| Z pera Zizi | |
|
+19dzajnisko lentilka Dzowika4 janicag Ewis Soniq Anwiel wiktoriano SNlois CrazyD Faith calla Silvia Sarinka dion-fortune lenkka SkreechTina sonca12 Zizi 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 10.10.08 23:18 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 13.10.08 15:38 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 14.10.08 13:14 | |
| lenkka, calla: Ďakujem veľmi pekne. Som potešená Mám tu čosi čo vzniklo ešte v nedeľu vo vlaku. Snáď sa bude páčiť. Prajem pekné čítanie Hádky a tajomstváHádky a tajomstvá, každý vzťah ich pozná. Dokážu prekaziť aj pokrvné puto, a potom to ľuďom býva ľúto. Prečo sa tak často hádame? Tým, ktorých milujeme ubližujeme? Prečo aj keď sme si všetko vraveli, aj tak sme si čosi tajili? A tajomstvá, keď sme sa dlho nevideli, medzi nami stenu postavili. Prečo sa až teraz dozvedám, že môj brat vedel, že v sebe démonskú krv má? Prečo mi zatajil, že Ruby prežila? Že ho svoje schopnosti používať učila? Keď som na to prišiel, vybuchol som, Dvakrát silno päsťou udrel som. Teraz nás to všetko mrzí, po líci obom stekajú slzy. Prečo to takto zložito vždy musí ísť? Prečo máme tajomstvá a nemôžeme kludne žiť. Prečo si ubližujeme, a potom sa ospravedlňujeme. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 14.10.08 14:41 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.10.08 22:11 | |
| calla, lenkka: juhuuu ďakujeeem. Ja som rada, že ste mi verné Má tu niečo troška romantické. Takú zlatú predstavu Náhodné stretnutiePo zlom dni sadneš si v bare a snažíš sa náladu utopiť v alkohole. Zrazu barman naleje ti pohár, pohladný muž uprie na teba svoj pohľad. Objedná ti ďalší pohárik, aby ťa rozveselil povie dáky vtip. Ty so skleneným pohľadom na neho pozeráš, v jeho zelenom pohľade sa strácaš. Po niekoľkých hodinách strávených rozhovorom, odchádzaš vysmiata s mužským doprovodom. Do jeho starého auta nastúpiš, pred motelovou izbou sa s ním rozlúčiš. Každý svojou cestou sa vydáte, so spomienkou na toho druhého žiť budete. A kto vie? Možno vás jedného dňa osud dokopy zvedie. A možno on bude ten čo mal zlý deň a ty budeš v tej chvíli jeho vysmiaty anjel. Opäť vám bude spolu dobre a ani jeden z vás už od toho druhého neodíde. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 20.10.08 18:36 | |
| jej zizi to je krásne. OMG ja nemam slov. úžasná básen | |
|
| |
lenkka Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 01.11.08 17:16 | |
| lenkka, calla - ďakujem vám za krásne slová a tiež vašu priazeň. Vaše slová ma vždy tak krásne podporia a vyčarujú úsmev na tvári Epizóda Yellow ever bola úžasná a Deanov monológ, keď bol k smrti vystrašený ma inšpiroval k napísaniu tejto básne. Je trošku dlhšia ako som pôvodne plánovala, ale nejako som stále písala a nemohla som skončiť. Prajem príjemné čítanie Sme šialeníStál som tam, pohľad som na teba upieral. Ty so strachom si kričal, no pravdivé vety si rozprával. Viem, že to bolo tou chorobou, čo zaplavila tvoje srdce náladou zúfalou. Pri tvojich slovách trpel som aj ja, vravel si to, nad čím premýšľame obaja: „Lovíme monštrá, pekelné obludy, zatiaľ čo obyčajní ľudia, by pred nimi utiekli. Ale my nie, my nie sme ako oni, od detstva sme obludy naháňali. Niektoré nás chceli zjesť, iné len tak zabiť, každý normálny človek, šiel by sa z toho zblázniť. My dvaja sme šialení, na život v špinavých moteloch odsúdení. Prečo to vlastne robíme? Každú minútu dňa spolu trávime. Každý deň cestujeme v aute, s uvrešťanou hudbou, na opustenej ceste. Päť albumov hudby z čias nášho otca, môj spev v tom malom aute často ozýva sa. Som otravný a ty ma trpíš, nikdy na mňa neskríkneš, len ticho sedíš. Končím! Končím s príšerami, končím s pekelnými psami. Končím s nákazou duchov aj s prekliatou apokalypsou.“ Toto sú tvoje slová, keď som oproti tebe stál. Zúfalo si kričal, zo smrti strach si mal. Najhoršie však bolo to, že vo svojom vnútri vnímal som to rovnako. Že som ti rozumel, až kým si neodišiel. Nechal si ma tam stáť, prekvapene na miesto odkiaľ si utiekol pozerať. Keď som sa konečne spamätal, Impalu som naštartoval. Čakať som v moteli na teba chcel, no keď som do izby vošiel, ty si tam sedel. Na otázku ako si sa sem dostal, zadychčaným hlasom si odvetil, že si utekal. Máš pravdu. Sme šialení, lenže celý svet je skazený. Niekto proti zlu musí bojovať, niekto predsa musel na strane dobra sily vyrovnať. | |
|
| |
lenkka Winchester
| |
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 01.11.08 17:29 | |
| Zizi skvelá báseň. Keď to rozprával Dean a celá tá jeho gestikulácia, no musela som sa smiať Avšak pri tvojej básni som len smutne pozerala, že toto všetko je vlastne pravda a Dean to myslel takto. On to podal tak vtipne až šialene no tvoja báseň ma dostala do tmavého kúta, v ktorom teraz budem rozmýšlať nad týmito veršami . Citácia neprichádza do úvahy, pretože vybrať si z týchto úžasných riadkov je to priam nemožné. | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 06.11.08 18:34 | |
| Končím! Končím s príšerami, končím s pekelnými psami. Končím s nákazou duchov aj s prekliatou apokalypsou.“ Toto sú tvoje slová, keď som oproti tebe stál. Zúfalo si kričal, zo smrti strach si mal. tieto verse sa mi strasne pacili....ale vlasne cela tvoja basnicka sa mi tak strane pacila proste nemam ani slov .......vazne velmi sa ti podarila....tesim sa na tvoje dalsie lebo pises vazne ako profik......proste NADHERAA | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 06.11.08 18:41 | |
| Dzowika4: Ďakujem za tvoje slová, som rada, že sa ti báseň páčila. Ako profík? ale to nie. To ja proste len tak blúznim Veľmi pekne ďakujem za pochvalu, veľmi ma zohriala pri srdiečku a aj keď neviem kedy sa tá moja múza vráti z dovolenky, ale určite bude aj čosi ďalšie | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 09.11.08 20:43 | |
| Ahojte čitateľky. Mám tu pre vás hneď 2 básničky. Jedna je venovaná lenkke, pretože v piatok za mnou prišla a povedala, že by si rada prečítala básničku o perách. (Mali ste vidieť ten môj výraz. Nejako som ju nepochopila a kukám, že prečo ju napadlo perie. Ale potom mi to došlo ). Viem, že ona myslela Jaredove pery, ale tak snažila som sa, aj keď som pri písaní musela aj tak myslieť na Jensena a aj to tak dopadlo. Druhá je o Deanovi a jeho spomienkach na peklo. Prajem príjemné čítanie PeryDva ružové polmesiace, to sú jeho pery. Radosťou podskočí mi srdce, keď vykúzlia úsmev plný nehy. Pod jemnou vrstvou balzámu, chránené pred vetrom. Viem, že patria práve jemu, lovcovi z mojich snov. Dokážu slová šepkať tíško, nežne, aj vášnivo bozkávať. Jemne si vždy do nich hryzne, keď nevie, čo má povedať. Ktorá by si neželala, byť pivovou kvapkou, ktorá by na jeho perách zahynula, s radosťou. Jemné sú na dotyk, nádherne ich špúli. Aj keď je to bojovník, čo obludy loví. Jeho už aj tak dokonalú tvár, ešte viac príťažlivou robia. Kto by mu odolal, keď jeho pery úsmev vytvoria. Pekelné spomienkyZáblesky smrti, zjavujú sa ti. Vždy keď večer zaspávaš, keď do snov sa ponáraš. Zo spomienok máš strach, snažíš sa im vyhýbať. Žiadne tajomstvo sa utajiť nedá, raz musí výsť na svetlo aj pravda. Jedného dňa aj tak bratovi prezradíš, akými spomienkami z pekla sa trápiš. Ako si tam dole trpel. Ako veľmi si sa dostať von chcel. Že jeden mesiac, bolo pre teba rokov desať. Že za jeho záchranu, aj napriek utrpeniu, spravil by si to zas, a ak by bolo treba možno aj o čosi viac. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 09.11.08 20:55 | |
| ooooooo to bolo pekné ja chcem byť kvapkou pivá aj tá druhá je nádherná trochu iná téma ale bohovská ale tie pery hhhhhhhhh | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 10.11.08 13:53 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 10.11.08 14:27 | |
| jeee najprv idem ku basnicke pery ako som ju citala normalne som slintala za jaredovimy peramy aj ked viacej sa mi tiez paci jensen noo ale mooc pekne napisane vazne a teraz ku tej druhej basnicke.......velmi pekna sa mi pacila.....proste dean chudacik s tymy spomienkami mi je ho luto ale obe veeeeelmi kraaasne | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 10.11.08 15:22 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 16.11.08 10:58 | |
| lenkka:Som rada, že som tvoju úlohu zvládla ďakujem za tému Dnes vám prinášam ďalšie 2 básne. Priznám sa, že vznikli už v piatok asi okolo 7:30 pretože som sedela na veľmi veľmi nudnej prednáške a stále som myslela na to ako mám na USB novú epizódu. Tak už nebudem rušiť mojimi slovami a len vám poprajem príjemné čítanie. Obyčajný chlapAké rozhodnutia na mňa čakajú, čo mi ani anjel nezávidí? Zastaviť to čo démoni plánujú, alebo je to niečo o Samovi? Prečo Castiel veril mojim slovám a zastavil Uriela pred zničením mesta? Prečo mám pocit, že poslúcha Boha, aj keď zmysel jeho činov sa mu niekedy príliš nezdá? Musím to priznať, aj keď sa proti tomu bránim. Castiel je vlastne len vojak a rovnako ako ja otcove rozkazy, aj on len tie božie plní. Keď som tam tak sedel a Castielove slová počúval, na detské ihrisko som hľadel a o svojom osude premýšľal. A zistil som, že Castiel, preto sa mi vyhrážal, aby som sa nevzoprel, aby som na strane dobra bojoval. Nemienim však nevinných, ani brata obetovať. Ja nie som boží bojovník, som len obyčajný chlap. Mám vlastné svedomie a zodpovednosť za svoje činy. Toto musí aj Boh zobrať na vedomie a nevzbúdzať vo mne pocit viny. ZelenáMnožstvo odtieňov, zelená farba má. Ja však len jednou zelenou, som v poslednej dobe okúzlená. Nie zelená ako tráva, nie zelená ako les. O inom odtieni sa mi sníva, čo z reality ma odnesie hneď. Tvoje oči, tú zelenú farbu majú. Vždy zaplaví ma zvláštny pocit, keď sa na mňa pozerajú. Starosti hneď odletia preč, a ja sa usmievam. Vždy ako začarovaná strácam reč, keď sa do tvojich zelených očí pozerám. | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 16.11.08 13:03 | |
| No ja som mala tu moznost ze som si tie basne precitala uz v Piatok. Tak sem hodim to co som ti povedala v Piatok tie basne su uzasne a moc asa mi pacia. Neviem co dodat niekedy by si ich mohla vyat urcite by som si knizku kupila | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 16.11.08 13:38 | |
| - citácia :
- Nemienim však nevinných,
ani brata obetovať. Ja nie som boží bojovník, som len obyčajný chlap.
Tak to je krásne, to je presne Dean , to sa ti zase podarilo, nádhera, a tie zelené oči hhhhhhhhhh I love it
Naposledy upravil lentilka dňa 17.11.08 18:11, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 16.11.08 16:25 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Zizi 18.11.08 14:17 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Zizi | |
| |
|
| |
| Z pera Zizi | |
|