Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1

Goto down 
+52
kattie
Husitka
shelby
Klenotka
str8tking
Dzowika4
cleo
lentilka
Ellen
Mystic
Lirael
evetka
bareness
Katuška
lenkka
janicag
Faith
Lex
calla
renáta
Violet
wiktoriano
Soniq
FeeBee
CrazyD
Anwiel
ivan2321
Zizi
nikita
Weronička
sisel
keksiiq
bookika
leoraine
Kristine
Kaja
SkreechTina
funny
SNlois
Hiro666
LenkaX22
Elendilka
Chrystelle
Katka
Willo
Kika
Silvia
janka410
Samabel
Night Angel
dion-fortune
Sarinka
56 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AutorSpráva
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty19.11.08 19:00

kokso ja tiez kukam ze jaky Miško scratch Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 99937 ...a potom mi doslo ze Michael... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 430869
no akoze na Linca ja mam tiez pekne nervy bo on je taky cudny...akoby mal kazdeho na haku....a len by sa bil a taky nasraty furt vyzera.... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 487389
moc sa mi lubil Alex taky bol chudacik ked mu zabili toho syna a on strasne chcel najst toho negra...chudak taky bol zniceny.. Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 71416 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 71416 ..
a toto ja som normalne aj skoro zabudla ze Michael chodi so Sarou bo oni si to ani nijak neprejavuju ani nic ani sa nebozkavaju, neobimaju nic... confused confused
no ale tato konecna scena v tejto epke no koniec a Sucre chudak ja som uz myslela ze sa tam zrube dole... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 87642 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 87642
no uvidime jake bude pokracovanie... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 284389 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 998745
Návrat hore Goto down
Lirael
Pocestný duch
Pocestný duch
Lirael

Počet príspevkov : 99
Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách
Nálada : Totálně vygumová od učení...
Registration date : 25.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty23.11.08 22:29

Znáte Carnivale? Není to moc známý seriál, ale je perfektní.
Návrat hore Goto down
http://rabbits-and-mirrors.blog.cz/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty23.11.08 22:31

čo sa týka PB, tak som to vzdala. áno konečne som sa odvážila a už som si to minulý týždeň nepozrela. Ja si prečítam či to Michael prežije a možno si pozriem poslednú časť, ale PB u mňa bohužial skončilo - dôvod - naťahujú to ako gumu v trenírkach confused
Návrat hore Goto down
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

Počet príspevkov : 61
Registration date : 06.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 1:40

Jaké seriály jsou v současnosti (a stále běžící) nejlepší? Supernatural, Chuck a Life.
Jinak se snažím sledovat Heroes, ale s tím, jak to letos píšou, mě u toho drží už jen dvě oblíbené postavy.
Nakoukáno mám dost, jsem trekkie, takže ST jsem viděla několikrát, nejlepší je DS9. Miluju Babylon 5, ten průběžně občas sem tam znovu sjedu, když je extrémně volného času (obvykle po zkouškovém, před začátkem semestru). Life on Mars, na ten se dá dívat pořád dokola a nikdy se neomrzí, protože ten je dokonalý. Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.sga-project.com/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 9:20

Klenotka napísal:
Jinak se snažím sledovat Heroes, ale s tím, jak to letos píšou, mě u toho drží už jen dvě oblíbené postavy.
Aj u mňa je to podobne. Všetci vravia, že tretia séria je ešte lepšia ako prvé 2 a ja to už pozerám len silou vôle. Proste sa to nejako pokazilo a tiež zostávam verná len kvôli postavám. confused 603
Návrat hore Goto down
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 13:08

Všichni to říkají? No, to by mě zajímalo kdo, protože koho znám, tak na to akorát nadává. Nebýt tam Nathan, Matt a želva, tak to vypínám. Very Happy
Nathan hodně teď používá svou schopnost, stejně jako Matt, což se mi líbí, a to je jedno z těch málo plusů tuhle sérii. Naopak, na co je tam teď Peter, to je mi opravdu záhadou. Jak slibovali interakci mezi Peterem a Nathanem, a jestli spolu měli tři scény za deset dílů, tak to ještě možná přeháním. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 14:27

No všetci v mojom okolí. Im sa to páči, ale ja patrím k tým, čo na to nadávajú ako ty, pretože to čo robia už vážne priveľa. A to čo spravili s Petrom a s Mohinderom no hrôza. Jednoducho to celé pokazili. Rolling Eyes Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 14:43

Já Mohindera nemusela už od začátku... no, poslední díly ještě nemám stáhlé, ale jako oddechovka se to přežít dá.
PB . tam mi taky chybí snad jeden nebo dva díly... no, dokoukám to.
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 18:17

mna teraz zacala PB akosi strasne bavit Wink pri poslednom dieli som vyskakovala zo stolicky, taka som bola vynervovana a co som teraz pozerala spoilery, tak on to mal Mike vsetko naplanovane...take stresy kvoli tomu som prezivala, ze koniec Laughing ale je mi strasne luto Michaela, ze ma teraz take tie zdravotne problemy :cry:
a k Heroes... podla mna druha seria bola najhorsia, tretiu neviem okomentovat, lebo niekedy mi strasne lezie na nervy 603 ale velmi sa mi paci vztah Elle a Sylara Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 177401 inak tie veci okolo Petera su podla mna odvecne Wink a take je to prilis zamotane a niekedy ani neviem, kto patri ku komu confused
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 20:52

Čože to? Ohováranie Heroes? Im in... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 284389 Prvá séria bola skvelá, druhá odpad a tretia niekde medzi, i keď sa začína topiť....je strašne chaotická...nudná...až na pár výnimiek teda....nepáči sa mi, čo spravili kedysi mojej najobľúbenejšej postave, Petrovi..prečo chudák musí vždy pôsobiť ako lama najväčšia a ešte mu schopnosti zoberú... Rolling Eyes A z najlepšieho záporáka spravili svätca, ale to mi až tak nevadí...pretože ten vzťah medzi ním a Elle je strašne zlatý...btw neznesiem Claire, Hira a Mohindera... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 1319 603
Súhlasím s tebou Faith, posledné diely PB sú jedni z naj, ale čo som tak čítala, jeho budúcnosť nevyzerá ružovo a zrejme touto sériou skončí...
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 20:56

Claire teď už nesnáší snad všichni, a Hira taky. Claire je jen ufňukaná a namyšlená kráva, a Hiro idiot. Já měla vždycky nejradši Nathana s Mattem a Bennetem a nejspíš to bude i díky hercům, že vypadají jako jediní, kdo používá mozek.
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 21:22

Claire je kapitola sama pro sebe Laughing Rolling Eyes
Hirova ligika v . sérii je značně...ehm, nelogická Rolling Eyes
No, ale druhá série byla prostě nejhorší... to byly vážně díly nebo sekce dílu, když jsem spala Sleep
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 21:31

ja som dost sklamana v Heroes z toho, co urobili Mohinderovi. Je to take fakt vadne, takto ho dokalicit. I ked ako postavu ho nemusim, ako herec mi je strasne sympaticky Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 177401 ja myslim, ze Peterovi tie schopnosti vratia, i ked suhlasim, ze posobi jak totalna lama. Este mi strasne vadi, co urobili teraz s Hirom... to je proste Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 487389
Spoiler:
Sarinka to som citala aj ja a bola by som tomu aj rada, pretoze si fakt neviem predstavit, o com by bola taka piata seria s este stale nazvom "utek z vazenia" confused
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 21:57

No tak toto. Prečo musíte ohovárať HEROES. Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 873139
Len tak z ničoho nič.
Sarinka: Nato že už len tak ich ohovaraš tak pozeraš ako vidim časť po časti.
Mne sa všetci páčia tak isto ako predtým a to ma raní keď len tak ohovárate buď Claire alebo Hira
Takže KLENOTKA ja vôbedz nie som proti Hirovi a Claire. A pán Petrelli je teda macher. lol!
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 22:04

Ja som čakala, kedy sa ozve niekto z druhej strany... lol! prepáč, ja len vyjadrujem svoj skromný názor, že táto séria ide dole vodou, a tie dve postavy proste neznesiem...ja to pozerám, pretože čakám, kedy sa tam konečne začne niečo poriadne diať...a keď som to vydržala pri druhej sérii, tak nejako prežijem aj túto.. Laughing
Fakt sorry, ale ten seriál nemá už úroveň čo kedysi.. confused
Faith k spoileru, bodaj by.. lol!
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty24.11.08 22:08

Mně ta třetí tak nevadí. Jsou tam postavy, které prostě ráda nemám a když tam jsou, tak je prostě přežívám. Je to zamotané až hrůza, ale to jsou romantické seriály taky, akorát z trochu jiného hlediska, tak co už s tím.
Prostě budu sledovat a uvidím... lol!
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty25.11.08 17:10

och, dnesny Prison Break ma riadne dostal affraid
Spoiler:
a Heroes zasa raz... nic moc. Ale celkom sa dalo...
Spoiler:
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty25.11.08 18:32

jejdaaa no dnesna cast Prison Breaku dostala aj mna.... affraid 702 drool
Faith presne to iste dostalo confused aj mna tos tou Lisou affraid ...kokso..a ten Don akoze ma sklamal...
proste cela epka bola super... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 312566 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 312566
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty26.11.08 19:33

Aktualna cast Prison Break sa aj mne pacila ,
Spoiler:

Ja osobne som zasmial, ked si Sucri nalial poharik v Generalovej pracovni Very Happy
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty26.11.08 19:55

no to bolo aj mne smiesne...chudam Sucre to uz iste psychicky nezvladal... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 99937 iste sa nevedel spamatat ze az kam sa dostali....
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty26.11.08 23:02

Ja som sa práve dozvedela, že pokračuje IT CROWD, takže ak o tom náhodou niekto nevie a tento seriál sleduje tak tu nájdete link
kód:
http://it-crowd.serial4u.cz/view.php?cisloclanku=2008110002
Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 170639 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 325299 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 170639
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty27.11.08 20:06

zizi co affraid uz zacala tretia seria? to nemylsis vazne okamzite idem stahovat a pozerat tento serial vrelo doporucam je skvely Wink 702
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty28.11.08 21:45

Sledujete někdo seriál Legend of the Seeker? Je to taková oddechová pohádka ale je to fatk skvělý dneska jsem si objednala první díl knižní předlohy - podle toho co jsem četla na netu, kniha až taková pohádka není. Doufám, že mě to nezklame a nevyhodim tři stovky jen tak Wink
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty28.11.08 21:54

[quote="Night Angel"]Sledujete někdo seriál Legend of the Seeker

Ja osobne nesledujem ,ale sa chystam
Inac sleduje niekto serial Merlin ?
Dnes som videl 12 a cize poslednu cast 1 serie True Blood a som dost spokojny zo 1 seriov aj ked start bol slabsi. Skoda ,ze 2 seria pojde asi az na jesen 2009
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty29.11.08 22:10

Tak som sa dokopala dobehnúť zameškané časti Heroes a teda som práve dopozerala 3x10 no a k deju sa nevyjadrím. Nebolo to zlé, teda neviem, ale to, že sú zrazu všetci bez schopností sa mi aj celkom páči, ale aj tak to už nie je ono. Ja len, že Supernatural je naozaj asi všade okolo nás, pretože pozerám Heroes a oni mohli spomenúť akékoľvek iné mesto a štát na svete. Veď Amerika je obrovská a oni nie oni si vybrali za domov Daphne práve jedinečnú kombináciu - Lawrence, Kansas - no pri počutí týchto dvoch slov moja myseľ odplávala úplne mimo Heroes. Veď viete kam Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 284389 Proste ja to už začínam pomaly brať ako nejaké znamenia alebo niečo také Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 316745
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 28 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1
Návrat hore 
Strana 28 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: