|
| 04x01 Lazarus Rising | |
|
+36Madlen Weronička Sarinka Night Angel GoreGasm calla keksiiq CrazyD Mystic Hiro666 wiktoriano Ellen sonca12 nikita pipo Samabel lenkka Ewis nirgana SNlois Pa001 Ettie Silvia bookika janicag renáta janka410 dion-fortune Chrystelle Kristine Faith Zizi Anwiel SkreechTina Fazulina dzajnisko 40 posters | |
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 20:09 | |
| Chrystelle no sak to, ze proste mi to na Sama nejde... ja neviem,cim viac nad tym premyslam, tym menej to chapem. Najskor otvori "Ruby" ktorej meno si pomyli... potom sice je HUG,ale take ja neviem... nemastne neslane. Teraz sa mi to aj pletie,lebo som to videla na obed a iba raz...ale neviem no...cakala som viac emocii.Viac nateseneho Sama... Pamatate v 3x11? Sak ked sa Dean vratil,tak to bolo ze HAPPY! a toto... potom mu klame v Impale, vymieta takto demonov, keca s Ruby... toto nie je stary Sammy. Ono sa s nim nieco deje (ja viem,to uz ste tu pisali) ale tak... jezis, ja uz mam zmatky | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 20:12 | |
| | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 20:14 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 20:15 | |
| Chrystelle to je tak na nervy! ved praveze to... ze ani len netusime,co cely ten cas stvaral...dufam, ze nie nejake hluposti alebo co. Mne sa zda taky ... hrozne "skuseny", poznaceny, strapeny,ale zato zoceleny mna na zaciatku napadlo, ze toto je nejaky demon, nie Sam,ale potom mi doslo, ze take jednoduche to nebude | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 20:31 | |
| Ej veru, ten Sammy sa nám zmenil, a riadne, veď aj to čo povedal po tom HUG bolo, akoby ho Dean vlastne vyrušil od niečoho a tak | |
| | | Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 20:47 | |
| Súhlasím so všetkými..Sammy už nie je ten, ako kedysi bol....je tam iný, ako bol.. No ale musíme uznať že v tomto diele sa objavilo Deanovo pekné telo..To bolo skvelé...A navyše aj tie jeho presné vlastnosti..Napr..Jedlo, časopis pre mužov ( Ak viete čo tým myslím )... Len neviem, dúfam že Bobby nezomrel.. | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 20:49 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 21:12 | |
| Vážně, vážně moc sem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet a jak se bude tvářit Dean, až na tohle všechno příde. Chudák, až zjistí, že mu bráška takhle hnusně lhal!!!! | |
| | | renáta Pocestný duch
Počet príspevkov : 128 Nálada : black and white Registration date : 27.05.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 21:23 | |
| Faith, ja som na to stále neprišla a Carlu som ani nevidela. Je to so mnou zlé... | |
| | | Faith Winchester
| | | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| | | | renáta Pocestný duch
Počet príspevkov : 128 Nálada : black and white Registration date : 27.05.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 21:59 | |
| Teda to kde si tak narýchlo vyhrabala, alebo to niekde bolo a ja zasa nič. CSI pozerám jedine LV aj Monka som kedysi pozerala tak neviem, možno tam. | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 22:15 | |
| Renáta imdb.com to vzdy isti lenkka akoze...sme Sammy girls...ale tak...stastny s demonkou? | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 22:20 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 22:25 | |
| Právě jsem to skoukla, a konečně se můžu podělit o své zážitky... pak si přečtu ty vaše. Červená znělka - suprová, mě se líbí, že je taková jednoduchá ..a jestli tahle sezóna bude v duchu rudé, tak to se máme vážně na co těšit!!! AC/DC- jen taková zajímavost - před rokem, když jsem si stahovala Hells Bells, tak jsem si s tím stáhla i tuhle písničku, protože se mi strašně líbila a byla taková - řízná... takže v mobilu doteď mám od AC/DC v takovémhle pořadí - Back in Black, Highway to hell, Hells Bells a Shook me all night long. - a oni tu poslední letos použijí v SN - to snad ani není náhoda Nejdřív celkový dojem - naprostá totální úžasně bombová atomová pecka! ...když skončila, zírala jsem na obrazovku s očima vyvalenýma půl metru před sebou a pak jsem dostala maniakální záchvat nevěřícnosti (no, ještěže rodiče jsou pryč, jinak by mě vážně považovali za blázna... a já neříkám, že bych se chovala úplně normálně, ale kdo by to řešil Tak a od začátku - to červené prostědí a Deanovy vystrašený očička , parádní úvod , pak scéna s rakví , a ten pohled na ty pokácený stromy ... dál benzínka - začíná se projevovat starý známý Dean(BABeauties ) a pak jak se chudáček zmítal na zemi v těch křečích( hmm, za chvíli napochoduju do sekce Torturing!Dean... zase mám pár nových chutných chrumkavých podnětů na rozplývání se ) Pak Bobby - bože, ta scéna se svěcenou vodou mě položila , Dean se zatvářil tak, jak to umí jen on a ještě jí i vyplivnul tím deanovským způsobem ... dál Sam , chudák Dean, oba dva na něj šli s nožem ... a potom HUG , rozplývám se . Pak pár deanovský pošťuchovacích narážek . Jak řekl Samovi že si vůbec nic nepamatuje a pak v té koupelně, jak se mu začaly vracet první záblesky vzpomínek a to byly jen úplně prvotní záblesky... určitě to bude ještě horší U věštkyně... Dean se zase předvedl ... a když Samovi nakázal - You are not invited!... to jsem zase byla na zemi , pak když jí to vypálilo oči iPod - Tak to nemělo chybu ... ale já být na Deanově místě, tak mám sto chutí Sama nakopat taky---tohle byla slaďík hudba jako prase ... a Deanovo milované autíčko přeci jezdí jedině na rock Ruby a Sam a jeho schopnosti ..no tak dobře, čekala jsem to, ale stejně, to co tam předváděl ... a už tu máme další tajnosti - to Dean moc dobře nepřijme Když byli v tom bufetu, vůbec jse nečekala, že by ta servírka byla démonka a navíc tam ještě měla poskoky ... jak jí dal Dean ty facky, ne, že bych se mu divila , to bylo pořádně drsný-on vůbec celý ten jejich rozhovor byl dost vypjatý Bobby byl celou dobu zlatíčko. A když byl Sam pryč, jak se zase projevil Castiel a Dean se opět svíjel na té zemi , a tohle byl ještě větší nářez, než to první na benzínce (Torturing!Dean fan club buď požehnán ) ... pak jak se připravovali na to vyvolání , takový bunkr a té munice ... a pak jim to stejně bylo prd platný, protože když přišel Castiel ...jako seriózně- nejenom, že ten herec je totálně Yummy a k sežrání a prostě další krásný chlap v SN , tak ta postava je vážně něco. Když uspal Bobbyho a pak jen - Musíme si promluvit o samotě ... a když se Deanovi snažil vysvětlit, že ho poslal někdo "seshora" , jak se na něj pořád tak zaraženě díval, že si Dean myslí, že si nezasloužil zachránit ... a pak jen - Máme pro tebe práci... .... čistě, jasně, prostě a jednoduše - tenhle díl mě poslal do kytek ... jestli bude celá tahle sezóna v podobném tempu, tak potěš koště a já nevím, co všechno ještě ... a přestože jsem v jakémsi nepopsatelném blouznivém duševním stavu z toho sledování, tak si to za chvíli půjdu pustit ještě jednou ..prostě musím!!!!! A ještě si nemůžu odpustit těhle pár slov... Dear Evil, Devil Master Kripke - Strašně moc vás obdivuju za práci, kterou děláte, skládám vám poklonu až na zem( a ještě níž, kam až to jen jde), protože tohle bylo něco neskutečnýho... to co pro seriál děláte je něco magiského a fantastického!!!!!!!!! Nedá mi jinak, než vás uctívat a popřát mnoho úspěchů s SN a prosím, ať je těch dílů co nejvíc... SUPERNATURAL FOREVER!!! | |
| | | pipo Pocestný duch
Počet príspevkov : 73 Bydlisko : Lučenec :) Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 23:07 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| | | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 23:28 | |
| Samabel ten tvůj příspěvek mě teda dostal pěkně jsi se vyřádila. Ale je jasný,že to ani jinak nejde. Tohle byl vážně tak úžasnej díl Mělo to fakt všechno, zažili jsme všechny emoce co jsme mohli. Konečně HUG na který jsme čekali táááák dlouho Znělka tentokrát něco jiného,ale super Ta rudá barva se vážně suprově hodí k tomu,co nás v téhle season asi čeká Dean a jeho vyhrabávání....tak to byla síla. Místo kde byl pohřbenej mě teda sakra překvapilo Na té benzince s tím časákem,prostě opět starej Dean No a u Bobbyho.....nádhera A s tou vodou, to mě teda dostalo A pak Sammy a já byla jasná. Hug....to jsem si vychutnávala pak ten jejich rozhovor a jak se Sammy omlouval,že to nebyl on....no OMG tady jsem měla vážně dost ...a pak jak vracel Sammy amulet....jééé celou dobu ho nosil, no nádhera Dean a Impala....to byla další suprová scéna ten Deanův pohled,když začala hrát ta písnička a nevinnej Sammyho výraz....já byla jasná Pak ta scéna u Pamely.... to zase klasickej Dean ale jinak teda musím říct, že to bylo hnusný jak přišla o oči. Chudinka líbila se mě. Pak v tom bistru ty démonï...no to jsem fakt nečekala sem čučela jak puk No a bylo jasný,že to Sammy asi nenechá jen tak....z toho jeho pohledu to bylo vidět. A jak se potom v noci tak vykradl z toho motelu, hned mě to bylo jasný kam jede. Ale že se to tam bude odehrávat tak,jak to bylo,to jsem vážně nečekala. No a Ruby teda nevím co na ni říct. Zatím nic moc ta herečka,ale je to začátek a tak ji dávám šanci A jsem u konce a co tady říct. Castiel a kdo to vůbec je....to jako ¨bych nečekala ani náhodou fakt jsem nevěřícně koukala No a závěr to,že Bůh má pro Deana práci...to je prostě další šok Jako čekat na další díly....to bude snad horší,než čekat na začátek téhle season Vážně člověk si myslí,že SN nemůže být lepší. Ale prostě každá nová část, každé posunutí děje je zajímavější a zajímavější Kripke to prostě jinak nejde tky jsem se nějak rozepsala | |
| | | nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 23:31 | |
| OH MY F*CKING GOD!!! no čo iné dodať... OH MY FU*KING GOD!!! tak toto bolo dokonalé odštartovanie novej sezóny!!! o tom niet pochýb. úvodná znelka: božská (mám na mysli to SUPERNATURAL) ostatok: na to už hádam neexistujú ďalšie superlatívy, to by som ich musela vymyslieť... no a Castiel... asi som sa zamilovala do ďalšieho netvora (povedzme že) a ja monsterov ľúúúúbim. bol jednoducho úúúúúúúúúúúúúúúchvatnýýýý je to super, super, super, super... aaaaaaaaaa milujem Kripkeho. idem si do izby urobiť oltár a uctievať ho | |
| | | sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 23:36 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 23:43 | |
| janka: Když už jsem tak dlouho trpěla tím, že se mi to nechtělo stáhnout, tak jsem si prostě řekla, že se opravdu pokusím vyjádřit všechno, co mě k tomu zrovna napadalo... a to jsem to musela psát znovu, protože se mi to smazalo , jsem myslela, že mě klepne. Jinak s tou Kristy - mě tedy taky přišlo, že u Sama to byla obyčejná holka a Ruby se do ní převtělila až potom... sice mi to úplně nesedí, ale proč by Sama opravovala ohledně jména, když by to jen hráli? To mohl Sam říct cokoliv...no, třeba se to dozvíme S amuletem to bylo krásný skvělá scéna ... a jsem vážně zvědavá, jak to se Samem bude dál ...jo a chci říct, že si myslím, že tu HUG scénu udělali moc dobře... nebylo to sice tak, že by se láslou a štěstím snědli, ale vemte si, že Sam se X týdnů, měsíců musel nakonec smířit s tím, že Deana asi vážně nedokáže zachránit a tak ze statusu - nějak ho zachráním a oživím, přešel na - budu bojovat, nic jiného mi nezbývá, za tebe, Deane. A když už se jakžtakž smíří s tím, že bratr je opravdu mrtvý a doživotně v pekle, tak se najednou objeví před jeho dveřmi a on i když ho nakonec přesvědí, že to jeho bratr je, tak si pořád nedokáže přiznat, že je to opravdu pravda... navíc je to vidět i pak dál, když se Deanovi omlouvá... prostě věřil, že jediná šance, jak dostat Deana z pekla je on sám a to zklamalo a najednou se ukáže, že toho někdo byl skutečně schopen. Podle mě v tom momentu věřil, ale zároveň ještě pořád nevěřil, že to jeho bratr opravdu je. Takže podle mě tuhle scénu udělali vážně tak, jak by měla být a někdo ukázal, že má v sobě oravdu veliký dar vcítění, když tu scénu nechat natočit, protože se do obou postav bratrů a pocitů, které zrovna asi v tu chvíli prožívali vcítil dokonale. ... pár minutek a já si to jdu ještě jednou pustit. | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 19.09.08 23:55 | |
| Som ohromená Tak to bolo naozaj niečo. To čakanie naozaj stálo za to. V tejto epke je vidieť, že sa zmenili obaja, ako Sam, tak aj Dean. Sam dospel, ale aj akoby stratil akýsi jemnocit pre to, čo je správne a čo nie. Všimli ste si rozdiel v tom, ako klesal ten "dym" pri Samových hókusoch-pokusoch? Pri exorcizme, alebo keď démoni opustili telo, ktoré posadli, tak "dym" vždy stúpal smerom nahor. Pri Samovom čudnom "exorcizme" to bolo však naopak. Neviem prečo, ale naskakovali mi z toho zimomriavky. Mám taký pocit, že v tých Samových schopnostach bude nejaký háčik. A Dean ma šokoval, keď začal fackovať tú démonku v bare. Až mi jej začalo byť fakt ľúto. Bolo aj veľmi dojemné, ako sa Dean ešte stále snaží ochrániť svojho malého Sammyho (keď nechcel aby na vyvolávanie Castiella zavolali aj Sama), pričom vôbec netuší, koľko sa toho odvtedy zmenilo. A Castiell ma fakt ohromil. Toto som naozaj nečakala. Myslíte si, že je naozaj anjelom Božím? S tými jeho čiernymi krídlami? Mne sa to teda veľmi nevidí. pripadá mi skôr ako padlý anjel, ktorý si chce šplhnúť u Boha. Musím uznať že Kripke je génius. Cítim v kostiach, že táto štvrtá séria bude najlepšia zo všetkých. Asi sa zbláznim. | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 20.09.08 8:50 | |
| | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 20.09.08 9:09 | |
| Perfekny diel Nova zvucka je sice podla mna horsia ako ta z 3 serie. Hned na zaciatku perfekny song. Ked na zaciatku Dean kradol na benzinke. Som si pomyslel. Nedavno vysiel z pekla a kradne. Skvela bola scena ked sa Dean stretol s Bobbym. Tak isto bola dobra scena ,ked sa stretol so Samom. Len nechapem ako mohol Sam dat do IMPali I-pod. Taku urazku si IMPala nezasluzila . Som zvedavy ako bude dlho Sam tajit svoje schopnosti Sam pred Deanom. Este ma velmi zaujima aku pracu ma Castiel pred Deana. Dufam ,ze aspon raz ukazu skutocnu podobu Castiel. Inac Castiel je alebo nie je anjel ? Nebola v nie akom rozhovore s tvorcami,ze anjeli sa nebudu v serialy vyskitovat ? Celkove hodnodenie tohto dielu je 10/10 | |
| | | Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 20.09.08 9:19 | |
| ach bože kopnite ma niekto, prečo som ten diel na to youtube pozerala? teraz určite neodolám a pozriem si aj ďalšie... a to som sa zaprisahávala, že najprv pozrem prvé tri serie. No ale OMG to bolo úžasné... Už dávno som nevidela taký dobrý začiatok série, ale je vidieť,že Kripke sa do toho pustil plnou parou. Anjelské krídla Castiela, Impala, hugy, to všetko ma totalne položilo na lopatky... a to som plánovala, že si to pozriem a ešte si pojdem pospať... ale veď ja nezaspím, bolo to strašne diabolsky úžasné! OMG OMG OMG | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising | |
| |
| | | | 04x01 Lazarus Rising | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |