Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Supernatural na Markíze

Goto down 
+35
inga
funny
Dzowika4
kaja666
janka410
Madlen
lentilka
SNlois
cleo
KACICKA
bareness
SkreechTina
pipo
LenkaX22
Weronička
Chrystelle
Ewis
janicag
Samabel
Soniq
Kacena222
Zizi
sonca12
wiktoriano
calla
Kristine
Ellen
lenkka
Sarinka
CrazyD
Anwiel
Mystic
Faith
Kaja
dion-fortune
39 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 11:37

no to hej este by sa mi vykúrili mozgy... Suspect Suspect Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 ale este stále je tu možnosť na ovládači stlačiť -- volume... Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 ale tak majú tam aj omnoho dôležitejšie serialy..také čo idú o 20:00 ..taký Rex si zaslúži poriadny dabing... Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 11:40

no hej ... ale fakt je to uz teraz jedno budu mat od nas aj my od nich pokoj ... lebo neverim ze by sa Markiza zmohla na 3. seriu Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745
jasne Rex hlavne ten dunco ... haf haf musia spravne nadabovat Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 11:46

presne tak...Rex urobil velké činy... Supernatural na Markíze - Stránka 6 214863
teraz som trochu googlila a nasla som na AXN Supernatural...ale je to niekde na španielskej stanici...ale davajú 3x01... affraid affraid
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 11:53

na AXN? tak to mi veľmi nepomôže, tú nechytám ale aspoň mám všetky časti v PC a v originály tak sa môžem na SN pozerať koľko chcem
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

Počet príspevkov : 608
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 11:54

Supernatural na Markíze - Stránka 6 202744 Supernatural na Markíze - Stránka 6 202744 Supernatural na Markíze - Stránka 6 202744 ty kokso,ja sa asik zastrelííím..pretože som včera predsa len nepozerala SN na markíze a taak straašne som sa na tie epky tešilaa Supernatural na Markíze - Stránka 6 199226 Supernatural na Markíze - Stránka 6 199226 Supernatural na Markíze - Stránka 6 199226 jáááj..skoda,že mi do toho niečo prišlo..pche..tak holky,počúúvam..jako to zasek dopadlo,huh??? Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 12:16

heh no pozor ešte prichádza moje okienko Very Happy včera som síce nezapisovala, ale tak zapamätala som si niečo Very Happy

no nepostrehla som, či to tu už bolo ale WIAWSNB bolo preložené ako Čo je, ale nemalo by byť.- hmm prečo ale a nie a? Suspect

na začiatku viem, že Dean tam povie to moje obľúbené "freaking dzinie?" keď mu Sam povie, čo lovia a na markíze bolo len, že "lovíme džina" No

najviac ma pobavilo, keď sa Dean rozpráva so Samom po telefóne povie mu, že džin- tá príšera alebo tak niečo a na markíze bol, že džin=duch Laughing

"Zmýlil som sa" namiesto "myslel som, že áno"- to ako Dean hovorí o tom ohni v ich dome

keď sa potom rozprávajú o Johnovej smrti v origináli je "lepšie ako iné veci" na markíze len, lepšie akoby bol..." nedopovedané a mňa by fakt zaujímalo, že na čo tam mysleli Suspect

"chýba mi náš dom." - v originály "len mi to tu chýbalo."
"Počúvať vás je zábava."- v originály "robíte z učenia zábavu"
"vlastne oni nie sú zlí."- v originály "možno nie sú naozaj zlí."
"fajn, kde trčí?"- v originály "umieram túžbou ho vidieť." alebo tak nejako
Suspect
slangové narodky ma dostali Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937
"keby tu bol otec." "áno."- no ehm ehm Supernatural na Markíze - Stránka 6 132752 tam malo byť niečo také, že "priala by som si, aby tu mohol byť otec." a Sam ma túšim len prikývnuť alebo povedať, že aj ja či čo. Suspect
no a pri dialógu sama s deanom odznelo, že sa spolu mimo sviatkov nerozprávajú, tak v origináli bolo, že " ale mali by sme, si môj brat." na markíze dali len, že "si môj brat." ten zvyšok sa bohviekam podel
no a potom, že carmen tam ešte povedala "nech už sa s tebou stalo čokoľvek, je to krásne." mala povedať, že " nech už sa s tebou stalo čokoľvek, páči sa mi to"

ehm no bolo tam viac vecí, ale nejako som nezapisovala. viem, že aj to ako sa rozprával s otcom dean na tom cintoríne, tak mi tam niečo nesedelo... no a potom ako k nemu prichádzali všetci, tak tiež mi tam niečo chýbalo, ale tak to si už nepamätám. no strašne zlý zvuk má markíza občas. raz tam dean povie, že povedz mame, že ju ľúbim a ja by som mohla odprisahať, že povedal, povedz mame, že je mladá Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 no tak akože sila Very Happy

no a AHBL- rozpútané peklo
bola čistá hrôza. akože počuť dabing andyho, avi, YEDa, Bobbyho a Asha v jednom diely bola moja smrť Supernatural na Markíze - Stránka 6 677692 Supernatural na Markíze - Stránka 6 677692 Supernatural na Markíze - Stránka 6 677692 Supernatural na Markíze - Stránka 6 629176 Supernatural na Markíze - Stránka 6 629176 Supernatural na Markíze - Stránka 6 629176 no k prekladu, akože polku dielu som nevnímala 603 no viem, že kobielskeho sammy budem počuť ešte dlho v nočných morách 602 to bolo niečo strašné a tie zvuky, čo zo seba vydával pri vízií affraid no comment.

viem, že tam ako jake hovorí samovi, že "neprežijeme, ale dôležité je, že oni veria." či niečo také, ale v origináli sa mi to páčilo viac, že nezáleží na tom, či my tomi veríme, ale na to, že oni áno." alebo proste niečo v tom zmysle a na markíze to bolo inak Rolling Eyes

tiež ako sa Dean prihováral Samovi, tak mu tuším povedal, že podržím ťa Suspect alebo také niečo a tom som len pozerala Shocked že odkiaľ to nabrali,. to asi malo byť to I got you Laughing
a na začiatku ako ave hovorí o tom, že jej snúbenec musí byť vydesený a andy sa ozvie, že ahoj, tiež vydesený, tak tam mal povedať, že tiež z toho bláznim alebo tak niečo.

no a viem, že aj YED tam mal dobabrané tie repliky. ale tak to už neviem presné znenia Supernatural na Markíze - Stránka 6 999804 som sa skôr sústredila na WIAWSNB.

no dabing bol včera hrozný Supernatural na Markíze - Stránka 6 555452 akože Sam ešte ako tak v prvom diely ušiel, ale potom No No No no hrôza a Deana radšej ani nespomínam, lebo ma trafí niečo.

inak to s tými civilastami a tak som si tiež všimla a som len pozerala, no heh Supernatural na Markíze - Stránka 6 71174
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 12:51

dion: ja som prestala vnímať pri WIAWSNB najskôr ma rozosmial ten duchaplný úvod - Televízia Markíza uvádza epizódu zo seriálu Hrozba z temnoty Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 vždy mi to znie akoby mal začať nejaký horor. Napr. mlčanie jahniatok alebo niečo také, a potom to všetko pokašlú
Úplne som sa rozrehotala, keď Dean držal v ruke otcovu fotku a vravel že otec hrá softball, a v originály už dávno otváral ústa, kým maríza zareagovala Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937
No a vrcholom včerajšej zábavy bolo toto:
originál:
Dean: Bitch.
Sam: What are you calling me a bitch for?
Dean: You're supposed to say jerk.
Sam: What?
Dean: {dissapointed} Nevermind.

A Mara preložila Bitch ako somár a jerk ako zasran - ja som z nich nevládala Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937

2x21 som radšej nepozerala, ale mám to nahraté, tak uvidím.
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 13:12

takže to dopadlo opäť katastroficky,čoo??? či katastrofa je slabé slovo? Supernatural na Markíze - Stránka 6 404917 Supernatural na Markíze - Stránka 6 404917 i tak škooda,že som to nevidela Supernatural na Markíze - Stránka 6 71416 fakt som si to stela pozrieeť a neskôr na fore zareagovať..no čo už,nedalo sa..dion-fortune: opäť dobráá práca s tvojim okienkom Supernatural na Markíze - Stránka 6 949816 a inak Ava,čo? aj včera ju premenovali na Evu??? Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Zizi mna mara už ničím neprekvapí Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 13:14

Kacena222 napísal:
Zizi mna mara už ničím neprekvapí Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937
Ani mňa. Je to stratený prípad No No Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 13:35

no ja som už nevypisovala, to čo mala Faith napísané v jej príspevku, takže som to mala trocha kratšia a tie hlavné veci som už opäť nespomenula. ale tak vďaka za pochvalu 603 dnes to bolo múčnejšie, keďže som si zapísala asi iba tri veci alebo tak a len som lovila v tej mojej deravej pamäti Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 13:37

Zizi: jj..tak to máš teda úúplnú pravdu Supernatural na Markíze - Stránka 6 312566 ,pretože markíze už hadam nič nepomôže Supernatural na Markíze - Stránka 6 284389
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 13:39

citácia :
pretože markíze už hadam nič nepomôže
ale coby nie sirka a benzin Supernatural na Markíze - Stránka 6 284389 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 13:43

LittleDevil: zabudla si posoliť - pre istotu Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 13:50

aaach..noo veru heeej Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 to ma teda nenapaadlo Supernatural na Markíze - Stránka 6 202744 Supernatural na Markíze - Stránka 6 202744 ale veeľmi pravdivo ste povedali,taakže..kedy vyráážame,smer - Bratislava,markíza,huh?? Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 14:00

Ma napadlo pri tohto ročnom DOD v Mare, že by sme narok mohli spraviť stretko a navštíviť Maru v deň otvorených dverí. Všetci tričká a v nejakom tom dabingovom štúdiu by som zadrela, že aha to tu nám skazili celé SN Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 15:16

Zizi vieem si teda živo predstaviť Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 celá markíza by sa otrásala v základoch Supernatural na Markíze - Stránka 6 949816 Supernatural na Markíze - Stránka 6 949816 no a neskôr len vo večerných správach: "Škandál! Na dabingové štúdiu zaútočilo..a tak ďaleej" 603 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 hehe
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 15:26

alebo dabingové štúdio sa zosypalo.... Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 6 99937
jj o rok im to natrieme...už sa tesím... 704 603 ale zasa kým sa dopracujeme dovnútra...taká dlhá fronta tam vždy je... affraid affraid 602 nás prejde všetko elán... Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 20:25

neviem, na co reagovat skor Laughing
tak najskor Sarinka ta scena s tym Deanom a Samom, presne to som si aj ja vsimla, ale ked som to potom sledovala, tak neviem,ci som slepa, ale nic mi neslo... ale viem, ze Markiza toto zvykne robit, ze dabing vynecha ako s tym dzinom,ktory sa otocil na ticho...a ano, aj na zaciatkui raz prehodili Sammy namiesto Sam Laughing jasnovidci-médiá. spomínam si, na to som pozerala ako puk Shocked ale netusim,ci som to tam napisala, lebo som si nebola ista, ci to niekto takto nepreklada, ale som rada, ze si si to vsimla Very Happy
ja som bola prekvapena, ze konecne vyslovuje Avu spravne! mne normalne napadlo, ci oni nechodia smirovat na toto forum a potom "nenapadne" skusaju opravovat tie chybicky, aby sa na nich nepovedalo, ze beru peniaze za nieco,co ani poriadne nespravia Rolling Eyes
Dion ja som si polovicu z tych chyb vsimla, ale minule sa tu rozputala debata o tom, ze vsetko sa neda prekladat od slova do slova a ze treba robit aj vynimky, takze uz taketo malickosti v dabingu (ktore nie su malickosti) nedavam potom, ked to tu pisem,aby si niekto nemyslel, ze som si zasadla na Markizu a mam potrebu ju privelmi buzerovat 603 lebo poznam aj takych,co maju ten dabing radi...
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 20:26

PAnebože tak som si prečítala všetký vače príspevky o včerajších epkách. a jediné čo zo mňa vypadlo OMG!!!! affraid affraid affraid Onmi pokašlali Bitch a jerk???? Mara tej už naozaj nič nepomôže. Jediné ušný a očný!!!!
Baby sôhlasím na budúci rok sa musí ísť na DOD MAry. Supernatural na Markíze - Stránka 6 900747 Supernatural na Markíze - Stránka 6 900747 Supernatural na Markíze - Stránka 6 900747 Potom len spoznajú čo je to SN!!!
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 20:30

ja neviem,ci by to DOD dostatocne pomohlo,lebo ako tak poznam Maru, ona sa tak lahko nepolepsi Wink
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 20:31

citácia :
Potom len spoznajú čo je to SN!!!
alebo my spozname co je SBS Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 20:36

Faith: no tak jasné, že to potrebujú občas prispôsobiť, ale tak niektorí to nevideli v origináli a tak ja mám potrebu vypísať všetko a aj to som včera takmer nič nevypísala, takže to moje okienko bolo dosť mierne Laughing Laughing Laughing teda v porovnáni s tým, čo by bolo ak by som sa unúvala to aj vypísať všetko. ja proti mare ako takej nič nemám, ale dabing sa mi nepáči, nie som spokojná s tým, ako to prekladajú a to sa už proste nezmení. čo sa Sn týka, tak som strašný pedant a proste mi to vadí, keď to takto dokašlú. akože chápem, že niektorým to neva, lebo napr nemajú radi titulky a tak to preferujú s dabingom, no mne osobne to vadí strašne a preto pokiaľ niečo postrehnem a zapamätám si to, tak to aj napíšem. hoci je to len prkotina či drobnosť. mne to proste nedá.
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty21.08.08 22:34

Faith, nemyslím si, že sem chodia, pretože to nadabovali už pred pár mesiacmi a určite by to kvôli nám nemenili..to ani keby traktory padali, skôr si myslím, že to tentoraz prekladal niekto iný ako vtedy, niekto, kto má uši... Laughing
Jeeej, aj ty si si všimla toho Sama a Sammyho...a aj to hluché miesto..to ma proste dostalo, veď načo to vôbec dabujú, to už by potom bol z toho lepší nemý seriál..
Btw, ohľadom útoku na Markízu...ak máte niekto guľomet alebo tak, tak ja len skočím do okna a burn, Markíza, burn.. Supernatural na Markíze - Stránka 6 707500 Laughing
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty22.08.08 16:18

2 x 20:
No, bolo to slabé. Vadilo mi aj, že hudbu dávali strašne potichu a pritom tá umocňuje dojem z pozerania.
Tá teta Emy chýbala aj mne, aj keď som ju počula iba na Prime.
Toho somára a zasrana aj škoda spomínať.
A ten monológ na cintoríne bol podľa mňa hrozný. Supernatural na Markíze - Stránka 6 80513
Aj na Prime v češtine to malo viac šťavy ako na Mare v podaní toho Kobielského. Akoby hovoril o počasí. Keď som to videla, normálne som sa začala obávať toho, aký bude Kobielsky na konci ďalšej epky.

2 x 21:
Ja neviem, ale ja som úplne jasne počula ako raz povedali Ejva, potom Eva a potom zase Ejva. Asi ako sa im to hodilo. No
Koniec bol omnoho lepší, ako som sa obávala. Konečne zo seba Kobielsky vypotil aj dáke city, ktoré bolo aspoň počuť. A na konci našťastie nezavýjal "Sam-e!!" (v českej verzii), ale jednoducho "Sam!", takže to znelo celkom prirodzene a hodilo sa to k tomu ako otváral ústa Jensen.

Teraz neviem či sa mám poslednej časti, konkrétne toho monológu k mŕtvemu Sammymu báť, alebo sa aspoň trochu v kútiku duše tešiť. Tak či onak, poslednou časťou sa to na Mare končí a ja si môžem od úľavy vydýchnuť.
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty22.08.08 16:27

Já k tomuhle vemu dodám asi jen jediné - díky bohu za originál!!! Supernatural na Markíze - Stránka 6 214863

Ani Markíza ani Prima se v dabingu nepřetrhly, takže když je porovnáme, podle mě to vyjde nastejno... obě televize se s tím zrovna nepářou a pak je výsledek, jaký je. Rolling Eyes

K tomu 2x21 ... tam máte tedy kliku, že na konci zařve normálně SAM! ... Když jsem slyšela Jančíka, cítila jsem se, jako by mě polili studenou vodou... 602

Mám kamarádku, která se hrozně nerada dívá na filmy s titulkama a vždycky automaticky sáhne po dabingu... někdo to prostě tolik neřeší, ale já bych originál nikdy neměnila... ať už kvůli lepšímu zážitku a celkovému dojmu ze sledování, tak prostě z toho jednoduchého důvodu, že to originál je. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 6 Empty

Návrat hore Goto down

Supernatural na Markíze
Návrat hore 
Strana 6 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW
» ABC Supernatural
» 02x01 In My Time Of Dying
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural v TV-
Prejdi na: