Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Supernatural na Markíze

Goto down 
+35
inga
funny
Dzowika4
kaja666
janka410
Madlen
lentilka
SNlois
cleo
KACICKA
bareness
SkreechTina
pipo
LenkaX22
Weronička
Chrystelle
Ewis
janicag
Samabel
Soniq
Kacena222
Zizi
sonca12
wiktoriano
calla
Kristine
Ellen
lenkka
Sarinka
CrazyD
Anwiel
Mystic
Faith
Kaja
dion-fortune
39 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 10:15

Calla a ellen : No to máte obidve prawdu...Ten ivh dabing je strašný..Po česky je to podľa mňa aspoň, lepšie lebo sa tam dá viacej zasmiať ako po slovensky...A v českom dabingu majú aspň krajšie hlasy...
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 10:16

no ten rozhovor s Jakeom bol fakt trocha blbo preložený. Ja som to veľmi nevnímala, lebo to som ešte rozdýchavala to predtým, ale viem, že tam tak divne k Jakeovi rozprával... Tuším, že tam aj čosi vypustili Suspect

Ale inak ma ešte dorazila na začiatku, že Jensenovo I´m fine bolo preložené ako nemám chuť a to dokonca 2krát Laughing Laughing Laughing vôbec tam nedali to, že Povedal som, že som fajn

inak neviem či aj vy ste mali ten pocit, ale job=úloha ma neskutočne iritoval Supernatural na Markíze - Stránka 10 555452 vôbec mi to tam nesedelo. Ja viem, že ono je v podstate správny preklad, ale mne to prišlo také blbé...

ale inak YED mal všetky repliky nejako dodrbané... aj tam ako sa rozprával s Deanom tak namiesto červenej pásky povedal byrokracia a podobne... No a ako Jake presviedčal aby šiel otvoriť tú bránu... no neviem, ale hrôza.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 10:53

bozinku ked tu citam vase komenty tak neviem na jednej strane som spravila dobre ze som radsej isla spat ale na druhej mi tusim usla paradna komedia Supernatural na Markíze - Stránka 10 202744 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 11:23

spisovanie chyb v tejto casti mi trvalo hrozne dlho 603
takze:
tu nasu daleku cestu uz ani komentovat netreba Supernatural na Markíze - Stránka 10 518608
tu uz to spominala Dion,ale tak "No, thanks, I´m fine" - Nemám chuť
"You should eat something"- Musíš jesť
"I said I´m fine"- Nemám chuť
"Well congratulations Jake, you´re it. Last man standing. The american idol." - Musím ti zablahoželať Jake, si to ty. Posledný zostáva. American idol vypadlo, už išiel rovno na tu repliku s tym konom.
o pekle "Been there-done that" - V pekle som už bol...
"All part of the beauty pageant" - Bolo to v rámci tej súťaže confused
"Oh, I got a laundry list od tasty things for you"- Mám pre teba celý zoznam delikates
Hunt you down- nájdem si ťa/ pokiaľ viem, tak je to skôr vypátrať, vysledovať, ale nájsť to isto nie je 603
oni vyslovovali "neblufujem" normlane "neblUfujem" nie "neblafujem" Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745
okey. cely prepis rozhovoru Deana,pretoze som... z toho bola troska mimo:
"Keď sme boli malí. Nemal si viac než 5 rokov. začal si sa ma vypytovať: "Prečo nemáme mamu? Prečo stále cestujeme? Kde je otec? Zmizol aj na niekoľko dní." Prosil som ťa "Prestaň s tým Sammy,, nechceš to vedieť." Chcel som ti predĺžiť detstvo. Aspoň o trochu dlhšie. Vždy som sa staral o tvoju bezpečnosť. Otec mi to ani nemusel hovoriť. Vždy to bola moja úloha. Akokeby som mal jedinú úlohu. A zlyhal som. Na celej čiare. Je mi to ľúto. To som celý ja. Vždy sklamem ľudí, ktorých mám rád. Sklamal som otca. A teraz sklamem aj teba. Ako? Ako s tým mám žiť? Čo mám robiť? Sammy? Čo mám urobiť? Čo mám robiť, DOPEKLA??"

v originali:
"You know, when we were little, you couldn´t have been more than 5, you just started asking questions. "How come we didn´t have a mom? Why do we alway have to move around? Where´d dad go when he´d take off for days at a time?" I remember I begged you "quit asking Sammy. Man, you don´t want to know". I just wanted you to be a kid just for a little bit longer. I always tried to protect you... keep you safe. Dad didn´t even have to tell me. It was my responsibility, yo know? It´s like I had one job. I had one job. And I screwed it up. I blew it. And for that, I´m sorry. I guess, that´s what I do. I let down down the people I love. I let dad down. And now I guess I´m just suppose to let you down, too. How can I? How am I supposed to live with that? What am I suppose to do? Sammy. God. What am I supposed to do? What am I supposed to do??"

z križovatky:
"Easy sugar" = tichšie Suspect
"It´s so, so good to see you" - rada ťa znovu vidím
"That´s too sweet" = to je dobré
"Bring Sam back" oživiť Sama
"First of all, quit groveling"= neponižuj sa
"Needy guys are such a turn off" = takí chlapi sa mi bridia
Keď sa vrátili k Bobbymu so živým Samom, Dean povie " And we´re back in it now" na Mare "Pustime sa do toho znovu"
na markíze je "yeah" ako "hneď"
"You stupid ass" = "Dean, ty hlupák"
"I couldn´t let him die, Bobby. I couldn´t." = Nemohol zomrieť Bobby, nemohol.
"Whiskey now, if you don´t mind"= A teraz whiskey na zapitie.
"A boy shouldn´t play with daddy´s guns"= To nie je hračka pre deti
"red tape"= byrokracia
"pretty cold" = surové a chladnokrvné
"Pure Sammy"= "Tvoj Sammy
"Well, check that off the to-do list"= Toto si môžeme odškrtnúť... Neviem no, podľa mňa tam mohli ešte niečo dodať,lebo toto vyznelo, že si to môžu odšrknúť zo zápalky...
to som pozerala, keď Dean povedal "ty skur*** hajzel" affraid affraid affraid affraid tak sukin syn nedaju,ale toto hej Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745
"You know, when Jake saw me, it was like he saw a ghost"= "Jake si o mne myslel, že som duch"....
potom Sam ešte mal povedať, že "Počul si ho Dean, povedal, že ma zabil" a na Mare "Počul si ho Dean, on ma zabil"
trefa: "You´re my big brother. There´s nothing I wouldn´t do for you" = "Si môj brat a je mi jedno, čo si to bude vyžadovať. Ale z tohto ťa dostanem" teraz neviem...mám sa smiať, či plakať?
a nakoniec: "Well, then" = braček Supernatural na Markíze - Stránka 10 999804

no, čo už. To najlepšie na koniec, nie? Markiza si proste dala zalezat...
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 11:29

tak ten tvoj report bol super Faith Supernatural na Markíze - Stránka 10 214863 Supernatural na Markíze - Stránka 10 214863 Supernatural na Markíze - Stránka 10 214863 ja stále žasnem nad tým ako to vedia dodrbať. za to by im normálne mali udeliť cenu Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 11:31

to by chcelo nejakeho Toma za dabing alebo co Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 a este by boli aj hrdi Supernatural na Markíze - Stránka 10 71174 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745
Návrat hore Goto down
LenkaX22
Winchester
Winchester
LenkaX22

Počet príspevkov : 1639
Nálada : look at me.... i´m happy :D
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 11:35

paaaaani Faith affraid aky skvely report!!! 704 704
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 11:38

Sarinka napísal:
Jediné, za čo som rada, že to s tým peklom nepokašlali ako Prima, oni tam mali niečo divné, že s tým otcom v pekle a ako sa bude Sam cítiť, keď to zistí, takže aspoň tak....viac si nespomeniem, teším sa na reporty zo zvyšku...brú... Sleep
Tak toto si pamätám oni to tam troška pobobkovali a myslela som si, že sa mi to len zdalo, tak som rada, že to vtedy zaregistroval aj niekto iný

Späť k Mare: Ja tú časť mám nahratú a dnes si ju pozriem. Elen ten tvoj príspevok ma skoro zabil Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937
všetkým vám ďakujem na upozornenie, že táto časť je životu nebezpečná z prebytku vtipných replík Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937

Faith:
Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Ďakujem za tvoj koment. Ja sa tu rehocem jak šialená. Tá Mara teda včera opäť perlila. Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 11:41

no , ja suhlasim, ze by mali dostat nejake ocenenie,potom by im mozno konecne tuklo scratch ale najlepsie by bolo, kebyze ked budu odkupovat tu tretiu serku a robit preklad, tak nech vyhodia toho Michala a najskor nech si overia,ci dotycny vie prekladat, nie ze budu davat zasa velke prachy za nic. ja fakt tu markizu nepochopim Supernatural na Markíze - Stránka 10 202744
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 11:46

Nechápu tu, nejlepší titulky sou stejně od fans. Klidně by si mohli najmout někoho, kdo je dělá a ten překlad by měli perfektní. Chápu, že to pak musej nějak doladit, aby se ti dabéři trefili, ale aby úplně měnili text!!! Supernatural na Markíze - Stránka 10 71174 Supernatural na Markíze - Stránka 10 71174
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 11:48

co menili text,ale menit kontext vety,ci otazky, zmenit totalne uplnu pointu,tak to uz je na kazdeho vela
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 12:02

Faith napísal:

"I couldn´t let him die, Bobby. I couldn´t." = Nemohol zomrieť Bobby, nemohol.
a nakoniec: "Well, then" = braček Supernatural na Markíze - Stránka 10 999804

Diky Faith, toto ^^ ma fakt dostalo, "cisty doslovny preklad" Supernatural na Markíze - Stránka 10 868694 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 12:04

janicag: ved ista nemenovana televizia (Markiza Supernatural na Markíze - Stránka 10 812801 ) preklada iba doslovne...ajked neviem ci to prekladali SN Supernatural na Markíze - Stránka 10 999804 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 12:13

Faith skvelý report... Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 to stou páskou ma dostalo...na to som sa tesila a oni nic... Supernatural na Markíze - Stránka 10 80513 Supernatural na Markíze - Stránka 10 80513
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 12:16

tak ja už ani neviem čo napísať lebo všetko čo mi vadilo tu už bolo napísané. ale skrátka to bola strašné. na začiatku ked Bobby prišiel za deanom tak som a musela smiať a pritom som si myslela že by som skôr mala plakať. ale v tom dabingu to bolo vážne smiešne, to ja bysom to nadabovala lepšie a to nie som nejaká herečka Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 len to by lepšie zvládol každy. a ten sku... hajzel mi hned napadlo že sa to dalo povedať aj slušnejšie. v iných filmoch stále počuem sukyn syn a tu kde by sa to hodilo najlepšie to nepovedia nikdy Supernatural na Markíze - Stránka 10 999804
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Mystic
Pocestný duch
Pocestný duch
Mystic

Počet príspevkov : 148
Registration date : 24.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 12:29

Anwiel napísal:
Nechápu tu, nejlepší titulky sou stejně od fans. Klidně by si mohli najmout někoho, kdo je dělá a ten překlad by měli perfektní.
neviem ci niekto poznate, ale takto to urobila STV pri dabingu tretej serie Battlestar Galacticy. Proste mali svojho prekladatela, ale ten sa (asi z osobnej iniciativy, neviem, do presnych detailov nie som zasvätena) skontaktoval s chalanom co uz roky tento serial titulkoval a spolupracoval s nim. Meno toho chalana bolo potom aj uvedene v odbornej spolupraci. Tiež si myslím, že na dabing seriálu (hlavne sci-fi a fantasy) by studia mohli najimat alebo aspon konzultovat s fanusikmi, ktory sa v danej problematike vyznaju. Vyhli by sa podobnym traposinam ako predvadzaju teraz
Návrat hore Goto down
http://www.mysterygirl.xf.cz
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 12:43

Někdo by jim to měl říct, aby věděli, jakej názor máme na jejich "překlad"
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 16:43

no tak vidím, že som včera "prišla o veľa" Suspect Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 no ja z tých vašich komentárov normálne nemôžem Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 fakt mi je skoro až ľúto, že som to nepozerala...ale bola som u kamošky a nechcela som riskovať, že by som jej niečo zničila tresknutím o stenu 603 Supernatural na Markíze - Stránka 10 886945 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745
ale Mara sa zase predviedla... Supernatural na Markíze - Stránka 10 202744 Supernatural na Markíze - Stránka 10 202744 Supernatural na Markíze - Stránka 10 202744 tiež nechápem, prečo sa s niekým neporadia, s niekým kto rozumie o čom SN je Supernatural na Markíze - Stránka 10 202744 Supernatural na Markíze - Stránka 10 202744 Supernatural na Markíze - Stránka 10 71174
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 16:46

Já hlavně nechápu proč ty dabéři Deana a Bobbyho sem tam mluvili jako kdyby jim někdo drtil koule! Supernatural na Markíze - Stránka 10 71174 Supernatural na Markíze - Stránka 10 71174 Supernatural na Markíze - Stránka 10 71174 Omlouvam se, za ten výraz, ale fakt mi to tak připadalo.
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 17:24

Mystic to fakt?? to som nevedela. tak z nich by si mohla brat Mara priklad.
Anwiel no to hej,ked vtedy prebehol tomu Kobielskemu hlas z takeho normalneho do takej nizkej polohy,tak som len pozerala, ci mutuje ci co. Ale faktom je, ze vcera to bolo hrozitansky hrozne
Návrat hore Goto down
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 19:14

Mystic, Anwiel, Faith : podotýkam že aj ja s vami plne súhlasím...majú tam srašne hlasy...Škoda aj o tom hovoriť....No ale aj tak ma viacej zaujala ta časť ako ich hlasy...No a dúfam že budú dávať na Markíze aj tretiu sériu. !!!Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: .............   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 21:50

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Tak som nemohla z vašich komentov Laughing

Proste toto ked čítam to je za 10 komedii na deň, Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937

Faith,Dakujeme za opravy chýb a za report Supernatural na Markíze - Stránka 10 328356

Horšie to ani nemohlo byť preložené Markizou. Asi si povedali že ta posledná časť musí byť vynimočná Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 a pripravili pre divákov peknu zmäs výmyslov. Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 Ja som to pozerala najprv som sa zľakla Bobbyho hlasu, myslela som si že zmenili a dali mu ineho nahovoriť jeho hlas. Ale potom som prišla na to že niejako mutuje a bude to v tom Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 to isté Kobielský Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 , bože až bolo zle to počúvať ako mu preskakuje hlas, akým Supernatural na Markíze - Stránka 10 316745 tonom to dabuje, proste take zveličovanie. Fakt Hroza. Žltooký demon, jeho dabing som ešte mohla , pri ňom sa mi zdao že sa ten čo to dabuje oveľa viac snaží, proste take bol to sice taký atypický hlas ale to hranie mi sedelo, neviem prečo Laughing oproti Kobielskemu a spol. doors

A to je pekne to o čom píšete, že sa Tv obrátila na fanušika zaoberajuceho sa takouto tvorbou, ale pozor to bola STV, Markíze sa take niečo nemôže stať oni su veľavažení a na take niečo by sa neponížili Suspect Suspect a preto to aj tak vyzerá.

Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Niekedy mám pocit že oni si pridu do študia , ako im príde si to dabuju, pritom ešte stihnu aj obedovať Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 preto im nerozumieť čo hovoria, určite sa aj prechádzaju pri tom a neviem čo ešte všetko robia, ale dabing to určite nie je Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 .
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 22:01

No bay tak som prebehla tie vaše reporty Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 Supernatural na Markíze - Stránka 10 99937 a som rada že som to teda nevidela aj keď som chchel arobotka nepustila amusela som ist spať. Ale zizinahravala takže opzriem.
Oni skazili aj tu scenu pri tej posteli? ja ich asi Supernatural na Markíze - Stránka 10 812801 Supernatural na Markíze - Stránka 10 812801 Supernatural na Markíze - Stránka 10 812801 Bože ten Kobielsky by prestal brat tie antidepresiva. Však on neni normalny však taka smutna scena a snim to nepohlo? Je divný Supernatural na Markíze - Stránka 10 71174 Supernatural na Markíze - Stránka 10 71174 Supernatural na Markíze - Stránka 10 71174
Návrat hore Goto down
Mystic
Pocestný duch
Pocestný duch
Mystic

Počet príspevkov : 148
Registration date : 24.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty28.08.08 23:44

Faith je to tak a myslim ze stv dobre spravila, pretoze bsg je celkom oblubena v sci-fi kruhoch... podla mna by sa kazdy serial ktory ma silnu fanusikovsku zakladnu, mal dabovat s pomocou odbornikov. pri doktorskych serialoch su to doktori. pri fantasy, mystery a sci-fi zanri su to fanusikovia.
Návrat hore Goto down
http://www.mysterygirl.xf.cz
pipo
Pocestný duch
Pocestný duch
pipo

Počet príspevkov : 73
Registration date : 05.09.2008

OdoslaťPredmet: Markíza   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty05.09.08 21:26

Ahojte, tento seriál je naj aký som kedy videl, chcel by som sa spýtať, nebudú 3.seriu vysielať na markíze? Supernatural na Markíze - Stránka 10 71416
Návrat hore Goto down
http://lucenec-cs.ic.cz/index.php
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Markíze   Supernatural na Markíze - Stránka 10 Empty

Návrat hore Goto down

Supernatural na Markíze
Návrat hore 
Strana 10 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW
» ABC Supernatural
» 02x01 In My Time Of Dying
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural v TV-
Prejdi na: