| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.01.09 13:34 | |
| | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.01.09 15:27 | |
| Serial Merlin sa aj mne pacila. Pre humorna scena bola ked Merlin pripravil polievku z potkana pre Arthura , ale nakoniec musel ju sam zjest. Ci ako chcel premenit sochu na psa. Inac dobry fantasy serial je aj v poslednej dobe Legend of the Seeker - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/238248-legend-of-the-seeker/ Podla mna v 2 serie zomrie Uther | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.01.09 19:07 | |
| - dion-fortune napísal:
- ps:
- Spoiler:
už keď sme pri tom slashi vo vip, napadol ti aj merlin/arthur?
- Spoiler:
Odpovím asi takto: po shlédnutí všech epizod s B/J mě napadají jen samé zajímavé myšlenky.... To se na tobe podepíše, ať chceš nebo ne. Hiro666, díky za tip na seriál, určitě omrknu. A jinak si taky myslím, že Uther ve druhé sérii zemře. Pokud to tedy nebou chtít nějak zbytečně natahovat. Jo a ještě jsem si vzpomněla na scénu z epizody o tom jednorožci, když Arthur a Merlin pronásledovali toho dědu a Arthur používal tu svoji "posunkovou řeč" a ukazoval tak Merlinovi co má dělat. A Merlin kýve jakože jasňačka a přitom šel pořád s Arthurem.... ...oops... , ten Arthur s ním taky párkrát měl docela nervy. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.01.09 14:53 | |
| Markiza bude vysielat serial Kyle XY - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/224357-kyle-xy/ - kód:
-
http://serialy.kinema.sk/?p=2282 Ja osobne sa nievem dockat 3 serie ktora sa zacne uz 12 .1 | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.01.09 16:27 | |
| tak ja dúfam, že uther zomrie Chrystelle: jj to bol tiež dobrý diel celý... ten koniec ako sa napil, no a ako sa vinil potom, čo merlinovi uveril... paráda Hiro666: hmm kyle XY som videla asi prvú serku a tuším aj druhú niektoré diely, nie som si istá a celkom dobré to bolo. momentálne ale pozerám niečo iné, no možno sa k tomu ešte vrátim. bolo to celkom zaujímavé sledovať ako sa oň ho tá rodina stará a ako sa stával samostatnejší a samostatnejší a potom ako sa dozvedel všetky tie veci.. akože omg. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.01.09 19:18 | |
| Juuj, tak na tretiu sérku Kylea sa teším neskučne, tá druhá skončila super....navyše zbožňujem Toma Fossa.... už v pondelok...hurááá...som myslela, že sa ani nedočkám... inak chúďa Kyle, ďalšia obeť Mary... | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.01.09 22:31 | |
| Tak aj je to oficialne tento rok Prison Break konci . - kód:
-
http://serialy.kinema.sk/?p=2294 Pozrite sa ake serialy kupila Joj-ka a Markiza. . - kód:
-
http://serialy.kinema.sk/?p=2297 | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.01.09 14:19 | |
| Britská televízia ITV začala vysielať nový seriál Demons. je to niečo na spôsob seriálu Supernatural, takže by sa vám to mohlo páčiť Niečo o seriáli - kód:
-
Luke Rutherford je obyčejný teenager z Londýna, jehož život se kompletně změní v okamžiku, kdy se dozví, že je posledním potomkem slavného Van Helsinga. Musí tak převzít rodinné dědictví a začít čelit temným silám tohoto světa a bojovat s nadpřirozenými bytostmi. zatiaľ som videl 2 časti, a môžem povedať, že sa teším až uvidím ďalšie Čo váš názor? Videl to už niekto? inak ako som pozrel o tých pripravovaných seriáloch na slovenských televíziách, už sa zvedavý ako dobabrú na Jojke dabing seriálu Dexter ale inak sa teším že to začnú vysielať | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.01.09 15:46 | |
| Podľa opisu to nieje zlé. No skúsim si to odniekaľ stiahnúť. Dík za radu. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.01.09 17:24 | |
| Dik za info sisel Prave som si pozrela prvy diel a bolo to super...Luke moze byt aj Rupert...super hudba tiez, som zvedava ake to bude dalej.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.01.09 20:56 | |
| hmm dobre vedieť, v budúcnosti to stiahnem, znie to zaujímavo. díki za tip | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.01.09 21:03 | |
| sisel: díky moc za typ, zítra se podívam. Poslední dobou mě hraný seriály a filmy moc nebaví (až na SN...) | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.01.09 21:04 | |
| Ja som videla prvú časť už dávnejšie a na zabitie nudy je to celkom fajn, ale nič moc...možno ďalšie časti sú lepšie... | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 24.01.09 22:00 | |
| no neviem, mozno sa mi to zda dobre preto lebo to pripomina SN ale aj tak, je to zas iny pristup k zanru a SN je v tomto smere nieco ako prebornik... ale da sa to pozerat | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 25.01.09 1:48 | |
| - sisel napísal:
- ale aj tak, je to zas iny pristup k zanru a SN je v tomto smere nieco ako prebornik...
ale da sa to pozerat - Spoiler:
Mne tie príšery tam pripadajú smiešne a nie strašidelné...napríklad ten s tým zobákom to bolo čo? A ten zubatý? Mne sa to moc nepáči, príde mi to ako párodia
| |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 25.01.09 16:57 | |
| - Spoiler:
Mne tie príšery tam pripadajú smiešne a nie strašidelné...napríklad ten s tým zobákom to bolo čo? A ten zubatý? Mne sa to moc nepáči, príde mi to ako párodia
[/quote] Aj mne prisery pripaduju smiesne a nie strasidelne. Inac som videl zatial prvy diel . Pokial sa mi tento serial po 5 dieloch nezapaci a tak ho prestanem sledovat. Inac sledovat niekto nove casti Lost. - Spoiler:
Ostrov sa presuva v case. A ty co odisli z ostrova sa musia vratit za 70 hod. inac sa stane nieco strasne
A sledoval nove casti Kyle XY | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.01.09 18:01 | |
| Tak mi to po tom vychvalování o pár stránek dozadu nedalo a stáhla jsem si Merlina. S legendou sice zametají hezky, ale jinak se u toho hrozně bavím A Merlin i Artuš jsou zlatí Btw. koukáte na BSG? | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.01.09 18:43 | |
| | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.01.09 19:03 | |
| Jo, to máš pravdu, Merlin jako totální ucho místo moudrého starce, to tu opravdu ještě nebylo Krom toho ten jeho vztah s Artušem je úplně jiný než v odstatních verzích legendy a to se mi hrozně líbí... Britský přízvuk je úžasný | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.01.09 19:14 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.01.09 19:18 | |
| Ja som čítala, že by to mali prebrať američania? To snaď ne. Ten anglický nádych je tam úplne skvelý. Nech to nechajú tak ako to je | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.01.09 20:15 | |
| cleo: Co? To snad ne! Obecně nechápu americké tendence všechno remakovat (divný slovo...), v tomhle případě je to bizarní tím tuplem...
Ech, vzpomínám si, jaký byl poprask na SGA-P, když amíci předělali Life on Mars... | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Lirael Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.01.09 20:30 | |
| cleo: Jej, to jsem špatně pochopila Ale tohle je děsivější ještě o trochu víc. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|