|
| Supernatural na Markíze | |
|
+35inga funny Dzowika4 kaja666 janka410 Madlen lentilka SNlois cleo KACICKA bareness SkreechTina pipo LenkaX22 Weronička Chrystelle Ewis janicag Samabel Soniq Kacena222 Zizi sonca12 wiktoriano calla Kristine Ellen lenkka Sarinka CrazyD Anwiel Mystic Faith Kaja dion-fortune 39 posters | |
Autor | Správa |
---|
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 11:37 | |
| | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 11:40 | |
| |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| | | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 11:53 | |
| na AXN? tak to mi veľmi nepomôže, tú nechytám ale aspoň mám všetky časti v PC a v originály tak sa môžem na SN pozerať koľko chcem | |
| | | Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 11:54 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 12:16 | |
| heh no pozor ešte prichádza moje okienko včera som síce nezapisovala, ale tak zapamätala som si niečo no nepostrehla som, či to tu už bolo ale WIAWSNB bolo preložené ako Čo je, ale nemalo by byť.- hmm prečo ale a nie a? na začiatku viem, že Dean tam povie to moje obľúbené "freaking dzinie?" keď mu Sam povie, čo lovia a na markíze bolo len, že "lovíme džina" najviac ma pobavilo, keď sa Dean rozpráva so Samom po telefóne povie mu, že džin- tá príšera alebo tak niečo a na markíze bol, že džin=duch "Zmýlil som sa" namiesto "myslel som, že áno"- to ako Dean hovorí o tom ohni v ich dome keď sa potom rozprávajú o Johnovej smrti v origináli je "lepšie ako iné veci" na markíze len, lepšie akoby bol..." nedopovedané a mňa by fakt zaujímalo, že na čo tam mysleli "chýba mi náš dom." - v originály "len mi to tu chýbalo." "Počúvať vás je zábava."- v originály "robíte z učenia zábavu" "vlastne oni nie sú zlí."- v originály "možno nie sú naozaj zlí." "fajn, kde trčí?"- v originály "umieram túžbou ho vidieť." alebo tak nejako slangové narodky ma dostali "keby tu bol otec." "áno."- no ehm ehm tam malo byť niečo také, že "priala by som si, aby tu mohol byť otec." a Sam ma túšim len prikývnuť alebo povedať, že aj ja či čo. no a pri dialógu sama s deanom odznelo, že sa spolu mimo sviatkov nerozprávajú, tak v origináli bolo, že " ale mali by sme, si môj brat." na markíze dali len, že "si môj brat." ten zvyšok sa bohviekam podel no a potom, že carmen tam ešte povedala "nech už sa s tebou stalo čokoľvek, je to krásne." mala povedať, že " nech už sa s tebou stalo čokoľvek, páči sa mi to" ehm no bolo tam viac vecí, ale nejako som nezapisovala. viem, že aj to ako sa rozprával s otcom dean na tom cintoríne, tak mi tam niečo nesedelo... no a potom ako k nemu prichádzali všetci, tak tiež mi tam niečo chýbalo, ale tak to si už nepamätám. no strašne zlý zvuk má markíza občas. raz tam dean povie, že povedz mame, že ju ľúbim a ja by som mohla odprisahať, že povedal, povedz mame, že je mladá no tak akože sila no a AHBL- rozpútané peklobola čistá hrôza. akože počuť dabing andyho, avi, YEDa, Bobbyho a Asha v jednom diely bola moja smrť no k prekladu, akože polku dielu som nevnímala no viem, že kobielskeho sammy budem počuť ešte dlho v nočných morách to bolo niečo strašné a tie zvuky, čo zo seba vydával pri vízií no comment. viem, že tam ako jake hovorí samovi, že "neprežijeme, ale dôležité je, že oni veria." či niečo také, ale v origináli sa mi to páčilo viac, že nezáleží na tom, či my tomi veríme, ale na to, že oni áno." alebo proste niečo v tom zmysle a na markíze to bolo inak tiež ako sa Dean prihováral Samovi, tak mu tuším povedal, že podržím ťa alebo také niečo a tom som len pozerala že odkiaľ to nabrali,. to asi malo byť to I got you a na začiatku ako ave hovorí o tom, že jej snúbenec musí byť vydesený a andy sa ozvie, že ahoj, tiež vydesený, tak tam mal povedať, že tiež z toho bláznim alebo tak niečo. no a viem, že aj YED tam mal dobabrané tie repliky. ale tak to už neviem presné znenia som sa skôr sústredila na WIAWSNB. no dabing bol včera hrozný akože Sam ešte ako tak v prvom diely ušiel, ale potom no hrôza a Deana radšej ani nespomínam, lebo ma trafí niečo. inak to s tými civilastami a tak som si tiež všimla a som len pozerala, no heh | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 12:51 | |
| dion: ja som prestala vnímať pri WIAWSNB najskôr ma rozosmial ten duchaplný úvod - Televízia Markíza uvádza epizódu zo seriálu Hrozba z temnoty vždy mi to znie akoby mal začať nejaký horor. Napr. mlčanie jahniatok alebo niečo také, a potom to všetko pokašlú Úplne som sa rozrehotala, keď Dean držal v ruke otcovu fotku a vravel že otec hrá softball, a v originály už dávno otváral ústa, kým maríza zareagovala No a vrcholom včerajšej zábavy bolo toto: originál: Dean: Bitch. Sam: What are you calling me a bitch for? Dean: You're supposed to say jerk. Sam: What? Dean: {dissapointed} Nevermind. A Mara preložila Bitch ako somár a jerk ako zasran - ja som z nich nevládala 2x21 som radšej nepozerala, ale mám to nahraté, tak uvidím. | |
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 13:12 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 13:14 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 13:35 | |
| | |
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 13:37 | |
| Zizi: jj..tak to máš teda úúplnú pravdu ,pretože markíze už hadam nič nepomôže | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 13:39 | |
| |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 13:43 | |
| | |
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 13:50 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 14:00 | |
| | |
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 15:16 | |
| | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 15:26 | |
| | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 20:25 | |
| neviem, na co reagovat skor tak najskor Sarinka ta scena s tym Deanom a Samom, presne to som si aj ja vsimla, ale ked som to potom sledovala, tak neviem,ci som slepa, ale nic mi neslo... ale viem, ze Markiza toto zvykne robit, ze dabing vynecha ako s tym dzinom,ktory sa otocil na ticho...a ano, aj na zaciatkui raz prehodili Sammy namiesto Sam jasnovidci-médiá. spomínam si, na to som pozerala ako puk ale netusim,ci som to tam napisala, lebo som si nebola ista, ci to niekto takto nepreklada, ale som rada, ze si si to vsimla ja som bola prekvapena, ze konecne vyslovuje Avu spravne! mne normalne napadlo, ci oni nechodia smirovat na toto forum a potom "nenapadne" skusaju opravovat tie chybicky, aby sa na nich nepovedalo, ze beru peniaze za nieco,co ani poriadne nespravia Dion ja som si polovicu z tych chyb vsimla, ale minule sa tu rozputala debata o tom, ze vsetko sa neda prekladat od slova do slova a ze treba robit aj vynimky, takze uz taketo malickosti v dabingu (ktore nie su malickosti) nedavam potom, ked to tu pisem,aby si niekto nemyslel, ze som si zasadla na Markizu a mam potrebu ju privelmi buzerovat lebo poznam aj takych,co maju ten dabing radi... | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| | | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 20:30 | |
| ja neviem,ci by to DOD dostatocne pomohlo,lebo ako tak poznam Maru, ona sa tak lahko nepolepsi | |
| | | Anonymný Anonymný
| | | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 20:36 | |
| Faith: no tak jasné, že to potrebujú občas prispôsobiť, ale tak niektorí to nevideli v origináli a tak ja mám potrebu vypísať všetko a aj to som včera takmer nič nevypísala, takže to moje okienko bolo dosť mierne teda v porovnáni s tým, čo by bolo ak by som sa unúvala to aj vypísať všetko. ja proti mare ako takej nič nemám, ale dabing sa mi nepáči, nie som spokojná s tým, ako to prekladajú a to sa už proste nezmení. čo sa Sn týka, tak som strašný pedant a proste mi to vadí, keď to takto dokašlú. akože chápem, že niektorým to neva, lebo napr nemajú radi titulky a tak to preferujú s dabingom, no mne osobne to vadí strašne a preto pokiaľ niečo postrehnem a zapamätám si to, tak to aj napíšem. hoci je to len prkotina či drobnosť. mne to proste nedá. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.08.08 22:34 | |
| Faith, nemyslím si, že sem chodia, pretože to nadabovali už pred pár mesiacmi a určite by to kvôli nám nemenili..to ani keby traktory padali, skôr si myslím, že to tentoraz prekladal niekto iný ako vtedy, niekto, kto má uši... Jeeej, aj ty si si všimla toho Sama a Sammyho...a aj to hluché miesto..to ma proste dostalo, veď načo to vôbec dabujú, to už by potom bol z toho lepší nemý seriál.. Btw, ohľadom útoku na Markízu...ak máte niekto guľomet alebo tak, tak ja len skočím do okna a burn, Markíza, burn.. | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 22.08.08 16:18 | |
| 2 x 20: No, bolo to slabé. Vadilo mi aj, že hudbu dávali strašne potichu a pritom tá umocňuje dojem z pozerania. Tá teta Emy chýbala aj mne, aj keď som ju počula iba na Prime. Toho somára a zasrana aj škoda spomínať. A ten monológ na cintoríne bol podľa mňa hrozný. Aj na Prime v češtine to malo viac šťavy ako na Mare v podaní toho Kobielského. Akoby hovoril o počasí. Keď som to videla, normálne som sa začala obávať toho, aký bude Kobielsky na konci ďalšej epky. 2 x 21: Ja neviem, ale ja som úplne jasne počula ako raz povedali Ejva, potom Eva a potom zase Ejva. Asi ako sa im to hodilo. Koniec bol omnoho lepší, ako som sa obávala. Konečne zo seba Kobielsky vypotil aj dáke city, ktoré bolo aspoň počuť. A na konci našťastie nezavýjal "Sam-e!!" (v českej verzii), ale jednoducho "Sam!", takže to znelo celkom prirodzene a hodilo sa to k tomu ako otváral ústa Jensen. Teraz neviem či sa mám poslednej časti, konkrétne toho monológu k mŕtvemu Sammymu báť, alebo sa aspoň trochu v kútiku duše tešiť. Tak či onak, poslednou časťou sa to na Mare končí a ja si môžem od úľavy vydýchnuť. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 22.08.08 16:27 | |
| Já k tomuhle vemu dodám asi jen jediné - díky bohu za originál!!! Ani Markíza ani Prima se v dabingu nepřetrhly, takže když je porovnáme, podle mě to vyjde nastejno... obě televize se s tím zrovna nepářou a pak je výsledek, jaký je. K tomu 2x21 ... tam máte tedy kliku, že na konci zařve normálně SAM! ... Když jsem slyšela Jančíka, cítila jsem se, jako by mě polili studenou vodou... Mám kamarádku, která se hrozně nerada dívá na filmy s titulkama a vždycky automaticky sáhne po dabingu... někdo to prostě tolik neřeší, ale já bych originál nikdy neměnila... ať už kvůli lepšímu zážitku a celkovému dojmu ze sledování, tak prostě z toho jednoduchého důvodu, že to originál je. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze | |
| |
| | | | Supernatural na Markíze | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |