| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.11.08 22:20 | |
| Včera jsem se koukala na 3x09, v půlce jsem to stopla a budiž zaznamenáno, že s Heroes prostě končím Může za to hlavně ta debata, kterou spolu vedli Peter a Claire při útěku kanálem. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.11.08 22:46 | |
| Úplný súhlas, dámy....ja som bola úplne namäkko, že konečne konečne nejaké brotherly momenty medzi Petom a Nathanom a čo spravili.... zničili jedinú vec, čo som na Heroes milovala... ináč akože pretože je Claire taká strašná koza... hlavne tá jej veta ohľadom katalizátora "prečo práve ja":..WTF? bitch...jedna... bodaj by umrela, konečne...Hiro666: my máme tuším rovnaký vkus na seriály... všetko čo sleduješ ty, sledujem aj ja... Merlina som začala kukať asi pred týždňom, práve sa mi dososala šiesta časť a už teším, ako kuknem...proste parádny seriál...herec, ktorý ho stvárňuje je dokonalý ušatý freak....a strašne sa mi páči ten jeho vzťah s Artušom...furt mu zachraňuje jeho ass... a tiež sa mi páči, ako ho furt každý volá idiot..napr. ten jeho učiteľ a opatrovník Gaius "máš pred sebou veľký osud a potom už nikto nebude môcť uveriť, aký si bol teraz idiot"... lúbim britské seriály.. | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.11.08 23:07 | |
| Zizi: Mám stejný problém... Krom toho jsem se u Heroes poslední dobou akurát tak vztekala. Všichni se tam chovají hrozně nelogicky, je to překonbinované a už jsem ztratila přehled kdo, s kým a za kolik (naneštěstí tvůrci zřejmě taky )... Prostě končím a basta! Sarinka: Pokud máš ráda britské seriály, doporučuju Doctora Who (jestli ho už teda neznáš). Je to sice úplná šílenost, ale má svoje kouzlo, které chytne a už nepustí A dokonce i ten ušatý freak se tam ukáže | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.11.08 23:29 | |
| no ako tu pozerám vy tu preberáte seriály o ktorých ja nemám ani šajnu asi som 100 rokov za opicami. ja pozerám 3 CSI, Criminal minds, Cold case, a teraz ma začalo dosť baviť Jericho. a Heroes videla som 1. seriu a dalšie ma veľmi nelákali | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.11.08 23:35 | |
| wiktoriano: nie si 100 rokov za opicami ani ja neviem o čom sa rozprávajú a vôbec mi to nevadí. Inak ti závidím, že môžeš sledovať všetky CSI - ja už nemám čas ani na to. Proste na tom intráku keď už zapnem PC, tak namiesto telky surfujem, aj keď posledný týždeň ma to vytočilo a v nedeľu si CSI na JOJ nenechám ujsť. Proste CSI mám strašne rada. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.11.08 23:41 | |
| Lirael ty si spomínala že pozeráš Carnivale, odkiaľ ho sťahuješ ja sa k nemu neviem nikde dostať a ten som si chcela už dávnejšie pozrieť. Doctora Who tak ten seriál je bohovsky uletení ja sa pri ňom vždy ohromne nasmejem, wiktoriano - citácia :
- 3 CSI, Criminal minds, Cold case,
to pozerám aj ja len Jericho ma akosi nechytilo zato som mala rada 4400 a strašne sa mi páči Eurika | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 29.11.08 23:53 | |
| Zizi to sa stáva aj mne že s k seriálom málo dostanem lebo sa bavím na nete. ale snažím sa aspoň občas vy nájsť nejakú hodinku. a CSI na JOJ musím tiež vždy vidieť aj ked som to už videla v originále. Lentilka Jericho na tiež na prvý krát veľmi nebaviloo. no ako som si pozrela prvú seriu v repríze tak ma to začalo zaujímať a asi si pozriem aj druhú. a 4400 sa mi tiež celkom páčilo | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.12.08 17:47 | |
| Pozerávate niekto serial The Mentalist? Mňa to chytilo a Patrick je taký haluzný, mam ho rada. Aj ostatný sú v pohode. | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.12.08 18:12 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.12.08 18:18 | |
| Lirael: Hlavní postava seriálu, Patrick Jane (Simon Baker), je neobyčejně všímavý člověk s talentem manipulovat s lidmi, sugesce, hypnózy a až děsivé schopnosti vcítit se do mysli druhých. Díky těmto vlastnostem je často považován za senzibila či jiného okultistu – ostatně tímto „řemeslem“ se Patrick také živil při vystupování v televizních pořadech.
Nyní je však jeho posláním role nezávislého poradce pro CBI (Kalifornský úřad pro vyšetřování). Zde svůj talent využívá při ohledávání místa činu vražd, které tento útvar vyšetřuje. Jeho největší síla ovšem spočívá v komunikaci se svědky a jinými osobami, které mají co do činění s případy. Zde je hlavní hrdina vždy o několik tahů napřed a díky vyšperkované manipulaci se pachatel často usvědčí sám. Své umění Patrick nezřídka kdy aplikuje i na své spolupracovníky, což do jinak velice napínavého děje každé epizody vnáší i přiměřenou porci humoru, která však v žádném případě seriálu neubírá na vážnosti, jako tomu často bývá. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.12.08 18:24 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.12.08 18:26 | |
| lentilka Ten opis je zo stránky o tom serialy. A Patrick je zlatý občas mi pripomína Castiela. Nie výzorom ale niečim iným. Asi mi už šibe | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.12.08 21:27 | |
| | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.12.08 17:15 | |
| Zkuste Dextera Nebo Life. Oboje jsou to bezvadné seriály, i když ten Dexter je hodně drsný. Life je trochu podobný seriálům Mentalist nebo Eleventh hour. Jinak pro lidi se slabostí pro britskou tvorbu - kromě Doctora Who můžete koukat i na Life on Mars. Bacha na to, amíci se rozhodli zprznit to remakem, který teď v USA běží Na DVD teď vychází Randall a Hopkirk (původní) a Dempsey a Makepeace. Zatím to akorát kupuju, kdy se na to podívám, je otázka. Letos se profesoři nějak zbláznili a tak budeme ze spousty věcí psát už tenhle a následující týden. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.12.08 17:25 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.12.08 22:49 | |
| Dextera som videla asi 2 časti ale moc ma to nechytilo...ale dám mu ešte šancu...a Samanatha Who? pozerávate niekto? - Spoiler:
Chýba mi Owen a Funk
| |
|
| |
lentilka Winchester
| |
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.12.08 0:09 | |
| | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.12.08 15:37 | |
| Dexter nejde vzdát po dvou dílech, já to vzdala po čtyřech, pak jsem se k tomu vrátila a zrovna ve chvíli, kdy se to rozjelo. U jedné scény mi tam až vrhkly slzy do očí, jak byla silná.
Jinak doporučuju Chucka, to je vedle Supernatural, Dextera a Life ze seriálů, které sleduju, pro mě jeden z nejlepších, co teď běží. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.12.08 21:25 | |
| Najnovsia cast Prison Break - Spoiler:
Uf Linc musi ziskat naspat Scyllu aby Generalovi lekari operovali Michaela, inak moze zomriet
Najnovsia cast Heroes - Spoiler:
Arthur je mrtvy . Hiro bez svojich schopnosti zostal 16 rok v minulosti .Zabijak Sylar je spat
| |
|
| |
shelby Pocestný duch
Počet príspevkov : 94 Age : 33 Bydlisko : Skalica Registration date : 07.11.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.12.08 21:36 | |
| Ľudia, nepozerala som sa na všetky ostatné príspevky, ale pozná niekto seriál The Tudors? To je o kráľovi Henrichovi VIII: a jeho manželkách, hneď po SN môj naj:) Chodil myslím aj na HBO, ale ja som to sťahovala Nezdieľa niekto moju závislosť? | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 11.12.08 6:51 | |
| tie nove casti PB a Heroes... PB uz tak zamotavaju, ze fakt nie som ista, co sa tam objavi zajtra... a Heroes... take zvlastne je to tiez | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 11.12.08 10:59 | |
| Hiro666: Dík za infošky. Ja som to už so sledovaním vzdala, lebo je to fakt divné. PB - no ako vidím zatiaľ nič podstatné mi neušlo a Heroes no comment Práve sa snažím učiť na predtermíny a potom si doplním vedomosti o častiach v seriáloch kde hral Jensen (vďaka dion Dark Angel) a ak sa podarí, tak vďaka jednej SV fanatičke teda aj Smallville A ešte mám doma How I met your mother - tak proste nabité Vianoce a to chcem ešte stihnúť maratón SN od prvej série | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 12.12.08 18:38 | |
| Tak som si mrkla nový PB a dosť sa mi táto časť páčila, inak si myslím, že.. - Spoiler:
je Michael generálov syn, alebo aspoň s ním má niečo spoločné, bo to chytenie za ruku určite nebolo len tak a akú zdravotnú starostlivosť mu zabezpečuje, na tom proste niečo bude...
A najnovšie Heroes, akože sorry, ale TOTO ČO má byť... jediné, čo ma u seriálu držalo...Elle a vzťah medzi Nathanom a Petom a oni to takto zničili, no tešilo ma... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|