|
| 04x01 Lazarus Rising | |
|
+36Madlen Weronička Sarinka Night Angel GoreGasm calla keksiiq CrazyD Mystic Hiro666 wiktoriano Ellen sonca12 nikita pipo Samabel lenkka Ewis nirgana SNlois Pa001 Ettie Silvia bookika janicag renáta janka410 dion-fortune Chrystelle Kristine Faith Zizi Anwiel SkreechTina Fazulina dzajnisko 40 posters | |
Autor | Správa |
---|
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 8:51 | |
| ja som prvá?? ja ??? júúúúúúúj!!!! kto hovorí, že seriál vás nemôže zabiť? pretože mne sa to práve stalo začiatočný song na Hells Bells to nemá, ale je to super som jediná, koho zmetalo ako dávno nie, keď na mňa vyhúkla sexi červená znelka tejto série??? prvých päť minút, aj keď sme ich už nemohli vidieť prostredníctvom ComicConu, je oveľa lepších normálnej kvalite - tie Deanove paprčenky sa vystrčili zo zeme a to bola moja prvá smrť mám taký úžasný super pocit z tejto epizódy - Dean...bez trička....tie ramená....často viditeľné....biceps Dean&Bobby Hug - ďalšia moja smrť, proste krása a ten šplech svätenou vodou nemal chybu HUG - myslím, že stačilo, za kompletné vyjadrenie by som dostala BAN za málo slov a príliš veľa smajlov užasný Samov face, keď hovoril, že Kristy neplatil rozhovory medzi - ja som fakt výrečná zrána Dean&Impala love - no to bolo chutné, chudák, keď videl ten Ipod a potom ešte počul tú hrôzu Pamela - strašne super postava, hrozne som si ju za tých pár minút obľúbila chúďa, škoda tých očí démon in da bistro - Sammy a jeho schopnosti - WTF???????? to bola ďalšia moja smrť, som na to kukala ako puk ak sa dočkáme v tejto sérii Evil!Sama, to bude nářez !!!!!!!! tie Deanove spomienky na peklo, omg, chudák, kristepane ale....Torturing!Dean to istí i'm so damaged, i know Ruby - charming as ever i keď v tele Kristy a nie Katie Cassidy, ale čo už....zatiaľ mi nie je až tak sympatická, aby som to mohla napísať, ale vracať sa mi z nej zasa nechce...chápete Castiel - ooooouha, husté husté len si tam tak vkľude nabehne, ten chlap má štýl a to čo povedal Deanovi každopádne, už možno vieme, prečo sa druhá epka volá, tak ako sa volá zhrnutie - hlášky super heartbreak momenty super chalani vyzerajú sexy as hell (až na tie Samove vlásky ) a dej ... to už ani nevravím dodám len - I LOVE YOU, KRIPKE, SO MUCH!!!!! (a Adminka ma zabije, že jej leziem do kapusty ) | |
| | | Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 8:54 | |
| Předběhla jsi mě o 2 minuty, jdu to svoje teda zrušit:-)...
Bylo to úžasné... nemohla jsem dočkat večera, protože dřív bych se k tomu nedostala, takže jsem opravdu zavřela dveře kanceláře a mrkla se... Ježiš, málem jsem měla infarkt, prostě... no nemám slov.
Hodně se mi líbí Samovy schopnosti, že to před Deanem tají, na novou Ruby je potřeba si asi zvyknout... Jsem strašně zvědavá, co se dělo s Deanem v pekle, ty jeho záblesky krvavých očí... A že ho zachránil Anděl páně, božíčku, to pro něho muselo být... A to, že si nevěří, že si zaslouží být zachráněn, proč? Vždyť je taaaaaak úžasnej, odvážnej, obětavej.... Ach jo, do dalšího dílu nevydržím...
Objetí s Bobbym i Samem mě málem dohnalo k slzám, ale vzhledem k prostředí si to nemám na klid na doma:-).
Hodně se mi líbila scína s iPodem v Impale:-).... U toho jsem se nasmála.
Kastiel se mi líbí, celé to vůbec je temnější než předtím, uuuf, jsem z toho celá taková... No zkrátka vynikající epizoda.
Evil Sam? Já jsem neměla dojem, že by směřoval k Evil, akorát svých schopností využívá k zabíjení démonů, přece pak ještě zkoušel, jestli je ta holka živá... Zajímavé je, že si ale ten Bůh nevybral jeho, když má ty schopnosti... asi v něm něco bude, proč to nechtěl... a vybral si Deana...
Mno, ještě bude hoooooodně zajímavé.
Naposledy upravil Fazulina dňa 19.09.08 11:00, celkom upravené 1 krát. | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 10:22 | |
| Tak toto ma sprevádzalo celým dejom Jednoducho WOW! Excelentná prvá epka 4 sérky. Ešte neviem, ako vstrebám do hlavy všetky nové infos o Samovi (ak som dobre pochopila, len zdvihne ručku a vymetie démona?) o Deanovi (z pekla ho zobral Anjel, ježiši, wow ) a aj to, že Ruby je back Všetko bolo super, objatie brothers, akože môj koniec Som stále fascinovaná Castielom - Anjelom a tým, čo povedal Deanovi, no to je fakt OMG Ja som unesená a dokonale šokovaná zo všetkých strán, ako len Kripke mohol pre diváka urobiť. Perfetkne sme mali konečne po dlhej dobe záber na Deanovo telo môže byť aj viac niekedy. Sam bol fakt zmena, bol to iný Sam, alebo sa mi to len zdá? Ale bol o 360 stupňov zmena, zato Dean zostal Dean, hlavne na tej pumpe, keď si bral ten svoj obľúbený časopis Zaujímavý je aj ten piskot, ktorý počuje len Dean (ešte si to musím pozrieť s titlami, možno to tam aj vysvetlili, čo to je) plus aj to, že ho prepadávajú spomienky na Peklo Fakt paráda, toto si zasluhuje poklonu nášmu Devil!Kripkemu | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 12:05 | |
| Co k tomu napsat????? Začáteční písnička velmi dobrá (ale Hell´s Bells pořád ) A ten červenej nápis je prostě Nejdřív obětí Deana a Bobbyho, to už mi totálně stačilo na A pak když došlo na HUG, tak sem byla totálně Nejvíc mě dostalo, jak ho Bobby polil tou svěcenou vodou, u toho sem se řehtala jako debil Ten Deanův pohled!!!!! Deana mi bylo vážně skoro až líto, když nastoupil do Impalky a viděl tak ten ipod a pak ta muzika, to bylo Pamla se mi moc líbila, hnedka sem si jí oblíbila, jenom škoda těch očí, zrovna jí sem to nepřála. Ruby v novym těle.....No, budu si muset zvyknout, že to neni Katie, ale jinak se mi moc líbí!!! To samý Castiel (sem ráda, že nechal Deana, aby slyšel jeho hlas, protože se to rovná torturing!Dean) Sammy a jeho schopnosti, to je prostě jenom WOW!!!!!! Vypadala sem doslova takhle , když tam jen tak zvednul ručku a démon udělal papa. Sem zvědavá, jak se to všechno bude vyvíjet dál, hlavně vztah mezi Mr. Kripke | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 12:33 | |
| Počas celých 42 minút som sa ani len nenadýchla (ako som to prežila, neviem, ale zázraky sa asi dejú ). Neviem čo sa dialo okolo mňa, ale môj výraz bol ako ten váš Dokonca aj s tou mojou pochabou angličtinou som toho dosť rozumela. Tá pesnička na začiatku bola skvelá, ten červený text bol úchvatný - proste pekelný Dean a jeho pohľad pred Bobbyho dverami som už v spoileroch komentovala, ale proste zabil ma znova, potom ten boj a svätená voda ako ju pekne Dean vyplul A potom prišiel HUG a ja som bola už asi úplne v inej realite no a potom znova, keď sa Sammy vrhol Deanovi okolo krku a pevne sa tam objímali Bože baby a tie ich krásne zelené oči im tam tak vynikali, že som bola ako v tranze Chúďa Pamela tú som si tiež obľúbila, bola taká energická a potom keď sa tam Dean a Sammy spolu rozprávali o niečom ako že ju má Sammy Deanovi prenechať či proste niečo také - som sa smiala ako sa Sam podobá na Deana Scéna v Impale ma zabila - Ipod a tá hudba Sammy a jeho sila - na to nemám slov. Riadne prekvapenie. To som vôbec nečakala Som zvedavá, čo mu na to povie Dean keď sa to jedného dňa dozvie. Ruby - no nie je to Katie, ale zatiaľ ju nesúdim. Neprišla mi nepríjemná, takže šancu má Castiel - OMG OMG Deana dostal z pekla anjel. Na príkaz boha OMG OMG. Tu asi len poviem, že Thanks God. Ja viem, že veta To Be Continued sa tam síce neobjavila, ale skončilo to tak nečakane, že som si ani nevšimla že 42 min je preč a teraz sa mučím myšlienkou, že ďalšia časť až o týždeň. Ale tak skvelá epizóda. Kripke is the best. Dean is back Keď budú titulky, pozriem si to znova | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 13:03 | |
| Hele, tak jsem se mrkla ještě jednou na tu scénu, kde přišel Dean do toho hotelu za Samem a otevřela mu Ruby, mám ale pár otázek:
- Proč byla Ruby v kalhotkách? Nebo v ní ještě nebyla Ruby? To jsem právě moc nepochopila.... A taky nebyla překvapená, když viděla Deana ... No, prostě asi mi něco uniklo ne???? | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 13:44 | |
| aj mna tento vyraz sprevadzal celou epizodou fuha,bolo to perfektne... to cakanie sa naozaj oplatilo. To zaciatocne zrhnutie (suhlasim, ze na Hell´s Bells to nemalo, ale tak, emocie boli) cervene napisy jaka paradicka. Vtedy som ani nedychala. Tych uvodnych pat minut sa s ComicConom nedaju porovnavat,som taka stastna, ze som to videla v takej skvelej kvalite a so super zvukom chudacik Dean... ako dosiel do toho obchodu. Casopis... och,stary dobry Dean, uz mi chybal to,ako prvykrat volal Bobbymu joj, ten ich hug nemal chyby. A to vyliatie svatenej vody na neho potom a to jeho vyplutie... ksichtik jak vysity,som sa rehotala jak diva Sam a Dean HUG nemam slov. To bolo tak nadherne, ze moj zivot mi pripada chaby Pamela bola v pohodke celkom sa dala... no zasa o oci prist nemusela. Tie ich rozhovory Sama a Deana... no pecka Impala...kapitola sama o sebe. Jaky bol Dean zlatunky ten ipod a ta hudba.som myslela, ze ma tresne Samove schopnosti to som pozerala ako zmyslov zbavena to bolo nieco nehorazne skvele. och, Sammy... ja ho proste milujem nova Ruby... akoze ... je jasne, ze Katie je Katie. To je moje zlaticko, ona bola ako Ruby jednoducho bezchybna, aj na tuto smatu si ale zvyknem chudacik Dean. To pistanie ci ako to nazvat. Same skla na neho padali... ten si toho uzil uz fakt dost a CASTIEL (konecne som prisla na to, kde ten herec hral ) proste... on je bohovsky. Tak sa mi pacil bol dokonaly. A tie kridla a potom to, co povedal Deanovi moja smrt bola jasna jedna basen proste... hlasky, objatia, emocie, dej... KRIPKE IS THE BEST, jednoducho ho milujem a uctievam Fazulina to iste napadlo aj mna po pozreti a veru... neviem. Ja som spociatku myslela, ze to nebola ona ludkovia... proste tento diel bol vynikajuci!!! | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 13:45 | |
| Fazulina: to je dobrá otázka. Nie je Ruby to Sammyho sľubované dievča? Ale tak on by sa predsa nedal hádam dokopy s démonkou. Aj keď ide o Ruby - neviem, mám v tom guláš --- Ešte som chcela, že sa mi páčilo ako Dean na tej pumpe zdvihol tie noviny a na nich bolo Thursday, September 18, 2008 | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 13:45 | |
| ok...tak sa tu idem aj ja vyblázniť no tak moja reakcia na epku bola celý čas takáto (tento smajl sa teraz výborne hodí ) hneď ako som začula prvé tóny You shook me all night long, tak to som už mala úsmev na tvári, že "hurá AC/DC " a potom keď začali tie záblesky, som skoro zinfarktovala, som sa zľakla čo bude nasledovať ale našťastie z toho bol len Dean - ŽIVÝ!!!! aj keď teda, trošku pripomínal zombie ale budiž potom scéna na benzínke, to som sa najskôr len smiala a potom zrazu tá telka a to píšťanie to som bola mimo, že čo sa deje ja teda neviem, ale čakala som, že túto epku zo začiatku prerevem ako malé decko a práve naopak keď na neho Bobby vyšplechol tú vodu to som sa skoro strepala z postele od smiechu, ako tú vodu tak bohovsky vyplul no ale potom bolo prvé HUG a ja som mala zrazu slzy na krajíčku a potom ďalšie HUG a to som už nemohla konečne sme sa dočkali a tie Samove schopnosti???? to som nečakala, že on to už takto rozbehol to bol teda šok, som myslela , že to príde až časom no tak som zvedavá, čo z toho bude nová Ruby...no zatial v pohode, dokonca mi prišla sympatická, to čo hovorila sa mi ale zdalo až príliš také nejaké dobré...to ako začala Sama presviedčať , aby sa bratovi priznal, a že nechce stáť medzi nimi divné a anjel...no tak to som už fakt vyzerala asi retardovane, keď som to počula oči vypleštené, huba dokorán... nápad to nie je zlý práca pre Deana od Boha? no som zvedavá, čo z toho nakoniec bude...Kripke na nás niečo isto chystá ale ten Castiel bol strašne charizmatický, páči sa mi no na epke som sa dosť nasmiala ale zároveň tam bolo pár momentov, kedy by som si poplakala....zlaté bolo, keď vracal Sam Deanovi prívesok ..len ma mrzí, že tam tých momentov nebolo viac trochu mi vadilo, ako reagoval Sam ...no vlastne nie len on...mali sme HUG to hej ale potom mi to prišlo už také, "si spät?? .....okej" akoby sa nič nedialo z Deanovej strany mi to nevadilo, veď on si tie mesiace nepamätá, ale ostatní no ale epka to bola fakt bombová, strašne sa mi páčila a ja môžem už len zložiť poklonu nášmu Kingovi Fazulina: no ja som to pochopila tak, že to ešte posadnutá nebola ale neni som si istá...lebo ak to už vtedy bola Ruby, tak dosť veľa vecí nesedí no vážne neviem | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 13:48 | |
| Tak já se zatím vyjádřím jen k té otázce Fazuliny, protože jsem nad tím taky přemýšlela. Ale já si to vysvětlila tak, že to Ruby hrála před Deanem, že ho nezná, aby ji prostě nepoznal a nevěděl, že jsou se Samem v kontaktu a že ho tedy přece jen "učí" ty schopnosti a tak. Takže sehrála takové menší divadlo, pak i společně se Samem. Proč byla v kalhotkách...třeba se zrovna převlékala... | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 13:52 | |
| prepáčte dámy, ale nemám čas si čítať, čo ste napísali, keďže za chvíľu odchádzam, takže len rýchlo napíšem svoje pocity z epky. akože myslím, že už ani na tú 9 epizódu nemusím čakať, pretože I am officialy dead. akože prvý song so zábermi z tretej serky bol totálna pecka a tá nová znelka no neviem, ale totálne sa mi páčila. dean ako sa hrabal vonku a tie zábery na jeho oči... no ty voe a potom to ako mu zvonilo v ušiach a tie sklá všade pukali no akože torturing!dean forever zvítanie s bobbym- no comment, to bolo super a to šplechnutie vody bolo niečo skvelé ohromne sa mi to páčilo a potom stretnutie deana so samom no moja smrť to totálne nemalo chybu. HUG!!!!! a potom tá christy či ako sa volá, no skrátka paráda. a ako sa dean so samom takmer pobili akože sila. samozrejme potom prišla pamela a to bolo tiež super celkom som si ju obľúbila, no uvidíme... ale super bolo, že deanovi bolo vidieť rameno a to v tejto epke dokonca niekoľkokrát!!!!! samozrejme, keď dean dostal ďalší záchvat som bola v siedmom nebi a potom prišli samove shopnosti no a akože to som si myslela, že už bude definitívne môj koniec, lebo akože seriózne, čo lepšie ako evil!sam sa môže stať, že? no to nabehol castiel a ja som zase bola a to čo povedal deanovi!!! a ten koniec!!!!!!! seriózne I am KO táto epka bola tá úplne NAJ so far. ja z nej nemôžem... to budem celý víkend na notebooku pozerať. a tak sa s vami lúčim, bey bey majte sa krásne, uvidíme sa v nedeľu | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:05 | |
| No, mě také napadlo, že Kristy a Ruby jsou dvě postavy, ale koukla jsem se ještě jednou, je to ta stejná... Takže mě napadá .... Sammy se nám spustil s démonkou Ruby..:-).
Ale stejně si myslím, že kdyby to byla Ruby, nebyla by překvapená, že vidí Deana, který má být mrtvý? Tvářila se, jakoby ho neznala a chtěla po něm pizzu... Mno nevím, snad to tam nějak ještě bude vysvětlené...
Edit: Chrystelle, mě nepřišlo, že by se oblíkala, čekali pizzu a tak... O to, že Dean přijde, nevěděli, sehrát to mohli, to jo, ale stejně... je to podivné... Jako že si předtím řekli, kdyby se tu náhodouněkdy zjevil Dean, budeme hrát, že nic??? Sakra, top mi vrtá hlavou, já to chci vědět:-)))) | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:11 | |
| No, já nevím, možná se úplně pletu, ale mně to prostě nepřijde nijak divné. Prostě ho uviděla, byla překvapená, ale je démon..ti umějí skvěle lhát a zastírat. Takže jak jsem psala, chtěla utajit svoji totožnost, proto si rychle vymyslela to s tou pizzou a že ho nezná. Byla by blbá, kdyby na něj hned ve dveřích vyklopila, že je Ruby, když ji Dean vždycky tak neměl rád a byl zásadně proti tomu, aby se s ní Sam spolčil. A že se s ní Sam spustil, jakože jsou milenci, tomu teda nevěřím. Podle mě to tak udělali tvůrci schválně, aby nás zmátli. Ale řekla, bych, že existuje nějaké přijatelné vysvětlení, proč tam byla polonahá. Však v podprsence ani úplně nahá nebyla. Takže kdo ví, proč tam byla takhle. | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:14 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:17 | |
| No a nemyslíte si,že třeba Ruby už mohla vědět,že je Dean "venku" a tak proto nebyla překvapená? A rozhodně mě k Samovi nepasuje,že by se s ní spustil. Tomu nevěřím,protože jak tam potom spolu seděli, tak podle mě to bylo stejně jako dřív....jen prostě klasickej rozhovor a nic nenasvědčovalo tomu,že by k sobě něco cítili | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:23 | |
| - Chrystelle napísal:
- No, já nevím, možná se úplně pletu, ale mně to prostě nepřijde nijak divné. Prostě ho uviděla, byla překvapená, ale je démon..ti umějí skvěle lhát a zastírat. Takže jak jsem psala, chtěla utajit svoji totožnost, proto si rychle vymyslela to s tou pizzou a že ho nezná. Byla by blbá, kdyby na něj hned ve dveřích vyklopila, že je Ruby, když ji Dean vždycky tak neměl rád a byl zásadně proti tomu, aby se s ní Sam spolčil.
A že se s ní Sam spustil, jakože jsou milenci, tomu teda nevěřím. Podle mě to tak udělali tvůrci schválně, aby nás zmátli. Ale řekla, bych, že existuje nějaké přijatelné vysvětlení, proč tam byla polonahá. Však v podprsence ani úplně nahá nebyla. Takže kdo ví, proč tam byla takhle. OK, tak dobře, to s tou pizzou a že nebyla překvapená, to jako jo, to by se dalo vysvětlit, ale ty kalhotky mě prostě leží v hlavě:-)... V podprsence sice nebyla, ale zase normálně oblečená taky ne:-), jako taky mi přijde divné, že by se Samem byli milenci, jen mi to prostě vrtá hlavou... Koukla jsem se na tu scénu, jak vešla Ruby do té kavárny poté, co Sam vyhnal toho démona jen tak rukou a ten pohled byl takový jako... Mno ona se na něj usmála a on na ni taky vrhl takový pohled... Než ji oslovil Ruby, tak jsem si myslela, že mezi nimi bude něco víc... Já vím, že jí pak řekl, že jí stejěn ještě úplně nevěří, ale ... No prostě mi to zamotalo hlavu... P.S. Mě by se docela líbilo, kdyby Sam a Ruby spolu něco měli... Proč ne... Kdoví, co se za ty 4 měsíce změnilo... mohli toho spolu hodně zažít ... Mno, uvidíme, co se dozvíme příště...
Naposledy upravil Fazulina dňa 19.09.08 14:25, celkom upravené 1 krát. | |
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:25 | |
| | |
| | | renáta Pocestný duch
Počet príspevkov : 128 Nálada : black and white Registration date : 27.05.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:26 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:28 | |
| - Fazulina napísal:
P.S. Mě by se docela líbilo, kdyby Sam a Ruby spolu něco měli... Proč ne... Hele neštvi mě! To ani náhodou!!! Nejen, že Sam nebude mít nic s Ruby, on nebude mít s nikým nic, kromě nehynoucí lásky k bratrovi, kapišto? Ne vážně, já patřím na tu stranu barikády, která zastává heslo "BEZ BAB"! Tak to jen abys pochopila. Opravdu nemyslím, že by je spolu nechali vyspat... No, ale u Erica je možné všechno, takže zatím zůstávám ve střehu. | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:30 | |
| Fazulina nestras tak to teda pevne dufam, ze to bude nejak vysvetlene a Ruby a Sam nemali/nebudu mat/ nemaju nic spolu takeho,lebo to by bolo fakt sukujuce | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:32 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:34 | |
|
Naposledy upravil Zizi dňa 19.09.08 14:36, celkom upravené 1 krát. | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:35 | |
| OK Ok, jen mě neukamenujte, mě by to tedy přišlo celkem cool, takové jako že Zakázené ovoce chutná nejlíp, že samozřejmě všechny démony nenávidí, ale přeci jen, Ruby jim pomohla a jak říkám, během té doby, co byl Dean v pekle, se mohli sblížit...
Chápu, že Brothers bez bab:-)... Moje heslo je DEAN BEZ BABY:-)))))
OK, nebudu Vás dráždit, já si taky myslím, že spíš spolu nic nemají, ale prostě kalhotky jsou kalhotky:-))). | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:40 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 14:41 | |
| vidis to... to s tym menom,ako si pomylil... jezisi, teraz mam v hlave dost velkeho chrobaka. Sice ja som vzdy bola taka neutralna voci vztahu Sam a Ruby ...ako par... no ja teda fakt fakt fakt netusim Zizi och,tak ten rozhovor aj mna dostal. Sam bol ako typicky Dean.. a tie facy | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising | |
| |
| | | | 04x01 Lazarus Rising | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |