| Secrets & Awakening | |
|
+25Fazulina calla Faith Wanis Kacena222 SNAdeline Violet milleniumfalcon Kristine SkreechTina Anwiel bookika Soniq keksiiq sisel LenkaX22 Madlen Blanka Sarinka SNlois janka410 Ettie Samabel jana7413 dion-fortune 29 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 19:03 | |
| samabel: no tak peklo je peklo..... to nechcem ziadnu prechadzku ruzovou zahradou.... toto proste musi byt tvrde.... ale tak viem, ze po tom finale je to o drzku.... ja som vcera prekonala breakdown a dnes som uz akosi v pohode.... sama neviem ako je to mozne, ale tak mna ta posledna epka viac-menej aj inspirovala pri tomto, takze ale tak viem, ze je to dost krute... a este aj bude.... ja som velmi zle dievca | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 21:42 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 22:15 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 22:23 | |
| | |
|
| |
milleniumfalcon Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Registration date : 30.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 22:57 | |
| Teda, toto je super. Opísala si to tak verne a realisticky, že som si to živo predstavovala vo svojej hlave a poviem vám, to muselo fakt čertovsky bolieť . Chudáčik Dean, dúfam, že sa z toho dostane čo najrýchlejšie. Skvelé pokračovanie, len aby ten týždeň prešiel čo najrýchlejšie. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 18.05.08 11:40 | |
| ilovejensensam: no si to vystihla ja mu to teda rozhdone ulahcovat nebudem chudacik Deano ma pred sebou toho este vela milleniumfalcon: no tak snazila som sa to realisticky opisat, aj ked sa mi zda, ze je to miestami tak trocha prilis strelene no som rada, ze sa paci | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 18.05.08 18:50 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 18.05.08 20:16 | |
| Já jsem se ještě pořádně nevzpamatovala z pátečního finále a teď toto! Ale úplně krásně si to vymyslela Moc se mi líbílo jak si to vše popsala Ale chuďátko Dean! Mě ho bylo tak líto, jak ho ty démoni trhali! Parádní část! Peklo jak má být! Jinak jsem zvědavá na další část a Samovo bloudění v temnotě! | |
|
| |
milleniumfalcon Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Registration date : 30.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 18.05.08 20:32 | |
| "no tak snazila som sa to realisticky opisat, aj ked sa mi zda, ze je to miestami tak trocha prilis strelene no som rada, ze sa paci"[/quote] Nemyslím si, že je to strelené, je to úplne skvelé. Len tak ďalej. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 18.05.08 20:40 | |
| jeeej ani neviete aku mam radost, ze sa vam to paci ja som to totiz dost vyklepana pisala, ze reku peklo treba riadne opisat, ale kazdy si pod tym predstavuje nieco ine a ja som sa strasne bala, ze sa vam to moje nebude pacit navyse to moje predpeklo tam este bolo.... no juuj som z toho bola na nervy, ale ste ma teraz skvelo potesili velmi krasne vam dakujem za mile slova, lebo fakt som sa bala, ze sa vam to nebude pacit :shame: | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 19.05.08 1:50 | |
| Niekto to rád horúce, čo? Už keď sa Dean začal prepadávať, som tušila, že to len tak neskončí, že ho budeš ešte dlho dusiť a škvariť....teda, ten tvoj opis mučenia, si ma dostala dievča, s každým jeho výkrikom Už-už som mala tam chuť vtrhnúť a odohnať tých Démonov apoň nejakým repelentom, len aby už Deanovi dala pokoj.....Tá teórie s predpeklom a peklom je naozaj logická a zrozumiteľná, škoda, že o nej nevie aj Kripke Takže, suma-sumárum, A.W.E.S.O.M.E. Netrpezlivo očakávam ďalšiu part, kde bude Sam a teda dúfam, že Deana odtiaľ nejako dostaneš.....však? PLS | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 22.05.08 20:45 | |
| Zajtra je piatok tak dúfam ,že píšeš ja nezabúdam | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 23.05.08 20:15 | |
| takze nezabudla som a s piatkom prichadza aj pokracko tentokrat opat trocha kratsie, mrzi ma to, ale akosi chyba inspiration no ziadne strachy na dalsiu cast jej mam viac nez dost to len tato sa mi dost tazko pisala.... CHAPTER 2- LOST IN DARK (STRATENY V TME) Sam citil ako mu studene kvapocky potu stekaju po chrbte a striaslo ho. Oci mal do siroka otvorene, ale s rovnakym efektom ich mohol nechat aj zavrete. Vsade bola taka tma, ze Sam si nedovidel ani len na koniec nosa. Hrobove ticho bolo tazive a Sam sa zmatene snazil v temnote zorientovat. Vtom sa miestnostou rozniesol kruty hlas, ktory sa Samovi zaryval pod kozu, prenikal mu priamo do srdca a otupoval vsetky jeho zmysly. Ozvenovo sa odrazal od neviditelnych kamennych stien, ktore ho obklopovali. ‘Zradca, zradca, zradca.’Kazde slovo bolo pocut niekolkokrat a Sam padol na kolena. ‘Stale ta ochranoval a ty si mu nikdy nedokazal ani poriadne podakovat. To si hovoris brat? Ako si mu mohol tak velmi ublizit? Ako si mohol byt tak slepy, tak nevsimavy? Nezasluzis si jeho lasku! Nezasluzis si, co vsetko pre teba obetoval! Si zradca vlastnej krvi!’Samovi sa zacali valit slzy z oci. Objal si kolena a zacal sa kolisat dopredu a dozadu snaziac sa potlacit neovladatelnu triasku, ktora ho zasiahla. Ticho si stale dookola opakoval. ‘To nie je pravda. To nie je pravda. To nie je pravda.’ Hlas vsak nemilosrdne pokracoval, servirujuc Samovi pravdive slova, ktore ho trestali za jeho zlyhanie. ‘Pozri sa na seba. Klacis tu, sam a zlomeny. Teraz tu nie je Dean, aby ta zachranil a ty vies, ze bez neho si nicim! Si hanbou svojej rodiny! Zradil si ho, ked si odisiel na Standford, zradil si ho, ked si ho opustil a siel hladat otca, zradil si ho, ked si sa poddal bolesti a nechal ho sameho. Si zradca!’Sam si rukami zakryl usi, nechcel ten hlas pocuvat, nemohol ho viac pocuvat. Vsetko, co mu hovoril bolo prilis pravdive.... a prilis bolestive. ‘Nie som zradca. Ja nie som zradca. Nie som. Nie som. Nie som.’ Jeho vzlyky sa stali dalsim zvukom narusujucim predtym tak pokojne miesto. Vtom sa pred nim objavila osoba zodpovedna za toto vsetko. Desire vyzerala prekvapene a jej nadherna tvar bola skrivena bolestou akoby mohla citit, co sa odohravalo v jeho vnutri. Pozrel na nu len raz s uslzenou tvarou a potom sa odvratil. Hlas mu neustale pripominal kazdu jeho chybu, kazde jeho zlyhanie… Desire sa tam objavila len na maly moment a Sam zacal uvazovat, ci ho tu nahodou nedrzi ona. Jeho racionalne myslenie vsak bolo prerusene dalsou vlnou vycitiek. Sam sa stratil vo vlastnom zialy, vine, lutosti… Mrazive iskricky sa mu zabarali do tela a narazali do jeho kosti, ktore chlad zasiahol najviac. Sam mal pocit akoby mu praskali a pukali. Cele jeho telo sa lamalo pod emocionalnym tlakom. Ostre dyky sa mu zabodavali do srdca a nechavali ho krvacat pre osobu, ktora robila vsetko preto, aby tomuto zabranila… Sam sa stiahol do klbka a uz sa slzam nebranil. Dovolil nech ho vsetky tie emocie opat uplne pohlatia. Ponaral sa stale do vacsej a vacsej tmy, padal hlbsie a hlbsie… Fyzicka bolest sa stupnovala a Sam krical, kym uplne nezachripol. Bolo to akoby bol pochovany za ziva niekde pod sneznou lavinou. Uz nedokazal uvazovat a stracal vlastnu identitu. Jedine na co dokazal mysliet bolo ako velmi ublizil svojmu bratovi. Jeho milujuca tvar mu lamala srdce a Sam sa za to nenavidel. Pri myslienkach na brata sa na chvilu este vratil sam k sebe a rozmyslal, ci je Dean v poriadku. A hoci vedel, ze si nikdy neodspusti, co mu sposobil, pristihol sa, ako dufa, ze Dean mu dokazal odpustit aj tak. Neskor si vynadal za to aky hlupy bol. Mal vediet, ze Dean mu vzdy odpustil v momente, ako ho zranil. Taka velka bola totiz jeho laska a len vdaka tejto laske sa Samovi podarilo najst svetlo v temnote, v ktorej bludil tak dlho… | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 23.05.08 20:41 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 10:45 | |
| madlen: to ako zahliadol Desire bolo, ked sa ho ona dotkla to mas pravdu no a koniec uz bol taky optimisticky ladeny, takze vam musi byt jasne, ze on sa z toho uz dostane a najblizsia cast bude zamerana uz vseobecne na vsetkych... bude tam desire, bobby, lestat a tiez mozno este ukazanie deana v pekla, no podla toho ako sa rozpisem, ho uz mozno aj zachranim | |
|
| |
Violet Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 295 Nálada : :) Registration date : 15.02.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 12:15 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 12:32 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 12:40 | |
| | |
|
| |
Violet Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 295 Nálada : :) Registration date : 15.02.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 13:12 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 13:19 | |
| Chudátko Sammy, ako sa trápi, ako sa drží za kolená, ako malé dieťa, ktoré ostalo na celom svete samo Chudáčik, teda naozaj, vnútorná bolesť je niekedy zdrvujúcejšia ako vonkajšia....Ja by som sa z tho zbláznila Tie jeho posledné myšlienky na brata, to si krásne vystihla.... Škoda, že to je tak krátke, ale aj tak to zasiahlo celú moju ubolenú dušičku. Dionka, si boss | |
|
| |
SNAdeline Pocestný duch
Počet príspevkov : 53 Age : 29 Bydlisko : Klášterec nad Ohří Nálada : Super! Registration date : 20.05.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 14:01 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 21:29 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 21:51 | |
| | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 21:58 | |
| Chudak Sammy boze ty ma raz zabijes ..musim povedat,ze je to naozaj krasne napisane ..Ja neviem ale moc prezivam vzdy to ked sa nieco stane a teraz ked su rozdeleny a boja sa jeden o druheho ..Musim povedat,ze tie Samove vycitky wow chudacik pekne si to napisala az som moc prezivam no velmi sa tesim na pokracko inak klaniam sa | |
|
| |
SNAdeline Pocestný duch
Počet príspevkov : 53 Age : 29 Bydlisko : Klášterec nad Ohří Nálada : Super! Registration date : 20.05.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 24.05.08 23:27 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Secrets & Awakening | |
| |
|
| |
| Secrets & Awakening | |
|