|
| 04x01 Lazarus Rising | |
|
+36Madlen Weronička Sarinka Night Angel GoreGasm calla keksiiq CrazyD Mystic Hiro666 wiktoriano Ellen sonca12 nikita pipo Samabel lenkka Ewis nirgana SNlois Pa001 Ettie Silvia bookika janicag renáta janka410 dion-fortune Chrystelle Kristine Faith Zizi Anwiel SkreechTina Fazulina dzajnisko 40 posters | |
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 20.09.08 22:49 | |
| Takže, konečne sa aj Sarinka ide vyjadriť k tejto epizóde, takže zbystrite zmysly, vážení... Úvodné zhrnutie, pekne, pekne, hudbička fajnová, AC/DC proste nikdy nič nepokazí.. Nová znelka, musím sa priznať, že som sa najskôr zlakla, čo za zvuky mi to začali vychádzať z reprákov, no ale inak sa mi dosť páči, i keď druhá séria stále vedie. Deanove vykopávanie z hrobu, no čo k tomu povedať, keď som to už videla predtým...jediné, čo ma dostalo boli tie stromy okolo hrobu, by ma zaujímalo, či to spravil Castiel alebo Sam to tam nejako, fakt neviem ako dal na Deanovu ochranu, no to by sa asi dosť namakal, takže dajme teda tomu, že to bola tá prvá možnosť.. Hug, hug, hug, dlho očakávaný.... jediné, čo ma napadá, konečne...i keď fakt by to chcelo slow režim, aby sme si to mohli pekne dlhooo vychutnať... Nová Ruby, herečka je dosť sympatická, no na Katie proste nemá, tej tá rola sadla ako zadok na šerbel, to sa proste nedá porovnať, hlavne po jej výkone v 03x16, no ale vzhľadom na to, že si tam nová Ruby len párkrát "štekla", uvidíme ďalej... Samove schopnosti...ou, ou, ou, ouuuuu...no úplne som z toho bola na vetvy I so like... Paráda, to vymietanie vystretím rúčky, strašne sa teším, čo nám little Sammy ešte predvedie... Castiel, ohromná postava, charizmatický herec, žeriem ho. Momentálne je mojou najobľúbenejšou vedľajšou postavou. - Spoiler:
A to som zvedavá ešte na toho druhého anjela Uriela. Inak mám takú teóriu, čo za prácu má pre Deana. Podľa spoilerov sa Lilith chystá vypustiť samotného Lucifera, čo keď sa Dean a Sam majú postarať o to, aby sa tak nestalo, prípadne Dean má sama nejako "spracovať".
Ešte ho ohľadom toho Boha, takže tiež sa mi to nejako moc nepozdáva, že Boh a bla, bla...ALE, Castiel nemusí vravieť pravdu, a navyše tie čierne krídla, no neviem, neviem, možno chce Deana len neužiť. Zatiaľ neviem, čo si o ňom myslieť, no fakt je to úžasná postava, to nie je o čom... Bobbyho obliatie Deana svätenou vodou bola nenormálne sranda, tiež Ipod v impale a o tom Samovom výraze á la ja nič, ja muzikant ani nehovoriac. No ale mám aj zopár výhrad: Nejako rýchlo sa Sam spamätal, že je Dean nažive, jeden hug a koniec, čakala som viac sĺz, šok, šok, šok...a také tie veci a ono nič...tiež má trápi, ako si bratia klamú, ako by si boli úplne cudzí...jedine snáď u Deana badať starosť o Sama, nechcel ho so sebou vziať vyvolať Castiela, ako sa o neho bál, keď nevedel, kde je a pod...neviem, proste zo Samovej strany mi to prišlo miestami dosti chladné... No ale nesmiem zabudnúť na scénu s talizmanom... ako ho Sammy opatroval... - Spoiler:
Možno sa môj názor zmení, keď v 9/10 časti ukážu, čo sa dialo po Deanovej smrti, zničený Sam a tak..
Viac ma teraz už nenapadá, ale celkovo bola epizóda skvelá, ohromná a určite predčila očakávania...vyzerá to všetko veľmi sľubne, taká apokalyptická vojna... Kripkovci odviedli skvelú prácu, well done, maestro... Jaj a ešte mi to nedá, že som výskytom anjela a ešte aj s krídlami zostala dosť šokovaná, pretože si spomínam, že vravel, že ich berie ako abstraktné bytosti a že pre neho sú vlastne anjeli lovci, tak som toho teraz mierne mimo, že či si to rozmyslel alebo čo...aleboooooo anjel nemusí byť to, za čo sa vydáva... | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 20.09.08 23:06 | |
| presne, Sarinka....to som písala aj ja, že sa nejako rýchlo z toho Sam dostal, že je Dean späť ako keď ho prvýkrát zbadal, boli tam slzičky na krajíčku a vôbec ten jeho výraz bol skvelý potom objatie to bolo skvelé....ale potom čo Ruby/Kristy ( ) odišla, tak si tam len tak sadol na posteľ a začal sa obúvať, či čo to tam robil no a keďže pred Kristy sa asi nemohli rozprávať, čo sa stalo, tak som čakala, že keď odišla, tak Deana hneď zasype otázkami a on nič tak neviem, čo si mám o tom myslieť no a čo sa týka "anjela" Castiela, ja som dosť skeptická ale uvidíme, čo sa bude diať | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 20.09.08 23:11 | |
| Tak to si vystihla, ako si tam len tak sadol na posteľ, potom im aj pivko dal, že však čo pohodka jahodka...proste mi to prišlo...to je všetko??? to akože fakt??? no a bolo to všetko... Teraz ma ešte napadla scéna, ako Dean schmatol Sama za košeľu, úplná krása, len zasa to bolo z jeho strany skôr, potom sa Sam trocha realizoval a potom zasa nič, ešte potom ten amulet a potom už vôbec nič, som mala pocit, že ho viac trápia démoni, ktorých chcel zničiť než Dean.. | |
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 20.09.08 23:20 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 20.09.08 23:22 | |
| | |
| | | pipo Pocestný duch
Počet príspevkov : 73 Bydlisko : Lučenec :) Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 20.09.08 23:26 | |
| Ale tak musíte chápať že Sam bol dosť zničený po Deanovej smrti tak sa trochu aj zmenil | |
| | | sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 19:58 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:00 | |
| tak to sme minimálne dve. to ako sa zmenli sa mi vôbec nepáči., | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| | | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:04 | |
| | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:04 | |
| | |
| | | sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:08 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:09 | |
| Dean to dokáže!!!!! To by nám Eric přece neudělal!!!! Všechno bude v poho, Dean na Sammyho udělá a bude to!!!!! | |
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:11 | |
| | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:12 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:15 | |
| súhlasím. Dean b ho mal trochu prefackať aby ho dostal s toho šoku a bol ako predtým | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| | | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:18 | |
| ja som tiež bola šokovaná ako veľmi sa Sam zmenil, ale zase nemyslím, že to bude až tak drastické... veď Kripke sám hovoril, že je to hlavne o nich a rozhodne tak tie brothers momenty ešte budú... ja si zatiaľ nie som istá, či sa mi nový Sam páči alebo nie... no možno to bude všetko ok a ešte to pekne spestrí vzťah medzi bratmi. veď tak treba tam tú dynamiku aj sem tam troška zmeniť a keď si vezmem čím Sam prešiel... neviem, ale nečakala by som, že bude hneď samý úsmev a podobne. veď tak zatiaľ sme mali len jednu epku, uvidíme ako sa to bude ďalej vyyjať | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| | | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:24 | |
| No, já taky zatím nechci dělat předčasné závěry, po jedné epce. Ale mám strach, abysme se do Vánoc vůbec nějaké změny k lepšímu dočkaly. Já prostě nechci, aby se všechno točilo jen kolem Deana a na Sama každý jen nadával, jak se chová pitomě. Já chci zpátky toho rozumného brášku, který dává na Deana pozor a ne, že se někde poflakuje po nocích s Ruby, zatímco ani netuší, kde je jeho brácha a jestli je vůbec v pořádku. Tohle prostě nechci. Já vím, že se musel změnit, ale nechci aby to tak bylo celou sérii. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:26 | |
| | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 22.09.08 20:55 | |
| podla mna netreba zufat. Urcite sa este dockame stareho Sammyho. Len fakt je to o tom, ze co my vieme,cim vsetkym si za tu dobu bez Deana Sam prezil a co ho viedlo k tomu,co robil...chapete. Ale myslim, ze sa to bude vyvijat slubne, hoci ma sklamal novy Sam | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 23.09.08 12:04 | |
| Nový díl mě rozhodně nesklamal! Tolik nových údálostí a otazníků! A Dean je zpět! Juchůůů Jupííí Krásná byla přivítání, jakých se mu dostalo od Bobbyho a Sama. Nejprve na něj zaútočili a pak následovalo obejmutí Dokonce i Ruby je zpět! Jen nevím, jestli udělali dobře, bude se mi těžko zvykat na jeji novou podobu... Líbilo se mi, jak se démoni z baru neopovážili vztáhnout ruku na bratry! Ani když Dean tak provokoval A jak se pak Sammy v noci vkradl do Impaly a odjel za nimi! A pak to jeho vymítání! Nové schopnosti! Vypadá to super, jsem zvědavá, co ještě umí... Ale bráška z něj nebude mít dvakrát radost Potom ta akce Deana a Bobbyho. Musím říct, že jsem seděla jak na hřebících a bála se, co se stane. Tak nakonec prý anděl ho vytáhl na přání boha... No teda nevím... moc se mi tomu nechce věřit, a kdyby přece jen, tak na co ho potřebují. A proč měl ten anděl černá křídla? Jsem zvědavá na další díl a jak se to všechno vyvine! | |
| | | Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 23.09.08 15:58 | |
| WOW ja som len válila oči!!!! ......malo to teda riadneee grady!!!!!.....strasne super epka..... ...... a tie Samove schopnosti nooo to bolo velmi dobreeee super ze ich ma..... a to s tou ruby to som bola prekvapenaaaa ze ona vlasne zije ale v inom tele ......... A som veeeeeeelmi zvedavaaaa ako to vsetko dopadne nakoniec lebo je to teraz napinaveee a strasneee dobreeee .......... Noooo usim ze tato 4.seria bude vazneeeeee uzasnaaaaaaa!!!!!a bude mat velikansky uspeeech co nepochybujem ......lebo uz len prva cast bola strasneeee supeeeer......a inak sammy sa zmenil to vidno ale stale su zlatuckyyy | |
| | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 23.09.08 18:07 | |
| som pozerala na sn.tv fóre, že kopec ľudí má problém s novou rubi úprimne ani mne sa veľmi nepozdáva teda zatiaľ.... ale tak kattie som mala asi radšej Inak tá baba, čo z nej Sam vymietal démona iba silou svojej mysle, mi prišla ako Sim postavička, keď tam z nej vychádzaj dym neviem, ale tak zaujímavo to vyzeralo btw, mne sa tá pamela celkom pozdávala | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising | |
| |
| | | | 04x01 Lazarus Rising | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |