Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1

Goto down 
+52
kattie
Husitka
shelby
Klenotka
str8tking
Dzowika4
cleo
lentilka
Ellen
Mystic
Lirael
evetka
bareness
Katuška
lenkka
janicag
Faith
Lex
calla
renáta
Violet
wiktoriano
Soniq
FeeBee
CrazyD
Anwiel
ivan2321
Zizi
nikita
Weronička
sisel
keksiiq
bookika
leoraine
Kristine
Kaja
SkreechTina
funny
SNlois
Hiro666
LenkaX22
Elendilka
Chrystelle
Katka
Willo
Kika
Silvia
janka410
Samabel
Night Angel
dion-fortune
Sarinka
56 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
AutorSpráva
Lirael
Pocestný duch
Pocestný duch
Lirael

Počet príspevkov : 99
Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách
Nálada : Totálně vygumová od učení...
Registration date : 25.10.2008

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty29.11.08 22:20

Včera jsem se koukala na 3x09, v půlce jsem to stopla a budiž zaznamenáno, že s Heroes prostě končím Evil or Very Mad Může za to hlavně ta debata, kterou spolu vedli Peter a Claire při útěku kanálem.
Návrat hore Goto down
http://rabbits-and-mirrors.blog.cz/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty29.11.08 22:23

Lirael: v tomto ťa úúúúplne chápem. Tiež mám zajačie úmysli. Ja neviem, či je chyba vo mne alebo sa tie seriály v poslednej dobe tak pokazili, ale PB som vzdala už dávno a teraz sa pohrávam aj s myšlienkou hodiť bobek na Heroes. Bude to mať blahodárny vplyv lebo aj tak nejako nemám čas to sledovať a pozerať seriál, keď ho počas jeden 40 min. epky 5-krát stopnete a zapnete SN forum (ako ja dnes), že čo je nové asi znamená, že tá epka asi nie je zaujímavá confused confused
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty29.11.08 22:46

Úplný súhlas, dámy....ja som bola úplne namäkko, že konečne konečne nejaké brotherly momenty medzi Petom a Nathanom a čo spravili.... affraid Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 202744 zničili jedinú vec, čo som na Heroes milovala... Rolling Eyes ináč akože pretože je Claire taká strašná koza... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 71174 hlavne tá jej veta ohľadom katalizátora "prečo práve ja":..WTF? bitch...jedna...bodaj by umrela, konečne...
Hiro666: my máme tuším rovnaký vkus na seriály... lol! všetko čo sleduješ ty, sledujem aj ja... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 284389 Laughing Merlina som začala kukať asi pred týždňom, práve sa mi dososala šiesta časť a už teším, ako kuknem...proste parádny seriál...herec, ktorý ho stvárňuje je dokonalý ušatý freak....a strašne sa mi páči ten jeho vzťah s Artušom...furt mu zachraňuje jeho ass... lol! a tiež sa mi páči, ako ho furt každý volá idiot..napr. ten jeho učiteľ a opatrovník Gaius "máš pred sebou veľký osud a potom už nikto nebude môcť uveriť, aký si bol teraz idiot"... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 316745 lúbim britské seriály.. Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Lirael
Pocestný duch
Pocestný duch
Lirael

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty29.11.08 23:07

Zizi: Mám stejný problém... Krom toho jsem se u Heroes poslední dobou akurát tak vztekala. Všichni se tam chovají hrozně nelogicky, je to překonbinované a už jsem ztratila přehled kdo, s kým a za kolik (naneštěstí tvůrci zřejmě taky Rolling Eyes )... Prostě končím a basta!

Sarinka: Pokud máš ráda britské seriály, doporučuju Doctora Who (jestli ho už teda neznáš). Je to sice úplná šílenost, ale má svoje kouzlo, které chytne a už nepustí Very Happy A dokonce i ten ušatý freak se tam ukáže Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty29.11.08 23:29

no ako tu pozerám vy tu preberáte seriály o ktorých ja nemám ani šajnu confused asi som 100 rokov za opicami.
ja pozerám 3 CSI, Criminal minds, Cold case, a teraz ma začalo dosť baviť Jericho.
a Heroes videla som 1. seriu a dalšie ma veľmi nelákali
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty29.11.08 23:35

wiktoriano: nie si 100 rokov za opicami ani ja neviem o čom sa rozprávajú a vôbec mi to nevadí. Inak ti závidím, že môžeš sledovať všetky CSI - ja už nemám čas ani na to. Proste na tom intráku keď už zapnem PC, tak namiesto telky surfujem, aj keď posledný týždeň ma to vytočilo a v nedeľu si CSI na JOJ nenechám ujsť. Proste CSI mám strašne rada. 702
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty29.11.08 23:41

Lirael ty si spomínala že pozeráš Carnivale, affraid odkiaľ ho sťahuješ ja sa k nemu neviem nikde dostať Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 202744 a ten som si chcela už dávnejšie pozrieť.

Doctora Who tak ten seriál je bohovsky uletení ja sa pri ňom vždy ohromne nasmejem, Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 99937 affraid

wiktoriano
citácia :
3 CSI, Criminal minds, Cold case,
to pozerám aj ja len Jericho ma akosi nechytilo Very Happy Very Happy zato som mala rada 4400 a strašne sa mi páči Eurika Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty29.11.08 23:53

Zizi to sa stáva aj mne že s k seriálom málo dostanem lebo sa bavím na nete. ale snažím sa aspoň občas vy nájsť nejakú hodinku. a CSI na JOJ musím tiež vždy vidieť aj ked som to už videla v originále.
Lentilka Jericho na tiež na prvý krát veľmi nebaviloo. no ako som si pozrela prvú seriu v repríze tak ma to začalo zaujímať a asi si pozriem aj druhú. a 4400 sa mi tiež celkom páčilo
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty06.12.08 17:47

Pozerávate niekto serial The Mentalist? Mňa to chytilo a Patrick je taký haluzný, mam ho rada. Aj ostatný sú v pohode. Smile
Návrat hore Goto down
Lirael
Pocestný duch
Pocestný duch
Lirael

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty06.12.08 18:12

lentilka napísal:
Lirael ty si spomínala že pozeráš Carnivale, affraid odkiaľ ho sťahuješ ja sa k nemu neviem nikde dostať Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 202744 a ten som si chcela už dávnejšie pozrieť.

Doctora Who tak ten seriál je bohovsky uletení ja sa pri ňom vždy ohromne nasmejem, Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 99937 affraid

Normálně z torrentů, ale pšt Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 934194 Chystám se na druhou sérii, ale je málo času... Doctora zbožňuju, už se nemůžu dočkat speciálu bounce

cleo: O čem to je? Vůbec nic mi to neříká...
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty06.12.08 18:18

Lirael: Hlavní postava seriálu, Patrick Jane (Simon Baker), je neobyčejně všímavý člověk s talentem manipulovat s lidmi, sugesce, hypnózy a až děsivé schopnosti vcítit se do mysli druhých. Díky těmto vlastnostem je často považován za senzibila či jiného okultistu – ostatně tímto „řemeslem“ se Patrick také živil při vystupování v televizních pořadech.

Nyní je však jeho posláním role nezávislého poradce pro CBI (Kalifornský úřad pro vyšetřování). Zde svůj talent využívá při ohledávání místa činu vražd, které tento útvar vyšetřuje. Jeho největší síla ovšem spočívá v komunikaci se svědky a jinými osobami, které mají co do činění s případy. Zde je hlavní hrdina vždy o několik tahů napřed a díky vyšperkované manipulaci se pachatel často usvědčí sám. Své umění Patrick nezřídka kdy aplikuje i na své spolupracovníky, což do jinak velice napínavého děje každé epizody vnáší i přiměřenou porci humoru, která však v žádném případě seriálu neubírá na vážnosti, jako tomu často bývá.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty06.12.08 18:24

Lirael ja sa torretov bojím ako čerta Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 707500 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 579569 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 579569

cleo mrkla som a na ten seriál na youtube Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 177401 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 177401 tam hrá Simon Baker toho mám rada Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 asi si pár častí pozriem aj ten tvoj opis znie sľubne Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty06.12.08 18:26

lentilka Ten opis je zo stránky o tom serialy. A Patrick je zlatý občas mi pripomína Castiela. Nie výzorom ale niečim iným. Asi mi už šibe Laughing
Návrat hore Goto down
Lirael
Pocestný duch
Pocestný duch
Lirael

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty06.12.08 21:27

lentilka napísal:
Lirael ja sa torretov bojím ako čerta Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 707500 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 579569 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 579569

Snažím se je používat co nejmíň, ale tohle jsem prostě jinde nenašla...

A The Mentalist zní zajímavě... že bych se na to po zkouškách koukla? scratch
Návrat hore Goto down
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

Počet príspevkov : 61
Registration date : 06.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty07.12.08 17:15

Zkuste Dextera Very Happy Nebo Life. Oboje jsou to bezvadné seriály, i když ten Dexter je hodně drsný. Life je trochu podobný seriálům Mentalist nebo Eleventh hour.

Jinak pro lidi se slabostí pro britskou tvorbu - kromě Doctora Who můžete koukat i na Life on Mars. Bacha na to, amíci se rozhodli zprznit to remakem, který teď v USA běží No

Na DVD teď vychází Randall a Hopkirk (původní) a Dempsey a Makepeace. Cool

Zatím to akorát kupuju, kdy se na to podívám, je otázka. Letos se profesoři nějak zbláznili a tak budeme ze spousty věcí psát už tenhle a následující týden. Shocked
Návrat hore Goto down
http://www.sga-project.com/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty07.12.08 17:25

citácia :
Zkuste Dextera
pozerám Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 ten herec je fakt dobrý najprv bol vinikajúci v six feeth under a teraz táto úloha je celkom iná a on je v nej tiež brilantný normálne mu to beriem Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty07.12.08 22:49

Dextera som videla asi 2 časti ale moc ma to nechytilo...ale dám mu ešte šancu...a Samanatha Who? pozerávate niekto?
Spoiler:
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty07.12.08 23:04

citácia :
.a Samanatha Who? pozerávate niekto?
vyhlasujem sa za fanatika Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 188411 Twisted Evil Twisted Evil ale aj tú pozerám, je to dobré len sa mi tie časti zdajú dajaké prikrátke, ale ten jej ex je dobrý 702 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 284389 /hral v siedmom nebi Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 404917 /
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty08.12.08 0:09

lentilka napísal:
citácia :
Zkuste Dextera
pozerám Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 ten herec je fakt dobrý najprv bol vinikajúci v six feeth under a teraz táto úloha je celkom iná a on je v nej tiež brilantný normálne mu to beriem Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 430869

Prave pozeram druhu cast a normalne ze dovi-dopo Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 103511 Shocked 704 dance Skvely je...tie jeho vnutorne hlasky a ako sa furt pretvaruje pred ostatnymi....hmmm, aspon viem co budem robit cez Vianoce..stahovat a pozerat Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 170639
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

Počet príspevkov : 61
Registration date : 06.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty08.12.08 15:37

Dexter nejde vzdát po dvou dílech, já to vzdala po čtyřech, pak jsem se k tomu vrátila a zrovna ve chvíli, kdy se to rozjelo. U jedné scény mi tam až vrhkly slzy do očí, jak byla silná.

Jinak doporučuju Chucka, to je vedle Supernatural, Dextera a Life ze seriálů, které sleduju, pro mě jeden z nejlepších, co teď běží.
Návrat hore Goto down
http://www.sga-project.com/
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty09.12.08 21:25

Najnovsia cast Prison Break

Spoiler:

Najnovsia cast Heroes
Spoiler:
Návrat hore Goto down
shelby
Pocestný duch
Pocestný duch
shelby

Počet príspevkov : 94
Registration date : 07.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty09.12.08 21:36

Ľudia, nepozerala som sa na všetky ostatné príspevky, ale pozná niekto seriál The Tudors? Smile To je o kráľovi Henrichovi VIII: a jeho manželkách, hneď po SN môj naj:) Chodil myslím aj na HBO, ale ja som to sťahovala Laughing
Nezdieľa niekto moju závislosť? Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 934194 Wink
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty11.12.08 6:51

tie nove casti PB a Heroes... PB uz tak zamotavaju, ze fakt nie som ista, co sa tam objavi zajtra... a Heroes... take zvlastne je to tiez confused
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty11.12.08 10:59

Hiro666: Dík za infošky. Ja som to už so sledovaním vzdala, lebo je to fakt divné.
PB - no ako vidím zatiaľ nič podstatné mi neušlo a Heroes no comment Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 99937

Práve sa snažím učiť na predtermíny a potom si doplním vedomosti o častiach v seriáloch kde hral Jensen (vďaka dion Dark Angel) a ak sa podarí, tak vďaka jednej SV fanatičke teda aj Smallville Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 99937
A ešte mám doma How I met your mother - tak proste nabité Vianoce a to chcem ešte stihnúť maratón SN od prvej série Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 99937
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty12.12.08 18:38

Tak som si mrkla nový PB a dosť sa mi táto časť páčila, inak si myslím, že..
Spoiler:
A najnovšie Heroes, akože sorry, ale TOTO ČO má byť... Suspect jediné, čo ma u seriálu držalo...Elle a vzťah medzi Nathanom a Petom a oni to takto zničili, no tešilo ma... Evil or Very Mad Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 141995
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 29 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1
Návrat hore 
Strana 29 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: