|
| 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
|
+24Madlen SNlois renáta Samabel calla Hiro666 SkreechTina lenkka Zizi pipo janicag Silvia CrazyD wiktoriano Faith Sarinka Mystic Pa001 Kristine janka410 Chrystelle Anwiel dzajnisko dion-fortune 28 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 8:49 | |
| | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:06 | |
| meine dojmy musím povedať, že začiatočná songica je super, úplne ma uchvátila absolútne netuším, čo je to zač, takže budem veľmi vďačná nejakému sweetheart, kto ju pozná začiatočný rozhovor medzi Samom a Deanom - ja nechápem prečo, ale dookola musím kukať ten moment, keď Dean vezme do ruky kus pizze, ovonia to a hodí to späť fakt mi šibe chudák Dean, stále si nechce priznať, že malo cenu vytiahnuť ho z pekla to je tak cute s tými jeho puppy eyes k tomu mám taký pocit, že toto bude puppy eyes sérka - ani v Lazarusovi nimi nešetrili lepšie pre nás When have I ever forgotten a pie? teraz, chlapec a ten Deanov pohľad do tej tašky bez koláča ááá, Ruby horí pod zadkom, bojí sa, bojí za haluz neviem, prečo mi je to také vtipné možno preto, že keď ju už nehrá Katie, tak mi je sakra jedno, čo s ňou bude (absolútne nie som predpojatá, to nie )tí nezachránení týpkovia a ich spôsob pomsty - wau k tomu tie heartbreak rečičky velice dobre vymyslené ehm....torturing!Dean... úžasné (áno, som chorá na nervy )neviem, či si to myslím len ja, ale Bobby túto epku úplne hviezdil s tými jeho reakciami you idjit ja toho chlapa zbožňujem bez neho by SN nebolo také aké je a ten jeho zákop - no dokonalé zistila som, že počuť slovo apokalypsa z úst Deana mi vôbec nerobí problém, takže ak by sa niečo také chystalo naozaj, pekne mi ho sem doneste a ja pokojne zomriem 4krát v jednej minúte zopakovať jedno nepríjemné slovo = šok?? oooou, to, ako si teta Lilith podala polís stejšn husté nemám slov a tie Castielove reči, hmm....keby mi niekto povedal " čau, Diabol aj Boh fakt existujú"...čo by som urobila? ale od Deana som čakala prinajmenšom záchvat smiechu, no ten asi neprišiel, lebo nechcel Sammyho zobudiť (keď tak krásne buval ) btw - Sammy v tričku s krátkym rukávom - SLÁVA!!!!!! len by som poprosila aj Deana a častejšie a v dlhších intervaloch (a trebárs aj úplne bez toho trička ), ďakujééém a Boh aj Diabol vedia, že nie som sama, čo si to želá tak ja už radšej končím | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:15 | |
| Já z toho vážně nemůžu!!!! Tahle epka se mi líbí snad ještě víc než ta první!!!! Nejvíc mě dostalo s tim, jak šel Sammmy koupit Deanovi jídlo a pak ten pohled, když Dean otevřel tu tašku a zjistil, že tam nemá svůj milovanej pie A moje oblíbený turturing!Dean Meg mu tam dala vážně pěkně!!! Jelikož nečtu spoilery (ale to, že se někde objeví tahle trojka už sem četla), tak sem netušila, že zrovna tady, čekala sem to pozdějc... Ale když se tam zjevil Hendrickson, tak sem byla jenom a pak když tam přešla Meg, tak sem si jenom řikala "kdo je sakra ta ženská??" fakt sem jí skoro vůbec nepoznala... Bobby mě tou svojí tajnou místnůstkou pěkně překvapil, ale má to tam zařízený úžasně!!!! Dean by tam evedentně klidně pár dní zůstal a mazlil se tam se zbraněma... Ronald byl sladkej, jak tam tak seděl, toho sem měla vážně ráda a když sem ho viděla tady, tak sem se musela prostě usmívat. A pak Deanův výraz, když mu Bobby řek, že má přinést opium!!! Rozhovor Meg a Sama... What you do with Ruby! Měla pravdu holka jedna... No, až na to, že je zrůda... teda aspoň doufam, že v tomhle neměla pravdu! Pak zasa turturing!Dean ano, ano!!!!! Ten výraz, když mu Henrickson polechtal srdíčko, to bylo úplně Jak tam ty dva spali ( ), tak sem si řikala, jak Sam dokázal to, že Dean byl na zemi a on si hověj na pohovce.... A rozhovor s andílkem!!! Já bych určitě taky nevěřila.... No, je pravda, že Dean byl moc drzej na to, že mluvil s tim, kdo ho zachránil!!! A moc se těšim, jak bude apocalypsa pokračovat!!! Vážně úžasnej díl!!!! | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:33 | |
| Tak já se vyjádřím jen stručně, protože vidím, že se ztotožňuji s dion, dzajnisko i Anwiel, tak se nebudu opakovat. Moje reakce na tenhle díl..... No byla jsem v křeči skoro celou dobu, hrozně jsem se o bráchy i Bobbyho bála. Byl to podle mě naprosto úžasný díl a řekla bych, že se mi líbil víc, než 4x01. Prostě to tady byli zase ti "staří" bráškové, které tak miluju, bylo to hrozně napínavé a zároveň smutné. Na konci jsem byla celá pryč z toho, že Sammyho vidím v ponožkách.... A měl ryze "Jaredovské" vlasy, čímž mě straaaaaašně potěšili!!!!! O tom, že spinkali s Deanem jako andílci ani nemluvím. Tak víc napíšu, až na to kouknu s titulky a doplním si mezery.
Naposledy upravil Chrystelle dňa 21.10.08 11:42, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:36 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:38 | |
| no okey, tak idem aj ja na to trocha obšírnejšie tentokrát akože už úvodná pieseň má totálne dostala neviem, ale strašne sa mi páčil zostrih. potom ten začiatok s tou lovkyňou no wow a keď nabehli brothers s tou ich hádkou a presne tá pizza nemala chybu to som sa rehlila jak blázon. a potom zahviezdil Bobby s tým, že anjeli existujú... a dean ako neveril, že boh existuje a to jeho "why me?" inak sa mi tam strašne páčili tie Samove hlášky do toho, na začiatku ako sa Dean pýtal, že ak anjeli existujú,tak už by ich mal nejaký lovec niekedy stretnúť a Sam ho zrušil pekne, že "yes, you just did." no a potom ako mu povedal, že je iba regular guy, ktorý je dôležitý pre toho tam hore a dean ako len,"it weirds me out." no chudák to s tým koláčom nemalo tiež chybu som proste nemohla inak mi je tiež jedno, čo bude s rubi akosi ma nezaujala no ale deana pekne zmlátili táto serka je proste skvelá, v prvom diely torturing dean v druhom dieli torturing dean, no sa idem uslintať k smrti neviem, ale mne sa páčilo aj ako k nim tie obete hovorili, to bolo proste ako keď ste videli, že ich to fakt trápi, že ich nezachránili no a dean ako sa meg priznal, že si nemyslí, že jeho hero no neviem, ale to ma dostalo... a ešte ten jeho bolestivý výraz k tomu no a koniec ako tam spinkali no proste hneď som mala isté myšlienky, ale tiež ma dalo, že dean na zemi a sam na gauči a potom prišiel môj milovaný castiello a strašne super výrazy hádzal no a ako naňho Dean vyšiel, ty kokso... ale to ako mu potom povedal, že ho odtiaľ vytiahol a kľudne ho tam môže aj vrátiť no a tie deanove očká do toho akože to som už fakt nemohla... no a na konci ako sa Sama spýtal, či verí aj v diabla... proste táto epka bola rovnako dobrá ako tá prvá, myslím, že ide fakt o tú NAJ sériu. ow a ešte sa mi páčilo ako Sam zrušil rubi, keď mu povedala, aby si dával pozor a on len, že ja sa anjelov nebojím ps: samove vlasy konečne ako majú byť | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:44 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:46 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:48 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:49 | |
| Ta lovkyně na začátku byla moc dobrá... nevim proč, když se mi nějaká ženská v SN líbí, tak musí hnedka umřít!!!! Když se mi začala líbit ruby, tak papa, pak Pamela v minulý epce, ta byla úžasná a teď tahle. Sice tam byla pár vteřin, ale i tak sem si jí oblíbila!!! Já sem si taky myslela, že se stane něco Deanovi, ale tak kdo by ho moh vyrušovat ze spánku, když vypadá takhle.... Já teda ne!!!! A chudák Sammy, nechtěla bych, aby mě někdo takhle hezky omlátil o umyvadlo. Au!!!! | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:51 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:53 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:57 | |
| chrys: no tak ja si proste nepomôžem najradšej by som ho videla celých 40 minúť niekde uväzneného, kde by ho poriadne mučili anwiel: no je to divné, lebo je to cítim rovnako všetky baby, ktoré s ami pozdávajú zomierajú janka: mne sa tam ešte páčilo ako si rozhrnul tie vlasy fakt tam bol skvelý sammy chrys: no a tak ja som si teda všimla, že sam je akosi často v impale, jared si to asi konečne presadil no a teraz sa zase ozve torturing! fanda, lebo ja keď ho tresli o umývadlo som bola yes!!!!!! a ešte by som ho kľudne raz tresla
Naposledy upravil dion-fortune dňa 26.09.08 9:58, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:57 | |
| Já už sem párkrát takhle usla a musim říct, že sem si ještě tak hodinu po probuzení nadávala, jaká sem kráva!!! Nechutně mě bolelo za krkem!!!! Ale tak Dean je Dean! Tak jestli v tom bude pokračovat (myslim tim, že Sammy řídí), tak já nebudu vůbec proti!!! A mam takovej pocit, že pomalu začínam bejt extrémně turturing fanda, protože i to na tý benzínce bylo pro mě
Naposledy upravil Anwiel dňa 26.09.08 9:59, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:59 | |
| okej...takže asi takto toto bola zase raz úžasná epka tá pesníčka na začiatku bola vážne super, musím si ju zohnať a zrazu nabehol rozhovor brothers a to už som mala oči prišpendlené na obrazovke a bola som jasná to Deanovo odmietanie čo i len možnosti, že anjeli existujú som dosť čakala ale páčila sa mi Samova reakcia, keď Dean hovoril, že by ich musel niekto vidieť a on na to hneď "Yeah, you just did, Dean" no a potom zase puppy eyes a Deanovo "why me?" chudáčik, ako nemôže uveriť, že by za to stál ale musím povedať, že Bobby v tejto epke hviezdil tie jeho poznámky stáli fakt za to hneď na začiatku ako postavil tie knihy pred Deana, že môže začať čítať to muselo byť pre neho strašné, musel čítať a ešte nakoniec ani nedostal svoj koláč bolo vidno, že Ruby má plné gate ani sa jej nečudujem inak tá Bobbyho miestnosť bola vážne vymakaná sa ani Deanovmu "Bobby, you´re awsome" nedivím duchovia boli dosť dobrý, keď tam prišla Meg, ja som ju ale vážne nespoznala som hneď začala rozmýšlať, kto to preboha je, veď by sa mu mal ukázať niekto koho nezachránil a až potom keď ju ukázali bližšie som ju spoznala ale bola vážne skvelá, som rada, že ju tam opäť ukázali a to ako sa jej Dean ospravedlňoval a Sam zase Victorovi no a torturing!Dean ale musím povedať, že v tejto epke si užili všetci Sammy tiež dosť lietal som zvedavá ako to bude pokračovať s tou apokalypsou Lucifer neveští nič dobré :alien: Castiel bol zase super a potom už dokonca aj vystrčil rožky alebo... you know, whatever ale nečudujem sa Deanovi, že mu neveril, veď kto by aj?? ešte musím napísať, že som bola dosť prekvapená, že Dean Samovi hneď povedal čo sa deje, že Castiel má byť anjel a tak podobne, som čakala, že to z neho bude musieť Sam páčiť no jednoducho sa náš king zase predviedol EDIT: vidím, že máme s Dion dosť podobné myšlienky ale už sa mi to nechce prepisovať :alien: a tiež súhlasím...konečne mal Sammy normálne vlasy
Naposledy upravil Kristine dňa 26.09.08 10:00, celkom upravené 1 krát. | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 9:59 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 10:00 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 10:03 | |
| | |
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 10:08 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 10:12 | |
| Ještě jsem chtěla napsal o té Meg. Já ji tedy poznala hned, protože jsem viděla nějaké fotky té herečky z civilu z letoška a měla je stejné. A myslím, že opět předvedla úžasný herecký výkon. Nemůžu si pomoct, ale fakt se mi zdá, že hraje výborně, že se dokáže do té role úžasně vžít. A jenom jsem hleděla, jak vyprávěla Deanovi, jak ji Meg posedla... A že byla uvězněná ve vlastním těle a viděla všechny ty vraždy, co Meg spáchala. To bylo něco na Deana.... A jak ho tam obviňovala, že zemřela kvůli nim a Dean na to, že dělali to nejlepší co mohli. Jo a pochopila jsem dobře, že Meg jí zabila i sestru? A že řekla Deanovi, že nebýt jeho rodiny, tak by ona i její sestra žily? S tou Impalou mě to bije do očí proto, že mám pořád ještě před očima ten loňský Comic con, kde Eric vykřikoval, že šílí, když vidí Sama řídit Impalu a kdyby bylo po jeho, už za volant nesedne. Tak nevím, co ho přinutilo změnit názor. Protože opravdu hezky dlouho Sam neřídil. To už snad byly roky... Ale tedy taky mi to vůbec nevadí, naopak!! Miluju Sama za volantem Impaly! | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 10:16 | |
| No, já sem jí tak rozuměla "She killed herself!" jako že spáchala sebevraždu.... Du si to pustit znova.... | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 10:17 | |
| Já právě mám taky dojem, že říkala něco o tom, že se zabila, ale nejsem si jistá...každopádně jsem to pochopila tak, že se zabila kvůli ní, ne? Jakože prostě tak či tak za to může Meg. | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 10:18 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 10:19 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 10:21 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
| |
| | | | 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |