|
| Secrets & Awakening | |
|
+25Fazulina calla Faith Wanis Kacena222 SNAdeline Violet milleniumfalcon Kristine SkreechTina Anwiel bookika Soniq keksiiq sisel LenkaX22 Madlen Blanka Sarinka SNlois janka410 Ettie Samabel jana7413 dion-fortune 29 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 26.04.08 20:50 | |
| janka: dakujem za tak krasne dlhy prispevok no ehm ja viem, ze to ohladom sama zvladas tazko, ale ber to tak, ze ak by sa jemu nieco stalo tak dean, by to zvladal este horsie... takze otazka znie, ci som schopna mu to urobit alebo nie? a nemas mi zaco dakovat, ja som velmi rada, ze sa poviedka paci, pisem ju velmi rada a ja sama som nedockava na pokracko posledne dve casti sa nam blizia a ja som teda ohromne zvedava ako to vezmete ... ettie: no lestat nesmel chybat a v poslednej kapitole bude este velmi dolezitym hracom no a ako to s brothers dopadne... no nejako to dopadne.... berte to tak, ze ide byt aj nadvazujuca poviedka, takze to v konecnom dosledku musia prezit.... no ja mam v hlave jeden napad, ktory mienim zrealizovat a preto sa vam asi posledne vety tejto poviedky az tak pacit nebudu.... ale co uz, nemozte mat vsetko | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 27.04.08 10:04 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 27.04.08 10:26 | |
| no wow, si mi ty al odusevneny citatel tie smajliky ozaj nemaju chybu ani nevies ako velmi ma tesi, ze sa ti to tak paci a nemusis cakat cely tyzden pokracko bude tentokrat skor, mozno v stredu alebo stvrtok no heh pozeram, ze som vas aj pobavila touto castou | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 27.04.08 19:27 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 29.04.08 13:06 | |
| Konečne som si prečítala všetko, od prvej strany po túto zatiaľ poslednú stránku a teda dievča, WOW Nakoľko som to čítala pri učení na skúšku, môj príspevok bude trošku dlhší, bo som si naozaj vychutnávala každú časť a keď som si to spisovala, aspoň to naozaj vyzeralo, že pilne študujem Tak, idem do toho.... Po prvých dvoch častiach mi tak trochu vyhladlo a nemohla som si prečítať ďalšiu časť bez nejakého toho občerstvenia Všetko to bolo také tajomné a už sa začali rojiť mnohé otázky a naozaj ma to chytilo Ešte malá poznámka k Ginne- jak by som k nej došla a plesla jej po tom krásnom ksichte, ako to, že za prachy mohla otáviť tak pekného chlapa ako je Dean?!?!? by som ju okey, už som trochu vyfučala Deanove hlášky na Miss Amerika nemali chybu a ustarostený Sam bol taký zlatunký Začali sa flashbacky, keď Sammy s krvavými rukami búchal na dvere (Inspiration bola z pokecu o diely 2x01, nie? ) to bolo naozaj a ešte Deanovo utrpenie, keď musel vypiť ten jed Jak som chcela Desire v hrnčeku na pekelnom ohni, teda naozaj Myslím, že to bolo v 5. časti, kde ma dostali Deanove slzy, keď sa pozeral na Sama a myslel si, že to bude už naposledy, čo vidí jeho milujúce oči....To už som aj ja začala mať na mále a potom sa na mňa spustili flashbacky ohľade Johna a pokračovalo to v 6. časti.....Ako, no.... bolo to naozja kruté, ako sa choval k malinkému Deanovi, obraz môjho Johna sa rútil na malinké kúsočky a nevedela som, či sa z toho ešte pozbieram Bolo to neuveriteľne emotívne, ako si písala, že Dean neprehovoril nejaký čas Ešte mojím klincom do rakvy bola veta: - kód:
-
Tvoj otec Deanovi uveril všetko, čo mu povedal a začal ho viniť za smrť Mary WTF A v 7 časti ma zabiješ spomienkou z Fourt Douglas, Wisconsin, Dion!!!!! Už dosť!!! BTW, Lestat je naozaj veľmi zaujímavý chlapík..... v ďalšej časti som bola znovu mŕtva a už som radšej čuchala fialky Nie že to bolo zlé, ale jednoducho to bolo neskutočne kruté....Niekto tu rád týra čitateľov, že Prekvapením bola nasledujúca časť, kde po toľkých drasťákoch došiel závan romantiky, zo strany Desire, no okey, trochu som na ňu pozmenila názor, ale len trošku, bo sa mi nepáči, ako takým drastickým spôsobom chce od seba odlúčiť. OMG, LestatxDesire...No comment, som v a potom som mala hlavu plnú ďalších otázok Všetky tie spomienky, už keď si myslím, že som predávkovaná, hltám každú novú spomienku so zatajeným dychom a potom len míňam balíky vreckoviek Veta z 13. časti: - kód:
-
Sammy bol totiž jedným z tých ľudí, ktorí doslova držali patent na sebaobviňovanie Prepáč, ale neskutočne som sa smiala. Možno je to crazy v polovici textu, kde vlastne už vôbec nič nie je smiešne a ja chytým takýto záchvat. Divné, čo? Ono ma to ale rýchlo prešlo po prečítaní tejto vety: - kód:
-
NIkdy si neodpistí, ako veľmi Deana zranil. Nikdy. A preto nemá zmysel žiť. Ty kokšo, ty vole, ježiškove pravé slepé oko, omg.....What?!?!?! Ufff, neviem, kedy toto rozdýcham....Príchod Bobyho na scénu a jeho pohľad na chlapcov a Johna, Dion dik konečne po tom veľkom očiernení daddyho Winchestra Bobby hovoril, ako mal svoje deti naozaj rád, aj keď to tak možno nevyzeralo, ako sa zmenil, keď Dean skoro zomrel a pod.....Naozaj dik A teraz je myslím čas na vyjadrenie sa k poslednej časti, ako Desire ma zase úspešne ser...e, kurňa, diablovu pascu na ňu!!!!! a slané náboje!!!! Len tak si akože zmyslí si zobrať Deana so sebou ako King of hell?!?!?What???? Pevne verím a dúfam, že Sammy to nevzdá, nemôže sa vzdať, dlhuje to svojmu bráškovi, aby ho zachránil....že ho zachráni a spoločne to prežijú (puppy eyes) Eetš ma mierne štve, že Bobby a Lestat sa nemôžu dostať dovnútra a nemôžu chlapcov zachrániť....WHY??? Takže suma-sumárum, je to neuveriteľné, úžasné, krásne dielko a moc moc sa teším na pokráčko. Btw, mne príbeh pripadá zatia len v strede a nie na konci, takže ak budú ďalšie pokráčka, budem naozaj rada. Na koniec ešte pár slov: Myslím, že som vystihla, čo som chcela | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 29.04.08 13:40 | |
| | |
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 29.04.08 13:46 | |
| bookika: Myslím, že túto vetu: - citácia :
- “Miloval si ju, ale ona presla na stranu zla a stala sa demonkou, spravne?”
povedal vlastne Bobby Lestrovi, aj keď to možno vyznelo opačne...nie? | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| | | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 29.04.08 14:11 | |
| okey tak najprv musim povedat, ze som ozaj unesena tymi prispevkami tina akoze ozaj ta dlzka toho tvojho thank you sooooooooooo much no a co sa tej vety tyka, tak sorry za nejasnost, ale ozaj to povedal bobby lestatovi desire bola kedysi davno len potomkom silnej carodejnice a s lestatom mala pomerne vazny vztah...... no potom objavila ciernu magiu a nasiel ju azazel. ponukol jej moznost stat sa niecim viac a ona tuzila vzdy po moci. vyzivala sa v utrpeni a tak jeho ponuku prijala. sla s nim do pekla a stala sa z nej demonka. ked sa vratila spolu s azazelom spat na svet, azazel ju oklamal a ukazal jej ako lestat zomiera. ona mu uverila a v ten moment sa z nej vytratila takmer vsetka ludskost a schopnost nieco citit. to sa zmenilo, az zacala pozorovat bratov a zamilovala sa do deana. co sa dlzky poviedky tyka, tak ziadne strachy, ono to bude pokracovat este velmi dlho. ozaj je to asi v polke, ibaze ja to rozdelim na dve poviedky. necham ich v spolocnom topicu, no bude to akoby jedna dlha poviedka rozdelena na dve podcasti. teda secrets sa skonci 15 part- aspon zatial mi to tak vychadza a potom by som chcela napisat dalsiu cast, ktora by mala mat tiez okolo 15 kapitol. Nazov je zatial este vo faze vyvoja, ale bude mat asi nieco spolocne s temnotou. co sa flashbackov tyka, tak v najblizsej casti ich este bude pozehnane. 14 cast by sa totiz mala volat 24 hodin a zacne sa tym, ako tento cas preziju lestat s bobbym a asi tam dam par flashbackov a potom to bude den s pohladu bratov a desire, ozaj preplneny flashbackmi, no tentokrat to bude skor akoby chybajuce casti z niektorych epizod. v 15. casti nastane teda ten zvrat a bude to nieco ako prve vyvrcholenie pribehu. nadvazujuca poviedka bude viac bojovnejsieho charakteru a tiez potecie krv viem, ze som johna nevykrelila najlepsie, ale prave v 14 casti by som to este chcela trocha napravit, uvidim ako mi to vyjde taktiez mam v pribehu este vela postav, ktorym nebol venovany velky priestor, ale mal byt, takze prave na tieto tvory sa zamieram v sequel poviedke zmenim preto, asi nazov tohto topicu a jednotilve party premenujem na chapters, zatial co secrets bude part 1.... musim sa priznat, ze som mala tuto poviedku celu premyslenu, ked som ju zacala pisat, no koniec bol dost ehm tragicky a tak som prehodnotila moje povodne umysly a rozhodla sa zmenit ho. preto bude aj ta dalsia akoby poviedka. rozhodla som sa v nej rozvinut tento moj maly plan, ktory mam. zatial este nie je uplne na 100% iste co urobim, ale ak to pojde tak ako planujem, tak myslim, ze to bude este pekne zaujimave ozaj vam vsetkym velmi kraaaaaaaaaasne dakujem za tak nadherne slova pre autora je toto najkrajsie na svete budem sa snazit pisat aj nadalej aspon trocha putavo.... | |
| | | bookika Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 29.04.08 15:09 | |
| | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 29.04.08 17:55 | |
| Dionka: Som si dala záležať, takže tomu prináleží aj dĺžka komentu :lol!:A teda, po prečítaní tvojich "pár" riadkov som v šoku ty bláho, to bude zase o nervy A mám takú malú otázočku: Kto je Alex? Bude to významná postava? | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 29.04.08 18:54 | |
| tina: alex bola ta sluzka u Desire a uz je mrtva... bolo to tam spomenute, ked tam v telke sa objavil zoznam mrtvych pri tej nehode, takze nie nie je to dolezite postava, tych tam uz pozehnane vela a este ich mozno aj par pribudne no pomaly ich zacnem likvidovat, tusim ma na mna sera negativny vplyv | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 29.04.08 19:02 | |
| A kurňa, shame on me, moc sa omluvam mne to nejak ušlo, ako sa volala tá slúžka, neviem prečo som si myslela, že sa volá Nancy.... | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 29.04.08 19:05 | |
| heh nevadi, ved tak tych postav je tam ozaj pomerne dost, takze kto sa v otm ma vyznat | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 29.04.08 23:38 | |
| hej Dion, čo to má ako byť toto??? šak ja tu bulím celý čas!!!šak ani poriadne nevidím na klávesnicu!!! ty to píšeš tak krásne Chudáčik Sammy, ako si to musí strašne vyčítať a Dean si zas vyčíta, že si to Sammy vyčíta ( zaujímavá veta ) ale ako vážne...to je úchvatná, skvelá, nádherná poviedka a ja ju milujem vážne...a to prepracovanie...Lestat, anjel smrti, Lilith, Bobby.... vidieť že si si s tým dala prácu aj ked pre mňa tam môžeš písať čo len chceš, aj tak neviem či je to pravda alebo nie ale žeriem to aj s navijákom btw. skús napísať niečo také ako, že šak sú to len tvoje výmysly alebo že to neni skvelé a nepraj si ma!!!!!!!! | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 30.04.08 0:20 | |
| | |
| | | Blanka Pocestný duch
Počet príspevkov : 135 Age : 36 Bydlisko : Lužianky Nálada : Stále skvelá Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 30.04.08 9:18 | |
| prosiiiiiiiiiiiim napis rychlo pokracovanie lebo ma asi poraziiii je to uplne skveleeee | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 30.04.08 14:54 | |
| | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 30.04.08 15:39 | |
| no dlasia cast bude mozno dnes alebo zajtra uvidim ako ma kopne muza a kolko mi zaberie pozeranie vsetkych dielov, z ktorych chcem flashbacky pouzit v nasledujucej chapter. nebojte uz vas nenecham dlho cakat | |
| | | bookika Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 30.04.08 15:48 | |
| tak to sa uz tesim, ze co na nas zas vybalis tiez mam na teba jednu otazocku... mohla by si johna trosku .. ko to povedat... zmenit.. aby som o nom nemala taky nepekny obraz??? nepaci sa mi totiz ze bol taky zly k deanovi :cry: :cry: ale inac si boh dion | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 30.04.08 15:52 | |
| jj john bude "ocisteny" hned na zaciatku, kedy budem rozoberat nasledujucich 24 hodin z pohladu bobbyho a lestata a budu tam flashbacky, ktore ukazu, ze johnny bol aj dobry otecko. ja som vam to predsa slubovala od zaciatku, ze to takto nenecham. tam neslo o to urobit z johna zaporaka. navyse vsetko, co robil malo svoj dovod. som sa to tam aj snazila vysvetlit, ze on proste potreboval niekoho vinit za smrt mary, no a dean to bohuzial schytal..... ale slubujem, ze v tejto casti bude ozaj ukazane, ze bol aj dobry a mozno aj trocha viac vysvetlene preco spravil to co spravil deanovi .... no a ta posledna veta sa mi velmi paci bookika | |
| | | bookika Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 30.04.08 16:08 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| | | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 30.04.08 21:38 | |
| fajn takze uz mam na tom pokracku a som pri konci prvej casti. dnes to snad dokoncim, ale objavi sa to tu az niekedy okolo pol noci. uz som vam sice prezradila o com sice tato cast bude, ale ponukam vam este jeden spoiler - Spoiler:
dozvieme sa preco, bobby mieril na johna, co bolo spomenute v devil's trap tusim tiez zistime, co si bobby mysli o johnovi. druha part bude plna flashbackov odkazujucich na momenty, ktore desire spominala v predoslej casti, teda epizody ako shadow, asylum, BUABS, Hunted, Scaregrow, Playthings a pod.
| |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 30.04.08 22:02 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Secrets & Awakening | |
| |
| | | | Secrets & Awakening | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |