Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Supernatural na Markíze

Goto down 
+35
inga
funny
Dzowika4
kaja666
janka410
Madlen
lentilka
SNlois
cleo
KACICKA
bareness
SkreechTina
pipo
LenkaX22
Weronička
Chrystelle
Ewis
janicag
Samabel
Soniq
Kacena222
Zizi
sonca12
wiktoriano
calla
Kristine
Ellen
lenkka
Sarinka
CrazyD
Anwiel
Mystic
Faith
Kaja
dion-fortune
39 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: ..................   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty22.08.08 21:38

Podľa mna sami nevedeli čo s tou Evou robiť Laughing a jednoducho to hovorili ako keby mali horucí zemiak v ústach aby to diváci počuli tak ako sami chcu , teda alebo aby to vôbedz neboli počuli. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty22.08.08 22:51

pozeram, ze mate problem s monologom na cintorine, ktory viedol Dean... tak som si pomyslela, ze to tu hodim. Takze som spravila kompletny prepis celej tej sceny. Takto to vyzeralo na Markize:

Sú mŕtvi. Všetci, ktorých si zachránil, aj my dvaja so Samom. Všetci sú mŕtvi. A tá žena ma sleduje a neviem prečo. Nechápem. Neviem, čo ju so mnou spája. Cítim, akoby ma prenasledoval môj bývalý život. Akoby niekto nechcel,aby som bol šťastný. (Tu Dean v originali nic nehovoril, Markiza vsak spustila, teda pán Kobielsky) Viem, čo by si povedal. Teda nie ten, čo hral softball. "Choď uloviť džina. Poslal ťa sem, pošle ťa aj späť. Tvoje šťastie za ich životy. Nemáš na výber." Je tak? Ale prečo? Prečo práve ja mám zachrániť tých ľudí? Prečo ja mám byť ten hrdina? A čo oni? Mama nemá právo žiť svoj život? Sammy nemá právo oženiť sa? Prečo musíme všetko obetovať... (Tu to znelo nie ako otázka, ale iba ako "otec...") otec... )A tu som si nie istá, či povedal "Dobre" alebo "to je" Fakt nebolo rozumieť) ...

Prepis originalu:

All of them... Everyone that you saved, everyone Sammy and I saved... they´re all dead. And there´s this woman that´s haunting me. I don´t know why. I don´t know what the connection is. Not yes, anyway. It´s like my old life is coming after me or something, like it doesnt´t want me to be happy. Of course, I know what you´d say, "Go, hunt the jinn. It put you here. It can put you back. Your happiness or all those people´s lives.No contest." Right? But why? Why is it my job to save all these people? Why do I have to be some kind of hero? What about us, huh? What, mom´s not supposed to live her life? Sammy´s not supposed to get married? Why do we have to sacrifice everything, dad?It´s ...Yeah...

Preklad prepisu originalu (pre tych, ktori anglicky velmi nerozumeju. Prekladala som ja, takže berte to s rezervou, je to len taky volny preklad... 603 ):

Všetci... Každý, koho si zachránil, koho sme ja a Sammy zachránili. Všetci sú mŕtvi. A je tu tá žena, ktorá ma prenasleduje. Neviem prečo. Neviem, aká je tu spojitosť. Aspoň nie zatiaľ. Je to akoby ma môj starý život prenasledoval (šiel po mne), alebo také niečo, akoby nechcel, aby som bol šťastný. Samozrejme, viem, čo by si povedal.No, nie ten ty, ktorý hral softball, ale ty by si povedal "Choď uloviť toho džina. Dostal ťa sem. Môže ťa dostať späť. Tvoje šťastie alebo životy všetkých tých ľudí. Niet o čom." Správne? Ale prečo? Prečo je mojou prácou tých ľudí zachrániť? Prečo musím byť akýmsi hrdinom? A čo my, huh? Čo, mama nemá nárok(môže byť aj právo) žiť svoj život? Sammy nemá nárok (tiež môže byť právo) oženiť sa? Prečo musíme všetko obetovať, otec? Je to... yeah...

Toď vše z prepisu, ak by ste chceli ešte nieco, nie je problem, dokial moj dvd rekorder bude prehravat dvd, tak nie je co riesiť Laughing
a este k tomu prepisu- akoze ja som pozerala vyvalena hrozne. Lebo ja som to minule robila tie chyby otocena chrbtom k telke a pozerala som na PC, kde mi bezali titulky a az teraz som si vsimla, ze Dean (alias Kobielsky) hovoril kedy chcel a vobec mu nejak nevadilo, ze Jensen otvara usta troska neskor... Suspect
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty22.08.08 22:58

citácia :
Sú mŕtvi. Všetci, ktorých si zachránil, aj my dvaja so Samom.
toto mi tam prislo take akoby aj oni dvaja boli dead Supernatural na Markíze - Stránka 7 71174

Naposledy upravil LittleDevil dňa 22.08.08 23:05, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty22.08.08 23:04

Little devil tak to máš pravdu vážne to tak vyzerá. zato v originály je to jasné ako to myslel no čo už tá markíza Supernatural na Markíze - Stránka 7 999804
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty22.08.08 23:11

Na tom monológu na cintoríne ma ani tak netrápil ten preklad (už som si zvykla), ale dorazilo ma ako bez emócii daboval takú dojemnú chvíľu. Mala som chuť si zapchať uši, aby som netrpela ako pes.
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty23.08.08 14:25

Fakt ten dabing na Markíze stojí za... Evil or Very Mad Český je trochu lepší, preto som si stiahla prve dve serie v CZE. Rozumieť rozumiem po ENG, ale nikdy som sa anglinu neučila v škole, to len zo sledovania seriálov Laughing Ale keď to už človek má v TV ("aj keď v úžasnom čase" Rolling Eyes ), tak prečo si to nepozrieť...čo už s nimi idiotmi.. Pozerám so aj s dabingom preto, keď niečomu nerozumiem, tak to mám preložené, ale ako vidím aj s tým prekladom sa veľmi "narobili". Tretiu sériu som videla v ENG, niet nad originál...už si ani titulky nedávam, lebo nestíham čítať aj sledovať Laughing Laughing Teším sa na 4.sériu a najmä na Jensenov hlások 702 Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty23.08.08 15:00

na 4 seriu sa tešíme všetci. a aj ja ma jensenov hlas lebo ten milujem. na neho nikdy nejaký dabing nebude dosť dobrý a slovenský či český už vôbec nie
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty24.08.08 20:10

No fajn, tak sem ráda, že sem byla na chatě a tohle sem neviděla. Co to mělo bejt???? Všechno co ste tu napsali, to je hrozný!!!! Já sem to snad ani neměla číst!!!!!!

A to Sú mŕtvi. Všetci, ktorých si zachránil, aj my dvaja so Samom. je opravdu Supernatural na Markíze - Stránka 7 555452 Supernatural na Markíze - Stránka 7 555452 Supernatural na Markíze - Stránka 7 555452 Supernatural na Markíze - Stránka 7 555452
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty24.08.08 20:59

Anwiel mas to ty ale stastie, ze si bola na chate Wink ked to clovek cita, tak ho to nici,ale ked to clovek vidi,tak ho to vidi este viac Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty25.08.08 21:38

Neviete náhodou nič nové o tretej sérii na Markíze? Ako je mi jasné, že nebude, ale tak viete, istota je guľomet.. Supernatural na Markíze - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

OdoslaťPredmet: ..........   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty26.08.08 2:20

Ja chcem aby bola, ale pri tej predstave ako by to pokazili Laughing
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty26.08.08 12:09

Presne...ze by sa prekonali? Hmmm, snivaj dalej Jana... Laughing
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 20:37

okey,takze dnes posledna cast a ja som na nu fakt zvedava. dnes si dam extra zalezat na tych chybach a zbuzerujem aj za tu najmensiu 603
dnes bola v uputavke (to co zvycajne, ked ukazuju,co bude vecer) ta scena,ked otvorili Pekelnu branu a ukazali aj Azazela.Som si vsimla, ze Markiza zvykne davat klucove sceny vzdy v uputavkach confused
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 20:46

to tam naizaj bolo? affraid affraid to vieš asi preto aby si potom nebola prekvapena čo sa stane Supernatural na Markíze - Stránka 7 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 7 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 7 99937
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 20:49

no to teda urcite. Ked som videla, ze Ellen sa snazi opriet do niecoho a fuka jej to do vlasov, tak divakovi hned dojde, ze nieco urobili a v seriali uz ked to bude sledovat v noci uz nebudu taki prekvapeni a nebudu sa bat. No pani, fakt skvely napad Suspect
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 20:55

Oni sou normálně vymaštěný hovada!!!! Dneska se budu určitě koukat a tentokrát se na to budu i soustředit!!! Jestli skazej (čož je pravděpodobný) tu scénu, kdy sedí Dean u Sama, tak je normálně pudu zabít!!!!! Supernatural na Markíze - Stránka 7 332617 Supernatural na Markíze - Stránka 7 332617 Supernatural na Markíze - Stránka 7 332617 Supernatural na Markíze - Stránka 7 332617 Supernatural na Markíze - Stránka 7 332617 Supernatural na Markíze - Stránka 7 332617 Supernatural na Markíze - Stránka 7 332617
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 20:56

tak tomu verim ze tu scenu skazia Suspect ja to ani neplanujem radsej pozerat sak to si nenecham pokazit Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 21:01

Jééjo, dneska je SN...Budem sa kukať..Sa tešíím.No len v slovenčine je to dosť suché...Supernatural na Markíze - Stránka 7 11674 Supernatural na Markíze - Stránka 7 11674..Mne sa to viacej páči v češtine, lebo tam majú skvelé hlasy..No aj by som to chcela pozarawať po anglicky, ale problém je v tom že ju moc dobre neviem..Supernatural na Markíze - Stránka 7 199226 Supernatural na Markíze - Stránka 7 199226..a dneska bude smútna časť..Budem asi plakať...Supernatural na Markíze - Stránka 7 80513 Supernatural na Markíze - Stránka 7 80513 Supernatural na Markíze - Stránka 7 80513...
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

OdoslaťPredmet: .......................   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 21:38

Teším sa 704
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 21:46

takže dnes si to nemôžem nechať ujsť to bude zážitok zase affraid jedine som rada že John tam nič nehovorí lebo na jeho scénu sa teším a nepokazia ju. a tú scénu ked je Dean pri mrtvom Samovi pokazia určite. niet nad originál
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 21:46

Aj ja...slzicky pripravene aj vreckovky Supernatural na Markíze - Stránka 7 71416
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 22:09

Dnes to asi nezvládnem. Po takom Bad Day aký som dnes mala (prežila som, aj keď ešte zostávajú 2 hodiny do polnoci) to nezvládnem pozerať. Zachvíľu to zalomím do ríše snov - ale tak nahrávam samozrejme a viem, že tuná Faith alebo dion sem zajtra hodia koment, takže táto myšlienka ma upokojuje 702 702 603 603 Supernatural na Markíze - Stránka 7 348507
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 22:16

no to mate fakt, ze tu scenu s Johnom nepokazia ale som si ista, ze tu scenu s Deanom sediacim pri Samovi pokazia. O tom niet pochyb,
Zizi no jasnacka, o tom nepochybuj, zajtra tu budem mat velmi obsiahly koment o dnesnom vysielani a bude to velmi tvrde Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 22:18

Přesně tak, ty co to dabujou neuměj pořádně vyjádřit emoce. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty27.08.08 22:23

a pritom su to vyuceni herci Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

Supernatural na Markíze
Návrat hore 
Strana 7 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW
» ABC Supernatural
» 02x01 In My Time Of Dying
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural v TV-
Prejdi na: