| Supernatural na Markíze | |
|
+35inga funny Dzowika4 kaja666 janka410 Madlen lentilka SNlois cleo KACICKA bareness SkreechTina pipo LenkaX22 Weronička Chrystelle Ewis janicag Samabel Soniq Kacena222 Zizi sonca12 wiktoriano calla Kristine Ellen lenkka Sarinka CrazyD Anwiel Mystic Faith Kaja dion-fortune 39 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| |
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 0:06 | |
| jezis, ja som stale na nete a spoza chrbta zacuvam tie veci... a ja nedycham,,,ta civilizacia. akoze co to??????? | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 0:07 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 0:07 | |
| |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 0:10 | |
| Carmen to riadne schytala to čo je | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 0:12 | |
| Carmen som nejako nepostrehla... ale ti civilisti...civiliziacia... | |
|
| |
Soniq Winchester
| |
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 0:28 | |
| somár a zasran no zabite ma |
|
| |
Soniq Winchester
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 7:34 | |
| 2x20- To čo je a nemalo by byť Neviem, či ste si vsimli,ale ked bolo to na zaciatku kde su este spomienky s Jess, tak ona na otazku,co by bez nej robil povie "Crash and burn" a na markize to dali ako "zomrel by si" to s tym filmom som celkom nepochopila,teda serialom a dali tam tak divne to Beiwtched. Celkom to dost poplietli Potom Malo byt "Ocko je v softballovom time... Ockov softballov tim... je je, pripada mi to srandovne" a na Markize len "Otec hra softball? kedy je v softballovom time?" "a ta vec co ho zabila..?" tam to bolo naschval ta vec a na markize iba "na co zomrel" a nase zname "Kto by si to pomyslel. Civilizacia" "yud´d think you´ve never mowed a lawn in your life" - "Nikdy si travnik nekosil"- ono sak to prelozili zle,tak to vyznelo inak, nie? "I like it" je na markize "je to krasne" mala hodina nadavok. bitch je somar a zasran je jerk lamb nie je baran, nie? lebo oni tam dali barana...ked uz,tak baranok potom Sam sa pyta, "Myslis, ze tu nieco je?" a na markize sa spytal what the hell uz prekladaju ako úreboha... potom ked sa dzin obratil na to,ako Sam urobil taky zvuk, tak na markize bolo iba ticho,aspon ja som nic nepocula,potom naco sa otocil?? acid trip- vízia tu tetičku Em tam ani nedali hej si predstavte, ze oni maju tie mena radi, lebo oni to dievca pomenovali na Jo alebo Joan alebo nieco na J, pricom v seriali ani nemalo to dievca meno a na koniec daco Sam povedal a Dean mal povedal "nebola" a na Markize povedali "bola" 2x21- Rozpútané peklo The Road so far= Ďaleká cesta... tu toho nebolo tak vela ako povedal A. "Howdy" tak na markize dali iba "Tak co, Sam?" potom hovoril, ze ty si vyvoleny, ale na markize dali daco, ze "vy ste vyvoleni" vrazedny bastard=son of a bitch prichytila nas, wrong time, wrong place na markize ako "Zachtyzila sa v nespravnom case" "Bola som prec ani nie 3 minuty" a malo byt "bola som prec asi len2 minuty" nic take zavazne okrem tohto. Stihla som to vsetko skusknut dnes rano...no, Dion mozno este nieco vyhrabe (si myslim) | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 8:47 | |
| | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 8:48 | |
| na to road so far som čumela aj ja ako debil, že WTF? ako to niekto môže preložiť ďaleká cesta, zvlášť, keď o chviľu za tým dajú "NOW" | |
|
| |
Soniq Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 10:22 | |
| Tak som to normálne nejakým zázrakom dopozerala do konca...síce mám teraz oči ako sfetená veverička, ale teda...02x20 som videla len polovicu, ale fakt...ten somár a zasran, ako tie nadávky majú mnoho významov, ale takéto teda.. inak som už nič také nepostrehla...no ale 02x21... ako spomína Faith, tá ich road so far.... ale myslím, že to isté spravila aj prima.. Inak som si aj v tejto epke ešte všimla tiché miesto, resp. ak nie som hluchá... keď Sam stál nad Jackom a chcel ho ovaliť, tak počul Deana, ako kričí Sam, no ja som tam nič nepočula.. a ešte na začiatku sa mi zdá, že Kobielsky namiesto Sam kričal Sammy, bolo to dosť vidno, ale to je jedno... A ešte som si skoro cvrkla, keď povedali, že jasnovidci...WTF? A ten koniec nebol zasa taký strašný, ako som čakala, sem - tam aj Kobielsky smrkol.. Tak teda nabudúce nás čaká "Rozpútané peklo, časť 2"... Kto sa staví, že v Deanovom monológu nad Samom spravia minimálne tri chyby, ale aspoň nebude miestami dávať zmysel.. Inak ste si všimla, že Avu už volali Ejva...a Roadhouse nepreložili, som kukala jak puk, iný luxus.. A ten lamb je jahňa...ale tak nechajme ich v tom..
Naposledy upravil Sarinka dňa 21.08.08 10:25, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 10:22 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 10:39 | |
| tak toto bola teda vážne hrôza. tie chyby čo Faith vypísala sa naozaj nedali prehliadnuť, tí vždy natrepú somariny. a čo že vynechajú tú tetičku Em som tušila a to bolo moje obľúbené. ale ten koniec nebol až taký hrozný ako som očakávala ten Evil! Samov smiech dopadol horšie. už len jednu časť a už nám nebudú liezt na nervy. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 10:46 | |
| tak to by ma vôbec neprekvapilo ak by to tak bolo | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 11:15 | |
| Jaj tá markíza sa zase raz predviedla svojim dabingovým výkonom a veru tak ešte jedna časť a bude pokoj jaj ,ale tú si musím pozrieť som strašne zvedavá ,keď tam bude Dean nad Sammym plakť ako to zase náš Kobielky pobabre ,ale aspoň sa nasmejem | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 11:17 | |
| Soniq: len som si neni ista ci by sa divak mal na tej scene smiat ale je fat ze Mara robi z toho celeho komediu |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 11:25 | |
| Vieš čo ja už sa na tom len smejem pretože presne ako si napísala mara tým svojim ohromným dabingom a úžasným prekladom z toho robí skvelý komedialný seriál | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 11:31 | |
| ako pisete... to si nikto z toho slavneho velkého stúdia nevie pozriet jednu cast SN?? no ale už je dost pozde keby to teraz urobili... :cry: | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Soniq Winchester
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze | |
| |