| Supernatural na Markíze | |
|
+35inga funny Dzowika4 kaja666 janka410 Madlen lentilka SNlois cleo KACICKA bareness SkreechTina pipo LenkaX22 Weronička Chrystelle Ewis janicag Samabel Soniq Kacena222 Zizi sonca12 wiktoriano calla Kristine Ellen lenkka Sarinka CrazyD Anwiel Mystic Faith Kaja dion-fortune 39 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 10:15 | |
| Calla a ellen : No to máte obidve prawdu...Ten ivh dabing je strašný..Po česky je to podľa mňa aspoň, lepšie lebo sa tam dá viacej zasmiať ako po slovensky...A v českom dabingu majú aspň krajšie hlasy... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 10:16 | |
| no ten rozhovor s Jakeom bol fakt trocha blbo preložený. Ja som to veľmi nevnímala, lebo to som ešte rozdýchavala to predtým, ale viem, že tam tak divne k Jakeovi rozprával... Tuším, že tam aj čosi vypustili Ale inak ma ešte dorazila na začiatku, že Jensenovo I´m fine bolo preložené ako nemám chuť a to dokonca 2krát vôbec tam nedali to, že Povedal som, že som fajn inak neviem či aj vy ste mali ten pocit, ale job=úloha ma neskutočne iritoval vôbec mi to tam nesedelo. Ja viem, že ono je v podstate správny preklad, ale mne to prišlo také blbé... ale inak YED mal všetky repliky nejako dodrbané... aj tam ako sa rozprával s Deanom tak namiesto červenej pásky povedal byrokracia a podobne... No a ako Jake presviedčal aby šiel otvoriť tú bránu... no neviem, ale hrôza. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 10:53 | |
| |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 11:23 | |
| spisovanie chyb v tejto casti mi trvalo hrozne dlho takze: tu nasu daleku cestu uz ani komentovat netreba tu uz to spominala Dion,ale tak "No, thanks, I´m fine" - Nemám chuť "You should eat something"- Musíš jesť "I said I´m fine"- Nemám chuť "Well congratulations Jake, you´re it. Last man standing. The american idol." - Musím ti zablahoželať Jake, si to ty. Posledný zostáva. American idol vypadlo, už išiel rovno na tu repliku s tym konom. o pekle "Been there-done that" - V pekle som už bol... "All part of the beauty pageant" - Bolo to v rámci tej súťaže "Oh, I got a laundry list od tasty things for you"- Mám pre teba celý zoznam delikates Hunt you down- nájdem si ťa/ pokiaľ viem, tak je to skôr vypátrať, vysledovať, ale nájsť to isto nie je oni vyslovovali "neblufujem" normlane "neblUfujem" nie "neblafujem" okey. cely prepis rozhovoru Deana,pretoze som... z toho bola troska mimo: "Keď sme boli malí. Nemal si viac než 5 rokov. začal si sa ma vypytovať: "Prečo nemáme mamu? Prečo stále cestujeme? Kde je otec? Zmizol aj na niekoľko dní." Prosil som ťa "Prestaň s tým Sammy,, nechceš to vedieť." Chcel som ti predĺžiť detstvo. Aspoň o trochu dlhšie. Vždy som sa staral o tvoju bezpečnosť. Otec mi to ani nemusel hovoriť. Vždy to bola moja úloha. Akokeby som mal jedinú úlohu. A zlyhal som. Na celej čiare. Je mi to ľúto. To som celý ja. Vždy sklamem ľudí, ktorých mám rád. Sklamal som otca. A teraz sklamem aj teba. Ako? Ako s tým mám žiť? Čo mám robiť? Sammy? Čo mám urobiť? Čo mám robiť, DOPEKLA??" v originali: "You know, when we were little, you couldn´t have been more than 5, you just started asking questions. "How come we didn´t have a mom? Why do we alway have to move around? Where´d dad go when he´d take off for days at a time?" I remember I begged you "quit asking Sammy. Man, you don´t want to know". I just wanted you to be a kid just for a little bit longer. I always tried to protect you... keep you safe. Dad didn´t even have to tell me. It was my responsibility, yo know? It´s like I had one job. I had one job. And I screwed it up. I blew it. And for that, I´m sorry. I guess, that´s what I do. I let down down the people I love. I let dad down. And now I guess I´m just suppose to let you down, too. How can I? How am I supposed to live with that? What am I suppose to do? Sammy. God. What am I supposed to do? What am I supposed to do??" z križovatky: "Easy sugar" = tichšie "It´s so, so good to see you" - rada ťa znovu vidím "That´s too sweet" = to je dobré "Bring Sam back" oživiť Sama "First of all, quit groveling"= neponižuj sa "Needy guys are such a turn off" = takí chlapi sa mi bridia Keď sa vrátili k Bobbymu so živým Samom, Dean povie " And we´re back in it now" na Mare "Pustime sa do toho znovu" na markíze je "yeah" ako "hneď" "You stupid ass" = "Dean, ty hlupák" "I couldn´t let him die, Bobby. I couldn´t." = Nemohol zomrieť Bobby, nemohol. "Whiskey now, if you don´t mind"= A teraz whiskey na zapitie. "A boy shouldn´t play with daddy´s guns"= To nie je hračka pre deti "red tape"= byrokracia "pretty cold" = surové a chladnokrvné "Pure Sammy"= "Tvoj Sammy "Well, check that off the to-do list"= Toto si môžeme odškrtnúť... Neviem no, podľa mňa tam mohli ešte niečo dodať,lebo toto vyznelo, že si to môžu odšrknúť zo zápalky... to som pozerala, keď Dean povedal "ty skur*** hajzel" tak sukin syn nedaju,ale toto hej "You know, when Jake saw me, it was like he saw a ghost"= "Jake si o mne myslel, že som duch".... potom Sam ešte mal povedať, že "Počul si ho Dean, povedal, že ma zabil" a na Mare "Počul si ho Dean, on ma zabil" trefa: "You´re my big brother. There´s nothing I wouldn´t do for you" = "Si môj brat a je mi jedno, čo si to bude vyžadovať. Ale z tohto ťa dostanem" teraz neviem...mám sa smiať, či plakať? a nakoniec: "Well, then" = braček no, čo už. To najlepšie na koniec, nie? Markiza si proste dala zalezat... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 11:29 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 11:31 | |
| |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 11:38 | |
| - Sarinka napísal:
- Jediné, za čo som rada, že to s tým peklom nepokašlali ako Prima, oni tam mali niečo divné, že s tým otcom v pekle a ako sa bude Sam cítiť, keď to zistí, takže aspoň tak....viac si nespomeniem, teším sa na reporty zo zvyšku...brú...
Tak toto si pamätám oni to tam troška pobobkovali a myslela som si, že sa mi to len zdalo, tak som rada, že to vtedy zaregistroval aj niekto iný Späť k Mare: Ja tú časť mám nahratú a dnes si ju pozriem. Elen ten tvoj príspevok ma skoro zabil všetkým vám ďakujem na upozornenie, že táto časť je životu nebezpečná z prebytku vtipných replík Faith: Ďakujem za tvoj koment. Ja sa tu rehocem jak šialená. Tá Mara teda včera opäť perlila. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 11:41 | |
| no , ja suhlasim, ze by mali dostat nejake ocenenie,potom by im mozno konecne tuklo ale najlepsie by bolo, kebyze ked budu odkupovat tu tretiu serku a robit preklad, tak nech vyhodia toho Michala a najskor nech si overia,ci dotycny vie prekladat, nie ze budu davat zasa velke prachy za nic. ja fakt tu markizu nepochopim | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 11:48 | |
| co menili text,ale menit kontext vety,ci otazky, zmenit totalne uplnu pointu,tak to uz je na kazdeho vela | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 12:02 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 12:13 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 12:16 | |
| tak ja už ani neviem čo napísať lebo všetko čo mi vadilo tu už bolo napísané. ale skrátka to bola strašné. na začiatku ked Bobby prišiel za deanom tak som a musela smiať a pritom som si myslela že by som skôr mala plakať. ale v tom dabingu to bolo vážne smiešne, to ja bysom to nadabovala lepšie a to nie som nejaká herečka len to by lepšie zvládol každy. a ten sku... hajzel mi hned napadlo že sa to dalo povedať aj slušnejšie. v iných filmoch stále počuem sukyn syn a tu kde by sa to hodilo najlepšie to nepovedia nikdy | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 12:29 | |
| - Anwiel napísal:
- Nechápu tu, nejlepší titulky sou stejně od fans. Klidně by si mohli najmout někoho, kdo je dělá a ten překlad by měli perfektní.
neviem ci niekto poznate, ale takto to urobila STV pri dabingu tretej serie Battlestar Galacticy. Proste mali svojho prekladatela, ale ten sa (asi z osobnej iniciativy, neviem, do presnych detailov nie som zasvätena) skontaktoval s chalanom co uz roky tento serial titulkoval a spolupracoval s nim. Meno toho chalana bolo potom aj uvedene v odbornej spolupraci. Tiež si myslím, že na dabing seriálu (hlavne sci-fi a fantasy) by studia mohli najimat alebo aspon konzultovat s fanusikmi, ktory sa v danej problematike vyznaju. Vyhli by sa podobnym traposinam ako predvadzaju teraz | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 12:43 | |
| Někdo by jim to měl říct, aby věděli, jakej názor máme na jejich "překlad" | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 16:43 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 17:24 | |
| Mystic to fakt?? to som nevedela. tak z nich by si mohla brat Mara priklad. Anwiel no to hej,ked vtedy prebehol tomu Kobielskemu hlas z takeho normalneho do takej nizkej polohy,tak som len pozerala, ci mutuje ci co. Ale faktom je, ze vcera to bolo hrozitansky hrozne | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 28.08.08 21:50 | |
| Tak som nemohla z vašich komentov Proste toto ked čítam to je za 10 komedii na deň, Faith,Dakujeme za opravy chýb a za report Horšie to ani nemohlo byť preložené Markizou. Asi si povedali že ta posledná časť musí byť vynimočná a pripravili pre divákov peknu zmäs výmyslov. Ja som to pozerala najprv som sa zľakla Bobbyho hlasu, myslela som si že zmenili a dali mu ineho nahovoriť jeho hlas. Ale potom som prišla na to že niejako mutuje a bude to v tom to isté Kobielský , bože až bolo zle to počúvať ako mu preskakuje hlas, akým tonom to dabuje, proste take zveličovanie. Fakt Hroza. Žltooký demon, jeho dabing som ešte mohla , pri ňom sa mi zdao že sa ten čo to dabuje oveľa viac snaží, proste take bol to sice taký atypický hlas ale to hranie mi sedelo, neviem prečo oproti Kobielskemu a spol. A to je pekne to o čom píšete, že sa Tv obrátila na fanušika zaoberajuceho sa takouto tvorbou, ale pozor to bola STV, Markíze sa take niečo nemôže stať oni su veľavažení a na take niečo by sa neponížili a preto to aj tak vyzerá. Niekedy mám pocit že oni si pridu do študia , ako im príde si to dabuju, pritom ešte stihnu aj obedovať preto im nerozumieť čo hovoria, určite sa aj prechádzaju pri tom a neviem čo ešte všetko robia, ale dabing to určite nie je . | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 22:01 | |
| | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 28.08.08 23:44 | |
| Faith je to tak a myslim ze stv dobre spravila, pretoze bsg je celkom oblubena v sci-fi kruhoch... podla mna by sa kazdy serial ktory ma silnu fanusikovsku zakladnu, mal dabovat s pomocou odbornikov. pri doktorskych serialoch su to doktori. pri fantasy, mystery a sci-fi zanri su to fanusikovia. | |
|
| |
pipo Pocestný duch
Počet príspevkov : 73 Bydlisko : Lučenec :) Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Markíza 05.09.08 21:26 | |
| Ahojte, tento seriál je naj aký som kedy videl, chcel by som sa spýtať, nebudú 3.seriu vysielať na markíze? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze | |
| |
|
| |
| Supernatural na Markíze | |
|