|
| 04x01 Lazarus Rising | |
|
+36Madlen Weronička Sarinka Night Angel GoreGasm calla keksiiq CrazyD Mystic Hiro666 wiktoriano Ellen sonca12 nikita pipo Samabel lenkka Ewis nirgana SNlois Pa001 Ettie Silvia bookika janicag renáta janka410 dion-fortune Chrystelle Kristine Faith Zizi Anwiel SkreechTina Fazulina dzajnisko 40 posters | |
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 23.09.08 22:55 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| | | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 23.09.08 22:58 | |
| V podstate nevieme, či Katie vôbec prežila. Možno sa Ruby nemohla vrátiť späť do jej tela, tak si musela nájsť nové a to nehovoriac, že ju Lillith poslala ktovie kam a ktovie ako jej dlho trvalo kým sa vrátila.
Ale to, že Ruby už bola v tele Christie som si viac ako istá. Hlavne preto, ako sa Sam s ňou začal prirodzene baviť, keď sa objavila v bare. | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 23.09.08 22:58 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 23.09.08 23:11 | |
| tak to dúfam aj ja že nám to vysvetlia ale ešte stále nám nevysvetlili ani to kedy ju v 3x16 posadla Lilith tak fakt neviem | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 23.09.08 23:13 | |
| Mam takovej špatnej pocit, že tohle už nám nikdy nevysvětlej..... | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 23.09.08 23:20 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 23.09.08 23:51 | |
| Čo sa týka starého tela Ruby, ona ho mohla znova posadnúť, je jedno, že telo už je samo o sebe mŕtve alebo v rozklade alebo čo.. Len ho neposadla, bo Katie "zrušili ako jarný sneh", buď chcela moc peňazí alebo bohvie.. Dúfam, že to vysvetlia, prečo vlastne má nové telo. Čo sa týka nového tela a či jej to Sam dovolil a veď odkiaľ inak by ho zohnala, vo výpredaji asi ťažko... Takže si to zhrnieme, naše teória nedáva zmysel, pretože tvrdíme.... že Sam spral s nejakou cicou a Ruby ju potom posadla, pretože si hľadala vhodné telo... ...a vy tvrdíte, že to bola Ruby, že spolu nespali, to ani náhodou (to nevylučujem), že spolu len bývali, sprchovali sa, chodili pred sebou v spodnom prádle, mali len jednu posteľ, pretože Ruby nespí (to nevylučujem) a ona si všade pohadzovala svoje podprdy... hmmmm, hmmm.. A ešte jedna vec, keď s ním bývala, kde mala veci? Veď tie by si Dean všimol, určite nechodí stále v tom istom a kedy by si ich odtiaľ odniesla...a tiež mi nesedí, že ako bola tá baba oblečená, v kockovanej košeli a lá Jo a ako sa oblieka inak... A ešte, Sam ju vtedy očakával, podľa mňa jej volal a nebola tam preto, že by ju asi "omylom" poslal do pekla tiež Musela som zabrdnúť, sorry.. | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 0:04 | |
| Sarinka ja si myslím že Ruby bola v tele už dlhšie ale nebudem sa hádať len možno nám to vysvetlia alebo sa aj tak nedozvieme kto mal pravdu a pre príbeh to nie je až také dôležité. | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 0:12 | |
| Moc pěkný shrnutí, Sarinka!!! To přece nejde, aby to nevysvětlili!!!!! Určitě bude epka, kde bude ukázáno, jak se měl Dean v pekle a co dělal Sammy ty 4 měsíce. | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 7:51 | |
| Tak jsem se pracně prokousala vašima teoriemi... Když přemýšlím nad Rubyiným tělem, tak svým způsobem je dobře, že ho má jiné, když nechce, aby ji Dean hned poznal. Já si opravdu myslím, že v těle Christy byla Ruby už od začátku a z tohoto mého přesvědčení mě může vyvést snad jen jiné vysvětlení v některém díle. Myslím, že spolu taky nic neměli... možná u něj byla Ruby jen na návštěvě a cvičili Samovy schopnosti... No, na tuto část by se mohli v nějakém další díle víc zaměřit, ale podle mě, ať už se Sam změnila jakkoliv, nespal by s démonem a ani Ruby by nedovolil, aby posedla dívku, se kterou něco měl... | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 8:10 | |
| Uf, díky Madlen, že se objevil další můj člověk. Já v tomto topicu končím, už sem raději ani nelezu nebo na mně ty vaše teorie zanechají následky. Je to prostě kravina, aby Rubby učila Sama několik měsíců (týdnů, whatever.. ) jak používat svoje schopnosti a neustále při tom měnila těla. Což z vašich teorií vyplývá, pokud tvrdíte, že se Sam vyspí s nějakou cicou a Ruby ji pár hodin na to posedne. Nebo jako myslíte, že Ruby z ní vždycky "vyletí", jen aby se Christy vyspala se Samem a pak do ní zase "vklouzne"? No fakt nechápu, opravdu nechápu! jak si to chcete vysvětlit, že by Ruby posedla tu holku až potom, když už se Samem před tím určitě vídala a tedy nehledala teprve vhodné tělo. . btw, s tím bydlením, že tam měla nebo neměla svoje věci...kolik takových věcí asi potřebuje démon k přežití? Já to nemyslela tak, že spolu bydleli a pekli spolu sušenky a podobně, jen prostě že spolu prostě třeba občas sdílejí pokoj, protože je to pro ně možná pohodlnější. Ale možná opravdu Ruby ani nespala u něj v pokoji...jen se převlékala....co já vím, co takoví démoni dělají nebo nedělají. Každopádně určitě jako ženská se musí umývat a malovat, aby vypadala dobře. Sarinka a nevím, co tě pořád vzrušuje na té podprdě. Třeba to vůbec nebyla podprda Ruby ani Christy.. Což by mě asi mrsklo... ...ale možný je to taky...všechno lepší, než aby spal s Ruby. Ale stejně si prostě myslím, že se tam Ruby převlékala a hold asi není pořádkumilovná. A Dean tam našel jen jednu, což nic neznamená, jen to potvrzuje, co celou dobu píšu, že se tam prostě občas převlékla. Tak a kašlu na to, I HATE ERIC!!!!!! Leda mě zdržuje. | |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 9:45 | |
| Madlen, lenže ako mohla vedieť, že sa Dean alebo tak vráti a nájsť si nové telo... Jedineeeee, že by mala staré telo doposiaľ a aby sa utajila pred Deanom a tak posadla tú babu, pretože jej nič iné nezostávalo... Chrys, čo mám s podprdou, no som na ne zaťažená... okej, priznávam sa, bola moja, ja som ju tam nechala.. | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 10:14 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 10:20 | |
| bože mňa tie vaše teórie raz asi zabijú aj z takej prkotiny viete spraviť koniec sveta. všetky teórie majú v sebe kúsok pravdy, ale zároveň ani jedna celkom nesedí. proste je tam príliš veľa otázok, na ktoré odpoveď nepoznáme. ja osobne si nemyslím, že by rubi vedela, že je dean späť... to by o tom asi povedala samovi, a ten vyzeral dosť prekvapene, keď sa tam dean len tak objavil. no rubi mohla byť kľudne v christy už na začiatku a fakt, že vidí deana ju nejako extra neprekvapil, lebo je predsa démon a už čo to vo svojom živote videla nie... no ja by som aj tak zastávala názor, že rubi ešte v christy nebola.... tá podprsenka vôbec nemusela patriť rubi, či christy, ale ako vidíme Sam sa viditeľne zmenil a možno si začal aj viac užívať... no a tak. rubi bola určite so samom nejaký čas a učila ho využívať jeho schopnosti, no možno práve preto, že jej Sam nechcel dovoliť, aby posadla nejaké úbohe dievča, tak menila telá častejšie.... alebo možno aj nie a ona vošla do christy z nejakých iných dôvodov... akože úprimne neviem, či to ešte bude vysvetlené a hoci ma to na jednu stranu trápi, až tak by som sa nad tým nepozastavovala. možno sa niečo stalo, možno nie... ono sa to aj tak asi nedozvieme, tak načo si robiť vrásky.... btw: sarinka: samozrejme, teraz si to vyriešila, to ty si bola celú tu dobu so samom ale ako vidím chrys, to veľmi nepotešilo | |
| | | Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 10:33 | |
| Tak já jsem zvědavá, jak nám tohle vysvětlí. Mě to nepřijde jako prkotina, je to celkem zásadní věc. Já prostě nevěřím, že Ruby u něj byla na návštěvě, aby ho učila, prostě já nevím holky jak Vy, ale na návštěvách se nepřevlékám ani neotevírám pošlíčkům s pizzou v kalhotkách, pokud nemusím:-). Prostě mě to leží v hlavě, neříkám, zže si s ní Sam nějak kdovíjak užívá, ale divné to je. Navíc Deanovi dost přesvědčivě lhal ohledně používání schopností, což mě dost překvapilo, páč mu řekl to s tím posledním přáním před smrtí, což mi přišlo i na Sama silné kafe, že tohle vytáhl jen aby lhal...
Prostě doufejme, že nám to vysvětlí nějak logicky... Podprsenka a kalhotky mě fakt iritujou, páč nevím, co si o tom mám myslet:-))). | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 17:31 | |
| Jak tak vidím, tak tady se zase bojuje No, Sarinka, já teď budu trochu opožděněji reagovat na tvoji reakci na můj poslední vzkaz. Já jsem tam nepsala, že Ruby věděla, že se Dean někdy vrátí a proto si vzala jiné tělo hned od začátku. Ani netvrdím, že když se dozvěděla, že se Dean vrátil, tak si tělo prostě "vyměnila", jak by to asi vysvětlila Samovy? Jen jsem tím myslela, že v tomhle měla štěstí, když nechtěla být prozrazena hned od začátku. Co se týká jejího nového těla, tak myslím, že jedno a to samé od té doby, co se vrátila. Aby těla často měnila, to mi přijde docela divné, protože bychom v tom mohli mít potom zmatek i mi, diváci. Prostě si myslím, že si nové tělo najít musela, protože než se vrátila, tak Sam buď její dřívější tělo spálil po událostech té noci nebo pohřbil a to se už nedalo použít. | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 18:29 | |
| uf...zasa som toho dost zameskala. ja s tymi teoriami uz fakt neviem a som z toho zmatena. Ako tu uz niekto pisal,kazda z vasich teorii ma nieco do seba,ale je tam privela otaznikov... ja debil som si napriklad myslela, ked som to pozerala prvy krat, ze ta Kristy/Christy ci ako sa pise, co bola na zaciatku nebola ani ta herecka,co potom hrala Ruby . Akoze na prvy pohlad to bolo take...ja neviem, by som si ani nevsimla, ze tam o nieco deje a ze to je tam vsetko dane tak narocky... ale zasa, aj keby to bola Ruby... skor ci neskor sa Dean dozvie o tom, ze Ruby stale "zije" a ze je v tele tej cice a potom,keby s nou Sam spal,tak by bol Dean asi riadne nastvany... ja proste fakt netusim,ale nejako mi nic z toho nedava zmysel... ani to, zeby oni dvaja mali jednu izbu a Ruby by ho ucila tie cachry machry... A tiez by sa tam neproducirovala polonaha a ta podprda fakt nemusela byt jej... neviem no, a to,ako si pomylil jej meno na zaciatku. Naco by to hrali? Sak Ruby mohla zmiznut aj inak, nez cez dvere... fakt mam z toho mis-mas a pochybujem, ze nam to Kripkos tak skoro vysvetli... jedine, ze by tam slo o nieco viac, kedze mu Sam klamal aj o tych schopnostiach...akokeby mal s Ruby nejaky plan...ale zasa... joj,fakt neviem a je to dost na nervy | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 18:32 | |
| | |
| | | pipo Pocestný duch
Počet príspevkov : 73 Bydlisko : Lučenec :) Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 24.09.08 22:28 | |
| Lol čo vy tu riešite Podľa mňa v tej žene už dávno Ruby bola | |
| | | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 25.09.08 13:35 | |
| | |
| | | beruss Pocestný duch
Počet príspevkov : 117 Age : 36 Bydlisko : jižní Morava Nálada : :-)) Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 15.10.08 21:36 | |
| Takže to opravdu byla Ruby už od začátku já sem si to myslela - citácia :
- When Dean and Bobby showed up at Sam’s motel room and Kristy answered the door, was she Kristy, or was she already Ruby on the inside?
Says Singer, “You’re not supposed to know that it’s Ruby but she was [Ruby] at that moment in time. She was playing a part because she didn’t want Dean to know. The answer to how Ruby became Genevieve is coming up.” - kód:
-
http://www.sfuniverse.com/2008/10/15/behind-the-camera-with-supernaturals-robert-singer/ | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 15.10.08 21:38 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 15.10.08 22:08 | |
| Já se přiznám, že jsem si myslela, že to nebyla... nebo nemyslela... Oni to zahráli tak zvláštně, že jsem vážně nevěděla, která bije Ale teď už je to tedy jasné...hmm,Sam má co vysvětlovat. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising | |
| |
| | | | 04x01 Lazarus Rising | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |