|
| 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
|
+24Madlen SNlois renáta Samabel calla Hiro666 SkreechTina lenkka Zizi pipo janicag Silvia CrazyD wiktoriano Faith Sarinka Mystic Pa001 Kristine janka410 Chrystelle Anwiel dzajnisko dion-fortune 28 posters | |
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 22:48 | |
| Ja som to práve dopozerala s titlami a musím povedať, že konečne som pochopila. Nečítala som strany dopredu, ale ako vás poznám, všetko dôležité tu už povedané bolo. Snáď sem napíšem čosi, čo musím Každá časť je super a každá ďalšia je o čosi lepšia ako tá predtým. Aj pri tejto mi padla sánka a nedýchala som. Tiež som si okúsala všetky nechty na rukách, takže budem týždeň čakať kým narastú Baby ja som 100% čistá Jensen Girl - ja z toho chlapa nemôžem a keď som dnes videla ten jeho trpiaci pohľad keď sa rozprával s Meg, tak ma to zabilo. A vôbec ako sa pýtal, že prečo práve on bol zachránený z pekla, že veď je obyčajný chlap a aj keď zachránil pár životov, tak si to vynahrádzal kradnutím a kočkami. To ako nedokázal uveriť v boha a anjelov, pretože ich nikdy nevidel a nakoniec ako sa rozprával z Castielom a nechcel uveriť tomu, že Lucifer existuje - proste bolo to skvelé. Ale samozrejme, že to nebolo len o Deanovi. Bobby bol úžasný a Sammy - ako si na konci odhrnul vlasy ja som sa skoro pocikala smiechom Ale krásne spinkali - aj Sammy aj Dean. A čo ešte dodať. Netuším - snáď len, že sa teším na budúci týždeň | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 22:54 | |
| | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 23:03 | |
| | |
| | | pipo Pocestný duch
Počet príspevkov : 73 Bydlisko : Lučenec :) Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 23:10 | |
| Chrystelle tak ale teraz tam vystupuje 1dievča a 4chlapi čo je dosť nepomer, a aj tá jedna nieje nič moc a je tam len na pár sekúnd takže aby Kripke dostal na svoju stranu trochu viac chlapov tak nech tam zaradí niečo beautiful | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 23:13 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 23:15 | |
| Pipo: Problém v tomhle je ten, že taková krása stojí prachy a ty oni zrovna nemají... Proto taky skončila Katie! Takže, když seženeš sponzora, tak by ti klidně i mohli vyhovět... Ale tak já bych tam taky ocenila nějakou pěknou ženskou... já vůbec nejsem jenom na kluky... | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 23:19 | |
| Anwiel, tak teď jsi tomu nasadila korunu. Ale jo, mně by tam taky nevadila pěkná ženská. Ale nesměla by ani očkem zavadit kluky a už vůbec ne oni o ni. (hezky napsané, že? ) | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 23:21 | |
| Chrystelle myslim, ze takto by to sedelo aj mne v zasade by mi tam zenska neprekazala... keby sa vratila Katie ako Ruby, tak pre mna za mna, nech tam aj neviem co stvara, ale ju som zboznovala | |
| | | pipo Pocestný duch
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 23:36 | |
| Ja som mal rád aj Bellu, tá bola fakt suprová a aj celkom pekná a charizmatická | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 23:40 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 0:08 | |
| tak som si po konečne pozrela s titulkami a všetko pochopila, fakt sila naozaj super epka od začiatku do konca. Pipo ja ta chápem, tiež by ma veľmi nebavilo pozerať seriál ked by boli samé pekné baby a žiadny poriadny chlap. mali by byť všade obe pohlavia. a nejaká šikovna lovkyna by mi v Sn nevadila. | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 1:36 | |
| Ak to bude pokračovať takto ďalej, budem známa v Ginessovej knihe rekordov o najväčšie otvorené ústa od úžasu a desu zároveň. Kripke je samotný devil, lebo to čo on dokáže robiť s úbohými nevynnými dušami fandov V celej epke mi došlo ľúto všetkých lovcov, ktorý kvôli tej malej Lilith bitch zomreli. Prišlo mi to, že ich kosí jedna radosť a lovcov je potom len menej a menej. Koniec bol pre mňa rovnako šokujúci ako pre Deana, aj v tom zmysle, že to čo Castiel vytiahol, môže v kľude vrátiť späť do pekla No to ma dostalo. Táto epka u mňa dosiahla to, že som si nežalal byť v koži lovcov. Lucifer vonku, Lilith sa "hrajká" s mocnými kúzlami a Anjeli sa snažia napraviť napáchané zlo. Miesto lovcov mi prišlo akoby do počtu Chrobáka do hlavy mi nasadila aj Meg, ktorá povedala čosi o Ruby a v tom momente som tú novú Ruby, v tom nie pre mňa moc sympatickom tele, znenávidela ešte viac Po pravde, spočiatku po fotkách a prome som si myslela, že to bude nič moc, ale na moje prekvapenie to bolo naozaj cool. BTW, ten účes nášho anjela, záber jeho tváre z blízka, jeho modré oči, no bol k zožraniu | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 8:44 | |
| Po 4X01 dalsia famozna epizoda. Bol perfekny zaverecny rozhovor medzi Deanom a Castialom. Takze Dean ma za ulohu zabranit apokalypse a tak ze musi ochornit 66 pecati. Aspon ja som to tak pochopil. Skoda ,ze sa lepsie nevysvetlilo preco Bobbyho prenasledovali duhovia tych dievcat. Hodnodenie epizodi je opat 10/10 | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 8:58 | |
| Sarinka suhlasim,ale ktora z nas sa na to podujme? tolka obeta mne sa Ruby tiez nepacila... | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 10:24 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 10:41 | |
| pipo: čo ženských týka, tak mne osobne by tam nejaká kočka nevadila, aj do poviedok si väčšinou nejakú dám, ale ako napísala chrys, hlavne aby sa držala do chalanov, čo najďalej a oni od nej proste žiadne romániky, tam nechceme. no a v sn je smola to, že väčšinou sa im tie baby nedarí správne predstaviť-jo, bela.... kattie musela odísť kvôli rozpočtu... ale zase ber to tak, že väčšinou sme sa v sn stretávali s babami ako vedľajšími úlohami a chlapi boli len ako jim a papa Winchester, takže teraz sa nám to asi snažia vynahradiť a konečne dali aj nových mužškých, nielen Deana a Sama, i keď mňe tam bohate stačia oni dvaja, no za Castiela som im ohromne vďačná ale tak mne sa páčila tá baba na začiatku. je pravda, že zomrela a dlho tam nepopudla, ale aspoň si ju mal sporo odetú sylar: ja som to práve pochopila tak, že tí anjeli strážia tie pečate no ale tak je možné, že Dean ma zastaviť Lilith a zabrániť Luciferovi, aby povstal. | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 11:37 | |
| Chcela by som trošku do toho zabŕdnuť, lebo mi to skoro dnes nedalo spať. Prečo práve Dean? Alebo je zámer anjelov (a teda aj Boha) aby nejako zlanáril Sama na nejakú úlohu, ktorý má celkom slušné schopnosti a ktorého sa práve Lilith bojí? Neviem si predstaviť tú formu apokalypsy, keď jej má zabrániť jeden človek-lovec vytiahnutý z pekla.....(bo škody sú určite nie len v USA, ale aj inde po svete) A posledná vec, Castiel povedal, že po 2000 rokoch je znova medzi ľuďmi. Ak dobre rozumiem, od datovania letopočtu od nuly až po súčastnosť akože anjeli to mali všetko pod kontrolou? Len si zrazu po 2000 rokoch došla malá Lilith a už je hneď prúser? No ja si to dnes pozriem do zblbnutia dokola, dokým to nepochopím Pipo: Súhlasím s babami, v celej 3 sérii sa to vkuse tam mihalo nejakou ženskou....Veď bol tam nejaký démon? Alebo iný mužský účastník, ktorý by sa nejako pričinil o dej v SN? V tejto sérii sa mi to zdá vyrovnané, zatiaľ, ale som samozrejme rada za Castiela Ktorý bol už 2x za sebou na konci | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 11:50 | |
| Tina: Vidim, že nám vrtaj hlavou stejný otázky, ale tak snad se to někdy vysvětlí... teda bude muset, ale známe Kripkeho, tenm nás bude napínat pěkně dlouho.... | |
| | | pipo Pocestný duch
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 11:55 | |
| wiktoriano Presne tak, ja by som do filmu zaradil nejakú dobrú (peknú) lovkyňu ktorá by sa vo filme vyskytovala častejšie ako 10 sekúnd Dion Tá na začiatku bola celkom v poho aspoň na chvíľku nám Kripke polahodil ale zase len na chvíľku, vy môžte slintať celý film | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 12:59 | |
| Moje prstíky jsou procvičené a připravené. Epka je shlédnutá (2x) a já se tedy můžu pustit do mého hodnotícího příspěvku na tuhle epku. Druhá epizoda 4.série byla opět pěkně našlapaná, ale já si nemůžu pomoct... osobně se mi víc líbila ta první. Úvodní znělka - Holy crap! Písnička je úžasná Jako vážně tohle se jim povedlo extratřídně! K první epce jsem psala, že se mi to jednoduché červené písmo líbí a druhá epka tenhle názor jen potvrdila, protože tady to vyniklo ješt ě víc, než v první. Scéna s lovkyní-- geeez, mě ta ženská zrovna sympatická nebyla... dobře, že je po ní, ještě tak, aby tam byla i v dalších epizodách i když uznávám, že způsob smrti nebyl zrovna hezký ... já prosím, tyhle ženské v SN neee. ... to spíš takové jako Pamela v 4x01- ta byla dot dobrá ... Dean aspoň mohl odvést myšlenky pěkně daleko od pekla ( vztahuje se jen na čistý obdiv, ne jeho činy ) Když se bráškové na začátku hádali - chudák Dean, anděl ho ještě připraví o chuť k jídlu (třeba ta pizza byla ještě dobrá ) ... taky mě překvapilo, že to Bobbymu a Samovi tak jednoduše vysypal, ale oni mají těch tajemství teď tolik, že mít ještě tohle by nebylo moc dobré... Dean se s tím nebeským světem pořád nemůže chudák srovnat. ( Ale co si budu namlouvat... já sama bych s tím taky měla problémy )... a ještě ho Sam dorazí s tím - Yeah, you just did, Dean. Bobby byl úžasný. Jeho postavu mám opravdu moc ráda... a hláškama vážně nešetřil. (a YOU IDJIT to jistí ), jak se Dean chtěl vyptávat na ty anděli víc a Bobby před sebe jen hodil ty knihy ... vážně nejlepší bylo, jak Dean tu horní (a úplně nejtenší) takovým rychlým naštvným pohybem sebral a dožadoval se svého koláčku No a to "Why me?" mě zase dorazilo . On si vážně nedokáže přiznat, že není úplně obyčejný a že si peklo nezaslouží ... ještě se mi líbilo jak to zdůvodňoval tím - A na oplátku kradu a užívám si s holkama Když byli na té benzínce, taky jsem si nejdřív myslela, že to "něco" půjde po Deanovi, ale souhlasím s Anwiel - budit takového spícího andílka , to neee. Sam tedy dostal parádně Když ho mlátil o umyvadlo, to bylo strašný... to musí bolet mnohem víc, než nějaké hození o skříň. Naštěstí Dean zase nespal tak tvrdě a zasáhnul. Pak Bobby...tomu muselo být hrozně, když viděl ty dvě malé holčičky, co nedokázal zachránit , ale ony se ukázaly v pěkně hrozivém světle. Dean a Meg - jej, potřebuje to ode mne nějaký bližší komentář (jo ty smajlíci asi hovoří jasně )... já jsem jí tedy poznala hned i na fotkách k téhle epce, ale stejně mě překvapilo, jak vypadá... a ještě to odůvodnění a když vyprávěla o té svojí malé sestřičce ... jenže co mohli kluci víc dělat? O démonech v té době věděli skoro kulový a že byla posedlá...vždyť by je ta démonka zabila a vykoupala se v jejich krvi, kdyby něco neudělali. Jenže chápu, že Dea si to vyčítá. Panic room...skvělé ... a Deanova reakce - Bobby, you are awesome-ještě lepší , jak tak ochranitelsky studoval tu pistoli a ještě pak nenápadně kouknul na ten plakát jako by si Bobby nezasloužil trochu rozptýlení závěrečný fight byl - Yummy moje mučitelské buňky si užily až až ... no a Dean a Henrickson (tohle byla reakce prvotní)...při druhém sledování už to bylo spíš ----ehm, to je zkrátka moje S tím klavírem...mě přišlo jako by Sam byl rohodnut, že ty svoje schopnosti zkusí použít, ale pak si uvědomil, že tam s ním je Bobby a Dean a tak od toho upustil. ... kažodápdně i Sam v tomhle díle dostal pořádně do těla - i když Dean dostal Víc!!! ----jejda, tohle už je opravdu bez komentáře No a dostáváme se ke Castielovi! Já tu postavu opravdu začínám div ne milovat on je vážně drsný Herci tahle role padne jako ulitá a ty jeho výrazy a vyjadřování... zkrátka, ono se to vůbec andělovi nepodobá, já jsem si nikdy nepředstavovala, že by se takhle anděl mohl chovat, ale tady mi to k té postavě sedí a vážně se mi ta scéna líbila. Jen bych chtěla dodat, že taky nejsem úplně přesvědčená, že by byl vážně "angel of the Lord", ale ať tak či onak, do děje přináší něco nového, co mně se moc líbí Akorát by se už mohl vyjádřit ohledně té práce, kterou pro Deana má... tohle mě vážně dere, že furt mlčí a jen všude kolem sebe hází ty nevzrušený výrazy. Nejdřív jsem koukala, jak se do něj Dean pustil a on tam vážně celou tu dobu stojí a tváří se, že nechápe a že mu to je jedno a že má lepší věci na práci a nehodlá Deanovi něco vysvětlovat a pak řekne jednu větu a Dean je totálně v háji ... no jako vážně - Chovej se slušně nebo pošupeš pěkně rychle zpátky do peklíčka. A na konci, jak nevěděl, jestli má Samovi říct to s Luciferem a hlavně jak mu to říct. Co mě maličko naštvalo bylo, že jsem čekala, kdy se Deanovi zase vyjeví nějaká vzpomínka na peklo ... zase jsem čekala červené světlo .... aspoň jeden jediný kratičký záběr tam dát mohli, no ne?! Come ON! Ale možná je dobře, že je ještě relativně v klidu a vlastně si nic nepamatuje. Tak, to bylo pár větiček ode mě. | |
| | | renáta Pocestný duch
Počet príspevkov : 128 Nálada : black and white Registration date : 27.05.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 13:40 | |
| Ďalšia super epizóda, ja som z nej skrátka nemohla. Našťastie som sa k nej dostala už s titulkami od našich skvelých báb, pretože aspoň poznám názov pesničky na začiatku, bola dobrá. To zabíjanie lovcov bolo riadne brutálne, tvorcovia trochu pritvrdili . Deanovi sa nedivím, on tých anjelov naozaj nemusí, super bolo aj to ako to na konci Castielovi vytmavil, nech si nezvyká . Sam musel byť s Ruby mimo keď chudákovi Deanovi nepriniesol ani koláč. A tie Bobbyho poznámky proste skvelé, že mal voľný víkend. Niekto si urobí poličku na korenie a Bobby protiatómový kryt... niet čo dodať. Z tých dvoch dievčat mi naskakovala husia koža, vybrali dobre, úplne znechutené výrazy. Hmm znamenia apokalypsy, som zvedavá aké budú tie ďalšie. Ten Bobbyho koment, že ak ideš strieľať, strieľaj, nedebatuj ma odrovnal už úplne, zdravý prístup k veci. A na konci Castiell vybalí Lucifera. Taký idiotský výraz som už dávno nevyrobila, ešte že ma pri tom nikto nevidel. Super, super, super, od tejto časti som ani toľko nečakala. Inak chalani majú pravdu aj oni by sa mali mať na čo pozerať, ale veď pre novú Ruby vybrali peknú herečku. Aj to je pravda, že jeden lovec by mal zabrániť apokalypse, keď aj anjeli zomierajú a čo potom Boh, keď ho tam už spomínajú. | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 13:57 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 16:10 | |
| Ježiš, Samabel...ja som skrolovala dole a dole a dole a že to snáď nemá konca kraja... parádny výkon, to sa ti musí nechať... Inak súhlasím s tebou v tom, že ako tam Sama zavalili tí duchovia, tak na ňom videla, že už už sa chystá použiť svoje schopnosti, no potom sa uvedomil...to, že to Dean o Castielovi povedal hneď Samovi ma ani neprekvapilo, keďže to musel povedať Bobbymu a keby to nevedel už len Sam, tak to by bol trapas.. Ohľadom tej práce pre Deana, no niečo tam to bude, zrejme to nebude nič dobré, keďže mu to ešte nechce povedať, a Deanovi to určite bude proti srsti, chcem to už vedieť... | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 23:59 | |
| Konečně se dostávám k tomu, abych napsala názor na tuto epku. Viděla jsem ji zatím jen s anglickými titulky, ale i tak si myslím, že jsem převážně všemu důležitému porozuměla Strašně se mi líbila. Čtvrtá season začíná opravdu ohromně dobře! Musím říct, že jako Dean má problém uvěřit, tak i já pořád nějak nemůžu pobrat, že se nám do SN přimíchaly, kromě "obyčejných" nadpřirozených bytostí, i andělé, bůh a Lucifer. Jsem jsem zvědavá, jak to bude dál! Návrat Victora, Meg a Ronalda, byť jen na chvilku, mě překvapil. Když jsem poprvé uviděla Meg, jak se zvěvila před Deanem, tak moje první myšlenka byla; já ji znám, ale že jde o Meg mi došlo až když se představila. A jak bráškům vyčítali, že je nedokázali zachránit a oni se jim omlouvali Jak se na to budu dívat se slovenskými titulky, tak se musím zaměřit na část, když Victor povídá o návštěvě Lilith. Nevím, jestli jsem správně pochopila, že je nezabila hned, ale vychutnávala si je 45 minut... a že nejprve zabila Nancy...? Malé holčičky, které pronásledovali Bobbyho se mi strašně líbily! Takové sympatické Ale Ruby tam byla nějaká vystrašená A jak Sam zapomněl na Deanův kolač To bylo krásný! | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 1:29 | |
| Prv, než si prečítam, čo ste napísali, musím napísať aj ja, čo mám na srdci: Čo sa to stalo so vzťahom dvoch bratov? Už v prvú epku ma zarazilo, ako rýchlo bol odbavený fakt, že sa Dean vrátil z pekla. Jedno obiatie a hotovo. Ako keby si Dean len doskočil do stánku na cigarety. OK, povedala som si, v prvej epke bolo veľa nových informácií, nevopchali by tam, ako Sam s Deanom preberajú jeho návrat medzi živých. A zmenilo sa vôbec niečo teraz? Je to ešte horšie! Správajú sa k sebe, ako kamaráti, alebo kolegovia. Kde je ich to večné naťahovanie a škriepky, alebo obavy? Opäť tu máme iba samé nové a šokujúce informácie o Apokalypse. Áno, ja viem, stále im na sebe záleží, veď Dean len-len že zase neprišiel o život, keď mu ten duch-svedok chytil do rúk srdce. Bol to Sam, ktorý duchovi odstrelil hlavu. A Dean na benzínke zase pomohol Samovi. Ale mne strašne...straaašne chýbajú tie rozhovory medzi bratmi. Veď celá tretia séria bola ako emocionálna dráha. A teraz chlad. Ja len dúfam, že nie práve to mal na mmysli Kripke, keď hovoril, že sa to medzi bratmi zmemí. Inak ma porazí. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
| |
| | | | 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |