|
| 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
|
+24Madlen SNlois renáta Samabel calla Hiro666 SkreechTina lenkka Zizi pipo janicag Silvia CrazyD wiktoriano Faith Sarinka Mystic Pa001 Kristine janka410 Chrystelle Anwiel dzajnisko dion-fortune 28 posters | |
Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 1:41 | |
| Madlenno Ruby bola naozaj zlatá ked bola taká vystrašená s tým anjelov. a to že Sam zabudol na Deanov koláč podľa mna nebolo krásne ale hrozné. Musí čítat knihu a nedostane ani koláč? chudáčik Elllen nejaké bratské momenty ešte musia byť ved to by nebolo ono. len musíš počkať a určite sa to zlepší ved ani doteraz neviedli nejaké dojímavé rozhovory v každej časti | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 8:40 | |
| musim povedat ze SN je diel od dielu lepsi a lepsi, bolo to super a po prvykrat sa mi stalo ze sa neviem dockat dalsej epky. mal by som SN stopnut a Castiello Deanovi mohol teda povedat vic, ale to by nebolo ono, ved co by potom bolo v dalsich epkach? Kripke si musi nieco nechat na potom | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 9:20 | |
| Ellen, obávám se, že přesně tohle měl Kripke na mysli. I Jared o tom často mluvil v rozhovorech, že se ten vztah mezi nimi změní - ochladne. A je to vážně tady. Tuším, že tohle bude námětem celé série, tedy to, jak se ti dva budou zase horko těžko dávat dohromady. Věř mi, že nejsi jediná, koho to štve. Já se s tím do teď nesmířila a hrozně mě to štve. Bohužel musím uznat, že něco se v SN prostě dít musí - nějaké drama, které opět pořádně nadzvihne diváka a pokud by se bratři chovali dál, jako dosud, byl by to už pro některé z diváků možná stereotyp. Nebyl by "materiál", pro další infarkové zápletky, ve kterých se Eric tak vyžívá. Tak nám nezbývá než vyržet a snad si později aspoň pořádně užijememe obnovení jejich dřívejšího vztahu....třeba bude nějaké to srdceryvné objetí... To už je ale jen moje zbožné přání, protože vážně netuším, jak moc se to ještě mezi nimi ve 4. sérii vyhrotí. Tuším ale, že dost. Sisel... ...že stopnout! No si bázen, či čo? To já bych tedy nepřežila. Já se třepu na každou další epku, jsem závislák největší, ale omezovat se v SN rozhodně nemíním. | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 9:52 | |
| Souhlasim s Chrys. Celou dobu všichni mluvěj o ochladnutí jejich vztahu a tady to je. Eric nám tuhle změnu naservíroval na stříbrnym podnose a my se s tim musíme vyrovnat a čekat, jestli se to zlepší nebo naopak zhorší. Dyť si vemte, jakto třeba bude ptom, až se Dean dozví o tom, že má Sam schopnosti a dokonce je používá, ikdyž mu přísahal, že ne. Já bych řekla, že jeho důvěra pěkně klesne... To samí až se dozví o Ruby. Ale tak doufejme, že se to všechno zlepší. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 10:15 | |
| podľa mňa sa to ešte zlepší, ten ich vzťah...
ale tak pár postrehov ešte musím napísať, čo som si všimla a síce: neviem, ale strašne sa mi páčilo ako si na začiatku Dean stisol to rameno, keď hovorili o anjeloch s Bobbym, akoby ho to stále mierne bolelo.
no a potom mne stále nedal spávať ten rozhovor v reštike, kde dean tak krásne sundal tú démonku v lazarus rising a po tejto epke som si uvedomila, že možno práve toto je tá jeho práca a on je "vyvolený". celý život bojoval so zlom aj napriek všetkému, čo sa mu stalo a aj keď vedel, že ide do pekla, tak stále zabíjal démonov a pritom si musel uvedomovať, že ho tam dole budú čakať. No a nakoniec sa dostal aj do pekla a keď sa z neho dostal, tak zase bojuje na strane dobra. Proste to čím on prešiel... no a keď bol v pekle možno sa aj čo-to dozvedel. Síce si to ešte všetko nepamätá, ale možno teraz lepšie rozumie démonom a tomu, čo robia.... možno bude proti nim vedieť lepšie bojovať teraz. Možno toto bol ten plán. ja viem, že to znie šialene, ale aj tak... ja som z toho jeho poslania tak zmätená, že môj mozog prichádza aj s takýmito sprostosťami.... | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 10:43 | |
| Taky jsem si všimla, že spolu sice mluví a dávají jeden na druhého pozor, ale přesto tam je ten náznak bratrství patrný jen maličko. Jenže pravda... divák je náročný a kdyby všechno mezi nimi bylo "alright" pro některé fandy by to byla suchařina... a tak Kripke rozpíná své drápy a zatíná se nám přímo do masa a našich srdcí. A je fakt, že až se mezi nimi odhalí některá ta tajemství, tak atmosféra bude ještě dusnější. ... jenže ono to tak asi má být, aby se ty postavy vyvíjeli. sisel: Přestat? Já zírám, kde bereš tu odvahu jen tohle slovo vyšťárat v paměti. Pro by něco takového bylo nepředstavitelné. dion: JJ, jak si je pořád vědom té ošklivé spáleniny, když dojde na anděly... Jensen to předvádí skvěle. | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 11:13 | |
| samabel: no torturing, torturing a ja som náhodou spokojná s tým, že sa im ten vzťah zmenil podľa mňa to prináša do seriálu nové veci, je to teraz zaujímavé, neviem, ale podľa mňa budú zase riadny bratia, len sa im ten vzťah trocha skomplikoval. | |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 11:19 | |
| dion: Vždyť to povídám... tohle se stát prostě mělo. (pro nás dvě se navíc ještě zvětšila naděje na nové způsoby torturing )Takže přesto, že teď si budeme rvát vlasy, v budoucnu ještě Kripkemu poděkujeme | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 11:29 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 11:51 | |
| Chrys: Píšu to drobným písmem, protože občas se musím napomínat, abych přecijen to torturing nevyzdvihovala moc okatě. (Ne, že by nebylo pozdě, ale pro pocit... že se snažím udržovat na uzdě.) Já si myslím, že my se setkáme se změnami i u Deana... vždyť si vem, že on teď cítí k Samovi vlastně to samé (nemíchám do toho věc s anděli a bohem), ale až si začne vzpomínat, co se mu stalo... já si myslím, že teprve pak bude vidět, jak moc ho to všechno ovlivnilo. Na Samovi jsou ty změny více patrné, protože on si ty čtyři měsíce pamatuje a ví, co všechno se stalo a on zkrátka nemůže být stejný jako předtím. dion: To s tím, proč zrovna Deana vytáhli z pekla. Já jsem zvědavá na další epku, kde se ukáže ta minulost a až potom si o tom zkusím udělat nějaký lepší obrázek.
Naposledy upravil Samabel dňa 28.09.08 13:03, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 13:00 | |
| ja si tiež myslím, že Dean sa ešte nejako zmení teraz na to ešte nemá dôvod, veď pre neho neprešlo toľko času a ani peklo si nepamätá ale keď si začne spomínať, čo sa tam dialo, myslím, že to bude hneď iné Samovej zmene sa nečudujem, ale tiež mi chýba starý Sammy no aj tak, podľa mňa to neskôr bude zase ten ich vzťah ako predtým, len sa cez toto musia nejako dostať | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 15:18 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 15:34 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 15:45 | |
| - dion-fortune napísal:
- no hej torturing forever
Já se k vám přidávam!!!!! Já mam moc ráda torturing scény!!!! ( vůbec to neni úchylný...) | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 17:13 | |
| takže sme zase prí torturing téme? tak sa prídávam som za torturing forever. sme mi teda potvory a tá scena čo spomína Dion ked si chytil to rameno sa strašne páči aj mne | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 29.09.08 22:09 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 29.09.08 22:24 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 29.09.08 22:41 | |
| Ellen, tak to jsem ráda, že jsem ti pomohla. No já se na tohle taky hrozně těším. Ale na druhou stranu mi chybí Sam. - Sarinka napísal:
- ma strašne naštvalo, že ako tam Dean zachránil Sammyho pred Victorom, tak som sa tešila, ako k nemu pôjde a pomôže mu vstať a také tie veci, niečo ako v 03x09 a oni to STRIHLI!!!!!
Přesně u toho jsem málem vyletěla z kůže!!! - Sarinka napísal:
- ...no mám pocit, že Dean snáď viac diskutuje s Castielom než som Samom...
Moje řeč, moje řeč. Tohle mě na té 4. sérii zatím vážně štve a jen doufám, že se to brzy změní. Protože slibovat ve spoilerech můžou co chtějí, ale epizod je tak strašně málo a později už se jim tam prostě nemůže podařit nacpat vše, co na SN miluju. Prostě by s tím neměli tak otálet, protože co z toho, že na konci bude pár epizod bombastickch, když třeba do 10. dílu budu nadávat a budou mi prostě ty momenty chybět. Mně to prostě dost rozhodilo a navíc Castiel mě nezaujal jako ostatní, tak jsem na tom jetě hůř než vy. Nezbývá mi než se modlit, aby se tam honem objevilo něco, co mě dostatečně uspokojí. Tím teď nehci říct, že by se mi ty 2 epky nezdály skvělé. Byly úžasné, ale mluvím prostě o Samovi a hlavně těch bratrských momentech. | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 29.09.08 22:46 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 29.09.08 22:47 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 29.09.08 22:51 | |
| Hmmm, toto bola a aj je jednou z mojich otázok, prečo sa Castiel nezjavil pred Samom a vlastne keď už Sam verí v anjeloch viac ako Dean, prečo Castiel nehovorí aj s ním? | |
| | | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 29.09.08 22:53 | |
| My tri tuším všetky tie veci prežívame vždy rovnako.. No ale vážne, vtedy som mala normálne nervy, že to tam pchajú Bobbyho... Keď Sam zachránil Deana, tak mu pomohol síce vstať a tak, ale nejako mi to neprišlo také...no nebolo to ono... Snáď táto situácia dlho nepotrvá, pretože ma to začína pekne štvať.. Sam a Castiel, no neviem prečo, možno vie niečo, čo my nie.. No pokiaľ viem, tak Castiel je určite anjel... | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| | | | Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 29.09.08 22:57 | |
| Tini, keby mu chceli niečo urobiť, tak mu urobia.. oni ho len nemajú radi, bo zrejme kvôli tým jeho schopnostiam, veciam okolo Azazela a určite aj kvôli Ruby...Castiel je skutočne anjel, na 100%... | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
| |
| | | | 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |