Heroes... podla mna druha seria bola najhorsia, tretiu neviem okomentovat, lebo niekedy mi strasne lezie na nervy ale velmi sa mi paci vztah Elle a Sylara inak tie veci okolo Petera su podla mna odvecne a take je to prilis zamotane a niekedy ani neviem, kto patri ku komu | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 20:52 | |
| Čože to? Ohováranie Heroes? Im in... Prvá séria bola skvelá, druhá odpad a tretia niekde medzi, i keď sa začína topiť....je strašne chaotická...nudná...až na pár výnimiek teda....nepáči sa mi, čo spravili kedysi mojej najobľúbenejšej postave, Petrovi..prečo chudák musí vždy pôsobiť ako lama najväčšia a ešte mu schopnosti zoberú... A z najlepšieho záporáka spravili svätca, ale to mi až tak nevadí...pretože ten vzťah medzi ním a Elle je strašne zlatý...btw neznesiem Claire, Hira a Mohindera... Súhlasím s tebou Faith, posledné diely PB sú jedni z naj, ale čo som tak čítala, jeho budúcnosť nevyzerá ružovo a zrejme touto sériou skončí... | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 20:56 | |
| Claire teď už nesnáší snad všichni, a Hira taky. Claire je jen ufňukaná a namyšlená kráva, a Hiro idiot. Já měla vždycky nejradši Nathana s Mattem a Bennetem a nejspíš to bude i díky hercům, že vypadají jako jediní, kdo používá mozek. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 21:22 | |
| Claire je kapitola sama pro sebe Hirova ligika v . sérii je značně...ehm, nelogická No, ale druhá série byla prostě nejhorší... to byly vážně díly nebo sekce dílu, když jsem spala | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 21:31 | |
| ja som dost sklamana v Heroes z toho, co urobili Mohinderovi. Je to take fakt vadne, takto ho dokalicit. I ked ako postavu ho nemusim, ako herec mi je strasne sympaticky ja myslim, ze Peterovi tie schopnosti vratia, i ked suhlasim, ze posobi jak totalna lama. Este mi strasne vadi, co urobili teraz s Hirom... to je proste - Spoiler:
je pravda, ze ho zabiju v seriali?? Sarinka to som citala aj ja a bola by som tomu aj rada, pretoze si fakt neviem predstavit, o com by bola taka piata seria s este stale nazvom "utek z vazenia" | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 21:57 | |
| No tak toto. Prečo musíte ohovárať HEROES. Len tak z ničoho nič. Sarinka: Nato že už len tak ich ohovaraš tak pozeraš ako vidim časť po časti. Mne sa všetci páčia tak isto ako predtým a to ma raní keď len tak ohovárate buď Claire alebo Hira Takže KLENOTKA ja vôbedz nie som proti Hirovi a Claire. A pán Petrelli je teda macher. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 22:04 | |
| Ja som čakala, kedy sa ozve niekto z druhej strany... prepáč, ja len vyjadrujem svoj skromný názor, že táto séria ide dole vodou, a tie dve postavy proste neznesiem...ja to pozerám, pretože čakám, kedy sa tam konečne začne niečo poriadne diať...a keď som to vydržala pri druhej sérii, tak nejako prežijem aj túto.. Fakt sorry, ale ten seriál nemá už úroveň čo kedysi.. Faith k spoileru, bodaj by.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.11.08 22:08 | |
| Mně ta třetí tak nevadí. Jsou tam postavy, které prostě ráda nemám a když tam jsou, tak je prostě přežívám. Je to zamotané až hrůza, ale to jsou romantické seriály taky, akorát z trochu jiného hlediska, tak co už s tím. Prostě budu sledovat a uvidím... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 25.11.08 17:10 | |
| och, dnesny Prison Break ma riadne dostal - Spoiler:
take prekvapko, ze Lisa je Generalova dcera...mne to vzdy pripadalo, ze chce byt jeho milenka ako odovzdali tu Scyllu, tak som si hovorila, ze nejake je to divne...take nemastne neslane, nezdalo sa mi, ze konecne je game over a ono Self takto toto urobi sice som ho podozrievala,lebo ten pokec co mal v kancelarii bol akysi vadny a potom s tou Scyllou lietal hore dole len nemam sajnu, co kto vlastne kto je a co sa s nou chysta urobit
a Heroes zasa raz... nic moc. Ale celkom sa dalo... - Spoiler:
vsetci stratili svoje schopnposti, to bolo pekne. velmi som im to priala, lebo som si pripadala menejcenna, kedze mali take super schopnosti,ktore som aj ja chcela
| |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.11.08 19:33 | |
| Aktualna cast Prison Break sa aj mne pacila , - Spoiler:
Ani ja som necakal ,ze Lisa je Generalova dcera. Toto ,ze ich Self zradil ma prekvapilo
Ja osobne som zasmial, ked si Sucri nalial poharik v Generalovej pracovni | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.11.08 19:55 | |
| no to bolo aj mne smiesne...chudam Sucre to uz iste psychicky nezvladal... iste sa nevedel spamatat ze az kam sa dostali.... | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.11.08 21:45 | |
| Sledujete někdo seriál Legend of the Seeker? Je to taková oddechová pohádka ale je to fatk skvělý dneska jsem si objednala první díl knižní předlohy - podle toho co jsem četla na netu, kniha až taková pohádka není. Doufám, že mě to nezklame a nevyhodim tři stovky jen tak | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.11.08 21:54 | |
| [quote="Night Angel"]Sledujete někdo seriál Legend of the Seeker
Ja osobne nesledujem ,ale sa chystam Inac sleduje niekto serial Merlin ? Dnes som videl 12 a cize poslednu cast 1 serie True Blood a som dost spokojny zo 1 seriov aj ked start bol slabsi. Skoda ,ze 2 seria pojde asi az na jesen 2009 | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|