| Supernatural na Markíze | |
|
+35inga funny Dzowika4 kaja666 janka410 Madlen lentilka SNlois cleo KACICKA bareness SkreechTina pipo LenkaX22 Weronička Chrystelle Ewis janicag Samabel Soniq Kacena222 Zizi sonca12 wiktoriano calla Kristine Ellen lenkka Sarinka CrazyD Anwiel Mystic Faith Kaja dion-fortune 39 posters |
|
Autor | Správa |
---|
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 0:31 | |
| sa mi zda ze tam na zaciatku bol dany ten Džin ?? nebol ten az v tretej serke??? | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 0:35 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 0:53 | |
| Ja to vzdávam, dámy...mňa to normálne nudí... No to jo, Faith, "Čo mám robiť, dopekla."... A sa to len mne zdalo, alebo Bobby namiesto "vieš, kde budem", povedal "vieš, kde budeš"...ja som asi hluchá alebo čo...a to, že to "pos...l som to", preložili ako "na celej čiare"..lol..inak tá ich "dlhá cesta" ma vždy dostane, ako sorry, ale to ten prekladateľ nepozná výraz "so far"... Jediné, za čo som rada, že to s tým peklom nepokašlali ako Prima, oni tam mali niečo divné, že s tým otcom v pekle a ako sa bude Sam cítiť, keď to zistí, takže aspoň tak....viac si nespomeniem, teším sa na reporty zo zvyšku...brú... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 0:55 | |
| Tak to já už to vydržim až di konce, když už se na to koukam, ale trpim tu úplně neskutečně!!! | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 0:59 | |
| reklama Sarinka no, ja nekomentujem, to jak to zakrical... amen tma. Som sa zlakla, ze to fakt povedal, ja som totiz polovicu nedavala pozor,ale pretocila som dvd a povedal "vies, kde budem" inak ja som polovicu veci pocula trosku divne... uvidime zajtra... to "na celej ciare" som postrehla a ja len WTF??? ja som tiez prekvapena z toho "so far" ved to sme sa ucilihned na zaciatku v skole ja som na Prime nevidela (asi chvalabohu) takze ale tak zajtra to bude brutal. bru noc Sarinka a krasne sny nie o dabingu na Mare Anwiel hovor mi o utrpeni. sak to je daco hrozne... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 1:05 | |
| Já už to nesnesu, ale stejně se na to koukam, já sem divná!!! No, ještěže v týhle části John nemluví, protože když slyšim předabovanej ten úchvatně nádhernej hlas, co má Jeff, tak zabíjim. | |
|
| |
Faith Winchester
| |
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 1:13 | |
| No sice se teď vážně hodně unavená, ale hned si musim jít pustit originál, jinak asi umřu. Aspoň ty hlavní scény!!! | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 1:14 | |
| tak ja ani za nic. ja uz umrieram,idem spat | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 1:14 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 1:16 | |
| Taky sem koukala, že to tam dali. Na mare to moc nevnímam, ale co se týče Primy, tak tam ty nadávky nedávali nikdy. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 1:19 | |
| | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 1:40 | |
| Tak, toto posledné utrpenie TV Markízy bola sila. Ja som sa rehotala na tých najnevhodnejších miestach... Keď Bobby Deanovi hovoril, že by nemal zostať sám, že prichádza niečo veľké, možno svet skončí, Dean skríkol: "Tak nech skončí!" takou fistulou, akoby mu priškripli vajcia. Vtedy som sa začala báť. Potom prišla tá Naj scéna. Začalo sa to celkom dobre, ale keď prišlo k tomu ako sa Dean Samovi ospravedlňuje, všetko išlo dolu kopcom. Akoby to mal na háku. Neregistrovala som úplne všetko, lebo mi vždy dlho trvalo, kým som sa utíšila a prestala sa chechtať. Nakoniec ma asi dorazila scéna, keď Dean obzeral Samuellov kolt: Dean: "Keď ho démon dal Jakovi, tak možno!" (dôraz na možno a koniec vety ..... Krátko na to prišla scéna keď YED odhodil Deana, ktorý zajačal: "Ááááááááááááá...hej." To "hej" bolo keď Dean dopadol na náhrobok a udrel si hlavu. Utíšila som sa, až keď ich otec opäť zmizol, takže mi ušla dojemná scéna medzi Johnom, Deanom a Samom. Proste celá táto časť bola ako kolotočová dráha, raz nuda a raz hurónsky smiech. Kobielsky mal zase svoj deň, asi na neho prišla ďalšia puberta, pretože občas mutoval a hlas mu tak preskakoval, že som si hneď spomenula, ako ho Zizi označila za postihnutého. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 1:55 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 8:58 | |
| ewis asi všetci čo sa tu teraz rehocú alebo nadávajú - citácia :
- Dean skríkol: "Tak nech skončí!" takou fistulou, akoby mu priškripli vajcia.
božr dievča am na to chodíš? ja nebudem veľmi komentovať, lebo som nemala možnosť vidieť originál. Chýbali mi tam emócie, predsa len človek sa len pozrie na jensena a vidí emócie, ale neodrážajú sa mu v hlase (v hlase dabléra) tak má z toho divný pocit. Ale zase bola Ďaleká cesta.... | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 9:18 | |
| nooo ja sa k vam pridavam,tuto cas mam najradsej,ale tak na markize som nemala odvahu sa na to pozerat,lebo by mi tuto skvelu cast len znechutili .. ved ten dabing urcite stal za..... | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 9:25 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 9:32 | |
| presne, ziadne city, emocie, proste nic, nadabovany serial nema nic spolocne s originalom,lebo original je uplne o niecom inom, na markize mam casto pocit,ze pozeram novy serial | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 9:34 | |
| No tak toto si vystihla..Aj ja mám ten pocit...a ešte také hrózne hlasy im dali ...No niečo strašného... | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 9:41 | |
| Ty jejich mutace mě tam vždycky strašně rozesmáli. Teda, kdybych bryla vážně to co sem sledovala, tak bych to asi nepřežila, ale když se to člověk snaží brát s humorem, tak se to tak nějak přežít dá. No, ale co viděla sem svojí srdcovku, John tam naštěstí vůbec nemluvil a pěkně sem si poplakala u originálu, co sem si pustila potom. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 9:44 | |
| Já z těch vašich nočních komentářů nemůžu. Úplně živě si dokážu představit, co jste při tom prožívaly. Už se těším, až mi to Janka doveze a mrknu na to taky. Tedy celý díl bych neutáhla, ale přetočím si ty největší perly. Ellen, ten tvůj report nemá chybu. - Ellen napísal:
- - Dean skríkol: "Tak nech skončí!" takou fistulou, akoby mu priškripli vajcia.
- ... všetko išlo dolu kopcom. Akoby to mal na háku.
- Neregistrovala som úplne všetko, lebo mi vždy dlho trvalo, kým som sa utíšila a prestala sa chechtať.
- Krátko na to prišla scéna keď YED odhodil Deana, ktorý zajačal: "Ááááááááááááá...hej."
- Proste celá táto časť bola ako kolotočová dráha, raz nuda a raz hurónsky smiech.
- Kobielsky mal zase svoj deň, asi na neho prišla ďalšia puberta, pretože občas mutoval | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 9:53 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 10:01 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze | |
| |
|
| |
| Supernatural na Markíze | |
|