Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Kdo z koho

Goto down 
+15
milleniumfalcon
bookika
Anwiel
Soniq
nikita
Ettie
keksiiq
SNlois
LenkaX22
Blanka
Sarinka
Samabel
janka410
dion-fortune
Madlen
19 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorSpráva
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

Kdo z koho - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty03.05.08 22:05

ilovejensensam: nene opravdu to naschvál není - není to můj styl. Myslím si, že efekt to bude mít stejný kdybych vám to tu hodila dnes a i když vám tu part hodím až ve čtvrtek Laughing Opravdu na to teď nemám čas No
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty08.05.08 21:45

OK, tak druhý pokus na vložení! Já jsem to cele nakodovala a ono se mi to celé smazalo!! Kdo z koho - Stránka 7 555452 Kdo z koho - Stránka 7 555452
Přináším vám závěrečnou část. Jsem zvědavá, co řeknete na konec Kdo z koho - Stránka 7 666500

11.část – ZMĚNY
Sam se ihned po porážce Lilith vydal hledat bratra. Z procházení místností byl celý nesvůj, protože se mu nedařilo rozeznat, za kterými dveřmi se skrývá člověk a to ho značně mátlo a děsilo.
Snad se mu něco nestalo! Není přece možné, abych nevycítil jeho přítomnost!
„Neboj se bude v pořádku. My Winchesteři vždy jsme.“
Vybavila se mu slova jeho otce. Bylo to už tak dávno...
Deanovi bylo tenkrát necelých patnáct a šel s otcem na lov. Sammy čekal v autě. Po půl hodině zpozoroval vracející se lovce, hned mu ale bylo jasné, že něco není v pořádku. John musel Deana skoro nést. I na tu dálku viděl Sam, že hodně krvácí. Okamžitě otevřel zadní dveře Impaly a pomohl otci uložit jeho bratra na sedadla. Dean byl hodně potlučený a krvácel z četných ran. Šlo vidět kolik úsilí ho stojí, aby neupadl do bezvědomí. „Omlouvám se... moc.“ zašeptal směrem k otci a potom se zkusil povzdbudivě pousmát na mladšího bratra, který neměl daleko k slzám. John se svého nejmladšího syna také snažil uklidnit obvyklou frází: „Neboj se, bude v pořádku. My Winchesteři vždy jsme!“ Do nemocnice tenkrát ani nejeli, protože by se to neobešlo bez zbytečných dotazů a výslechů lékařů. Dean si několik týdnů poležel a uzdravoval se.
Takové štěstí už měl tolikrát. Tolikrát už stál krůček od smrti. Snad ho ani dnes jeho štěstí neopustí.

Konečně našel správné dveře. To co ale uviděl za nimi ho ochromilo, cítil, jak se mu hroutí celý svět. Bylo mu jasné, že Dean tentokrát svoje štěstí neměl.
Co neměl štěstí. On by ho měl, kdybych já neselhal. Tolikrát mě zachráníl, proč já to nedokázal ani jednou?! Několika skoky byl u něj. Mávnutím ruky ho zbavil pout. Dean se mu pomalu sesunul z židle do rukou. Sam cítil slzy, které ho pálili v očích.
„Ne Deane! Prosím bojuj. Nedovolíš přece, aby tě Lilith dostala!“ zabořil obličej do jeho ramene a rozrečel se. Nedokázal přestat i kdyby chtěl sebe víc.
Dean je pryč... definitivně pryč. V pekle... „Prosím odpusť mi, odpusť, že jsem tak neschopný bratr a nedokázal jsem ti pomoci! Mohl jsem tě zachránit před peklem, měl jsem tu moc, ale selhal jsem. Co mám teď dělat... jak s tím můžu dál žít?!“
Do pokoje vešla tiše Ruby a pozorovala Sama. Vyhráli, porazili démony i samotnou Lilith. Zbylou Samovu armádu poslala ven. Věděla, že to pro jejich vůdce bude veliký šok, až spatří svého bratra mrtvého. Nechtěla, aby ho takhle viděli.
Pomalým krokem přešla k mladému Winchesterovi. Položila mu ruku na rameno. Cítila jak se chvěje vzlyky. „Same, je mi to moc líto.“ zašeptala soucitně.
„Nech mě napokoji.“ poručil ji. Neměl teď náladu nic slyšet a už vůbec ne něcí soucit s ním, protože věděl, že on není ten, kdo si ho zaslouží.
„Prosím, vyslechni mě. Ještě není vše straceno.“
Ruby měla vše promyšleno. Věděla, že se nemůže Deana nadobrou zbavit. Natolik znala oba bratry, že jí bylo jasné, že Sam, jako jejich vůdce, se neobejde bez svého bratra po boku. Ale naskytla se jí otázka, jak Deana přimět změnit stranu. Ale jeho dohoda a Lilithin únos jí neuvěřitelně pomohly. Poslala ho do pekla proto, aby ho mohla přívest zpět. Ovšem už ne jako člověka, ale jako něco, co už nebude mít šanci změnit stranu ani kdyby chtěl. Jako něco, čemu nezbude nic jiného než zůstat na jejich zlé straně. Sam ten zůstane s ním a to zcela dobrovolně. Uvědomovala si to velké riziko, že si Dean vzpomene na poslední minuty svého života, ale jak už jedno řekla, tohle bude pro ní jen nepatrná oběť oproti tomu, co vše už podstoupila, aby dokončila Azazelovo dílo.
Sam ale jako by její slova neslyšel. Ruby si k němu přidřepla a donutila ho, aby se jí podíval do očí. „No tak, jsi přece náš vůdce a já jsem ti už říkala, že když budeš chtít, dokážeš cokoliv. Dokážeme spolu přivést Deana zpět mezi živé.“ Zabralo to a Sam se trochu uklidnil, nová naděje se mu zračila v očích. Co bych si bez ní počnul. Pomyslel si vděčně. „Jak ho přivedeme zpět?“
„Je to jednoduché. Jeho duše je v pekle, kvůli dohodě. Zajdeme k nejbližší bráně pekel, to je ve Wyomingu, a otevřeš ji. Já jeho duši pomocí starého čarodějnického zaříkání přivedu zpět do těla.“ odmlčela se a čekala na reakci.
„A Dean. Jak moc ho změní pobyt tam dole?“
„To ti nemůžu jistě říct. Aby se stal démonem, potřeboval by k tomu staletí, ale takto tam bude jen relativně chvíli.“
„Otevřením brány pustíme ale další démony.“
„Pustíme zbytek tvojí armády, co před rokem nestihl utéci. A jestli se najdou někteří další odpůrci, tak s těmi si hladce poradíme.“
Otec tenkrát taky vešel z pekla ven a ještě nám pomohl zabít Žlutoočka. „Ale když ho pustíme ven... nebude...“ hlas se mu zadrhl v hrdle a do očí se mu vlily slzy, párkrát se nadechl a snažil se donutit uklidnit. Nebylo to nic lehkého. „Nebude lepší nechat ho jít... a ne ho pomocí magie vrátit zpět do jeho těla?“ hlase se mu nekontrolovatelně třásl a slzy se mu koulely po tvářích. Byla to pro něj hrozná představa, navždy Deana ztratit. Ale jestli to bude pro něj lepší, byl rozhodnut to podstoupit. Jednou je už mojí vinou mrtvý, tak ho tu nemůžu násilně držet, jen proto abych se s jeho odchodem nemusel vyrovnávat.
Ruby se zarazila. Tuhle jeho reakci fakt nečekala, nepředpokládala, že Sam dokáže v takovém stavu ještě myslet na dobro svého bratra. Jasně Sammy, bylo by pro něj lepší, kdybys ho nechal jít. Sám to přece znáš: Co je mrtvé, má zůstat mrtvé. Ale pro tebe ne! Nejde tu o blaho tvého milovaného brášky, ale o tebe! „To si nemyslím.“ řekla už na hlas „Myslím, že máme jen dvě možnosti; buď ho necháš, aby trpěl v pekle, nebo ho vrátíme zpět. Když otevřeš bránu a necháš ho jen utéci s dalšími, může se časem stát, že ho budeš muset časem lovit ty nebo jiný lovec.“
„A co když z něj nebude zlý duch, ale odejde jako otec?“
„Kde bereš tu jistotu, že John proště – jak říkáš – odešel?“
Sam se zarazil, nikde neměl tu jistotu.
„Same, rozhodni se rychle, čas běží. Nedokážeš si představit, jak dlouho tam dole trvá jedna minuta.“ naléhala na něj.
Samovi se znovu nahrnuly slzy do očí, při představě, co musí jeho bratr teď dole prožívat. „Dobře, přivedeme ho zpět.“
Ruby spokojeně kývla hlavou. „K tomu obřadu je vhodné zatmění měsíce – nov. Měsíc se bude v této fázi nacházet pozítří, ten večer ho dovez na starý kovbojský hřbitov ve Wyomingu a já mezitím seženu vše potřebné.“ Na to přistopila k mrtvému lovci a rukou mu obkroužila ve vzduchu celé tělo šeptajíce přitom latinská slova. Poté vstala. „Tohle zařídí, aby celé dva dny jeho tělo nezačalo nést zádné známky smrti. Bude ti připadat, jako by jenom spal.“
A opravdu. Deanova mrtvolná bledost z pokožky se vytratila a nahradila ji zdravá barva, až mladému lovci připadalo, že se každou chvíli nadechne a probudí.
„Co s démony?“
„Ať si jdou. Až je budu potřebovat, zavolám si je.“
„Dobře.“ přikývla a odešla.
Sam čekal až zmizí venku, poté vzal bratra do náruče a vynesl ho ven. Pomocí svých schopností si otvíral dveře. „Neboj, Deane, za chvíli se vrátíš zpět. Nenechám tě tam, tak jen prosím vydrž.“ Pomalu a opatrně ho uložil na zadní sedadlo Impaly a rychle odjel z místa, kde ten den padlo mnoho posedlých lidí, včetně jeho bratra. Měl teď dva dny čas a tak se rozhodl, že si najdě nějaké odlehlé místo a bude se věnovat objevování a ovládání svých schopností.
Tmavé mraky se hnali přes noční oblohu. Byla to tmavá tajemná noc, kdy se měsíc nacházel ve své neviditelné fázi. Na opuštěném hřbitově zrovna rozestavovala žena věci potřebné k provedéní obřadu. Když už byla u konce, zaslechla v dáli brumlání motoru auta. Neznepokojilo jí to. Poznala v něm přijíždějící Chevrolet. Auto zastavilo a z něj vystoupil vysoký uroslý muž, který ze zadního sedadla vynesl svého mrtvého bratra a opatrně ho nesl k Ruby.
„Tady ho polož.“ označila mu místo přibližně ve středu rozestavěných svící. Sotva tak učinil, poslala ho i s Coltem k bráně. „Stůj tam a až ti řeknu, zasuneš hlaveň zbraně do zámku a poodstoupíš.“
Sam přikývl. Z té jeho nynější pozice moc neviděl na bratra a démonku, a tak mohl jen doufat, že Ruby udělá opravdu to, co mu slíbila. Sám nevěděl, kde se najednou ta nedůvěra vůči ní bere.
Démonka obcházela dokola kruh svící a mluvila tajemné zaříkání. Vítr se prudce rozfučel až kolem začaly poletovat trsy trávy a drobný štěrk. Toho však nedbala a pokračovala. Přidávala na intenzitě hlasu. První dešťové kapky, které dopadly na zem, jí napověděly, že nastal správný čas.
„Same!“ překřičela lomoz větru.
Lovec hbitě zasunul hlaveň zbraně do otvoru v bráně. Zámek zacvakl a mechanismus skrytý uvnitř se začal otáčet. Sam poodstoupil a šel k Ruby. Ta se znovu mezitím pustila do přeříkávání formule. Zámek cvakl a brána se rozletěla dokořán. Ze vnitř se vyvalilo mračno důší. Mladý Winchester se nemohl ubránit pocitu, že jeho bratr je nejspíš v první řadě. Všechny ty démony a příšery, které jsme za ten rok poslaly zpět tu budou znova. Pomyslel si posmutněle. Najednou za sebou pocítil něčí přítomnost. Otočil se. Za ním stál Dean – přesněji jeho duch. Sama až zamrazilo, když uviděl kolik utrpení a bolesti se zračilo v jeho očích, avšak byla v nich i vzdálená divokost. Viděl ho jen na okamžik, pak zmizel. Sam stál jako přikovaný a hleděl na místo, kde ještě před chvílí viděl bratra. Teprve zvuk dusivého kašle, který se ozval z vnitřku kruhu, ho probral zpět do reality. Dean se chvěl na zemi a snažil se popadnout dech. Bratr byl několika skoky u něj, to už ale starší sourozenec z hluboka dýchal a dezorientovaně se kolem sebe rozhlížel. Sam cítil, jak se mu do očí derou slzy radosti.
Ruby poodstoupila stranou a mlčky je sledovala.
„Deane!“ Sam byl hrozně šťastný.
„Sammy...“ vyslovil bratrovo jméno Dean a posadil se „Co se to... co tu dělám?“ Nechápavě se díval na bratrovu tvář. Vůbec mu nedávalo smysl, kde se ocitnul a jak se tu dostal. Vybavovalo se mu neskutečně mnoho hrůzostrašných vzpomínek... Zmatek, neskutečná bolest, horko, hluk, chumel těl, nářek... ale ještě předtím... byla to jiná bolest.. byla tam Ruby. „Co se stalo?“
„Zemřel si. Lilith tě zabila.“
Sam je přesvědčený, že me zabila Lilith. Stále té mrše věří... O bože, já byl fakt v pekle! „Lilith? Ne, ona to nebyla.“ řekl chladně a odměřeně hledíce přitom na Ruby.
„Ne?! A kdo teda...“ sledoval, kam míří jeho pohled. „To ne!“ vydechl překvapeně „Ruby! Jak si mohla... proč jsi to udělala!“ cítil jak se v něm zvedá obrovská vlna vzteku a nenávisti. Osoba, které celou dobu věřil, o které si myslel, že je na jeho straně, mu zabila bratra! Nedávalo mu smysl, proč ho přivedla zpět, ale to mu bylo teď jedno.
„Same, bylo to...“ nedomluvila. Lovec sevřel ruku v pěst a démončino tělo kleslo k zemi a temný oblak se rozptyloval pomalu ve vzduchu – znamení, že i démonka je nadobro mrtvá. Poté se rozhostilo ticho i vír a déšť ustaly. Samovi najednou dopadla těžce bratrova ruka na rameno. „Dobře brácho! Tohle je ta nejlepší věc, kterou si kdy udělal!“
Mladší lovec se pousmál, ale jeho úsměv mu zmizel ze rtů, když si uvědomil, že Dean patrně ještě neví, že se stal vůdcem. „Deane, víš od té doby, co jsi zmizel se dost věcí změnilo.“
„Já vím. Stal si se vůdcem.“ řekl mu s klidem, který Sama nemálo překvapil. „To teprve teď budeme fakt dobří.“ znovu ho poplácela po zádech.
Sam zahlédl v jeho očích divný lesk. Byla v nich bojovnost a ničím nevázaná divokost. Jak moc se může člověk v pekle změnit? Když i mě přechod tam a zpět nejspíš trochu pozměnil?
„No tak Same, jdeme. Moje zlatíčko a práce čeká! Musíš mě představit svojí armádě! Teprve teď všichni poznají, že s náma si není radno zahrávat.“ vykročil a Sam ho následoval s nevyslovenou otázkou. Pospíšil si za ním a dohnal ho. Za chvíli se krajinou rozezněl zvuk motoru vzdalujícího se auta.

KONEC
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty08.05.08 21:53

OMFG!!! (pardon za tohle vyjádření, ale nemohla jsem si pomoct)
affraid affraid affraid affraid Shocked Shocked
Tak tohle byla úplně brilantní myšlenka...
Ruby je mrtvá...cha, cha, cha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Kdo z koho - Stránka 7 325299 Kdo z koho - Stránka 7 325299 dobře jí tak.
Sam vůdcem démonů...copak asi bude dělat dál. doors Shocked Twisted Evil Twisted Evil
a Dean 602 602 602

Ty jsi nám tady připravila Cliffhanger..... přiznej se, ty jsi se inspirovala u Kripkeho. Kdo z koho - Stránka 7 518608 Kdo z koho - Stránka 7 87642 Kdo z koho - Stránka 7 87642

No vážně úžasný!!!!!!! Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863
Kdo z koho - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty08.05.08 21:57

Kdo z koho - Stránka 7 325299 Kdo z koho - Stránka 7 325299 úžasná část a ten konec!!!!! Kdo z koho - Stránka 7 104346 Kdo z koho - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty08.05.08 22:12

no moment, to nemyslis vazne, ze koniec????? ja chcem viac!!!! toto nemozes nechat takto otvorene........ ze ty chces nadviazat dalsou poviedkou??? Kdo z koho - Stránka 7 260605 Kdo z koho - Stránka 7 260605 Kdo z koho - Stránka 7 260605 Kdo z koho - Stránka 7 260605

no jednoznacne musim povedat, ze sa ti cela poviedka velmi vydarila, ja ani nemam slov, ako toto opisat Kdo z koho - Stránka 7 104346 Kdo z koho - Stránka 7 104346 Kdo z koho - Stránka 7 104346 Kdo z koho - Stránka 7 104346 to bolo proste genialne, brilantne a totalne bezchybne. dean ako demon, no to bol majstrovsky tah Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863 a sam ako vodca bol este lepsi Kdo z koho - Stránka 7 430869 Kdo z koho - Stránka 7 430869 Kdo z koho - Stránka 7 430869 Kdo z koho - Stránka 7 430869 a so vsetkymi tymi jeho schopnostami Kdo z koho - Stránka 7 430869 Kdo z koho - Stránka 7 430869 Kdo z koho - Stránka 7 430869 Kdo z koho - Stránka 7 430869 Kdo z koho - Stránka 7 430869 no a rubi mrtva Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil bela mrtva Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil lilith tiez, akoze co viac clovek moze chciet???? toto bola proste neuveritelna poviedka Kdo z koho - Stránka 7 103511 Kdo z koho - Stránka 7 103511 Kdo z koho - Stránka 7 103511 Kdo z koho - Stránka 7 103511 Kdo z koho - Stránka 7 103511 ty si majstro tohto remesla. ja som citala celu poviedku bez dychu a kazdu cast som netrpezlivo ocakavala. musim povedat, ze si ozaj odviedla skvelu pracu a tato poviedka patri medzi jedny z mojich najoblubenejsich. fakt som si v nej nasla vsetko, co mam rada, takze si mi hrala presne do not. obsiahla si v nej moje tajne sny o tom, co by sa asi mohlo stat v serialy a podala si to tak supernaturalovsky uzasne, ze ani neviem, ako vyjadrit vsetko to, co prave citim slovami. Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 dakujem krasne za tuto poviedku Kdo z koho - Stránka 7 92299 Kdo z koho - Stránka 7 92299 Kdo z koho - Stránka 7 92299 seriozne to bola incredible journey pocas citania 704 704 704 704 704 neviem sa dockat dalsieho kusku z tvojho pera.
Návrat hore Goto down
milleniumfalcon
Pocestný duch
Pocestný duch
milleniumfalcon

Počet príspevkov : 55
Registration date : 30.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty08.05.08 22:16

Perfektnéééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ten záver, OOOOOOOOOOOOOOOu. No krása Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 949816
Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 949816
Kdo z koho - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty08.05.08 22:23

Jééé moc děkuju za úžasný komentáře!! Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817

Samabel: Njn zabít Ruby, to jsem si nemohla odpustit. Já ji nemám ráda už od začátku, kdy se v SN objevila. Jedině v 3x09 mi nevadila. Ale paky ty další díly Kdo z koho - Stránka 7 487389 Kdo z koho - Stránka 7 487389 Jsem moc zvědavá, co se od ní ještě dočkáme...
Děkuju za pěkná slova!! Kdo z koho - Stránka 7 430869

Anwiel: Moc děkuju! Jsem ráda, že se povídka líbila Kdo z koho - Stránka 7 430869

dion-fortune: S tou navazovací povídkou tě asi sklamu... Zatím o tom fakt neuvažuju... možná jestli někdy přijde nápad ohledně pokračování, tak se do toho snad pustím. Ale momentálně ten nápad fakt postrádám. Jsem ráda, že jsi byla s povídkou spokojená! Kdo z koho - Stránka 7 430869

milleniumfalcon: Děkuju! Potěšilo mě, že se konec líbil!! Kdo z koho - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty08.05.08 23:58

Kdo z koho - Stránka 7 677692 Kdo z koho - Stránka 7 677692 No teda, teda, ako toto.... affraid affraid Shock bol, že Sam tak neskutočne veril Ruby....Ale nakoniec sa moje prosby splnili a poslal ju do pekla, dobre jej tak Kdo z koho - Stránka 7 986581 Kdo z koho - Stránka 7 986581 Kdo z koho - Stránka 7 986581 Ale ten koniec mi dáko neštimuje....Teda....možno je to neskutočná blbosť, ale ..... že by obaja boli démoni? Kdo z koho - Stránka 7 518608 Proste pre mňa je to iný Dean....Ale som samozrejme rada, že žije, tomu ver, to si ulahodila môjmu srdiečku Kdo z koho - Stránka 7 177401 len mi to nedá, tá predstava, že v čiernej Implake sedia dvaja lovci-démoni.
Ale teda, dojala ma scéna, ako Sam držal v náručí Deana a niesol ho až k Impale Kdo z koho - Stránka 7 199226 Kdo z koho - Stránka 7 199226
Škoda, že je už koniec, ak by náhodou k tebe prišla pani Múza, budem sa určite tešiť na pokračovanie....
Kruci, ten koniec mi nedá pokoj Kdo z koho - Stránka 7 518608 je viacej tajomnejší ako začiatok (Myslené len a len v dobrom, mne sa to moc lúbi Kdo z koho - Stránka 7 469569 )
Ako sa zvykne hovoriť na konci niečoho naozaj dobrého: BRAVO! Kdo z koho - Stránka 7 312566 Kdo z koho - Stránka 7 312566 704
Návrat hore Goto down
LenkaX22
Winchester
Winchester
LenkaX22

Počet príspevkov : 1639
Nálada : look at me.... i´m happy :D
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty09.05.08 9:36

waaaaaaaaaaw Kdo z koho - Stránka 7 806497 ..tak toto bolo skvele pokracovanie a zaroven neskutocny zaver Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863 ..ty si vazny majster na pisanie poviedok .. ja zeriem kazde tvoje napisaneeee slovo 705 ..vazne skveleee ukonceniee 704

..chudiatko dean Kdo z koho - Stránka 7 199226 .ta ruby hnusna,odporna svina jedna Kdo z koho - Stránka 7 332617 .. ale este ze je dean spat a je opat so svojim braskom Kdo z koho - Stránka 7 335560 ..

toto ma dostalo „To teprve teď budeme fakt dobří.“ ..uplne ako keby som deana pocula .. Kdo z koho - Stránka 7 49896 ..

vazne paradicka... si king Kdo z koho - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty09.05.08 10:08

Tak to bolo ozaj dobrééé úplne brilantné !!!!úplne som to žrala každé písmenko napísané úúú wow Ruby konečne mrtvááá hurááá tak jej treba Dean živý juchúú Kdo z koho - Stránka 7 258431 Kdo z koho - Stránka 7 258431 Kdo z koho - Stránka 7 258431 Kdo z koho - Stránka 7 170639 Kdo z koho - Stránka 7 170639 no a náš Samík vodca a Dean sa s toho ešte raduje tak ja mám dosť Kdo z koho - Stránka 7 99937 Kdo z koho - Stránka 7 99937 Kdo z koho - Stránka 7 99937 proste vážne super napísané krásnési perfektná všetko bolo dokanalé Kdo z koho - Stránka 7 104346 Kdo z koho - Stránka 7 104346 Kdo z koho - Stránka 7 104346 Kdo z koho - Stránka 7 258431 Kdo z koho - Stránka 7 258431 Kdo z koho - Stránka 7 258431 Kdo z koho - Stránka 7 325299 Kdo z koho - Stránka 7 325299 Kdo z koho - Stránka 7 325299 Kdo z koho - Stránka 7 170639 Kdo z koho - Stránka 7 170639 Kdo z koho - Stránka 7 170639 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 949816 Kdo z koho - Stránka 7 430869 Kdo z koho - Stránka 7 430869 Kdo z koho - Stránka 7 430869 704 704 :704:vieš čo mala by si to poslať Kripkemu Kdo z koho - Stránka 7 284389 fantasticky si to ukončila Kdo z koho - Stránka 7 258431 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 325299
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty09.05.08 10:15

madlen Kdo z koho - Stránka 7 104346 Kdo z koho - Stránka 7 104346 702 to bolo skvele cheers cheers
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty09.05.08 15:29

Kdo z koho - Stránka 7 891817 702 Kdo z koho - Stránka 7 891817 Moc vá děkuju!! Kdo z koho - Stránka 7 170639 Kdo z koho - Stránka 7 170639

SkreechTina: s těma démonama je to trochu složitější na vysvětlení... Podle mě je Sam prostě jen vůdce, vrátili se mu schopnosti a tím i trochu víc tomu propadl. Nedívá se už na démony, resp. svoji armádu, jako dříve na nadpřirozené věci, od kterých musí zbavit svět. Ale je to stále člověk... jen se trochu změnilo jeho uvažování. Ale pořád je to náš Sammy. A Dean. Na to aby byl démonem by podle mě musel zůstat v pekle déle než necelé tři dny. Ale tím že tam byl, tak už to prostě není ten Dean jako dříve. Peklo ho změnilo. Ale není úlně démon. Doufám, že jsem tě do toho nezamotala ještě víc.

LenkaX22: jojo, ta věta Very Happy To mě inspiroval Mystery Spot. Jak byli ve vězení, tak Dean tam něco podobného povídal Sammymu. Kdo z koho - Stránka 7 284389

ilovejensensam: no nevím nevím, jestli bych chtěla mít takový konec třetí serie... Kdo z koho - Stránka 7 999804 Ale jsem potěšilo mě, že se líbil! Kdo z koho - Stránka 7 258431

bookika: děkuju, jsem ráda, že se líbilo! Kdo z koho - Stránka 7 258431
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty09.05.08 20:53

Madlen: Dik za vysvetlenie, ja som proste bola v šoku z toho, ako sa Dean zmenil, že som bola: Wow! z toho Wink
Návrat hore Goto down
keksiiq
Crossroads demon
Crossroads demon
keksiiq

Počet príspevkov : 344
Registration date : 27.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty09.05.08 22:05

WOW naozaj skvele..S tou Ruby si ma potesila,ze pekne dostala to co si zasluzila Kdo z koho - Stránka 7 733500 ..A ten koniec no nemam slov naozaj skvele ze su Kdo z koho - Stránka 7 335560 pekne spolu a v dobrej forme:) Kdo z koho - Stránka 7 891817 Kdo z koho - Stránka 7 177401 kraaaaaaasa ten koniec Kdo z koho - Stránka 7 49896
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty14.05.08 15:31

keksiiq: děkuju! Kdo z koho - Stránka 7 430869 Kdo z koho - Stránka 7 170639

No s pokráčkem fakt už moc nepočítejte. Teď už mám v hlavě téma na další povídku... ještě ji musím trochu promyslet a podle toho jak mě zničí 3x16, se jí snad i někdy dočkáte Very Happy
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

Počet príspevkov : 608
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty07.06.08 20:26

Madlen: Kdo z koho - Stránka 7 568939 Kdo z koho - Stránka 7 568939 Kdo z koho - Stránka 7 568939 to bolo taak mooc smutneee Sad smutnee..ale veeelmi veeelmi dobre Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863 Kdo z koho - Stránka 7 214863 miestami som mala pocit ako keby čítam obsah nejakej časti zo 4.serie Smile Smile moooc dobra praacička Kdo z koho - Stránka 7 312566 Kdo z koho - Stránka 7 312566 a ten koniec, no prostee paaradaa Smile už teraz som zvedaava na tvoju novú poviedku 703
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty07.06.08 23:27

Kacena222: díky Kdo z koho - Stránka 7 92299 tvůj komentář mě moc potěšil Very Happy Doufám, že i nová povídka nesklame!
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty31.10.08 15:05

Madlen: Ja žasnem nad týmto tvojím dielom. Trvalo dlho, kým som sa konečne dostala k prečítaniu tejto tvojej poviedky, ale teraz som proste okúzlená.
Veľmi sa mi páčilo ako si na začiatku opisovala všetky Deanove a tiež Samove myšlienky a pocity a tiež sa mi páčilo ako si v poviedke využívala jednotlivé časti supernaturalu - vždy keď sa niečo naskytlo. Napríklad spomienky, frázy a podobne. Tento príbeh na mňa pôsobil ako nejaká doplňujúca nikdy nenatočená epizóda a na konci som sa bála, že to skončí nešťastne pre Deana, ale ty si ho predsa len z toho prekliateho pekla vrátila. Je zaujímavé keď sa tak zamýšľam, aké by to asi bolo, keby sa obaja vydali touto cestou. Zničili by Lillith a Sam by sa postavil na čelo démonskej armády, ktorej členom by bol aj Dean, zmenený peklom. No skadám ti obrovskú poklonu, pretože pri čítaní tejto poviedky som skutočne ani nedýchala a prežívala som asi každú vetu úplne naplno. A aj keď sa na konci obaja priblížili viac strane zla, tak sa mi to veľmi páčilo. 702 702 603 Kdo z koho - Stránka 7 177401 Kdo z koho - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty31.10.08 15:47

Zizi, ani nevíš, jak moc si mě potěšila svojím příspěvkem! Kdo z koho - Stránka 7 170639 Jsem ráda, že se ti celá povídka líbila a zaujala tě! Je to vlastně moje poslední dokončená, takže trochu už na úrovni... Kdo z koho - Stránka 7 328356 Pravda její konec jsem nechala, tak trochu pootevřený, možná že někdy mě chytne slina a napíšu navazující povídku, ale zatím se k tomu nechystám... Co a jak bylo dál, nechávám na vaší fantazii :d
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty03.11.08 19:04

Madlen ta poviedka bola fantasticka, skvela bombova, a neviem este aka. Je to suprova poviedka. MOc sa mi pacilo ako Sam nevedel co ma robit, ci sa ma bratovi prihovorit alebo anie ale potom. ta armada no OMG a neskor Ruby a Dean na druhej strane. A ten koniec no Wau. ja neviem co napisat. Dufam ze niekedy napises ako to snimi skoncilo. Wink Kdo z koho - Stránka 7 104346 moja poklona. Kdo z koho - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kdo z koho   Kdo z koho - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

Kdo z koho
Návrat hore 
Strana 7 z 7Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Madlen-
Prejdi na: