|
| Secrets & Awakening | |
|
+25Fazulina calla Faith Wanis Kacena222 SNAdeline Violet milleniumfalcon Kristine SkreechTina Anwiel bookika Soniq keksiiq sisel LenkaX22 Madlen Blanka Sarinka SNlois janka410 Ettie Samabel jana7413 dion-fortune 29 posters | |
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 19:38 | |
| toto nie. ja mam Johna tak rada a on Deanovi tak ublizoval boli to nadherne spomienky. a ten obojstranny zapal pluc. Dean bol vzdy hrdina. a ako si to zlizol za Sama. a tie znamky... no ja ho tak hrozne lutujem ale dakujem za pokracovanie, dala si mi balzam na dusu | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 19:45 | |
| heh tak este raz, bude aj vela spomienok, kde sa john ukaze ako super otecko a ja som uz vysvetlovala, ake mal dovody pre to, co robil a urcite sa k tomu este raz vratim, vlastne mam pocit, ze v jednej kapitole, ktora bude venovana ocisteniu Johna mam pre vas aj jedno prekvapko, ktore sa snad bude pacit | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 19:51 | |
| no tak na tie spomienky sa teda tesim. ja mam Johna tak strasne rada a ty ho len ociernujes... no ale dobre dobre... mal dovody... tak to aby tu coskoro bolo pokracovanie. dlho sa dufam nenacakame | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 19:53 | |
| | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 20:05 | |
| dion mne to neva...ja musim prestudovat este cely pribeh od zakladov...ja sa nikam nenahlim....ale viem že ostatny to dlho nevydržia...za take dva tyzdne to zvladnem... | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 20:11 | |
| calla neviem neviem... ja som to zacala citat minuly tyzden. to som sa pustila tak vseobecne do poviedok a tuto som citala asi tak do polovice a strasne ma zaujala, lenze potom som musela niekam ist, tak som to na chvilku odlozila a vcera som sa k tomu konecne dostala a to som bola, ako som zistila, asi tak v stvrtine. vcera som to proste zhtla na jeden sup, takze neviem,ci dva tyzdne nebudu privela Dion skoda...dva tyzdne mi pripadaju ako cely rok | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 20:13 | |
| | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| | | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 20:20 | |
| hmm no tak mozno vam sem buduci tyzden este nieco hodim, ale neviem neviem... tento vikend idem na svadbu a dovtedy urcite nic nenapisem, takze uvidime ako na tom budem s casom a pc buduci tyzden a potom vam dam vediet inak dean si v pekle, ale este minimalne 2-3 casti pobudne a mozno i viac, takze pri nom babenky trpezlivost.... | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 20:23 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 20:24 | |
| Dean v pekle. preco mi to robis?ked trpi on,trpim aj ja | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 20:27 | |
| no ja viem soniq, ale ved tak je tam sotva den, ked si to tak vezmes... proste ja to potrebujem poriadne toto opisat a vysvetlit, nechcem do toho ist, ze len hop a je vonku chapes... najprv musim vytrenovat Sama a ten este chudak ani nedoriesil vsetky tie spomienky... potom musim vyriesit lestatovo rozpravanie, potom beliala, potom samotny utok na peklo ... no a este ho tam chcem trosicku pomucit predtym ako ho zachranim, takze dievcence tu musite mat proste pevne nervy... ono ked sa z pekla dostane, tak potom budu dost casti koncentrovane nanho, takze sa nemusite bat, este si ho dost uzijete | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.07.08 20:34 | |
| panecku, ked to tu takto vsetko vypiujes, co chystas, tak ti uz nebudem hucat do hlavy, nech sa poponahlas. vsetko ma svoj cas, a pokial potrebujes cas na to vsetko,aby si to dokonale opisala (o com nepochybujem uz vopred) tak teda s tym nejako zmierim i ked ma to dost zabija | |
| | | Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.07.08 11:11 | |
| Teda dion-fortune, moje pracovní morálka klesla na bod nula poté, co jsem se dnes ráno začetla do této povídky. Prokousala jsem jí od začátku a musím říct, že to je to nejlepší, co jsem tady zatím četla... Hlavně první část, Secrets, je výborná, já mám ráda utrápeného Deana a chudák si tolik vytrpěl... Teda ne, že by pokráčko bylo špatné, je stejně dobré, myslela jsem spíš, že tím trápením Deana jsi mi kápla do noty, to já ráda:-))). Miluju, když někdo skrývá svoje pocity.... hlavně Dean:-)..
Je to vážně dobré a líbí se mi, jak je to promyšlené, podložené a dokonce i formální úprava je dobrá, i když teda slovenština není můj rodný jazyk, řekla bych, že je ten písemný projev na vysoké úrovni (což já osobně při psaní považuju za dost důležité), zkrátka má to vše, co bych si od dobré povídky mohla přát... Ale že je chudáky pěkně trápíš, chudáček Dean, takhle roztrhaný pořád dokola a dokola v pekle... A ty flashbacky, ty jsou výborné, no, zkrátka postarala ses mi o příjemné dopoledne ve společnosti mých oblíbených bratrů.
A ta postava Lestata, protože Lestat mi utkvěl v paměti jako Tom Cruise v Interview s upírem, tak přesně tak si ho představuju:-)...
Těším se na pokračování. | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.07.08 13:47 | |
| | |
| | | Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.07.08 15:42 | |
| Já si na Deana počkám, je to dobré i bez něj:-), ale to víš, jsem totální Deanofilka, takže už se nemůžu dočkat... Chudáček, četla jsem to jak přimrazená k monitoru, kolegové, co chodili okolo, si museli myslet, že jsem snad zhypnotizovaná nebo co:-), vůbec jsem nevnímala okolí.... | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.07.08 18:52 | |
| uz take radsej nepis... ved to znie tak uzasne, ze ja z toho az nemozem dnes v praci mi cely den behala po rozume tato poviedka. stale som si premietala tie tvoje flashbacky a vsetko to, co si pisala a bolo to velmi mile osviezenie | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.07.08 19:04 | |
| | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 18.07.08 13:42 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 17.08.08 23:55 | |
| | |
| | | | Soniq Winchester
| | | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 13.09.08 8:54 | |
| takže po dlhej dobe ma trocha osvietilo a vyriešila som problém, ktorý mi nedal spať. v najbližšej dobe -dnes- by sa tu KONEČNE mohlo objaviť pokračovanie a preto vám ponúkam spoiler: - Spoiler:
edit: takže nová časť je trocha kratšia ako pôvodne mala byť, no už by som mala dávať pokračka každý týžden v nasledujúcich kapitolách sa budem venovať hlavne mučeniu deana, lebo som ho ozaj mierne zanedbala, tak to musím napraviť no a navyše si nemôžem nechať ujsť príležitost poriadne ho potrápiť | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 13.09.08 10:21 | |
| CHAPTER 7- PRINCES OF HELL (PRINCOVIA PEKLA) Lestat sa zhlboka nadýchol a začal. „Pozri, nie som hrdý na to, čo som spravil, ale v tom čase mi to prišlo logické. Keď som sa dozvedel, že si opäť na scéne, potešil som sa. Dúfal som, že by sme sa opäť mohli dať dokopy, no potom ma oboznámili s tvojimi plánmi a ja som vedel, že je koniec. Vtedy ma vyhľadal posol medzi nebom a peklom. Priniesol mi správu od Gabriela. Žiadal, aby som ti zabránil v nástupe na pekelný trón a ako odmenu mi ponúkol späť moju smrteľnosť. Som už unavený, Desire. Už viac nechcem strácať tých, ktorých milujem a sledovať ako moji priatelia pomaly starnú.“ Letmo pozrel na Bobbyho a pokračoval. „Uzavrel som teda dohodu. No nenašiel som ťa včas a tak za mnou prišiel anjel smrti. Neviem ako sa mi to podarilo, ale presvedčil som ho, aby mi ešte dal čas. Dostal som týždeň. Desire, ja som si myslel, že si už stratený prípad, že si príliš prepadla démonovi v tvojom vnútri, no stále som veril, že ťa možno dokážem zachrániť. Marius sa ma snažil presvedčiť o opaku. Zastaviť ma, no ja som nepočúval. Desire, prosím. Ešte nie je neskoro.“ Bobby bol trocha zmätený z lestatovho rozprávania. Správu od Gabriela? Nemohol myslieť archanjela Gabriela, však? A kto je Marius? Desire mu však dokonalo rozumela a okamžite reagovala. „Ty idiot! Ako si mohol niečo také spraviť? Ja sa svojho trónu nevzdám. Navyše momentálne nemáme na výber. Ak chceme zachrániť Deana musím prevziať vládu. No možno by sme sa mohli opäť dohodnúť. Nemôžu mať predsa Beliala radšej. Je to sadistický bastard, pre Boha živého!“ Lestat len pokrútil hlavou. „Sedí na tróne už príliš dlho. Boja sa zmeny a nechcú riskovať.“ „To ma nezaujíma. Budem oveľa lepšia vládkyňa ako je on. Neboj sa Lestat. Akonáhle si podrobíme peklo vyhľadám posla sama. Uvidíš, že sa nakoniec dohodneme. Nenechám ťa zomrieť.“ Lestat sa smutne usmial. „Fajn, takže aký je plán?“ Medzitým v pekleDean sa pomaly postavil na nohy. Cítil sa trochu lepšie, no vedel, že bolesť sa o chvíľu vráti v plnej sile. Práve keď sa naňho démoni chystali opäť vrhnúť sa pred ním objavil kúdoľ čierneho prachu a z neho vystúpili štyria muži. Na rozdiel od ostatných démonov vyzerali ľudsky. Všetci boli vysokí, svalnatí a príťažliví. Traja z nich mali dlhé čierne plášte s kapucňami, štvrtý bol odetý v krvavo červenom rúchu. Farba ich očí zodpovedala farbe ich oblečenia. Akonáhle si démoni uvedomili ich prítomnosť stíchli a uklonili sa. Muž v červenom predstúpil dopredu a prísne sa pozrel na jeho poddaných. „Prečo ma nikto neinformoval o predčasnom príchode Deana Winchestra?“ „My... uh... my sme si mysleli, že vás nemáme vyrušovať, keďže ste zaneprázdnený prípravami na boj.“ „Pokiaľ sa nemýlim, tak som vám jasne povedal, že ma máte okamžite kontaktovať ak sa objaví.“ „Áno pane. Veľmi nás to mrzí, už sa to viac nebude opakovať.“ „Tak to dúfam.“ Odvetil muž ostro a na to sa otočil k Deanovi. Zo široka sa usmial a podišiel bližšie. „Vítam ťa u nás.“ Dean ostal ticho a muž sa rozosmial. „Dovoľ, aby som sa ti predstavil. Moje meno je Belial a som si istý, že si už o mne počul, však?“ Dean na ňho zagánil. Samozrejme, že o ňom už počul. Belial bol v niektorých kruhoch dokonca považovaný za prvého padlého anjela a otcom Lucifera. Je to jeden z najmocnejších démonov a peklo kontroluje už niekoľko storočí. Belial sa otočil k mužom v čiernych plášťoch a pokračoval. „Toto sú Olias, Asmoday a Vassago. Princovia pekla. A ty, Dean Winchester si odteraz v ich rukách. Dlho mi verne slúžia, a preto som sa ich rozhodol odmeniť.“ Na to sa usmial a veselo prehovoril. „Páni, je váš.“ Potom, čo zdvihol ruky v geste, ktoré hovorilo, že sa naňho môžu vrhnúť sa otočil a vyparil. Ostatní demóni sa tiež začali smutne rozchádzať. Vedeli, že ich zábava sa skončila. Vassago podišiel ako prvý k Deanovi. Pokľakol, aby mal oči na úrovni tých jeho a na tvári sa mu objavil zlomyseľný úškrn. „Si veľmi zaujímavý jedinec, vieš o tom? Špeciálne pre niekoho ako ja. Dokážem totiž čítať spomienky. Viem všetko, čo sa stalo v tvojej minulosti a my dvaja si spolu ešte užijeme kopec zábavy.“ Na to sa hlasno rozosmial. Ostatní sa k nemu pridali. „Ja som pánom deviatich podpekiel, Dean a verím, že sa ti v nich bude veľmi páčiť. Sú takým menším stelesnením všetkého, čoho sa bojíš.“ Odvetil Asmoday a slova sa chopil Olias. „Už si sa stretol so 7 smrteľnými hriechmi, však? Nuž mohol by si povedať, že to ja som ich stvoril a ty si naozaj stelesním dokonalého hriešnika.“ Deanovi vyschlo v hrdle. Tentokrát ho čaká bolesť nielen fyzická, ale aj psychická a on si nebol istý, koľko toho ešte dokáže zniesť predtým ako sa úplne zlomí. „Ach Sam, kde dopekla trčíš.“ Ticho si povzdychol a začal sa pripravovať na to, čo prichádza. Neskôr v luxusnej vileSam si utrel slzy z tváre ako pomaly začal kráčať späť do vnútra. Už nemohol dlhšie smútiť a ľutovať sa. Potreboval zachrániť brata, a preto musí, čo najskôr začať s tréningom. Ktovie ako dlho mu bude trvať až sa naučí ovládať svoje schopnosti? Keď vošiel do obývacej miestnosti, už na ňho čakala Desire. Zamyslene stála vedľa kozuba a pozorovala plamene ohňa. Slabo sa na Sama usmiala a spýtala sa. „Pripravený?“ „Kde je Bobby a Lestat?“ „Poslala som ich preč. Len by nás vyrušovali a ty potrebuješ maximálny pokoj a ticho.“ Sam zamrkal. Ticho a pokoj? „Nemyslel si si, že ťa budem učiť strieľať ohňové gule alebo niečo podobné, že nie?“ „No nie, ale ....“ „Ver mi, Sam. Najprv sa musíš naučiť kontrolovať sám seba, aby si vedel ako ovládať svoje schopnosti. Poď sadni si.“ Vyzvala ho a ukázala na zem, kde boli do kruhu rozmiestnené sviečky a aromalampy. Vo vzduchu bolo cítiť vôňu lesných kvetov a v pozadí potichu hralo rádio. Sam si sadol do tureckého sedu oproti Desire. „Zavri oči a skús na všetko zabudnúť. Sústreď sa len na vôňu, pomalú melódiu piesne, teplo sálajúce z kozuba... Dovoľ svojej mysli, aby sa oslobodila od tela a pochopíš.“ Sam poslúchol. Plne Desire dôveroval. Sedeli tam a rozjímali dlhé hodiny. Sama zo začiatku trápili myšlienky na brata a pochybnosti o tom, čo robí. Bál sa, že je to len strata času, no Desire mu vysvetlila, že sa musí sústrediť. Mnísi po celom svete strávia roky meditáciami až sa im podarí dosiahnuť to, na čo oni mali pár hodín. Našťastie Sam nie je obyčajný človek a to by malo pomôcť rapídne urýchliť proces. Celú noc tam s ním Desire sedela a Sam cítil, že sa naozaj jeho myseľ pomaly vzďaľuje. Odrazu dostal zvláštny pocit a keď otvoril oči zistil, že sa vznáša pár centimetrov nad zemou. Podľahol panike a spadol späť na zem. Desire sa však šťastne usmievala a on si uvedomil, že mala pravdu. Už pochopil... | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 13.09.08 18:22 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Secrets & Awakening | |
| |
| | | | Secrets & Awakening | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |