| Z pera Zizi | |
|
+19dzajnisko lentilka Dzowika4 janicag Ewis Soniq Anwiel wiktoriano SNlois CrazyD Faith calla Silvia Sarinka dion-fortune lenkka SkreechTina sonca12 Zizi 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.08.08 10:15 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.08.08 12:31 | |
| calla, lenkka: ďakujem vám veľmi pekne. Vaše pochvali pre mňa veľmi veľa znamenajú a hrejú ma pri srdiečku Teraz uvediem oslavnú báseň na naše forum. Vznikla po mini stretnutí Sereďskej a Piešťanskej rodinky a až do včerajšku čakala na dokončenie. Tak snáď sa podarila. supernatural.cinemaviewSupernatural je to čo spája nás. Na tomto fore trávime svoj voľný čas. Spolu si píšeme, nových ľudí spoznávame. Sem-tam sa stretneme, spolu si pokecáme. Jared, Jensen a Jeff spojili nás dokopy. My im vždy budeme priať iba samé úspechy. Vždy budeme pri nich stáť, za prvenstvo hlasovať. Nad nimi sa rozplývať a život si užívať. Keď jedného dňa padne posledná klapka, nám sa po líci skotúla slzová kvapka. Supernatural už viac nebude, verím, že tu vždy skvelá partia sa zíde. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.08.08 12:35 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.08.08 13:15 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.08.08 17:42 | |
| to bolo take krasne Zizi a tie posledne vety ma dojali ale tak hadam ta posledna klapka padne az o takych dvadsat rokov a my budeme kamosi 4ever uzasna basnicka | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.08.08 23:29 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 30.08.08 12:21 | |
| Ďakujem vám všetkým. Ja viem, že sa opakujem, ale nemôžem si pomôcť a chcem vám preto vyjadriť moju vďaku. Vaše komentáre mi vždy vyčarujú úsmev na tvári. Takže vám z celého môjho srdiečka ĎAKUJEM A keďže som ešte nenapísala báseň o Johnovi, tak aj to muselo jedného dňa prísť. Príjemné čítanie Tažký život Johna
Stratil svoju ženu, temné sily mu ju vzali. V ten deň stratil aj vieru, no dvaja synovia mu zostali. Malý Dean a Sammy, cestovali s ním krajinou. Honbu za démonmi, ukrýval pred rodinou. Dean sa však pravdu dozvedel, aby brata chrániť mohol. Vždy keď John na lov ísť musel, nechal samých svojich synov. Mal o nich strach, veď to boli jeho deti. V ich veku sa mali hrať a do školy chodiť. Niekto mal však iné plány, nechcel im to dovoliť. John bol ale odhodlaný, s tým niekým si to vybaviť. Až s pomocou svojich synov, 22 rokov po smrti Mary. Vyrazili na veľký lov, žltoočka poraziť chceli. YED mu však plány prekazil, aj syna Deana mu chcel vziať. On s démonom obchod uzatvoril, aby Deana zachránil, dušu musel zapredať. Svojim synom veril, že toho parchanta dostanú. Že na jeho dobré rady, si v budúcnosti spomenú. Keď po roku vyšiel z pekla, veď brána otvorila sa. Žltoočkko týral Deana a Sammy pohnúť nemohol sa. Cítil, že je ten správny čas, vyrazil ho z tela von. Dean rýchlo pozbieral sa, zasiahol ho nábojom. Démon zmizol, otec zostal, mlčky na seba hľadeli. Láskavým úsmevom ich obdaroval a posledné zbohom si dali. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 30.08.08 13:51 | |
| Jáááj Zizi toto ma dostalo ndhera naozaj - citácia :
- Démon zmizol, otec zostal,
mlčky na seba hľadeli. Láskavým úsmevom ich obdaroval a posledné zbohom si dali. Krása budem čakať na dalšie aj ked viem že ta tá muza nenecha spat. takže ochvilu pribudnu dalšie | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 03.09.08 21:28 | |
| lenkka: Ďakujem za tvoj komentár Dnes som sedela u lenkky v obchode a chcela som si prečítať poviedku Zbohom od dion, hrala do toho Evanescence a keďže sa mi chcelo plakať a ja som na verejnosti hrdinka, tak som radšej chytila mobil a napísala ďalšiu báseň. Príjemné čítanie Na ceste do pekla a späťMoja práca, pomaly svoj význam stráca. Ako správny veľký brat, vždy som ťa chcel ochraňovať. Spolu sme bojovali bok po boku, ničili každého démona, či démonku. Neznámych ľudí sme zachraňovali, peniaze si za to nepýtali. Často sme rany utrpeli a tí ľudia ani ďakujem nám nepovedali. Vždy keď som chcel už všetko vzdať, ty si ma prinútil ďalej bojovať. Zlo rozdelilo nás a ja neviem ako sa máš. Zobudil som sa v hrobe tmavom, v akomsi kraji nepoznanom. Našiel som tam noviny, zistil, že sme sa 4 mesiace nevideli. Strach ovláda ma, pretože stále neviem, čo tebe stalo sa. Dúfam však, že dohoda, do pekla ma dostala. Dúfam, že ty stále žiješ a že ma čo najskôr nájdeš. PS: takže za inšpiráciu chcem poďakovať dion-fortune | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 03.09.08 21:35 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 04.09.08 14:12 | |
| jej zizi baseň o Johnovi je krásna.. aj ta druhá je velmi peknučká... pri hudbe sa najlepsie píše...a takej smutnej priam skvelo | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 08.09.08 21:26 | |
| lenkka, calla: vám sa to páčilo? Tak ja vám za to ďakujem. Moc vás lubkám, pretože tie vaše príspevky ma naozaj veľmi potešili Anjeli sa na mňa pozerajú
Anjeli vraj strážia ma, vždy keď v noci sním. Ty si mi to vravela, sladkým hlasom pred spaním. Len tieto slová, si od teba pamätám. Ako malý stratil som ťa a ty patríš spomienkam. Otec mi ukázal svet démonov, tých ktorí mi ťa vzali. Chcel by som nájsť aj svet anjelov, miesto, kam ťa poslali. Chcel by som veriť, že spolu s otcom, na nás z hora hľadíte. A celým svojím srdcom, na nás hrdí ste. Pretože aj keď možno nie anjeli, niekto na nás pozor dáva. Po ťažkých bojoch s démonmi, v noci sa mi o vás zdáva. | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 08.09.08 21:41 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 09.09.08 13:55 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 09.09.08 15:06 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Z pera Zizi 09.09.08 15:13 | |
| |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 09.09.08 15:21 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 11.09.08 18:59 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 12.09.08 13:23 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 12.09.08 20:27 | |
| Zizi-nka nemas za co.... tvoja tvrba sa mi velmi paci...a si zlata baba... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 13.09.08 11:11 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 13.09.08 13:59 | |
| dion: ďakujem za pochvalu - asi sa začínam červenať. :shame: :shame: Tvoj komentárik ma dojal. a som rada, že sa ti moje básne páčia. Edit: Tak som prepísala z mobilu výtvor dnešnej noci Nerozlučný bratiaDean keď štyri roky mal, z horiaceho domu utekal. Bračeka Sammyho v rukách niesol, utešoval ho trasúcim sa hlasom. Celé detstvo – dlhú dobu, obývali spolu izbu motelovú. Na otca čakali, o jeho život sa báli. Dean však vedel čosi tajné, pre Sammyho nepoznané. Sam sa často vypytoval, Dean sa za to naňho hneval. Nakoniec však starší brat, prestal Samovi klamať. Pravdu mu prezradil, pokojné detstvo tak ukončil. Naoko rozdielny, obaja svoj život viedli. Sammy študoval, Dean s démonmi bojoval. Deanov svet bol krásky baliť, Sam chcel len s jedinou svoj život prežiť. Dean hrdina drsný chlap, vtipmi vždy kryl vlastný strach. Sam svoj život žil a študoval, v mnohom sa od rata odlišoval. V očiach porozumenie v srdci súcit. V živote prekliatie, stratiť koho chcel ľúbiť. Tieto dva protiklady, spoločné však mali čosi a neboli to len ich zelené oči. Osud im skrížil plány, prinútil ich spojiť sily. Proti zlu bok po boku bojovať. Životy iných, ale aj svoje zachraňovať. Každý svojím spôsobom, stal sa pre toho druhého hrdinom. Ani peklo však dosť silné nebolo, aby bratské puto pretrhlo. Temné sily dvoch bratov spojili, a tí sa opäť nerozlučnými stali. Pomsta a hnev teraz vedie bratské činy, potrestať všetkých démonov za ich žločiny. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 13.09.08 17:27 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 13.09.08 17:39 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 13.09.08 20:47 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Zizi | |
| |
|
| |
| Z pera Zizi | |
|