Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Kdo z koho

Goto down 
+15
milleniumfalcon
bookika
Anwiel
Soniq
nikita
Ettie
keksiiq
SNlois
LenkaX22
Blanka
Sarinka
Samabel
janka410
dion-fortune
Madlen
19 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorSpráva
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

Kdo z koho - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty26.04.08 21:57

Stihla jsem to ještě dneska, tak přidávám slíbenou část... no nevím nevím, jak se vám bude líbit... snad mě za ni nesejmete... doors raděj na chvíli padám pryč.... Kdo z koho - Stránka 6 666500

10.část – BOJ
Dean seděl na zemi a pozoroval dveře. Celou noc nezamhouřil ani oko. Nemohl. Strach o Sama byl příliž velký na to, aby dokázal usnout. Během té doby snad už stokrát podnikl útoky na dveře a okno, ale bezvýsledně. Došel k závěru, že musí být chráněno nějakým zaříkadlem, jinak by nedokázaly, hlavně okno, vzdorovat takový nápor.
Nakonec to vzdal a sedl si do rohu. Z prvu se bránil vyčítavým myšlenkám, které na něj začaly útočit, ale nakonec jim podlehl. Věděl, že mají pravdu... je to jeho vina a a bylo mu jasné, že jestli se Samovi něco stane znovu jeho vinnou, nikdy si to nedokáže odpustit.
S východem slunce se roznesl hrozný řev.
„Démoni! Démoni útočí!“ slyšel volat ženu běžící chodbou, její hlas zněl překvapeně a vystrašeně.
Mladý lovec byl ihned nohou a přihnal se k oknu. Vyhlédl ven. Barevnost a špinavost skla mu sice znemožňovaly pořádný výhled, ale přece jen mohl zahlédnout masu lidí řítících se na dům.
„Co to..?“ nestačil dopovědět a dveře do jeho vězení se prudce rozletěli.
Sam stál na vyvýšenině vedle Impaly a pozoroval masu démonů útočících na vilu. Bylo to nepřehledné množství těl, mezi kterými poletovali i stíny démonů, kteří si nenašli žádné tělo k posednutí.
V noci uvažoval nad svojí taktikou a nakonec se rozhodl, že přenechá démonům hlavní útok a sám počká až propukne bitva. Každý bude bojovat s každým a jemu nebudou moc věnovat pozornost – jen Lilith.
Musím se ale nejdříve dostat k Deanovi. Ujistit se, že je v pořádku a osvobodit ho. Pak teprve přijde na řadu Lilith, až bude Dean v bezpečí.Pořád si pamatoval hroznou vizi, kde viděl svého bratra zemřít.Ne, to se nesmí stát.
Zpozoroval, že jeho démoni si už prorazili cestu dovnitř. Někteří se hrnuli dveřmi do budovi, ale jiní stáli venku a vyčkávali nebo hlídali, jestli se některý s nepřátel nepokouší utéct. Ve vnitř probíhal zuřivý boj démona proti démonovi.
Sam věděl, že nastala jeho chvíle. Zbraň Samuela Colta si schoval za opasek a vydal se k vile. Cítil se klidně a sebejistě, jejich vítězství nebylo daleko.
Dean sebou trhl a podíval se směrem k vyraženým dveřím.
Dovnitř vešla vysoká bruneta a sotva se zadívala černýma očima na lovce, tak Dean zalapal po dechu. Velká síla ho začala poutat a bránila mu se nadechnout.
„To je abys...“ nestačila odpovědět, jak ji prudce odhodil příchozí démon v podobě muže s dlouhými vousy. Démonka dopadla tvrdě na zeď.
Dean se ztěžka zvedl a pohlédl na bojující dvojci. Ani jeden z démonů mu nevěnovali pozornost, proto se rozhodl rychle se vytratit ven. Sotva ale vyšel na chodbu, strnul. Hala byla plná démonů, kteří spolu bojovali. Šlo poznat, že útočící jsou v přesile, kolikrát napadli jednoho démona dva, tři naráz. A dovnitř vcházeli další a další. Jenže Deanovu pozornost neupoutali démoni, ty už viděl, ale pohled na malou holčičku v doprovodu mladé ženy, která stála na shodišti a tiše pozorovala probíhající boj. Znuděně zívla, jako by ji tohle divadlo už omrzelo a kynula ženě, ta přikývla a začala hlasitě volat cizím jazykem nějaký rozkaz. Démoni bojující za Lilith začali okamžitě ustupovat do okolních místností a utočíčí démoni na ně nechápavě hleděli a váhavě se vydali je pronásledovat.
Dean pochopil, co se děje teprve až uviděl, jak se ruka vůdkyně bíle rozzářila. Dvouma skoky byl zpět v místnosti, kde ho doposud věznili, nehledě na to, že tam má dva démony. Bylo mu jasné, že Lilith tímto zničí všechno živé, co zůstane v hale. Rozhodl se raděj proto postavit dvěma démonům než smrtící síle o velikosti výbuchu plynu. Masivní dveře za sebou prudce zavřel. Pohlédl na démony a zjistil, že už dobojovali. Bruneta ležela na zemi v kaluži krve a nad ní stál muž.
Lovec z něj obezřetně nespouštěl oči a čekal, co bude dál.
Najednou přes škvíry ve dveřích proniklo oslnivé světlo a oba dva je tlaková vlna odhodila.
Démon byl skoro okamžitě znovu na nohou a k Deanovu překvapení mu věnoval jen letmý pohled a vyšel ven.
Dean se vyškrábal na nohy a chtěl taky vyběhnout do haly, ale do cesty se mu postavila Lilith.
„Nikam!“ zavelela rázně a Deana neviditelná síla přimrazila k zemi.
„Teď nemám na tebe čas. Sam se blíží. Jen co skoncuju s ním, přijde čas i na tebe.“ mávla rukou a odhodila ho do předem připravené židle. Hned se kolem něj omotaly provazy. Stáhly mu pevně ruce i nohy, takže se nemohl ani pohnout.
Lilith zavřela za sebou dveře a nechala ho tam samotného. Přešla do svého pokoje, kde se rozhodla počkat na Sama. Jeho příchod v průvodu démonů ji překvapil a překazil ji plány.
Hala byla už prázdná. Její démoni se stáhl, podle jejích instrukcí, do jednotlivých pokojů, kde bojovali s pronásledovateli. Cestu nechali volnou mladému lovci. Její ničivý utok zničil všechna těla i démony, kteří zůstali v dosahu. Nic po nich nezbilo. Tímto už nebyli její nepřátelé v tak velké přesile.
Ruby čekala venku. Předpokládala, že Lilith zaútočí na démony. Neúčastnila se přímo boje, měla jiný cíl. Chtěla najít Deana ještě dřív než Sam. Vklouzla nenápadně dovnitř a čekala. Slyšela, jak Lilith s někým mluví, přes dveře nerozeznala slova, jen slyšela tlumený dětšký hlásek. Nenápadně sledovala dveře a čekala odkud démonka vyjde. Po chvíli vyšla z velkých dveří na pravo a zašla do posledních na levé straně.
Ruby se usmála, zatím vše vycházelo. Teď jen jí zbývalo poslat Sama rovnou za Lilith a bude mít volné pole...
Sam se blížil ke dveřím, v polovině cesty zpozoroval jasné světlo vycházející z budovy a domyslel si, že to nejspíš zaútočila Lilith. Trochu přitom znejistěl, ale věděl, že už nic nejde vzít zpět. Odhodlaně zrychlil krok.
Hlavní dveře byly zavřené.Ve vizi jsem se jich ani nedotknul a otevřeli se. Dokážu to i teď?Začal se soustředit na kliku, na zámek. Za chvíli vnitřním pohledem uviděl mechanizmuz uvnitř. Měl chuť zajásat... Ano, našel svoji další schopnost! Silou vůle pootočil západkou. Zámek klapl a dveře se samy otevřely. Sama to nesmířně potěšilo. Dodalo mu to ztracenou sebedůvěru.
Vešel dovnitř. Ocitnul se v hale, kterou tak důvěrně poznával z vize. Moc se nezdržoval znovu její prohlídkou a čekal až ho napadne démon schovaný za sloupem. Netrvalo dlouho a opravdu se na něj posedlý muž vyřítil. Sam se otočil a vyzívavě se na něj zadíval.Teď se ukáže, co ve mně je. Kolik toho to mě Azazel ukryl. Jestli jsem mocnější než démoni.Když usoudil, že je démon už dost blízko prudce mávl rukou do strany, mířil přitom na sloup. Mužovo tělo se vymrštilo a narazilo na určené místo. Sam se musel usmát, měl radost. Ani pohled na člověka, kterého právě zabil ho o ni nepřipravila. Vykročil dál, když tu zpoza sloupu vyběhla tentokrát žena.
Sam se ji znovu chystal poslat na onen svět, když vykřila: „Ne! Same!“
Lovcova ruka klesla, poznal Ruby.
„Kde jsou všichni?“ zajímal se.
„Démoni Lilith se stáhli do různých pokojů a s nimi tam bojují i tvoji. Lilith sama před chvíli zmizela v tam tom pokoji.“ ukázala na poslední dveře v levo „Docela spěchala, možná tam vězní i tvého bratra.“
„Dobře,jdu za ní.“ odpověděl bleskově nový vůdce. Nepochyboval o pravdivosti jejích slov, proto se nezdržoval skoumáním dalších místností.
Ruby spokojeně sledovala jeho odchod.Nikdy nevěř démonům, démoni lžou.Pomyslela si a stočila svůj pohled na pravé dveře, vedoucí k Deanovi.

Sam dál nevěnoval Ruby pozornost. Do ruky si vzal Colt a ostražitě postupoval ke dveřím. Začal se soustředit na zámek, aby mohl dveře nehlučně otevřít a neupoutal na sebe zbytečně pozornost. Cítil za dveřmi přítomnost démonky.
Znovu nahlédl do mechanismu zámku a donutil ho nehlučně povolit a otevřít mu dveře.
Vešel dovnitř. V prvním okamžiku nikoho neviděl, pak jeho pohled padl na malou holčičku stojící u rozbitého okna. Zarazil se.
Dveře za ním se prudce přibouchly a dítě se na něj otočilo.
Sam na ni hleděl neschopný reakce. Čekal cokoliv, ale tohle opravdu ne.
Pomněnkové oči se jí zbarvili do bíla.
Toto lovce probralo z jeho ochromení. Bleskurychle mu vyletěla ruka s pistolí na holčičku, jenže než stačil vystřelit, s rukou mu trhla neviditelná síla a Colt odletěl na stranu. V příštím okamžiku byl prudce hozen na kamennou stěnu.
Lilith se k němu přiblížila s triumfálním výrazem. „Vypadáš překvapeně.“
Sam si v duchu zanadával:Já idiot. Jak jsem se mohl nechat tak hloupě překvapit?! Měl jsem počítat se vším. Takhle jsem ji dopřál aby nademnou získala převahu!
„Nečekal si, že mocná démonka a obávaná vůdkyně si na sebe vezme podobu malého nevinného dítěte? A to byla chyba. Očekávala jsem, že tě na toto dostanu. Tato chyba se ti stane osudnou.“
Mladý lovec z ní nemohl odtrhnout oči. Zdá se mi to nebo jsem ji už někdy viděl...? Malá holčička vedle pána, jdou přes přechod... To byla přece ona!
„Ano, to jsem byla já.“ promluvila jako by mu četla myšlenky „Bylo úžasné vidět, jak mi máváš aniž bys tušil, kdo jsem.“
Sam sebou škubl ve snaze se uvolnit.
Lilith ho pobaveně sledovala. „Nedostaneš se.“ ušklíbla se.
Sam sebou přestal házet, rozhodl se využít svojí nové schopnosti. Pohlédl na Colt a sanžil se ho zvednout ze země a namířit na démonku. Ta si toho ale všimla a hýbající zbraň svojí silou přitlačila k zemi.
„Ne, ne.“ zakroutila hlavou.
Mladý lovec začínal pochybovat, jestli vůbec dokáže démonku porazit. Cítil, že selhal.Nedokážu to, nedokážu. Všechny je sklamu a hlavně Deana. Porazí mě malá holka...zlostně se podíval na Lilith, která ho celou dobu pozorovala. Bylo vidět, jak se baví jeho bezmocí. To Sama ještě víc rozzuřilo.Potřebuju čas...něco ho napadlo.
„Na nic lepšího se nezmůžeš? To si mě sklamal, čekala jsem od tebe, jako od Azazelova vyvoleného, něco víc.“ její ruka se rozzářila.
Sam znovu svojí silou pohnul starou zbraní a Lilith zapojila svoji sílu, aby ji donutila znovu klesnout. Jenže on se tentokrát nevzdával. Přetahovali se. Mladý Wichester věděl, že to dlouho nevydrží. Potřeboval jen upoutat její pozornost. Místo na Colt se zaměřil na svícen za démonkou. Věděl, že bude těžké ovládnout dvě věci naráz, ale jestli selže, zemřou. Když byl svícen už blízko Lilith, stáhl své síly od přetahování o zbraň a připojil je na svoji novou „zbraň“.
Sotva Colt spadl na zem, Lilith se pohrdavě zašlebila: „Už mě nudíš.“
V příštím okamžiku ji ale zasáhl svícen do hlavy tak prudce, že upadla. Síla držící Sama u stěny povolila a on bleskově skočil pro Colt. Než se mohla démonka dostatečně vzpamatovat ze zvratu událostí, držel lovec pevně zbraň ve svých rukou a vystřelil. Střela zasáhla svůj cíl. Zabořila se do hrudi malé dívenky. Démonka uvnitř zajiskřila a jako dým se rozplynula. Tělo dítěte se sesunulo na zem. Lilith byla mrtvá. Sam vstal a pohlédl na mrtvé dítě, mělo na tváři překvapený výraz.
„Taky jsem čekal víc.“ zašeptal.
Sotva se za Samem zabouchli dveře, vešla Ruby do místnosti, kde věznili Deana. Ten na ní pohlédl a sotva ji poznal, jeho tvář se rozjasnila.
Démonka se usmála. „Asi tě sklamu, ale já nebudu ta, kdo ti pomůže.“
Její slova lovce zmátla.
„Nedívej se na mě tak překvapeně.“
„Myslel jsem, že jsi na naší straně.“
Ruby zavrtěla hlavou. „Špatně si to pochopil. Já nikdy nebyla na vaší straně, ale jen na Samově. Dělala jsem a dělám vše proto, aby se stal vůdcem. Připravovala jsem ho na to a povedlo se mi to.“
„Tomu nevěřím.“
„Opravdu?“ zadívala se mu zkoumavě do očí „Sam je náš vůdce a kdyby tě teďka zachránil, vím, že by sis nedal pokoj dokud bys nedostal zpět svého hodného, milého a neškodného Sammyho. Proto jsem dospěla k názoru, že bude lepší, když se zajdeš ohřát do pekla.“
Dean na ni překvapeně heděl. „To neuděláš. Jestli je Sam tvůj vůdce, tak by ti toto neprošlo.“
„Ano protivím se jeho rozkazu, ale objetovala jsem už tolik pro uskutečnění Azazelova plánu, že tohle už pro mě nic neznamená. Azazel byl mistr a ty jsi ho zabil... Tohle je vlastně jen a jen spravedlnost.“
Lovec sebou začal škubat, jak se snažil uvolnit.
„Lilith je dobře utáhla. Neboj nebudeš tam dlouho... to ti můžu slíbit.“
„Same! Same! Pomoc!“ začal volat svého bratra.
„Ten má teď jiné starosti.“ Ruby k němu přistoupila s nataženou rukou mumlající přitom latinská slova.
Lovec sebou škubal a stále se snažil dovolat Sama, ale marně.
Démončina ruka spočinula na jeho hrudi. Cítil jako ho něco ochromuje. Nemohl se nadechnout... plíce a srdce mu přestávaly pracovat. Bojoval. Nechtěl Sama sklamat... Naposledy zalapal po dechu a jeho tělo bezvládně kleslo.
Ruby se odtáhla. Chvíli ho sledovala a když viděla, že nejeví známky života, zaradovala se. Věděla, že už nikdo nebude schopný Sama přetáhnout na stranu dobra. Její plán ji vyšel.
Musím se odtud dostat dřív, než mě tu najde Sam.
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty26.04.08 22:13

affraid affraid affraid Shocked Shocked 602 602
Tak tohle je něco. No já nemám slov. 704 704 704 Kdo z koho - Stránka 6 949816 Kdo z koho - Stránka 6 312566

Ruby - já jí měla vždycky za mrchu Kdo z koho - Stránka 6 707500 Kdo z koho - Stránka 6 707500 Kdo z koho - Stránka 6 707500 Kdo z koho - Stránka 6 487389 Kdo z koho - Stránka 6 487389
Sam - já mu věřím, že to nějak srovná, když zvládnul zabít Lilith, pomůže bráškovi Kdo z koho - Stránka 6 676501 Kdo z koho - Stránka 6 676501 Kdo z koho - Stránka 6 676501 Kdo z koho - Stránka 6 364896
Dean - no OMG, není třeba další komentář Kdo z koho - Stránka 6 364896 Kdo z koho - Stránka 6 364896 Kdo z koho - Stránka 6 364896

No pěknou bitku jsi uspořádala. Takové akční pasáže, to je moje. Kdo z koho - Stránka 6 707500 Kdo z koho - Stránka 6 949816 Kdo z koho - Stránka 6 949816 Kdo z koho - Stránka 6 949816 Kdo z koho - Stránka 6 312566 Kdo z koho - Stránka 6 312566

A jsem vážně jak na jehlách, jak to dopadne. doors Twisted Evil Twisted Evil

EDIT: jo a dodatek, pokud je to tak, že jsi Deana opravdu ... však víš, tak Sam je ten vládce, tak to vážně musí dát nějak dohromady Kdo z koho - Stránka 6 260605
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty26.04.08 22:21

affraid affraid affraid akoze je to super ako vzdy, velmi sa mi to pacilo Kdo z koho - Stránka 6 104346 Kdo z koho - Stránka 6 104346 Kdo z koho - Stránka 6 104346 a lilth je mrtva!!! Kdo z koho - Stránka 6 258431 ale co ten koniec? Kdo z koho - Stránka 6 806497 dean a mrtvy????? 602 602 602 602 toto ja odmietam!!! Kdo z koho - Stránka 6 873139 Kdo z koho - Stránka 6 873139 Kdo z koho - Stránka 6 873139 okamzite s tym nieco sprav, lebo inak Kdo z koho - Stránka 6 449740 Kdo z koho - Stránka 6 449740 Kdo z koho - Stránka 6 449740 Kdo z koho - Stránka 6 449740 akoze toto mi ozaj nemozes urobit........... no ozaj si to krasne napisala a nas Sammy ako evil nema chybu Kdo z koho - Stránka 6 430869 Kdo z koho - Stránka 6 430869 Kdo z koho - Stránka 6 430869 Kdo z koho - Stránka 6 430869 a tie jeho schopnosti 704 704 704 drool drool drool to sa ti ozaj podarilo Kdo z koho - Stránka 6 214863 Kdo z koho - Stránka 6 214863 Kdo z koho - Stránka 6 214863 faktycky tuto poviedku milujem, ale musis vyriesit to s Deanom, lebo inak dievca Kdo z koho - Stránka 6 132752
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty26.04.08 22:40

Děkuju za pěkné výstižné komentáře... bála jsem se vaší reakce na ten závěr. doors Sakra, ty pohledy na ty hrobečky se mi ani trochu nelíbí.... No Evil or Very Mad Jinak jsem ráda, že se bitka a jako i evil Sam líbil! Kdo z koho - Stránka 6 170639 A ještě jedna část bude následovat, tak se uvidí co a jak. Kdo z koho - Stránka 6 261136
Návrat hore Goto down
keksiiq
Crossroads demon
Crossroads demon
keksiiq

Počet príspevkov : 344
Registration date : 27.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty26.04.08 23:12

Boze brutal ja som 602 ..Konecne som sa potesila ze lilith je mrtva a ten koniec ma doarzil Kdo z koho - Stránka 6 87642 ..Rubyyyyyyyy Kdo z koho - Stránka 6 812801 ..a moc dakujem za evi! Sama Kdo z koho - Stránka 6 998745 Kdo z koho - Stránka 6 49896 ..kokos som zvedava co bude dalej..moc sa tesim na pokracko..inak skladam poklonu Kdo z koho - Stránka 6 104346 Kdo z koho - Stránka 6 469569
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty26.04.08 23:24

Kdo z koho - Stránka 6 104346 Moc pěkný, sem zvědavá, co Sammy udělá!
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty27.04.08 13:00

Kdo z koho - Stránka 6 364896 Kdo z koho - Stránka 6 199226 dean nieeeeeeeeee Sad
ja ked si predstavim tu lilith...to si ani neviem predstavit Very Happy znicit "dieta" Very Happy ale super pokracko Smile Wink Kdo z koho - Stránka 6 177401 Kdo z koho - Stránka 6 258431 tesim na dalsie...rychlo,rychlo
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty27.04.08 14:06

Kdo z koho - Stránka 6 430869 Kdo z koho - Stránka 6 430869 Všem vám moc děkuju za komentáře! Kdo z koho - Stránka 6 177401 Kdo z koho - Stránka 6 92299 Jsem ráda, že se část i přes ten konec líbila! Kdo z koho - Stránka 6 170639 Pokračování bude asi až příští víkend... mooožná dřív, kdyby byl čas, ale spíš až o víkendu. Mám ho už promyšlené a můžu vám slíbit, že tam pořeším ještě Deana Kdo z koho - Stránka 6 284389 I když nevím, jak s tím budete spokojeni. Kdo z koho - Stránka 6 261136
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty27.04.08 14:17

Ta to jsem vážně zvědavá, co si na nás vymyslíš. Shocked Shocked
Trochu se bojím, ale těším se. Kdo z koho - Stránka 6 170639 Kdo z koho - Stránka 6 325299
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty27.04.08 14:23

Samabel- bát nemusíš Kdo z koho - Stránka 6 707500 nebo myslíš, že to může být ještě horší?? ?Very Happy
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty27.04.08 14:29

Madlen: Vždycky to může být ještě horší. Kdo z koho - Stránka 6 666500 :cry:
Každopídně jsem vážně zvědavá, co s Deanem zamýšlíš dál a jak se bude projevovat Sam... no a Ruby...brr, o ní už radši nemluvím. Kdo z koho - Stránka 6 332617
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty27.04.08 14:59

Ruby je strašná čupka... Twisted Evil Twisted Evil a Lilith konečne natiahla kopytá, hurááá... Kdo z koho - Stránka 6 170639 strašne sa teším na pokračovanie, takto to ukončiť, toto nie.. No hlavne nás, prosím, nenaťahuj dlho...evil!Sammy..juj.. Kdo z koho - Stránka 6 258431 krása.. Kdo z koho - Stránka 6 949816
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty27.04.08 20:33

Sarinka, děkuju Kdo z koho - Stránka 6 430869 jsem ráda, že se část líbila Kdo z koho - Stránka 6 258431
Budu se snažit vás nenechat dlouho čekat na pokračování, ale ještě si ho musím trochu promyslet. Napadlo mě totiž víc variant, jak to zakončit Kdo z koho - Stránka 6 284389 Tak si ještě proberu, co by bylo asi nejlepší Kdo z koho - Stránka 6 328356
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty28.04.08 14:23

affraid affraid affraid affraid ty kokos ja len tak pomaly prehltam zlhboka dýcham čo som to vlastne čitala tak keby takto pokračovalo sn tak skáčem od radosti Kdo z koho - Stránka 6 258431 niečo perfektné úžasné si ma úplne prekvapila som totálne ohromená z tejto časti WOW tak to som ozaj nečakala
a ten koniec och Kdo z koho - Stránka 6 199226 Kdo z koho - Stránka 6 177401 Kdo z koho - Stránka 6 92299 Kdo z koho - Stránka 6 92299 Kdo z koho - Stránka 6 92299 strašne moooc dakujem uplne skvele fantastické a ako si ten boj opísala vynikajúce všetko všetulilinko ja to nevydržim jak to nakonec dopadna úžasne si to rozbehla moja úcta Kdo z koho - Stránka 6 103511 Kdo z koho - Stránka 6 949816 Kdo z koho - Stránka 6 949816 Kdo z koho - Stránka 6 949816 704 704 704 704 Kdo z koho - Stránka 6 430869 Kdo z koho - Stránka 6 430869 Kdo z koho - Stránka 6 430869 Kdo z koho - Stránka 6 214863 Kdo z koho - Stránka 6 214863 Kdo z koho - Stránka 6 214863 Kdo z koho - Stránka 6 170639 Kdo z koho - Stránka 6 170639 Kdo z koho - Stránka 6 325299 Kdo z koho - Stránka 6 325299 Kdo z koho - Stránka 6 325299 Kdo z koho - Stránka 6 891817 Kdo z koho - Stránka 6 891817 Kdo z koho - Stránka 6 891817 Kdo z koho - Stránka 6 469569 Kdo z koho - Stránka 6 469569 Kdo z koho - Stránka 6 104346 Kdo z koho - Stránka 6 104346 Kdo z koho - Stránka 6 104346 prosím čo najrýchlejšie dalšiu čast Kdo z koho - Stránka 6 260605 Kdo z koho - Stránka 6 260605 Kdo z koho - Stránka 6 260605 Kdo z koho - Stránka 6 260605 Kdo z koho - Stránka 6 325299 Kdo z koho - Stránka 6 325299
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty28.04.08 15:33

ilovejensensam:
citácia :
keby takto pokračovalo sn tak skáčem od radosti
Fakt? Shocked Já hlavně vím, že kdyby takhle skončilo SN, byť i předposledním dílem, tak mám co dělat abych to rozdýchala a ten týden do pokračování to přežila! Very Happy Twisted Evil Jinak moc děkuju za pěkný slova 702 Kdo z koho - Stránka 6 430869 Jsem moc ráda Kdo z koho - Stránka 6 170639 Na pokráčku jsem ještě pracovat nezačala 603 Není zatím čas...
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty28.04.08 18:44

nie nie nie
takto to koncit nemoze Mad to by som neprezila Razz

ale opat je to skvele, ako vsetko co pisete baby 702 702
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty29.04.08 18:06

bookika: děkuju Kdo z koho - Stránka 6 430869

Tak dneska jsem se už konečně dala do psaní další - závěrečné části. Jde mi to docela od ruky (mám to už delší dobu promyšlené), jen jsem si ještě nějak neujasnila v kterém okamžik by to bylo nejlepší ukončit Kdo z koho - Stránka 6 284389 Kdo z koho - Stránka 6 999804
Návrat hore Goto down
Blanka
Pocestný duch
Pocestný duch
Blanka

Počet príspevkov : 135
Nálada : Stále skvelá
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty30.04.08 18:49

povedz že to ešte nejako vyriešíš prosííím Kdo z koho - Stránka 6 568939 takto to predsa nemôže skončiť Kdo z koho - Stránka 6 80513 Kdo z koho - Stránka 6 80513 Kdo z koho - Stránka 6 80513 Ruby je riadna mrchaaaa Kdo z koho - Stránka 6 80513 Kdo z koho - Stránka 6 80513
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty01.05.08 10:48

Len tak jakože už pokračuješ lebo jako vidíš čo to s nami robí Laughing lol! Kdo z koho - Stránka 6 260605
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty01.05.08 14:06

Blanka: jej, ten tvůj uplakaný příspěvěk... Kdo z koho - Stránka 6 71416 Bát se nemusíš, ještě se to nějak pořeší a snad i vyřeší. Takhle to zkončit nenechám... (nechci mít proti sobě valnou většinu čtenářek! doors )

ilovejensensam: no na povídce se přešněji řečeno pracovalo... 603 mám už tak 1/3, jenže vlezla mi do toho slohovka, Rolling Eyes kterou mám mít na pondělí nebo úterý (teď nevím Kdo z koho - Stránka 6 999804 ) a tak musím dát přednost jí, i když bych raděj pokračovala v tomto. Ale jen co slohovka bude, tak budu makat na pokráčku!
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty01.05.08 20:32

Na túto poviedku som si urobila špeci čas, uvelebila som sa na svojom kresielku a pustila do čítania, za predpokladu, že to prežijem.....Kriste, ako som sa mýlila.... Kdo z koho - Stránka 6 202744 Kdo z koho - Stránka 6 202744
Zmohli ma slzy pri opise smrti Deanovej lásky a jeho syna, to tá s...a Ruby ho naschvál zdržala, inak by určite prišiel včas Kdo z koho - Stránka 6 71416 Kdo z koho - Stránka 6 71416 Svinská Ruby!!!! Kdo z koho - Stránka 6 873139 Kdo z koho - Stránka 6 873139 Sviňa hnusná!!!! Kdo z koho - Stránka 6 873139 Kdo z koho - Stránka 6 873139 Aspoň že Sam držal s Deanom a išiel s ním....
Potom nasledovalo opisovanie Deanov pocitov, ich mŕtvych tiel a Samovo trápenie o brášku....Tak už som smoklila, ešteže na mňa leze chrípka, aspň fotíkovcom neprišlo divné, že mi slzia oči Kdo z koho - Stránka 6 71416 Kdo z koho - Stránka 6 71416 Kdo z koho - Stránka 6 71416 To bolo neskutočne kruté...
Inak bola to pre mňa zmena, že väčšinu času šoféroval Sam a nie Dean, bolo to také zvláštne ale pekné :shame:
Potom sa mi páčilo, ako sam robil zle Deanovi, po tom neskutočnom drasťáku v predchádzajúcich častiach som sa po prvý krát usmiala Kdo z koho - Stránka 6 92652 Kdo z koho - Stránka 6 92652 Mám rada, keď si robia zle Kdo z koho - Stránka 6 49896
Samozrejme, že to bol posledný úsmev, ktorý som mala, bo potom nasledoval prepad Deana a potom jeho stretnutie s Lilith, chudáčik, aký bol šokovaný a jak sa nevedel odtiaľ dostať, chudátko Kdo z koho - Stránka 6 579569 Jak by som tú Lilith kopla do za...u!!!! Kdo z koho - Stránka 6 873139 ale musím pochváliť ten flasback s Lilith, bolo to niečo nové a nečakané, ale aj tak to nezmenilo môj názor na ňu, ešte furt som mala pripravený kopanec....
Keď už som mala neblahé tušenie ohľade Sama, splnilo sa,keď Sammy prešiel na ICH stranu, ty vado, to som úplne nečakala, najviac ma tam vytáčala Ruby, pre tú som mala pripravý extra hell kopanec do jej pekelnej zadnice Kdo z koho - Stránka 6 873139 Kdo z koho - Stránka 6 873139 Kdo z koho - Stránka 6 873139 Šokovala ma tá akoby menšia poznámka, že Bela je mŕtva....Tak jej treba Kdo z koho - Stránka 6 986581 Kdo z koho - Stránka 6 986581 Nemala sa s bratmi zahrávať Kdo z koho - Stránka 6 986581
Znova divné tušenie o Ruby a kurňa, splnilo sa Kdo z koho - Stránka 6 677692 Tá ..... a ..... a....... Kdo z koho - Stránka 6 873139 Kdo z koho - Stránka 6 873139 (nakoľko to môžu čítať aj neplnoletí čitatelia, pre bezpečnosť som to vybodkovala) To je tak neskutočná čúza, hrom do jej chrbta, nech ju zošskavrí na mieste!!!!
Súboj Sama s Lilith bol naozaj napínavo napísaný a samozrejme, že som držala všetky palce Samovi, nech ju už konečne dorazí, úchalčku hnusnú malú vraj "anjelsku". Keď padla mŕtva na zem, mala som chuť dodať: Krásne sny ty ...... a .......
A teraz si ma neželaj Madlen!!!!! Dean je akože mŕtvy?!?!?!? WTF??!?!?!?!? Kriste, to nie, to neberem, ježiši....nie!!!!!! Kdo z koho - Stránka 6 568939 Kdo z koho - Stránka 6 568939 Kdo z koho - Stránka 6 568939 PREČO?!?!?!?!?! Kdo z koho - Stránka 6 202744 Kdo z koho - Stránka 6 202744 Kdo z koho - Stránka 6 202744 A ešte k tomu ho zabila tá ...... Ruby....
citácia :
Musím se odtud dostat dřív, než mě tu najde Sam.
Bodaj by ťa chytil a pomaly, kúsúk po kúsku ťa posielal do horúceho pekla!!!!!!!!! Kdo z koho - Stránka 6 707500 Kdo z koho - Stránka 6 707500 Kdo z koho - Stránka 6 812801 Kdo z koho - Stránka 6 812801
Teda Madlen, vyburcovala si u mňa neskutočne veľa emócií, doslova som žrala každé tvoje slovo a už sa naozaj teším na pokračovanie, ale pls, nejak skôr, bo ma zožiera zvedavosť a zvýšený tlak na už radšej nemenovanú blonďavú osobu.....
neviem, čo viac dodať, snáď len Kdo z koho - Stránka 6 104346 Kdo z koho - Stránka 6 104346 Kdo z koho - Stránka 6 104346 Kdo z koho - Stránka 6 92299 Kdo z koho - Stránka 6 312566 Kdo z koho - Stránka 6 430869 Kdo z koho - Stránka 6 430869 Kdo z koho - Stránka 6 430869 704 704 704
GO evil!Sam GO!!!!!! Kdo z koho - Stránka 6 886945
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty01.05.08 21:09

SkreechTina: Shocked Úplně si mi vyzazila dech svým dlouhatánským a naprosto úžasným komentářem! 702 702 By jsem si ho nejraději vytiskla a někde pověsila Laughing Razz Jak si mi to vše tak krásně shrnula! Kdo z koho - Stránka 6 430869 Jsem moc ráda, že se ti povídka líbila. Kdo z koho - Stránka 6 170639 Kdo z koho - Stránka 6 170639 Kdo z koho - Stránka 6 170639
citácia :
A teraz si ma neželaj Madlen!!!!!
Bojím bojím doors
Na pokračování se už zase znovu pracuje a snad se ho i brzo dočkáte. Jsem zvědavá, co mi na něj řeknete. Myslím, že horší jak poslední část už být nemůže Very Happy
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty02.05.08 1:01

Ale neboj, ja som až tak zle tú vetu nemyslela 701 Rada som potešila a aj keď to určite bude drasťák na moje nervy, teším sa na každé pokračovanie, ktoré napíšeš I love you
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty03.05.08 18:56

Omlouvám se, jestli jste tu naběhli s nadějí, že je další část! 603
Nemám tento víkend vůbec čas na pokračování pracovat a tak se tu asi objeví až čtvrtek-pátek (ještě že je volný lol! ) Děkuji za pochopení! Kdo z koho - Stránka 6 673161
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty03.05.08 21:26

Juj Madlen takto nás napínať to je asi naschvám aby to malo väčší efekt tak nech je už štvrtok Kdo z koho - Stránka 6 260605 Kdo z koho - Stránka 6 260605 Kdo z koho - Stránka 6 260605 lol!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 6 Empty

Návrat hore Goto down

Kdo z koho
Návrat hore 
Strana 6 z 7Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Madlen-
Prejdi na: