Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody

Goto down 
+38
Night Angel
tauria
Lucy86
Laskonka
str8tking
mummy
kattie
Husitka
janka410
SNlois
kaja666
Dzowika4
Soniq
cleo
janicag
Klenotka
lentilka
calla
Faith
Madlen
Mystic
lenkka
Zizi
Anwiel
sisel
CrazyD
bookika
funny
Kristine
Hiro666
nikita
Kaja
Samabel
dion-fortune
Sarinka
Silvia
Weronička
SkreechTina
42 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty27.06.09 20:54

tááááááááááák ja som prečítala artemis fowl-časový paradox a mám chuť si ísť prečítať všetky predošlé knihy Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 99937 colfer je génius 702 ja artemisa zbožňujem. každá jedna kniha ma dostane, v každej príde s niečím novým a ja som proste unesaná 702 aj táto najnovšia sa mi veľmi páčila. opäť som sa nasmiala, aj si užila torturing, aj poobhrýzala nechty... skrátka malo to všetko, čo to malo mať. možno to nie je nejaký vážnejší žáner ani nič podobné, ale myslím, že dej je dosť komplikovaný a prepracovaný a mne sa colferov štýl písania páči 603 takže vrelo odporúčam Wink
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty27.06.09 22:33

No tak ja som sa v utorok pustila do citania jednej zaujimavej knihy od slovekeho autora Dominika Dána. Zhltla som ju za dva dni.
Knižka sa vola Červený kapitán.
Vždy som si myslela že slovenksý autor = kravina! Ale prave tento autor ma z mojho omylu vytrhol.
poviem Vám stala som mna jeho velka fanynka.
No ale k tej knižke:D
knižka je pisana štýlom detektívky. Je to o slovenkej kriminalke ktora v roku 1992 vysetruje vrazdu spred smiedmych rokov cize z roku 1985. Mrtvola mala zatlknuty klinec v hlave. Hlavny hrdina Richard Krauz sa pusta do patrania proti velkym mlynom a to ŠTB. poveim Vám ze je to o jednom pravdivom prípade. Nechcem ist do detailov ale jetam jedna postala arcibiskub Jan Jastrab. kazdy kto trosku pozna vie o koho sa jedna (iny vtacik)Very Happy
mna osobne to trosku pripomenulo Davinciho kod. Bacha na to je to na takej istej urovny!! ak nie vyssej:D

Dominik Dán (1955) sa dvadsať rokov zaoberá vyšetrovaním zločinu. Osobné kontakty s vrahmi, lupičmi, únoscami a inou „lepšou spoločnosťou“ mu umožnili pochopiť nepísané zákony podsvetia. Z bohatých skúseností čerpá pri písaní mrazivo autentických detektívnych príbehov. Všetky jeho predchádzajúce knihy Popol všetkých zarovná , Nehanebné neviniatko , Beštia , Sára , Cela číslo 17
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty01.07.09 21:27

okey tak ja som konečne dočítala nevermore a prvé, čo musím urobiť je pokloniť sa autorovi Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 104346 prisahám, že tá kniha nemá chybu. proste ešte aj všetky detaily totálne sedeli k supernaturalu a ja som celú dobu počas čítania len valila oči Shocked

Keith ozaj veľmi dobre vystihol postavy Deana aj Sama. Ich správanie, hlášky, zvyky.... všetko sedelo. skrátka ste počas čítania mali pocit, že ozaj sledujete epizódu supernaturalu. niečo takéto vo ff chýba. myslím, že je to čiastočne aj preto, že si autori spn tak trocha prispôsobujú vlastným predstavám, ale keith úplne dokonalo vystihol atmosféru spn.

veľmi sa mi páčilo, že ozaj dbal aj na detaily. čiže spomínal napríklad aj piesne a skupiny, to bolo super Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 430869 najlepší bol dean ako sa neustále vyžíval nad starými platňami Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 430869 páčili sa mi aj opisy prostredia, ktorých našťastie nebolo veľa, dialógy boli totálne peckové, nové postavy zaujímavé, skrátka tá kniha je jedna z najlepšie napísaných, aké som v poslednej dobe čítala 603

tiež ma veľmi zaujalo to, že jeden z prípadov, ktoré riešili sa týkal Edgara Alana Poea. Od neho som čítala niekoľko poviedok, mám doma aj knihu a veľmi obdivujem jeho prácu, je to jeden z mojich najobľúbenejších autorov a proste čítať o ňom v spojitosti so supernaturalom, mojou ďalšou veľkou láskou bolo úžasné 702

totálne ma dostal úplny koniec knihy, kedy sa objavil hendrickson Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 99937 to bola úžasná scéna. som sa neskutočne smiala Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 99937 poviem vám, že táto kniha sa fakt oplatí kúpiť.

ps: best bolo ako deana detektívka McBain (ďalšia super narážka na spisovateľa detektívných príbehov, Eda McBaina, ktorého mám tiež rada) volala brushy-top Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 99937 ako srsly pri tejto knihe som sa super nasmiala a bola nesmierne napínavá a má úžasne do detailov prepracovaný dej. ja som stále v úžase 702
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty01.07.09 22:38

aaaaaaaaaaaaa, ja sa už tak teším, akurát dnes ráno som si ju objednala z martinusu a už sa neviem dočkať!! Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 733500 a po takomto nadšenom názore len ľutujem, že som ju neobjednala už dávnejšie, predsa len potrvá, kým mi ju pošlú Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 80513
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty01.07.09 22:41

neboj nikam ti to neutečie Laughing ja tú knihu budem čítať dokola ako blázon Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 99937 len najprv musím dočítať tých zvyšných 5 rozčítaných Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 99937 momentálne ešte čítam johnov žurnál a to je tiež pecka čítanie Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 430869
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty02.07.09 11:16

no hej, len koncom júla sa budem musieť už začať učiť na jednu skúšku, čo mám v auguste, takže dúfam, že to dovtedy stihne prísť, aby som si ju mohla naplno vychutnať study
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
Lucy86
Nevinná obeť
Nevinná obeť
Lucy86

Počet príspevkov : 36
Nálada : jaaj už sa neviem dočkať=)
Registration date : 14.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty02.07.09 16:49

mna naposledy zaujal skutocny pribeh:Sandra Gregoryová, Zapomeňte, že jste měli dceru...fakt neuveritelne citanie...je to opis thajskeho väzenia, do ktoreho sa dostala po pasovani drog...ked som to citala, neverila som zeby mohlo na svete take miesto existovat...
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty06.08.09 12:15

tak ako som si včera bola pre mangu do brlohu, mala som ešte chvíľu čas a pozrela som si knihy, ktoré tam majú a povedala si, že si konečne kúpim niečo od kinga. rozhodla som pre misery a dnes som to začala čítať. akože ja si teda fakt viem vybrať Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 99937 to je tak brutal torturing Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 325299 ako ja nemám slov. úžasné je to napísané, je to napínavé, psychologické a podobne, ale aj tak ma najviac dostalo to, ako ten hlavný hrdina trpí 603 moja torturing dušička si príde na svoje Laughing ale nie fakt sa mi ten príbeh páči Wink neviem sa dočkať až to prečítam celé dance
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty06.08.09 14:45

Dionka - to čo je za knihu?? !!!! Je tam vela torturingu bomba bože ja také knihy milujem Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 325299 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 325299
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty06.08.09 16:22

soniq: STEPHEN KING-MISERY. ja som ešte len na začiatku, lebo tak nemám celý deň na to, aby som mohla čítať, ale je to ozaj super torturing Twisted Evil táto kniha je aj sfilmovaná, tak si možno videla film, ja nie, ale stiahnem si ho po prečítaní Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 934194

skrátka je to o spisovateľovi románov, ktorý má tiež ságu o žene menom Misery. On však túto postavu nemá rád a v jeho poslednej knihe o nej ju zabije, aby sa mohol venovať len písaniu príbehov, ktoré ho bavia. avšak ako dokončí svoj najnovší rukopis o nejako mladom zlodejovi či čo, tak je taký nadšený tým, ako to napísal, že si mierne vypije (mierne dosť) a vyrazí na roadtrip Laughing skrátka si myslí, že je to jeho naj kniha doteraz. ale zastihne ho snehová búrka a havaruje. Nájde ho jeho fanúšička číslo jedna a vezme ho k sebe domov, kde ho začne ošetrovať. predtým pracovala v nemocnici, tak si myslí, že vie, čo robí.... ale ona to nemá v hlave celkom v poriadku a tam je práve to mučenie toho spisovateľa. má totiž zranené nohy a on mu dáva nejaké tabletky, ale on sa na nich stane aj závislí a občas ho trápi a nedá mu ich vtedy ako má.... skrátka sila Twisted Evil navyše ona potom dočíta tú najnovšiu knihu, kde misery zomrie a má záchvat a odíde a nechá ho samého 51 hodín, bez jedla, pitia a bez tých liekov... skrátka je to dosť drsné Twisted Evil

som len na 51. strane, dnes večer budem čítať ďalej Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 258431 ale fakt vrelo odporúčam Wink hlavne torturing dušičkám. aj keď ten torturing je občas aj na mňa moc 603
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty06.08.09 20:05

Jee Dionik ďakujem Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 92299 , pretože mňa málo ,ktorá kniha zaujme proste prečítam ,ale nejsom s ňou až tak moc spokojná a už dlho hladám torturing knihu , no samozrejme nič , nikde No ďakujem za tip Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 430869 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 932600 fakt úžasne to znie.. božee normálne sa teším kks Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 170639
Návrat hore Goto down
tauria
Pocestný duch
Pocestný duch
tauria

Počet príspevkov : 100
Nálada : dreaming about green-eyed angel.....
Registration date : 18.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty10.08.09 21:15

jsem na tu historii, takže Drákula, Don Juan a trošku dál i Alexander Veliký Wink z moderní literatury je to David Morrel... Smile
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty10.08.09 21:20

tauria: Dracula vidim dobre? moja oblubena kniha 603 Very Happy
Návrat hore Goto down
tauria
Pocestný duch
Pocestný duch
tauria

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty10.08.09 21:25

četla jsem to snad už 100x a viděla taky tak nějak v různých verzích 702 prostě jakákoli podoba upírů je úžasná 603 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 430869
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty10.08.09 21:29

no tak to aj ja stale to citam dokola a nikdy ma to neomrzi ta kniha je podla mna proste genialna Very Happy
Návrat hore Goto down
tauria
Pocestný duch
Pocestný duch
tauria

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty10.08.09 21:45

naprostý souhlas! Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 312566 doteď mě děsí ten popis, jak asi podle té knihy vypadal 602
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty10.08.09 21:53

jaj no ten opis ako ja som pozerala ze co to je zac Shocked Very Happy to by som po tme stretnut nechcela Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 316745 ako pred precitanim tej knihy som si ho predstavovala nejak inak sice ani neviem ako Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 999804
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty26.08.09 17:30

takže potom aký úspech mala u mňa kniha Misery od Stephena Kinga, som sa rozhodla zaobstarať ďalší kúsok z jeho dielne, tentokrát s názvom Ostrov Duma Key. som síce len na začiatku, ale ohromne ma aj táto kniha dostala Twisted Evil neviem, ale žeriem stephenov spôsob vyjadrovania a opisovania vecí. skrátka v jeho knihách sa stretnete aj s nadávkami a neslušnými slovami, presne tak ako to býva v skutočnom živote, nie je to vycenzúrované a dodáva to jeho knihám na vierohodnosti. taktiež si viem vždy všetko úplne presne predstaviť, pretože on to proste tak úúúžasne popíše 702 a v tejto knihe ostrov duma key ma neskutočne dostalo to, čo je napísané na zadnej strane:

citácia :
"Jak namalovat obraz? Začněte na nějaké prázdné ploše. Nemusí to být papír nebo plátno, ale měla by být bílá. Říkáme bílá, protože potřebujeme nějaké slovo, ale to pravé slovo zní nicota. Černá je absence světla, ale bílá je absence paměti, barva neschopnosti si vzpomenout. Je potřeba stanovit horizont. Musíte tu bílou porušit. Docela jednoduchý čin, řekli byste možná, ale každý čin, který znovu tvoří svět, je hrdinský. Vezměte tuku a nakreslete přes to bílé plátno první váhavou čáru. Čáru obzoru, jistě. Ale zároveň škvíru, jíž může vproudit čerň…"

skrátka a jednoducho, king má novú vernú čitateľku Laughing
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty26.08.09 19:29

Ja knihy od KInga priam milujem .
Rozhodne odporucam si od neho si precita Mobil - ide o pribech ,kde sa ludia tolne zblaznia ,ked v istom case pouziju mobil a premenia sa na zombie .
Svedectvo- ide o pribech ,kde sa objavi chripka ,ktora vyhladi skoro celu populaciu . Ti ktory preziju sa rozdelia na dve strany . Kde jedna je pod Abigail,ktora oslavila ich vo snoch. Ty zly su pod vplyvom Temného muže
To -kde ide o pribechu 7 priatelov ,ktory musia celit v destve velkemu zlu . Ktore sa dokaze premenit na cokolvek . Je tu aj druha linia ked sa partia priatelov znovu streva v dospelosti aby sa opat postvili zlu ktore sidli v kanaloch meste Derry. Knihu To povazujem za najlepsiu ako KIng kedy napisal .
Samozrejme musi odporucit aj take romany ako Carrie , Cujo , Řbitov zviřátek, a tak dalej .
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

Počet príspevkov : 754
Nálada : skúškové obdobie :D
Registration date : 12.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty27.08.09 16:56

kedze nemam vela prace v robote, mal som cas aby som precital dextera. za 3 dni som precital prve dva diely, skusam zohnat treti

lol dexter jew jeden z najlepsich pribehov, ktore ma fakt vzali...
a nemozem povedat co je lepsie, ci serial alebo kniha, lebo spolocne maju akurat namet, ale odvijaju sa odlisne. ale kazda zapletka aj v seriali aj v knihe ma dostala
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty27.08.09 17:22

Nečetl jste někdo knížky DragonRealm od R.A.Knaaka? Ze všech lidí, co píšou Warcraft mám jeho knížky nejradši, ale nvm jestli mi v DragonRealm nebude chybět Rhonin a vůbec celý ten svět, který tak dobře znám.
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty27.08.09 19:02

po dlhej dobe a tone fanfiction som sa pustila do "prebrania" svojej knižnice a siahla po knihe Pápežská magie - Okultní praktiky v katolícke cirkvi (Simon). Po množstve podobne orientovaných kníh musím už po pár stranách povedať, že je skvelá a vysvetľuje množstvo vecí, ktoré cirkev skrýva. odporúčam, ak vás tieto "veci z druhého pohľadu" zaujímajú, ja som do toho magor..
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty09.09.09 14:32

fay: tá kniha znie dobre Twisted Evil

po prečítaní mistery a ostrov duma key som sa pustila do ďalšej knihy od tohto majstrovského autora (king je skrátka king king ) Tentokrát s názvom Prokletí Salemu. podobne ako predošlé knihy má aj táto upútala už do začiatku. autor nám predstavuje jednotlivé postavy a opisuje udalosti, ktoré sa ich jednotlive dotýkajú a je ozaj zaujímavé sledovať, ako tú istú vec vnímajú postavy tohto románu odlišne alebo naopak veľmi podobne. hoci aj ostrov duma key v sebe mal prvok mystiky a ku koncu bol tento prvok poriadne silný, neprejavil sa v knihe od jej začiatku. v prokletí salemu je už prológ jasným znakom toho, že tento príbeh bude hororový a bude v ňom aj mystika. hoci je prokletí salemu jedno z rannejších kingových počinov (konkrétne ide o jeho druhú knihu), už tu je vidno akým veľkým znalcom ľudí je, pretože svoje postavy vykresľuje úplne podrobne a román je aj psychologického charakteru. skrátka odporúčam aj toto dielko 703
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty12.09.09 21:12

Ludkovia nečítali ste náhodou niekto knižku Vampire Academy , pretože názov znie dobre , len či je aj taký obsah??? Laughing Dionka ďakujem za tip Twisted Evil Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 430869
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty12.09.09 21:40

soni no ten názov teda znie sakramensky dobre Twisted Evil na to si posvietim Laughing ale nečítala som to ešte, bohužiaľ 603

no a čo sa týka tipov, tak ja mmt fičím na tom kingovi a torturingu má riadne aj v ostrove duma key, ale tak neviem, či by ťa to bavilo... ale zase si myslím, že aj celkom hej 603 je tam fajn prvok mystiky a ten príbeh 702 prokletí salemu stále čítam a stále je to lepšie a lepšie Twisted Evil a už mám doma aj jeho poviedky "všechno je definitívni", na ktoré sa ohromne teším 601 potom budem písať moje pocity z nich, samozrejme lol!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 17 Empty

Návrat hore Goto down

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody
Návrat hore 
Strana 17 z 20Choď na stránku : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: