| Secrets & Awakening | |
|
+25Fazulina calla Faith Wanis Kacena222 SNAdeline Violet milleniumfalcon Kristine SkreechTina Anwiel bookika Soniq keksiiq sisel LenkaX22 Madlen Blanka Sarinka SNlois janka410 Ettie Samabel jana7413 dion-fortune 29 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 19:29 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 20:25 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 20:27 | |
| madlen: no ved uvidis, ale tak velmi by som sa na to, ze to stihnu nespoliehala ale neboj spomienok uz vela nebude a nastane zvrat a az potom pride comeback flashbackov | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 20:33 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 20:47 | |
| janka: no ja to vidim tak, ze ono sa tato poviedka rozdeli.... a skoncim vam ozaj v tom najlepsom podla mna sa vam, ale konecny vyvin udalosti bude pacit, len jedna cast, bude taka, ze ma asi budete chciet zabit, ale to co pride potm no ved nechajte sa prekvapit...... uvidite, ze este zazijete pekne zaujimave momenty a tebe janni garantujem, ze ma nebudes mat presne jeden tyzden velmi v laske....... no potom akoze nepytajte sa, lebo vsetko dopredu vyzradim a potom nebudete mat ziadne prekvapka, ale poviem vam asi tolko- tato poviedka sa este pekne zvrtne a dufam, ze smerom, akym to neocakavate | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 22:58 | |
| tak fajn kopla ma muza, takze nech sa paci 12 cast, kratucka, ale su to kompletne tie dva roky, takze dalsia cast, zu bude viac o pocitoch CHAPTER 12- THE THINGS WE DON’T WANT TO REMEMBER (VECI, KTORE SI NECHCEME PAMETAT) Sam hladel do oci svojho otca pevne rozhodnuty stat si za svojim cielom. “Chcem ist na vysku otec a presne to aj urobim! Nemas ziadne pravo mi v tom branit!” “Som tvoj otec samozrejme, ze mam pravo ti v tom branit! Chces ist na vysku? Fajn! Ale ak vyjdes tymi dverami von neopovaz sa vratit!” “Fajn!” skrikol Sam, otocil sa a tresol za sebou dvermi. Dean nemo sledoval tuto hadku a nevedel ako zakrocit, aby tych dvoch opat uzmieril. Ked otec zakrical tie hrozne slova Deanovi sa zastavilo srdce. Cele tie roky ho ucil, ako sa ma o brata starat, ako ho ma chranit a teraz ho posielal prec? A ked Sam naozaj odisiel Dean to uz nevydrzal a rozbehol sa za nim. “Sam! Pockaj!” Brat sa nanho len nahnevane pozrel. “Co je? Chces ma presviedcat, aby som ostal aj ty? Smola! Uz som sa rozhodol a nemienim to zmenit!” Deana sokovala tvrdost samovho hlasu. “Nie…… ja……. Nepotrebujes odviest na autobusovu stanicu?” Nakoniec sa len ticho spytal. Sam ostal sokovane stat, no potom prikyvol. Obaja nastupili do auta a celu cestu ani jeden z nich neprehovoril. Ked vystupili Dean si vybral z vrecka penazenku a podal bratovi vsetky peniaze, ktore v nej mal. “Dean… to ozaj nemusis.” Zacal Sam, ktoreho deanova reakcia sokovala. “Sam. Pozri, chces zit normalny zivot, vsak? No na to potrebujes peniaze. Nie je to vela, ale snad ti to aspon trochu pomoze.” Na to bratovi strcil bankovky do ruky, zvrtol sa a zacal kracat spat k autu. Predtym nez nastupil sa este poslednykrat otocil. “Zbohom Sammy.” Na to nastupil a ostal po nom len rozvyreny prach na ceste. Sam tam onemeny stal a snazil sa pochopit, co sa prave stalo. Nakoniec len zasepkal do prazdnoty, kde este pred chvilou stal Dean. “Zbohom” Na to len smutne podisiel k okienku, kde si kupil listok do Kalifornie. Ked na druhy den sedel este stale na sedadle verejneho prostriedku a zazvonil mu mobil, pozrel na meno volajuceho a zastrcil telefon spat do tasky. V ten den mu telefon este parkrat zazvonil, rovnako sa to opakovalo pocas celeho tyzdna, no on ani raz neodpovedal. Nedokazal by pocut bratov hlas bez toho, aby sa okamzite nevydal spat za nim. Dean len bezmocne hladel na displej mobilneho telefonu a slzy sa mu kotulali po tvari. Preco? Preco, to nedviha? Otec sedel opity v kresle oproti a Dean uz nemal viac silu pocuvat jeho nadavky na Sama. Zdvihol sa a sam sa pobral do najblizsieho baru. Bol to uz tyzden, odkedy ho brat opustil a odvtedy o nom nemal ziadne spravy. Volal mu nespocetne velakrat, no vzdy sa mu ozval len zaznamnik. Nikdy vsak ziaden odkaz nenechal… Nevedel, co povedat. A otec? V hlbke duse dufal, ze spolocne sa cez to nejako prenesu, ze mu otec pomoze zmierit sa s touto stratou, no ten sa len opijal a vykrikoval nezmysly. Dean si nevedel vysvetlit, preco mu jeho brat neodpoveda. Dospel k zaveru, ze zlyhal. Urcite spravil nieco, co Sama nahnevalo. Ztazka vystupil z impali a vosiel do podniku. Okamzite si objednal celu flasu a zacal pit. Dean samozrejme mal skusenosti s alkoholom, no este nikdy predtym nebol ozaj opity. Dnes vsak nemal v plane vratit sa domov v triezvom stave. Ticho tam sedel a upijal svoj zial. Nejavil zaujem o peknu barmanku, ani o biliardove stole v kute miestnosti. Dnes chcel len zabudnut… Zabudnut na to, ze osoba, ktorej obetoval cely svoj zivot odkracal od neho prec. Zabudnut, ze svojmu bratovi nestoji ani len o zdvihnutie telefonu. Zabudnut na otcov biedny stav… zabudnut na vsetku tu bolest. Prvu flasku vystriedala druha a druhu tretia. Potom si uvedomil, ze sa este nejako musi dopravit spat do motela a tak si len dalsiu zobral zo sebou a tackavo dosiel k impale. Cesta mu trvalo velmi dlho, pretoze sa neodvazil ist rychlejsie ako 30 km/h. Vzhladom na to, ze videl ledva pat metrov pred seba a navyse dvojmo, to bol velmi chytry tah. Podarilo sa mu dostat spat bez toho, aby zruinoval svoje milovane auticko, co povazoval za nesmierny uspech a tak hned ako vosiel do izby zacal oslavovat dalsou flasou, tentokrat tequilly. Otec spal na posteli a tak sa Dean snazil byt potichu. Nemusel sa snazit velmi dlho, lebo coskoro nanho mnozstvo alkoholu dolahlo a on stratil vedomie. Druhy den bol asi jednym z tych najhorsich v jeho zivote. Nielenze zvracal kazdych pat minut, musel sa vyrovnat aj s vycitakmi otca, ktory bol pre zmenu triezvy, no jeho nalada sa nezmenila. Krical na Deana, aky bol hlupy, ze sa takto opil a vycital mu samov odchod. Deana neuveritelne bolela hlava, jednak z otcovych nadavok, jednak z opice, no najhorsie sa aj tak citil vo vnutri. Otec mal pravdu… To on mohol za to, ze Sam odisiel a Dean vedel, ze si to nikdy neodpusti. No tento jeho nocny vylet mal aspon jedno pozitivum. Otec si uvedomil, ze opijanim sa nic nezmeni a vratil sa spat k lovu. Bol este posadnutejsi ako predtym. Nedozicil sebe ani Deanovi ziadnu pauzu. A bola j ovela neopatrnejsi. Dean bol zraneny takmer na kazdom love. Obcas vaznejsie, obcas nie, ale stale sa vracal domov dobity a nikdy nemal dostatok casu na regeneraciu predtym, nez mu bolo opat ustedrenych par ran. Dean sa drzal niekolko mesiacov, ale pri jednom love toho nanho uz bolo proste privela a to ho takmer stalo zivot. Lovili chupacabru a Dean nebol dost rychly, skocila nanho a svojimi dlhymi pazrurmi sa zaborila do jeho hrude. John bol okamzite pri svojom synovi a priseri sa zbavil rychlostou blesku, na to klesol k Deanovi. Opatrne mu pomohl k autu a potom, co mu osetril rany ako najlepsie vedel vyrazil k Bobbymu. On nevedel zvladnut tak rozsiahle a vazne zranenia. Nastastie Bobby bol len hodinku cesty od ich sucasneho pobytu. Zavolal mu a tak, ked dorazili uz na nich lovec cakal aj s lekarnickou v ruke. Dean pocas cesty stratil vedomie a tak ho obaja muzi museli preniest do domu. Celu noc to s nim nevyzeralo dobre a nebolo iste, ci sa dozije rana. V jednom moment sa na chvilu prebral a poprosil Bobbyho, aby zavolal Samovi. John bol nastastie v inej miestnosti a tak mu Bobby vyhovel. Tentokrat to Sam zdvihol, no nenechal Deana povedat ani len jedine slovo. “Pozri, som v poriadku, mam sa priam uzasne a nemienim sa vratit spat, tak mi prosim ta prestan vyvolavat. Zbohom Dean.” Na to polozil a Deana striaslo. Chcel len pocut jeho hlas predtym, nez….. Na jednej strane ho bratov nezaujem hlboko ranil, no na druhej sa tesil bratovmu stastiu. Bobby bol z toho zhrozeny a chcel Samovi sam zavolat, no Dean ho zastavil, povedal, ze je to v poriadku a na to opat upadol do bezvedomia. Nejakym zazrakom to vsak prezil a spolu s otcom sa opat vratili k loveniu. John uz vsak bol opatrnejsi. Pohlad na jeho zomierajuceho syna ho zasiahol ovela viac, ako cakal. Niekolko nasledujucich mesiacov bolo relativne pokojnych. Zacali lovit aj samostatne a postupne sa jeden od druheho viac a viac odlucovat. Najhorsim obdobi pre Deana boli Vianoce. Sedel sam v motelovej izbe a nepritomne hladel na televizor. John bol prec na nejakom love a Dean sa citil strateny. Boli to jeho prve Vianoce, co bol uplne sam. Vzdy tam s nim bol Sam, no teraz……. Slzy sa mu opat kotulali po tvari a s flaskou ruke, tam len sedel a opat sa snazil zabudnut… Odkedy sa s otcom rozdelili zacal travit az prilis vela casu v spolocnosti alkoholu, no nevedel si pomoct. Samota bola proste nieco, coho sa vzdy najviac desil a teraz sa pomaly stavala jeho zivotom. Dean stracal chut zit… No sviatky pominuli a on sa vratil do svojich starych kolaji. Striedal jeden lov za druhym a obcasne si s otcom volali. Parkrat sa aj stretli a vyrazili na lov spolocne, no potom mu jedneho dna ani otec nedvihol telefon. Dean to skusal niekolko dni a ked dostal spravu, v ktorej zachytil zvuky nadprirodzenej bytosti stislo mu srdce. Vzal kluce od impali a vyrazil do Kalifornie. Konecne mal dovod prehovorit so svojim bratom. Pocas poslednych dvoch rokov sem zvykol obcas jazdit. Otec to robieval tiez, no jemu to zakazal a preto sa Dean o jeho vyletoch na Standford nikdy nezmienil. Parkrat sem vsak zasiel, rovnako ako John, len sa ubezpecit, ze Sam je v poriadku. Avsak ked pred touto skolou zastal dnes, vedel, ze je to konecne tu. Dnes moze aj vstupit dnu. A tak sa ticho vlupal do bratovej izby a cakal, kedy nanho z tmy Sam vyskoci…
Naposledy upravil dion-fortune dňa 29.04.08 14:50, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 23:15 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 6:16 | |
| jeeej vdaka anwiel: no hej, deana nam pekne trapim janka: krasne smiles no a ano pokracko bude asi az cez vikend, lebo tento tyzden bude ozaj crazy, ale za to to mozno bude mega velka cast, lebo chcem ukoncit, bobbyho ropravanie aj pekne rozsiahlo opisat pocity bratov, takze tiez by som este chcela hodit par vybratych momentov zo serialu ako flashbackov, ale to uz asi dam do dalsej casti........... caka vas potom aj male prekvpako ohladom lestata a bobbyho, ktore mi da trocha viac casu na flashbacky a nic sa neboj, vravim, ze s konecnym vysledkom budes spokojna | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 9:10 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 9:30 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 15:18 | |
| ettie, bookika: dakujem krasne pokracko by malo byt v sobotu, lebo piatok neviem ci nebudem prilis rozrusena novou epkou, ale ktovie a tiez ho planujem spravit pomerne rozsiahle takze sa mate na co tesit opat sa par veciciek objasni, snad a tiez nieco skomplikujem hodim vam uz mensi spoilerik - Spoiler:
takze v nasledujucej casti by som sa na zaciatku chcela obsazne venovat pocitom bratov potom sa vratit k bobbymu a dokoncit jeho pribeh tak, ze by uz vyrazili k desire a potom pride male prekvapko
viac sa dozviete priebezne v spoileroch | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 15:48 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 16:25 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 19:05 | |
| dion teeeeda .. noooo az dve casti naraz juchuu to je neuveritelnee ako ty dokazes nadherne pisat... .. chudacik dean vsetky tie spomienky a to ubolene srdiecko, bolo mi ho strasne luto .. a chudacik sammy,teraz ked to vsetko videl zasa bude mat vycitky ... paraaaada dion ..uz sa strasne tesim na pokracovanie | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 20:19 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 20:32 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 20:40 | |
| ettie: to je schvalne tak drobnym aby ste to nemohli precitat a zabit ma (ak ste si mysleli, ze koniec ahbl part 1 a zaciatok partu 2 boli krute, pockajte, co spravim ja) tu to mas trochu vo vacsom | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 20:48 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 20:54 | |
| ettie: ja len pre istotu ale uz sa desim toho, ako zareagujete na tu cast to bude ozaj dost krute odo mna, co spravim | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 20:55 | |
| dion nestraš! v které části to bude? hned v té následující? ať vím na kterou se mám připravovat (a nedočkavě na ni čekat) | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 20:57 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 21:02 | |
| dion-fortune: už se nemůžu dočkat, jaký krutosti sis pro brášky připravila! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 21.04.08 21:02 | |
| heh no takto vam to poviem dievcence, v nasledujucej casti este asi nie, ani v tej dalsej, ale v tej potom pravdepodobne ano ja totiz vidim tuto poviedku na 15-16 casti a potom pride nadvezujuca poviedka a myslim, ze vzhladom na to, ako vopred vas na to pomaly pripravujem budete ohladuplne samabel: prestrete na povídkové dion-fortunovské hody? to bolo ozaj krasne napisane | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Secrets & Awakening | |
| |
|
| |
| Secrets & Awakening | |
|