| Supernatural na Markíze | |
|
+35inga funny Dzowika4 kaja666 janka410 Madlen lentilka SNlois cleo KACICKA bareness SkreechTina pipo LenkaX22 Weronička Chrystelle Ewis janicag Samabel Soniq Kacena222 Zizi sonca12 wiktoriano calla Kristine Ellen lenkka Sarinka CrazyD Anwiel Mystic Faith Kaja dion-fortune 39 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| |
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 22.08.08 22:51 | |
| pozeram, ze mate problem s monologom na cintorine, ktory viedol Dean... tak som si pomyslela, ze to tu hodim. Takze som spravila kompletny prepis celej tej sceny. Takto to vyzeralo na Markize: Sú mŕtvi. Všetci, ktorých si zachránil, aj my dvaja so Samom. Všetci sú mŕtvi. A tá žena ma sleduje a neviem prečo. Nechápem. Neviem, čo ju so mnou spája. Cítim, akoby ma prenasledoval môj bývalý život. Akoby niekto nechcel,aby som bol šťastný. (Tu Dean v originali nic nehovoril, Markiza vsak spustila, teda pán Kobielsky) Viem, čo by si povedal. Teda nie ten, čo hral softball. "Choď uloviť džina. Poslal ťa sem, pošle ťa aj späť. Tvoje šťastie za ich životy. Nemáš na výber." Je tak? Ale prečo? Prečo práve ja mám zachrániť tých ľudí? Prečo ja mám byť ten hrdina? A čo oni? Mama nemá právo žiť svoj život? Sammy nemá právo oženiť sa? Prečo musíme všetko obetovať... (Tu to znelo nie ako otázka, ale iba ako "otec...") otec... )A tu som si nie istá, či povedal "Dobre" alebo "to je" Fakt nebolo rozumieť) ... Prepis originalu: All of them... Everyone that you saved, everyone Sammy and I saved... they´re all dead. And there´s this woman that´s haunting me. I don´t know why. I don´t know what the connection is. Not yes, anyway. It´s like my old life is coming after me or something, like it doesnt´t want me to be happy. Of course, I know what you´d say, "Go, hunt the jinn. It put you here. It can put you back. Your happiness or all those people´s lives.No contest." Right? But why? Why is it my job to save all these people? Why do I have to be some kind of hero? What about us, huh? What, mom´s not supposed to live her life? Sammy´s not supposed to get married? Why do we have to sacrifice everything, dad?It´s ...Yeah... Preklad prepisu originalu (pre tych, ktori anglicky velmi nerozumeju. Prekladala som ja, takže berte to s rezervou, je to len taky volny preklad... ): Všetci... Každý, koho si zachránil, koho sme ja a Sammy zachránili. Všetci sú mŕtvi. A je tu tá žena, ktorá ma prenasleduje. Neviem prečo. Neviem, aká je tu spojitosť. Aspoň nie zatiaľ. Je to akoby ma môj starý život prenasledoval (šiel po mne), alebo také niečo, akoby nechcel, aby som bol šťastný. Samozrejme, viem, čo by si povedal.No, nie ten ty, ktorý hral softball, ale ty by si povedal "Choď uloviť toho džina. Dostal ťa sem. Môže ťa dostať späť. Tvoje šťastie alebo životy všetkých tých ľudí. Niet o čom." Správne? Ale prečo? Prečo je mojou prácou tých ľudí zachrániť? Prečo musím byť akýmsi hrdinom? A čo my, huh? Čo, mama nemá nárok(môže byť aj právo) žiť svoj život? Sammy nemá nárok (tiež môže byť právo) oženiť sa? Prečo musíme všetko obetovať, otec? Je to... yeah... Toď vše z prepisu, ak by ste chceli ešte nieco, nie je problem, dokial moj dvd rekorder bude prehravat dvd, tak nie je co riesiť a este k tomu prepisu- akoze ja som pozerala vyvalena hrozne. Lebo ja som to minule robila tie chyby otocena chrbtom k telke a pozerala som na PC, kde mi bezali titulky a az teraz som si vsimla, ze Dean (alias Kobielsky) hovoril kedy chcel a vobec mu nejak nevadilo, ze Jensen otvara usta troska neskor... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 22.08.08 22:58 | |
| - citácia :
- Sú mŕtvi. Všetci, ktorých si zachránil, aj my dvaja so Samom.
toto mi tam prislo take akoby aj oni dvaja boli dead
Naposledy upravil LittleDevil dňa 22.08.08 23:05, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 22.08.08 23:04 | |
| Little devil tak to máš pravdu vážne to tak vyzerá. zato v originály je to jasné ako to myslel no čo už tá markíza | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 22.08.08 23:11 | |
| Na tom monológu na cintoríne ma ani tak netrápil ten preklad (už som si zvykla), ale dorazilo ma ako bez emócii daboval takú dojemnú chvíľu. Mala som chuť si zapchať uši, aby som netrpela ako pes. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 23.08.08 15:00 | |
| na 4 seriu sa tešíme všetci. a aj ja ma jensenov hlas lebo ten milujem. na neho nikdy nejaký dabing nebude dosť dobrý a slovenský či český už vôbec nie | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 24.08.08 20:10 | |
| No fajn, tak sem ráda, že sem byla na chatě a tohle sem neviděla. Co to mělo bejt???? Všechno co ste tu napsali, to je hrozný!!!! Já sem to snad ani neměla číst!!!!!! A to Sú mŕtvi. Všetci, ktorých si zachránil, aj my dvaja so Samom. je opravdu | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 24.08.08 20:59 | |
| Anwiel mas to ty ale stastie, ze si bola na chate ked to clovek cita, tak ho to nici,ale ked to clovek vidi,tak ho to vidi este viac | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 25.08.08 21:38 | |
| Neviete náhodou nič nové o tretej sérii na Markíze? Ako je mi jasné, že nebude, ale tak viete, istota je guľomet.. | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: .......... 26.08.08 2:20 | |
| Ja chcem aby bola, ale pri tej predstave ako by to pokazili | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 26.08.08 12:09 | |
| Presne...ze by sa prekonali? Hmmm, snivaj dalej Jana... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 20:37 | |
| okey,takze dnes posledna cast a ja som na nu fakt zvedava. dnes si dam extra zalezat na tych chybach a zbuzerujem aj za tu najmensiu dnes bola v uputavke (to co zvycajne, ked ukazuju,co bude vecer) ta scena,ked otvorili Pekelnu branu a ukazali aj Azazela.Som si vsimla, ze Markiza zvykne davat klucove sceny vzdy v uputavkach | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 20:46 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 20:49 | |
| no to teda urcite. Ked som videla, ze Ellen sa snazi opriet do niecoho a fuka jej to do vlasov, tak divakovi hned dojde, ze nieco urobili a v seriali uz ked to bude sledovat v noci uz nebudu taki prekvapeni a nebudu sa bat. No pani, fakt skvely napad | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 20:55 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 20:56 | |
| tak tomu verim ze tu scenu skazia ja to ani neplanujem radsej pozerat sak to si nenecham pokazit |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 21:01 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ....................... 27.08.08 21:38 | |
| Teším sa | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 21:46 | |
| takže dnes si to nemôžem nechať ujsť to bude zážitok zase jedine som rada že John tam nič nehovorí lebo na jeho scénu sa teším a nepokazia ju. a tú scénu ked je Dean pri mrtvom Samovi pokazia určite. niet nad originál | |
|
| |
janicag Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 21:46 | |
| Aj ja...slzicky pripravene aj vreckovky | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 22:09 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 22:16 | |
| no to mate fakt, ze tu scenu s Johnom nepokazia ale som si ista, ze tu scenu s Deanom sediacim pri Samovi pokazia. O tom niet pochyb, Zizi no jasnacka, o tom nepochybuj, zajtra tu budem mat velmi obsiahly koment o dnesnom vysielani a bude to velmi tvrde | |
|
| |
Anwiel Winchester
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 27.08.08 22:23 | |
| a pritom su to vyuceni herci | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze | |
| |
|