|
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters | |
Autor | Správa |
---|
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 15.12.08 12:42 | |
| Naposledy som videl Merlin 13 cast. Tato epizoda bola zaroven posledna cast 1 serie. Dufam ,ze bude aj 2 seria. - Spoiler:
Osobne som cakal , ze sa Arthus sa dozvie Merlinove tajomstvo. Alebo kral Uther zomrie , ale nakoniec sa tak nestalo.
Tak isto som videl 13 cast 2 serie Gossip Girl Tato cast bola podla mna perfekne dramaticka - Spoiler:
Ze by Rufus bol otec Sereny alebo jej brata
| |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 15.12.08 22:04 | |
| no vcera bola odvysielana posledna cast 3. serie Dextera, skoncilo to dost haluzne, uz sa neviem dockat na 4. seriu | |
| | | janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| | | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 20.12.08 20:48 | |
| Tak pokud máte zájem a chcete vědět,jaké seriály připravila naše "kultovní" stanice Prima v r.2009, tak prosím,tady jsou Jako koukám,že se taky dočkáme Gossip Girl , Pushing Daisies, - kód:
-
http://prima-web.com/2008/12/08/bude-prima-v-roce-2009-prima-televize.html#comment-2068 | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 23.12.08 20:42 | |
| Prave som dopozeral poslednu tohtorocnu cast Prison Break - Spoiler:
Matka Michaela a Linca zije . A vyzera to tak ze ona ma Scyllu. Grethen je postrelena. Ale nezomrie
Pozeral niekto vcera na Joj-ke Dirty Sexy Money. Mne osobne sa tento serial po 2 castiah paci. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.01.09 16:55 | |
| Okey, takže keďže sa tu rozmohol merlin a janka mi ho včera odporučila, tak som si pozrela pred chvíľou pilota a wow. celkom ma to zaujalo, takže sa práve chystám si pozrieť ďalšiu časť. vyzerá to ozaj nádejne. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.01.09 18:48 | |
| | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 10:54 | |
| Chrystelle: ale bude aj druhá serka, nie? dúfam takže myslím, že je všeobecne známe, že som maniak, tak vás snáď neprekvapí, keď poviem, že som už videla všetkých 13 dielov merlina no hej... som stratený prípad. ale k seriálu: totálne milujem merlina a arthura tí dvaja sú tak super postavy.... toľko sa na nich nasmejem hlavne na merlinovi no a to ako spolu vychádzajú... wow. tá dynamika je super. no a samozrejme aj milujem fantasy a tieto kúzla a draky a iné príšery boli presne pre mňa je to fakt zaujímavým spôsobom poňatá legenda. takto sa vrátiť do teenegerského veku kráľa artuša... akože ja nemám slov. a tie gaiowe náražky stále na merlina... že jedného dňa ľudia nebudú veriť, aký debil si bol miestami mi to dokonca pripomenulo sn tie príšerky a tak.... no fakt pecka. aj napínavé to je, aj emocionálne, aj sa nasmejeme.... a hlavne to nie je niečo, čo sa bežne vidí. návrat do minulosti väčšinou vidíme vo filmoch, nie v seriáloch. možno aj preto ma to tak zaujalo.. každopádne to vrelo odporúčam. mne sa seriál veľmi páčil a neviem sa dočkať ďalšej serky ak bude | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 13:43 | |
| Tak koukám, že někdo je na tom ještě lépe, než já. Já jsem ho zkoukla asi za dva dny a to jsem si myslela, že nikdo nemůže být tak trefený jako já (bez urážky ). Teda za jeden den, to ti závidím. Já jsem nemohla do druhého dne vydržet. Ale je fakt škoda, že je těch dílů tak málo, dívala bych se na to pořád. Druhá série prý má určitě být, tak se těším. Ve svém komentáři jsi přesně vystihla moje pocity ze seriálu. Jsem ráda, že se ti to taky tak líbilo. Máš pravdu, Arthur a Merlin jsou zlatí . Já jsem z Merlina nemohla, jak vždycky třeba rušil na lovu a ještě byl při tom na Arthura drzý... "Takže máš aspoň dvě ze tří, že?" - dion-fortune napísal:
- a tie gaiowe náražky stále na merlina... že jedného dňa ľudia nebudú veriť, aký debil si bol
Jo, to jsem nemohla. A nebo to Artušovo "Merlin, you idiot!" Už jsem psala Sarince, že bych už ani nespočítala, kolikrát padlo jen v první polovině seriálu slovo "idiot". A co říkáš na scénu s těmi klíči? Jak se pořád Artuš tak bystře rozhlížel a Merlin jakože on nic neslyší, to se mu jenom zdá... A nejvíc jsem vybuchla smíchy, když už to vypadalo, že zmizely a najednou on popošel a ty klíče měl přímo za hlavou. To prostě nemělo chybu. Ale je fakt, že jsem se u některých dílů i nabrečela. O posledním ani nemluvím. | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 15:48 | |
| Neviem či sa tu už preberal seriál Hex a fakt sa mi nechce prezerať 49 strán...takže videli ste to niekto? Ja som to videla už dávno a teraz som to našla doma tak som si to pustila... - Spoiler:
Mne sa hrozne páči Azazeal (padlý anjel) a Cassie....Prvá séria je super aj keď ma len 6 dielov a druhá s Ellou sa mi už tak nepáči, ale dá sa...
Hmm ten Merlin vyzerá zaujímavo..idem si to dať sťahovať | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 16:20 | |
| Chrystelle: tak včera sa mi aj tak nič nechcel, tak som kukala do 4 ráno ale fakt to bude rekord, lebo som šla jednu epku za druhou bez prestávky, som to pozrela na jeden šup ako sa vraví no tá scéna s kľúčmi... akože pomoc z toho som fakt nemohla.... no a idiot... to akože no comment... mne sa inak ešte aj ohromne páčilo ako bol merlin párkrát tak krásne dezorientovaný a gaius iba, že východ je týmto smerom alebo tak niečo... akože to som sa super nasmiala. no plakať som síce neplakala, ale tak dostalo ma pár tých scén... - Spoiler:
napr to ako zomieral arthur a potom gaius... alebo keď arthur vypil ten jed...alebo keď bol merlin otrávený a arthur tam bojoval o ten kvet...
akože bolo tam aj také riadne scény... musím povedať, že sa mi veľmi páčil diel, kedy sa vrátil merlin domov a ako mu pomohli všetci... morgana, gwen aj arthur... no to bolo super a ten speech arthurov k tým ľuďom, akože inak ma tam strašne dostáva to ako je uther prísny na arthura... akože on mu aj povedal potom, že je pyšný a tak, ale proste z počiatku ma to strašne dostávalo cleo: hex, som tuším nevidela... ale už sa na to chystám. znie to dobre ja som pozrela trailery na mentalistu a aj to vyzerá super. len to neviem nájsť na nete a sťahovať teraz sťahujem iné veci... ale tak aj naňho dôjde | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| | | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 16:42 | |
| cleo: no našla som hex, že sa dá pozrieť na nete, tak idem na to som zvedavá do koľkej budem dnes hore | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 16:46 | |
| dion: ja to pozerám od začiatku akurát som na 4 časti a dnes asi tiež nepôjdem spať Potom napíš či sa páčilo... - Spoiler:
Som zvedavá čo povieš na Thelmu a na Azazeala...a na Azazealovu pravu anjelskú podobu | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 19:50 | |
| aká Merlinománia tu vypukla... to isté som prežívala aj ja, po prvej časti som na tom fičala, len ja som to začala pozerať, keď v Británii bolo odvysielaných tuším 9 častí a potom čakať týždeň každý...aaaaa... Ohľadom druhej série, tá určite bude, BBC dokonca vydala prehlásenie o tom, vraj má Merlin skvelú sledovanosť a tuším ho ide odkúpiť americká CBS, len neviem, či budú vysielať túto britskú verziu alebo si urobia vlastnú, ale skôr to vidím na vlastnú amícku, to dopadne... Hex je skvelý seriál, som ho pozerala, keď bežal na Markíze...Azazel je ohromný...a Elle som nemala rada...inak Cleo, ty sa tuším namotávaš na istý druh osobností, vieš, čo myslím, že.. | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 22:29 | |
| - dion-fortune napísal:
- mne sa inak ešte aj ohromne páčilo ako bol merlin párkrát tak krásne dezorientovaný a gaius iba, že východ je týmto smerom alebo tak niečo... akože to som sa super nasmiala.
No tak to jsem taky vyprskla smíchy. To bylo myslím jak Merlin říká, že už aby šel a když byl u dveří, Gaius taktně poznamenal, že za těmi dveřmi se ztlouká máslo... Nebylo to ono? Už se mi to plete, protože těch scén tam byla hromada... Nebo se mi líbilo, jak pořád Gaiusovi lhal a ten ho pokaždé prokouknul, že prý je děsný lhář. A pak jednou se ho ptal, jestli s tím nemá náhodou něco společného (nebudu spoilerovat s čím) a Merlin opět zapíral, jakože nééé, ani náhodou a Gaius na to, že to je škoda, protože kdyby jo, byl by na něho fakt pyšný. A Merlin "no vlastně..." a Gaius ho hned přerušil, že "No nic, smůla...." Ten to s Merlinem vážně uměl. Moc se mi líbí, jak se vždycky Arthur otci vzpíral, když s ním nesouhlasil. To bylo prostě vidět, že Arthur spíš rozhoduje srdcem, kdežto Uther byl vždycky tvrdý jako skála.... Bych ho někdy zabila, jak mi lezl na nervy...hlavně když chtěl v pohodičce popravit toho malého kluka. - Spoiler:
I když tedy je mi jasné, že to nakonec měl udělat.
Z toho bude ještě průser, cítím to v kostech. Ovšem Merlinovi jsem to rozhodování nezáviděla, to bylo strašný, v jakých on se pokaždé octnul v situacích a nebylo nikoho, aby mu poradil. A ten co mu radil, pokaždé jen poradil, že si musí poradit sám. No věru těžký osud má. Ale ještě že se aspoň na Arthura mohl vždycky spolehnout. I když to jejich první setkání..no OMG! První co mě napadlo, "co je to za debilka?" A on to byl korunní princ Camelotu.... | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 22:46 | |
| cleo: tak pozrela som prvú serku hex a celkom dobré. akože nechytilo ma to nejako extra veľmi, ale je to celkom dobrý seriál. azazeal je ozaj celkom pekný chlap a rozhodne zaujímavá postava.- jeho skutočná podoba... no brrr dúfam, že tak castiel naozaj nevyzerá thelma je cool. tá postava sa mi páči super je. ale ten koniec prvej série akože OMG. chrystelle: ono to tam bolo tuším dvakrát. raz to, čo si ty napísala a potom ešte raz. tuším vtedy, čo ho odhodilo do steny a potom mu zvonilo v ušiach.... tam bolo tiež aj to s tým klamaním to fakt nemalo chybu.... a ako raz arthur po ňom chcel, aby pre ňho klamal u otca, čo sa chcel vtedy uliať a ako merlin začal, že on nevie klamať... že sa začne potiť a neviem čo ešte tak vravel, ale ja som bola pod stolom akože fakt to nemá chybu tieto vecičky tam...no a tá scéna, čo si ju opísala, tak tá presne sa mi tiež ohromne páčila mne sa tiež páčilo ako sa vždy arthur snažil spraviť to, čo je správne... a niekedy dokonca aj otca neuposlúchol... no to som milovala, keď sa postavil za svojich ľudí a úplne ma dostalo to, keď to spravil po prvýkrát kvôli merlinovi a ako mu neverili a on nemal dôkaz... no to bolo wow a potom, keď sa potvrdilo, že predsa len mali pravdu... - Spoiler:
tam bolo fakt husté, ako mu merlin povedal, že ak pôjde bojovať, tak naňho použije ten štít a on zomrie a arthur iba, že tak zomriem. a merlin, že prečo to robí a arthur, že je to jeho povinnosť.... no
ja som na uthera tiež mala párkrát pekné nervy akože fakt to preháňa s tou svojou posadnutosťou mágiou... no ale s tým deckom, to ako fakt... to bolo husté na tom konci, keď sa predstavil... som zvedavá, či bude v druhej serke s ním niečo no a veru, to rozhodovanie... chudák merlin... a ten jeho "pomocník" ako vždy v hádankach hovoril... nikdy nič poriadne nevysvetlil... no a najviac ma dal ten koniec, akože to som fakt nečakala. to bolo kruté. - Spoiler:
ja som tomu drakovi verila a on taký sebec.
júúúj až ma striaslo pri tom ako za ním merlin prišiel naposledy a to čo povedal... no wow. sila. keď som prvýkrát videla arthura tak som vyprskla smiechom, lebo mi to pripomenulo shreka 3 a artíka v ňom ale super bola tá "bitka" medzi nimi a aj potom, keď sa druhýkrát stretli a ako ho merlin dával proste paráda. tento seriálik ma fakt pohltil... je to pecka. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 23:05 | |
| | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 23:23 | |
| Ježiš, já se tady zase chlámu, už nemůžu. Jak jste tady vzpomenuly všechny ty scény, úplně se mi to vybavilo. Sarinka, ano s tím psem nemělo chybu...a jak se Merlin pořád snažil, zatímco za ním ten pes už funěl... No a to jejich bojové cvičení... Jsem se válela po stole, jak si ho Arthur vychutnával. dion, to bylo krásný, jak se za něho Arthur postavil, i když nikdo jiný tomu nevěřil. Bohužel bez důkazu jim to nebylo nic platné, sakra... No ale jak šel bojovat proti tomu štítu, to byla hrúza.... Jo a nebo v epizodě Excalibur.... No sbohem... To jsem myslela, že to bude moje poslední vteřina, - Spoiler:
když zjistili, že ho nikdo nemůže zabít a stejně se do toho Artuš pořád hnal..... A nakonec jak ho otec zamknul a ....
A už si přesně nepamatuji, jak to bylo, ale v tom posledním díle se mi líbilo, když Merlin opět nadrzo vybalil na Arthura, že je chumaj nebo co (nevím, co to znamená, ale asi nic pěkného, že? ) a Arthur takovým nevěřícným hlasem "Cože?!" A Merlin dodal, že chumaj a navíc královských rozměrů.... | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.01.09 23:41 | |
| bože baby ja už nemôžem Chrystelle: no hej prat mu povedal and royal one... no to som nemohla ale inak presne tie scény, čo si napísala ma dostali. mňa ešte aj dalo, keď išli po tých príšerách a ako tá jedna mohla byť zničená iba mágiou a arthur do toho aj tak šiel... ešte dobre, že došiel merlin s lancelotom inak ten lancelot tiež nevyzeral zle dosť sa mi páčilo ako sa vtedy pre neho otec obetoval. to bolo fakt pekné... ale chudák arthur ako ho zdrogovali. inak ohromne sa mi páčilo, - Spoiler:
keď namiesto neho vypil tú čašu s jedom merlin.
to bolo husté. - Spoiler:
a ako potom odpadol a arthur bol hneď pri ňom... a ako hovoril otcovi, že merlin vedel, čo sa stane a aj tak to pre neho urobil, no
ten tréning, čo spomínate, to bola fakt sranda... aj to obliekanie... tam sa mi páčilo ako merlin celý happy, že arthur je už hotový a arthur len, že nezabudol si na niečo? a merlin a arthur len, že meč, a merlin, že hej ten budeš potrebovať no akože paráda. a tie lovy... to bolo tiež super... ako tam raz do arthura merlin vrazil, no ja som nemohla sarinka: no ten pes nemal chybu najlepšie bolo, keď potom pred ním utekal a keď vybehol z izby a na gaiusa iba, že vyrieši to neskôr a gaius ako nechápal a potom ako otvoril tie dvere a tam ten hafan no paráda... a presne to ako ho chcel oživiť... no ja som nemohla. tie pózy, čo hádzal... | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.01.09 0:02 | |
| dion, ty mě dneska chceš zabít, že? Jsem si úplně představila Merlina, jak přemýšlí, na co zapomněl při tom oblékání... Že měč, jo ten budeš potřebovat... No a na těch lovech... .....jak vyletěl z toho křoví a vrazil do Arthura zrovna když chtěl vystřelit... ...a teď nevím přesně jakou otázku co tam Merlin zahulákal, ale bylo dobrý, jak Arthur tak naštvaně: "A to se ptáš mě nebo toho jelena?!" Jako hoši vážně sehraní jedna báseň. A mně se ještě moc líbí, když Merlin čaruje. On nahodí ty svítící oči a já jen fascinovaně zírám... Prostě magicky mě přitahuje. Jinak je mi ho dost líto, jak pořád někoho zachraňuje a přitom se to většinou nikdo nedozví. Jako třeba s tím Lancelotem... Jo a na toho Lancelota jsem měla stejnou reakci jako ty. Jsem se zrovna na ten díl dívala s Radkem a teď jak ho tam ukázali, tak já jenom "Hmmm..." A Radek po mě hodil pohled a já ... No fakt se jim podařil. Joj a potom v tom úžasném brnění na bílém koni nebo jaký to byl.... | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.01.09 0:21 | |
| Chrystelle: ja a zabiť ťa? prosím ťa ale ozaj na seba dobre nadväzujú... tie ich hlášky... no proste jedna báseň. mne sa tiež strašne páči ako merlin čaruje ten záblesk v očiach... no wow a ako v prome priloží ten prst k ústam, že psst, keep the magic secret, tak seriózne som z neho hotová Lancelot sa mi proste strašne páčil... a presne to ako bol záber na neho na tom koni a s štítom a mečom a v tom mesačnom svite, no proste perfektný princ na bielom koni taký by aj po mňa mohol prísť, hneď by som s ním šla tiež ma štve, že v podstate nikto nevie o tom, že merlin vie čarovať... najviac ma štve, že to nevie arthur... to som zvedavá, že či sa to dozvie a ak áno, tak kedy a ako na to zareaguje. to som fakt zvedavá. inak sa mi aj veľmi páčilo, - Spoiler:
keď merlin vytiahol arthura z tej vody, kde ho chceli utopiť
to bola tiež dobrá scéna no a ešte sa mi veľmi páčilo to s tou myšou. ako ju mal merlin chytiť a potom ako spravil arthurovi z nej polievku a arthur ho odhalil a dal mu ju zjesť no paráda.... a ešte potom to s gaiusom, keď sa merlin zahryzol do toho chrobáka a len, že toto vôbec nechutí ako kura | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.01.09 8:31 | |
| Tak přesně nad tím jsem taky přemýšlela, jak by Arthur zareagoval, kdyby zjistil, že Merlin čaruje. Jestli by ho nechal popravit nebo ne. Ale nevím, mám silný pocit, že by za něj bojoval a popravit ho nenechal. Každopádně jsem zvědavá, jestli se tohoto dilema někdy dočkáme nebo ne. Jo a ta scéna jak píšeš, u té jsem seděla v křesle jak přikovaná, protože jsem si nebyla jistá, jestli to Merlin stihne. - Spoiler:
No a s tou polévkou.... že jenom papej, ještě máme celý hrnec nebo tak nějak to bylo. U těch brouků jsem zrovna jedla a málem jsem to hodila na stůl. Když kousli a ono to tak zakřupalo, to ještě šlo. Ale jak Gaius táhnul z pusy ty střeva nebo co to bylo za humus, to už bylo na mě moc. A s tím, že to nechutná jako kuře, tomu Merlin nasadil korunu. | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.01.09 9:31 | |
| tak ja by som chcela aby sa to dozvedel nejako nechtiac tak, že by tam bol len on, to by to potom otcovi nemusel povedať, chápeš? a mohlo by to byť cool ak by to obaja vedeli a obaja tajili... neviem... fakt som zvedavá či sa to dozvie. btw- kedy začína 2 serka? - Spoiler:
no tiež pravda s tým zabíjaním... aj mne párkrát dosť lepilo, ale tak oni proste v konečnom dôsledku zomrieť nemôžu, takže som sa vždy upokojovala, že to bude dobré, ale akože pekne mi párkrát lepilo.
no tak ja som bola v pohode s tými chrobákmi mám silný žalúdok, ale tak je pravda, že jesť pri tom je trocha riskantné ešte rozmýšľam, že čo by som napísala, ale tak tam bolo všetko super... - Spoiler:
snáď len, že ma šokovalo to tajomstvo ohľadom arthurovho narodenia
to som tiež zvedavá, či sa to nakoniec dozvie, alebo nie | |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.01.09 13:21 | |
| No to by právě bylo super, kdyby se to dozvěděl jen Arthur a Uther ne. Protože věřím tomu, že by mu Arthur nic neprozradil a kryl Merlina. No to by bylo teprve zajímavé. A nebo jsem si říkala, že by bylo skvělé, kdyby se to normálně dozvěděli všichni a Arthur by musel Merlina zachránit...ovšem to nevím jak, protože sice se otci pokaždé vzepřel, ale stejně král je král a nakonec se musí udělat co rozkáže. Takže by to byly asi pěkné nervy. Vůbec netuším, kdy má být ta 2. série. Jo a víš co se mi ještě líbilo? Jak jsi zmiňovala ten díl, jak Merlin kvůli Arthurovi musel každé ráno lhát, to jsem se taky chlámala. Protože jak vždycky dali střiíh na něj v té kládě.... A pak jak zmínili, že asi za chvíli bude nedostatek zeleniny... Jako ty Merlinovy výmysly fakt neměly chybu. Prý měl jsem mu připomnět, že se má s vámi sejít, ale úplně jsem to zapomněl a nechal ho jet na lov. ....pomooooc... A potom když říkal, že by si člověk pomyslel, že po chvíli přestane lidi bavit házet shnilé rajčata pořád na toho samého člověka..... - Spoiler:
Jo a to s tím narozením jsem taky koukala. A jsem zvědavá, jestli se to provalí. No to bude asi hezký průs*r....
| |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
| | | | Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |