| Secrets & Awakening | |
|
+25Fazulina calla Faith Wanis Kacena222 SNAdeline Violet milleniumfalcon Kristine SkreechTina Anwiel bookika Soniq keksiiq sisel LenkaX22 Madlen Blanka Sarinka SNlois janka410 Ettie Samabel jana7413 dion-fortune 29 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 14:14 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 14:28 | |
| vdaka a pozeram, ze vas chytilo to iste heh som rada, ze sa pacilo, ale tak ozaj to bolo az tak smutne? tato cast mala byt len priprava na to co pride a ukoncenie jedneho tematickeho celku. teraz pride zabava v podani mucenia no co uz, ja som proste beznadejny pripad. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 14:30 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 15:06 | |
| že zábava, no dik....už si idem pripraviť fialky dopredu To, ako tam ležali na zemi, Sam v Deanovom náručí, OMG, OMG, OMG, to som nedýchala, ale potom WHAT????? Ako to, že Deana necíti?? Chudátko Dean A toto bola naozaj krásne Lestat - citácia :
- Nikdy som tychto dvoch osobne nestretol, no vdaka Bobbyho rozpravaniu a veciam, ktore som tu a tam pocul som si uvedomil, ze obaja su vynimocny. Oni obaja dokazu viac nez my sme schopny pripustit, ze je mozne.
Ty kokšo, no zbohom, to by som dala zarámovať, neskutočne krásne povedané A teda už the end? Božičku, to som naozaj zvedavá čo nám dáš v ďalšej poviedke....ešteže dávaš spoilery, aspoň viem, na čo sa približne pripraviť | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 15:21 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 15:33 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 16:42 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 16:49 | |
| jeej to su ale krasne slova a tie smajliky ja ani neviem ako sa vam mam podakovat za nieco take ozaj ma vzdy dokazate tak uzasne potesit ja ani neviem co so sebou od tolkej radosti, ze sa vam poviedka tak paci tina: no tak ten citat a zaramovat? no radsej nie, kedze to vynimocny malo byt tusim makke i na konci lenze ja a gramatika, ze? mne sa tam to makke i nijakovsky nehodi a tak si vzdy dam tvrde no jednoznacne si ma potesila tym, ze ta to zaujalo. a spoilery este budu, takze sa mas na co tesit. ilovejensensam: no tebe uz snad ani nemam, co povedat. ty mas vzdy tak nadherny prispevok proste po niecom takom, ani nie som schopna racionalne uvazovat a nie to este nieco napisat. no a desire je ozaj dost zvlastnym badassom. nemam rada nepriatelov, ktory su proste uz od zaciatku jasny a vsetko ich konanie je negativne. skor preferujem niekoho na styl YEDa. vsetkym nam bolo jasne, ze je to badass s velkym B, ale popri tom ako sa obsmietal stale okolo Sama... no proste to bolo akoby mu miestami dokonca pomahal a prave taketo rozporuplne postave ja milujem. zo strany desire sa preto este mate na co tesit a rovnako aj lestat este nie je uzavretou kapitolou. bookika: no nadej je vzdy, nie? kristine: aj tebe krasne dakujem za mile slova. to s bobbym som si nebola ista ci naozaj pouzit, ale nakoniec som si povedala, what the heck, ved su si ako rodina, nie? a teraz vam este prezradim nieco malo o prichadzajucej poviedke. Jej nazov bude Darkness- Temnota. spolocny nazov som zatial este nevymyslela, ale az sa tak stane tak celu tuto temu premenujem, no dam vam vediet dopredu ziadne strachy prva kapitola bude venovana asi deanovi a tomu, co preziva on. druha by zase mala byt o samovi a o tom, co sa deje s nim. druha cast sa samozrejme uz ukonci v zmysle, ze ho odtial idu dostat... na to, ci sa im to podari a ko sa bude dej vyvyjat dalej si budete musiet pockat. no ziadne strachy nova cast pripudne mozno akor ako si myslite este raz vam vsetkym velmi krasne dakujem za komentare, ktore ste nechavali pocas celej poviedky, za trpezlivost, ktoru so mnou mate a samorejme za citanie mojej prace. ste uzasne publikom a patri vam poklona ps: tuto poviedku prosim nepresuvajte do sekcie dokoncene poviedky, pretoze ja chcem s nadvazujucou poviedkou pokracovat v tejto teme. dakujem. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 16:51 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 18:08 | |
| dion, nádhera!! Vůbec mi nevadilo, že tam o bratrech toho moc nebylo, že ses zaměřila převážně na Desire, Bobbyho a Lestata! Ale to jak si nechala Sammyho bloudit v temnotě a co potom Dean - citácia :
- Dean ešte stále držal Sama v náručí
a tahle věta se ti neskutečně moc povedla No jsem neuvěřitelně napnutá, jak to dopadne. Desire je opravdu stejně zajímavá postava a myslím, že Lestat nebude mít zrovna lehké se rozhodovat, co s ní udělat. A Bobby je mi ho líto, co teď musí prožívat, když bratry nedokázal zachránit! Moc se těším na další část a už se bojím bojím, co se tam bude dít... (mnoo možná i těším ) A taky jsem zvědavá, jak Sammyho přivedou zpět! Moc moc díky za tuto povídku! Je úžasná!! | |
|
| |
milleniumfalcon Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Registration date : 30.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 20:05 | |
| WOW. Nehnevaj sa, ale toto je zatiaľ jediné, čo dokážem zo seba vydať. Ak počkáš, kým sa spamätám zo šoku z tak dokonalého supernatural zážitku, tak sa vyjadrím oveľa viac slovmi chvály. | |
|
| |
Violet Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 295 Nálada : :) Registration date : 15.02.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 20:22 | |
| Toto bolo taaaaaaaaak nadherne (=cela poviedka) a zaroven taaaaaaaak strasne (=Dean in hell!!! Och jaj ) ze to ani povedat neviem. No asi 10 sekund som len cumela pred seba, ze akoze Co?! No este stastie, ze je tam tan otvoreny koniec s VELKOU (dufam) nadejou na Happy end Ale uz sa tesim na mucenicko. Nie ze by som bola nejaky sadista, ale torturing Deana fakt mozem Tesim, tesim uz teraz A ak sa smiem nesmelo spytat:"Kedy moje oci uvidia pismenka s pokracovanim?" | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 21:33 | |
| ludkovia vy ste uzasny samabel: ten koniec som si nemohla odpustit madlen: velmi ma tesi, ze ti absencia bratov az tak nevadila. vzhladom na to, ze ich come back nechcem uponahlat, musela som to vyriesit takto... co sa tyka toho, ako privedu Sama spat, tak to bude asi spojene aj s flashbackmi... proste mu pomoze najst svetlo v tme... milleniumfalcon: no neboj ja pockam ale aj to WOW mi dostatocne stacilo violet: jej pozeram, ze dalsia citatelka no a ani ja nie som sadista, ale torturing deana milujem a je nas tu takych viac, takze si ho ozaj uzijete ja sa proste musim odreagovat prva kapitola nadvazujucej poviedky by sa mala objavit do pondelku, i ked to nezarucujem, no rada by som to napisala cez vikend este. ak to nestihnem, tak potom asi az v piatok o tyzden... uvidi sa | |
|
| |
milleniumfalcon Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Registration date : 30.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 08.05.08 22:03 | |
| Tak, už som sa spamätala. Gratulujem k majstrovkému dielu Tak akosi som aj tušila, že záver tejto výnimočnej poviedky bude výnimočnejší, tak ale toto bolo až nad moje očakávania úplne naj super... Už sa teším na tvoju staronovú (ak to tak môžem nazvať) poviedku, už aby to tu bolo. Kebyže mám dnes narodky, tak toto by bol najkrajší darček | |
|
| |
Blanka Pocestný duch
Počet príspevkov : 135 Age : 36 Bydlisko : Lužianky Nálada : Stále skvelá Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 09.05.08 11:20 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.05.08 20:04 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.05.08 21:53 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.05.08 21:56 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 12:49 | |
| SUPERNATURAL- AWAKENING (PART 2) Smrt- trinasta komnata ludi. Kazdy chce nazriet dnu, ale ma strach. Ved co ak sa uz nebude moct vratit? Co ak sa mu nebude pacit, to co uvidi? Co ak ho to celeho pohlti? Co ak ho to sputa a nepusti? Co ak zbada tmu namiesto svetla, ktore ocakava? Co ak namiesto vecneho zivota v raji nebeskom, najde zatratenie v ohni pekelnom? Co ak …?
CHAPTER 1- THE HELL (PEKLO) Dean sa prebral a oblial ho pot. Ocitol sa na mieste pripominajucom pust. Rozhladol sa po okoli a kam dovidel, boli len zaveje rozzeraveneho piesku. Slnko ziarilo vysoko na oblohe a priestorom sa sirila neznesitelna horucava. Dean sa pomaly postavil a vydychol si, ked si uvedomil, ze jeho predosla slabost pominula. Uz viac necitil ucinky jedu, ani vycerpanost. Vykrocil teda dopredu a nesmelymi krokmi zacal svoju cestu do neznama. Nezalezalo na tom ako dlho kracal alebo kam daleko sa az dostal, krajina vokol neho sa vobec nemenila. Slnko sa neoblomne drzalo na najvyssom bode neba a nechcelo klesnut ani len o kusok. Dean sa zastavil a z hlboka dychal. Pohyb v tychto extremnych podmienkach ho vycerpaval, nehovoriac o tom, aky smadny bol. Bezradne sa opat rozhladol, no vsetko vyzeralo uplne rovnako, akoby sa nebol pohol z miesta. Chvilu tam neiste stal, ked sa pod nim odrazu zacal piesok prepadavat a on sa topil v piesocnom vire. Chcel kricat o pomoc, ale ked otvoril usta, nevysiel z nich ani hlasok. Zdesene hrabal vokol seba, zufalo sa snaziac niecoho zachytit, ale rukami mu prechadzali len drobulinke zrnka piesku. Nakoniec sa jeho telo ponorilo cele a on citil ako mu z pluc unika kyslik. Zacal sa dusit a pomaly prehravat boj o svoju zachranu. Prepadol sa do tmavej miestnosti bez okien a dveri. Tvrdo dopadol na podlahu a zmatene sa obzeral. Ta sa vsak pod nim zacala z neznamych pricin zohrievat, rovnako aj vsetky steny. Cela miestnost bola ako v ohni. Dean citil spalenu kozu na nohach, no pokracoval v patrani po uniku z tejto pasce. Ziaden nenachadzal… Teplo sa stupnovalo a jeho telo ziskavalo cervenu farbu z prehriatia. Dean sa opat pokusil o vykrik, ale rovnako ako predtym, ani teraz zo seba nedokazal nic vydat. Vtom sa zacali steny vokol neho rozplyvat a on sa opat zahadne premiestnil. Objavil sa na mieste plnom beztvarych postav, ktore ho obklopovali zo vsetkych stran. Obrysy niektorych boli zretelnejsie nez ostatnych a Dean si vsimol, ze ich tvare su skrivene bolestou. Vtom to zacul. Srdcervuci krik o pomoc, tichy plac lutosti, prosenie o milost a vedel, ze jeho put tu konci. Toto bolo peklo. Miesto plne zatratenych dusi, nekonecnej bolesti a vecneho utrpenia. Dean sa roztrasene nadychol a privrel oci. Vedel, co prichadza a snazil sa na to pripravit. Jeho telom zacali prechadzat krce, ktore ho poslali k zemi. Siril sa nim ohen rozpaluci mu vnutro. Pred ocami mu zacali vybuchovat spomienky na najhorsie chvile jeho zivota. Zaludok mu zacal robit salta a zovrelo mu srdce. Na hrud mu tlacila akasi neznama sila a oberala ho o dych. V usiach mu zvonil narek ostatnych trpiacich a on zacal kricat tiez. Stal sa dalsim zabudnutym, takmer nepocutelnym zvukom stratenym medzi milionmi dalsich. Kazda sekunda trvala vecnost a agonia bola neznesitelna. Dean vsak nebol obycajnym hriesnikom a tak sa pred nim objavili demoni, ktory tu na neho cakali. Podisli k nemu a zacali ho trhat na kusy. Kazda rana sa vsak na jeho tele zazracne hojila a davala tak moznost demonom ublizit mu znovu a znovu do nekonecna. Ostre pazury sa mu zabarali do koze a ostaval po nich stekujuci prud krvi. Udery do brucha zanechavali zlomene rebra, ktore sa vsak automaticky zacelovali spat. Do hlavy mu vchadzali tenke dlhe ihly a stiepili jeho mysel na drobne kusky az pomaly zabudal na to, kto je. Jeho telo sa zacalo stracat a on sa s kazdym novym uderom staval menej a menej zretelnym. Tusil, co sa stane az zmizne uplne a tak sa snazil bojovat a vydrzat. Demoni sa mu smiali a on si zakryval usi. Nedokazal pocut ten skodoradostny smiech, ktory mu vravel, ze zlyhal, ze prehral, ze odtialto uz nie je cesty spat, ze toto je koniec… Jeden z demonov sa zahryzol do jeho ruky ako nejake vyhladovane zviera a vytrhol kus ziveho masa. Na jeho mieste zacalo vyrastat nove a tak sa demon zahryzol znovu. Ostatni nasledovali jeho priklad a vrhli sa na Deana. Jeho krik prehlusil vsetky ostatne. Demoni s pocitom uspokojenia od neho ustupili a olizovali si pery, na ktorych bola jeho krv. Dean prestal vnimat vsetko okolo a jedine, co dokazal citit bola ta kruta bolest, ktoru mu sposobovali. Uz to viac nedokazal vydrzat. Poddal sa agonii a modlil sa, aby to uz prestalo. Jeho nodlitby vsak neboli vyslisane. Ked si myslel, ze uz to viac nevydrzi, spomenul si na brata. Samova tvar sa mu vynorila pred ocami a Deanovi sa vratili posledne chvile jeho zivota. Zacal sa nim sirit strach o Sammyho. Jeho vlastne utrpenie bolo odrazu zabudnute a vystriedali ho obavy o surodenca. “Kde asi je Sam? Je v poriadku? Co sa s nim stalo?” tieto a mnoho inych otazok mu vyrili hlavou a on tuzil poznat odpovede. Nevedel, ze az sa ich dozvie, nebudu sa mu pacit… Ludia nemusia ist do pekla, aby sa v nom aj tak ocitli. Ved to najhorsie peklo je to, ktore si samy vytvorime… pozn.a.: pust a tmava miestnost, v ktorej sa Dean ocitol boli vlastne nieco ako predpeklo... V mojom ponimami je to miesto, kde sa z niektorych stanu stratene duse bludiace svetom alebo tym predpeklom a z inych zatratene duse v pekle... Dean bohuzial kvoli tej dohode nemal velmi na vyber a predpeklom len presiel... Vacsinou je to tak, ze ti najvacsi hriesnici alebo ludia, ktory uzavreli dohodu predpeklom len prechadzaju... No niektory, ktory spachali len mensie zlociny mozu v predpekle uviaznut alebo sa vratit spat na svet ako nasilny duchovia... este to mozno vysvetlim, ale nie je to pravdepodobne, takze aspon takto som vam popisala moju predstavu toho, co sa stane, ked clovek pojde tam dolu...
no a pokracovanie by malo byt o tyzden, tentokrat plne venovane Samovi. Chapter 2 by mala niest nazov lost in the dark- strateny v tme a mala by byt opisom toho, cim prechadza Sam a kde sa nachadza. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 14:13 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 14:51 | |
| Jeho krik prehlusil vsetky ostatne aaaaa touto vetou si spomeniem na ten koniec ako volal o pomoc ..ach moja ty ma fakt privadzas do hrobu ..Chudak Dean ten si toho teda vytrpi ,ale paci sa mi to,ze vzdy mysli na Sammyho ,aj ked je na pekelnom mieste..Som velmi zvedava co bude zo Samom ..No som vlmi zvedava co vymyslis dalej inak velmi pekne napisane.. ..tesim sa na pokracko | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 15:10 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 15:30 | |
| Jeej dakujem no a to nacasovanie je ozaj zaujimave, ale tak ehm no :shame: keksiiq: no tak ta veta bola ciastocne inspirovana tym Deanovym krikom no a co mam prichystane dalej? no mam uz isty plan, takze snad mi ho aj vyjde zrealizovat podla mojich predstav SNlois: no tak ale to ti odporucam najprv pekne docitat to predtym, az potom sa pustit do tohto akoze dalsia cast este bude taka samostatnejsia, ale potom to uz bude v niecom nadvazovat, takze vies.... no.... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.05.08 15:46 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Secrets & Awakening | |
| |
|
| |
| Secrets & Awakening | |
|